FANDOM


Logo
06:10 Daleko od szosy (7) - serial obycz. Polska 1976
07:35 Bohaterowie z Olimpu - serial anim. Kanada
08:00 Plecak pełen przygód (6) - serial dla młodzieży Polska/Finlandia/Niemcy 1993
08:30 Siódme niebo (72) - serial obycz. USA 1999
09:20 Teleranek - program dla młodzieży
09:45 Rajska jabłoń - film obyczajowy Polska 1986
11:30 Myślisz o kimś? - Wybierz teledysk! - program muzyczny
12:00 Anioł Pański - transmisja
12:15 Moje spotkania z papieżem - reportaż
12:25 Tydzień - aktualności
13:00 Wiadomości
13:10 Leksykon polskiej muzyki rozrywkowej: K.A.S.A. - magazyn muzyczny
13:40 Bezpieczna przystań (6) - serial przyg. USA 1999
14:30 Idea Prokom Open 2003 - finał mężczyzn
16:35 Opole 2003 na bis - koncert Polska 2003
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program rozrywkowy
17:35 Lokatorzy (12) - serial komediowy Polska 2002
18:05 Śmiechu warte - program rozrywkowy
18:30 Jaka to melodia? - quiz muzyczny
19:00 Wieczorynka: Kubusiowe opowieści
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
20:00 Pogoda
20:15 Boża podszewka (6) - serial obycz. Polska 1997
21:20 Cyrulik syberyjski (1) - film obyczajowy Francja/Rosja/Włochy/Czechy 1998
22:50 Zbieg z Alcatraz - dramat USA 1967
00:20 Zakończenie programu

Logo-2
07:30 Karrypel kontra groszki (7) - serial anim. Polska 1996
07:55 Słowo na niedzielę - program religijny Polska 2003
08:00 Jan Serce (2) - serial obycz. Polska 1981
09:00 XII Letnia Akademia Muzyki Dawnej - magazyn muzyczny
09:30 Święta wojna - serial kom. Polska 2000
10:00 Nie tylko dla komandosów - magazyn Polska 2003
10:30 Raj na Ziemi - film dokumentalny USA 2002
11:25 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza - magazyn kulinarny Polska 2001
12:00 Wymarzony urlop - komedia obyczajowa USA 1958
13:30 Artyści zwierzętom Eulalii - program rozrywkowy
14:00 Familiada - teleturniej Polska 2003
14:30 Złotopolscy (285) - telenowela Polska 2000
15:00 Szansa na sukces - program rozrywkowy Polska 2001
16:00 Na dobre i na złe (122) - serial obycz. Polska 2002
16:50 Starowieyski - retrospektywa - reportaż
17:00 Dowódcy AK (1) - serial dokumentalny Polska 2001
17:30 7 dni świat - program publicystyczny
18:00 Program lokalny
18:30 Panorama Polska 2003
18:54 Pogoda Polska 2003
19:00 Kabaretowe kawałki - program rozrywkowy Polska 2003
19:30 Tylko futbol - magazyn sportowy Polska 2003
19:50 Kabaretowa liga Dwójki (3) - program rozrywkowy
20:45 IX Festiwal Filmowy i Artystyczny w Kazimierzu Dolnym
20:50 Moje miasto - film obyczajowy Polska 2002
22:00 Panorama Polska 2003
22:20 Sport-telegram
22:27 Pogoda Polska 2003
22:35 IX Festiwal Filmowy i Artystyczny w Kazimierzu Dolnym
22:45 Porozmawiajmy o życiu i śmierci - spektakl teatralny Polska 2002
23:40 IX Festiwal Filmowy i Artystyczny w Kazimierzu Dolnym
23:45 Tomasz Stańko Quartet - Soul of Things - koncert Polska 2003
00:35 Dzika kaczka - dramat Australia 1983
02:10 Zakończenie programu

Logo-10
06:00 Mop Man - program muzyczny Polska 2003
07:00 4 x 4 - magazyn motoryzacyjny
07:30 Ręce, które leczą - program medyczny
08:00 Niezwyciężony Spiderman (2) - serial anim. USA 1999
08:25 Smocze opowieści (37) - serial anim. USA 1999
08:55 Hugo - program dla dzieci Polska
09:30 Power Rangers (232) - serial dla młodzieży USA
10:00 Pop lista - magazyn muzyczny
11:00 Słoneczny patrol 8 (16) - serial przyg. USA 2001
12:00 Mali jeźdźcy - dramat USA 1996
13:45 Psie serce (6) - serial obycz. Polska 2002
14:35 Najzabawniejsze zwierzęta świata (27) - serial dokumentalny
15:00 Benny Hill (50) - serial kom. Wielka Brytania
15:30 Fundacja Polsat - program publicystyczny
15:45 Informacje
16:00 Prognoza pogody
16:05 Różowe lata siedemdziesiąte (37) - serial kom. USA 1999
16:35 Wiesio Szoł (16) - program rozrywkowy Polska 2003
16:50 Herkules (107) - serial fantast. USA 2000
17:45 Zerwane więzi (60) - talk show
18:45 Informacje, sport
19:10 Prognoza pogody
19:15 V.I.P. (43) - serial sensac. USA 2000
20:10 Rodzina zastępcza (82) - serial kom. Polska
20:40 Jak Stella zdobyła miłość - dramat USA 1998
21:30 Studio Lotto (w przerwie filmu)
23:05 Kuba Wojewódzki - talk show Polska
00:00 Niezakazane reklamy (12) - program rozrywkowy Polska 2003
00:35 Magazyn sportowy
02:30 Muzyka na bis - program muzyczny

Logo-19
05:45 Telesklep - reklama
07:45 Przygody Animków (73) - serial anim. USA 1992
08:10 Wunschpunsch (33) - serial anim.
08:35 Helena trojańska - film przygodowy USA 1956
10:45 Przeprowadzka - komedia USA 1988
12:30 Jak łyse konie - program rozrywkowy
13:45 Powrót Batmana - film fantastyczny USA 1992
16:15 Akademia policyjna (18) - serial kom. USA 1997
17:15 We dwoje - teleturniej
18:30 Miss Polonia - start - program rozrywkowy
19:00 TVN Fakty
19:25 Sport
19:35 Pogoda
19:40 Uwaga! - program publicystyczny
20:00 Kasia i Tomek (35) - serial kom. Polska 2002
20:30 Chwila prawdy - program rozrywkowy
21:45 Gliniarze bez odznak (4) - serial sensac. USA 2003
22:45 Nie do wiary - magazyn
23:15 Cela - reportaż
23:45 Sextet - program rozrywkowy
00:15 Akademia policyjna (18) - serial kom. USA 1997
01:15 Nic straconego

Tvp3rz
06:50      Trójka dzieciom: Kasztaniaki      
07:00      Powrót do Wiklinowej Zatoki         
07:15      Kasztaniaki         
07:25      Książka dla dzieci        
07:30      Kurier - program informacyjny          
07:45      Aktualności      
07:55      Przegląd wydarzeń tygodnia          
08:00      Spotkanie z folklorem         
08:15      Shanta Wszechczasów, cz.V         
08:30      Kurier - program informacyjny        
08:45      Magazyn komputerowy      
09:00      Teleplotki - program publicystyczny    
09:30      Kurier - program informacyjny      
09:45      MP w siatkówce plażowej mężczyzn - sprawozdanie       
10:15      Zulus Czaka - film fabularny        
11:10      Wakacje z trójką    
11:30      Kurier - program informacyjny      
11:45      O tym, jak Gary odkrywa Polskę    
12:15      MP w siatkówce mężczyzn - sprawozdanie    
12:30      Kurier - program informacyjny         
12:45      Magazyn katolicki      
13:00      Transmisja mszy świętej          
14:00      Dzieci dla dzieci - koncert          
14:30      Kurier - program informacyjny         
14:35      Bądź zdrów! - magazyn          
15:00      Podwodna Polska          
15:30      Kurier - program informacyjny         
15:45      Eurofolk - Leszcze         
16:20      Aktualności        
16:30      Kurier - program informacyjny          
16:45      Odcienie sukcesu         
17:15      WyuWuA - magazyn         
17:30      Kurier - program informacyjny
17:35      Teleplotki - program publicystyczny        
18:00      Aktualności      
18:15      Przegląd Wydarzeń Tygodnia    
18:35      Regiony kultury    
18:50      Życie na gorąco - polski serial fabularny        
20:10      MP w siatkówce plażowej mężczyzn - sprawozdanie 
20:30      Kurier - program informacyjny    
20:55      Od niedzieli do niedzieli - magazyn    
21:15      Wyścigi Służewiec 2003        
21:30      Kurier - program informacyjny         
21:45      Aktualności      
22:00      Sportowe Wydarzenia Weekendu         
22:30      Kurier - program informacyjny          
22:45      Kurier sportowy        
22:55      Studio pogoda      
23:05      Telekurier nocą      
00:00      Klub filmowy Trójki - Wstręt - film fabularny

TV 4 2000-2006 logo
6.10 Mapety i ich goście (16) - serial dla dzieci
6.40 Ania z Zielonego Wzgórza (41) - serial animowany
7.10 Sztukateria - program kulturalny
7.40 MODNA MODA - magazyn o modzie
8.10 Przygody Sindbada Żeglarza (27) - serial przygodowy
9.10 Alicja w krainie czarów (51) - serial animowany
9.40 Ania z Zielonego Wzgórza (42) - serial animowany
10.10 Tomcio Grubasek - film USA 1995
12.00 KINOmaniaK - magazyn filmowy
12.30 Sztukateria - program kulturalny
13.00 MODNA MODA - magazyn o modzie
13.30 Magazyn golfowy
14.00 Lokatorzy - film USA 1973
15.30 VIP - magazyn
16.00 Sklep Mopatopa (37) - serial dla dzieci
16.30 Hoboczaki (48) - serial
17.00 Jezioro marzeń (16) - serial
18.00 MacGyver - serial przygodowy
19.00 Czołg - film USA 1983
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe
21.27 Prognoza pogody
21.30 To się w głowie nie mieści
22.00 Drogówka - magazyn policyjny
22.30 Patrz do końca - film USA 1993
0.10 Ostatnia krew - film, Hongkong 1993
1.55 VIP - wydarzenia i plotki
2.25 Strefa P - magazyn muzyczny
2.50 Zakończenie programu

TVN Siedem 2002-2008
6.05 Telesklep 
8.05 Magiczni wojownicy - serial anim. 
8.30 Yaiba - legendarny samuraj - serial anim. 
8.55 Magiczni wojownicy - serial anim. 
9.20 U wodopoju - film dok. 
10.15 (na żywo) Łamisłówka - teleturniej 
11.20 Książę i aktoreczka - kom. amer.-bryt., 1957, (130 min) 
13.30 Nowe przygody Robin Hooda (20/26) - serial przygod. USA (powt.) 
14.25 U wodopoju - film dok. (powt.)
15.20 Legendy kung-fu (18/22) - serial przygod. USA (powt.)
16.15 Kochane kłopoty (6/22) - serial obycz. USA (powt.)
17.15 Zranione serce - film obycz. USA, 1995 (110 min)
19.05 Złodziejski duet (5/10) - serial sens. USA
20.00 Pielęgniarki w akcji - film obycz. USA (powt.)
21.50 Rodzina Soprano (3/13) - serial krym. USA (powt.)
23.00 Sekrety Miss - program rozrywkowy
23.30 Co gryzie Gilberta Grape'a - film obycz. USA, 1993 (130 min)
1.40 Dziennik mordercy - film sens. USA, 1996 (95 min)
3.15 Zakończenie programu 

TVP Polonia
07:45 Kronika Światowych Igrzysk Polonijnych
08:15 M jak miłość; odc. 100 (45'); serial TVP [stereo]
09:05 Słowo na niedzielę
09:10 Simba, król zwierząt; odc. 35/52 - Zdrada; serial anim.prod.francusko-włoskiej
09:30 Dziecięce Festiwale; Najlepszi z najlepszych-Konin 2003 cz. 3
10:20 Złotopolscy; odc. 468 - Bankiet w ambasadzie (25'); telenowela TVP
10:45 Złotopolscy; odc. 469-Anonim (25'); telenowela TVP
11:10 Dom Polski; Powiew Romantyzmu; magazyn
11:40 Zaolzie; magazyn
12:00 Anioł Pański
12:20 Niedzielne muzykowanie; Łańcuckie wspomnienia-Vadim Brodski i przeboje zespołu The Beatles/1/; koncert
13:00 Transmisja Mszy Świętej; z kościoła św. Jakuba Większego w Kamieńcu k/Trzemeszna
14:05 Czarne chmury; odc. 2/10-Krwawe swaty (50'); 1973  serial TVP
14:55 Turniej tenisowy Idea Prokom Open 2003; Finał mężczyzn
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program Jacka Fedorowicza
17:40 M jak miłość; odc. 100 (45'); serial TVP (STEREO)
18:25 30 ton! - lista,lista- lista przebojów
18:55 Zaproszenie; " Gdańskie to i owo " cz.2; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego
19:15 Dobranocka; Noddy; Noddy rozwesela Wielkouchego; serial anim.prod.angielskiej
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
20:00 Pogoda
20:05 Wieczór z Jagielskim; talk show [stereo]
20:45 Przeprowadzki; odc. 7/10-Niczyj portret (53'); 2000  serial TVP; reż: Leszek Wosiewicz
21:35 Benefis Stanisława Lema
22:25 Markheim; film fabularny prod. polskiej /26 min./; reż: Janusz Majewski
22:50 40 KFPP - OPOLE 2003 - Debiuty; koncert (STEREO)
23:36 Panorama
23:55 Sport-telegram
23:59 Pogoda
00:10 M jak miłość; odc. 100 (45'); serial TVP (STEREO)
01:00 Simba, król zwierząt; odc. 35/52 - Zdrada; serial anim.prod.francusko-włoskiej
01:30 Wiadomości
01:49 Sport
01:57 Pogoda
02:00 Wieczór z Jagielskim; talk show (STEREO)
02:40 Sensacje XX wieku; Wojna polsko-bolszewicka 1920r.; program Bogusława Wołoszańskiego
03:30 Tam gdzie jesteśmy; Oczy skośne, oczy polskie; reportaż
04:00 Czarne chmury; odc. 2/10 - Krwawe swaty (50'); 1973  serial TVP
04:50 Zaolzie; magazyn
05:05 Co nam w duszy gra; Lato /cz. 1/ -"Lato wszędzie"
06:00 Zakończenie programu

Ale kino
08:00 Czerwona linia - Thriller , Sidney Lumet , Henry Fonda,Walter Matthau,Dan O'Herlihy,Frank Overton , USA 1963 , 110 min.
09:50 Spacerując z lwami - Film przygodowy , Carl Schultz , Richard Harris,John Michie,Kerry Fox,Ian Bannen , Kanada/Wielka Brytania/Kenia 1999 , 110 min.
11:40 Pogromcy duchów 2 - Komedia , Ivan Reitman , Bill Murray,Dan Aykroyd,Sigourney Weaver,Harold Ramis , USA 1989 , 110 min.
13:30 Kino na świecie: Chiny - Film dokumentalny , 55 min.
14:25 Dobry, zły i niewinna - Film krótkometrażowy , 10 min.
14:35 Wybory - Komedia , Babak Payami , Nassim Abdi,Cyrus Abidi,Youssef Habashi,Farrokh Shojaii , Iran/Włochy/Szwajcaria 2001 , 105 min.
16:20 Tajemnica morderstwa na Manhattanie - Woody Allen , Woody Allen,Diane Keaton,Alan Alda,Jerry Adler , USA 1993 , 110 min.
18:10 Dłużnicy śmierci - Włodzimierz Gołaszewski , Krzysztof Kołbasiuk,Andrzej Precigs,Henryk Talar,Zbigniew Buczkowski , Polska 1985 , 90 min.
19:40 Pizza i pasja - Film krótkometrażowy , 20 min.
20:00 Texasville - Film obyczajowy , Peter Bogdanovich , Timothy Bottoms,Jeff Bridges,Cybill Shepherd,Harvey Christiansen , USA 1990 , 125 min.
22:05 Swobodny jeździec - Dennis Hopper , Peter Fonda,Dennis Hopper,Antonio Mendoza,Jack Nicholson , USA 1969 , 95 min.
23:40 Więzy - Thriller , Robert M. Young , Maria Conchita Alonso,Edward James Olmos,Arie Verveen,Bitty Schram , USA 1996 , 110 min.
01:30 Odrzucone - Film krótkometrażowy , 10 min.
01:40 Zakończenie programu - 380 min.

SK TVN24
06:00 Bilans tygodnia - 30 min.
06:30 Serwis sportowy - 30 min.
07:00 Automaniak - 30 min.
07:30 Zdrowie - Magazyn , 30 min.
08:00 Styl - 30 min.
08:30 Raport TVN 24 - 30 min.
09:00 Pogoda na lato, Serwis sportowy - 30 min.
09:30 Styl - 30 min.
10:00 Pogoda na lato, Serwis sportowy - 30 min.
10:30 Zdrowie - Magazyn , 30 min.
11:00 Raport TVN 24 - 30 min.
11:30 Styl - 30 min.
12:00 Pogoda na lato, Serwis sportowy - 30 min.
12:30 Automaniak - 30 min.
13:00 Studio 24 - 30 min.
13:30 Bilans tygodnia - 30 min.
14:00 Serwis sportowy - 30 min.
14:30 Zdrowie - Magazyn , 60 min.
15:30 Styl - 30 min.
16:00 Pogoda na lato, Serwis sportowy - 30 min.
16:30 Raport TVN 24 - 30 min.
17:00 Pogoda na lato, Serwis sportowy - 60 min.
18:00 Pogoda na lato, Serwis sportowy - 30 min.
18:30 Automaniak - 30 min.
19:00 Fakty - Program informacyjny , 30 min.
19:30 Zdrowie - Magazyn , 30 min.
20:00 Raport TVN 24 - 30 min.
20:30 Automaniak - 30 min.
21:00 Magazyn sportowy - 30 min.
21:30 Styl - 60 min.
22:30 Raport TVN 24 - 30 min.
23:00 Bilans tygodnia - 30 min.
23:30 Automaniak - 30 min.
00:00 Magazyn sportowy - 30 min.
00:30 Raport TVN 24 - 30 min.
01:00 Styl - 30 min.
01:30 Fakty - Program informacyjny , 30 min.
02:00 Zdrowie - Magazyn , 30 min.
02:30 Styl - 30 min.
03:00 Magazyn sportowy - 30 min.
03:30 Raport TVN 24 - 30 min.
04:00 Automaniak - 30 min.
04:30 Styl - 30 min.
05:00 Raport TVN 24 - 30 min.
05:30 Zdrowie - Magazyn , 30 min.

Canal logo
07:00 Rozkodowany Bugs Bunny - Film animowany (dzieci) , 60 min.
08:00 Teletubbies - Film animowany (dzieci) , 25 min.
08:25 Tablice - Samira Makhmalbaf , Said Mohamadi,Behnaz Jafari,Bahman Ghobadi,Mohamad Karim Rahmati , Japonia/Włochy , 85 min.
09:50 Butch Cassidy i Sundance Kid - Western , George Roy Hill , Paul Newman,Robert Redford,Katharine Ross,Strother Martin , USA 1969 , 110 min.
11:40 Bóg jest wielki, a ja malutka - Pascale Bailly , Audrey Tautou,Edouard Baer,Julie Depardieu,Catherine Jacob , Francja 2001 , 100 min.
13:20 Łapu Capu Extra - 30 min.
13:50 Zło, które żyje pod słońcem - Film kryminalny , Brian Farnham , David Suchet,Hugh Fraser,Pauline Moran,Philip Jackson , USA 2001 , 100 min.
15:30 Księżyc nad Paradorem - Paul Mazursky , Richard Dreyfuss,Raul Julia,Sonia Braga,Jonathan Winters , USA 1988 , 100 min.
17:10 Za linią wroga - Film sensacyjny , John Moore , Gene Hackman,Owen Wilson,Gabriel Macht,Joaquim de Almeida , USA 2001 , 115 min.
19:05 Przyjaciele 8 - Serial komediowy , Jennifer Aniston,Courteney Cox,Lisa Kudrow,Matt LeBlanc , USA 1994-2002 , 25 min.
19:30 Przyjaciele 8 - Serial komediowy , Jennifer Aniston,Courteney Cox,Lisa Kudrow,Matt LeBlanc , USA 1994-2002 , 25 min.
19:55 Nie Przegap - Program informacyjny , 5 min.
20:00 Sfora - bez litości - Film sensacyjny , Wojciech Wójcik , Olaf Lubaszenko,Paweł Wilczak,Radosław Pazura,Karolina Gruszka , Polska 2002 , 125 min.
22:05 Dzień Niepodległości - Film SF , Roland Emmerich , Will Smith,Bill Pullman,Jeff Goldblum,David Levinson , USA 1996 , 150 min.
00:35 Zew ciała - Film obyczajowy , Pascal Arnold, Jean-Marc Barr , Rosanna Arquette,Elodie Bouchez,Jean-Marc Barr,Ian Vogt , Francja 2000 , 105 min.
02:20 Nieustraszony - Thriller , Buddy Giovinazzo , James Russo,Heino Ferch,Ornella Muti,Steven Waddington , Niemcy/Wielka Brytania 1999 , 90 min.
03:50 Głosy - Film obyczajowy , Simon Cellan Jones , Daniel Craig,Julie Graham,David Morrissey,Kelly Macdonald , Wielka Brytania 2000 , 105 min.
05:35 Boomtown - Jon Avent , Donnie Wahlberg,Mykleti Williamson,Neal McDonough,Nina Garbiras , USA 2002 , 45 min.

Polonia 1 02-06
06:20 Przyjaciele Nice friends 23 min. Bajki animowane dla dzieci . 
07:00 Kurs rysunku dla dzieci 25 min. program dla dzieci 
07:30 W stylu Zeptera 10 min. Poradnik kulinarny 
07:45 Top shop 600min. Top shop Teleshoping 
18:05 Project UFO 45 min. Serial , reż. Richard Quine , wyst. William Jordan , Caskey Swaim .
19:05 Helena i Chłopcy Helene et garcon 25 min. Serial dla młodzieży prod. Francuskiej , 1992 r. , reż. Jacques Samyn , wyst. Helene Rolles , Patrick Puydebat , Cathy Andrieu , David Proux . 
19:35 Zorro odc. 17, 18 50 min. Bajka
20:20 Mary na zawsze Mary per sempre 102 min. 101 min. Film obyczajowy "prod. Włochy. Reż. Marco Risi, wyst. Michele Placido, Claudio Amendola, Francesco Benigno.
22:30 Eurovillage 25 min. dokument
23:00 Sex Telefon 15 min. Program erotyczny 
23:20 Sex - kulisy 10 min. Erotyczne wiadomości 
23:30 Seksplozja 15 min. Program erotyczny 
23:50 Megasex 15 min. Program erotyczny 
00:10 Sexnastki 15 min. Program erotyczny 
00:25 Military Shop 5 min. Top shop 
00:30 Baba Jaga dla Dorosłych 20 min. Program erotyczny 
00:50 Sex wspomnienia 15 min. Program erotyczny 
01:10 Sex Polki 10 min. Program erotyczny 
01:25 Night Shop 15 min. Program erotyczny 
01:35 Sexnastki 10 min. Program erotyczny 
01:50 Night Shop 15 min. Program erotyczny 
02:05 Sex show 15 min. Program erotyczny 
02:20 Night Shop 25 min. Program erotyczny 
02:45 Crazy Cat Show 15 min. Program erotyczny 
03:05 Night Shop 25 min. Program erotyczny 
03:30 Koniec programu


Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
07.15 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.)
07.40 Na służbie (In The Line Of Duty)(50 min.).
08.30 Na służbie (In The Line Of Duty)(50 min.).
09.20 Na służbie (In The Line Of Duty)(50 min.).
10.10 Puchar żarłoka (Glutton Bowl) (85 min.).
11.35 Szpital (Hospital) (25 min.).
12.00 Szpital (Hospital) (25 min.).
12.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (20 min.)
13.05 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
13.30 Niesamowite domy (Weird Homes) (25 min.) 
13.55 Dzisiejsze czasy (Modern Times) (55 min.).
14.45 Wielkie pożary (Superfires) (105 min.).
16.30 To cud (It's a Miracle) (50 min.).
17.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (20 min.)
17.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.05 Szpital (Hospital) (25 min.).
18.30 Szpital (Hospital) (25 min.).
19.00 Katastrofy (Disaster) (30 min.).
19.30 Niesamowite zdarzenia (World's Most) (60 min.).
20.25 Najdziwniejsze śluby świata (World's Most: Outrageous Weddings) (55 min.).
21.15 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
21.45 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
22.10 W walce o życie (Critical Incident) (50 min.).
23.00 To cud (It's a Miracle) (60 min.).
00.00 Na służbie (In The Line Of Duty)(50 min.).
00.50 Na służbie (In The Line Of Duty)(50 min.).
01.40 Na służbie (In The Line Of Duty)(50 min.).
02.25 Australia w plecaku (Backpacking Australia) (25 min.).
02.50 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
03.15 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
03.40 Dzisiejsze czasy (Modern Times) (50 min.).
04.30 Puchar żarłoka (Glutton Bowl) (85 min.).

Europa Europa
10.00 Z cyklu: Randez-vous z Annie Girardot: Komisarz w spódnicy (Tendre Poulet) komedia, Francja, 1978, 105 min
11.50 W poszukiwaniu błękitu (Azzurro) dramat, Szwajcaria / Włochy / Francja, 2000, 85 min
13.20 Wakacje z Moniką (Summer With Monika/Sommaren Med Monika) dramat psychologiczny, Szwecja, 1953, 96 min
15.00 Tak tu cicho o zmierzchu (A Zori Zdies Tichije) dramat wojenny, ZSRR, 1972, 188 min
18.05 Nieznajoma z Sans - Souci (La Passante Du Sans - Souci) dramat, Francja, 1981, 115 min
20.00 Mama nie pozwala (Momma Don't Allow) film krótkometrażowy, Wielka Brytania, 1956, 22 min
20.30 Z cyklu: Randez-vous z Annie Girardot: Komisarz w spódnicy (Tendre Poulet) komedia, Francja, 1978, 105 min
22.20 Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną (Twin Peaks - Fire Walk With Me) dramat, USA / Francja, 1992, 135 min
00.35 Tajemnica Klika (7 z 7): Rozwiązanie tajemnicy (Click Series (7 of 7): Secrets Revealed) film erotyczny, Wielka Brytania, 1997, 90 min
02.05 Zagubione ciała (Cuerpos Perdidos ) melodramat, Hiszpania/Francja, 1989, 91 min
03.40 Blue (Blue) film eksperymentalny, Wielka Brytania, 1993, 74 min.

Romantica
06.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 43) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
07.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 44) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
08.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 45) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
09.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 46) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
10.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 47) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
11.00    Calypso (Calypso) (Część 47) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
12.00    Calypso (Calypso) (Część 48) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
13.00    Calypso (Calypso) (Część 49) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
14.00    Calypso (Calypso) (Część 50) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
15.00    Calypso (Calypso) (Część 51) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
16.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 49) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
17.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 50) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
18.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 51) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
19.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 52) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
20.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 53) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
21.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 43) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
22.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 44) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
23.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 45) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
24.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 46) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
01.00    Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 47) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).

Planete
08.45 Legendy z dalekich stron: Poławiacze pereł (1/13)
09.10 Legendy z dalekich stron: Święty jak z Mani - Rimdu (2/13)
09.40 Legendy z dalekich stron: Święte krokodyle z jeziora Anivorano (3/13)
10.10 Legendy z dalekich stron: Święte flamingi z jeziora Bhamke (4/13)
10.40 Legendy z dalekich stron: Noc srebrnych hełmów (5/13)
11.10 Legendy z dalekich stron: Jeźdzcy z wyspy Sumba (6/13)
11.40 Wojna o wodę
12.55 Piąty wymiar: Iroise - sanktuarium morskiej fauny (26/26)
13.25 Morskie legendy: Człowiek, który rozmawia z rekinami (1/13)
13.55 Morskie legendy: Sen o krokodylu (2/13)
14.25 Morskie legendy: Czarna wyspa (3/13)
14.55 Morskie legendy: Wyspa magicznych kamieni (4/13)
15.20 Belfast w stanie Maine (2/2)
17.10 Muzyczne miasta: Sewilla i Grenada
18.05 British Museum: Mezopotamia: początek cywilizacji (1/6)
18.55 British Museum: Egipt: imperium Ramzesa Wielkiego (2/6)
19.50 Baseball: Lata 1910 - 1920, część druga (5/18)
20.45 Amerykańskie lotniskowce: Powojenne przemiany (9/13)
21.10 Amerykańskie lotniskowce: Wojna w Korei (10/13)
21.35 Śmigłowce: Śmigłowiec bojowy (9/13)
22.05 Śmigłowce: Jeźdźcy na niebie (10/13)
22.30 Baseball: Początek trzeciej zmiany (6/18)
23.35 Życie, miłość, śmierć i inne błahostki, czyli Jan Saudek - czeski fotograf
00.15 William Blake - strofy dla Anglii
01.10 Muzyczne miasta: Amsterdam

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie Przygody Rexa Hunta
09:25 Discovery dla dzieci, Wynalazki i gadżety
09:55 Łowcy tajemnic, Pirackie skarby/Zamkowe duchy
10:20 Ataki rekinów
11:15 Złoto Hitlera
12:10 Superkonstrukcje, Kanał Panamski
13:05 Wysypisko, Samochód na parę
14:00 Krytycznym okiem, Mityczne cuda
15:00 Wielcy Egipcjanie, Snefru
16:00 Tajemnice starożytnych, Wyprawy wikingów
17:00 Wielkie ucieczki, Ciągle w ruchu
18:00 Niesamowite maszyny, Rakiety i ich twórcy
19:00 Atlantyda w Andach
20:00 Sztuka przetrwania według Raya Mearsa, Roger's Rangers
21:00 Megadrapieżniki
22:00 Zapomniane dinozaury
23:00 Wieczór z wymarłymi gatunkami zwierząt
00:00 Kompletna obsesja - samookaleczenia
01:00 Exodus ze Wschodu, Zatopienie SS "Wilhelma Gustloffa"
02:00 Samoloty XXI wieku

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.