FANDOM


Logo

06:00 Wiadomości
06:00 Telezakupy
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Moda na sukces; odc. 2075; serial prod.USA
08:50 Rupert; odc.15 - Rupert i skrzaty; serial animowany prod. francuskiej
09:15 Budzik; program dla najmłodszych
09:40 Lippy & Messy; język angielski dla dzieci
09:50 Śpiewaj z nami
10:00 Polskie lektury obowiązkowe; Rodzina Połanieckich; odc. 5/7 - Spełnienie; 1978  serial prod. TVP; reż: Jan Rybkowski; wyk: Anna Nehrebecka, Andrzej May, Andrzej Chrzanowski, Teresa Lipowska, Jan Englert i inni
11:25 Audiotele-reklama
11:30 Ginące światy; odc. 14/14- Mekong.Rzeka Dziewięciu Smoków cz.2; (Mundos perdidos); 2000  serial dok. prod. hiszpańskiej
12:00 Wiadomości
12:10 Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:20 W zgodzie z Naturą; magazyn
12:40 Klan; odc. 763; telenowela TVP
13:10 Klan; odc. 764; telenowela TVP
13:35 Podróż za jeden uśmiech; odc. 4-Grzybobranie; 1971  serial TVP; reż: Stanisław Jędryka; wyk: Henryk Gołębiowski, Filip Łobodziński
14:10 Zawodowy list gończy; odc.28 Technik rolnik
14:25 Laboratorium; magazyn
14:40 Ludzie wśród ludzi; odc.20 Nieudane związki; magazyn
15:00 Wiadomości
15:10 Sekrety zdrowia; magazyn
15:30 My, Wy, Oni; magazyn
16:00 Rower Błażeja; program dla młodzieży
16:25 Moda na sukces; odc. 2075; serial prod.USA
16:50 Sportowy Express
17:00 Teleexpress
17:20 Gość Jedynki
17:35 Plebania; odc. 358; serial TVP [stereo]
18:05 Na żywo; widowisko publicystyczne
18:40 Motoexpress TV
19:00 Wieczorynka; Misiowanki; serial anim.prod.kanadyjskiej
19:30 Wiadomości
19:55 Sport
20:06 Pogoda
20:09 Pogoda dla kierowców
20:20 Tequila i Bonetti w Rzymie; odc.3 Pies zabójca; (Tequila&Bonetti); 2000  serial kryminalny prod. włosko-amerykańskiej; wyk: Jack Scalia, Alessia Marcuzzi, Gianfranco Barra, Stefano Masciarelli
21:15 Polska 2004
21:25 Sprawa dla reportera; program Elżbiety Jaworowicz
21:55 Tygodnik polityczny Jedynki
22:45 Jak zmienia się Rosja?
23:14 Monitor  Wiadomości
23:30 Biznes raport
23:35 Pegaz; magazyn kulturalny
00:00 Sytuacje rodzinne; Rytm serca; 1982  film fabularny prod. polskiej (69'); reż: Zbigniew Kamiński; wyk: Andrzej Szalawski, Antonina Gordon-Górecka, Elżbieta Barszczewska, Anna Nehrebecka, Włodzimierz Press
01:10 Cztery kąty z wyobraźnią; Światło; magazyn poradnikowy
01:30 Nieustraszony; odc. 37; serial prod. USA
02:15 Zakończenie programu
Logo-2

07:05 Studio urody; powt.
07:20 Dwójka Dzieciom; Rozalka Olaboga!; odc. 3 -Klimek; 1984  serial TVP; reż: Jadwiga Kędzierzawska; wyk: Krystyna Sienkiewicz, Krystyna Tkacz, Ola Piotrowska, Marcin Kotulniak
07:40 Dwójka Dzieciom; Maurycy i Hawranek; odc.2 - Echo; serial anim.prod.polskiej
07:50 Dwójka Dzieciom; Dziwne przygody Koziołka Matołka; Zatopiona fregata; serial anim.prod.polskiej
08:00 M jak miłość; odc. 159; serial TVP /stereo/
08:50 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00, Prognoza pogody:9:30]
10:20 Przystanek praca; magazyn
10:30 Śląska laba; Czesi i Ślązacy cz. 2; [stereo]
11:20 Ile jest życia; odc. 5/12-Kiepskie szczęście; 1974  serial prod. TVP
12:15 Tygodnik Moralnego Niepokoju; odc.1 - Kabaretowy przegląd wydarzeń
12:40 Telezakupy
13:00 Panorama
13:15 Złotopolscy; odc. 406-Siedem czerwonych róż; telenowela TVP
13:40 Sokole Oko; odc. 13/22; serial prod.USA
14:30 W krainie władcy smoków; odc. 14/26; serial produkcji polsko-austarlijsko-chińskiej
15:00 Historia Ziemi; odc. 4 - Podróż do wnętrza ziemi; serial dok.prod.angielskiej
16:00 Panorama
16:22 Pogoda
16:25 Film dla niesłyszących; M jak miłość; odc. 179; serial TVP /stereo/
17:20 Złoty interes; widowisko
17:50 Program lokalny
18:30 Panorama
18:54 Pogoda
19:10 Armageddon; Armageddon; 1998  film fabularny prod. USA; reż: Michael Bay; wyk: Bruce Willis, Ben Affleck, Liv Tyler, Billy Bob Thornton
21:40 Wywiad z Gordonem Haskellem
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:28 Pogoda
22:35 Zakręty losu; Granica miłości; Borderline Normal; 2000  film fabularny produkcji kanadyjskiej; reż: Jeff Beesley; wyk: Robin Dunne, Caterina Scorsone, Corbin Bernsen i inni.
00:10 Arcydzieła Polskiego Dokumentu; Rok Franka W; film dokumentalny Kazimierza Karabasza
01:10 Kryminalne zagadki Las Vegas; odc. 13/23; serial prod.kanadyjskiej [tylko dla dorosłych]
01:55 Zakończenie programu
Logo-10

6.00 Piosenka na życzenie
6.45 TV Market
7.00 Power Rangers
7.30 Pokemon
8.00 Herkules
9.00 Bar 3
9.30 Idol 3
10.45 Bar 3
11.30 Awantura o kasę
12.30 Samo życie − serial pol.
13.00 Serca na rozdrożu − telenowela argent.
13.55 Czułość i kłamstwa − serial pol.
14.25 Power Rangers
14.45 Transformery
15.10 Rodzina zastępcza − serial pol.
15.45 Informacje
16.10 Interwencja
16.30 Kuba Wojewódzki − talk show
17.30 Hugo Express
17.55 Bar 3
18.30 Informacje + sport
19.00 Prognoza pogody
19.10 Gliniarz z dżungli 2
20.10 Bar 3
21.00 Samo życie − serial pol.
21.30 Studio Lotto
21.40 Zostać Miss − serial pol.
22.40 Z archiwum X
23.45 Biznes informacje
0.10 Prognoza pogody
0.20 Graffiti
0.35 Erotyczne zwierzenia
1.05 Miłosne sekrety − Playboy − Tylko dla dorosłych
1.35 Aquaz Superchat na żywo
4.30 Magazyn redakcji programów religijnych
5.30 Pożegnanie

Logo-19

5.20 Uwaga!
5.40 Prawdziwa miłość − telenowela meksyk.
6.30 Telesklep
7.10 Biały welon − telenowela meksyk.
8.00 Ścieżki miłości − telenowela meksyk.
8.50 Action Man
9.15 Tele Gra − teleturniej
10.15 Telesklep
11.15 Druga twarz
12.15 Na Wspólnej − serial pol.
12.45 Savannah − serial USA
13.45 Action Man
14.10 Brzydula
15.00 Nikita − serial USA
16.00 Fakty, Pogoda
16.20 Biały welon − telenowela meksyk.
17.10 Prawdziwa miłość − telenowela meksyk.
18.00 Rozmowy w toku
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.40 Pogoda
19.45 Uwaga!
20.10 Na Wspólnej − serial pol.
20.40 Prawdziwe historie: Małżeństwo z obowiązku − film USA
22.40 Cela
23.15 Fakty Wieczorne
23.40 Co za noc − magazyn
0.10 Kasia i Tomek − serial pol.
0.40 Nic straconego − powtórki

Logo tvp3

6.50 Echa dnia
7.15 Telezakupy
7.30 Kurier, prognoza pogody
7.45 Aktualności + pogoda
8.00 Megazynek − magazyn komputerowy
8.30 Kurier, prognoza pogody
8.45 Gość dnia
9.00 Pałace świata − film USA
9.30 Kurier, prognoza pogody
9.40 Janosik − film pol.
10.30 Kurier, prognoza pogody
10.45 Telekurier
11.15 Gość dnia
11.30 Kurier, prognoza pogody
11.45 Festiwal Prapremiery Bydgoszcz
12.15 Eko − Generacja przyszłości
12.30 Kurier
12.35 Poznajmy je lepiej − film USA
13.30 Kurier, prognoza pogody
13.50 Agrobiznes
14.00 Zaproszenie
14.30 Kurier, prognoza pogody
14.45 Eurotel
15.00 W krainie władcy smoków − film austral.
15.30 Kurier, prognoza pogody
15.50 Gramy dla Was
16.00 Nasz reportaż
16.15 Aktualności + pogoda
16.30 Kurier, prognoza pogody
16.45 Rozmowa dnia
17.00 Bądź zdrów!
17.30 Kurier, prognoza pogody
17.50 Wizytówki
18.00 Aktualności + pogoda
18.20 Wiadomości sportowe
18.25 Pogoda dla narciarzy
18.30 Kurier kulturalny
18.40 Prognoza pogody
18.45 Kronika Miejska Gliwice
18.50 Studio TV Katowice
19.30 Telezakupy
19.45 Rozmowa dnia
20.00 Telekurier
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.50 Echa dnia
21.15 Eurotel
21.30 Kurier gospodarczy
21.40 Prognoza pogody
21.45 Aktualności + pogoda
21.55 Wiadomości sportowe
22.00 Porozmawiajmy
22.15 Patrol Trójki
22.30 Kurier
22.45 Kurier sportowy
22.55 Studio pogoda
23.05 Klub samobójców − film USA (90 min.)
0.35 Zakończenie programu

TV 4 2000-2006 logo

6.10 Strefa P - magazyn
6.45 VIP wydarzenia i plotki
7.00 Muzyczne listy - mag.
8.00 Super Mario Bros - serial animowany
8.30 Klub przyjaciół Stasia i Nel
9.00 Podwójna akcja - As wywiadu (10) - serial
9.30 Daję słowo - teleturniej
10.00 To się w głowie nie mieści - magazyn
10.30 Komenda - serial dokumentalny
11.00 Cud miłości (49) - telenowela, Peru
11.45 TV Market
12.00 Modna moda - mag.
12.30 Droga do sławy (4) - serial obyczajowy
13.30 Muzyczne listy
14.30 Crime Story - serial
15.30 Artur - serial anim.
16.00 Hoboczaki (88) - serial dla dzieci
16.30 Cud miłości (50) - telenowela, Peru
17.30 Kolorowy dom (2) - serial komediowy
18.00 Reporter
18.30 Daję słowo - teleturniej
19.00 KOT, czyli Ktoś Ogromnie Tajemniczy - program rozrywkowy
20.00 Partnerki (14) - serial komediowy
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe
21.27 Prognoza pogody
21.30 Rewolucja - dramat historyczny, USA 1985
24.00 Morderstwa na zlecenie - film akcji, Hongkong 1993
1.30 X Laski - program rozrywkowy
2.00 Muzyczne listy - mag.
2.50 Sztukateria
3.15 KINOmaniak - mag.
3.40 Zakończenie prog.
TVN 7 '02 - '08

6.45 Telesklep
7.30 Drew Carey Show − serial USA
8.00 Alf − serial USA
8.30 Tajemnice pocałunku − telenowela meksyk.
9.20 Cena miłości − telenowela meksyk.
10.15 Łamisłówka − teleturniej interaktywny na żywo
11.05 Przygody Supermana − serial USA
12.00 Mała księżniczka − telenowela meksyk.
12.55 Telesklep
14.25 Tajemnice pocałunku − telenowela meksyk.
15.20 Cena miłości − telenowela meksyk.
16.10 Rodzinka z Manhattanu − serial USA
16.40 Alf − serial USA
17.10 Gliniarze na motorach − serial niem.
18.10 Przygody Supermana − serial USA
19.10 Drew Carey Show − serial USA
19.40 Rodzinka z Manhattanu − serial USA
20.10 Ostateczna rozgrywka − film USA
22.05 Ścigany − serial USA
23.05 Fałszywy przyjaciel − film USA
1.05 Nocne kłopoty − film USA (100 min.)
2.45 Koniec programu

TVP Polonia

06:00 Wiadomości
06:00 Łódzcy Europejczycy; Paweł Liberski; reportaż
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Złotopolscy; odc. 531 (25')-Mięsny interes z piękną kobietą; telenowela TVP [stereo]
08:50 Eurotel; magazyn
09:00 Wędrówki Pyzy; odc. 4/13 -Toruńskie igraszki; serial animowany dla dzieci
09:10 Bajeczki Jedyneczki
09:20 Spacery z dziadkiem
09:35 Niebezpieczna Zatoka; odc. 38 - Wyspa Shaughhnessy (25'); serial prod.kanadyjskiej
10:00 Panorama
10:05 Sekrety zdrowia; Cudowne (?) pigułki; magazyn
10:30 Kwadrans na kawę
10:50 Szaleństwa medycyny; Co mamy w środku (o anatomii); magazyn
11:00 Panorama
11:05 Linia specjalna; program Barbary Czajkowskiej
11:30 Suplement; program publicystyczny
12:00 Wiadomości
12:10 Polska karta; tygodnik gospodarczy
12:40 Skarbiec - magazyn historyczno-kulturalny
13:10 Złota Setka Teatru TV; Kariera Arturo Ui
15:00 Wiadomości
15:10 Raj; magazyn katolicki
15:35 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; -Cesarski smak; magazyn
16:00 Złotopolscy; odc. 531 (25')- Mięsny interes z piękną kobietą; telenowela TVP (STEREO)
16:30 Szerokie tory; reportaż Barbary Włodarczyk
17:00 Teleexpress
17:15 Sportowy Express
17:20 Gość Jedynki
17:35 Bajeczki Jedyneczki; program dla dzieci
17:45 Spacery z dziadkiem
18:00 Niebezpieczna Zatoka; odc. 38-Wyspa Shaughnessy(25'); serial prod.kanadyjskiej
18:25 Lasy i Ludzie; magazyn
18:45 Skarbiec - magazyn historyczno-kulturalny
19:15 Dobranocka; Marceli Szpak dziwi się światu; odc.2 - Wizyta w borsuczej norze; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:59 Sport
20:06 Pogoda
20:09 Pogoda dla kierowców
20:10 Złotopolscy; odc. 531 (25')-Mięsny interes z piękną kobietą; telenowela TVP (STEREO)
20:35 Dokument; Zygmunt Kałużyński w filmie: Pół życia w ciemnościach; film dok. (stereo)
21:20 Złota Setka Teatru TV; Kariera Arturo Ui
23:05 Panorama
23:25 Sport-telegram
23:28 Prognoza  pogody
23:30 Polska 2004
23:35 Tygodnik polityczny Jedynki; program publicystyczny
00:25 Monitor  Wiadomości
00:40 Biznes raport
00:45 Skarbiec - magazyn historyczno-kulturalny
01:15 Marceli Szpak dziwi się światu; odc. 2 -Wizyta w borsuczej norze; serial animowany dla dzieci
01:30 Wiadomości
01:57 Sport
02:02 Pogoda
02:04 Pogoda dla kierowców
02:10 Złotopolscy; odc. 531 (25')-Mięsny interes z piękną kobietą; telenowela TVP (STEREO)
02:35 Dokument; Zygmunt Kałużyński w filmie: Pół życia w ciemnościach; film dok. (stereo)
03:20 Złota Setka Teatru TV; Kariera Arturo Ui
05:00 H.M.Górecki - Ad Matrem; stereo
05:15 Trochę kultury; magazyn kulturalno-rozrywkowy [stereo]
05:35 Monitor  Wiadomości
05:50 Biznes raport
06:00 Zakończenie programu
TV Puls (25.06.2003- 06.12.2003)

9.00 Dzisiaj w programie
9.05 Nasza antena (powt.)
10.10 Graczykowie
10.30 Anioł przychodzi wieczorem
11.00 Telezakupy
12.20 Puls wieczoru (powt.)
12.50 Trzy portrety - o swoich drogach zycia opowiadają: J. Kusmierek, M. Edelman, T. Konwicki
13.50 Generat Maczek i jego zotnierze - film dok.
14.50 Program religijny: Słowo życia, U Pana Boga za piecem
15.50 Film dla dzieci
16.20 Galeria Marka Karewicza [1 i 2]
17.00 Nasza antena
18.00 Życie jak poker (powt.)
19.00 Graczykowie - serial kom.
19.20 Puls wieczoru (powt.)
19.50 Słowo dnia
20.00 Główny podejrzany
21.30 Studio otwarte
23.30 Nasza antena (powt.)
0.20 Trzy portrety (powt.)
Polsat 2 International

06:00   Informacje    
06:20   Graffiti - program publicystyczny
06:35   Przytul mnie - program rozrywkowy
07:30     Bumerang     program publicystyczny
08:00     Muzyka polska    
09:00     Piosenka na życzenie    
09:45     Muzyka polska    
10:00     Najzabawniejsze zwierzęta świata - program rozrywkowy
10:30     Twój lekarz - magazyn medyczny
10:45     Wystarczy chcieć - magazyn medyczny   
11:00     Muzyka polska    
12:00     KOT, czyli Ktoś Ogromnie Tajemniczy - program rozrywkowy
13:00     To się w głowie nie mieści - magazyn
13:30     Adam i Ewa - serial obyczajowy
14:00     KINOmaniaK - odjazdowy magazyn filmowy
14:30     Niezła sztuka - magazyn kulturalny
15:00     Piramida - teleturniej
15:30     Kalambury dla dzieci    
16:00     Muzyka polska    
16:15     Informacje    
16:30     Interwencja - reportaż
16:50     Czarny pies czy biały kot? - program publicystyczny
17:30     Magazyn katolicki    
17:55     Muzyczne listy - magazyn muzyczny
18:45     Cartoon Network    
19:15     Informacje    
19:45     Muzyka polska    
20:00     Świat według Kiepskich - serial komediowy
20:30     Sztukateria - magazyn kulturalny
21:00     Dziennik    
21:20     Punkt, set, mecz - magazyn sportowy
22:10     Interwencja - reportaż
22:30     VIP - wydarzenia i plotki    
23:00     Sztukateria - magazyn kulturalny
23:30     Bumerang - program publicystyczny
00:00     Najzabawniejsze zwierzęta świata - program rozrywkowy
00:30     Bractwo Orła Białego - program dla dzieci
00:50     Smakosze i rozkosze - magazyn kulinarny
01:00     KOT, czyli Ktoś Ogromnie Tajemniczy - program rozrywkowy
02:00     Informacje    
02:30     Samo życie - serial obyczajowy
03:00     Awantura o kasę - teleturniej
03:45     Muzyka polska    
04:00     Graczykowie - serial komediowy
04:30     V max - magazyn motoryzacyjny
05:00     Bar - reality show
Polsat SPORT 2003-2005

06:50     V max     magazyn motoryzacyjny
07:15     Wielkie nokauty    
08:05     Liga Europejska FIBA: mecz: Polonia Warbud Warszawa - BC Kijów
09:45     Futbol Mundial - magazyn piłkarski
10:10     Euroliga mężczyzn: mecz: Tau Ceramica Baskonia - Idea Śląsk Wrocław
11:50     Gillette World Sport - magazyn sportowy
12:20     Euroliga mężczyzn: mecz: FC Barcelona - AEK Ateny
14:00     Interliga: mecz: Dwory Unia Oświęcim -Olimpia Lubljana
16:20     Euroliga mężczyzn: mecz: Benetton Treviso - Olympiakos Pireus
18:00     Euroliga mężczyzn: mecz: Żargilis Kowno - Maccabi Tel Aviv
20:00     Interliga: mecz: Wojas Podhale Nowy Targ - Olimpia Lubljana
22:10     Euroliga mężczyzn: mecz: Adecco Asvel Lyon - Pamesa Walencja
23:50     Euroliga mężczyzn:  mecz: Cibona Zagrzeb - Ulker Stambuł
01:00     NHL: mecz: Tampa Bay Lightning - Ottawa Senators
03:05     Euroliga mężczyzn: mecz: Tau Ceramica Baskonia - Idea Śląsk Wrocław
04:45     Euroliga mężczyzn: mecz: Żargilis Kowno - Maccabi Tel Aviv

HBO 2
06:30    USS "Squalus" zatonął (Submerged) dramat, USA 2000, 84 min., reż. James Keach, wyk. Sam Neil, Shea Whigham
08:00    Pollyanna (Pollyanna) familijny, W. Brytania 2002, 98 min., reż. Sarah Harding, wyk. Amanda Burton, Kenneth Cranham
09:45    Droga do domu (The Road Home) dramat/romantyczna, Chiny 1999, 85 min., reż. Zhang Yimou, wyk. Zhang Ziyi, Sun Honglei
11:15    Corky Romano (Corky Romano) komedia, USA 2001, 82 min., reż. Rob Pritts, wyk. Chris Kattan, Peter Falk
12:45    Wszyscy kochają Alice (Everyone Loves Alice) obyczajowy, Szwecja 2002, 113 min., reż. Richard Hobert, wyk. Lena Endre, Marie Richardson
14:40    Detektywi z podwórka i zaginiona księżniczka (Clubhouse Detectives In Search Of A Lost Princess) familijny, USA 2002, 77 min., reż. Eric Hendershot, wyk. Jonathan Croning, Brittany Armstrong
16:05    Metropolis (Osamu Tezuka's Metropolis) animowany, Japonia 2001, 104 min., reż. Taro Rin
17:55    Żona mojego męża (My Husband's Wife) familijny, Francja 2000, 91 min., reż. Charlotte Brandstrom, wyk. Alexandra Vandernoot, Florence Pernel
19:30    USS "Squalus" zatonął (Submerged) dramat, USA 2000, 84 min., reż. James Keach, wyk. Sam Neil, Shea Whigham
21:00    Wehikuł czasu (The Time Machine) science fiction/przygodowy, USA 2002, 91 min., reż. Simon Wells, wyk. Guy Pearce, Jeremy Irons, Samantha Mumba
22:35    Sześć stóp pod ziemią 2, odc. 4 (Six Feet Under 17: Driving Mr. Mossback) serial obyczajowy, USA 2002, 55 min., reż. Michael Cuesta, wyk. Michael C. Hall, Peter Krause
23:35    Zwierzak (The Animal) komedia, USA 2001, 79 min., reż. Luke Greenfield, wyk. Rob Schneider, Colleen Haskell
01:00    Motyle (In The Time Of The Butterflies) dramat, USA 2001, 88 min., reż. Mariano Barosso, wyk. Salma Hayek, Edward James Olmos
02:30    Na granicy obłędu (Horror In The Attic) horror, USA 2001, 95 min., reż. Jeremy Casten, wyk. Andras Jones, Seth Green
04:10    Wszyscy kochają Alice (Everyone Loves Alice) obyczajowy, Szwecja 2002, 113 min., reż. Richard Hobert, wyk. Lena Endre, Marie Richardson

Reality TV
06.00 Ahakista (Ahakista) (55 min.).
06.50 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
07.15 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
07.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.05 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.30 Królewski szpital Księcia Alfreda (RPA)(25 min.).
08.55 Królewski szpital Księcia Alfreda (RPA)(25 min.).
09.20 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
09.45 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
10.10 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
11.00 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
11.25 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
11.50 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
12.15 Ahakista (Ahakista) (55 min.).
13.05 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
13.30 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
13.55 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.45 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
15.35 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
16.00 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
16.25 Na służbie (In The Line Of Duty)(50 min.).
17.15 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
17.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
18.05 Królewski szpital Księcia Alfreda (RPA)(25 min.).
18.30 Królewski szpital Księcia Alfreda (RPA)(25 min.).
18.55 Katastrofy (Disaster) (30 min.).
19.25 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
19.50 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
20.15 życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (30 min.)
20.45 życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (30 min.)
21.15 Coś poszło nie tak (When Good Times Go Bad). (50 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.00 Seryjni mordercy (Serial Killers) (25 min.).
23.30 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
00.00 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
00.20 życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (30 min.)
00.50 życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (30 min.)
01.20 Coś poszło nie tak (When Good Times Go Bad). (50 min.).
02.05 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
02.55 Zdrada na taśmie wideo (Cheating Spouses) (50 min.).
03.45 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
04.10 Australia w plecaku (Backpacking Australia) (25 min.).
04.35 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
05.00 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
05.30 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).

Europa Europa
14.00 Pieśń świata (La Chant Du Monde) dramat, Francja/Włochy, 1965, 95 min
15.55 Kurczę na kwaśno (Poulet Au Vinaigre) film kryminalny, Francja, 1985, 110 min
17.55 Basen (La Piscine) dramat, Franca/Włochy, 1968, 113 min
20.00 Seks i śmierć (Sex & Death) film krótkometrażowy - dramat, Szkocja, 2000, 10 min
20.30 Rocznice. Z życia Gesiny Cressphal odc. 3 (Jahrestage. Aus dem Leben der Gesine Cressphal) miniserial, Niemcy, 2000, 4x90 min
22.05 Upadły anioł (Memorias Del Angel Caido), thriller, Hiszpania, 1997, 90 min
23.40 Psychiatra (Psy) komedia, Francja, 1981, 90 min
01.15 Z kwiatka na kwiatek (Kopytem Sem, Kopytem Tam) dramat, Czechosłowacja, 1988, 130 min.

TMT
07.00 Teraz Muzyczna Telewizja
07.30 "Pracowici Hakka" - film dokumentalny,Chiny
08.00 Ciekawostki z Japonii - magazyn, Japonia 2002
08.30 Teraz Muzyczna Telewizja
09.15 Telezakupy
09.30 Szkoła Dobrego Dziennikarstwa - serial dokumentalny, USA
10.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
12.00 Teraz Muzyczna Telewizja
12.30 Telezakupy
12.45 Teraz Muzyczna Telewizja
13.30 Telezakupy
14.00 "Mistrzowie wężowych pieców" - film dokumentalny, Tajwan 2002
14.30 Muzyczny Salon - program muzyczny, Polska 2003
15.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
16.30 Telezakupy
17.00 Auto Klub - magazyn motoryzacyjny, Polska 2003
17.30 Ludzie Sukcesu - wywiad, Polska 2003
18.00 Teraz Muzyczna Telewizja
19.00 TMT w krainie bajki- bajki animowane dla dzieci
20.00 Na czasie - magazyn muzyczny, Polska 2003
20.30 Teraz Muzyczna Telewizja
21.00 Pory Roku - poradnik, Polska 2003
22.00 Babski Świat - magazyn dla pań, Polska 2003
22.30 V6 - magazyn motoryzacyjny, Polska 2003
23.00 "Całun Turyński" - film dokumentalny, USA,. Fascynująca historia tej świętej tkaniny oraz dyskusja nad jej autentycznością i symboliką.
00.00 koniec programu

Romantica
06.00    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 60) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
06.50    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 136) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (50 min.).
07.40    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 140) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
08.35    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 69) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
09.25    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 56) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
10.25    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 69) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (60 min.).
11.25    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 69) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (55 min.).
12.20    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 136) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
13.15    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 140) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
14.10    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 69) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
15.05    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 41/42) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
16.00    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 56) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
16.50    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 69) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (55 min.).
17.45    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 139) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
18.40    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 69) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
19.35    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 41/42) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
20.30    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 136) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
21.25    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 140) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
22.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 69) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
23.15    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 41/42) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
00.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 60) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
01.00    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 69) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (50 min.).
01.50    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 69) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (50 min.).
02.40    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 136) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (50 min.).
03.30    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 140) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
04.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 69) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
05.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 60) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
09:25 Wojna na wędki
09:55 Narodziny motocykla, Triumph
10:20 Samoloty, które nigdy nie latały, Atomowy bombowiec
11:15 Niesamowite maszyny, Siła mięśni
12:10 Nefretete
13:05 Ślady starożytności, Ranny król
13:35 Ślady starożytności, Zagłada w Marsylii
14:00 Pierwsza wojna światowa, Dżihad
15:00 Kim był Mojżesz?
16:00 Pola bitew, Wojna z U-Bootami, część 2
17:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
17:30 Wojna na wędki
18:00 Wysypisko, Maszyna do burzenia
19:00 Diagnoza nieznana, Letnia epidemia
20:00 Śmierć o północy
21:00 Detektywi sądowi, Pogrzebane sekrety
22:00 Z akt FBI, Inicjacja
23:00 Amerykańscy prawnicy, Śmierć "apostołów"
00:00 Exodus ze Wschodu, Obozy pracy
01:00 Pola bitew, Kierunek Okinawa, część 1
02:00 Exodus ze Wschodu, Zatopienie SS "Wilhelma Gustloffa"

SK Sky Cinema 1.svg

06:00     On a Clear Day You Can See Forever
08:15     The Paper Chase
10:15     Compulsion
12:00     On a Clear Day You Can See Forever
14:15     His Girl Friday
16:00     Compulsion
18:00     The Paper Chase
20:00     His Girl Friday
21:30     Peyton Place
00:15     After Hours
02:00     There's a Girl in My Soup
03:40     Movie News
04:10     The Naked Prey

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.