FANDOM


TVP 1
00:00 Wiadomości - skrót; ok.godz.9.00, 10.25, 13.40, 14.20
06:00 Kawa czy herbata; w tym Pogoda 6.30, 7.00, 7.30 oraz Wiadomości - skrót o 6.32, 7.02 , 7.32
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Cafe serio
08:25 Kawa czy herbata
09:05 Kukułka i szpak
09:15 O Dzielnej Oleńce i jej braciszku
09:30 Domisie; program dla dzieci
09:50 Bajeczki Jedyneczki
09:55 Ania z Zielonego Wzgórza; - Szekspir i lody; 2000  serial animowany prod. kanadyjskiej; reż: Liliane Andre
10:25 Moda na sukces; odc. 2377; serial prod. USA (dolby surround)
10:50 Nic nie trwa wiecznie; odc. 2; (Nothing Lasts Forever); 1995  serial prod. USA; reż: Jack Bender; wyk: Gail O'Grady, Brooke Shields, Vanessa Williams
11:35 Telezakupy
11:55 Książki na jesień
12:00 Wiadomości
12:10 Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:20 To trzeba wiedzieć; magazyn
12:25 Po pierwsze pomysł; magazyn
12:45 Plebania; odc. 478; telenowela TVP (STEREO)
13:10 Klan; odc. 881; telenowela TVP
13:40 Książki na jesień
13:45 Wielki świat małych odkrywców; - Moje pierwsze ubranko - moja skóra; program poradnikowy
14:00 Zapomniane pracownie; -Lutnictwo
14:20 W labiryncie; odc. 63 - Danka; serial TVP
14:55 Książki na jesień
15:00 Wiadomości
15:10 Bez pardonu; odc. 13 - To też przeminie; 2000  serial kryminalny prod. USA [za zgodą rodziców]
16:00 SexEmisja; - Inicjacja seksualna; program dla młodych widzów
16:15 Szkoła pod Biegunem; odc.1
16:25 Moda na sukces; odc. 2377; serial prod. USA (dolby surround)
16:50 Sportowy Express
17:00 Teleexpress
17:20 Razem na Biegun. Antarktyda
17:30 Klan; odc. 884; telenowela TVP
18:00 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
18:30 Rodzinka; odc. 10 - Wszystkie drogi prowadzą do dentysty; serial TVP [stereo]
19:00 Wieczorynka; Roztańczona Angelina; Bruno Brum Brum; serial animowany prod. angielskiej [stereo]
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
19:59 Pogoda
20:05 Prosto w oczy
20:23 Pogoda
20:30 Okruchy życia; Miłość, kłamstwa, i kołysanki; Love,lies and lullabies; 1993  film fab.prod. USA /za zgodą rodziców/; reż: Rod Hardy; wyk: Susan Dey, Lorraine Toussaint, Kathleen York
22:10 Miej świadomość; Węgiel; film dokumentalny Marii Zmarz-Koczanowicz i Joanny Sławińskiej
22:40 Wiadomości
22:50 Między nami; talk show Agnieszki Rosłoniak [audiotele: 0-700-45-601 tak, 0-700-45-602 nie]
23:25 Liga Mistrzów - skróty
00:30 Ferrari; cz. 2/ost.; Enzo Ferrari; 2003  serial prod.włoskiej/Dolby Surround/; reż: Carlo Carlei; wyk: Sergio Castellitto,Ed Stoppard
01:40 Zakończenie programu

TVP 2
06:55 10 minut tylko dla siebie; magazyn
07:05 Na dobry początek; - "Golec uOrkiestra" (1)
07:15 Dwójka Dzieciom; Żegnaj Rockefeller; odc. 11; 1992  serial TVP; reż: Waldemar Szarek
07:40 Dwójka Dzieciom; Marceli Szpak dziwi się światu; - Dzielna mysz Felicja; serial animowany prod.polskiej
07:50 Dwójka Dzieciom; Przygód kilka wróbla Ćwirka; - Gdzie dwóch się bije; serial animowany prod. polskiej
08:05 Na dobre i na złe; odc. 170 - Wspólnicy; serial prod. TVP [stereo]
09:00 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym: Panorama 9.30 i Pogoda 9.32]
10:00 Lubię czytać; magazyn [stereo]
10:10 10 minut tylko dla siebie; magazyn
10:25 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; magazyn
10:50 Koncert życzeń Kabaretu OT.TO "Lambaluna - Reaktywacja" (2); .
11:45 Od przedszkola do Opola; - "Łzy"; program rozrywkowy
12:15 Święta wojna; serial TVP
12:40 Telezakupy
13:00 Panorama
13:17 Pogoda
13:20 Przystanek praca; magazyn
13:30 Znaki czasu; magazyn
13:50 Podróż do ziemi obiecanej; serial prod. USA
14:35 Gra z cieniem; teleturniej
15:05 Śpiewające Fortepiany; teleturniej muzyczny; wyk: Robert Chojnacki, Alicja Janosz, Marek Majewski, Joanna Liszowska, Czesław Majewski, Janusz Tylman, prowadzący Rudi Schuberth
16:00 Panorama
16:15 Film dla niesłyszących; M jak miłość; odc. 273; serial TVP
17:05 Angielski z Kevinem
17:10 Ogród sztuk; Władza; program Kamili Dreckiej
17:40 Na drodze bezpiecznie
17:50 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:57 Pogoda
19:05 Jeden z dziesięciu; teleturniej
19:35 Ale jazda!
20:00 Panorama flesz
20:05 M jak Miłość - W jak Witold Pyrkosz - film dokumentalny
20:35 Studio sport; Liga Mistrzów; studio
20:45 Studio sport; Liga Mistrzów; Bayer Leverkusen - Dynamo Kijów (w przerwie meczu Panorama 5')
22:40 Studio sport; Liga Mistrzów; Studio
22:55 Panorama
23:10 Biznes
23:15 Sport-telegram
23:24 Pogoda
23:35 Alibi na środę; Serce z lodu; Flying Dutchman; 2000  film fab.prod.USA (tylko dla dorosłych); reż: Robin P.Murray; wyk: Eric Roberts,Rod Steiger,Catherine Oxenberg
01:00 Poza cieniem - film dokumentalny
01:25 Jesteśmy z zamku; film dokumentalny Stanisława Kuźniaka
01:50 Zakończenie programu

TVP 3 Warszawa
06:50 ECHA DNIA    
07:15 TELEZAKUPY
07:30 KURIER    
07:45 TELEWIZYJNY KURIER WARSZAWSKI
08:00 Z ARCHIWUM KURIERA
08:10 ARCHITEKTURA WARSZAWY
08:25 POGODA DLA WARSZAWY I MAZOWSZA
08:30 KURIER    
08:45 GOŚĆ DNIA    
09:00 SEJMOWA KOMISJA ŚLEDCZA DS. ORLENU
16:15 ROZMOWA DNIA    
16:30 KURIER    
16:45 WIADOMOŚCI KURIERA
16:50 WYWIAD KURIERA
17:00 WARSZAWA ZNANA I NIEZNANA
17:30 KURIER    
17:50 TELEWIZYJNY KURIER MAZOWIECKI
18:05 TELEWIZYJNY KURIER WARSZAWSKI
18:30 STUDIO REPORTAŻU - "ADOPCJA SERCA"
18:45 PYTANIA O WARSZAWĘ    
19:00 KOSZYKARSKA EUROLIGA KOBIET
20:00 TELEKURIER    
20:30 KURIER    
20:50 ECHA DNIA    
21:15 KURIER SPORTOWY
21:20 STUDIO POGODA
21:30 KURIER GOSPODARCZY
21:45 KURIER WARSZAWY I MAZOWSZA
22:10 WIADOMOŚCI SPORTOWE
22:15 WYWIAD KURIERA
22:30 KURIER    
22:45 STUDIO POGODA
22:55 TO JEST TEMAT    
23:40 POSIEDZENIE SEJMOWEJ KOMISJI ŚLEDCZEJ DS. ORLENU
00:55 ZAMKI GROZY; angielski film dokumentalny, 2001
01:20 Zakończenie programu

TV Polonia
06:00 Kawa czy herbata; w tym Pogoda 6.30, 7.00, 7.30 oraz Wiadomości - skrót o 6.32, 7.02 , 7.32
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Cafe serio
08:25 Kawa czy herbata
09:02 Wiadomości - skrót
09:05 Budzik; program dla dzieci
09:30 Tajemnice Wiklinowej Zatoki; odc. 7 - Rozstanie; serial animowany dla dzieci
09:55 Kochaj mnie; serial dokumentalny TVP [stereo]
10:20 30 ton! - lista, lista - lista przebojów; magazyn muzyczny [stereo]
10:50 Trójkąt damsko-męski; talk show Krystyny Jandy i Kamili Dreckiej
11:20 Galeria malarstwa polskiego
11:30 Plus minus - magazyn ekonomiczny
12:00 Wiadomości
12:15 Klan; odc. 875; telenowela TVP
12:40 Wieści polonijne; magazyn
12:55 Plebania; odc. 170; telenowela TVP [stereo]
13:20 Forum Polonijne; program publicystyczny
14:05 Piękniejsza Polska; magazyn
14:30 Tam gdzie jesteśmy; Wbrew wszystkiemu; reportaż
15:00 Animowany Świat Wyobraźni; Wyścig; film animowany Marka Serafińskiego
15:05 Animowany Świat Wyobraźni; Dworzec; film animowany Marka Serafińskiego
15:15 Polskie miasta i miasteczka
15:25 Znaki czasu; program religijny
15:45 Zwierzowiec; magazyn
16:00 Budzik; program dla dzieci
16:20 Dzieło arcydzieło
16:35 Tajemnice Wiklinowej Zatoki; odc. 7 - Rozstanie; serial animowany dla dzieci
17:00 Teleexpress
17:15 Sportowy Express
17:20 Theotokos - Matka Boża; reportaż
17:45 Nie tylko dla komandosów
18:10 Miliard w rozumie; teleturniej
18:35 Trójkąt damsko-męski; talk show Krystyny Jandy i Kamili Dreckiej
19:00 Blisko człowieka - reportaż
19:15 Dobranocka; Lis Leon; - Koszmarna noc; serial animowany prod. polskiej
19:30 Wiadomości
19:53 Sport
19:59 Pogoda
20:05 Prosto w oczy
20:23 Pogoda
20:25 Klan; odc. 875; telenowela TVP
20:50 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie; program publicystyczny
21:15 Szkoła polska po latach; Baza ludzi umarłych; 1959  film fab. prod. polskiej (105'); reż: Czesław Petelski; wyk: Zygmunt Kęstowicz, Emil Karewicz, Teresa Iżewska, Leon Niemczyk
23:00 Kochaj mnie; serial dokumentalny TVP [stereo]
23:30 Panorama
23:45 Biznes
23:48 Sport-telegram
23:52 Pogoda
00:00 Miliard w rozumie; teleturniej
00:25 Trójkąt damsko-męski; talk show Krystyny Jandy i Kamili Dreckiej
00:55 Tajemnice Wiklinowej Zatoki; odc. 7 - Rozstanie; serial animowany dla dzieci
01:15 Dobranocka za oceanem; Lis Leon; - Koszmarna noc; serial animowany prod. polskiej
01:30 Wiadomości
01:50 Sport
01:54 Pogoda
01:55 Prosto w oczy
02:09 Pogoda
02:15 Klan; odc. 875; telenowela TVP
02:40 Piękniejsza Polska; magazyn
03:00 Szkoła polska po latach; Baza ludzi umarłych; 1959  film fab. prod. polskiej (105'); reż: Czesław Petelski; wyk: Zygmunt Kęstowicz, Emil Karewicz, Teresa Iżewska, Leon Niemczyk
04:45 Kochaj mnie; serial dokumentalny TVP [stereo]
05:15 Ze sztuką na ty; Gombrowicz i Wiadomości; reportaż
05:45 Wiadomości
06:00 Zakończenie programu

Polsat
06.00 Piosenka na życzenie
06.45 TV Market
07.00 Zwariowany świat Malcolma (44) - serial komediowy, USA
07.30 Zbuntowany anioł (10) (powt.)
08.30 Interwencja - reportaż (powt.)
08.50 Bar VIP - reality show (powt.)
09.20 13 posterunek (20) - serial
10.00 Wiesio szoł - program rozryw
10.15 Bar VIP - reality show (powt.)
10.55 Najzabawniejsze zwierzęta świata - program rozrywkowy
11.25 Samo życie (447) - (powt.)
12.05 Zbuntowany anioł (11)
13.00 TV Market - magazyn reklam.
13.15 Auto świat - magazyn mot.
13.45 Egzamin z życia (38) - serial
14.15 Zwariowany świat Malcolma (45) - serial komediowy, USA
14.45 Muzyczna winda - (powt.)
15.45 Wydarzenia
16.00 Prognoza pogody
16.10 Interwencja - reportaż
16.30 Świat według Kiepskich (184) - serial (powt.)
17.00 Jezioro marzeń (94) - serial
17.55 Bar VIP - reality show
18.30 Wydarzenia
18.55 Sport
19.05 Prognoza pogody
19.10 Samo życie (448) - serial
20.00 Bar VIP - reality show
20.45 Dzień Sądu Ostatecznego - film sensacyjny, USA 1999
21.30 Studio LOTTO
22.45 Biznes wydarzenia
23.05 Prognoza pogody
23.15 Kuba Wojewódzki - talk show
00.15 Fala zbrodni (28) - (powt.)
01.15 Aquaz music zone
05.00 Zakończenie programu

TVN
06:00 Nauka jazdy
06:25 Telesklep
07:05 Uwaga!
07:25 Prześwietlenie
07:55 Najsłabsze ogniwo
08:40 Tele gra
09:45 Szybka forsa
10:50 W-11 wydział śledczy - Egzekucja
11:25 Rozmowy w toku - Razem wbrew wszystkim
12:35 Na Wspólnej
13:05 Wyprawa Robinson
14:05 Serce z kamienia
14:55 Ostry dyżur
15:55 Grzesznica
16:45 Fakty
17:00 Uwaga!
17:15 W-11 wydział śledczy - Okup
17:50 Rozmowy w toku - Nie mów mi, że mnie zdradziłeś
19:00 Fakty
19:30 Sport
19:40 Pogoda
19:45 Uwaga!
20:10 Najsłabsze ogniwo
21:00 Na Wspólnej
21:30 Osaczony
23:35 Camera Cafe - Sprawy rodzinne. Sygnet
23:45 Najsztub pyta
00:05 Camera Cafe - Czarna dziura. Nowy wizerunek
00:15 Uwaga!
00:35 Nic straconego

TV 4
05.45 VIP - wydarzenia i plotki
06.10 Kinomaniak - magazyn
06.35 Modna moda - magazyn
07.00 Muzyczne listy - magazyn
08.00 TV Market - magazyn
08.15 Przygody Jackie Chana (20)
08.45 Jak dwie krople czekolady (93) - serial komediowy (powt)
09.15 Ja tylko pytam - (powt.)
10.15 Młodzieńcza miłość (70) - (powt.)
11.15 W imieniu prawa
12.15 TV Market - magazyn
12.30 Joker - (powt.)
13.30 Daję słowo - teleturniej
14.15 Muzyczne listy - magazyn
15.15 Przygody Jackie Chana (21)
15.45 Anioł ciemności (59) - (powt.)
16.45 Jak dwie krople czekolady (94) - serial komediowy, USA
17.15 Młodzieńcza miłość (71)- telenowela, Argentyna
18.15 Daję slowo - teleturniej
19.00 Ja tylko pytam: Fetysze
20.00 Złoto dla naiwnych: Z powrotem w siodle - komedia, USA 1994, (powt.)
22.35 Pierwszy milion (6n) - serial
23.35 Imię róży - dramat sensacyjny, Francja/NiemcylWłochy 1986
02.00 Co mówią gwiazdy
02.45 Muzyczne listy
03.35 Modna moda - magazyn
04.00 Joker - program rozrywkowy
04.50 Zakończenie programu

TVN 7
05.30 Szybka forsa - teletumiej
06.25 Telesklep
07.00 Nikki (13/19) - serial (powt.)
07.30 Jak zostać gwiazdą (8/13) - serial (powt.)
08.00 Ścieżki miłości (126/220) - telenowela (powt.)
08.50 Przyjaciółki i rywalki (1'60/185) - telenowela (powt.)
09.40 Córka przeznaczenia (70/109) - telenowela (powt.)
10.35 t;łenegat (5/44) - serial (powt.)
11.35 Scieżki miłości (127/220)
12.25 Telesklep
14.25 Przyjaciółki i rywalki (161/185) - telenowela (powt.)
15.20 Córka przeznaczenia (71/109)
16.10 Olivier i przyjaciele (8/10) - serial komediowy, USA (powt.)
16.40 Jak zostać gwiazdą (9/13)
17.10 Medicopter 117 (13-ost.) - serial przygodowy, (powt.)
18.10 Renegat (6/44) - serial
19.10 Olivier i przyjaciele (9/10)
19.40 Nikki (14/19) - serial
20.10 Być człowiekiem - komedia, Wielka Brytania/Japonia 1994
22.35 Prawo ulicy (3/13) - serial
23.35 Noc nietoperzy - horror, USA
01.35 Red light: Extra
02.05 Zakończenie programu

TVP 3 Katowice
06:30 GRAMY DLA WAS
06:50 ECHA DNIA
07:15 TELEZAKUPY
07:30 KURIER
07:40 PROGNOZA POGODY
07:45 AKTUALNOŚCI + POGODA
08:00 MAGAZYN BESKIDZKI
08:30 KURIER
08:40 PROGNOZA POGODY
08:45 GOŚĆ DNIA
09:00 TRANSMISJA Z POSIEDZENIA SEJMOWEJ KOMISJI ŚLEDCZEJ DS. ORLENU
16:15 ROZMOWA DNIA
16:30 KURIER
16:40 PROGNOZA POGODY
16:45 AKTUALNOŚCI + POGODA
17:00 MAGAZYN BESKIDZKI
17:30 KURIER
17:45 PROGNOZA POGODY
17:50 DROBNE SPRAWY - MAGAZYN
18:00 AKTUALNOŚCI + POGODA
18:25 EUROSTRADA
19:00 KOSZYKARSKA EUROLIGA KOBIET
19:30 TELEZAKUPY
19:45 TO JEST TEMAT
20:00 TELEKURIER
20:30 KURIER
20:45 ECHA DNIA
21:10 KURIER SPORTOWY
21:20 STUDIO POGODA
21:30 KURIER GOSPODARCZY
21:40 PROGNOZA POGODY
21:45 AKTUALNOŚCI + POGODA
21:55 WIADOMOŚCI SPORTOWE
22:00 POROZMAWIAJMY
22:10 SPORT W TV KATOWICE
22:30 KURIER
22:45 STUDIO POGODA
22:50 KSIĄŻKI Z GÓRNEJ PÓŁKI - PREZENTACJE
22:55 LAUREACI IX PRZEGLĄDU I KONKURSU DZIENNIKARZY
23:10 RELACJA Z POSIEDZENIA KOMISJI ŚLEDZCZEJ DS. ORLENU
00:55 ZAMKI GROZY (12/19)
01:25 ZAKOŃCZENIE PROGRAMU

Cartoon Network
06:00 Mike, Lu i Og (USA/1999-2000) Serial dla dzieci
06:35 Krowa i kurczak (USA/1997-1999) Serial dla dzieci Reż: Robert Alvarez
07:00 Zwariowane melodie Serial dla dzieci
07:25 Tom i Jerry Serial dla dzieci
07:50 Laboratorium Dextera (USA/1996-1998) Serial dla dzieci
08:15 Kryptonim: Klan na drzewie (USA/2002) Serial dla dzieci Reż: Mr. Warburton
08:40 Ed, Edd i Eddy (USA/1999) Serial dla dzieci Reż: Danny Antonucci
09:05 Chojrak - tchórzliwy pies (USA/1997-2002) Serial dla dzieci Reż: John Dilworth
09:30 Johnny Bravo (USA/1997) Serial dla dzieci
10:00 Tom i Jerry Serial dla dzieci
10:30 Zwariowane melodie Serial dla dzieci
10:55 Flintstonowie (USA) Serial dla dzieci
11:20 Scooby Doo Serial dla dzieci
11:45 Jetsonowie Serial dla dzieci
12:10 Atomówki (USA/1998) Serial dla dzieci
12:35 Laboratorium Dextera (USA/1996-1998) Serial dla dzieci
13:00 Chojrak - tchórzliwy pies (USA/1997-2002) Serial dla dzieci Reż: John Dilworth
13:25 Johnny Bravo (USA/1997) Serial dla dzieci
13:50 Kosmiczna rodzinka Serial dla dzieci
14:15 Bliźniaki Cramp (USA/2001) Serial dla dzieci Reż: Brian Wood
14:40 Atomówki (USA/1998) Serial dla dzieci
15:05 Laboratorium Dextera (USA/1996-1998) Serial dla dzieci
15:30 Mucha Lucha Serial dla dzieci
16:00 Ed, Edd i Eddy (USA/1999) Serial dla dzieci Reż: Danny Antonucci
16:25 Kryptonim: Klan na drzewie (USA/2002) Serial dla dzieci Reż: Mr. Warburton
16:50 Kaczor Dodgers Serial dla dzieci
17:15 Ozzy i Drix (USA/2002) Serial dla dzieci Reż: Byron Vaughns
17:40 Co nowego u Scooby'ego? (USA/2002) Serial dla dzieci Reż: Russell Calabrese
18:00 Tom i Jerry Serial dla dzieci
18:30 Zwariowane melodie Serial dla dzieci
19:00 Scooby Doo Serial dla dzieci
19:30 Toonami Magazyn filmów animowanych
21:00 Program TCM Przerwa w programie
03:00 Krowa i kurczak (USA/1997-1999) Serial dla dzieci Reż: Robert Alvarez
03:30 Jam łasica (USA/1999) Serial dla dzieci Reż: David Feiss
03:55 Johnny Bravo (USA/1997) Serial dla dzieci
04:20 Mroczni i źli (USA/2001) Serial dla dzieci Reż: Maxwell Atoms
04:45 Jetsonowie Serial dla dzieci
05:10 Flintstonowie (USA) Serial dla dzieci
05:35 Scooby Doo, gdzie jesteś? Serial dla dzieci

HBO
06:30 ślepy gniew dramat, Kanada 2003, 100 min. 
08:10 Wzbierająca burza dramat, W.Brytania 2002, 91 min. 
09:45 Gwiazdy Hollywood-Winona Ryder magazyn filmowy, USA 2002 
10:10 Pośród obcych dramat, Kanada/USA/W3ochy 2002 
11:45 śnięty Mikołaj 2 komedia, USA 2002, 100 min. 
13:30 Chory z miłości komedia romantyczna, USA 1983 
15:05 Detektyw Foyle: Lekcja zabijania kryminalny, W.Brytania 2002
16:45 Zobacz w HBO magazyn filmowy, Polska 2004 
17:15 ślepy gniew dramat, Kanada 2003, 100 min. 
19:00 Jadłodajnia komediodramat, Kanada 2003 
20:35 Cinema, cinema magazyn filmowy, USA 2004 
21:00 Statek miłości komedia, USA 2002, 90 min. 
22:35 Jeziorg Salton kryminalny, USA 2002, 99 min. 
00:20 Frida dramat biograficzny, USA 2002 
02:20 Na planie magazyn filmowy, USA 2004 
02:50 Atak pająków horror sci-fi, USA 2002, 95 min. 
04:30 Wzbierająca burza dramat, W.Brytania 2002, 91 min.

HBO 2
06:30 Scooby-Doo przygodowy, USA 2002, 82 min. 
08:00 To nie nasza wina komedia, Włochy 2003, 111 min. 
09:55 Partner niedoskonały komedia, USA 1996, 92 min. 
11:30 Na planie magazyn filmowy, USA 2004 
12:05 Górnicy z Pensylwanii dramat, USA 2002, 88 min. 
13:40 Kowboje i idioci komedia, USA 2002, 83 min. 
15:10 Cinema, cinema magazyn filmowy, USA 2004 
15:50 Na wynos komedia, Australia 2003, 84 min.
17:20 Szkoła stewardes komedia romantyczna, USA 2003 
18:50 Gwiezdne wrota V, odc. 9 serial sci-fi, Kanada 2003 
19:35 Scooby-Doo przygodowy, USA 2002, 82 min. 
21:00 Ręka Boga thriller, USA 2001, 95 min. 
22:40 Schmidt dramat, USA 2002, 120 min. 
00:45 Terminator film akcji/sci-fi, USA 1984 
02:35 Moja Angelika dramat, Polska 2000, 89 min. 
04:10 To nie nasza wina komedia, Włochy 2003, 111 min.

Europa Europa
14.00 Pokój saren (The Roe's Room) Film muzyczny, Polska, 1998, 90 min
15.35 Mama nie pozwala (Momma Don't Allow) film krótkometrażowy, Wielka Brytania, 1956, 22 min
16.00 Cud (Il Miracolo) dramat, Włochy, 2003, 95 min
17.40 Zadurzenie (Crush) film krótkometrażowy - dramat, Wielka Brytania, 2001, 16 min
18.00 Maigret: Pułapka (Maigret Tend Un Piege) dramat kryminalny, Francja/Włochy, 1958, 114 min
20.00 Osobliwość (The Curious) film krótkometrażowy - thriller, Wielka Brytania, 1994, 13 min
20.30 Psychiatra (Psy) komedia, Francja, 1981, 90 min
22.05 Dziennik dla moich ukochanych (Naplo szerelmeimnek) dramat, Węgry, 1987, 125 min
00.15 Emmanuelle w Rio (Emmanuelle In Rio) film erotyczny, Francja, 2002, 90 min
01.45 Fantom (Das Phantom) dramat, Niemcy, 2000, 93 min.

Reality TV
06.00 Patrol miejski (To Serve & Protect) (45 min.).
06.50 Trex (Trex) (25 min.).
07.15 Trex (Trex) (25 min.).
07.40 Szalejące żywioły (Anatomy Of Disaster) (50 min.).
08.30 SOS dla zwierząt (Animal SOS) (25 min.).
08.55 SOS dla zwierząt (Animal SOS) (25 min.).
09.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
09.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
10.10 Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
10.35 Patrol miejski (To Serve & Protect) (45 min.).
11.25 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
11.50 Dlaczego? (What Went Wrong) (25 min.).
12.15 Piekło płomieni (Inferno) (25 min.).
12.40 Trex (Trex) (25 min.).
13.05 Trex (Trex) (25 min.).
13.30 Szalejące żywioły (Anatomy Of Disaster) (50 min.).
14.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
15.10 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
15.35 Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
16.00 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
16.25 Dlaczego? (What Went Wrong) (25 min.).
16.50 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
17.15 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
17.40 Katastrofy (Disasters) (25 min.).
18.05 łowcy nagród (The Bounty Hunters) (25 min.).
18.30 Piekło płomieni (Inferno) (25 min.).
19.00 Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
19.30 Rozbitkowie Extra (Shipwrecked Extra) (25 min.).
20.00 Zdrada (Cheaters) (45 min.).
21.00 Anatomia przestępstwa (Anatomy of Crime) (50 min.).
22.00 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
22.30 Katastrofy (Disasters) (25 min.).
23.00 Najbardziej zuchwale kradzieże (World's Most Daring Robberies) (55 min.).
00.00 Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
00.25 Rozbitkowie Extra (Shipwrecked Extra) (25 min.).
00.50 Czyś Ty oszalał? (What Were You Thinking?) (50 min.).
01.40 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
02.05 Zdrada (Cheaters) (45 min.).
02.55 Najbardziej zuchwale kradzieże (World's Most Daring Robberies) (55 min.).
03.45 Patrol miejski (To Serve & Protect) (45 min.).
04.35 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
05.00 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
05.25 Gliniarze (Coppers) (25 min.).

Romantica
06.00    (First Kiss) Madison (Madison) (Część 11) - telenowela, Kanada 1993, reż. Bill Corcoran, wyk. Joely Collins, Stacy Grant, Enuka Okuma, Peter Stebbings, (30 min.).
06.30    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 11) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
07.00    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 11) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
07.50    (Premiere) Miłość i namiętność - spojrzenie kobiety (Mirada de Mujer) (Część 42) telenowela, Meksyk 1997, reż. Antonio Serrano, wyk. Angelica Aragon, Fernando Lujan, Plutarco Haza, Ari Telch, (50 min.).
08.40    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 56) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (50 min.).
09.30    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 86) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (55 min.).
10.25    (2nd Chance) Zemsta (La Revancha) (Część 51) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
11.25    (2nd Chance) W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 70) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (55 min.).
12.20    (Premiere) Miłość i namiętność - spojrzenie kobiety (Mirada de Mujer) (Część 42) telenowela, Meksyk 1997, reż. Antonio Serrano, wyk. Angelica Aragon, Fernando Lujan, Plutarco Haza, Ari Telch, (55 min.).
13.15    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 56) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (55 min.).
14.10    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 86) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (55 min.).
15.05    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 11) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
15.55    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 86) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (50 min.).
16.45    (2nd Chance) Zemsta (La Revancha) (Część 51) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (55 min.).
17.40    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 56) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (55 min.).
18.35    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 86) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (60 min.).
19.35    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 11) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
21.20    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 56) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (55 min.).
22.15    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 86) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (55 min.).
23.10    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 11) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
00.10    (Premiere) Miłość i namiętność - spojrzenie kobiety (Mirada de Mujer) (Część 42) telenowela, Meksyk 1997, reż. Antonio Serrano, wyk. Angelica Aragon, Fernando Lujan, Plutarco Haza, Ari Telch, (50 min.).
01.00    (2nd Chance) Zemsta (La Revancha) (Część 51) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (50 min.).
01.50    (2nd Chance) W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 70) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
02.40    (Premiere) Miłość i namiętność - spojrzenie kobiety (Mirada de Mujer) (Część 42) telenowela, Meksyk 1997, reż. Antonio Serrano, wyk. Angelica Aragon, Fernando Lujan, Plutarco Haza, Ari Telch, (50 min.).
03.30    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 56) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (50 min.).
04.20    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 86) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (50 min.).
05.10    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 11) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).

ZigZap
06.00      Marcelino chleb i wino: Na morzu odc. 23 
06.25      Dzika rodzina Thornberrych: Smok i profesor odc. 18 
06.50      Ziemniak, ostatnie starcie odc. 2 
07.00      Maqlatura
07.15      Pełzaki: Stu idzie do pracy odc. 22 
07.40      Krewni i znajomi królika odc. 15 
07.55      Klub Winx: Tajemnica Bloom odc. 14 
08.20      Sabrina: Reguły, szmuły wujka Quigleya odc. 17 
08.45      Fantometka: Fiwell odchodzi odc. 7 
09.10      Martin Tajemniczy: Tajemnica zaginięć odc. 11 
09.35      Magiczny autobus: Zagubieni w kosmosie odc. 1 
10.00      Magiczny autobus: Kanapka z tuńczykiem odc. 2 
10.30      George Niewielki: W hotelu odc. 1 
11.00      Maqlatura
11.15      Marcelino chleb i wino: Na morzu odc. 23 
11.45      Dzika rodzina Thornberrych: Smok i profesor odc. 18 
12.10      Magiczny autobus: Na boisku odc. 3 
12.35      Magiczny autobus: W piekarni odc. 4 
13.00      George Niewielki: Wielki mały gwiazdor odc. 2 
13.25      Aparatka: Szczęśliwe połamanie odc. 1 
13.50      Dziewczyny/Chłopaki: Walentynkowa klątwa/Sam się przetestuj odc. 19 
14.15      Na starcie odc. 11 
14.30      Świat nonsensów u Stevensów: Czekoladowy interes odc. 13 
15.00      Maqlatura
15.10      Klub Winx: Horror nade wszystko odc. 15 
15.35      Sabrina: Nauczka odc. 18 
16.00      Wielka płyta odc. 7 
16.30      Pełzaki: Stu idzie do pracy odc. 22 
16.55      Ziemniak, ostatnie starcie odc. 3 
17.05      Fantometka: Fiwell odchodzi odc. 7 
17.35      Martin Tajemniczy: Tajemnica zaginięć odc. 11 
18.00      Aparatka: Zwariowana nauka odc. 2 
18.30      Dziewczyny/Chłopaki: Idealna para/Wyprzedaż odc. 20 
19.00      Maqlatura
19.15      Na starcie odc. 12 
19.30      Świat nonsensów u Stevensów: Po godzinach odc. 14

Eurosport
08:30 SPORTY EKSTREMALNE YOZ Xtreme
09:00 HOKEJ NA TRAWIE Trofeum mistrzów Pakistan Mê¿czyŸni Germany vs New Zealand
10:30 WSZYSTKIE SPORTY MAGAZYN WATTS
11:00 HOKEJ NA TRAWIE Trofeum mistrzów Pakistan Mê¿czyŸni Pakistan vs India
12:30 CURLING Mistrzostwa Europy, Bu³garia Mê¿czyŸni FRA-ITA
13:15 CURLING Mistrzostwa Europy, Bu³garia Mê¿czyŸni DEN-GER
16:00 BOKS Turniej miêdzynarodowy Niemcy Walka w wadze ciê¿kiej (do 91kg) R. Chagaev-A. Vojnovic
17:00 HOKEJ NA TRAWIE Trofeum mistrzów Pakistan Mê¿czyŸni Germany vs New Zealand
18:00 CURLING Mistrzostwa Europy, Bu³garia kobiety GER-NOR
21:00 GOLF Europejska Seria Turniejów PGA Podsumowanie sezonu
22:00 GOLF Asian Tour
22:30 JEDZIECTWO Skoki pokazowe Pary¿
23:30 WSZYSTKIE SPORTY Wednesday Selection
23:45 WIADOMOŒCI Wiadomoœci Eurosportu
00:00 WRESTLING USA Real Pro Wrestling


BBC World
06:00    BBC News
06:30    World Business Report
07:00    BBC News
07:30    World Business Report
08:00    BBC News
08:30    World Business Report
08:45    Sport Today
09:00    BBC News
09:30    Explorations Voyager The Story of Human Transport Systems
10:00    BBC News
10:30    Reporters
11:00    BBC News
11:30    Asia Today
11:45    World Business Report
12:00    BBC News
12:30    Hardtalk Tim Sebastian talks to newsmakers and personalities from across the globe
13:00    BBC News
13:30    World Business Report
13:45    Sport Today
14:00    BBC News
14:30    Click Online Programme for everyone interested in the internet and new media
15:00    BBC News
15:30    Asia Today
16:00    BBC News
16:30    Hardtalk Tim Sebastian talks to newsmakers and personalities from across the globe
17:00    BBC News
17:30    Fast Track Latest news about Travel
18:00    BBC News
18:15    World Business Report
18:30    Reporters
19:00    BBC News
19:30    World Business Report
19:45    Sport Today
20:00    BBC News
20:30    Hardtalk Tim Sebastian talks to newsmakers and personalities from across the globe
21:00    BBC News
21:30    Top Gear
22:00    BBC News
22:30    World Business Report
23:00    BBC News
23:30    To be announced 
00:00    BBC News
00:30    World Business Report
00:45    Asia Today
01:00    BBC News
01:30    Hardtalk Tim Sebastian talks to newsmakers and personalities from across the globe
02:00    BBC News
02:30    Fast Track Latest news about Travel
03:00    BBC News
03:30    To be announced
04:00    BBC News
04:30    Asia Today
04:45    World Business Report 

Polonia 1
06:00    Przyjaciele
07:30    Top shop
17:30    Podwieczorek z wróżką
18:30    Stellina
19:20    Namiętności
19:50    Klub Hawaje
20:20    Cztery małe kobietki
22:20    Atak potworów
23:00    Marianna Rokita
23:20    Ania i Kasia zapraszają
23:40    Seksplozja
00:00    Seks telefon
00:20    Baba Jaga
00:35    Military Shop
00:40    Tina, Maja i Viola
01:00    Zdarzyło się naprawdę
01:20    Baba Jaga
01:40    Night Shop
01:55    Marianna Rokita
02:15    Night Shop
02:30    Seks flirty
02:50    Marianna Rokita
03:10    Night Shop
03:20    Zdarzyło się naprawdę
03:35    Night Shop
04:00    Euro Seks
04:30    Seks flirty
04:45    Seks flirty

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.