FANDOM


TVP 1
06:00 Wiadomości
06:03 Telezakupy
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:10 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Moda na sukces; odc. 2076; serial prod.USA
08:50 Słoń Beniamin; Tęczowe malowanie; serial animowany prod. niemieckiej
09:20 Jedyneczka; program dla dzieci
09:45 Bajeczki Jedyneczki; program dla dzieci
09:55 Cedric; Sposób na dziewczyny; serial anim.prod.francuskiej
10:10 Renata
10:25 Perły i dukaty; odc. 1/6-Markiza de Pompadour; 1965  film prod. polskiej; reż: Józef Hen; wyk: Anna Milewska, Wieńczysław Gliński, Bogusz Milewski
10:55 Uważaj niebezpieczeństwo; -Ząbki i pazurki; widowisko edukacyjne
11:10 Inny - życie Witolda Hulewicza; film dokumentalny Agnieszki Karaś
12:00 Wiadomości
12:10 Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:20 Po pierwsze pomysł; magazyn
12:45 Leksykon kinomana; Pasażerka; 1963  film fab. prod. pol. /za zgodą rodziców/; reż: Andrzej Munk; wyk: Aleksandra Śląska,Anna Ciepielewska
13:50 XXX Festiwal Wokalistów Jazzowych-Zamość 2003; reportaż
14:15 Wyprzedzić chorobę; Kiedy żyła ma problem; magazyn
14:35 Telewizyjny przewodnik po kraju. Para w Polskę; Żagań; magazyn
15:00 Wiadomości
15:10 Bezpieczna Jedynka; magazyn [za zgodą rodziców]
15:40 Kwadrans na kawę
15:55 Raj; magazyn
16:25 Moda na sukces; odc. 2076; serial prod.USA
16:50 Adam Małysz -wokół skoczni; magazyn
17:00 Teleexpress
17:20 Gość Jedynki
17:35 Plebania; odc. 359; serial TVP [stereo]
18:00 Randka w ciemno; zabawa quizowa
18:40 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:10 Wieczorynka; Krecik; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:55 Sport
20:07 Pogoda
20:20 Parszywa dwunastka III - Mordercza misja; The Dirty Dozen: The Deadly Mission; 1987  film fab. prod. USA /za zgodą rodziców/; reż: Lee H. Katzin; wyk: Telly Savalas, Ernest Borgnine, Vince Edwards
22:00 Męska rzecz...; Miejski łowca; "Cheng Shi Lie Ren", "City Hunter"; 1992  komedia sensacyjna prod. hongk./za zgodą rodziców/; reż: Jing Wong
23:40 Monitor  Wiadomości
23:55 Biznes raport
00:00 Męska rzecz...; Gladiator; The Gladiator; 1986  film fabularny prod. USA /tylko dla dorosłych/; reż: Abel Ferrara; wyk: Ken Wahl, Brian Robbins, Robert Phalen, Garry Goodrow
01:30 Nieustraszony; odc. 38; serial prod. USA
02:20 Zakończenie programu

TVP 2
07:05 Studio urody
07:15 Dwójka Dzieciom; Rozalka Olaboga!; odc. 4 -Sprawa Gula; 1984  serial TVP; reż: Jadwiga Kędzierzawska; wyk: Krystyna Sienkiewicz, Krystyna Tkacz, Ola Piotrowska, Marcin Kotulniak
07:40 Dwójka Dzieciom; Maurycy i Hawranek; -Kisiu Misiu; serial anim.prod.polskiej
07:50 Dwójka Dzieciom; Dziwne przygody Koziołka Matołka; Smocza Jama; serial anim.prod.polskiej
08:00 M jak miłość; odc. 160; serial TVP /stereo/
08:50 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00, Prognoza pogody:9:30]
10:30 Inspekcja pana Anatola; 1959  komedia prod. polskiej (78'); reż: Jan Rybkowski; wyk: Tadeusz Fijewski, Barbara Połomska, Helena Makowska, Aleksander Dzwonkowski
11:50 Magazyn Ligi Mistrzów
12:40 Telezakupy
13:00 Panorama
13:15 Złotopolscy; odc. 407- Kasting; telenowela TVP
13:40 Sokole Oko; odc. 14/22; serial prod.USA
14:30 Wideoteka Dorosłego Człowieka; program przypominający największe gwiazdy muzyki lat 60, 70 i 80
14:55 Zmiennicy; odc. 13/15 -Spotkanie z Temidą; serial TVP
16:00 Panorama
16:22 Pogoda
16:25 Złotopolscy; odc. 547 - Najciemniej jest pod sławojką; telenowela TVP (STEREO)
16:55 Złotopolscy; odc. 548-Już nie żyjesz, Jemioła!; telenowela TVP (STEREO)
17:25 Wydarzenia, wydarzenia...; magazyn
18:00 Losowanie eliminacji do Mistrzostw Świata w piłce nożnej
19:00 VII Międzynarodowy Konkurs Dyrygentów im. Grzegorza Fitelberga w Katowicach; Koncert inauguracyjny
20:00 Gwiazda na Mikołaja-Gordon Haskell; koncert na rzecz Fundacji Jolanty Kwaśniewskiej Porozumienie bez Barier
21:10 Na zdrowie: Jagielski; Hanna Śleszyńska, Beata Tyszkiewicz; talk show (stereo)
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:28 Pogoda
22:35 Wideoteka Dorosłego Człowieka
23:10 Babski wieczór; Jak upolować mężczyznę, czyli seks w wielkim mieście; seria III, odc. 1/8 -" Nie ma dymu..."; serial komediowy prod. USA /tylko dla dorosłych/ [stereo]
23:40 Babski wieczór; Żona, matka, zabójczyni; Wife, Mother, Murderer; 1991  film fab.prod.USA (za zgodą rodziców); reż: Mel Damski; wyk: Judith Light, David Ogden Stiers
01:10 Oddział specjalny; (Task Force); 2000  film sensacyjny prod. kanadysjko-amerykańskiej (92') [tylko dla dorosłych]; reż: Richard Ciupka; wyk: Alex Carter, Richard Robitaille, Patrick Goyette, Sean Devine
02:45 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
6.45 TV Market
7.00 Power Rangers
7.30 Transformery
8.00 MacGyver
9.00 Bar 3
9.30 Boston Public 2
10.30 Bar 3
11.15 Rosyjska ruletka
12.10 Samo życie − serial pol.
12.45 Serca na rozdrożu − telenowela argent.
13.35 TV Market
13.50 Czułość i kłamstwa − serial pol.
14.20 Power Rangers
14.45 Pokemon
15.15 Nie zakazane reklamy
15.45 Informacje
16.10 Interwencja
16.30 Pogotowie górskie − serial USA
17.30 Hugo Express
17.55 Bar 3
18.30 Informacje + sport
19.00 Prognoza pogody
19.15 Awantura o kasę
20.15 Bar 3
21.00 Czego się boją faceci? − serial pol.
21.30 Studio Lotto
21.55 Fala zbrodni − serial pol.
22.50 Cień Anioła
23.50 Informacje
0.00 Puls − biznes i giełda
0.15 Prognoza pogody
0.20 Graffiti
0.35 Playboy
2.25 Aquaz Superchat na żywo
5.00 Pożegnanie

TVN
5.20 Uwaga!
5.40 Prawdziwa miłość − telenowela meksyk.
6.30 Telesklep
7.10 Biały welon − telenowela meksyk.
8.00 Ścieżki miłości − telenowela meksyk.
8.50 Action Man
9.15 Tele gra − teleturniej interaktywny na żywo
10.15 Telesklep
11.15 Rozmowy w toku
12.15 Na Wspólnej − serial pol.
12.45 Savannah − serial USA
13.45 Twoja droga do gwiazd − Trening
14.10 Brzydula
15.00 Nikita − serial USA
16.00 Fakty, Pogoda
16.20 Biały welon − telenowela meksyk.
17.10 Prawdziwa miłość − telenowela meksyk.
18.00 Rozmowy w toku
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.40 Pogoda
19.45 Uwaga!
20.10 Na Wspólnej − serial pol.
20.40 Superkino: Zabójcza broń IV − film USA
23.20 Boogie Nights − film USA
2.20 Nic straconego − powtórki programów

TVP 3 Katowice
6.30 Transmisja Mszy świętej
7.30 Kurier, prognoza pogody
7.45 Aktualności + pogoda
8.00 Uwaga weekend, czyli kulturalny niezbędnik weekendowy
8.30 Kurier, prognoza pogody
8.45 Gość dnia
9.00 Teorie spiskowe − film ang.
9.30 Kurier, prognoza pogody
9.40 Janosik − film pol.
10.30 Kurier, prognoza pogody
10.45 Telekurier
11.15 Gość dnia
11.30 Kurier, prognoza pogody
11.45 XXII Koszalińskie Spotkania Filmowe „Młodzi i film”
12.15 WuWuA
12.30 Kurier
12.35 Cud miłości − film szwedz.
13.30 Kurier, prognoza pogody
13.50 Agrobiznes
14.00 Echo Bałtyku
14.30 Kurier, prognoza pogody
14.45 Eurotel
15.00 W krainie władcy smoków − film austral.
15.30 Kurier, prognoza pogody
15.50 Gramy dla was
16.00 Trójka tam była
16.15 Aktualności + Pogoda
16.30 Kurier, prognoza pogody
16.45 Rozmowa dnia
17.00 Smart Jazzpol Festiwal
17.30 Kurier, prognoza pogody
17.50 Wizytówki
18.00 Aktualności + pogoda
18.20 Wiadomości sportowe
18.30 Kurier kulturalny
18.40 Prognoza pogody
18.45 Magazyn kulturalny
19.15 Bank twój partner
19.30 Telezakupy
19.45 Rozmowa dnia
20.00 Telekurier
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.50 Echa dnia
21.15 Eurotel
21.30 Kurier gospodarczy
21.40 Prognoza pogody
21.45 Aktualności + pogoda
21.55 Wiadomości sportowe
22.00 Ludzie i sprawy − magazyn reporterski TV Katowice
22.15 To jest temat
22.30 Kurier
22.45 Kurier sportowy
23.00 Studio pogoda
23.05 Włosy tam i wszędzie − film kanad.
0.00 Zaczarowany manekin − film USA (95 min.)
1.35 Zakończenie programu

TV 4
6.10 Sztukateria
6.35 Na topie - wywiad z...
7.00 Muzyczne listy
8.00 Artur - serial anim.
8.30 Hoboczaki (88) - serial dla dzieci
9.00 Kolorowy dom (2) - serial komediowy
9.30 Daję słowo - teleturniej
10.00 Reporter
10.30 Sztukateria
11.00 Cud miłości (50) - telenowela, Peru
11.45 TV Market
12.00 Strefa P - magazyn
12.30 KOT, czyli Ktoś Ogromnie Tajemniczy - program rozrywkowy
13.30 Muzyczne listy - magazyn
14.30 Dziwny traf (14) - serial sensacyjny
15.30 Zamek czarodziejów - program rozrywkowy
16.00 Robocop - serial animowany
16.30 Cud miłości (51) - telenowela, Peru
17.30 Zwariowany świat Malcolma (14) - serial komediowy
18.00 Droga do sławy (5) - serial obyczajowy
19.00 Xena, wojownicza księżniczka - serial fantastyczno-przygodowy
20.00 Rozbitkowie (14) - serial przygodowy
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe
21.27 Prognoza pogody
21.30 Crime Story - serial kryminalny
22.30 Polowanie na jednorożca (1) - serial
23.30 Bez przyszłości - film akcji, USA 1998
1.15 X Laski
1.45 Muzyczne listy - mag.
2.35 Na topie - wywiad z...
3.00 Strefa P - magazyn
3.25 Zakończenie prog.

TVN 7
6.45 Telesklep
7.30 Drew Carey Show (41) - serial komediowy, USA
8.00 Alf (80) - serial komediowy, USA
8.30 Tajemnice pocałunku (99) - telenowela, Meksyk
9.20 Cena miłości (35) - telenowela, Meksyk
10.15 Łamisłówka - teleturniej interaktywny na żywo
11.05 Przygody Supermana (3) - serial przygodowy, USA
12.00 Mała księżniczka (47) - telenowela, Meksyk
12.55 Telesklep
14.25 Wiosenna namiętność (1) - telenowela, Meksyk
15.20 Cena miłości (36) - telenowela, Meksyk
16.10 Co za noc
16.40 Alf (81) - serial komediowy, USA
17.10 Ścigany (12) - serial sensacyjny, USA
18.10 Przygody Supermana (4) - serial przygodowy, USA
19.10 Drew Carey Show (42) - serial komediowy, USA
19.40 Rodzinka z Manhattanu (5) - serial komediowy, USA
20.10 Dajmy szansę miłości - film obyczajowy, USA 1999, reż. Bill Semans, wyk. Michael O'Keefe, Kevin Cham berlin, Enid Graham, Ann Hamilton, Garth Schumacher, Wally Dunn
22.00 Niesamowite opowieści (8) - serial sensacyjny, USA
23.00 Nocne kłopoty - film sensacyjny, USA 1991, reż. John Nicolella, wyk. Michael Pare, Adam Ant, Dennis Hopper, Daphne Ashbrook
0.55 Żałobnik - komedia, obyczajowa USA 1996
2.40 Niesamowite opowieści (8) - serial, USA
3.35 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Wiadomości
06:00 Bliżej Europy; Uroda Śląska; reportaż
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Złotopolscy; odc. 532 (25')-Na łyżeczkę; telenowela TVP (STEREO)
08:50 Eurotel; magazyn
09:00 Wędrówki Pyzy; odc. 5/13 - Jaworowi ludzie; serial animowany dla dzieci
09:10 Zabawy językiem polskim; teleturniej językowy
09:35 Sto minut wakacji; odc. 1/5 (25'); 2003  serial TVP; reż: Andrzej Maleszka; wyk: Jolanta Fraszyńska, Andrzej Zieliński, Kamila Natkaniec, Piotr Budzowski
10:00 Panorama
10:05 Kronika ojczysta; Wiek XIV- Kazimierz Wielki; program Dariusza Baliszewskiego
10:25 Rody fabrykanckie; -Biedermann  i synowie; program Leszka Skrzydło
10:50 Parnas Literacki; Bolesław Leśmian; felieton
11:00 Panorama
11:05 Tygodnik polityczny Jedynki; program publicystyczny
11:50 Film animowany; Preludia-Fryderyk Chopin; film animowany
11:55 Film animowany; Badinerie-J. S. Bach; film animowany (z  II Suity orkiestrowej H-moll)
12:00 Wiadomości
12:10 Dokument; Zygmunt Kałużyński w filmie: Pół życia w ciemnościach; film dok. (stereo)
12:55 Hity satelity
13:10 Sukces; odc. 7/9-Zmowa (51'); 1995  serial TVP; reż: Krzysztof Gruber; wyk: Magdalena Wójcik, Marek Kondrat, Marian Kociniak, Janusz Bukowski
14:05 Ten Stary Bar na Woolwich Road-Szanty w Giżycku cz.2
15:00 Wiadomości
15:10 Gorący temat; odc. 13/16 -Prawdziwe kłamstwa (25'); serial TVP /stereo/
15:35 Telewizyjny przewodnik po kraju. Para w Polskę; Bardo; magazyn
16:00 Złotopolscy; odc. 532 (25')- Na łyżeczkę; telenowela TVP (STEREO)
16:25 Szept prowincjonalny; Żywcem z krypty; magazyn
16:45 Polska w Wietnamie; reportaż
17:00 Teleexpress
17:20 Gość Jedynki
17:35 Sto minut wakacji; odc. 1/5 (25'); 1999  serial TVP; reż: Andrzej Maleszka; wyk: Jolanta Fraszyńska, Andrzej Zieliński, Kamila Natkaniec
18:05 Ten Stary Bar na Woolwich Road-Szanty w Giżycku cz. 2
19:00 Wieści polonijne
19:15 Dobranocka; Miś Uszatek; Robota na drutach; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:59 Sport
20:06 Pogoda
20:10 Złotopolscy; odc. 532 (25')-   Na łyżeczkę; telenowela TVP (STEREO)
20:35 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka
20:55 Hity satelity
21:10 Sukces; odc. 7/9- Zmowa (51'); 1995  serial TVP; reż: Krzysztof Gruber; wyk: Magdalena Wójcik, Marek Kondrat, Marian Kociniak, Janusz Bukowski
22:00 Szept prowincjonalny; Żywcem z krypty; magazyn
22:20 Polska w Wietnamie; reportaż
22:30 Gorący temat; odc. 13/16-Prawdziwe kłamstwa (25'); serial TVP /stereo/
23:00 Panorama
23:20 Sport-telegram
23:23 Prognoza  pogody
23:30 V Mazurska Olimpiada Kabaretowa; Śmiej się kibicu cz. 3; (stereo)
00:20 Film animowany; 8 i 3\4; film anim.prod.pol.
00:30 Monitor  Wiadomości
00:45 Biznes raport
00:50 Telewizyjny przewodnik po kraju. Para w Polskę; Bardo; magazyn
01:10 Zgadnij odpowiedz; program dla dzieci
01:15 Miś Uszatek; -Robota na drutach; serial animowany dla dzieci
01:30 Wiadomości
01:57 Sport
02:02 Pogoda
02:10 Złotopolscy; odc. 532 (25')-Na łyżeczkę; telenowela TVP (STEREO)
02:35 Wieści polonijne
02:50 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
03:05 Mówi się...; program poradnikowy
03:25 Sukces; odc. 7/9-Zmowa (51'); 1995  serial TVP; reż: Krzysztof Gruber; wyk: Magdalena Wójcik, Marek Kondrat, Marian Kociniak, Janusz Bukowski
04:20 Ten Stary Bar na Woolwich Road-Szanty w Giżycku cz. 2
05:10 Gorący temat; odc. 13/16-Prawdziwe kłamstwa (25'); serial TVP /stereo/
05:35 Monitor  Wiadomości
05:50 Biznes raport
06:00 Zakończenie programu


HBO 2
06:30    Joshua (Joshua) dramat, USA 2002, 86 min., reż. Jon Purdy, wyk. F. Murray Abraham, Tony Goldwyn
08:00    Kogel Mogel komedia, Polska 1989, 100 min., reż. Roman Załuski, wyk. Grażyna Błęcka Kolska, Zdzisław Wardejn
09:40    Horatio Hornblower - Lojalność (Hornblower: Loyalty) film przygodowy, W. Brytania 2001, 94 min., reż. Andrew Grieve, wyk. Ioan Gruffudd, David Warner
11:20    Tom i Jerry: Magiczny pierścień (Tom & Jerry And The Magic Ring) animowany, USA 2002, 59 min., reż. James T. Walker
12:20    Jacob i Kapturnik (Jacob Two Two Meets The Hooded Fang) familijny, Kanada 1999, 91 min., reż. George Bloomfield, wyk. Gary Busey, Miranda Richardson, Max Morrow
13:55    Ja, ty, oni (Me You Them) komedia romantyczna, Brazylia 2000, 102 min., reż. Andrucha Waddington, wyk. Regina Case, Lima Duarte
15:40    Młody mistrz (Born Champion) familijny, USA 1998, 95 min., reż. Aron Schifman, wyk. Dan Haggerty, Josh Aubin
17:20    Zobacz w HBO (Final Cut Ep. 47/2) magazyn filmowy, Polska 2003, 40 min.
18:05    Bananowa liga (Mvp 2: Most Vertical Primate) komedia, Kanada 2001, 83 min., reż. Robert Vince, wyk. Cameron Banroft, Bob Burnquist
19:30    Joshua (Joshua) dramat, USA 2002, 86 min., reż. Jon Purdy, wyk. F. Murray Abraham, Tony Goldwyn
21:00    Monster's Ball: Czekając na wyrok (napisy) (Monster's Ball) dramat, USA 2001, 108 min., reż. Marc Foster, wyk. Billy Bob Thornton, Halle Berry
22:50    Kariera Nikosia Dyzmy komedia, Polska 2002, 104 min., reż. Jacek Bromski, wyk. Cezary Pazura, Anna Przybylska
00:40    Skok (Heist (2001)) kryminalny, USA 2001, 104 min., reż. David Mamet, wyk. Gene Hackman, Danny Devito
02:25    Don's Plum (Don's Plum) obyczajowy, Dania/Szwecja/USA 1998, 86 min., reż. R. D. Robb/ John Schindler, wyk. Leonardo Di Caprio, Tobey Maguire
03:55    Replikant (The Replicant) film akcji, USA 2001, 95 min., reż. Ringo Lam, wyk. Jean-Claude Van Damme, Michael Rooker
05:35    Gwiezdne wrota: Uczciwa wymiana (Stargate Sg-1 III. Ep. 03 - Fair Game) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec

Reality TV
06.00 Zamki na piasku (Castle in The Sand) (50 min.).
06.55 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
07.20 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
07.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.05 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.30 Królewski szpital Księcia Alfreda (RPA)(25 min.).
08.55 Królewski szpital Księcia Alfreda (RPA)(25 min.).
09.20 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
09.45 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
10.10 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
11.00 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
11.25 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
11.50 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.40 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.)
13.05 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
13.30 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
13.55 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.45 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
15.35 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
16.00 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
16.25 Na służbie (In The Line Of Duty)(50 min.).
17.15 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
17.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
18.05 Królewski szpital Księcia Alfreda (RPA)(25 min.).
18.30 Królewski szpital Księcia Alfreda (RPA)(25 min.).
18.55 Katastrofy (Disaster) (30 min.).
19.25 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
19.50 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
20.15 życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (30 min.)
20.45 życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (30 min.)
21.15 Czyś Ty oszalał? (What Were You Thinking?) (50 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.00 Być żołnierzem (Soldiers to Be) (25 min.).
23.30 Być żołnierzem (Soldiers to Be) (25 min.).
00.00 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
00.20 życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (30 min.)
00.50 życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (30 min.)
01.20 Czyś Ty oszalał? (What Were You Thinking?) (50 min.).
02.05 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
02.50 Być żołnierzem (Soldiers to Be) (25 min.).
03.20 Być żołnierzem (Soldiers to Be) (25 min.).
03.50 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
04.10 Australia w plecaku (Backpacking Australia) (25 min.).
04.35 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.)
05.00 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
05.30 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).

Europa Europa
14.00 Księżycowi jubilerzy (Les Bijoutiers Du Clair De Lune) dramat, Francja, 1958, 100 min
15.35 Kobiety górą: Kieszonkowa Wenus (Lauter Tolle Frauen: Die Westentaschenvenus) dramat, Niemcy, 2002, 90 min
17.05 Pustelnia Parmeńska (La Chartreuse De Parme) dramat, Francja, 1948, 170 min
20.00 Cinemania - magazyn filmowy. Studio Company, 2003, 30 min
20.30 Rocznice. Z życia Gesiny Cressphal odc. 4 (Jahrestage. Aus dem Leben der Gesine Cressphal) miniserial, Niemcy, 2000, 4x90 min
22.05 Nareszcie niedziela! (Vivement Dimanche) dramat, Francja, 1983, 110 min
00.00 Emmanuelle V (Emmanuelle V) film erotyczny, Francja, 1987, 85 min
01.20 Jutrzenka (Cela S'Appelle L'Aurore) dramat, Francja, 1956, 102 min.

TMT
07.00 Teraz Muzyczna Telewizja
07.30 Anglia moim krajem - serial dokumentalny, Wielka Brytanias
08.00 Portrety - serial dokumentalny, Wielka Brytania
08.30 Teraz Muzyczna Telewizja
09.15 Telezakupy
09.30 Szkoła Dobrego Dziennikarstwa - serial dokumentalny, USA
10.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
12.00 Ludzie Sukcesu - wywiad, Polska 2003
12.30 Telezakupy
12.45 Teraz Muzyczna Telewizja
13.30 Telezakupy
14.00 Z notatnika podróżnika - magazyn, Polska 2003
14.30 Teraz Muzyczna Telewizja
15.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
16.30 Telezakupy
17.00 V6 - magazyn motoryzacyjny, Polska 2003
17.30 Teraz Muzyczna Telewizja
18.00 Ciekawostki z Japonii - magazyn, Japonia 2001
18.30 Teraz Muzyczna Telewizja
19.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
20.00 Teraz Muzyczna Telewizja
20.30 Nasze życie, Nasze Zdrowie - magazyn medyczny, Polska 2003
21.00 "Dla kilku marnych dolarów" ("For a few lousy dollars") dramat, USA 1997, reż.: Michael Bafaro, wyst.: Judd Nelson, John Cassini, Ban Ratner (87 minut)
22.35 Auto Plus TV - magazyn motoryzacyjny, Polska 2003
23.00 Teraz Muzyczna Telewizja
23.30 Noc z TMT - program rozrywkowy, Polska 2002
00.30 Teraz Muzyczna Telewizja
01.00 koniec programu

Romantica
06.00    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 61) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
06.50    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 137) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (50 min.).
07.40    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 141) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
08.35    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 70) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
09.25    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 57) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
10.25    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 70) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (60 min.).
11.25    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 70) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (55 min.).
12.20    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 137) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
13.15    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 141) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
14.10    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 70) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
15.05    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 42/43) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
16.00    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 57) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
16.50    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 70) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (55 min.).
17.45    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 140) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
18.40    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 70) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
19.35    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 42/43) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
20.30    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 137) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
21.25    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 141) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
22.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 70) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
23.15    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 42/43) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
00.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 61) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
01.00    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 70) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (50 min.).
01.50    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 70) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (50 min.).
02.40    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 137) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (50 min.).
03.30    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 141) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
04.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 70) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
05.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 61) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).

TV Toya
14:40    Koncert
15:40    Mixtura
16:40    Punkt widzenia
16:50    Przebój tygodnia
16:55    Przed ligą
17:15    Wydarzenia
17:35    Pogoda dla Łodzi
17:40    Prosto z miasta
17:55    Cały ten zgiełk
18:15    Czy tu jest bezpiecznie?
18:25    Pogoda dla Łodzi
18:30    Miłosna ruletka
19:10    Mixtura
20:15    Wydarzenia
20:35    Pogoda dla Łodzi
20:40    Prosto z miasta
20:55    Przebój tygodnia
21:00    Wieczór niezwykłości
22:00    Pogoda dla Łodzi
22:05    Przed ligą
22:20    Raport
22:45    Wydarzenia
23:05    Pogoda dla Łodzi
23:10    Prosto z miasta
23:25    Miłosna ruletka

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.