TVP 1
06:35 Telezakupy
06:50 Jak wychować tatę; odc.21; serial prod.USA
07:10 Marzenia do spełnienia; odc.20-ost.; serial prod. TVP
08:00 Wiadomości
08:11 Pogoda
08:10 Moda na sukces; odc.2247; serial prod.USA (dolby surround)
08:35 Telewakacje; Łatek; odc.33 - Wcześniejsza emerytura; Scruff; 2000  serial animowany prod. hiszpańskiej [stereo]
09:00 Telewakacje; Jedyneczka; program dla dzieci
09:30 Telewakacje; Papirus; odc.36 - Bogini Szarańczy; Papyrus; 1998  serial anim.prod.francuskiej (stereo)
09:55 Telewakacje; Songowanie na ekranie; program dla młodych widzów
10:25 Telewakacje; Piątka detektywów; odc.7 - Porwanie; serial prod. angielskiej [stereo]
10:50 Telewakacje; Ciepło - Zimno; teleturniej
11:05 Lekarz Jedynki; I nastała ciemność; magazyn
11:30 Tędy przeszła historia; odc.1/9 - Nowa Huta - lata glorii, lata smutku; serial dok.prod.fińskiej; reż: Michał Ratyński
12:00 Wiadomości
12:10 Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:25 Bez pardonu; odc.21; 2000  serial kryminalny prod. USA [za zgodą rodziców]
13:10 Gladiatorzy drugiej wojny światowej; odc.5/13 - Polskie Siły Zbrojne; (Gladiators of World War II); 2001  serial dokumentalny prod. angielsko-amerykańskiej
14:05 Plebania; odc.366; serial TVP [stereo]
14:30 Plebania; odc.367; serial TVP [stereo]
15:00 Wiadomości
15:10 Rewizja nadzwyczajna; Wieniawa Długoszowski; program historyczny Dariusza Baliszewskiego
15:35 Klan; odc.767; telenowela TVP
16:00 Klan; odc.768; telenowela TVP
16:30 Moda na sukces; odc.2247; serial prod.USA (dolby surround)
16:50 Sportowy Express
17:00 Teleexpress
17:20 Gość Jedynki
17:35 Lokatorzy; Wielkie otwarcie; serial komediowy TVP [stereo]
18:00 Magazyn olimpijski - Echa stadionów
18:30 Historie olimpijskie; Na skrzydłach wiatru
18:40 Myślisz o kimś? - Wybierz teledysk!; program muzyczny [stereo]
19:00 Wieczorynka; Tabaluga; serial anim.prod.niemieckiej
19:30 Wiadomości
19:55 Sport
20:06 Pogoda
20:20 Czas powrotów; Czterdziestolatek; odc.2/21 - Walka z nałogiem, czyli labirynt; serial komediowy prod. TVP; reż: Jerzy Gruza; wyk: Andrzej Kopiczyński, Anna Seniuk, Irena Kwiatkowska, Leonard Pietraszak, Roman Kłosowski
21:05 Teatr Telewizji : Para za parą; Razem; 2000  autor : Feliks Falk (stereo); reż: Feliks Falk; wyk: Edyta Olszówka,Piotr Machalica
21:55 Wieczór Cygański - Gorzów 2003; widowisko (stereo); reż: Janusz Józefowicz; wyk: Edyta Geppert,Janusz Józefowicz,Emilian Krakowski,,zespół Teatru Buffo,zespół cygański Terno
22:45 Letnia Gala BCC - Forum dialogu
23:00 Monitor  Wiadomości
23:15 Biznes - perspektywy
23:25 Kino Europy; Nieważny człowiek; Man of no Importance; 1994  film fab.prod.irlandzkiej (za zgodą rodziców); reż: Suri Krishnamma; wyk: Albert Finney,Brenda Fricker,Michael Gambon
00:55 Czarna dziura, czarna góra i siłaczka; film dok.Roberta Stando
01:25 Zakończenie programu

TVP 2
07:00 10 minut tylko dla siebie; magazyn
07:10 Lato bez granic; magazyn
08:00 Na dobre i na złe; odc.62 - Fatalny prezent; serial prod. TVP
08:50 Lato bez granic; magazyn
10:00 Studio sport; EURO 2004 - skróty
12:00 Koc-Komiczny Odcinek Cykliczny
12:25 Ślady naszej przeszłości; reportaż
12:40 Telezakupy
13:00 Panorama
13:15 Maggie; odc.16/22; 1998  serial komediowy prod. USA
13:40 Dwójka Dzieciom na wakacje; Kamienna tajemnica; odc.1/13; 1990  serial przygodowy prod.polsko-niemieckiej; reż: Krzysztof Gruber; wyk: Per Oscarsson,Bo Brundin,Carl Ivar Nilsson
14:05 Reporterzy Arte; Kumbh Mela - największe święto na świecie; cykl dokumentalny prod. niemiecko-francuskiej
14:35 Złotopolscy; odc.559 - Mężczyzna-istota hormonalna; telenowela TVP [stereo]
15:00 Awantura o Basię; odc.1/12 - Awantura pierwsza,czyli rzecz o przerwanej podróży; 1996  serial TVP; reż: Kazimierz Tarnas; wyk: Agata Marciniak,Maria Kaniewska,Anna Seniuk
15:25 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Europejski smak; magazyn
16:00 Panorama
16:22 Pogoda
16:25 Święta wojna; Cyrograf; serial prod. TVP; wyk: Krzysztof Hanke, Zbigniew Buczkowski, Joanna Bartel
16:55 Na zdrowie: Jagielski; Hanna Śleszyńska,Beata Tyszkiewicz; talk show [stereo]
17:35 Bądź legalny; magazyn
17:50 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:56 Pogoda
19:05 M jak miłość; odc.185; serial TVP [stereo]
19:55 M jak miłość; odc.186; serial TVP [stereo]
20:44 Pogoda; na wakacje
20:50 Europa da się lubić...; Wojna płci; talk show [stereo]
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:28 Pogoda
22:35 997-magazyn kryminalny; program Michała Fajbusiewicza
23:05 Nocklatka; Przeklęta wyspa; Dead Man's Island; 1995  film fab.prod.USA; reż: Peter Hunt; wyk: Barbara Eden,William Shattner,Morgan Fairchild
00:30 Zakończenie programu

TVP 3 Kraków
6.50  Przegląd gospodarczy
7.15  Telezakupy
7.30  Kurier, prognoza pogody
7.45  Kronika – wiadomości
7.55  Pogoda
8.00  Małe ojczyzny
8.30  Kurier, prognoza pogody
8.45  Gość dnia
9.00  Podstawy gry na perkusji (4)
9.15  Gitarowe ABC (4)
9.30  Kurier, prognoza pogody
9.40  Rodzina Hartów na Dzikim Zachodzie (8) – serial obyczajowy, USA 1993
10.30  Kurier, prognoza pogody
10.45  Podwodna Polska
11.15  Gość dnia
11.30  Kurier, prognoza pogody
11.45  Ponad granicami (8)
12.15  To jest temat
12.30  Kurier
12.35  Kataklizmy w starożytności (4)
13.30  Kurier, prognoza pogody
13.50  Agrobiznes
14.00  Od niedzieli do niedzieli
14.30  Kurier, prognoza pogody
14.45  ZUS radzi (29)
15.00  Panna z mokrą głową (6): Od pierwszego wejrzenia – serial dla dzieci, Polska 1994
15.30  Kurier, prognoza pogody
15.45  Magazyn medyczny
16.00  W dziesiątkę – magazyn reporterów
16.20  Warto wiedzieć – magazyn
16.25  Pogoda
16.30  Kurier, prognoza pogody
16.45  Rozmowa dnia
17.00  Przegląd gospodarczy
17.30  Kurier, prognoza pogody
17.50  Kronika świętokrzyska – magazyn regionalny
18.00  Pogoda
18.00  Kronika – wiadomości
18.20  Tematy dnia – program publicystyczny
18.30  Kurier kulturalny
18.40  Prognoza pogody
18.45  Portrety prezydentów – program dokumentalny
19.00  Z plecakiem i walizką – program krajoznawczy
19.20  Warto wiedzieć – magazyn
19.25  Pogoda
19.30  Telezakupy
19.45  Rozmowa dnia
20.00  Telekurier
20.30  Kurier, studio pogoda
20.55  Echa dnia
21.15  Eurotel
21.30  Kurier gospodarczy
21.40  Prognoza pogody
21.45  Kronika – wiadomości
22.00  Tematy dnia – program publicystyczny
22.15  To jest temat
22.30  Kurier, sport, pogoda
23.05  Kochankowie mojej mamy – dramat, Polska 1986
0.40  WuWuA
0.55  Zakończenie programu

Polsat
06:00 Piosenka na życzenie - magazyn muzyczny
06:45 TV market
07:00 Przygody Jackie Chana (68) - serial anim. USA 2003
07:30 Benny Hill (37) - serial kom. Wielka Brytania
08:00 Ally McBeal (71) - serial kom. USA 2000
08:55 Rodzina zastępcza (15) - serial kom. Polska 1999
09:30 Zostać Miss (7) - serial obycz. Polska 2001
10:30 Idol - program rozrywkowy Polska
11:30 Najzabawniejsze zwierzęta świata (24) - serial dokumentalny
12:00 Opowieść o dżinie - film fantastyczny USA/Rumunia 1997
13:45 Pokémon (75) - serial anim. Japonia/USA
14:15 Benny Hill (38) - serial kom. Wielka Brytania
14:45 Awantura o kasę (42) - teleturniej Polska
15:45 Informacje
16:10 Exclusive - najciekawsze historie świata - magazyn reporterów Polska 2004
16:30 Daleko od noszy (5) - serial kom. Polska 2003
17:00 Ally McBeal (72) - serial kom. USA 2000
18:00 Rodzina zastępcza (16) - serial kom. Polska 1999
18:30 Informacje, sport
18:55 Prognoza pogody
19:00 Zostać miss (8) - serial obycz. Polska 2001
20:00 Dyżur - reportaż Polska 2004
20:30 Predator - film sensacyjny USA 1987
21:30 Studio Lotto (w przerwie filmu)
23:00 Daleko od noszy (6) - serial kom. Polska 2003
23:30 Biznes informacje
23:50 Bumerang - program publicystyczny
00:30 Bez przedawnienia - magazyn kryminalny Polska 2004

TVN
06:30 Telesklep
07:10 Uwaga! - program publicystyczny
07:30 Zdradzona miłość (16) - telenowela Meksyk 2003
08:20 Miasteczko (1) - serial obycz. Polska 2000
09:00 Tele gra - teleturniej
10:05 Rozmowy w toku - talk show
10:50 Szybka forsa - teleturniej Polska 2004
12:05 Telesklep
12:25 Maraton uśmiechu - program rozrywkowy
12:55 Dla ciebie wszystko - za kulisami - program rozrywkowy
13:25 Na Wspólnej (168) - serial obycz. Polska 2003
13:50 Na Wspólnej (169) - serial obycz. Polska 2003
14:15 Na Wspólnej (170) - serial obycz. Polska 2003
14:40 Zaklęte serce (93) - telenowela Meksyk 2003
15:25 Brygada ratunkowa 4 (20) - serial obycz. USA 2003
16:20 Zdradzona miłość (17) - telenowela Meksyk 2003
17:10 Najsłabsze ogniwo - teleturniej Polska 2004
18:00 Rozmowy w toku - talk show
19:00 TVN Fakty
19:30 Sport
19:40 Pogoda
19:45 Uwaga! - program publicystyczny
20:10 Gulczas, a jak myślisz... - komedia Polska 2001
22:10 Usterka - serial dokumentalny
22:40 Maraton uśmiechu - program rozrywkowy
23:10 Camera Cafe - serial kom. Polska 2004
23:20 Camera Cafe - serial kom. Polska 2004
23:30 Camera Cafe - serial kom. Polska 2004
23:40 Camera Cafe - serial kom. Polska 2004
23:50 Fakty, ludzie, pieniądze - magazyn gospodarczy
00:20 Co za tydzień - magazyn Polska 2004
00:45 Uwaga! - program publicystyczny
01:05 Nic straconego

TV 4
6.10 Strefa P
6.35 V max - magazyn motoryzacyjny
7.00 Muzyczne listy - magazyn muzyczny
7.45 Jak dwie krople czekolady (61) - serial kom. USA (powt.)
8.15 Miłość czy kochanie (11) - serial obycz. USA (powt.)
9.15 Daję słowo - teleturniej
10.00 Słodka trucima (64) - telenoweła braz.
11.00 Cud miłości (194) - telenowela peruw. (powt.)
12.00 TV Market - magazyn reklamowy
12.15 Strefa P - magazyn muzyczny
12.45 V max - magazyn motoryzacyjny
13.15 Muzyczne listy
14.00 Xena, wojownicza księżniczka (132} - serial przygod. USA (powt.)
15.00 Transformery - serial anim.
15.30 Słodka trucizna (65) - tełenowela braz.
16.30 Cud milości (195) - telenowela peruw.
17.30 Strażacy - magazyn
18.00 Z życia wzięte - serial dok.
18.15 Daję słowo - teleturniej
19.00 Buffy - postrach wampirów (13) - serial przygod. USA
20.00 V.I.P. (16) - serial sens. USA
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe i Prognoza pogody
21.30 Arena marzeń Pepsi & 1V 4 - magazyn
21.40 Formuła l - Grand Prix Francji - skrót
22.10 Tragikomiczne wypadki z życia Christophera Titusa (15) - serial kom. USA
22.40 Joker - program rozrywkowy
23.40 Serce do walki - dramat obycz. USA, 1998 (90 min)
1.25 Muzyczne listy - magazyn
2.10 VIP - wydarzenia i plotki
2.35 Strefa P - magazyn muzyczny
3.00 Zakończenie programu

TVN 7
5.35 Telegra
6.35 Telesklep
7.10 Luz we dwóch (14) - serial komediowa, USA
7.40 Ścieżki miłości (16) - telenowela, Meksyk
8.30 Przyjaciółki i rywalki (50) - telenowela, Meksyk
9.20 Miłość i nienawiść (85) - telenowela, Meksyk
10.10 Nie ma sprawy (6) - serial komediowa, USA
11.05 Ścieżki miłości (17) - telenowela, Meksyk
12.00 Telesklep
14.25 Przyjaciółki i rywalki (51) - telenowela, Meksyk
15.20 Miłość I nienawiść (86) - telenowela, Meksyk
16.10 Kochane kłopoty (45) - serial obyczajowy, USA
17.10 Ścigany (11) - serial sensacyjny, USA
18.10 Nie ma sprawy (7) - serial komediowa, USA
19.10 Kochane kłopoty (46) - serial obyczajowy, USA
20.10 Skłócone miasto - film obyczajowy, USA 1992, reż. Daniel Petrie, wyk. Michael Tucker, Carole Galloway, Linda Griffiths
21.55 Mortal Kombat (10) - serial sensacyjny, USA
22.55 Złodzieje w mundurach - film sensacyjny, USA 1990, reż. Paul Wendkos, wyk. Ray Sharkey, Steve Railsback, James Keach, George Kennedy, Franc Luz
0.50 Niebezpieczna propozycja - film sensacyjny, USA 1998, reż. Brad Sanders, wyk. Arielle Sutton, Robin Guirard, Joe Chrest, Noelle Evans, Catherine Dent
2.45 Red Light - Extra
3.15 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Jak to w PRL-u bywało; Najważniejszy dzień życia; odc.8/9 - Złoto (58'); serial prod. TVP
07:00 Festiwale, festiwale; Satanorium- 23 PPA we Wrocławiu - Gala cz.2; (STEREO); wyk: Stanisława Celińska, Katarzyna Groniec, Agnieszka Kotulanka, Mirosław Baka, Piotr Fronczewski, Zbigniew Zamachowski
08:00 Wiadomości
08:11 Pogoda
08:15 Radio Romans; odc.4/32 - Replika (25'); serial TVP
08:45 Witaj przygodo!; Eliasz i Pistułka; odc.3/5 - Czarodziejski tłuczek; serial animowany prod.polskiej
08:50 Witaj przygodo!; Wakacje z duchami; odc.5/7 - Tajemnica czarnego futerału (29'); serial TVP
09:20 Witaj przygodo!; Widokówki; Lanckorona; magazyn
09:35 Witaj przygodo!; Moje miasteczko; odc.25/39 - Piękna i Bestia (24'); serial prod. kanadyjskiej /stereo/
10:05 Warto wiedzieć; Eurotel
10:15 Warto wiedzieć; Laboratorium; magazyn
10:35 Warto wiedzieć; Wieża Babel; magazyn
11:00 Warto wiedzieć; Katalog zabytków; Harklowa
11:15 Warto wiedzieć; Rewizja nadzwyczajna; Anoda (cz.1); program historyczny Dariusza Baliszewskiego
11:40 Warto wiedzieć; Ojczyzna-polszczyzna; Wyżyń buhaje; program prof. Jana Miodka
12:00 Wiadomości
12:10 Mistrzostwa Polski w lekkoatletyce
13:05 Punkt widzenia; odc.1/7 (53'); serial prod. TVP
14:00 Ja, alkoholik; odc.5 - Staszek i Michał; telenowela dok.TVP (stereo)
14:30 Szerokie tory; reportaż Barbary Włodarczyk
15:00 Wiadomości
15:10 Radio Romans; odc.4/32 - Replika (25'); serial TVP
15:40 Chłopaki z Sosnowca cz.1; koncert [stereo]; wyk: Edyta Górniak, Beata Rybotycka, Jacek Wójcicki, Bogusław Morka
16:25 Witaj przygodo!; Wakacje z duchami; odc.5/7 - Tajemnica czarnego futerału (29'); serial TVP
17:00 Teleexpress
17:15 Sportowy Express
17:20 Gość Jedynki
17:35 Jak to w PRL-u bywało; Najważniejszy dzień życia; odc.8/9 - Złoto (58'); serial prod. TVP
18:35 Rozmowy na nowy wiek; z Joanną Olczak-Ronikier o pamięci
19:05 Kobiety Białego Domu; odc.25 - Edith Roosvelt
19:15 Dobranocka; Bajka o trzech smokach; odc.1/5 - Narodziny; serial animowany prod.polskiej
19:30 Wiadomości
19:59 Sport
20:06 Pogoda
20:10 Radio Romans; odc.4/32 - Replika (25'); serial TVP
20:40 Punkt widzenia; odc.1/7 (53'); serial prod. TVP
21:35 Od Aten do Aten; magazyn sportowy
22:00 Ja, alkoholik; odc.5 - Staszek i Michał; telenowela dok.TVP (stereo)
22:30 Tam gdzie jesteśmy; Dni Polskie na Litwie; reportaż
23:00 Panorama
23:20 Sport-telegram
23:23 Pogoda
23:30 Festiwale, festiwale; Satanorium- 23 PPA we Wrocławiu - Gala cz.2; (STEREO); wyk: Stanisława Celińska, Katarzyna Groniec, Agnieszka Kotulanka, Mirosław Baka, Piotr Fronczewski, Zbigniew Zamachowski
00:30 Monitor  Wiadomości
00:40 Biznes - perspektywy
00:45 Witaj przygodo!; Moje miasteczko; odc.25/39 - Piękna i Bestia (24'); (My Hometown); serial prod. kanadyjskiej
01:10 Śpiewaj z nami; program dla dzieci
01:15 Bajka o trzech smokach; odc.1/5 - Narodziny; serial animowany prod.polskiej
01:30 Wiadomości
01:57 Sport
02:02 Pogoda
02:05 Radio Romans; odc.4/32 - Replika (25'); serial TVP
02:30 Punkt widzenia; odc.1/7 (53'); serial prod. TVP
03:25 Od Aten do Aten; magazyn sportowy
03:50 Kobiety Białego Domu; odc.25 - Edith Roosvelt
04:00 Jak to w PRL-u bywało; Najważniejszy dzień życia; odc.8/9 - Złoto (58'); serial prod. TVP
05:00 Festiwale, festiwale; Satanorium- 23 PPA we Wrocławiu - Gala cz.2; (STEREO); wyk: Stanisława Celińska, Katarzyna Groniec, Agnieszka Kotulanka, Mirosław Baka, Piotr Fronczewski, Zbigniew Zamachowski
06:00 Zakończenie programu

HBO
06:30    Festiwal w Cannes
08:10    Jedno życzenie
09:35    Dom "Pod Różami" 
11:35    Zbuntowany Adam
13:10    Wiosna
14:40    Zobacz w HBO
15:15    Kot Pani Ashboro
16:45    Cinema, cinema
17:15    Festiwal w Cannes
19:00    Dzieci, które ocaliły lato
20:30    Na planie
21:00    Chicago
22:50    13 duchów
00:20    Blondynka
01:55    Artur
03:30    Na planie
04:05    Dom "Pod Różami" 

HBO 2
06:30    Dziewczyna z Alabamy
08:20    Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia
11:15    Gwiezdne wrota V, odc. 13
12:00    Detektywi z podwórka i zaginiona księżniczka
13:20    Pod powierzchnią
14:55    Ktoś jak Hodder
16:20    Przygody Hucka Finna
18:05    Wielkie kłopoty
19:30    Szef na miarę
21:00    W zasięgu strzału
22:35    Dziewczyna z Alabamy
00:25    Formuła
02:00    Punkt zapalny
03:25    Cała prawda
04:50    Wielkie kłopoty

Reality TV
06.00 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
06.25 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
06.50 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
07.15 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
07.40 Nawiedzone hotele (Haunted Hotels)(50 min.).
08.30 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
09.20 SOS dla zwierząt (Animal SOS) (25 min.).
09.45 Szpital (Hospital) (25 min.).
10.10 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
10.35 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
11.00 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
11.25 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
11.50 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
12.40 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
13.05 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
13.30 Nawiedzone hotele (Haunted Hotels)(50 min.).
14.20 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
14.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
15.10 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.).
15.35 Policja (Police) (25 min.).
16.00 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
16.25 Szpital (Hospital) (25 min.)
16.50 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
17.15 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
17.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
18.05 Czyś Ty oszalał? (What Were You Thinking?) (50 min.).
19.00 Kiedy kobiety zabijają ... (When Women Kill) (50 min.).
19.50 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
20.20 Cisza przed burzą (Storm Warning) (50 min.).
21.15 Piraci szos (Highway Pirates) (55 min.).
22.10 Czyś Ty oszalał? (What Were You Thinking?) (50 min.).
23.05 Niezwykłe urazy (Ouch!) (50 min.).
23.55 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
00.25 Zespół urazowy (Trauma Team) (25 min.).
00.50 Katastrofy (Disasters) (25 min.).
01.15 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
01.40 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
02.05 Piraci szos (Highway Pirates) (50 min.).
02.55 Kiedy kobiety zabijają ... (When Women Kill) (55 min.).
03.45 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
04.10 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
04.35 SOS dla zwierząt (Animal SOS) (25 min.).
05.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
05.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.).

Romantica
06.00    (2nd Chance) Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 40) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
06.50    (Classica) Perła (Perla) (Część 138) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
07.40    (Premiere) Rebeca (Rebeca) (część 114) - telenowela, Wenezuela 2003, reż. Yaky Ortega i Freddy Trujillo, wyk. Mariana Seoane, Ricardo Alamo, Gaby Espino, Victor Camara, (55 min.).
08.35    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 214) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
09.25    (2nd Chance) Imperium kobiet (El Pais De Las Mujeres) (Część 47) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Carlos Izquierdo, wyk. Victor Camara, Ana Karina Manco, Jean Carlos Simancas, Caridad Canelon, (50 min.).
10.25    (Gold) Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 89) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
11.25    (Gold) Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 75) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
12.20    (Classica) Perła (Perla) (Część 138) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
13.15    (Premiere) Rebeca (Rebeca) (część 114) - telenowela, Wenezuela 2003, reż. Yaky Ortega i Freddy Trujillo, wyk. Mariana Seoane, Ricardo Alamo, Gaby Espino, Victor Camara, (55 min.).
14.10    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 214) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
15.05    (Bad Girls) Niegrzeczne dziewczynki (Girls Behaving Badly) (część 11) - serial, USA 2002, reż. John Stevens, Barry Poznic, wyk. Shondrella Akesan, Candy Ford, Chelsea Handler, Melissa Howard, (25 min.).
15.30    (Bad Girls) Niegrzeczne dziewczynki (Girls Behaving Badly) (część 11) - serial, USA 2002, reż. John Stevens, Barry Poznic, wyk. Shondrella Akesan, Candy Ford, Chelsea Handler, Melissa Howard, (25 min.).
16.00    (2nd Chance) Imperium kobiet (El Pais De Las Mujeres) (Część 47) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Carlos Izquierdo, wyk. Victor Camara, Ana Karina Manco, Jean Carlos Simancas, Caridad Canelon, (50 min.).
16.50    (Gold) Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 89) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
17.45    (Premiere) Rebeca (Rebeca) (część 113) - telenowela, Wenezuela 2003, reż. Yaky Ortega i Freddy Trujillo, wyk. Mariana Seoane, Ricardo Alamo, Gaby Espino, Victor Camara, (55 min.).
18.40    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 214) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
19.35    (Bad Girls) Niegrzeczne dziewczynki (Girls Behaving Badly) (część 11) - serial, USA 2002, reż. John Stevens, Barry Poznic, wyk. Shondrella Akesan, Candy Ford, Chelsea Handler, Melissa Howard, (25 min.).
20.00    (Bad Girls) Niegrzeczne dziewczynki (Girls Behaving Badly) (część 12) - serial, USA 2002, reż. John Stevens, Barry Poznic, wyk. Shondrella Akesan, Candy Ford, Chelsea Handler, Melissa Howard, (25 min.).
20.30    (Classica) Perła (Perla) (Część 138) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
21.25    (Premiere) Rebeca (Rebeca) (część 114) - telenowela, Wenezuela 2003, reż. Yaky Ortega i Freddy Trujillo, wyk. Mariana Seoane, Ricardo Alamo, Gaby Espino, Victor Camara, (55 min.).
22.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 214) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
23.15    (Bad Girls) Niegrzeczne dziewczynki (Girls Behaving Badly) (część 11) - serial, USA 2002, reż. John Stevens, Barry Poznic, wyk. Shondrella Akesan, Candy Ford, Chelsea Handler, Melissa Howard, (25 min.).
23.40    (Bad Girls) Niegrzeczne dziewczynki (Girls Behaving Badly) (część 12) - serial, USA 2002, reż. John Stevens, Barry Poznic, wyk. Shondrella Akesan, Candy Ford, Chelsea Handler, Melissa Howard, (25 min.).
00.10    (2nd Chance) Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 40) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
01.00    (Gold) Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 89) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
01.50    (Gold) Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 75) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
02.40    (Classica) Perła (Perla) (Część 138) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
03.30    (Premiere) Rebeca (Rebeca) (część 114) - telenowela, Wenezuela 2003, reż. Yaky Ortega i Freddy Trujillo, wyk. Mariana Seoane, Ricardo Alamo, Gaby Espino, Victor Camara, (55 min.).
04.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 214) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
05.10    (2nd Chance) Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 40) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).

TV Puls
06:58 Dziś w programie
07:00 Przyjaciele zwierząt serial przygodowy dla dzieci
07:25 Ponad przeciwnościami (Digging to China) – film fabularny, 95 min, USA/1998, reżyseria: Timothy Hutton, występują: Mary Stuart Masterson, Evan Rachel Wodo, Kevin Bacon
09:10 Bonanza (odc. 9) serial westernowy, USA/1960, reżyseria: Lewis Allen, Robert Altman, występują: Lorne Greene, Michael Landon, Pernell Roberts, Dan Blocker, Victor Sen Yung
10:00 Świątek piątek (powtórka) magazyn kulturalny
10:50 Telezakupy
12:10 Mali bohaterowie (Little Heroes) – film fabularny, 78 min, USA/1992, reżyseria: Craig Clyde, występują: Craig Clyde, Katherine Simpson, Reta Patterson
13:40 Taaaka ryba (powtórka) magazyn wędkarski
14:10 Pogram religijny
15:10 Przyjaciele zwierząt serial przygodowy dla dzieci
15:40 Milczący Kondor film dokumentalny, 17 min, Polska/1993, reżyseria: Zbigniew Kowalewski
16:00 Życie jak poker (odc. 6) telenowela - Polska/1998-1999, reżyseria: Marek Piestrak, Wojciech Rawecki, Waldemar Krzystek, Roman Boreczny, Paweł Komorowski, występują: Dorota Deląg, Teresa Rawicka, Dariusz Siatkowski, Joanna Pierzak, Monika Bolly
16:30 Eckhardt - mysz o wielkim sercu serial animowany dla dzieci
17:00 Nasza Antena (na żywo)
18:00 Bonanza (odc. 10) serial westernowy, USA/1960, reżyseria: Lewis Allen, Robert Altman, występują: Lorne Greene, Michael Landon, Pernell Roberts, Dan Blocker, Victor Sen Yung
19:00 Moja rodzina program publicystyczny ks. Ryszarda Halwy
19:30 Przyjaciele zwierząt serial przygodowy dla dzieci
20:00 Puls wieczoru (na żywo) program publicystyczny
20:30 Britannic (Britannic) – dramat, 91 min, Wielka Brytania/USA/2000, reżyseria: Brian Trenchard-Smith, występują: Edward Atterton, Amanda Ryan, Jacqueline Bisset
22:10 Anioł przychodzi wieczorem rozmowa Marka Jaromskiego
22:50 Nasza Antena (powtórka)
23:45 Bonanza (odc. 10) serial westernowy, USA/1960, reżyseria: Lewis Allen, Robert Altman, występują: Lorne Greene, Michael Landon, Pernell Roberts, Dan Blocker, Victor Sen Yung
00:30 Puls wieczoru (powtórka) program publicystyczny
01:00 Jutro w programie

Discovery Science
03:00 Co zrobić z Księżycem?
03:55 UFO, Powód by wierzyć
04:50 Tajemnica galeonu-widma
05:45 Lotnicze szlaki, Powietrzne Safari
06:40 Ultra nauka, Cybermózg
07:10 Zrozumieć pogodę
08:05 Fajerwerki i sztuczne ognie
09:00 Życie ba Marsie
09:55 UFO, Wielkie kule ognia
10:50 Sekrety pradawnych czaszek
11:45 Lotnicze szlaki, Dzikie skrzydła
12:40 Ultra nauka, Przetrwanie w głębinach
13:10 Wielkie trzęsienia ziemi, San Francisco
14:05 Kuchenne przygody, Sól
14:35 Na krawędzi, Dłoń zszyta przez robota
15:00 Życie ba Marsie
15:55 UFO, Wielkie kule ognia
16:50 Sekrety pradawnych czaszek
17:45 Lotnicze szlaki, Dzikie skrzydła
18:40 Ultra nauka, Przetrwanie w głębinach
19:10 Wielkie trzęsienia ziemi, San Francisco
20:05 Kuchenne przygody, Sól
20:35 Na krawędzi, Dłoń zszyta przez robota
21:00 Życie ba Marsie
21:55 UFO, Wielkie kule ognia
22:50 Sekrety pradawnych czaszek
23:45 Lotnicze szlaki, Dzikie skrzydła
00:40 Ultra nauka, Przetrwanie w głębinach
01:10 Wielkie trzęsienia ziemi, San Francisco
02:05 Kuchenne przygody, Sól
02:35 Na krawędzi, Dłoń zszyta przez robota

Discovery Civilisation
09:00 Muzealne Tajemnice, Muzeum Brytyjskie
09:55 Wielcy Egipcjanie, Hatszepsut
10:50 Wiek wojen
11:45 Wielcy Egipcjanie, Hatszepsut
12:40 Pola bitew, El-Alamein, część 1
13:35 Łowcy duchów, Widmo z Wiclow
14:05 Wiek wojen
15:00 Muzealne Tajemnice, Muzeum Brytyjskie
15:55 Wielcy Egipcjanie, Hatszepsut
16:50 Wiek wojen
17:45 Wielcy Egipcjanie, Hatszepsut
18:40 Pola bitew, El-Alamein, część 1
19:35 Łowcy duchów, Widmo z Wiclow
20:05 Wiek wojen
21:00 Muzealne Tajemnice, Muzeum Brytyjskie
21:55 Wielcy Egipcjanie, Hatszepsut
22:50 Wiek wojen
23:45 Wielcy Egipcjanie, Hatszepsut
00:40 Pola bitew, El-Alamein, część 1
01:35 Łowcy duchów, Widmo z Wiclow
02:05 Wiek wojen

Animal Planet
06:00 Tippi w Afryce
06:30 Opiekunowie
07:00 Na pomoc zwierzętom Australii, Zagrożenie pożarowe!
07:30 Z dziennika Łowcy Krokodyli, Cień Tracie
08:00 Zwierzęta od A do Z, Królestwo krabów
08:30 Zwierzęta od A do Z, Wojownicy tęczy
09:00 Zwierzęta od A do Z, Czas mangusty
09:30 Zwierzęta od A do Z, Ptaki w czerni
10:00 Krokodyle z Kostaryki
11:00 Świat przyrody, Cienie na morskiej pustyni
12:00 Z dziennika Łowcy Krokodyli, Brytyjskie goryle
13:00 Poskramiacz węży, Węże w mieście
13:30 Poskramiacz węży, Wyspa olbrzymów
14:00 Goryle
15:00 Weterynarz
15:30 Pogotowie dla zwierząt
16:00 Na pomoc zwierzętom
16:30 Na pomoc zwierzętom
17:00 Najlepsze na wystawie
17:30 Najlepsze na wystawie
18:00 Najzabawniejsze zwierzęta świata
18:30 Najzabawniejsze zwierzęta świata
19:00 Małpi biznes
19:30 Małpi biznes
20:00 Z dziennika Łowcy Krokodyli, Brytyjskie goryle
21:00 Poskramiacz węży, Węże w mieście
21:30 Poskramiacz węży, Wyspa olbrzymów
22:00 Goryle
23:00 Świat przyrody, Amazonia - las podczas powodzi
00:00 Z dziennika Łowcy Krokodyli, Brytyjskie goryle
01:00 Poskramiacz węży, Węże w mieście
01:30 Poskramiacz węży, Wyspa olbrzymów
02:00 Goryle
03:00 Weterynarz
03:30 Pogotowie dla zwierząt
04:00 Na pomoc zwierzętom
04:30 Na pomoc zwierzętom
05:00 Najlepsze na wystawie
05:30 Najlepsze na wystawie

Europa Europa
14:00    "Jak świat traci poetów" Europa na wesoło reż.Dusan Klein, wyk.Frantisek Cech, Jiri Cisler, Adolf Filip, Frantisek Filipovsky komedia Czechosłowacja 1981
15:45    "Czas rozrywki" reż.Claude Goretta, Alain Tanner film krótkometrażowy Wielka Brytania 1957
16:05    "Wieczny powrót" Rendez-vous z Jeanem Marais reż.Jean Delannoy, wyk.Jean Marais, Madelaine Sologne, Yvonne de Bray, Jean Murat melodramat Francja 1943
18:00    "Afroniemiec" reż.Stefan Epmeier, wyk.Tyron Ricketts, Thomas Bestvater, Franziska Müller-Bork, Cem Ozdemir film krótkometrażowy Niemcy 2001
18:15    "Urażony honor hutnika Mimi" reż.Lina Wertmüller, wyk.Giancarlo Giannini, Mariangela Melato, Turi Ferro, Agostina Belli komedia Włochy 1972
20:00    "Album poetycki" reż.Pernile Fischer Christensen film krótkometrażowy Dania 1999
20:10    "Zadurzenie" reż.Mat Sheldon film krótkometrażowy Wielka Brytania 2001
20:30    "Zagubiona autostrada" reż.David Lynch, wyk.Bill Pullman, Patricia Arquette, Balthazar Getty, Robert Blake thriller USA/Francja 1997
22:45    "Śmiertelne lato" reż.Jean Becker, wyk.Isabelle Adjani, Alain Souchon, Suzanne Flon, Jenny Cleve dramat obyczajowy Francja 1983
01:00    "Śmierć w ogrodzie" reż.Luis Bunuel, wyk.Simone Signoret, Charles Vanel, Georges Marchal, Michel Piccoli dramat obyczajowy Francja/Meksyk 1956
02:40    Zakończenie programu 

Eurosport
07:00    Euro 2004 Piłka nożna magazyn "Inside the Teams"
07:30    Euro 2004 Piłka nożna magazyn "Inside the Teams"
08:00    Euro 2004 Piłka nożna magazyn "Extra Time"
08:15    Magazyn olimpijski
08:30    Turniej Conoco Philips Open z cyklu World Tour w Stavanger Siatkówka plażowa finał kobiet
09:00    Magazyn olimpijski
09:15    Euro 2004 Piłka nożna magazyn "Extra Time"
09:30    Motocyklowe MŚ - Grand Prix Brazylii w Rio de Janeiro Sport motocyklowy wyścig w klasie Moto GP
10:30    Weekend w sportach motorowych magazyn
11:00    Mityng IAAF Super Grand Prix w Iraklio Lekkoatletyka
12:45    Sztafeta z ogniem olimpijskim Magazyn olimpijski
13:00    Turniej Conoco Philips Open z cyklu World Tour w Stavanger Siatkówka plażowa finał mężczyzn
14:00    Tour de France Kolarstwo wprowadzenie
14:30    Tour de France Kolarstwo 2. etap: Charleroi - Namur
18:00    Mityng IAAF Super Grand Prix w Iraklio Lekkoatletyka
19:00    Weekend w sportach motorowych magazyn
19:30    Watts magazyn sportowy
20:00    Turniej międzynarodowy w Madrycie Boks waga piórkowa: S. Palomo - F. Bonifai
22:00    Tour de France Kolarstwo najważniejsze wydarzenia
23:00    Wiadomości Eurosportu
23:15    Gość tygodnia
23:30    Motocrossowe Mistrzostwa Świata w Szwecji Sport motocyklowy
00:00    Turniej Basho Sumo
01:00    Wyścigi Endurance w Albacete Sport motocyklowy
01:30    Zakończenie programu 

Extreme Sports
05:00    Freeze Sports
05:30    Aqua Action 4
06:00    Hardkorowcy
07:00    Fusion TV 12
08:00    "Gen://ex"
08:30    Betonowa fala
09:00    Industry And Sunny Dayz 16 mm
09:30    Współczynnik ryzyka
10:00    Logic 13
10:30    Telewizja buntowników
11:00    X Games IX
12:00    Na wysokich obrotach
12:30    The Flying Circus
13:00    UCI BMX Supercross 2004
13:30    UCI 2003 Mountainbike World Cup
14:00    Sacred Ride
14:30    Sun Peaks Resort & Team Gears Poradnik rowerzysty
15:00    Drop In TV
15:30    "Gen://ex"
16:00    Hard Way And 5th Symphony Document 16 mm
16:30    Współczynnik ryzyka
17:00    X Games IX
18:00    Fusion TV 3
19:00    The Best Of Logic Skate
19:30    Francisco Goya Alive
20:00    Sun Peaks Resort & Team Gears Poradnik rowerzysty
20:30    Drop In TV
21:00    X Games IX
22:00    Na wysokich obrotach
22:30    The Flying Circus
23:00    The Best Of Logic Skate
23:30    Francisco Goya Alive
00:00    Aqua Action 5
00:30    X-Terrain
01:00    Freeze Sports
01:30    Aqua Action 6
02:00    X-Terrain
02:30    Freeze Sports
03:00    Hardkorowcy
04:00    Aqua Action 5
04:30    X-Terrain 

Polsat Sport
07:00    Mistrzostwa Świata w 1974 r. Piłka nożna mecz: Polska - Niemcy
09:00    Tomasz Iwan Show Piłka nożna plażowa
13:00    Turniej Wimbledon 2004 Tenis ziemny podsumowanie 1. tygodnia
14:00    Turniej Wimbledon 2004 Tenis ziemny 1/8 finału
17:00    Mistrzostwa Świata w 1974 r. Piłka nożna mecz: Polska - Niemcy
19:00    Turniej Portugal Open z cyklu Swatch-FIVB World Tour w Espinho Siatkówka plażowa
20:00    Ekstraliga Żużel mecz: Atlas Wrocław - ZKŻ Zielona Góra
22:20    Turniej Wimbledon 2004 Tenis ziemny podsumowanie turnieju
23:20    "Spirit of Golf" film dokumentalny
23:50    Mistrzostwa Świata ASP Surfing zawody w Gold Coast
00:50    Zakończenie programu 

SAT 1
05:10    Blitz magazyn aktualności
05:30    Telewizja śniadaniowa
09:00    Home Shopping Europe magazyn reklamowy
10:00    Franklin talk show
11:00    "Niedrig i Kuhnt - komisarskie śledztwo" telenowela dokumentalna Niemcy 2003
11:30    Klatsch TV talk show
12:00    Vera w południe talk show
13:00    Britt - dyskusja o pierwszej talk show
14:00    We dwójkę u Angeliki Kallwass talk show
15:00    Sędzia Barbara Salesch magazyn prawny
16:00    Sędzia Alexander Hold magazyn prawny
17:00    "Niedrig i Kuhnt - komisarskie śledztwo" telenowela dokumentalna Niemcy 2003
17:30    "17:30 live" magazyn regionalny
18:00    "Lenßen & Partner" telenowela dokumentalna Niemcy 2003
18:30    Szósta trzydzieści magazyn informacyjny
18:50    Blitz magazyn aktualności
19:15    "K 11 - Komisarze w akcji" telenowela dokumentalna Niemcy 2003
19:45    Quiz Show teleturniej
20:15    "SK Kölsch" serial kryminalny Niemcy 2002
21:15    "Edel & Starck" serial obyczajowy Niemcy 2004
22:15    24 godziny magazyn
22:45    Reportaż Spiegel TV magazyn reporterów
23:15    Anke Late Night talk show
00:15    Wiadomości
00:45    "Lenßen & Partner" telenowela dokumentalna Niemcy 2003
01:10    QUIZ NIGHT teleturniej
01:40    "K 11 - Komisarze w akcji" telenowela dokumentalna Niemcy 2003
02:05    Home Shopping Europe magazyn reklamowy
03:05    Godzina filmowców magazyn
03:25    "SK Kölsch" serial kryminalny Niemcy 2002
04:20    "Edel & Starck" serial obyczajowy Niemcy 2004

Tele 5
06:50    "Szeherezada" serial animowany Francja 1996
07:20    Prognoza pogody
07:25    "On i ona" reż.Luciano Manuzzi, wyk.Vittoria Belvedere, Enrico Mutti, Giulio Base, Beatrice Fazi serial obyczajowy Włochy 1998
08:20    Telezakupy
11:05    "Czynnik PSI" wyk.Dan Aykroyd, Nancy Anne Sakovich, Barclay Hope, Matt Frewer serial SF Kanada 1996-2000
12:05    "Romantyczna ucieczka" reż.James Frawley, wyk.Jill Eikenberry, Michael Tucker, Ray Wise, J.C. Quinn komedia USA 1990
13:50    Telezakupy
14:15    Prognoza pogody
14:20    Buon Appetito! program kulinarny
15:20    Rozmowy w tłoku - sonda uliczna
15:35    Brzmienie na życzenie program rozrywkowy
16:30    "On i ona" reż.Luciano Manuzzi, wyk.Vittoria Belvedere, Enrico Mutti, Giulio Base, Beatrice Fazi serial obyczajowy Włochy 1998
17:30    Prognoza pogody
17:40    "Czynnik PSI" wyk.Dan Aykroyd, Nancy Anne Sakovich, Barclay Hope serial SF Kanada 1996-2000
18:35    Rozmowy w tłoku - sonda uliczna
18:50    "Szeherezada" serial animowany Francja 1996
19:20    "Nera, księżniczka Oceanii" serial animowany Australia 1999
19:50    Prognoza pogody
20:00    "Mąż, żona i kochanek" reż.Ted Kotcheff, wyk.Judith Light, Jay Thomas, William Russ, Linda Sorenson dramat obyczajowy USA 1995
21:50    "Wydział do spraw specjalnych" reż.Anthony Atkins, wyk.Julie Stewart, Stephen McHattie, Tamara Craig Thomas, Gregory Calpakis serial kryminalny Kanada 1999
22:45    Prognoza pogody
22:50    Brzmienie na życzenie program rozrywkowy
23:40    Rozmowy w tłoku - sonda uliczna
23:55    "Świat wokół nas" serial dokumentalny Australia 2001
00:20    "Erotyczne fantazje" reż.Jerome Cornuau, wyk.Julia Channel, Thierry Langerak, Paul Chaniel, Marine Cartier serial erotyczny Francja
02:05    "Ziemskie igraszki" reż.Cybil Richards, wyk.Venesa Talor, Bethany Lorraine, Josh Edwards, Damien Wells film erotyczny USA 1998
03:40    Zakończenie programu 

TVK Ostrowiec
18:35    Teledziennik TVK Ostrowiec
18:55    W sportowym obiektywie
19:05    Muzyka w TVK Ostrowiec
19:40    Teledziennik TVK Ostrowiec
20:00    Teletext 

TVP 3 Gdańsk
06:50    Przegląd gospodarczy magazyn ekonomiczny
07:15    Telezakupy
07:30    Kurier program informacyjny
07:40    Prognoza pogody
07:45    Panorama; Prognoza pogody program informacyjny
08:00    Magazyn olsztyński
08:10    Gość tygodnia wywiad
08:30    Kurier program informacyjny
08:40    Prognoza pogody
08:45    Gość dnia wywiad
09:00    Podstawy gry na perkusji felieton
09:15    Gitarowe ABC felieton
09:30    Kurier program informacyjny
09:35    Prognoza pogody
09:40    "Rodzina Hartów na Dzikim Zachodzie" Trójkowy składak filmowy wyk.Jeff Bridges, Beau Bridges, Harley Jane Kozak, Saginaw Grant serial obyczajowy USA 1993
10:30    Kurier program informacyjny
10:40    Prognoza pogody
10:45    Wyścig Solidarności i Olimpijczyków Kolarstwo
11:15    Gość dnia wywiad
11:30    Kurier program informacyjny
11:40    Prognoza pogody
11:45    Ponad granicami program publicystyczny
12:15    To jest temat cykl reportaży
12:30    Kurier program informacyjny
12:35    "Sodoma i Gomora" "Kataklizmy w starożytności" serial dokumentalny Wielka Brytania 2001
13:30    Kurier program informacyjny
13:45    Prognoza pogody
13:50    Agrobiznes magazyn rolniczy
14:00    Od niedzieli do niedzieli program publicystyczny
14:30    Kurier program informacyjny
14:40    Prognoza pogody program informacyjny
14:45    ZUS radzi program poradnikowy
15:00    "Panna z mokrą głową" Trójkowy składak filmowy reż.Kazimierz Tarnas, wyk.Paulina Tworzyańska, Anna Nehrebecka, Hanna Stankówna, Anna Milewska serial obyczajowy Polska 1994
15:30    Kurier program informacyjny
15:40    Prognoza pogody
15:45    Gość Trójki wywiad
16:00    4&2 magazyn motoryzacyjny
16:15    Panorama; Prognoza pogody; Wiadomości sportowe program informacyjny
16:30    Kurier program informacyjny
16:40    Prognoza pogody
16:45    Rozmowa dnia program publicystyczny
17:00    Przegląd gospodarczy magazyn ekonomiczny
17:30    Kurier program informacyjny
17:45    Prognoza pogody
17:50    Magazyn słupski
18:00    Panorama; Prognoza pogody; Wiadomości sportowe program informacyjny; Punkt - program publicystyczny
18:30    Kurier kulturalny
18:40    Prognoza pogody
18:45    Gdański dywanik program publicystyczny
19:15    Jaka przyszłość rodzin? Etos magazyn redakcji programów religijnych
19:30    Telezakupy
19:45    Rozmowa dnia program publicystyczny
20:00    Telekurier magazyn
20:30    Kurier program informacyjny
20:45    Studio pogoda
20:55    Echa dnia program publicystyczny
21:15    Eurotel magazyn
21:30    Kurier gospodarczy
21:40    Prognoza pogody
21:45    Panorama; Prognoza pogody program informacyjny
22:00    Panorama morza magazyn morski
22:15    To jest temat cykl reportaży
22:30    Kurier program informacyjny
22:45    Kurier sportowy
22:55    Studio pogoda
23:05    "Kochankowie mojej mamy" Księżycowe kino Trójki reż.Radosław Piwowarski, wyk.Krystyna Janda, Rafał Węgrzyniak, Bohdan Smoleń, Krzysztof Zaleski dramat obyczajowy Polska 1985
00:40    WuWuA program muzyczny
00:55    Zakończenie programu 

TVP 3 Poznań
06:50    Przegląd gospodarczy magazyn ekonomiczny
07:15    Telezakupy
07:30    Kurier program informacyjny
07:40    Prognoza pogody
07:45    Teleskop program informacyjny
08:00    Źródło magazyn katolicki
08:15    Skarby Ziemi Świętej
08:30    Kurier program informacyjny
08:40    Prognoza pogody
08:45    Gość dnia wywiad
09:00    Podstawy gry na perkusji felieton
09:15    Gitarowe ABC felieton
09:30    Kurier program informacyjny
09:35    Prognoza pogody
09:40    "Rodzina Hartów na Dzikim Zachodzie" Trójkowy składak filmowy wyk.Jeff Bridges, Beau Bridges, Harley Jane Kozak, Saginaw Grant serial obyczajowy USA 1993
10:30    Kurier program informacyjny
10:40    Prognoza pogody
10:45    Wyścig Solidarności i Olimpijczyków Kolarstwo
11:15    Gość dnia wywiad
11:30    Kurier program informacyjny
11:40    Prognoza pogody
11:45    Ponad granicami program publicystyczny
12:15    To jest temat cykl reportaży
12:30    Kurier program informacyjny
12:35    "Sodoma i Gomora" "Kataklizmy w starożytności" serial dokumentalny Wielka Brytania 2001
13:30    Kurier program informacyjny
13:45    Prognoza pogody
13:50    Agrobiznes magazyn rolniczy
14:00    Od niedzieli do niedzieli program publicystyczny
14:30    Kurier program informacyjny
14:40    Prognoza pogody program informacyjny
14:45    ZUS radzi program poradnikowy
15:00    "Panna z mokrą głową" Trójkowy składak filmowy reż.Kazimierz Tarnas, wyk.Paulina Tworzyańska, Anna Nehrebecka, Hanna Stankówna, Anna Milewska serial obyczajowy Polska 1994
15:30    Kurier program informacyjny
15:40    Prognoza pogody
15:45    Mała czarna z Telewizją Poznań
16:10    Fitness - zdrowie i relaks
16:15    Teleskop program informacyjny
16:30    Kurier program informacyjny
16:40    Prognoza pogody
16:45    Rozmowa dnia program publicystyczny
17:00    Przegląd gospodarczy magazyn ekonomiczny
17:30    Kurier program informacyjny
17:45    Prognoza pogody
17:50    Teleskop - wydanie główne program informacyjny
18:30    Kurier kulturalny
18:40    Prognoza pogody
18:45    Żużel Sport - retransmisje
19:30    Telezakupy
19:45    Rozmowa dnia program publicystyczny
20:00    Telekurier magazyn
20:30    Kurier program informacyjny
20:45    Studio pogoda
20:55    Echa dnia program publicystyczny
21:15    Eurotel magazyn
21:30    Kurier gospodarczy
21:40    Prognoza pogody
21:45    Teleskop program informacyjny
22:05    Wiadomości sportowe program informacyjny
22:15    To jest temat cykl reportaży
22:30    Kurier program informacyjny
22:45    Kurier sportowy
22:55    Studio pogoda
23:05    "Kochankowie mojej mamy" Księżycowe kino Trójki reż.Radosław Piwowarski, wyk.Krystyna Janda, Rafał Węgrzyniak, Bohdan Smoleń, Krzysztof Zaleski dramat obyczajowy Polska 1985
00:40    WuWuA program muzyczny
00:55    Zakończenie programu 

TVP 3 Wrocław
06:50    Przegląd gospodarczy magazyn ekonomiczny
07:15    Telezakupy
07:30    Kurier program informacyjny
07:40    Prognoza pogody
07:45    Fakty poranne program informacyjny
08:00    Małe ojczyzny magazyn
08:30    Kurier program informacyjny
08:40    Prognoza pogody
08:45    Gość dnia wywiad
09:00    Podstawy gry na perkusji felieton
09:15    Gitarowe ABC felieton
09:30    Kurier program informacyjny
09:35    Prognoza pogody
09:40    "Rodzina Hartów na Dzikim Zachodzie" Trójkowy składak filmowy wyk.Jeff Bridges, Beau Bridges, Harley Jane Kozak, Saginaw Grant serial obyczajowy USA 1993
10:30    Kurier program informacyjny
10:40    Prognoza pogody
10:45    Wyścig Solidarności i Olimpijczyków Kolarstwo
11:15    Gość dnia wywiad
11:30    Kurier program informacyjny
11:40    Prognoza pogody
11:45    Ponad granicami program publicystyczny
12:15    To jest temat cykl reportaży
12:30    Kurier program informacyjny
12:35    "Sodoma i Gomora" "Kataklizmy w starożytności" serial dokumentalny Wielka Brytania 2001
13:30    Kurier program informacyjny
13:45    Prognoza pogody
13:50    Agrobiznes magazyn rolniczy
14:00    Od niedzieli do niedzieli program publicystyczny
14:30    Kurier program informacyjny
14:40    Prognoza pogody program informacyjny
14:45    ZUS radzi program poradnikowy
15:00    "Panna z mokrą głową" Trójkowy składak filmowy reż.Kazimierz Tarnas, wyk.Paulina Tworzyańska, Anna Nehrebecka, Hanna Stankówna, Anna Milewska serial obyczajowy Polska 1994
15:30    Kurier program informacyjny
15:40    Prognoza pogody
15:45    Tysiąc lat reportaż
16:00    W rajskim ogrodzie reportaż
16:30    Kurier program informacyjny
16:40    Prognoza pogody
16:45    Rozmowa dnia program publicystyczny
17:00    Przegląd gospodarczy magazyn ekonomiczny
17:30    Kurier program informacyjny
17:45    Prognoza pogody
17:50    Super Trójka magazyn
18:00    Fakty - wydanie główne program informacyjny
18:25    Prognoza pogody program informacyjny
18:30    Kurier kulturalny
18:40    Prognoza pogody
18:45    Czas na bajkę program dla dzieci
19:00    Poznaj nowego sąsiada
19:15    Wybory uzupełniające do Senatu RP
19:30    Telezakupy
19:45    Rozmowa dnia program publicystyczny
20:00    Telekurier magazyn
20:30    Kurier program informacyjny
20:45    Studio pogoda
20:55    Echa dnia program publicystyczny
21:15    Eurotel magazyn
21:30    Kurier gospodarczy
21:40    Prognoza pogody
21:45    Fakty - wydanie wieczorne program informacyjny
22:10    Prognoza pogody program informacyjny
22:15    To jest temat cykl reportaży
22:30    Kurier program informacyjny
22:45    Kurier sportowy
22:55    Studio pogoda
23:05    "Kochankowie mojej mamy" Księżycowe kino Trójki reż.Radosław Piwowarski, wyk.Krystyna Janda, Rafał Węgrzyniak, Bohdan Smoleń, Krzysztof Zaleski dramat obyczajowy Polska 1985
00:40    WuWuA program muzyczny
00:55    Zakończenie programu 

WTK
10:00    Puls dnia serwis informacyjny
10:15    "Geografia roślin Ogrodu Botanicznego w Poznaniu" film dokumentalny
10:30    Program lokalny
11:00    Studio sport
12:30    Granie na żądanie
14:05    TeleKonin magazyn
14:30    Program lokalny
15:10    Granie na żądanie - lista
16:10    Książka nie tylko do poduszki nowości wydawnicze
16:30    Program lokalny
17:00    Liga liceów finał
17:30    Arena magazyn sportowy
18:00    Puls dnia serwis informacyjny
18:10    Prognoza pogody
18:15    Qulturalny Poznań informator kulturalny
18:30    Puls dnia serwis informacyjny
18:50    Sport
18:55    Prognoza pogody
19:00    Puls dnia serwis informacyjny
19:15    Qulturalny Poznań informator kulturalny
19:30    Puls dnia serwis informacyjny
19:50    Qulturalny Poznań informator kulturalny
20:00    Puls dnia serwis informacyjny
20:05    WTK Biznes program publicystyczny
20:30    Puls dnia serwis informacyjny
20:50    Sport
21:00    Puls dnia serwis informacyjny
21:02    Prognoza pogody
21:10    Motomania magazyn motoryzacyjny
21:30    Puls dnia serwis informacyjny
21:45    Sport
22:00    Puls dnia serwis informacyjny
22:02    Program lokalny
22:25    Prognoza pogody
22:30    Puls dnia serwis informacyjny
22:50    "Słoneczne marzenie Mediteranu" film dokumentalny
23:00    Puls dnia serwis informacyjny
23:05    WTK Biznes program publicystyczny
23:30    Puls dnia serwis informacyjny
23:50    Sport
00:00    Puls dnia serwis informacyjny
00:02    Prognoza pogody
00:10    Motomania magazyn motoryzacyjny
00:30    Puls dnia serwis informacyjny
00:45    Sport
01:00    Puls dnia serwis informacyjny
01:05    Zakończenie programu 

BBC One
6.00 Breakfast
9.15 Animal Park
10.00 Family Xchange
11.00 Put Your Money WhereYour House Is
11.30 Bargain Hunt
12.15 Car Booty
13.00 BBC News; Weather
13.30 Regional News; Weather
13.40 Neighbours
14.05 Cash in the Attic
14.35 Diagnosis Murder
15.20 News; Weather, Regional News
15.25 CBeebies
15.45 CBBC
17.35 Neighbours
18.00 BBC News
18.30 South East Today
19.00 Cash in the Attic
19.30 Real Story with Fiona Bruce
20.00 EastEnders
20.30 Ground Force America
21.00 Silent Witness
22.00 BBC News
22.25 Regional News
22.35 Silent Witness
23.35 A Smile like Yours
1.15 Sign Zone
3.45 BBC News 24

BBC Two
6.00 CBBC
8.00 CBeebies
10.30 Yesterday at Wimbledon
11.30 The Phil Silvers Show
12.00 Wildlife on Two
12.30 Working Lunch
13.00 Lady of Deceit
14.30 50 Years of BBC TV News
15.30 Flog It
16.30 Ready Steady Cook
17.15 Weakest Link
18.00 Homes under the Hammer
19.00 HeadJam
19.30 As Time Goes By
20.00 Mastermind
20.30 University Challenge - the Professionals
21.00 Comedy Night
22.30 Newsnight
23.20 BBC4 on BBC2
1.00 BBC Learning Zone: Languages and Travel

BBC Three
19.00 The 7 o'Clock News on BBC3
19.30 HeadJam
20.00 The Mighty Boosli
20.30 Trauma
21.00 Ruby Does the Business
22.00 EastEnders
22.30 The Smoking Room
23.00 The Mighty Boosli
23.30 Monkey Dust
0.00 HeadJam
0.30 The Smoking Room
1.00 The Mighty Boosli
1.30 Ruby Does the Business
2.30 Inner Spaces
3.30 HeadJam

BBC Four
19.00 Mediterranean Tales
19.10 Alistair Cooke's America
20.00 The World Followed by Weather
20.30 Jacques Henri Lartigue: the Boy Who Never Grew Up
21.00 The World In Art
21.40 Art & the 60s
22.40 Russia from My Window(Tishe!) - Storyville
0.00 Jacques Henri Lartigue: the Boy Who Never Grew Up
0.30 The World In Art
1.10 Art & the 60s
2.10 Russia from My Window(Tishe!) - Storyville
3.30 Jacques Henri Lartigue: the Boy Who Never Grew Up

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA, o ile nie zaznaczono inaczej.