FANDOM


Tvp1 logo

06:30 Rok w ogrodzie
07:00 Agrolinia
08:00 Wiadomości
08:10 Pogoda
08:15 Plemię; odc.32; serial prod.angielskiej
08:40 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:05 5-10-15
09:35 Walt Disney przedstawia; Timon i Pumba; "Na ostro"
10:00 Walt Disney przedstawia; Londyński łącznik
10:50 Kolejka - Lista przebojów; [stereo]
11:15 To niesamowite!; odc.47; serial prod.USA
11:45 Cztery kąty z wyobraźnią; odc.9 -Strych; magazyn poradnikowy
12:05 Podróżnik; Gedi
12:30 Zabawy językiem polskim; teleturniej językowy
13:00 Wiadomości
13:10 Wypełniamy PIT
13:15 Zwierzęta świata; Tygrysy z bagien; odc.1/2; film dok.prod.USA [stereo]
13:40 Wypełniamy PIT
13:50 Ucieczka do domu; Running Home; 1998  film fab.prod. kan.; reż: Marc F.Voizard; wyk: Claudia Christian,Kristian Ayre
15:25 Wypełniamy PIT
15:35 Sekrety zdrowia; Wszystko przez te nerwy!
15:50 Wypełniamy PIT
15:55 Między nami; talk show [audiotele:0-700-45-601 opcja 1, 0-700-45-602 opcja 2]
16:30 Moda na sukces; odc.1854; serial prod.USA
16:50 Wypełniamy PIT
17:00 Teleexpress
17:15 Sportowy Express
17:25 Gość Jedynki
17:35 Plebania; odc.276; serial TVP [stereo]
18:05 Lokatorzy; odc.140; serial TVP[stereo]
18:35 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:00 Wieczorynka; Król Maciuś Pierwszy; odc.7 -Pole ryżowe
19:10 Wieczorynka; Przygody ośliczki Tosi; odc.32 -Tosia i balon
19:30 Wiadomości
19:45 Sport
19:55 Pogoda
20:10 Poszukiwacze zaginionej arki; Riders of the Lost Ark; 1981  film fab.prod.USA/stereo/; reż: Steven Spielberg; wyk: Harrison Ford,Karen Allen
22:05 Dancing w muzeum; odc.2; widowisko kabaretowo-muzyczne
23:00 Pionek; The Pawn; 1998  film sensac.prod. USA/dla dorosłych/; reż: Clay Borris; wyk: Greg Evigan,Sydney Penny
00:35 W krainie dreszczowców; Wbrew pozorom; Striking Poses; 1998  film sensac.prod. USA; reż: Gail Harvey; wyk: Shannen Doherty, Joseph Griffin
02:05 Sprawiedliwość na 18 kołach; odc.3 -Miłość na śmierć i życie; serial sensacyjny prod. USA; reż: Terrence H. Winkless; wyk: Lucky Vanous, Lisa Thornhill
02:45 Znaki dymne
04:10 Gala Boksu Zawodowego; John Ruiz - Roy Jones
06:20 Zakończenie programu
CHUDA DWÓJKA

06:55 Studio urody
07:05 Echa tygodnia; /dla niesłyszących/
07:35 Spróbujmy razem; magazyn dla niepełnosprawnych
08:00 Film dla niesłyszących; M jak miłość; odc.122; serial TVP; powt.
08:50 Niewiarygodna podróż w głąb ludzkiego ciała-od narodzin do śmierci; odc.1/8 Opowieść o życiu; serial dok.prod.angielskiej
09:40 Ojczyzna-polszczyzna; Język polski w Europie.Dziedzictwo germańskie
10:00 Kręcioła; [stereo]
10:20 Wędrówki przyrodnicze; odc.9 Karczownik-życie na skraju; 2000  serial dok.prod. angielskiej
10:50 Animals
11:15 Kino bez rodziców; Jetsonowie; Kto pod kim dołki kopie; serial anim. prod. USA
11:40 Kangurek Joey; 1997  film familijny prod. australijskiej (93'); reż: Ian Barry; wyk: Jamie Croft, Alex McKenna, Rebecca Gibney, Harold Hopkins, Tony Briggs
13:30 30 ton! - lista,lista- lista przebojów; [stereo]
14:00 Familiada; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc.492 -Męska solidarność; telenowela TVP
15:00 Super Hity Elity - 80-lecie Elity i Studia 202. Koncert jubileuszowy/1/
16:00 Śpiewające Fortepiany; teleturniej muzyczny[stereo]
17:00 VII Międzynar. Festiwal Sztuki Cyrkowej-Warszawa 2002.Gala Finałowa/2/
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:55 Pogoda
19:00 Świat obok nas; Audrey Hepburn we wspomnieniach; film dok.prod. USA
20:00 Europa da się lubić...; odc.2; talk show
20:45 Humor Marcina Dańca
21:10 Herbatka u Tadka; talk show [stereo]
21:50 Słowo na niedzielę
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:28 Pogoda
22:35 Dobry wieczór,dobre kino; Gra; The Game; 1997  thriller psych.prod. USA/pod nadzorem/; reż: David Fincher; wyk: Michael Douglas, Sean Penn
00:45 Łowcy wampirów; John Carpenter's Vampires; 1998  film fab.prod. USA/dla dorosłych/; reż: John Carpenter; wyk: James Woods,Daniel Baldwin
02:30 Zakończenie programu
Tvp3-gdansk.svg

6.30 Olimpiada ślimaków - kanadyjski serial animowany
6.40 Czerwony pies Clifford - serial animowany dla najmłodszych, USA
7.10 Angela Anakonda - kanadyjski serial animowany
7.30 Kurier - program informacyjny
7.40 Prognoza pogody
7.45 Panorama, Pogoda
8.00 Dzień dobry, tu Gdańsk
8.30 Kurier - program informacyjny
8.40 Prognoza pogody
8.45 Dzień dobry, tu Gdańsk
9.00 Świat - magazyn międzynarodowy
9.00 - 16.00 Transmisja posiedzenia Sejmowej Komisji Śledczej w godz. 9.30, 11.30, 12.30, 13.30 i 15.30 - Kurier (wersja graficzna)
16.00 Panorama, Pogoda, Sport
16.15 Słowo o Ewangelii
16.20 Zbiory Muzeum Narodowego w Gdańsku: Złotnictwo
16.30 Kurier - program informacyjny
16.40 Prognoza pogody
16.45 Młodzież kontra: Michał Kamiński - poseł PiS - widowisko publicystyczne
17.30 Kurier - program informacyjny
17.35 Świat - magazyn międzynarodowy
18.00 Panorama, Pogoda, Sport
18.15 Gość tygodnia: Tadeusz Fiszbach - ambasador RP
18.30 Kurier - program informacyjny, Pogoda
18.40 Czterej pancerni i pies odc.2/21/ "Radość i gorycz" - polski serial fabularny
19.35 Sharp Torell Basket Liga: VBW Lotos Clima Gdynia - Polfa Pabianice
20.30 Kurier - program informacyjny
20.45 Studio Pogoda
20.55 Przegląd gospodarczy
21.20 ZUS radzi - magazyn
21.30 Kurier - program informacyjny
21.40 Prognoza pogody
21.45 Panorama, Pogoda
22.00 Mecz piłki ręcznej mężczyzn: DGT Wybrzeże - Zagłębie Lubin
22.30 Kurier - program informacyjny
22.45 Sport
22.55 Studio Pogoda
23.00 Tajemnicze zniknięcie - film fab. prod. USA, 1998
0.35 Marta i wielbiciele - angielska komedia romantyczna, 1998
2.00 Księżniczka za zasłoną - francuski film dokumentalny, 1999
3.00 Zakończenie programu
TVP3 Łódź 2001

6.29 Olimpiada ślimaków (8, 9)
6.42 Czerwony pies Clifford (10)
7.08 Angela Anakonda (9)
7.30 Kurier
7.42 Prognoza pogody
7.45 ŁWD 100 sekund
7.47 A to fach - Zawody znane i mniej znane
8.02 Trzy niedźwiadki
8.30 Kurier
8.42 Prognoza pogody
8.44 Impresje
9.00 Transmisa Posiedzenia Sejmowej Komisji Śledczej
9.30 - 15.30 Kurier w wersji graficznej (co godzinę)
16.00 Nie tylko Wawel
16.12 Vademecum europejskie
16.26 Jestem sobą - teledysk
16.30 Kurier
16.42 Prognoza pogody
16.46 Młodzież kontra
17.30 Kurier
17.36 Świat - magazyn międzynarodowy
18.00 Łódzkie Wiadomości Dnia
18.26 Pogoda
18.30 Kurier
18.34 Prognoza pogody
18.39 Czterej pancerni i pies (2)
19.36 Sharp Torell Basket Liga
20.30 Kurier
20.46 Studio pogoda
20.54 Przegląd gospodarczy
21.19 ZUS Radzi (21)
21.30 Kurier
21.42 Prognoza pogody
21.45 Łódzkie Wiadomości Dnia
21.56 Pogoda
22.00 Gwiadzy w grandzie, czyli hollyłódzki gwiazdozbiór
22.30 Kurier
22.45 Sport
22.53 Studio pogoda
23.02 Tajemnicze zniknięcie /za zgodą rodziców/
0.36 Marta i wielbiciele
2.01 Księżniczki za zasłoną
Logo-10

6.00 Muzykogranie
7.00 Twój lekarz - magazyn
7.15 Wystarczy chcieć
7.30 Magazyn religijny
8.00 Atomówki, Laboratorium Dextera
8.25 Mumia Niania (17)
8.50 Hugo - pr. dla dzieci
9.25 Power Rangers (286) - serial fantastyczny
9.50 Hitmania
10.45 Miasto strachu - komedia franc. 1994
12.35 Być albo nie być - komedia, USA 1983
14.35 Promenada sukcesu - pr. publicystyczny
15.15 4 x 4 - magazyn
15.45 Informacje
15.55 Prognoza pogody
16.00 Najzabawniejsze zwierzęta świata
16.30 Duża przerwa (14): Trzecie jest be - serial
17.00 Roswell: W kręgu tajemnic - serial SF
17.50 Szkoła przetrwania (5) - serial obyczajowy
18.45 Informacje, Sport
19.05 Prognoza pogody
19.10 Stan wyjątkowy 2 (34) - serial sensacyjny
20.10 Świat według Kiepskich - serial
20.40 Miodowe lata 8 (97): Salon masażu - serial
21.30 Studio LOTTO
21.35 Wiesio Szoł (1) - program rozrywkowy
21.55 Uniwersalny żołnierz - film sensacyjny, USA 1992
23.50 Szepty nocy - film erot., USA 1997
1.25 Być albo nie być - komedia, USA 1983 (powt.)
3.15 Muzyka na bis
5.00 Zakończenie programu
Logo-19

5.50 Telesklep
7.50 Wunschpunsch (51/52) - serial anim.
8.15 Animaniacy (29/65) - serial animowany
8.30 Automaniak - magazyn motoryzacyjny
9.00 Zdrowie - magazyn
9.30 Tele Gra - teleturniej interaktywny
10.30 VIVA Polska! - program muzyczny
12.35 Na Wspólnej (powt.)
14.45 Chwila prawdy
16.00 Tylko miłość
17.15 Ananasy z mojej klasy: Maciej Kozłowski, Krzysztof Rutkowski
18.30 Ale plama - program rozrywkowy
19.00 TVN Fakty
19.25 Sport
19.35 Pogoda
19.40 Uwaga! - magazyn
20.00 Kasia i Tomek - serial komediowy
20.30 Droga do gwiazd - program rozrywkowy
21.45 Kontakt - film SF, USA 1997
0.35 Szamanka - film obyczajowy. pol. 1996
2.45 Nic straconego - programy powtórkowe
TV 4 2000-2006 logo

6.00 Przygody Rin Tin Tina (62) - serial przygod. USA
6.30 Alicja w krainie czarów - serial anim.
7.00 V Max
7.30 Gniew natury - serial dok.
8.30 Smok Castillo
9.00 Alicja w krainie czarów - serial anim.
9.30 Przygody Rin Tin Tina (63) -serial przygod. USA
10.00 Biały Kieł (9) - serial przygod. franc .-kanad.
10.30 Zakręcony (9) - serial kom. USA
11.00 Dorośnij (S) - serial kom. USA
11.30 Jak pan może, panie doktorze? (23) - serial kom. USA
12.00 Gniew natury - serial dok.
13.00 Tilt TV
13.30 V Max
14.00 Mecz siatkówki
16.00 MacGyver (16) - serial sens. USA (powt.)
16.50 Z życia wzięte - serial dok.
17.45 Dziennik
18.00 Informacje sportowe i Prognoza pogody
18.05 Debiutant roku - kom. USA, 1993 (100 min)
20.00 Bounty - film przygod. amer.-bryt. , 1984 (125 min)
22.30 Na wysokich obrotach (13) - serial sens. niem.
23.20 Opowieści z krypty (2) - serial USA (powt.)
23.50 Drogówka - magazyn
0.20 Napiętnowane miasto - thriller USA , 1998 (92 min)
2.05 Sekrety natury -serial dok.
2.55 Mecz siatkówki
4.55 Muzyczny VIP
5.20 Zakończenie programu

TVN 7 '02 - '08

6.35 Telesklep
8.05 Sylwan
8.30 Delfy
8.55 Zaufać sercu - film obycz. kanad., 1987 (90 min)
10.30 Łamislówka - teleturniej
11.35 Gwiazda - dramat obycz. USA, 1952 (95 min)
13.15 Czy boisz się ciemności? (25/91) - serial sens. kanad. (powt.)
14.10 Zoe i przyjaciele (3/13) - serial dla młodzieży USA
14.40 Drew Carey Show (73/135) - serial kom. USA (powt.)
15.10 Zwariowana telewizja (6/9) - serial kom. USA (powt.)
15.35 Zatoka Marlina 2 (19/21)- serial przygod. amer.-nowozel.
16.30 (na żywo) Łamislówka - teleturniej
17.20 Frankie i Hazel - kom. USA, 2000 (100 min)
19.05 Kochane klopoty (5/21) - serial obycz. USA
20.00 Bandycki szlak - western USA, 1994 (110 min)
21.50 Pierwszy stopień - film sens. kanad.-bryt. (powt.)
23.40 Inna kobieta - film erotyczny USA, 1992 (100 min)
1.25 Zakończenie programu

Tvpoloniaekran

06:00 Na dobre i na złe; odc.118 -Sądny dzień /49'/; serial prod. TVP [stereo]
06:50 Pasje Profesora; reportaż
07:05 Echa tygodnia; (program w języku migowym)
07:40 Wieści polonijne; powt.
08:00 Wiadomości
08:10 Pogoda
08:15 Zaproszenie; Moje galindowanie; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego
08:40 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:05 5-10-15
09:30 Szarcio i Teodorsz; odc.14 -Doktor Fokus i mr.Krab; serial anim. prod. francuskiej
10:00 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka; powt.
10:20 Ludzie listy piszą
10:45 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Narty ze smakiem
11:10 Książki z górnej półki; Książka tygodnia
11:20 Klan; odc.661 /23'/; telenowela TVP; powt.
11:40 Klan; odc.662 /23'/; telenowela TVP; powt.
12:05 Klan; odc. 663 /23'/; telenowela TVP; powt.
12:30 Wideoteka Dorosłego Człowieka
13:00 Wiadomości
13:10 Dom; cz. II odc.15/20 -Długa księżycowa noc  czas 78'; serial TVP
14:40 Tam gdzie jesteśmy; Irlandzkie pejzaże cz.1; reportaż Violetty Rotter-Kozery
15:10 Święta wojna; odc.42 -Hipermarket /24'/; serial TVP
15:35 Śniadanie na podwieczorek; program interaktywny
17:00 Teleexpress
17:15 Sportowy Express
17:20 Takie kino
17:30 Na dobre i na złe; odc.118 -Sądny dzień /49'/; serial prod. TVP [stereo]; powt.
18:20 Czterdziestolatek - 20 lat później; odc.2/15 -Głodówka,czyli zamykanie parasola  /56'/; serial TVP
19:15 Dobranocka; Dinusie; odc.26 -Groźny Śnieguś; serial animowany prod. USA
19:30 Wiadomości
19:49 Sport
19:55 Pogoda
20:05 Dom; cz.II odc. 15/20 -Długa księżycowa noc  /78'/; serial prod.TVP; powt.
21:20 Takie kino
21:35 Dziecko szczęścia; 1991  komedia prod. polskiej (100'); reż: Sławomir Kryński; wyk: Ewa Gawryluk, Marek Cichucki, Monika Bolly, Piotruś Walczewski i inni
23:15 Takie kino
23:35 Panorama
23:55 Sport-telegram
00:01 Pogoda
00:10 Na dobre i na złe; odc.118 -Sądny dzień; serial prod. TVP [stereo]; powt.
00:55 Takie kino
01:15 Dinusie; odc.26 -Groźny Śnieguś; serial animowany prod. USA; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:49 Sport; powt.
01:54 Pogoda; powt.
02:00 Kameleon; odc.2/4 /59'/; serial TVP
03:00 Dom; cz.2 odc. 15/20 -Długa księżycowa noc; serial prod.TVP; powt.
04:20 Czterdziestolatek - 20 lat później; odc.2/15 -Głodówka,czyli zamykanie parasola; serial TVP; powt.
05:20 Święta wojna; odc.42 -Hipermarket; serial TVP; powt.
05:40 Takie kino
06:00 Nic śmiesznego; 1995  komedia prod. polskiej (91'); reż: Marek Koterski; wyk: Cezary Pazura, Ewa Błaszczyk, Maciej Kozłowski, Marek Kondrat i inni
07:30 Doktor Faust; film anim.
07:45 Zakończenie programu
Telewizja Niepokolanów II

15.00 Godzina Miłosierdzia
15.25 Strażnicy grobów - film dok.
16.00 Słowo zycia - Ewangelia dnia
16.05 Kalendarz liturgiczny: św. Feliksa
16.10 Przegląd Niedzieli
16.15 Studio otwarte, Cybernetyki 7 - program publicystyczny
17.45 Teatr jest swiatem: Musical Jonasz
18.10 Giuseppe Marello - film dok.
18.40 Tossa de Mar - film krajoznawczy
19.00 Rehabilitacja inaczej: o szablę Kilińskiego - reportaz
19.20 Wszystko śpiewa, wszystko gra [5]
19.30 Tajemnice Templariuszy - film dok.
20.00 Jezus - historyczne odkrycie - film dok.
20.25 Ojciec Ojczyzny Naszej - film dok.
20.35 Rózaniec - część chwalebna
21.00 Apel Jasnogórski
21.05 Słowo życia - Ewangelia dnia
21.10 Kalendarz liturgiczny: św. Feliksa
21.15 Przegląd Niedzieli
21.20 Józef - film fabularny


Le Cinema
14.00 Eline Vere (Eline Vere) dramat, Francja / Belgia / Holandia, 1991, 79 min
16.00 Jak we śnie (Despues Del Sueno) dramat, Hiszpania, 1992, 104 min
18.00 To cholerne życie (Te Rongyos Elet, Bloody Life) tragikomedia, Węgry, 1983, 113 min
20.00 Dokument. Nowe kino niemieckie, Studio Company, 2002, 30 min
20.30 Szepty i krzyki (Cries And Whispers / Viskningar Och Rop) dramat psychologiczny, Szwecja, 1973, 91 min
22.00 W poszukiwaniu błękitu (Azzurro) dramat, Szwajcaria / Włochy / Francja, 2000, 85 min
23.30 Emmanuelle (6 z 7): Czym jest miłość? (The New Emmanuelle Series (6 of 7) The Meaning of Love) film erotyczny, Francja, 1996, 90 min
01.05 Trójkąt (Triplex) komedia kryminalna, Francja, 1991, 104 min.

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
07.15 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
07.40 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
08.05 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
08.30 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
08.55 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
09.20 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
09.45 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
10.10 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
10.35 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
11.00 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
11.25 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
11.50 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
12.15 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.40 Jednostka specjalna L.A. 5 (L.A. Air 5) (55 min.).
13.30 Jednostka specjalna L.A. 5 (L.A. Air 5) (55 min.).
14.25 Katastrofy (Disaster) (30 min.).
15.00 Ratownicy (Lifeguard) (40 min.).
15.40 Ratownicy (Lifeguard) (40 min.).
16.25 Trex (Trex) (25 min.).
16.50 Trex (Trex) (25 min.).
17.15 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
17.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.05 Jednostka specjalna L.A. 5 (L.A. Air 5) (55 min.).
19.00 Jednostka specjalna L.A. 5 (L.A. Air 5) (55 min.).
19.55 Coś poszło nie tak (When Good Times Go Bad). (50 min.).
20.45 Coś poszło nie tak (When Good Times Go Bad). (50 min.).
21.35 Coś poszło nie tak (When Good Times Go Bad). (50 min.).
22.25 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
22.50 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
23.15 Dziewczyny do towarzystwa (Escort Girls) (30 min.).
23.45 Dziewczyny do towarzystwa (Escort Girls) (30 min.).
00.10 Dziewczyny do towarzystwa (Escort Girls) (30 min.).
00.35 Cena urody (Price of Beauty, The) (50 min.).
01.25 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
01.50 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
02.15 Jednostka specjalna L.A. 5 (L.A. Air 5) (55 min.).
03.05 Jednostka specjalna L.A. 5 (L.A. Air 5) (55 min.).
04.00 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
04.25 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
05.20 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.