FANDOM


Tvp1 logo

06:30 Czas relaksu - magazyn turystyczny
06:50 Przystanek Unia - reportaż
07:35 Latające misie - serial animowany Kanada, Chorwacja 1990
08:05 Ranczo pod Zieloną Siódemką (11, 12) - serial komediowy Czechy 1998
09:00 Teleranek - program dla dzieci
09:25 To niesamowite! - serial dla młodzieży USA 1997
10:05 Od przedszkola do Opola - program muzyczny dla dzieci
10:35 Myślisz o kimś? - Wybierz teledysk!
10:55 Przyjaciele - program publicystyczny Polska 2001
11:20 Europejskie Nagrody Filmowe
12:00 Anioł Pański - transmisja
12:25 Tydzień - magazyn
13:00 Wiadomości
13:10 Trochę kultury - magazyn kulturalny
13:25 Śmiechu warte - program rozrywkowy
13.55 Puchar Świata - skoki narciarskie w Trondheim
16:05 Dzika Afryka (5) - serial dok. Wielka Brytania 2001
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program satyryczny
17:40 Przedszkolandia - telenowela dokumentalna
18:10 Lokatorzy - serial komediowy Polska 2002
18:35 Jaka to melodia? - quiz muzyczny
19:00 Wieczorynka
19:30 Wiadomości
19:50 Sport i Prognoza pogody
20:10 Kameleon (1) - serial sensacyjny Polska 2002
21:15 Wykrywacz kłamstw - talk show
21:50 Taśmy grozy - serial dokumentalny Polska 2002
22:20 Człowiek z marmuru - dramat Polska 1976
01:00 Europejskie Nagrody Filmowe
01:35 Zakończenie programu
CHUDA DWÓJKA

07:05 Czterdziestolatek - serial obyczajowy Polska 1975
07:55 Słowo na niedzielę
08:00 M jak miłość (98) - serial obyczajowy Polska 2002
08:50 Smak Europy - program publicystyczny Polska 2002
09:00 Leonard Bernstein - spotkania z muzyką (11) - program muzyczny USA 1962
09:55 Nie tylko dla komandosów - program wojskowy
10:25 Złoto carów (1) - serial dokumentalny Niemcy/Polska 2000
11:15 Smak Europy - program publicystyczny Polska 2002
11:30 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza - magazyn kulinarny
12:00 Jak poślubić milionera - komedia USA 1953
13:45 Smak Europy - program publicystyczny Polska 2002
14:00 Famlliada - teleturniej
14:30 Złotopolscy (465) - telenowela Polska 2002
15:00 Szansa na sukces - program rozrywkowy
16:00 Na dobre i na złe (117) - serial obyczajowy Polska 2002
16:55 Wiedźmin (21) - serial przygodowy Polska 2002
17:45 Smak Europy - program publicystyczny Polska 2002
18:00 Program lokalny
18:30 Panorama
18:55 Prognoza pogody
19:05 Święta wojna (123) - serial komediowy Polska 2002
19:35 Tylko futbol - magazyn piłkarski
20:00 Życie - ładna rzecz, czyli czternaście fotografii z życia Maryli Rodowicz - koncert Polska 2002
21:00 Zielona karta - telenowela dokumentalna Polska 2002
21:30 7 dni świat - program publicystyczny
22:00 Panorama
22:20 Sport telegram
22:30 Prognoza pogody
22:35 Camerimage - gala festiwalowa
23:00 Miłość i to takie proste - spektakl teatralny Polska 1999
00:05 Złoto Uleego - dramat USA 1997
02:00 Zakończenie programu
Polsat-2

6.00 Hitmania
7.00 4 x 4
7.30 Ręce, które leczą
8.00 Jednorożec Kleo [20]
8.30 Psotny Bill [46]
9.00 Hugo
9.35 Power Rangers [263]
10.00 Muzykogranie
11.00 Strażnik Teksasu [151]
11.55 Prawo jazdy - film USA
13.35 Luzik guzik [16]
14.30 Najzabawniejsze zwierzęta świata [42]
15.00 Benny Hill
15.30 Fundacja Polsat
15.45 Informacje
16.00 Bar - widowisko rozrywkowe
16.55 Roswell: w kręgu tajemnic [30]
17.45 Gang Panny Glenn [2]
18.45 Informacje i Sport
19.10 Willa [6]
20.05 Idol
21.20 Rodzina zastępcza [114]
21.30 Losowanie LOTTO
22.00 Świat według Kiepskich [131] - serial
22.35 Idol - wyniki
22.50 Kuba Wojewódzki [13]
23.45 Zakazane reklamy [8]
1.15 Magazyn Ligi Mistrzów
2.15 Muzyka na BIS
Logo-19

5.25 Telesklep
7.25 Action Man [16/26]- serial
7.50 Mistrzyni - film rodzinny
9.35 Gdy czas ucieka - film USA
11.35 Droga do gwiazd
12.50 Chwila prawdy
14.05 Zielone drzwi
14.35 Co za tydzień - magazyn
15.00 Niesforna Zuzia - komedia USA
17.00 13 posterunek 2 [15/42] - serial
17.40 We dwoje - program rozrywkowy
19.00 TVN Fakty
19.35 Uwaga! - magazyn
20.00 Milionerzy - teleturniej
20.50 Agent [9]
21.55 Pod napięciem - talk-show
22.30 Superwizjer - magazyn
23.00 Nie do wiary - opowieści niesamowite
23.30 Noktowizjer - magazyn
0.05 Ale plama - prog. rozrywkowy
0.35 Kompania braci [9/10] - serial wojenny USA
2.00 Nic straconego
Tvp3-bydgoszcz.svg

6.30 Angela Anakonda (17/26)
6.55 Wyprawa na Zachód (11/26)
7.20 Kacper
7.30 Kurier i prognoza pogody
7.45 Zbliżenia
8.00 Transmisja mszy świętej z kościoła p.w. Świętej Rodziny
9.00 Teleplotki
9.30 Kurier i prognoza pogody
9.45 Big bang
11.15 To jest temat
11.30 Kurier i prognoza pogody
11.45 Zaproszenie
12.10 W wielkim świecie "Dobry smak"
12.30 Kurier i prognoza pogody
12.45 Sąsiedzi
13.00 Panorama wsi
13.30 Wyprzedzić chorobę "Odliczanie w mojej głowie"
13.45 Historia nieodległa
14.00 Bank
14.30 Kurier
14.35 Człowiek i przyroda (2/26)
15.30 Kurier i prognoza pogody
15.45 Zbliżenia
16.00 Magazyn bydgoski
16.30 Kurier i prognoza pogody
16.45 Polska Agencja Satyryczna
17.15 To jest temat
17.30 Kurier
17.35 Teleplotki
18.00 Zbliżenia
18.30 Kurier i prognoza pogody
18.35 Regiony kultury
18.45 Kariera Nikodema Dyzmy (3/7)
19.40 Międzynarodowe Zawody Konne CSI
20.15 Puchar Europy w karate
20.30 Kurier
20.45 Studio Pogoda
20.55 Od niedzieli do niedzieli
21.15 Książka tygodnia
21.30 Kurier i prognoza pogody
21.45 Zbliżenia
22.00 Sport weekend
22.30 Kurier
22.45 Informacje sportowe
22.50 Studio Pogoda
23.00 Łącznik z żydowskiej dzielnicy
00.30 Hotel du Lac
01.40 Zakończenie programu
Tvp3-gdansk.svg

6.30 Angela Anakonda - kanadyjski serial animowany
7.00 Wyprawa na Zachód - serial animowany
7.30 Kurier - program informacyjny
7.40 Prognoza pogody
7.45 Panorama, Pogoda
8.00 Rodno zemia - magazyn kaszubski
8.30 Kurier - program informacyjny
8.40 Prognoza pogody
8.45 Gdański Magazyn Sportowy
9.00 Teleplotki - program publicystyczny
9.30 Kurier - program informacyjny
9.40 Prognoza pogody
9.45 Kobieciarz - francuski film fabularny
11.30 Kurier - program informacyjny
11.40 Prognoza pogody
11.45 Zaproszenie - magazyn krajoznawczy
12.05 Z archiwum TVP - W wielkim świecie
12.30 Kurier - program informacyjny
12.40 Prognoza pogody
12.45 Magazyn Kociewski /powt./
13.05 Bezpieczniej z prądem - film edukacyjny
13.25 Kość niezgody - program publicystyczny /powt./
13.50 Co mnie gryzie? /powt./
14.05 Panorama tygodnia
14.30 Kurier - program informacyjny
14.35 Człowiek i przyroda - australijski serial dokumentalny
15.30 Kurier - program informacyjny
15.40 Prognoza pogody
15.45 Panorama, Pogoda, Sport
15.55 Etos - program katolicki
16.10 "4 & 2" - magazyn motoryzacyjny /powt./
16.30 Kurier - program informacyjny
16.40 Prognoza pogody
16.45 Polska Agencja Satyryczna - program rozrywkowy
17.15 To jest temat - reportaż
17.30 Kurier - program informacyjny
17.35 Teleplotki - program publicystyczny
18.00 Panorama, Pogoda
18.15 Kronika kulturalna
18.30 Kurier - program informacyjny
18.34 Prognoza pogody
18.35 Regiony kultury
18.45 50 lat TVP: Kariera Nikodema Dyzmy odc.3/7/ - polski serial fabularny
19.40 Sport
20.30 Kurier - program informacyjny
20.45 Studio Pogoda
20.55 Od niedzieli do niedzieli - magazyn
21.15 Książka tygodnia
21.30 Kurier - program informacyjny, Prognoza pogody
21.45 Panorama, Pogoda
22.00 Wieczór ze sportem w TVG
22.30 Kurier - program informacyjny
22.45 Sport
22.55 Studio Pogoda
23.00 Łącznik z żydowskiej dzielnicy - film fabularny
0.30 Hotel DU LAC - film fabularny, GBR, 1986
1.35 Zakończenie programu
Tvp3-warszawa

06:30 Angela anakonda  
07:00 Wyprawa na zachód  
07:30 Kurier     
07:42 Prognoza pogody  
07:45 Telewizyjny Kurier Warszawski
07:50 Wiadomości sportowe (powtórzenie)
08:00 Wierzę, wątpię, szukam   Magazyn religijny
08:25 Pogoda dla Warszawy i Mazowsza
08:30 Kurier     
08:42 Prognoza pogody  
08:45 WuWuA (powtórzenie)   Program hip hopowy
09:02 Teleplotki   Informacje z przymrużeniem oka
09:30 Kurier     
09:42 Prognoza pogody  
09:45 Big bang   Polski film fabularny, reż. Andrzej Kondratiuk
11:30 Kurier     
11:42 Prognoza pogody  
11:45 Zaproszenie   Prezentacja ciekawych zakątków naszego kraju
12:05 W wielkim świecie  
12:30 Kurier     
12:42 Prognoza pogody  
12:45 Mój pies i inne zwierzaki   Magazyn dla miłośników zwierząt
13:00 Msza Święta
14:00 Z archiwum Kuriera (powtórzenie)
14:10 Studio reportażu
14:30 Kurier     
14:35 Człowiek i przyroda   Film dokumentalny, wyst. Olivia Newton-John
15:30 Kurier     
15:42 Prognoza pogody  
15:45 Wiadomości Kuriera
15:55 Dzieje Warszawy
16:05 Wroński beat   Magazyn muzyczny
16:30 Kurier     
16:42 Prognoza pogody  
16:45 Polska Agencja Satyryczna   Program Tadeusza Drozdy
17:13 To jest temat   Cykl reportażu krajowego
17:30 Kurier     
17:36 Teleplotki   Informacje z przymrużeniem oka
18:00 Telewizyjny Kurier Warszawski
18:15 Kościół i świat   Informacyjny program katolicki
18:30 Kurier     
18:35 Prognoza pogody  
18:36 Regiony kultury   Magazyn kulturalny
18:45 Kariera Nikodema Dyzmy   Polski serial fabularny
19:38 Sport  
20:30 Kurier     
20:47 Studio pogoda  
20:53 Od niedzieli do niedzieli   Przegląd wydarzeń tygodnia
21:16 Książka tygodnia  
21:30 Kurier     
21:43 Prognoza pogody  
21:45 Wiadomości Kuriera
21:50 Wiadomości sportowe
22:00 Nasz gość
22:05 Reportaż
22:20 Kościół i świat (powtórzenie)   Informacyjny program katolicki
22:30 Kurier     
22:47 Sport  
22:55 Studio pogoda  
23:02 Łącznik z żydowskiej dzielnicy   Film fabularny, wyst. Ch. Aznavour
01:05 Orbis pictus   Film fabularny
TV 4 2000-2006 logo

6.00 Przygody Rin Tin Tina (powt.)
6.30 Zapasy z Hulkiem Hoganem (1) - serial anim. (powt.)
7.00 Menażeria (20) - serial obycz. USA
8.00 Jak pan może, panie doktorze? (powt.)
8.30 M.A.S.H. (powt.)
9.00 Zapasy z Hulkiem Hoganem (2) - serial anim.
9.30 Przygody Rin Tin Tina (33) - serial przygod. USA
10.00 Nico jednorożec - film fantast. USA (powt.)
12.00 KINOmaniaK
12.30 Super VlP
13.00 A ku ku
13.30 Na topie - wywiad z .. .
14.00 Podróże Gullivera (2) - film przygod. amer.-bryt., 1995 {90 min)
16.00 Herkules {15) - serial przygod. USA
16.50 Akcja nad Berlinem (12) - serial sens. niem.
17.45 Dziennik
18.00 Informacje sportowe i Prognoza pogody
18.05 Diabli nadali (19) - serial kom. USA
18.35 Gęsia skórka (16) - serial dla młodzieży kanad.
19.00 Gwiazdkowe wspomnienie - kom. obycz. USA, 1997 (92 min)
21.00 To się w głowie nie mieści - magazyn
21.30 Idol Extra
22.00 Drogówka - magazyn policyjny
22.30 Komenda - magazyn policyjny
22.50 Na wysokich obrotach (1l}  -serial sens. niem.
23.45 Wielki szef - film sens. hong., 1972 (96 min)
1.40 Super VIP
2.05 Strefa P
2.30 Zakończenie programu
TVN 7 '02 - '08

6.25 Telesklep
7.30 Babylon V - serial prod. USA
8.20 Tajemnicza wyspa - serial prod. USA
8.45 Arabia - piasek, morze i niebo
9.35 Europejska corrida
10.05 Zatoka Marlina - serial prod. USA
11.00 Trzydzieści sekund nad Tokio - film prod. USA
13.35 Rodziców nie ma w domu - serial prod. polskiej
14.05 Raport TVN 24 - magazyn
14.25 Portret stulecia
15.30 Kanibale w świecie zwierząt (1)
16.20 Asy wywiadu - serial USA
17.15 Przygoda na Hawajach - komedia USA
19.05 Nowojorski klan - serial prod. USA
20.00 Śmiertelna przysięga - film prod. USA
21.50 Z Ziemi na Księżyc
23.05 Co za tydzień - magazyn
23.30 Pojednanie - film USA
1.10 Śmiertelna przysięga - film prod. USA
2.40 Koniec programu
Tvpoloniaekran

08:15 M jak miłość; odc.66; serial TVP
09:05 Słowo na niedzielę
09:10 Uczmy się polskiego; odc.14 - Rozstania i powroty
09:45 Simba, Król Lew; odc. 1 - Simba; serial anim.prod. fra.wł.
10:10 Książki z górnej półki; - Książka dla dzieci
10:20 Co Pani na to?
10:50 Wierny Bogu i ojczyźnie; reportaż
11:05 Złotopolscy; odc.400 - Remanenty; telenowela TVP; powt.
11:30 Złotopolscy; odc.401- Mirka trzeba ratować; telenowela TVP; powt.
12:00 Anioł Pański
12:20 Niedzielne muzykowanie; Panteon kompozytorów polskich; Henryk Mikołaj Górecki "Beatus Vir"
13:00 Transmisja Mszy Świętej; z Kościoła Najświętszego Serca Pana Jezusa w Węgierkach
14:05 Wszystkie pieniądze świata; odc. 1/4; 1999 serial prod. polskiej; reż: Andrzej Kotkowski; wyk: Maciej Sthur, Radosław Elis, Joanna Benda
15:05 50 lat TVP; Dobry wieczór tu Łódź; Przeboje wielkiego ekranu
16:00 Biografie; Henryk Mikołaj Górecki - autoportret
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program Jacka Fedorowicza
17:40 M jak miłość; odc.66; serial TVP; powt.
18:30 Kochamy polskie seriale
19:00 Zaproszenie; W Kozim Grodzie; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego; powt.
19:20 Dobranocka; Przygody Bolka i Lolka; - Tresowany piesek; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
19:56 Pogoda
20:00 Wieczór z Jagielskim; Krystyna Feldman, Włodzimierz Matuszak
20:40 Stachursky - typ niepokorny-koncert w Mrągowie
21:45 Ekstradycja 3; odc.9/10; serial sensacyjny prod. polskiej; reż: Wojciech Wójcik; powt.
22:40 Kabaretowa noc pod gwiazdami - Lidzbark Warmiński 2002
23:30 Koncert galowy Stud.Fest.Piosenki: A wszystko to ty... - Jubileusz Marka Grechuty/2
00:25 M jak miłość; odc.66; serial TVP; powt.
01:15 Przygody Bolka i Lolka; - Tresowany piesek; serial animowany dla dzieci; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:49 Sport; powt.
01:54 Pogoda; powt.
02:00 Wieczór z Jagielskim; -Krystyna Feldman,Włodzimierz Matuszak; powt.
02:35 Stachursky - typ niepokorny-koncert w Mrągowie
03:30 Zaproszenie; W Kozim Grodzie; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego; powt.
03:50 Śpiąca ziemia
04:15 Wszystkie pieniądze świata; odc.1/4; 1999 serial prod. polskiej; reż: Andrzej Kotkowski; wyk: Maciej Stuhr, Radosław Elis, Joanna Benda, Agnieszka Pilaszewska, Ewa Wiśniewska; powt.
05:10 Książki z górnej półki; Książka tygodnia
05:20 Tam gdzie jesteśmy; Julita; reportaż
05:50 Książki z górnej półki; - Książka dla dzieci
06:00 Zakończenie programu
Puls logo 1

11.00 Biskupi Europy [10] - film dok.
12.00 Anioł Pański
12.30 Kraków: Niepokorni [3]: Anna Szwed, Bogusław Sonik - Studencki Komitet Solidarności
13.30 Śladami Chrystusa [5] - film dok.
14.00 Kuchnia polska - mag. kulinarny
14.30 Poznaj świat - mag. podróżniczy
15.00 Byli sobie odkrywcy [18] - serial
15.25 Kacper i przyjaciele [26, 27]
16.00 Studio Otwarte - Cybernetyki 7 - prog. z udziałem publ. prowadzony przez Jana Pospieszalskiego
17.30 Obchody roku jubileuszowego [3] - film dok.
18.00 Poznaj świat - mag. podróżniczy
18.30 Wizyta w domu rodziny Pospieszalskich
19.00 Biskupi Europy [10] - film dok.
20.00 Nietykalni [15]: Zdrada w ciemnościach
21.00 Studio Otwarte - Cybernetyki 7 - prog. z udziałem publ. prowadzony przez Jana Pospieszalskiego
22.30 Poznaj świat - mag. podróżniczy
23.00 Obchody roku jubileuszowego [3] - film dok.
0.00 Nietykalni [15]: Zdrada w ciemnościach
1.00 Zakończenie programu
Tele 5 old

7.10 Next TV
7.35 Sporty ekstremalne
8.00 Telezakupy
8.35 Jedną nogą w grobie - serial komediowy
8.50 Rekordy w świecie zwierząt
9.50 Moje dziecko
10.20 Przedszkolaki - serial obyczajowy
12.05 Nie zapomnij paszportu
13.00 Zauroczenie - seria1 obyczajowy
14.00 Next TV
14.25 Sporty ekstremalne
14.50 Studenci - serial dla młodzieży
15.50 Wywiady Ruby Wax
16.20 Rekordy w świecie zwierząt
17.15 Inforama Tele5
17.25 Mistrz kierownicy ucieka - komedia
19.05 Nie zapomnij paszportu
20.00 Mąż, żona i kochanek - film obyczajowy
21.40 lnforama Tele5
21.45 Wydział do spraw specjalnych - serial kryminalny
22.35 Dzień z gwiazdą
23.05 Hale i Pace
23.30 Seks i zakupy
23.55 Komisarz Moulin - serial kryminalny
1.25 Zakończenie
Images

06:30 Sielska kraina 
08:20 Komedia małżeńska 
10:00 Mali bohaterowie 2 
11:30 Bonhoeffer, sługa boży 
13:00 Na planie, odc. 48 
13:25 Taniec nocy letniej 
15:25 Turner i Hooch 
17:05 Granice 
17:25 Duchy Karola Dickensa 
19:00 Granice wytrzymałości 
21:00 Porzuceni 
22:40 Straszny film 
00:10 Na pierwszy rzut oka 
02:00 W bagnie 
03:30 Dar 
03:50 Podniebny terror 
05:30 10 największych katastrof technologicznych
Telewizja Niepokolanów II

9.05 Słowo życia - Ewangelia dnia
9.10 Kalendarz liturgiczny: Adwent
9.20 Różaniec - część chwalebna
9.45 Nowenna do Niepokalanego Poczęcia NMP
10.00 Podróże Kapitana Kliper [6, 7, 8]
10.30 Papież w Indiach - relacja z pielgrzymki papieskiej
11.05 Archeologia: Detektywi faraonów - film dokumentalny
11.50 Ojciec Ojczyzny Naszej - film dok.
12.00 Anioł Pański
12.20 Obyś był zimny albo gorący: Zawierzenie - rozm. z ks. J. Sikorskim
12.30 Zamieszkać z Tobą - film fabularny według Dziejów Duszy św. Teresy z Lisieux
13.20 Sagrada Familia - felieton
13.25 Opowieści Maurycego Szwendaczka: Mikołaj - prog. dla dzieci
13.40 Nie zwlekać z miłością: La Salette - film dokumentalny
14.35 Człowiek, miłość, rodzina [3]: Tajemnice kobiecości - prog. edukac.
15.00 Godzina Miłosierdzia
15.15 Ksiądz Albertone - film biograf.
15.40 Nowenna do Niepokalanego Poczęcia NMP
15.55 Wybrzeża pełne ciszy - poezje Karola Wojtyły
16.00 Słowo życia - Ewangelia dnia
16.05 Kalendarz liturgiczny: Adwent
16.15 Odkrywamy planetę Ziemia: Kamiony - film dokumentalny
17.00 Misje: Reflesje i świadectwa - program misyjny
17.40 Przypomnieć sobie raj - film dok.
18.15 Ewangelie jako źródła historyczne - film dokumentalny
19.00 Dziękczynienie w lipowym drzewie - reportaż
19.20 Podróże Kapitana Kliper [9, 10, 11] - filmy rys. dla dzieci
19.50 Z dzieciństwa Jana Pawła II - film dokumentaln
20.25 Drogami Europy: Montserrat - program krajoznawczy
20.35 Różaniec - część chwalebna
21.00 Apel Jasnogórski
21.05 Słowo życia - Ewangelia dnia
21.10 Kalendarz liturgiczny: Adwent
21.20 Nowenna do Niepokalanego Poczęcia NMP
21.35 Widzialne i niewidzialne [15]: Szkaplerz - reportaż
22.00 Integracjna rola ewangelizacji
22.30 Pragnę... choćby życie złożyć w ofierze - film dok.

Le Cinema
14.00 Pierwszy krąg, cz.II (First Circle), dramat, Francja / ZSRR / Kanada, 1990, 120 min
16.00 Wakacje z Moniką (Summer With Monika / Sommaren Med Monika) dramat psychologiczny, Szwecja, 1953, 96 min
18.00 Levi i Goliat (Levy Et Goliath) - komedia kryminalna, Francja, 1987, 101 min
20.00 Dokument. Legendy kina: Ingmar Bergman, Za kulisami: Fanny i Alexander, Studio Company, 2002, 30 min
20.30 Opera żebracza (Zebracka Opera / The Beggar's Opera) dramat, Czechy, 1991,  94 min
22.20 Video Blues dramat, Węgry, 1992, 95 min
00.10 Droga na południe (El Camino Del Sur) dramat, Jugosławia / Argentyna, 1988, 104 min.

Romantica
06.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 134) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
07.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 135) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
08.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 136) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
09.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 137) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
10.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 138) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
11.00    Zemsta (La Revancha) (Część 42) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
12.00    Zemsta (La Revancha) (Część 43) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 44) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    Zemsta (La Revancha) (Część 45) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
15.00    Zemsta (La Revancha) (Część 46) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
16.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 134) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
17.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 135) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
18.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 136) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
19.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 137) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
20.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 138) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) (Część 42) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    Zemsta (La Revancha) (Część 43) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
23.00    Zemsta (La Revancha) (Część 44) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
24.00    Zemsta (La Revancha) (Część 45) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
01.00    Zemsta (La Revancha) (Część 46) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).

Reality TV
06.00    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
07.15    Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.)
08.00    Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.)
08.50    Alpejski odjazd - War & Piste (Ski resort) (30 min.).
09.20    Alpejski odjazd - War & Piste (Ski resort) (30 min.).
09.50    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40    Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
11.05    Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
11.30    Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
11.55    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
12.20    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.10    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.30    Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.)
14.00    Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.)
14.45    Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.)
15.35    Nauka jazdy (Driving School) (30 min.).
16.05    Nauka jazdy (Driving School) (30 min.).
16.35    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00    Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
17.25    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
17.50    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.15    Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
18.45    Powietrzny patrol (Air Cops) (55 min.).
19.40    Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
20.35    Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
21.25    Nawiedzone hotele (Haunted Hotels)(50 min.).
22.15    Stan zagrożenia (Code Red) (50 min.).
23.05    Dzisiejsze czasy (Modern Times) (55 min.).
00.00    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
00.25    Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
00.50    Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
01.15    Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.)
01.40    Nauka jazdy (Driving School) (30 min.).
02.10    Nauka jazdy (Driving School) (30 min.).
02.40    Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
03.05    Alpejski odjazd - War & Piste (Ski resort) (30 min.).
03.35    Alpejski odjazd - War & Piste (Ski resort) (30 min.).
04.05    Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
05.00    Dzisiejsze czasy (Modern Times) (55 min.).

HBO
06:30 Tata i małolata (My Father The Hero) familijny, Francja 1994, 86 min., reż. Steve Miner, wyk. Gerard Depardieu, Katherine Heigl
08:00 Cinema, cinema, odc. 49 (Cinema Cinema Cinema V. (916) Ep. 49) magazyn filmowy, USA 2002, 23 min.
08:25 Jedno serce (Full Ride) komedia romantyczna, USA 2001, 104 min., reż. Mark Hoeger, wyk. Riley Smith, Meredith Monroe
10:15 Szabla od komendanta komedia, Polska 1996, 100 min., reż. Jan Jakub Kolski, wyk. Grażyna Błęcka-Kolska, Wiesław Gołas
12:00 W krzywym zwierciadle: Witaj Święty Mikołaju (National Lampoon's Christmas Vacation) komedia, USA 1989, 92 min., reż. Jeremiah Chechik, wyk. Chevy Chase, Beverly D'Angelo
13:40 Nieznany świat samochodów (Secret World Of Cars) dokumentalny, USA, 47 min.
14:30 Księżycowe opętanie (Bewitched By The Moon) komedia, Włochy 2001, 86 min., reż. Pino Ammendola/ Nicola Pisoia, wyk. Maurizio Aiello, Claudio Ammendola
16:00 W objęcia nieznajomych (Into The Arms Of Strangers) dokumentalny, W. Brytania 2000, 112 min., reż. Mark Jonathan Harris, wyk. Lorraine Allard, Lory Chan
17:55 Kylie Fever 2002 Kylie Minogue (Kylie Fever 2002) koncert, USA 2002, 59 min.
19:00 Tata i małolata (My Father The Hero) familijny, Francja 1994, 86 min., reż. Steve Miner, wyk. Gerard Depardieu, Katherine Heigl
20:30 Zobacz w HBO magazyn filmowy, Polska 2002, 24 min.
21:00 Wyścig (Driven) film akcji, USA 2001, 111 min., reż. Renny Harlin, wyk. Sylvester Stallone, Burt Reynolds
22:55 Romeo musi umrzeć (Romeo Must Die) film akcji, USA 2000, 110 min., reż. Andrzej Bartkowiak, wyk. Jet Li, Aaliyah
00:50 Zemsta mafii (Hitman's Run) film akcji, USA 1999, 88 min., reż. Mark Lester, wyk. Eric Roberts, C. Thomas Howell
02:25 Gwiazdy Hollywood - Gary Oldman (Hollywood Superstars: Gary Oldman) dokumentalny, USA, 26 min.
02:55 Lepiej być piękną i bogatą komedia, Polska 1993, 94 min., reż. Filip Bajon, wyk. Adrianna Bierzyńska, Daniel Olbrychski
04:35 W krzywym zwierciadle: Witaj Święty Mikołaju (National Lampoon's Christmas Vacation) komedia, USA 1989, 92 min., reż. Jeremiah Chechik, wyk. Chevy Chase, Beverly D'Angelo 

Eurosport
8.30 YOZ - magazyn sportów ekstremalnych (powt.) 
9.00 skoki narciarskie: PŚ w Trondheim 1. konkurs (powt.) 
10.30 (na żywo) biathlon: PŚ w Oestersund 10 km kobeit 
11.30 (na żywo) biathlon: PŚ w Oestersund 125 km mężczyzn 
12.15 (na żywo) narciarstwo klasyczne: PŚ w Davos sztafeta mężczyzn 
14.00 (na żywo) skoki narciarskie: PŚ w Trondheim 2. konkurs 
15.45 narciarstwo klasyczne: PŚ w Trondheim skoki i bieg sprinterski do kombinacji norweskiej 
16.45 bobsleje: PŚ w Igls czwórki - 1. ślizg 
17.00 (na żywo) bobsleje: PŚ w Igls czwórki - 2. ślizg 
18.00 (na żywo) narciarstwo alpejskie: PŚ w Lake Louise supergigant kobiet 
19.15 (na żywo) narciarstwo alpejskie: PŚ w Vail supergigant mężczyzn 
20.15 (na żywo) curling: ME w Szwajcarii 
22.30 saneczkarstwo: PŚ w Oberhofie jedynki mężczyzn 
23.00 wiadomości 
23.15 skoki narciarskie: PŚ w Trondheim 2. konkurs (powt.) 
0.45 YOZ - magazyn sportów ekstremalnych 
1.15 wiadomości 

Polsat Sport
8.00 piłka nożna: liga holenderska Heerenveen - Feyenoord Rotterdam (powt.) 
9.50 Najkrótsza historia polskiej piłki nożnej (powt.) 
10.00 siatkówka: ekstraklasa mężczyzn Polska Energia Sosnowiec - Galaxia Częstochowa (powt.) 
12.00 magazyn piłkarskiej Ligi Mistrzów (powt.) 
12.55 Boks z archiwum (powt.) 
13.55 piłka nożna: Bundesliga Schalke 04 Gelsenkirchen - Werder Brema (powt.) 
15.40 Narciarski raport 
16.10 magazyn snowboardowy 
16.40 Bundesliga - magazyn piłkarski 
17.25 (na żywo) piłka nożna: Bundesliga Hamburger SV - VfL Bochum 
19.20 piłka nożna: liga holenderska De Graafschap - Ajax Amsterdam 
21.10 KO TV - magazyn bokserski 
21.35 magazyn Piłkarski salon 
22.35 Boks z archiwum (powt.) 
23.30 4x4 - magazyn motoryzacyjny 
0.00 (na żywo) golf: "Target World Challenge" 

TMT
07.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
08.00 Teraz Muzyczna Telewizja
08.30 Na czasie - magazyn muzyczny, Polska 2002
09.30 Teraz Muzyczna Telewizja
10.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
11.30 Telezakupy
12.00 Jednym Śladem - magazyn motoryzacyjny, Polska 2002
12.30 Nasze życie, nasze zdrowie - program medyczny, Polska 2002
13.00 W Garnku - poradnik kulinarny, Polska 2002
13.30 Telezakupy
14.00 Teraz Muzyczna Telewizja
14.30 Music Pub - magazyn muzyczny, Polska 2002
15.00 Teraz Muzyczna Telewizja
15.30 Telezakupy
16.00 Babski Świat - poradnik dla pań, Polska 2002
16.30 Teraz Muzyczna Telewizja
17.00 TMT - Trucker Music Television, Polska 2002.
17.30 Muzyczny Salon - program muzyczny, Polska 2002
18.00 Wybory Miss WWW - relacja z finałów, rozwiązanie konkursu , Polska 2002 (55 minut)
19.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
19.30 Telezakupy
20.00 Teraz Muzyczna Telewizja
21.00 Dzisiejsza Wielka Brytania - serial dokumentalny, Wielka Brytania 2002
21.30 Japan Video Topic - serial dokumentalny, Japonia 2002
22.00 TV Yacht klub - magazyn żeglarski, Polska 2002
22.30 Teraz Muzyczna Telewizja
23.00 Noc z TMT - magazyn rozrywkowy , Polska 2001
00.00 koniec programu

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.