FANDOM


TVP 1
06:30 Rok w ogrodzie; magazyn
07:00 Agrolinia; magazyn
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Archiwum Zack'a; -Trema; serial prod.kanadyjskiej
08:35 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:00 Lippy & Messy; odc. 10; język angielski dla dzieci
09:10 Wirtul@ndia; program dla młodych widzów
09:35 Walt Disney przedstawia; Legenda Tarzana; odc. 13; serial anim.prod.USA
10:00 Walt Disney przedstawia; Zorro; odc. 21 i 22; serial prod.USA
10:55 Kolejka - Lista przebojów; [stereo]
11:15 Kuchnia z Okrasą; odc. 1
11:40 Moda jak pogoda; odc.32 - Moda Folk; magazyn
12:00 Podróżnik; Costa Brava; magazyn turystyczny
12:30 Miliard w rozumie; teleturniej
13:00 Wiadomości
13:10 Polska w Białym Domu; program prof. Longina Pastusiaka
13:25 Zwierzęta świata; Morze pełne niespodzianek; serial dok. prod. australijskiej /stereo/
14:05 Gdzie jesteś Św. Mikołaju?; 1996  film prod. polskiej (41'); reż: Igor Mołodecki; wyk: Dominika Mroczek,Anna Radwan,Dorota Segda
14:55 Moda na sukces; odc. 2077; serial prod.USA
15:30 Teleexpress
15:50 Studio sport; Puchar Świata w skokach narciarskich; Trondheim
17:55 Plebania; odc. 360; serial TVP [stereo]
18:20 Sąsiedzi; Za zdrowie księżniczki; serial komediowy TVP [stereo]
18:50 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:15 Wieczorynka; Bob Budowniczy; serial animowany prod. angielskiej
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
20:01 Pogoda
20:15 Gwiazda tygodnia:Hugh Grant; Cztery wesela i pogrzeb; komedia prod. USA /stereo/
22:15 Kabaret Olgi Lipińskiej
23:00 Tokijska rozgrywka; Tokyo Raiders aka Dugging Gungleuk; 2000  film fabularny prod. Hongkong /tylko dla dorosłych/; reż: Jingle Ma
00:35 Kino nocnych marków; Pełnia sezonu; (High season); 1987  komedia prod. angielskiej (91'); reż: Clare Peploe; wyk: Jacqueline Bisset, James Fox, Irene Papas, Kenneth Branagh
02:10 Zakończenie programu

TVP 2
06:55 Studio urody
07:05 Echa tygodnia; /dla niesłyszących/
07:35 Spróbujmy razem; magazyn dla niepełnosprawnych
08:00 M jak miłość; odc.161; serial TVP /stereo/
08:50 Drapieżcy; odc.5; serial dok. prod. angielskiej
09:20 Ojczyzna-polszczyzna; Opierając się na czymś; program prof. Jana Miodka
09:40 Kręcioła; [stereo]
10:05 Wędrówki przyrodnicze; odc.3/10 -  Awanturnicze lemury; (Wildlife on One); serial dokumentalny prod. angielskiej; wyk: David Attenborough (narrator)
10:40 Kino bez rodziców; Flinstonowie; Autostrada; serial animowany prod. USA
11:05 Animals; magazyn
11:30 I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem; felieton
11:40 Świąteczna przygoda; film fabularny produkcji polskiej; reż: Dariusz Zawiślak
13:00 XI Międzynarodowy Festiwal Sztuki Autorów Zdjęć Filmowych CAMERIMAGE 2003; Studio festiwalowe
13:25 30 ton! - lista, lista - lista przebojów; [stereo]
13:50 I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem
14:00 Familiada - odc. 1017 Wydanie specjalne; teleturniej
14:35 Złotopolscy; odc.549-Syndrom Marilyn Monroe; telenowela TVP (STEREO)
15:05 Śpiewające Fortepiany; teleturniej muzyczny[stereo]
16:05 I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem; koncert
17:00 Ryzykanci; odc.6/15; reality show -seria III /stereo/
17:45 Ale Dwójka!; magazyn
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:54 Pogoda
19:05 I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem; koncert
21:00 Herbatka u Tadka; talk show
21:50 Słowo na niedzielę
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:28 Pogoda
22:40 Uwikłany; Reindeer Games; 2000  fim fabularny prod. USA /dla dorosłych/; reż: John Frankenheimer; wyk: Ben Affleck, Gary Sinise, Charlize Theron, Denis Farina
00:20 Pragnę cię; I Want You; 1998  thriller psychologiczny prod.angielskiej /tylko dla dorosłych/; reż: Michael Winterbottom; wyk: Alessandro Nivola,Labina Mitevska
01:45 Maze; Maze; 1999  film obyczajowy prod.USA/za zgodą rodziców/; reż: Rob Morrow; wyk: Rob Morrow,Laura Linney,Craig Sheffer
03:25 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Pop Lista
7.00 Twój lekarz oraz Wystarczy chcieć
7.30 Magazyn redakcji programów religijnych
8.00 Ed, Edd, Eddy
8.30 Piesek Poochini
9.00 Hugo
9.30 Mop Man
10.30 Samo życie − serial pol.
12.30 Czarny Pies i Biały Kot
13.30 Domowa kawiarenka
14.00 Rodzina zastępcza − serial pol.
14.30 Najzabawniejsze zwierzęta świata
15.00 4 x 4
15.30 Fundacja Polsat
15.45 Informacje
16.00 Prognoza pogody
16.10 Nie zakazane reklamy
16.40 Idol 3 Extra - program rozrywkowy
17.30 Boston Public 2
18.30 Informacje + sport
19.00 Prognoza pogody
19.05 Rosyjska ruletka
20.00 Bar 3: gorące krzesła
21.30 Studio Lotto
21.40 Miodowe lata 9 − serial pol.
22.35 Bar: wyniki
23.00 Koszmar następnego lata − horror USA
1.00 Bohaterowie nie płaczą
2.40 Zostać miss 2
3.35 Muzyka na BIS
5.20 Pożegnanie

TVN
6.05 Telesklep
7.45 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego
9.00 Automaniak − magazyn motoryzacyjny
9.30 Tele gra − teleturniej interaktywny na żywo
10.30 VIVA Polska!
11.30 Miss World 2003
11.45 Na Wspólnej − serial pol.
13.55 Miss World 2003
14.10 Jak łyse konie − program rozrywkowy
15.25 Miss World 2003
15.40 Dla Ciebie wszystko − program rozrywkowy
17.00 Miss World 2003
17.15 Twoja droga do gwiazd − program rozrywkowy
18.45 Miss World 2003
19.00 TVN Fakty
19.25 Sport
19.35 Pogoda
19.40 Uwaga!
20.00 Bardzo Dziki Zachód − western komediowy USA
22.15 Miss World 2003 − Finał
0.30 Człowiek − terminator − film USA
2.25 Nic straconego − powtórki programów

TVP 3 Warszawa
06:45 Trójka Dzieciom - Przygód kilka Wróbla Ćwirka
06:55 Tajemnica Szyfru Marabuta
07:05 Sznurowadło w supełki
07:30 Kurier
07:45 Telewizyjny Kurier Warszawski
08:00 Studio reportażu: "Noc po ciężkim dniu czyli Bajm od kulis" (powt.)
08:20 5 minut o...
08:25 Pogoda dla Warszawy i Mazowsza
08:30 Kurier
08:45 Kulturalny wywiad    
08:55 Święty Mikołaj 2003; teledysk świąteczny
09:00 Świat - Magazyn Międzynarodowy
09:30 Kurier
09:45 Gwiazdy Hollywoodu - Michael Douglas, odc.27/60
10:10 Rodzina Hartów na Dzikim Zachodzie; film fabularny prod. USA, 1993 odc. 13/15
11:00 Bądź Zdrów!
11:30 Kurier
11:45 Od arii do piosenki
12:30 Kurier
12:45 Kowalski i Schmidt
13:15 Telenowyny
13:30 Koszykówka: Era Basket Liga; Gipsar Stal Ostrów - Prokom Trefl Sopot
15:30 Kurier
15:45 45 Lat Telewizyjnego Kuriera Warszawskiego
15:55 Muzyka na żywo - Jacek Majewski
16:15 Wiadomości Kuriera        
16:20 5 minut o...
16:30 Kurier    
16:45 Młodzież Kontra  
17:30 Kurier    
17:35 Świat - Magazyn Międzynarodowy      
18:00 Telewizyjny Kurier Warszawski
18:30 Kurier
18:35 Regiony Kultury
18:50 Czterdziestolatek; polski film fabularny, 1974, odc. 11/21   
19:40 Podwodna Polska
20:10 Gwiazdy Sportu: "Jerzy Dudek"   
20:30 Kurier
20:45 Studio Pogoda
20:55 Przegląd Gospodarczy  
21:20 Książka Tygodnia
21:30 Kurier      
21:50 Wiadomości Kuriera  
22:00 Warszawa w polskim filmie fabularnym
22:30 Kurier    
22:45 Kurier Sportowy
22:55 Studio Pogoda
23:05 07 Zgłoś się; polski serial sensacyjny, 1981
00:40 S.O.S.; polski serial sensacyjny, 1974, odc. 1/7  
01:40 Zakończenie programu

TV 4
6.10 VIP - wydarzenia i plotki
6.35 V max -  magazyn motoryzacyjny
7.00 Xena, wojownicza księżniczka -serial przygad. USA
8.00 W Prosiaczkawie -serial anim.
8.30 Artur -serial anim.  (powt.)
9.00 Zamek czarodziejów -program rozrywkowy
9.30 Hoboczaki -serial anim.
10.00 Czas apokalipsy- kulisy realizacji- rep.
11.00 Droga do sławy (5) - serial obycz. USA (powt.)_
12.00 Rajdowe Mistrzostwa Swiata -podsumowanie sezonu 2003
12.30 Zwariowany świat Maicoima (14) -serial kom. USA
13.00 VIP -wydarzenia i plotki
13.30 V max - magazyn motoryzacyjny
14.00 Polska Liga Siatkówki -mecz: NKS Stal Nysa -Mostostal Azoty Kędzierzyn-Koźle
16.00 Joker - program rozrywkowy (powt.)
17.00 Xena, wojownicza księżniczka -serial przygod. USA
18.00 Partnerki (13) -serial kom. USA (powt.)
19.00 Mali bohaterowie 3 -film przygod. USA, 2002 (90 min)
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe i Prognoza pogody
21.30 Reporter -magazyn reportaży
22.00 Komenda -magazyn policyjny
22:30 Diagnoza morderstwo (61) -serial krym. USA (powt.)
23.00 Poszukiwany żywy lub martwy -thriller USA, 1987 (102 min)
1.00 To się w głowie nie mieści -magazyn
1.25 Sztukateria -magazyn kulturalny
1.50 Zakończenie programu

TVN 7
5.45 Telesklep
7.45 Kto was tak urządził? − magazyn
8.15 Listonosz zawsze dzwoni dwa razy − film USA
10.30 Łamisłówka − interaktywny teleturniej na żywo
11.30 Rodzinna wycieczka − film USA
13.20 Agent
14.25 Rodzinka z Manhattanu − serial USA
14.55 Na osi − program motoryzacyjny
15.25 Trele morele − teleturniej interaktywny na żywo
16.25 Północ − Południe − serial USA
17.25 Peryskop w górę − komedia USA
19.05 Kochane kłopoty III − serial USA
20.00 Żałobnik − komedia USA
22.00 Twoja droga do gwiazd − Extra
22.30 Nieustraszeni zabójcy wampirów − horror komediowy USA
1.05 Gaz do dechy − film USA
2.45 Prezydencki poker − serial USA (55 min.)
3.40 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Na dobre i na złe; od. 147 -Grzybowy przysmak (49'); serial prod. TVP [stereo]
06:45 Język polski w Serbii -reportaż
07:05 Echa tygodnia; (program w języku migowym)
07:40 Wieści polonijne
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Telewizyjny Przewodnik po Kraju, czyli para w Polskę; Międzylesie
08:35 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:10 Wirtul@ndia
09:35 Flipper i Lopaka; odc. 26/26-Powrót do domu; serial anim.prod.australijskiej
10:00 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka
10:20 Pamiętaj o mnie
10:40 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Tatrzański smak
11:10 Książki z górnej półki; Książka tygodnia; magazyn
11:20 Klan; odc. 753 (23'); telenowela TVP /stereo/
11:40 Klan; odc. 754 (23'); telenowela TVP /stereo/
12:05 Klan; odc. 755 (23'); telenowela TVP /stereo/
12:30 Wideoteka Dorosłego Człowieka; program przypominający największe gwiazdy muzyki lat 60, 70 i 80
13:00 Wiadomości
13:10 Rzeka kłamstwa; odc. 4/7 (87'); serial TVP
14:40 Tam gdzie jesteśmy; Generał Władysław Sikorski-wódz i polityk; reportaż Moniki Wilczyńskiej /stereo/
15:10 Święta wojna; odc.81 -Wizażysta (23'); serial TVP
15:35 Śniadanie na podwieczorek; program interaktywny
17:00 Teleexpress
17:15 Język polski w Serbii-reportaż
17:30 Na dobre i na złe; odc. 147-Grzybowy przysmak (49'); serial prod. TVP [stereo]
18:20 Droga; odc. 3/6-Ostatnich gryzą psy (58'); 1973  serial prod. TVP
19:15 Dobranocka; Tajemnica szyfru Marabuta; odc. 6 - Zdrada i fałsz; serial animowany prod. polskiej
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
20:00 Pogoda
20:05 Rzeka kłamstwa; odc. 4/7 (87'); serial TVP
21:35 Kolejność uczuć; 1993  film fab. prod. polskiej (83'); reż: Radosław Piwowarski; wyk: Daniel Olbrychski, Maria Seweryn, Ewa Kasprzyk, Konrad Kujawski
23:00 Święty Mikołaj pilnie poszukiwany; 1974  film obyczajowy prod. polskiej (29'); reż: Krzysztof Gradowski; wyk: Marian Kociniak, Marek Walczewski, Katarzyna Łaniewska, Barbara Rachwalska
23:35 Panorama
23:55 Sport-telegram
23:58 Prognoza  pogody
00:10 Na dobre i na złe; odc. 147-Grzybowy przysmak (49'); serial prod. TVP [stereo]
01:00 Salon Lwowski; Janusz Majewski -Wszystkiemu winna królewnna Śnieżka; reportaż Jerzego Janickiego
01:15 Tajemnica szyfru Marabuta; odc.6 - Zdrada i fałsz; serial animowany prod. polskiej
01:30 Wiadomości
01:49 Sport
01:57 Pogoda
02:00 Kasztelanka; 1983  film fabularny prod. polskiej (59'); reż: Marek Nowicki; wyk: Jerzy Kryszak, Ewa Telega, Zbigniew Buczkowski
03:00 Rzeka kłamstwa; odc. 4/7 (87'); 1988  serial TVP; reż: Jan Łomnicki; wyk: Jowita Miondlikowska, Marzena Trybała, Marta Klubowicz, Grzegorz Wons i inni
04:30 Droga; odc. 3/6-Ostatnich gryzą psy (58'); 1973  serial prod. TVP
05:30 Kolejność uczuć; 1993  film fab. prod. polskiej (83'); reż: Radosław Piwowarski; wyk: Daniel Olbrychski, Maria Seweryn, Ewa Kasprzyk, Konrad Kujawski
06:55 Święty Mikołaj pilnie poszukiwany; 1974  film obyczajowy prod. polskiej (29'); reż: Krzysztof Gradowski; wyk: Marian Kociniak, Marek Walczewski, Katarzyna Łaniewska, Barbara Rachwalska
07:30 Święta wojna; odc. 81-Wizażysta (23'); serial TVP
07:55 Zakończenie programu

TV Puls
9.00 Dzisiaj w programie
9.05 Telezakupy
10.30 Program dla dzieci
11.00 Magazyn sobotni (powt.)
12.05 Wałęsa - prezydent
13.30 Program religijny, a w nim m.in.: Słowo życia, U Pana Boga za plecern - audycja dla niepełnosprawnych, Pieśni legionów
15.30 Kinowa premiera tygodnia
15.55 Moja rodzina - prog. publicyst.
16.20 Film fabularny
18.00 Magazyn sobotni
18.55 Życie jak poker
19.50 Słowo dnia
20.00 Uciekająca kobieta
21.40 Szpot - filmowy portret Janusza Szpotańskiego
22.30 Wałęsa - prezydent
23.55 Zakończenie programu

HBO 2
06:30    Ja, ty, oni (Me You Them) komedia romantyczna, Brazylia 2000, 102 min., reż. Andrucha Waddington, wyk. Regina Case, Lima Duarte
08:15    Legalna blondynka (Legally Blonde) komedia, USA 2001, 92 min., reż. Robert Luketic, wyk. Reese Witherspoon, Luke Wilson
09:50    Gwiezdne wrota: Spadek (Stargate Sg-1 III. Ep. 04 - Legacy) serial science fiction, USA 1999, 41 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec
10:35    Szczeniacka miłość (Children On Their Birthdays) obyczajowy, USA 2002, 101 min., reż. Mark Medoff, wyk. Sheryl Lee, Joe Pichler
12:20    Agenci w spódnicach (All The Queen's Men) komedia, Niemcy 2001, 96 min., reż. Stefan Ruzowitzky, wyk. Matt Leblanc, Eddie Izzard
14:00    Klub porywaczy (The Abduction Club) komedia/kostiumowy, W. Brytania 2001, 92 min., reż. Stefan Schwartz, wyk. Liam Cunningham, Alice Evans
15:40    Bojangles (Bojangles) obyczajowy, USA 2001, 94 min., reż. Joseph Sargent, wyk. Gregory Hines, Peter Riegert
17:20    Stowarzyszenie umarłych poetów (Dead Poets' Society) dramat, USA 1989, 123 min., reż. Peter Weir, wyk. Robin Williams, Ethan Hawke
19:25    Legalna blondynka (Legally Blonde) komedia, USA 2001, 92 min., reż. Robert Luketic, wyk. Reese Witherspoon, Luke Wilson
21:00    Kraina wiecznego szczęścia (Hearts In Atlantis) dramat, USA 2001, 96 min., reż. Scott Hicks, wyk. Anthony Hopkins, Hope Davis, Anton Yelchin
22:40    Azyl (Panic Room) thriller, USA 2002, 107 min., reż. David Fincher, wyk. Jodie Foster, Forest Whitaker
00:30    W rytmie rave (Groove) obyczajowy, USA 2000, 80 min., reż. Gregg Harrison, wyk. Chris Ferreira, Elizabeth Sun
01:55    Blondynka (Totally Blonde) komedia, USA 2001, 93 min., reż. Andrew Van Slee, wyk. Krista Allen, Maeve Quinlan
03:30    Miasto prywatne dramat sensacyjny, Polska 1994, 72 min., reż. Jacek Skalski, wyk. Boguslaw Linda, Maciej Kozlowski
04:45    Klub porywaczy (The Abduction Club) komedia/kostiumowy, W. Brytania 2001, 92 min., reż. Stefan Schwartz, wyk. Liam Cunningham, Alice Evans

Reality TV
06.00 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
06.25 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
06.50 Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
07.15 Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
07.40 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
08.05 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
08.30 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
08.55 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
09.20 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
09.45 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
10.10 Powietrzni ratownicy (Rescue One) (25 min.).
10.35 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
11.00 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
11.25 Najtwardszy szeryf w Ameryce (Toughest Sheriff in America) (50 min.).
12.15 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
12.40 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
13.05 Gniew morza (Perfect Storm Rescues) (40 min.).
13.55 Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
14.20 Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
14.45 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
15.05 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
15.30 Wola życia (Reservoirs of Strength) (55 min.).
16.30 Miejsca katastrof (Where disasters happen) (50 min.).
17.20 Miejsca katastrof (Where disasters happen) (50 min.).
18.10 To cud (It's a Miracle) (50 min.).
19.00 Najtwardszy szeryf w Ameryce (Toughest Sheriff in America) (50 min.).
19.50 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
20.20 Najśmielsze akcje ratunkowe świata (The World's Most Daring Rescues) (50 min.).
21.15 Stan zagrożenia (Code Red) (25 min.).
21.45 Powietrzni ratownicy (Rescue One) (25 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.05 W walce o życie (Critical Incident) (55 min.).
00.00 Najśmielsze akcje ratunkowe świata (The World's Most Daring Rescues) (50 min.).
00.50 Gniew morza (Perfect Storm Rescues) (40 min.).
01.35 Pościgi policyjne (High Speed Pursuits) (50 min.).
02.35 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
03.20 Orgia (Orgy) (50 min.).
04.10 Najtwardszy szeryf w Ameryce (Toughest Sheriff in America) (50 min.).
05.00 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
05.30 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).

Europa Europa
10.00 Z cyklu: Randez-vous z Linem Venturą: Maigret: Pułapka (Maigret Tend Un Piege) dramat kryminalny, Francja/Włochy, 1958, 116 min
12.00 Z tobą cieszy mnie świat (S Tebou Me Bavi Svet) komedia, Czechosłowacja, 1982, 86 min
13.30 łajdak (Der Mistkerl) familijny, Niemcy, 2001, 90 min
15.05 żandarm się żeni (La Gendarme Se Marie) komedia, Francja/Włochy, 1968, 86 min
16.35 Bez strachu przed śmiercią (S'en fout la mort) czarna komedia, Francja, 1990, 89 min
18.10 Ojczyzna (Fatherland) dramat, Wielka Brytania / Francja/ NRD, 1986, 110 min
20.00 Subkulturowi rzemieślnicy (Subculture Artisans) film krótkometrażowy - komedia, Wielka Brytania, 2000, 22 min
20.30 Z cyklu: Randez-vous z Linem Venturą: Maigret: Pułapka (Maigret Tend Un Piege) dramat kryminalny, Francja/Włochy, 1958, 116 min
22.30 Salon filmowy: Michael Verhoeven - Gorzki sekret (Eenthullung Einer Ehe) dramat, Niemcy, 2000, 89 min
00.05 Emmanuelle VII (Emmanuelle VII) film erotyczny, Francja, 1993, 85 min
01.35 Pan K (K) thriller, Francja, 1997, 135 min
03.50 Salon filmowy: Michael Verhoeven - Gorzki sekret (Eenthullung Einer Ehe) dramat, Niemcy, 2000, 89 min.

Romantica
06.00    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 133) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
06.50    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 134) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
07.40    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 135) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
08.35    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 136) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
09.30    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 137) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
10.25    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 53) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
11.20    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 54) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
12.15    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 55) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
13.10    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 56) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
14.05    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 57) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
15.00    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 39) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
15.30    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 40) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
16.00    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 41) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
16.30    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 42) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
17.00    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 43) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
17.30    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 137) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
18.20    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 138) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
19.10    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 139) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
20.00    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 140) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
20.50    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 141) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
21.40    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 66) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
22.30    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 67) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
23.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 68) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
00.10    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 69) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
01.00    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 70) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
01.50    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 57) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
02.40    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 58) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
03.30    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 59) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
04.20    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 60) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
05.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 61) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie Przygody Rexa Hunta
09:25 Discovery dla dzieci, Ja - Szpieg
09:55 Łowcy tajemnic, Tajemnicze światła/Zginanie łyżek
10:20 Kraina mamutów
11:15 Śmierć o północy
12:10 Starcia metalowych potworów, Półfinały, runda 1
13:05 Wysypisko, Na ratunek
14:00 Jak runęły dwa wieżowce?
15:00 Ziemia bez Księżyca
16:00 Shackleton i Scott - zdobycie bieguna
17:00 Pola bitew, Bitwa o Caen, część 2
18:00 Samoloty, które nigdy nie latały, Atomowy bombowiec
19:00 Hitler, Dowódca
20:00 Inżynieria ekstremalna, Miasto w piramidzie
21:00 Amerykańscy prawnicy: Cmentarz
22:00 Amerykańscy prawnicy: Cmentarz
23:00 Medycyna na tropie zbrodni, Krwawym tropem
23:30 Medycyna na tropie zbrodni, Śmiertelny grzyb
00:00 Zamachy, Morderstwo bankiera Boga - Roberto Calvi
00:30 Zamachy, Śmierć w Rzymie - Aldo Moro
01:00 Pierwsza wojna światowa, Dżihad
02:00 Motocyklowe szaleństwo

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.