FANDOM


TVP 1
07:10 Plebania; odc.221; serial TVP [stereo]
07:30 Plebania; odc.222
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Nieszczęścia Zosi; film anim.prod.francuskiej
09:35 Jedyneczka
10:05 Trędowata; 1936  film fab.prod.polskiej; reż: Juliusz Gardan; wyk: Elżbieta Barszczewska,Stanisława Wysocka,Józef Węgrzyn
11:30 Cmentarze trwalsze od granic
12:00 Festiwal Dialogu Czterech Kultur:Modlitwa na cztery głosy
13:00 Wiadomości
13:10 Jose Cura śpiewa największe przeboje
14:00 Wszystkie stworzenia małe i duże; All Creatures Great and Small; 1974  film fab.prod.ang-USA; reż: Claude Whatham; wyk: Lisa Harrow,Anthony Hopkins
15:30 Życzenie Emmy; Emma's Wish; 1998  film fab.prod.USA; reż: Cynthia Whitcomb; wyk: Joanna Kerns,William Moses,Jane Kozak
17:00 Teleexpress
17:15 Plebania; odc.223; serial TVP [stereo]
17:40 Księga wielkich życzeń; 1997  film fab.prod.polskiej; reż: Sławomir Kryński; wyk: Gustaw Holoubek,Henryk Machalica
19:15 Wieczorynka; Cypisek-syn rozbójnika Rumcajsa
19:30 Wiadomości
19:45 Sport
19:54 Pogoda
20:00 Święta polskie; Wszyscy Święci; 2002  film fab.prod.polskiej; reż: Andrzej Barański; wyk: Teresa Szmigielówna,Anna Polony,Maciej Stuhr
21:20 Miasto aniołów; City of Angels; 1998  film fab.prod.USA; reż: Brad Silbering; wyk: Nicolas Cage,Meg Ryan
23:10 Opole'77:Nastroje-Nas troje
00:15 Wszystkie stworzenia małe i duże; All Creatures Great and Small; 1974  film fab.prod.ang-USA; reż: Claude Whatham; wyk: Lisa Harrow,Anthony Hopkins
01:50 Zakończenie programu

TVP 2
07:05 Siedlisko; odc.6/9; serial TVP
08:00 Zaduszki Narodowe - Sybir ostatnie pożegnanie; film dokumentalny
08:35 Wielka ucieczka; film dokumentalny prod. angielskiej
09:30 Henryk Mikołaj Górecki - III Symfonia "Symfonia pieśni żałosnych"
10:30 Zima wśród wierzb; The Willows in Winter; 1996  animowana bajka.prod.angielskiej
11:45 Olbrzym cz.1; Giant; 1956  film fab. prod.USA; reż: George Stevens; wyk: Elizabeth Taylor,Rock Hudson,James Dean
13:30 Gwiazdozbiór polskiego sportu; Władysław Komar
14:00 Familiada; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc.452-Powrót Marity (STEREO)
15:00 Korsykańscy bracia; Corsican Brothers; 1985  dramat kostiumowy.prod. angielskiej; reż: Ian Sharp; wyk: Trevor Eve,Geraldine Chaplin
16:35 50 lat TVP; Kabaret Dudek
17:20 Markowi Kotańskiemu; film dok.Mirosława Dembińskiego
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:55 Pogoda
19:00 Forrest Gump; Forrest Gump; 1994  film fab. prod. USA; reż: Robert Zemeckis; wyk: Tom Hanks, Robin Wright, Gary Sinise
21:15 Wideoteka Dorosłego Człowieka
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:23 Pogoda
22:25 Słuchaj serca; Following her Heart; 1994  film obyczajowy prod.USA; reż: Lee Grant; wyk: Ann Margaret,George Segal,Brenda Vaccaro
23:50 Pieśń o nocy; 1992  film dok.prod.angielsko-polskiej o Karolu Szymanowskim
00:55 Zakończenie programu

TVP 3 Katowice
6.30 Transmisja mszy świętej
7.30 Kurier, prognoza pogody
7.45 Aktualności + Pogoda
8.00 Studio TV Katowice + Pamiętamy
8.30 Kurier, prognoza pogody
8.45 Odeszli od nas
9.00 Życie obok nas - film ang.
9.30 Kurier, prognoza pogody
9.45 Mój przyjaciel delfin - film kanad.
11.30 Kurier, prognoza pogody
11.45 To jest temat
12.00 Legendy dalekich światów - film franc.
12.30 Kurier
12.35 Dusza śpiewa - film pol.
13.30 Kurier, prognoza pogody
13.45 Posługacz trędowatych - felieton
14.15 Odeszli od nas
14.30 Kurier, prognoza pogody
14.45 Eurotel
15.00 Cyrkowcy - film austral.
15.30 Kurier, prognoza pogody
15.45 Aktualności + Pogoda
16.00 Studio TV Katowice + Pamiętamy
16.30 Kurier, prognoza pogody
16.45 Muzyczne chwile królewskiej przyjemności
17.30 Kurier, prognoza pogody
17.50 Polskie krajobrazy
18.00 Aktualności + Pogoda
18.30 Kurier, prognoza pogody
18.45 Faustyna - film pol.
20.00 Telekurier
20.30 Kurier
20.45 Prognoza pogody
20.50 Światła raną czyli Jan Wilkowski - reportaż
21.30 Kurier gospodarczy
21.40 Prognoza pogody
21.45 Aktualności + Pogoda
22.00 Porozmawiajmy
22.15 To jest temat
22.30 Kurier
22.55 Prognoza pogody
23.00 Pamiętamy 11 - 09 - 2001 (90 min.)
0.30 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
7.00 Bar - widowisko rozrywkowe
8.00 Pokemon 3 [200]
8.25 Kosmiczne wojny 2 [48]
8.55 Różowa pantera
9.15 Samo życie [118]
9.45 Rozwód po amerykańsku [53]
10.15 Tam, gdzie żyją smoki - film USA
12.00 Rodzina Leśniewskich - film Polska
13.45 Fatima - film Portugalia-Włochy
15.45 Informacje
16.05 Idol
17.00 Bar - widowisko rozrywkowe
17.30 Love Story - film USA
19.30 Ars moriendi
19.45 Informacje, sport i pogoda
20.10 Bar - widowisko rozrywkowe
20.50 Kuba Wojewódzki [7]
21.30 Losowanie LOTTO
21.55 Titanic [1] - film USA
23.50 Lima: przerwane milczenie film USA
1.35 Bar - widowisko rozrywkowe
2.35 Muzyka na BIS
5.00 Pożegnanie

TVN
5.55 Telesklep
7.55 Inspektor Gagdet [5/86] - serial anim. dla dzieci
8.20 Animaniacy [47/65] - serial anim. dla dzieci
8.45 Filiputki [23/26] - serial anim. dla dzieci
9.10 Łebski Harry [13/86] - serial anim. dla dzieci
9.35 Inspektor Gagdet [6/86] - serial anim. dla dzieci
10.00 Tak nieliczni - film wojenny, USA
12.10 Chicago - serial fabularny
12.40 Łowcy skarbów [19/22] - serial przygodowy, USA
13.40 Na Zachód! - western, USA1986
15.20 Titanic [1] - film katastroficzny, USA/Kanada
17.05 Kropek
17.15 Titanic [2] - film katastroficny, USA/Kanada
19.00 TVN Fakty
19.40 Uwaga! - magazyn
20.00 Okup - film sens. USA
22.20 Ślepy zaułek - film sens. USA
0.15 Kasia i Tomek [17] - serial komediowy, Polska
0.45 Kropek
0.55 Kompania braci [4/10] - serial wojenny USA
1.45 Nic straconego - powtórki programów

TV 4
6.00 Muzyczny VIP
6.30 Na topie - wywiad z...
7.00 Muzyczne listy - magazyn
7.50 Sklep Mopatopa - serial anim.
8.15 Rudzielec - serial anim.
8.40 Masked Rider - serial anim.
9.05 Fiorella (141) - serial
10.10 Zbuntowany anioł (43) - serial
10.50 Dharma i Greg - serial
11.20 Misja w czasie (5) - serial
12.10 Tequilla i Bonetti - serial
13.00 Muzyczny VIP
13.25 Na topie - wywiad z...
13.55 Sklep Mopatopa - serial anim.
14.20 Rudzielec - serial anim.
14.45 Fiorella (142) - serial
15.30 Dobry król - film kostium. USA (1994)
17.30 Hot Chat
17.45 Dziennik
17.58 Prognoza pogody
18.00 Zbuntowany anioł (44) - serial
19.00 Psim tropem do domu - dramat USA (1995)
20.55 Wyspa fantazji - serial
21.50 Dziennik
22.05 Informacje sportowe
22.12 Prognoza pogody
22.15 Śmiertelny rejs - film SF USA (1998)
0.15 Pocałunek przed śmiercią - thriller USA (1991)
2.05 Muzyczne listy - magazyn
2.55 Strefa P - magazyn
3.20 Super VIP
3.45 To się w głowie nie mieści

TVN 7
6.15 Telesklep
8.15 W niewoli uczuć - telenowela meksyk.
9.05 Daniela i przyjaciele - telenowela meksyk.
9.55 Melrose Place - serial USA
10.45 Tajemnice Antarktydy - film dok.
11.35 Żar tropików - serial kanad.
12.30 Przeklęta miłość
13.20 Lekarz z buszu - film USA
14.40 Don Kichot - film USA
17.20 Puma - Szkoła Męstwa - pllot serial niem.
19.05 Melrose Place - serial USA
20.00 Rodzinna orkiestra  - film USA
21.55 Czynnik PSI
22.50 Jean de Florette - film fanc.
1.00 Legenda o jeźdźcu bez głowy - film USA - kanad (90 min.)
2.30 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Za zasłoną; 1938 film fab.prod.polskiej; reż: Tadeusz Chrzanowski; wyk: Alina Żeleńska,Feliks Żukowski
07:00 Norwidowi w hołdzie - cz.I; nadzwyczajny koncert z okazji 180 rocznicy urodzin poety
07:40 Wiejskie cmentarze; program Justyny Ziółkowskiej
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:30 Złotopolscy; odc.391-Drugi prekursor; telenowela TVP
08:55 Cztery pory roku
09:25 Młodość Bambi
10:35 Rozmowa z Ks. Wiesławem Niewęgłowskim
10:45 Podwójna przestrzeń; Podwójna przestrzeń-Rainer Maria Rilke; widowisko poetyckie
11:05 Podwójna przestrzeń; Siódma pieczęć Grzegorza Ciechowskiego
11:35 Hrabia Kaczula; odc.30/44; serial animowany dla dzieci
12:00 Nie opuszczę cię, Wilno; reportaż
12:15 Forum Polonijne
13:00 Wiadomości
13:10 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
13:25 Marzenia do spełnienia; odc.9/20; telenowela TVP; reż: Magdalena Łazarkiewicz; wyk: Adam Hanuszkiewicz, Ewa Telega, Maria Pakulnis, Krzysztof Wakuliński
14:10 Podwójna przestrzeń; Panie i panowie w komediach Fredry.Bronisław Pawlik
14:35 Zielona karta; odc.3; telenowela dok.TVP
15:00 Faustyna; 1994 film fab. prod. polskiej; reż: Jerzy Łukaszewicz; wyk: Dorota Segda, Mirosława Dubrawska, Teresa Budzisz - Krzyżanowska; powt.
16:15 Złotopolscy; odc.391-Drugi prekursor; telenowela TVP; powt.
16:40 Wspólna pamięć - restauracja cmentarza w Dreźnie; reportaż Stanisława Kubiaka
17:00 Teleexpress
17:15 Spacery z dziadkiem; program dla dzieci
17:35 Hrabia Kaczula; odc.30/44; serial animowany dla dzieci; powt.
18:00 Czy ktoś mnie kocha w tym domu ?; 1990 film obyczajowy prod. polskiej (58'); reż: Stanisław Jędryka; wyk: Małgorzata Pieczyńska, Jagoda Stach, Jan Frycz, Janusz Bukowski i inni; powt.
19:00 Wieści polonijne
19:15 Dobranocka; Miś Uszatek; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:49 Sport
19:54 Pogoda
19:55 Rozmowa z Ks. Wiesławem Niewęgłowskim
20:15 Złotopolscy; odc.391-Drugi prekursor; telenowela TVP; powt.
20:40 Podwójna przestrzeń; W życiu jak w teatrze; - Do kabaretu wstąp
21:00 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień; powt.
21:15 Marzenia do spełnienia; odc.9/20; telenowela TVP; reż: Magdalena Łazarkiewicz; wyk: Adam Hanuszkiewicz, Ewa Telega, Maria Pakulnis, Krzysztof Wakuliński; powt.
22:05 Podwójna przestrzeń; Obcy człowiek - Tadeusz Różewicz; widowisko poetyckie; powt.
22:35 Zielona karta; odc.3; telenowela dok.TVP; powt.
23:00 Porozmawiajmy
00:00 Czy ktoś mnie kocha w tym domu ?; 1990 film obyczajowy prod. polskiej (58'); reż: Stanisław Jędryka; wyk: Małgorzata Pieczyńska, Jagoda Stach, Jan Frycz, Janusz Bukowski i inni; powt.
01:00 Spacery z dziadkiem; program dla dzieci; powt.
01:15 Miś Uszatek; serial animowany dla dzieci; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:49 Sport; powt.
01:54 Pogoda; powt.
01:55 Rozmowa z Ks. Wiesławem Niewęgłowskim
02:15 Złotopolscy; odc.391-Drugi prekursor; telenowela TVP; powt.
02:40 Wieści polonijne; powt.
02:55 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień; powt.
03:10 Podwójna przestrzeń; Siódma pieczęć Grzegorza Ciechowskiego; .; powt.
03:35 Marzenia do spełnienia; odc.9/20; telenowela TVP; reż: Magdalena Łazarkiewicz; wyk: Adam Hanuszkiewicz, Ewa Telega, Maria Pakulnis, Krzysztof Wakuliński; powt.
04:20 Podwójna przestrzeń; Panie i panowie w komediach Fredry.Bronisław Pawlik; powt.
04:50 Zielona karta; odc.3; telenowela dok.TVP; powt.
05:15 Podwójna przestrzeń; W życiu jak w teatrze; Do kabaretu wstąp; powt.
05:40 Nie opuszczę cię, Wilno; reportaż
06:00 Zakończenie programu

TV Puls
9.15 Telesklep
10.00 Było sobie życie [16]- Wątroba­ - serial anim.
10.30 Muzeum historii fotografii - film dok.
11.30 Detektyw w sutannie [42]- serial sens. USA
12.00 Pamięć - film dok.
12.15 Czy musieli zginąć? - film dok.
12.45 Jeszcze się polska o nich upomni - film dok.
13.30 Bazylika św. Piotra - dawna i nowa [l] - film dok.
14.25 Dziwny, wspaniały świat [1]- serial przyrodniczy
15.00 Dotyk anioła [152]- serial USA
16.00 Było sobie życie [16]- Wątroba
16.25 Kacper i przyjaciele [47,48] - serial anim. USA
17.05 Czarno-biały - wywiad z Mają Komorowską
17.30 Widzialne i niewidzialne - Duch - mag. zjawisk niezwykłych
18.00 Detektyw w sutannie [43]- serial sens. USA
19.00 Dotyk anioła [153]- serial USA
20.00 Serwis Pulsu, Sport, Pogoda
20.25 Nietykalni [37]- serial sens. USA
21.15 Real autoklub. pl- mag. motoryzacyjny
21.45 Rodzina Straussów [1] - serial biograficzny, W Bryt.
22.40 Nietykalni [37] - serial sensa. USA
23.30 Zakończenie programu

TV Niepokalanów II
15.00 Godzina Miłosierdzia
15.15 Droga Krzyżowa z Lourdes
15.40 Sanktuarium Matki Boskiej Tęskniącej - historia sanktuarium Matki Boskiej w Powsinie
16.00 Słowo życia - Ewangelia dnia
16.05 Kalendarz liturgiczny: Święto Wszystkich Świętych
16.10 Przegląd Niedzieli .
16.15 Rok po roku [1] - Otwórzcie drzwi przed Chrystusem - film dok. o pontyfikacie Jana Pawła II
16.30 Memento Mori - film dok.
16.40 Odkrywamy planetę Ziemia - Lasy Ameryki Łacińskiej - prog. przyrodniczy
17.20 Drogami Europy - Cordoba -prog. krajoznawczy
17.30 Czarno-biały [8] - Anna Ładniak - rozmowa
17.55 Ścieżki kultury - Architektura gotyku - prog. o sztuce
18.20 Dzieciństwo - dok. historyczny
18.30 Rozmowy o katechizmie [5] - Gdzie jest Duch Pański - rozmowa z ks. prof. A. Dziubą
18.45 Memento mortuorum - w pamięci potomnych - film dok.
19.00 Pomorze Zachodnie - mag. turystyczny
19.20 Przygody Błękitnego Rycerzyka [6]- Zazdrosny trzmiel - film ani­m.
19.30 Pragnę... choćby życie złożyć w ofierze - film dok.
20.00 Z dzieciństwa Jana Pawła II - film dok.
20.35 Różaniec - część bolesna
21.00 Apel Jasnogórski
21.05 Słowo życia - Ewangelia dnia
21.10 Kalendarz liturgiczny: Święto Wszystkich Świętych
21.15 Przegląd Niedzieli
21.20 Jakiegoś mnie Boże stworzył -film dok.
21.50 Girona - film krajoznawczy
22.00 Audiencja generalna - powtórka

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
07.15 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
07.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
08.10 Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
08.35 Na służbie (In The Line Of Duty) (50 min.).
09.25 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
09.50 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40 Policja (Police) (25 min.).
11.05 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
11.30 Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
11.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
12.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.10 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.35 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
14.00 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
14.25 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
14.50 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
15.15 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
15.45 Niesamowite zdarzenia (World's Most) (50 min.).
16.35 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00 Policja (Police) (25 min.).
17.30 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
17.55 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
18.20 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
18.45 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.). 
19.10 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.). 
19.35 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
20.00 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.30 Niesamowite zdarzenia (World's Most) (50 min.).
21.20 Zawodowcy (Professionals) (50 min.).
22.10 Pościgi policyjne (High Speed Pursuits) (50 min.).
23.05 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
23.30 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
23.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
00.20 Policja (Police) (25 min.).
00.45 Zawodowcy (Professionals) (50 min.).
01.35 Pościgi policyjne (High Speed Pursuits) (50 min.).
02.30 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
02.55 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
03.20 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
03.45 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
04.10 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
04.40 Niesamowite zdarzenia (World's Most) (50 min.).

Romantica
06.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 63) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
07.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 111) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
08.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 113) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
09.00    Zemsta (La Revancha) (Część 21) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
10.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 62) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
11.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 110) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
12.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 112) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 20) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 63) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
15.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 111) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
16.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 113) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
17.00    Zemsta (La Revancha) (Część 21) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
18.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 62) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
19.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 110) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
20.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 112) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) (Część 20) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 63) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
23.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 111) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
24.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 113) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
01.00    Zemsta (La Revancha) (Część 21) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).

HBO
06:30 Bonhoeffer, sługa boży (Bonhoeffer: Agent Of Grace) dramat, Kanada 2000, 85 min., reż. Eric Till, wyk. Ulrich Tukur, Tatjana Blacher
08:00 Shackleton, cz. 1 (Shackleton Ep. 01) przygodowy, W. Brytania 2001, 102 min., reż. Charles Sturridge, wyk. Kenneth Branagh, Lorcan Cranitch
09:45 Kung Fu dramat psychologiczny, Polska 1979, 105 min., reż. Janusz Kijowski, wyk. Piotr Fronczewski, Teresa Sawicka
11:35 Gwiazdy Hollywood - Robert Downey Jr. (Hollywood Superstars: Robert Downey Jr.) dokumentalny, USA, 26 min.
12:05 Komedia niewinności (La Comedié De L'innocence) dramat psychologiczny, Francja 2000, 98 min., reż. Raoul Ruiz, wyk. Isabelle Huppert, Jeanne Balibar
13:45 Polowanie na grube ryby (Shooting Fish) komedia, W. Brytania 1998, 104 min., reż. Stefan Schwarz, wyk. Stuart Townsend, Kate Beckinsale
15:30 Wiadomość w komórce (Message In A Cell Phone) familijny, USA 2000, 79 min., reż. Eric Hendershot, wyk. Nick Whitaker, James Laub
16:55 Na planie, odc. 43 (On The Set Ep. 043) magazyn filmowy, USA 2002, 30 min.
17:25 Gwiezdny pył (Stardust) familijny, USA 1998, 93 min., reż. Charles Cirgenski, wyk. Amanda Donohoe, Giancarlo Esposito
19:00 Bonhoeffer, sługa boży (Bonhoeffer: Agent Of Grace) dramat, Kanada 2000, 85 min., reż. Eric Till, wyk. Ulrich Tukur, Tatjana Blacher
20:30 Cinema, cinema, odc. 44 (Cinema Cinema Cinema V. (911) Ep. 44) magazyn filmowy, USA 2002, 23 min.
21:00 Kamuflaż (Camouflage) film akcji, USA 1999, 92 min., reż. James Keach, wyk. Leslie Nielsen, Lochlyn Munro
22:35 Zemsta mafii (Hitman's Run) film akcji, USA 1999, 88 min., reż. Mark Lester, wyk. Eric Roberts, C. Thomas Howell
00:05 Lśnienie (The Shining) horror, W. Brytania 1980, 114 min., reż. Stanley Kubrick, wyk. Jack Nicholson, Shelley Duvall
02:05 Na pierwszy rzut oka (Things You Can Tell Just By Looking At Her) obyczajowy, USA 2000, 104 min., reż. Rodrigo Garcia, wyk. Glenn Close, Cameron Diaz
03:50 Kultura "techno" (Techno Culture) dokumentalny, USA 2000, 50 min.
04:40 Komedia niewinności (La Comedié De L'innocence) dramat psychologiczny, Francja 2000, 98 min., reż. Raoul Ruiz, wyk. Isabelle Huppert, Jeanne Balibar 

BTV Studio TV Vectra
17.15 Puls Bielska
17.25 Film Dokumentalny
20.30 Maana mare - mag. młodzieżowy
22.15 Puls Bielska
22.25 Film dokumentalny

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.