FANDOM


TVP 1
06:30 Rok w ogrodzie
07:00 Agrolinia
08:00 Wiadomości
08:11 Pogoda
08:15 Przygody szwajcarskiej rodziny Robinsonów; odc.13 - Okup [cz.1]; serial prod.USA/z teletextem/
08:40 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:05 5-10-15; program dla dzieci i młodzieży
09:35 Walt Disney przedstawia; Mała Syrenka; serial anim.prod.USA/z teletextem/
10:00 Walt Disney przedstawia; Dzieci do wynajęcia; cz.1; serial prod.USA
10:50 Lista przebojów; [stereo]
11:15 Niegrzeczne aniołki; odc.6; 1997  serial prod.USA; wyk: Steve Monroe,David Lipper
11:40 Historia filozofii po góralsku według ks. Józefa Tischnera; odc.5-Anaksagoras,czyli Wojciech Gąsienica-Byrcyn
12:00 Zabawy językiem polskim
12:25 Sekrety zdrowia; Gdy hormonów brak...
12:45 Kobiety Białego Domu; odc.21 - Ellen Arthur
13:00 Wiadomości
13:10 Graj z Kuroniem
13:45 Słoneczny patrol; odc.25; serial prod.USA
14:30 Kochamy polskie seriale
15:05 Zwierzęta świata; Cień rekina; odc.3/6 - Życie pełne przygód [cz.1]; film dok.prod.australijskiej [stereo]
15:35 Miliard w rozumie; teleturniej
16:00 Co Pani na to?
16:30 Moda na sukces; odc.1569; serial prod.USA
17:00 Teleexpress
17:20 Plebania; odc.152; serial TVP
17:50 Studio sport; Puchar Świata w skokach narciarskich; Lahti
19:45 Wieczorynka; Kacper
20:00 Wiadomości
20:21 Sport
20:26 Pogoda
20:35 Lake Placid; Lake Placid; 1999  komedia prod.USA [za zgodą rodziców]; reż: Steve Miner; wyk: Bill P,att,Bridget Fonda,Brednan Gleeson
22:00 Uroczystość wręczenia nagród Amerykańskiego Przemysłu Muzycznego-Grammy 2002; cz.2; retransmisja [stereo]
22:50 Studio sport; Halowe ME w lekkiej atletyce; Wiedeń
23:30 Czarownik; Warlock; 1988  film fab.prod.USA [tylko dla dorosłych]; reż: Steve Miner; wyk: Richard E.Grant,Julian Sands,Lori Singer
01:10 Gliniarz z dżungli; odc.1,2/8; serial prod.USA
02:40 Noc z Muppetami
04:25 Zakończenie programu

TVP 2
07:00 Echa tygodnia; /dla niesłyszących/
07:30 Spróbujmy razem; magazyn dla niepełnosprawnych
08:00 Program lokalny
09:00 M jak miłość; odc.49; serial TVP; powt.
09:50 Drapieżcy; odc.6 -ost.; serial dok.prod.angielskiej
10:20 Bajki pana Bałagana; odc.3 - Babcia Ala i 40 rozbójników; serial animowany dla dzieci
10:45 Na maksa; teleturniej
11:10 Arka Noego
11:40 Kino bez rodziców; Flinstonowie; serial animowany prod. USA
12:05 Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a; odc.1; serial prod.kanadyjsko-angielskiej
12:55 Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a; odc.2; serial prod.kanadyjsko-angielskiej
13:50 Familiada; teleturniej
14:20 Złotopolscy; odc.397 - trucizna; telenowela TVP
14:55 Śpiewające Fortepiany; teleturniej muzyczny[stereo]; powt.
15:55 30 ton! - lista,lista- lista przebojów; [stereo]
16:25 Studio sport; Halowe ME w lekkiej atletyce
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:22 Pogoda
18:30 Panorama
18:55 Herbatka u Tadka; talk show [stereo]
20:00 Gwiazdorskie Ostatki 2002 czyli  Bal Dwójki i Teletygodnia; cz.2; [stereo]
20:50 Słowo na niedzielę
21:00 Panorama
21:20 Sport-telegram
21:28 Prognoza  pogody
21:35 Negocjator; The Negotiator; 1998  dramat sensacyjny prod.USA [za zgodą rodziców]; reż: F.Gary Gray; wyk: Samuel L.Jackson,Kevin Spacey,David Morse
23:55 Być może; Puet-Etre; 1998  film fab.prod.francuskiej; reż: Cederick Klapisch; wyk: Jean-Paul Belmondo,Romain Duris,Geraldine Pailhas
01:45 Akcja!; odc.6; serial prod.USA
02:05 Podrywacz; How to be a Player; 1997  film fab.prod.USA [stereo]; reż: Lionel  C.Martin; wyk: Bill Bellamy,Natalie Desselle
03:40 Zakończenie programu

Polsat
06:00 Disco Relax - magazyn muzyczny
07:00 Twoj lekarz - magazyn
07:15 Wystarczy chcieć - magazyn informacyjny
07:30 W drodze - program religijny  
08:00 Mumia Niania (17) - senaI anim.
08:30 Batman w dwadzieścia lat później 2 (30) - serial animowany USA 2000
09:00 Casper 3 (34) - serial animowany USA 1995
09.25 Power Rangers (169) - senal dla młodzieży USA
09:55 Disco Polo Live - magazyn muzyczny
10.45 Spotkanie Elvisa z prezydentem Nixonem - film obyczajowy USA 1997
12:40 Butch i Sundance: lata młodości - western USA 1979  
14:40 Benny Hill- serial kom. Wielka Brytania
15:15 4 x 4 - magazyn motoryzacyjny  
15:45 Informacje
15:55 Prognoza pogody
16:05 Najzabawniejsze zwierzęta świata (22) - program przyrodniczy
16:35 Miłość, czy kochanie? (6)- serial obycz. USA 2000
17:25 Apetyt na miłość (17) -teleturniej
17:55 Jezioro marzeń 4 (62) - serial dla młodzieży USA 2001
18:45 Informacje
19:10 Rozbij bank - teleturniej
20:00 Swiat wedlug Kiepskich (98) - serial kom. Polska 2001
20:30 Kulisy Baru - reportaż
21:00 Człowiek ze zlotym pistoletem - film sensacyjny Wielka Brytania 1974
21:30 Losowanle Lotto
23:20 Zaplata - thriller USA 1991
01:20 Butch i Sundance: lata młodosci - western USA 1979
03:10 Muzyka na BIS
05:00 Pożegnanie

TVN
06:30 Telesklep - program reklamowy
08:00 Punky Brewster (74)  
08:25 Maska (13) - serial anim.  
08:50 Oliver Twist (20) - senal animowany
09:15 Przygody Kapitana Simiana (3) - serial animowany
09:40 Świat Bobby'ego (25) - serial anim.
10:05 Uczniowskie manewry (26) - serial kom. prod. USA
10:30 Automaniak - magazyn motoryzacyjny
11:00 Maraton Uśmiechu - kabaret
11:30 VIVA Polska! - program muzyczny
13:15 Granice - serial dokumentalny
13:45 Agent - program rozrywkowy
14:55 Ananasy z mojej klasy - program rozrywkowy
16:00 Kto Was tak urządził? - program rozrywkowy
16:30 Wielka niespodzianka Klaudiusza - program rozrywkrmy
17:00 Kochane kłopoty (21) - serial obycz. USA 2000
17:55 13 posterunek II (26) - serial kom. Polska 2000
18:30 Ale plama - kabaret
19:00 TVN Fakty
19:20 Sport
19:25 Pogoda
19:35 Extra Wizjer - magazyn  
20:00 Milionerzy - teletumlej  
20:45 Droga do gwiazd - program rozrywkowy
21:50 Prawdziwa zbrodnla - film sensacyjny USA 1999
00:15 Operacja "Wieczność" (20) - serial fantastyczny USA/Francja/Kanada 1999
01:15 Rozkoszne interesy - film erotyczny USA 1996

TVP 3 Regionalna
07:00 Wyspa Noego (9) - serial anim. prod. ang.
07:30 Czerwony pies Clifford (20) - serial anim. prod. USA
08:00 Program lokalny
09:00 Biłek - dramat prod. pol.
10:00 Szkoła mistrzów (13) - serial dla młodzieży prod. ang.
10:30 Przygody Szewczyka Grzesia - film anim. prod. chorw.-niem.
12:00 Cel podróży (21) - serial dokumentalny prod. australijskiej
12:55 Skarbiec - magazyn kulturalny
13:25 Paryskie fontanny - film dokumentalny prod. belgijskiej
13:55 Siedem szczytów (9) - serial dokumentalny prod. szwajcarskiej
14:25 Gościniec - magazyn kulturalny
15:00 Eugenia Sandler (9) - serial dla młodzieży prod. australijskiej
15:30 Od arii do piosenki - program muzyczny
16:20 Mistrzostwa Polski - tenis stołowy
17:00 Program lokalny
19:00 Bliźniaczki z farmy (3) - serial obyczajowy prod. USA
20:40 Telekurier bis - cykl reportaży
21:00 Program lokalny
22:00 Podejrzani (1) - serial
23:35 Ran - dramat prod. japońskiej
02:10 Zakończenie programu

TV 4
06:00 Rudzielec (8) - serial anim.
06:30 Czarny Królewicz (41) - serial przyg. Wielka Brytania 1972
07:00 V-max - magazyn motoryzacyjny
07:30 Sekrety natury (4) - film dokumentalny USA 1999
08:30 Hoboczaki (98) - serial anim.
09:00 Rudzielec (9) - serial anim.
09:30 Czarny Królewicz (42) - serial przyg. Wielka Brytania 1972
10:00 Capitain Star (9) - serial anim, USA 1997
10:30 Super VIP - magazyn
11:15 Z afrykanskiego pamiika (20) - serial przyg. USA 1998
12:00 Przerażające bestie - film dokumentalny
13:00 TV4 kropka pl - program Intemetowy
13:30 V-max - magazyn motoryzacyjny
14:00 Tajemmczy blondyn w czarnym bucie - komedia sensacyjna Francja 1972
15:50 Tajne przez poufne (4) - serial kryminalny USA 2000
16:50 Niewiarygodne, ale prawdziwe 2 (12) - serial dokumentalny
17:45 Dziennik
18:05 Zaczarowany pierścień - film fantastyczny USA 1997
20:00 Manon u źródeł - dramat Francja 1986
22:10 Wizerunek zła (3) - dramat 1985
23:10 Wokanda
23:40 Drogówka - magazyn poIicyjny.
00:10 Wspólne smieci - komedia USA 1986
02:05 Muzyczny VIP - magazyn
02:40 Zakończenie programu

TVN 7
06:00 Telesklep - program reklamowy
08:30 Magiczni wojownicy (14) - serial anim.
08:55 Dragon Ball (87) - serial anim.
09:20 Ukryte miasto (33) - serial przyg. Wielka Brytania/RPA 1995
09:40 Wielki skok - komedia sensacyjna USA/Francja/Wielka Brytania 1987
11:30 Tele gra - teleturniej
12:30 Niezłomny duch - dramat USA 1999
14:20 Historia pewnego lemura - film dokumentalny
15:15 Tenbit GSM - magazyn
15:45 Czynnik PSI (14) - serial fantastyczny Kanada 1998
16:35 Kochane klopoty (1) - senal obycz. USA 2000
17:25 Sally Hemings (1) - serial obycz. USA 2000
19:05 Słoneczny patrol (14) - serial przyg. USA 1989
20:00 Bandycki szlak - western USA 1995
21:45 Wściekły byk - dramat USA 1980
00:05 Mandarynkowa taksówka - film obycz. Kanada 1988

TV Polonia
6.00 Na dobre i na złe [76] - serial prod. TVP
7.00 Echa tygodnia
7.30 Pegaz - magazyn kulturalny (powt.)
8.00 Wiadomości
8.10 Tradycje - Płatnerze z Sułkowic - reportaż
8.40 Ziarno - program redakcji katolickiej dła dzieci i rodziców
9.05 5-10-15 - program dla dzieci i młodzieży
9.35 Tęczowa bajeczka - Bajeczka o słoneczku - program dla dzieci
9.45 Mapeciątka [87] - Wierszyki Dziwaka i nie tylko - serial anim. prod. angielskiej
10.15 Tam, gdzie jesteśmy
10.45 Wieści polonijne (powt.)
11.00 Mówi się ... - program poradnikowy (powt.)
11.20 Zaproszenie - program krajoznawczy
11.45 Klan [547, 548, 549]- telenowela TVP (powt.)
13.00 Wiadomości, Pogoda
13.15 O rany, nic się nie stało! - film fab. prod. polskiej
14.45 Od przedszkola do Opola - Wojciech Gąssowski
15.25 Graj z Kuroniem - program kulinarno-rozrywkowy
16.00 Wojna domowa [6]- Trójka klasowa - serial prod. polskiej
16.25 Tam, gdzie jesteśmy (powt.)
17.00 Teleexpress
17.30 Na dobre i na złe [76] - serial prod. TVP (powt.)
18.30 Panorama
18.50 Zaproszenie (powt.)
19.15 Dobranocka: Przygody Misia Colargola [34] - Colargol w Ameryce - serial anim.
19.30 Opowieść o Marusarzach - film dok.
20.00 Wiadomości, Sport, Pogoda
20.30 Transmisja uroczystości otwarcia Zimowych Igrzysk Polonijnych - Beskidy 2002
21.30 O rany, nic się nie stało! - film fab. prod. polskiej (powt.)
22.55 To idzie kabaret [1]
23.50 Ze sztuką na ty - Album krakowskiej sztuki - Maria Pinińska-Bereś
0.20 Na dobre i na złe [76] - serial prod. TVP (powt.)
1.15 Przygody Misia Colargola [34 - Colargol w Ameryce - serial anim. (powt.)
1.30 Wiadomości (powt.)
1.52 Sport telegram, Pogoda (powt.)
2.00 Klan [547, 548, 549]- telenowela TVP (powt.)
3.10 Hity satelity (powt.)
3.30 O rany, nic się nie stało! - film fab. prod. polskiej (powt.)
4.55 To idzie kabaret [l] (powt.)
5.45 Tam, gdzie jesteśmy (powt.)
6.20 Zakończenie programu

TV Puls
07:00 Telesklep
08:00 Rycerz Redwall (13) - serial animowany Wielka Brytania 1991
08:30 Karolina i przyjaciele (8) - serial anim. Francja
09:00 Domek na prerii (35) - serial obycz. USA 1974
10:00 Dotyk aniola (97) - serial obycz. USA 1994
11:00 Rycerz Redwall (13) - serial animowany Wielka Brytania 1991
11:30 Karolina i przyjaclele (8) - serial anim. Francja
12:00 M Kwadrat - talk show
12:30 Symbole polityczne (5) - film dokumentalny PoIska 1997
13:00 Autoklub - magazyn motoryzacyjny
13:30 Remington Steele (36) - serial sensac. USA 1982
14:20 Wikingowie, geniusze krainy mrozów - film dokumentalny Niemcy 1997
15:30 Kacper i przyjaciele (4) - serial anim USA
16:00 Jak się robi...? - reportaż
16:40 Leo i Bee (1) - komedla Włochy 1997
18:20 ChIopi (1) - serial obycz. Polska 1972
20:00 Wydarzenia
20:20 Sport, pogoda
20:25 Zdarzyło się jutro 3 (5) - serial fantastyczny USA 1999
21:25 Pan wzywał milordzie ? (1) - serial kom. Wielka Brytania 1988
22:20 Brunet wieczorową porą - komedia Polska 1976
00:00 Pan wzywał milordzie ? (1) - serial kom. Wielka Brytania 1988
00:55 Zakończenie programu

Canal +
05:25 Detroit Rock City - komedia USA 1999
07:05 Łapu capu - magazyn
07:15 Minisport + - wiadomości sportowe
07:25 Diabelski młyn - film animowany
08:00 Teletubbies - serial anim.
08:25 Goście Jadzi - komedia Polska 1962
10:10 Deser
10.35 Bartok Wspaniały - film animowany USA 1999
11:45 Jordan w akcji - serial obycz. USA 2000
12:30 Rozkodowany Bugs Bunny - film animowany
13:30 Aktualności filmowe - magazyn
14:00 Aktualności muzyczne - magazyn muzyczny
14:30 Łapu capu - magazyn
14:35 Tadż Mahal - film dokumentalny Indie/Francja 2000
15:25 Bitwa o Ziemi - film fantastyczny USA 2000
17:20 Podzielony dom - film obyczajowy USA 2000
19:00 Yves Saint Laurent - czas odnaleziony - film dokumentalny
20:00 Speed - niebezpieczna szybkość - film sensacyjny USA 1994
21:55 Intruz - thriller Kanada/Wlelka Brytania 1999
23:30 Kłamstwo w mundurze - film sensacyjny USA 2000
01:05 Czas Greenwich - film obyczajowy Wielka Brytania 1999
03:00 Scieżki uczuc - film obyczajowy Francja 2001


TeDe
06.00 „Rudzielec” („Carrot Top”) (8) – serial animowany dla dzieci, 1997,
06.30 „Czarny Królewicz” („The Adventures of Black Beauty”) (41) – serial przygodowy
07.00 V Max - magazyn motoryzacyjny
07.30 „Sekrety natury” („Natural Mystery” (4) – cykl dokumentalny
08.30 Dolnośląski Informator Komunalny - publicystyka lokalna
09.00 „Rudzielec” („Carrot Top”) (9) – serial animowany dla dzieci, 1997, reż. Jean Cubaud,
09.30 „Czarny Królewicz” („The Adventures of Black Beauty”) (42) – serial przygodow
10.00 „Capitain Star” (9) – serial animowany dla dzieci, USA 1997, prod. Geraldine Easter,
10.30 Super VIP – magazyn ciekawostek i sensacji
11.15 "Z afrykańskiego pamiętnika " ("Born Free") (20) - serial przygodowy, USA, 1998,
12.00 – dokument (1)
13.00 TEDE - TV 4 Kropka pl
13.30 V Max – program motoryzacyjny
14.00 „Tajemniczy blondyn w czarnym bucie” („Grand blond avec une chaussure noire, Le”) – komedia sensacyjna, Francja 1972, reż. Yves Robert; wyk. Pierre Richard, Bernard Blier, Jean Rochefort, Mireille Darc, Jean Carmet (czas: 01:25:54)
15.50 „Tajne przez poufne” („Cover Me: Based on the True Life of an FBI Family") (4) - serial
16.50 „Niewiarygodne ale prawdziwe 2” („World’s Most Amazing Videos 2”) (12) – serial
17.45 informacje Telewizji Dolnośląskiej
17.58 Informacje sportowe
18.05 „Zaczarowany pierścień” („Ruby Ring, The”) – fantastyczny, USA 1997,
20.00 „Manon u źródeł” („Manon des sources”) – dramat kostiumowy, Francja 1952, reż. Marcel Pagnol; wyk. Jacqueline Pagnol, Raymond Pellegrin, Rellys, Edouard Delmont
22.10 „SS: Wizerunek zła” („Hitler’s S.S.: Portrait in Evil”) (3) – dramat, 1985, reż. Jim Goddard, wyk. John Shea, Bill Nighy, Lucy Gutteridge, David Warner
23.10 Wokanda – program dokumentalny
23.40 Drogówka – Magazyn policyjny
00.10 „Wspólne śmieci” („Very Close Quarters”) – komedia erotyczna, USA 1986, reż. Vladimir Rif; wyk. Shelley Winters, Paul Sorvino, Theodore Bikel, Farley Granger, Lee Taylor Allen (czas: 01:36:39)
02.05 Muzyczny VIP – magazyn muzyczny
02.40 Dolnośląski Informator Komunalny - publicystyka lokalna
02.55 informacje Telewizji Dolnośląskiej

Reality TV
06.00    Na służbie (In the Line of Duty) (50 min.)
06.50    Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
07.15    Szpital św. Jakuba (Jimmy's) (30 min.)
07.45    Szpital św. Jakuba (Jimmy's) (25 min.)
08.10    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
08.35    Zespół urazowy (Trauma Team) (25 min.)
09.00    Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
09.30    Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
09.55    Poszukiwania supermodelki (Search For A Supermodel) (25 min.).
10.20    Sprawa Curtisa (Curtis Court)(25 min.)
10.45    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (20 min.)
11.05    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
11.30    Na służbie (In the Line of Duty) (50 min.)
12.20    Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
12.45    Szpital św. Jakuba (Jimmy's) (30 min.)
13.15    Szpital św. Jakuba (Jimmy's) (25 min.)
13.40    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
14.05    Zespół urazowy (Trauma Team) (25 min.)
14.30    Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
15.00    Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
15.25    Poszukiwania supermodelki (Search For A Supermodel) (25 min.).
15.50    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
16.15    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (20 min.)
16.35    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00    Cuda medycyny (Medical Miracles) (50 min.).
17.50    Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
18.15    Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes of...) (30 min.)
18.45    Wbrew prawu (Against The Law) (50 min.)
19.35    Gliniarze (Coppers) (30 min.).
20.05    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.30    Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
21.00    W walce o życie (Critical Incident) (55 min.).
21.55    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
22.20    Jednostka L.A. Air (L.A. Air) (55 min.).
23.15    Cuda medycyny (Medical Miracles) (50 min.).
24.05    Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
24.30    Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes of...) (30 min.)
01.00    Wbrew prawu (Against The Law) (50 min.)
01.50    Gliniarze (Coppers) (30 min.).
02.20    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
02.45    Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
03.15    W walce o życie (Critical Incident) (25 min.).
04.10    Na ratunek (Rescue 911) (20 min.)
04.35    Jednostka L.A. Air (L.A. Air) (55 min.). 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.