FANDOM


TVP 1
06:30 Czas relaksu
06:50 Przystanek Unia
07:35 Latające misie; odc.13 -Biały miś; serial anim.prod.chorwacko-kanadyjskiej
08:05 Książę i żebrak cz.1; The Prince and the Pauper; 1970  film fab.prod.USA; reż: Richard Fleisher; wyk: Oliver Reed,Raquel Welch,Mark Lester
09:00 Niespodzianka Teleranka; Święto Dzieci Gór; reportaż
09:30 50 lat TVP; Wojna domowa; odc.11 - Co każdy chłopiec...; serial TVP
10:25 Od przedszkola do Opola; Szanty
11:00 Myślisz o kimś? - Wybierz teledysk
11:25 Życie moje
12:00 Anioł Pański; transmisja modlitwy
12:25 Tydzień
13:00 Wiadomości
13:10 Dożynki Prezydenckie - Spała 2002; transmisja
14:05 Kochamy polskie seriale; teleturniej
14:35 Biblia - Abraham cz.1; Abraham; 1993  film fab.prod.amerykańsko-niemiecko-francusko-włoskiej; reż: Joseph Sargent; wyk: Richard Harris, Barbara Hershey, Maximilian Schell
16:10 Zawody Jeździeckie Gliszcz 2002
16:30 Wielka uczta rekinów wielorybich
17:00 Teleexpress
17:15 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program Jacka Fedorowicza
17:40 Przedszkolandia; odc.1; serial dok.Barbary Pawłowskiej
18:05 Lokatorzy; Źródło wszelkiego zła; serial TVP[stereo]
18:35 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:00 Wieczorynka; Myszka Miki i przyjaciele; serial anim.prod.USA
19:30 Wiadomości
19:52 Sport
19:59 Pogoda
20:10 Czas na dokument; Mordercza broń; odc.3/6 -Broń chemiczna; serial dok.prod.angielskiej [stereo]
20:45 Wykrywacz kłamstw; quiz rozrywkowy
21:20 Tylko miłość cz.1; Only Love; 1998  film fab.prod.USA; reż: John Erman; wyk: Marisa Tomei,Rob Morrow,Mathilda May
22:10 Losowanie audiotele
22:20 Uczta kinomana; Życie jest piękne; La vita e bella; 1998  film fab.prod.włoskiej; reż: Roberto Benigni; wyk: Roberto Benigni,Nicoletta Braschi,Giorgio Cantarini
00:15 Jerzy Panek-to co najważniejsze; film dok.Elżbiety Dzikowskiej
00:50 Zakończenie programu

TVP 2
07:00 Film dla niesłyszących; Matki, żony i kochanki; odc.20/22; serial TVP
07:55 Słowo na niedzielę; [dla niesłyszących]
08:00 M jak miłość; odc.67; serial TVP; powt.
09:00 Leonard Bernstein-spotkanie z muzyką; odc.1-Czym jest muzyka; serial dok.prod.USA
09:55 Dwójka w Jeleniej Górze
10:05 Pokazy lotnicze-Air show 2002
10:20 Szanujmy Ziemię-przesłanie Davida Attenborougha; cz.1 - Czy mamy kryzys; serial dok.prod.angielskiej
11:10 Dwójka w Jeleniej Górze
11:25 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Nad łąkami ze smakiem
11:50 Pokazy lotnicze-Air show 2002
12:05 Żandarm z Saint Tropez; Le gendarme de Saint Tropez; 1964  komedia prod.francuskiej; reż: Jean Girault; wyk: Louis de Funes,Genevieve Grad,Michel Galabru
13:45 Dwójka w Jeleniej Górze
14:00 Familiada; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc.438 - Poważna gra; telenowela TVP
15:00 Jeleniogórskie Święto w Dwójce; koncert [stereo]
16:00 Na dobre i na złe; odc.104 - Szczęście za kratami; serial prod. TVP
17:00 Święta wojna; Taniec przy rurze; serial TVP
17:30 7 dni świat
18:00 Program lokalny
18:30 Panorama
18:55 Pogoda
19:00 Dwójka w Jeleniej Górze
19:10 Dzień dobrych wiadomości
19:30 Tylko futbol; magazyn
20:00 Gala Lata z Radiem 2002; cz.1; [stereo]
20:55 Niespotykanie spokojny człowiek; 1975  komedia prod. polskiej; reż: Stanisław Bareja; wyk: Janusz Kłosiński, Ryszarda Hanin, Małgorzata Potocka, Janina Sokołowska
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:29 Prognoza  pogody
22:35 Losowanie audiotele
22:40 Bajki z królestwa Lailonii dla dużych i małych; Garby; serial anim.prod.polskiej
22:55 Studio Teatralne Dwójki; E.E.; 1998  autor:Olga Tokarczuk; reż: Maria Zmarz-Koczanowicz; wyk: Agata Buzek, Joanna Żółkowska, Jan Peszek, Władysław Kowalski
00:25 Danton; 1983  film fab. prod. francusko-polskiej; reż: Andrzej Wajda; wyk: Gerard Depardieu, Wojciech Pszoniak, Anne Alvaro
03:30 Zakończenie programu

TVP 3 Warszawa
6:30 Kostek
7:30 Kurier
7:45 Telewizyjny Kurier Warszaw- ski
7:55 Wiadomości sportowe
8:00 Wierzę, wątpię, szu- kam
8:30 Kurier
8:45 Studio reportażu
9:00 Teleplotki
9:30 Kurier
9:45 W słońcu i w deszczu: film
10:30 Póki się znów nie spotkamy: serial
11:30 Kurier
11:45 Młodzi kontra ...
12:30 Kurier
12:45 Mój pies i inne zwierzaki
13:00 Msza święta
14:00 Z archiwum kuriera
14:10 Są takie miejśca
14:30 Kurier
14:35 Poznajmy je lepiej: film
15:30 Kurier
15:40 Wiadomości kuriera
15:55 Nasz gość
16:00 Powstanie warszawskie
16:10 Muzyka na żywo
16:30 Kurier
16:45 Kabaret "Afera" 17:30 Kurier
17:35 Teleplotki
18:00 Telewizyjny Kurier Warszawski
18:15 Kościół i świat
18:20 Powstanie warszawskie
18:30 Kurier
18:35 Regiony kultury
18:40 Architektura Warszawy i Mazowsza
18:45 Dom: serial
20:30 Kurier
20:45 Prognoza pogody
20:50 Od niedzieli do niedzieli
21:15 Książka tygodnia
21:30 Kurier
21:45 Wiadomości kuriera
21:50 Wiadomości sportowe
22:00 Służewiec 2002
22:20 Kościół i świat
22:30 Kurier
22:45 Prognoza pogody
22:55 Sport
0:25 Zakończenie programu

Polsat
06.00 Hitmania
07.00 4x4 - magazyn motoryzacyjny
07.30 Magazyn religijny
08.00 Seriale animowane
08.55 Hugo - pr. dla dzieci
09.30 Power Rangers (192) - serial fantastyczny
10.00 Muzykogranie
11.00 Słoneczny patrol (129) - serial przygodowy
12.00 Gang młodego Jonssona - komedia kryminalna, Szwecja/Dania 1981
13.35 Luzik guzik (2) - serial obyczajowy
14.30 Benny Hill - program rozrywkowy
15.00 Najzabawniejsze zwierzęta świata - program rozrywkowy
15.30 Fundacja Polsat
15.45 Informacje
15.55 Prognoza pogody
16.00 Jaś Fasola - pr. rozrywkowy
16.55 Roswell: W kręgu tajemnic (4) - serial SF
17.50 JAG - Wojskowe Biuro Śledcze (12) - serial sensacyjny
18.45 Informacje, sport
19.05 Porwany za młodu (1/4) - serial przygodowy, USA 1995
20.00 Rodzina zastępcza (101) - serial komediowy
20.30 Świat według Kiepskich (115) - serial komediowy
21.00 WIECZÓR FILMOWY Z KAWĄ GALA: Pocałuj mnie na do widzenia - komedia fantastyczna, USA 1982
21.30 Losowanie LOTTO i Szczęśliwego Numerka
23.00 Magazyn sportowy
01.00 Muzyka na BIS
05.00 Zakończenie programu

TVN
05.50 Telesklep
07.50 Srebrny surfer (10) - serial animowany
08.15 Ivanhoe - film przygodowy, USA 1952
10.15 Triumf odwagi - film przygodowy, USA 1997
12.05 Droga do gwiazd - pr. rozrywkowy
13.20 We dwoje - teleturniej
14.40 Co za tydzień - magazyn
15.10 Andre - film obyczajowy, USA 1994
17.10 Co ty wiesz o gotowaniu? - talk show
17.40 Usterka - serial dokumentalny
18.15 Król przedmieścia (10) - serial komediowy
19.00 TVN Fakty
19.20 Sport
19.25 Pogoda
19.35 Uwaga! - magazyn
20.00 Milionerzy - teleturniej
20.45 Tylko miłość - pr. rozrywkowy
22.05 Pod napięciem - talk show
22.35 Superwizjer- magazyn sensacji i rozrywki
23.05 Nie do wiary - opowieści niesamowite
23.35 Noktowizjer - magazyn dla ludzi o mocnych nerwach
00.10 Ale plama - program rozrywkowy
00.40 Mściciel (15) - serial sensacyjny, USA
01.35 Nic straconego - programy powtórkowe

TV 4
5.30 Przygody Rin Tin Tina (6) - serial przygod. USA
6.00 Ania z Zielonego Wzgórza - serial anim.
6.30 Udręka i ekstaza - film biogr. USA (powt.)
9.00 Ania z Zielonego Wzgórza - serial anim.
9.30 Przygody Rin Tin Tina (7) - serial przygod. USA
10.00 Pięść smoka - film sens. hong. (powt.)
11.30 Mustangi - wierzchowce wolności (powt.)
12.00 KInOmaniaK
12.30 Super VIP
13.00 A kuku
13.30 Magazyn golfowy
14.00 Spełnione marzenia 2: Miłosne eksperymenty - kom. USA
16.00 Rycerz nocy 2 (11) - serial sens. kanad.-amer.
16.50 Akcja nad Berlinem (12) - serial sens. niem.
17.45 Dziennik
17.55 Informacje sportowe i Prognoza pogody
18.05 Diabli nadali (6) - serial kom. USA
18.35 Przygody Sindbada Żeglarza (10) - (powt.)
19.30 Mapety i ich goście (9) - (powt.)
20.00 Zemsta frajerów w raju - kom. USA
21.55 Drogówka
22.10 Supergol
22.50 To się w głowie nie mieści
23.15 Na wirażu (10) - serial sens. kanad.
0.15 Krwawy deszcz - film sens. hong.
2.25 Super VIP - wydarzenia i plotki
2.55 Strefa P
3.30 Zakońcczenie programu

TVN 7
7.15 Telesklep 
8.15 Grupa specjalna EKO - serial anim.
8.40 Babylon 5 (9/22) - serial s.f. USA 
9.30 Tajemnicza wyspa (10/44) - serial przygod. USA 
9.55 Z życia gwiazd 2 (7/13) - serial kom. USA 
10.20 Przetrwać w Arktyce - film dok. 
11.15 Dr Stefan Frank (10/16) - serial obycz. niem. (powt.) 
12.05 Przygoda na Hawajach - kom. USA (powt.) 
13.50 Rodziców nie ma w domu (3, 4/52) - serial kom. pol. 
14.20 Raport TVN 24 
14.50 Tenbit.pl - Klub przygód (8): Fi- nał - reality show
15.50 Komando Małolat (14/16) - serial sens. niem.
16.40 Słoneczn patrol (42/44) - (powt)
17.30 Historia Jacqueline Bo- uvier Kennedy (2-ost.) - film biogr. USA
19.05 Zatoka szczęścia (12/17) - serial obycz. USA
20.00 Zbrodnia na zamówie- nie - film sens. USA
21:55 Prezydencki poker 3 (17/22) - serial obycz. USA
22:45 Co za tydzień
23:15 Zwariowałem dla ciebie - film obycz. USA
1:10 W imię przyjaźni - film obycz. USA
2:40 Zakończenie programu

TV Polonia
06:00 Słowo na niedzielę
06:05 M jak miłość; odc. 53; serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski
07:00 Echa tygodnia; (program w języku migowym)
07:30 Biografie; Mickiewicz; cz. 1 - Młodość; film dokumentalny Jana Sosińskiego
08:25 Uczmy się polskiego; cz. 1 - Nowi lokatorzy
08:55 Niedzielne muzykowanie; Koncerty organowe Haendla; .; wyk: Mirosław Pietkiewicz, Michał Olszewski - organy, Łódzka Orkiestra Kameralna, dyryguje Zdzisław Szostak
09:20 Baśnie z tysiąca i jednej nocy; odc. 1 - Abdullach z lądu, Abdullah z morza; serial animowany prod. francuskiej
09:45 Dziecięce festiwale; Konin 2002 - Brązowe Aplauzy i gościnnie Majka Jeżowska; koncert (STEREO)
10:35 Eurofolk - Sanok 2002; Brathanki; (STEREO)
11:05 Złotopolscy; odc. 374 - Obudzony; telenowela TVP; powt.
11:30 Złotopolscy; odc. 375 - Te podłe Złotopolskie; telenowela TVP; powt.
12:00 Anioł Pański
12:15 Lato z klasyką; Magdalena Lisak gra Fantazję A-dur op.13 - F.Chopina; (STEREO)
12:30 Otwarte drzwi; magazyn katolicki
13:00 Transmisja Mszy Świętej; z kościoła św. Wita w Tuliszkowie
14:05 Stawka większa niż życie; odc. 6 - Żelazny Krzyż; 1968  serial prod. polskiej; wyk: Stanisław Mikulski, Emil Karewicz
15:10 Graj z Kuroniem; odc. 9; program kulinarno-rozrywkowy (STEREO)
15:40 Święta wojna; odc. 18 - Syrenka; serial prod.TVP; wyk: Krzysztof Hanke, Zbigniew Buczkowski, Joanna Bartel
16:05 Dożynki Prezydenckie - Spała 2002
17:00 Teleexpress
17:15 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program Jacka Fedorowicza
17:35 M jak miłość; odc. 53; serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski; powt.
18:20 Helmut Nadolski; reportaż Jolanty Roman-Stefanowskiej
18:50 Kochamy polskie seriale; teleturniej (STEREO)
19:15 Dobranocka; Przygody Bolka i Lolka; odc. 33 - Zmylony trop; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:52 Sport
19:58 Pogoda
20:00 Konsul; 1989  film fabularny prod. polskiej (100'); reż: Mirosław Bork; wyk: Piotr Fronczewski, Maria Pakulnis, Krzysztof Zaleski, Henryk Bista i inni
21:40 Mój ślad w Telewizji; Michał Sumiński
21:45 Szansa na sukces; Wojciech Gąssowski; (STEREO)
22:40 Ekstradycja 2; odc. 5/9; 1996  serial prod. polskiej; reż: Wojciech Wójcik; wyk: Marek Kondrat, Małgorzata Pieczyńska, Maria Pakulnis, Witold Dębicki
23:35 Biesiada pod żaglami cz.2; (STEREO); wyk: Majka Jezowska, Katarzyna Jamróz, Joanna Kurowska, Hanna Śleszyńska, Elżbieta Zającówna, Marta Bizoń, Piotr Gąssowski
00:30 M jak miłość; odc. 53; serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski; powt.
01:15 Przygody Bolka i Lolka; odc. 33 - Zmylony trop; serial animowany dla dzieci; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:50 Sport; powt.
01:55 Pogoda; powt.
02:00 Konsul; 1989  film fabularny prod. polskiej (100'); reż: Mirosław Bork; wyk: Piotr Fronczewski, Maria Pakulnis, Krzysztof Zaleski, Henryk Bista i inni; powt.
03:40 Mój ślad w Telewizji; Michał Sumiński; powt.
03:45 Ekstradycja 2; odc. 5/9; 1996  serial prod. polskiej; reż: Wojciech Wójcik; wyk: Marek Kondrat, Małgorzata Pieczyńska, Maria Pakulnis, Witold Dębicki; powt.
04:35 Helmut Nadolski; reportaż Jolanty Roman-Stefanowskiej; powt.
05:00 Stawka większa niż życie; odc. 6/18 - Żelazny Krzyż; 1968  serial prod. polskiej; wyk: Stanisław Mikulski, Emil Karewicz; powt.
06:00 Zakończenie programu

TV Puls
06.30 Archiwum XX wieku: Wejdą, nie wejdą - magazyn historyczny (powt.)
07.00 Generał Anders i jego armia - film dokumentalny, Polska 
08.00 Potęga smaku - rzecz o Zbigniewie Herbercie (1) - film dokumentalny 
09.00 Karolina i przyjaciele (8) - serial 
09.30 Kacper i przyjaciele - serial 
10.00 Detektyw w sutannie - serial 
11.00 Dziwny, wspaniały świat (10) - serial 
11.30 Widzialne i niewidzialne: Duch - magazyn zjawisk niezwykłych 
12.00 Anioł Pański 
12.30 Arsene Lupin - serial sens. 
13.30 Kuchnia polska - magazyn kulinarny 
14.00 Polak, katolik, obywatel - magazyn 
14.30 Zdarzyło się jutro - serial 
15.30 Dotyk anioła - serial 
16.30 Poznaj świat - magazyn podróżniczy 
17.00 Historia Jakuba i Józefa - film historyczny, USA 
19.00 Dotyk anioła - serial 
20.00 Serwis Pulsu, Sport, Pogoda 
20.25 Detektyw w sutannie - serial 
21.15 Piątka u Semki - program publicystyczny 
22.20 Studio otwarte - Cybernetyki 7 
23.45 Polak, katolik, obywatel 
00.15 Widzialne i niewidzialne: Duch - magazyn zjawisk niezwykłych 
00.45 Zakończenie programu

Canal + Żółty
07:35 Fasolowa wojna - film obyczajowy USA 1988 115min. 
09:30 Rozkodowany Bugs Bunny - filmy animowane 60min. 
10:30 Aktualności filmowe - magazyn 30min. 
11:00 Lekcja martwego języka - dramat Polska 1979 100min. 
12:40 Podróż Felicji - dramat Kanada/Wielka Brytania 1999 115min. 
14:35 Zalotnik w akcji - komedia USA 2000 85min. 
16:00 Wróć do mnie - melodramat USA 2000 115min. 
17:55 Cień wampira - thriller Wielka Brytania/USA 2000 100min.
19:35 Teletubbies 2 - serial anim. Wielka Brytania 1997 25min. 
20:00 Z tobą lub bez ciebie - film obyczajowy Wielka Brytania 1999 95min. 
21:35 Brat II - film sensacyjny Rosja 2000 125min. 
23:40 Taxi II - film sensacyjny Francja 2000 90min. 
01:10 Trzy stopy nad ziemią - film obyczajowy Polska 1985 85min. 
02:35 Daisy Miller - film obyczajowy USA 1974 90min. 
04:05 Komando - film sensacyjny USA 1985 90min.

Cartoon Network/TCM
06:00 Droopy, superdetektyw CARTOON NETWORK - SERIALE ANIMOWANE - serial dla dzieci 20min. 
06:20 Jaskiniątka - serial dla dzieci 25min. 
06:45 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego - serial dla dzieci 25min. 
07:10 Szczeniak zwany Scooby Doo - serial dla dzieci 25min. 
07:35 Mike, Lu i Og - serial dla dzieci 25min. 
08:00 Atomowa 60 - serial dla dzieci 60min. 
09:00 Bliźniaki Cramp - serial dla dzieci 30min. 
09:30 Strażnicy czasu - serial dla dzieci 30min. 
10:00 Owca w wielkim mieście - serial dla dzieci 30min. 
10:30 Kosmiczna rodzinka - serial dla dzieci 25min. 
10:55 Samuraj Jack - serial dla dzieci 25min. 
11:20 Głupi i głupszy - serial dla dzieci 25min. 
11:45 Dwa głupie psy - serial dla dzieci 15min. 
12:00 Jam łasica - serial dla dzieci 30min. 
12:30 Ed, Edd + Eddy - serial dla dzieci 25min. 
12:55 Atomówki - serial dla dzieci 25min. 
13:20 Laboratorium Dextera - serial dla dzieci 25min. 
13:45 Johnny Bravo - serial dla dzieci 15min. 
14:00 Scooby Doo - serial dla dzieci 25min. 
14:25 Flintstonowie - serial dla dzieci 20min. 
14:45 Tom i Jerry - serial dla dzieci 25min. 
15:10 Ed, Edd + Eddy - serial dla dzieci 25min. 
15:35 Laboratorium Dextera - serial dla dzieci 25min. 
16:00 Atomówki - serial dla dzieci 30min. 
16:30 Johnny Bravo - serial dla dzieci 30min. 
17:00 Owca w wielkim mieście - serial dla dzieci 30min. 
17:30 Bliźniaki Cramp - serial dla dzieci 30min. 
18:00 Flintstonowie - serial dla dzieci 30min. 
18:30 Tex Avery Show - serial dla dzieci 30min. 
19:00 Looney Tunes - serial dla dzieci 30min.
19:30 Scooby Doo - serial dla dzieci 30min. 
20:00 Tom i Jerry - serial dla dzieci 60min.
21:00    "Biały żar" NOCNY SEANS FILMOWY TCM reż.Raoul Walsh, wyk.James Cagney, Virginia Mayo, Edmond O'Brien, Steve Cochran dramat kryminalny USA 1949
23:00    "High Sierra" reż.Raoul Walsh, wyk.Ida Lupino, Humphrey Bogart, Alan Curtis, Joan Leslie dramat kryminalny USA 1941
00:45    Stephen Bogart o Bogie'm program dokumentalny
00:55    "Mieć i nie mieć" reż.Howard Hawks, wyk.Humphrey Bogart, Lauren Bacall, Walter Brennan, Hoagy Carmichael dramat wojenny USA 1944


Fox Kids
06:00 Świat Bobbiego - film animowany 20min. 
06:20 Wunschpunsch 25min. 
06:45 Przygody Kuby Guzika - serial anim. 20min. 
07:05 Lochy i smoki - serial dla dzieci 25min. 
07:30 Spiderman - serial anim. 25min. 
07:55 Spiderman - serial anim. 20min. 
08:15 Odlotowe agentki - serial dla dzieci 25min. 
08:40 Odlotowe agentki - serial dla dzieci 20min. 
09:00 Power Rangers Time Force - serial dla dzieci 20min. 
09:20 Dzieciaki z klasy 402 - serial dla dzieci 25min. 
09:45 Dzieciaki z klasy 402 - serial dla dzieci 20min. 
10:05 Power Rangers Time Force - serial dla dzieci 25min. 
10:30 Kot Ik! - film animowany 20min. 
10:50 Kot Ik! - film animowany 25min. 
11:15 Power Rangers Time Force - serial dla dzieci 25min. 
11:40 Digimon - serial anim. 25min. 
12:05 Digimon - serial anim. 25min. 
12:30 Power Rangers Time Force - serial dla dzieci 25min. 
12:55 Masked Rider - serial anim. 20min. 
13:15 Masked Rider - serial anim. 20min. 
13:35 Szalony Jack, pirat - serial anim. USA 25min. 
14:00 Szalony Jack, pirat - serial anim. USA 20min. 
14:20 Walter Melon - serial anim. 20min. 
14:40 Walter Melon - serial anim. 20min. 
15:00 Świat według Ludwiczka - serial anim. 20min. 
15:20 Świat według Ludwiczka - serial anim. 20min. 
15:40 Denis Rozrabiaka - serial anim. 20min. 
16:00 Wunschpunsch 20min. 
16:20 Kot Ik! - film animowany 25min. 
16:45 Gęsia skórka - serial dla dzieci 25min. 
17:10 Jerry i paczka - serial anim. 20min. 
17:30 Odlotowe agentki - serial dla dzieci 25min. 
17:55 Szalony Jack, pirat - serial anim. USA 20min. 
18:15 Dzieciaki z klasy 402 - serial dla dzieci 25min. 
18:40 Łebski Harry - serial anim. 20min. 
19:00 The Simpsons - serial anim. 30min. 
19:30 The New Addams Family - serial przyg. USA 20min.
19:50 Jerry i paczka - serial anim. 20min. 
20:10 Inspektor Gadżet - serial przyg. 20min. 
20:30 Kleszcz - serial anim. USA 1994 20min. 
20:50 Masked Rider - serial anim. 25min. 
21:15 Incredible Hulk - serial anim. 20min. 
21:35 Spiderman - serial anim. 25min.

Junior
06:00 Plac budowy (4) - serial dla dzieci 30min. 
06:30 Smok Castillo (2) - serial anim. 30min. 
07:00 Hoboczaki (92) - serial anim. 30min. 
07:30 Przygody Maksa i Molly (10) - serial anim. Niemcy 30min. 
08:00 Przygody Artura (73) - serial anim. USA 30min. 
08:30 Alicja w krainie czarów (50) - serial anim. Japonia/USA 30min. 
09:00 Mała dama (5) - serial anim. Bialorus 30min. 
09:30 Sklep Mopatopa (43) - serial dla dzieci USA 30min. 
10:00 Wspaniała podróż Nilsa Holgerssona (46) - serial anim. Japonia/USA/Niemcy 30min. 
10:30 Czarny Królewicz (43) - serial przyg. Wielka Brytania 30min. 
11:00 Plac budowy (5) - serial dla dzieci 30min. 
11:30 Smok Castillo (3) - serial anim. 30min. 
12:00 Hoboczaki (93) - serial anim. 30min. 
12:30 Przygody Maksa i Molly (11) - serial anim. Niemcy 30min. 
13:00 Przygody Artura (74) - serial anim. 30min. 
13:30 Alicja w krainie czarów (51) - serial anim. Japonia/USA 30min. 
14:00 Mała dama (6) - serial anim. Japonia 30min. 
14:30 Sklep Mopatopa (44) - serial dla dzieci USA 30min. 
15:00 Wspaniała podróż Nilsa Holgerssona (47) - serial anim. Japonia/USA/Niemcy 30min. 
15:30 Czarny Królewicz (44) - serial przyg. Wielka Brytania 30min. 
16:00 Plac budowy (6) - serial dla dzieci 30min. 
16:30 Smok Castillo (4) - serial anim. 30min. 
17:00 Hoboczaki (94) - serial anim. 30min. 
17:30 Przygody Maksa i Molly (12) - serial anim. Niemcy 30min. 
18:00 Przygody Artura (75) - serial anim. 30min. 
18:30 Alicja w krainie czarów (52) - serial anim. Japonia/USA 30min. 
19:00 Mała dama (7) - serial anim. Japonia 30min.
19:30 Poochini (1) - serial anim. 30min. 
20:00 Wspaniała podróż Nilsa Holgerssona (48) - serial anim. Japonia/USA/Niemcy 30min. 
20:30 Czarny Królewicz (45) - serial przyg. Wielka Brytania 30min.

Arte
14:00     Kreativ: Künstler hautnah (16)      
14:30     Voyages, Voyages: Reisemagazin      
15:15     Pepe Carvalho: "Schuss aus dem Hinterhalt" (6/6); Orig: "L'avant-centre sera assassiné a la tombée du jour". Regie: Franco Giraldi (I 1998)      
16:50     Zu Tisch in ...: Die Wurzeln europäischer Kochkunst      
17:30     Die großen Sportduelle
18:15     Biographie
19:00     Die Kunst des Dirigierens: Musik-Dokumentation      
19:45     Info / Meteo: Das europäische Nachrichtenjournal      
20:15     Furia!: Flamenco-Show      
20:45     Themenabend: In Eis und Schnee - Europa während der letzten Eiszeit: Eiswelt: Die klimatische Welt unseres Planeten      
22:25     Themenabend: In Eis und Schnee - Europa während der letzten Eiszeit: Am Anfang war das Feuer Film SF Orig: "La guerre du feu". Regie: Jean-Jacques Annaud (F/CDN 1981)      
0:00     Themenabend: In Eis und Schnee - Europa während der letzten Eiszeit: Der Ötztalmann und seine Welt: Das Jahr, bevor er schlief
1:20     Ihre Wahl 2002
2:50     Sendepause


Canal +
05:10    "Rok Konia" film dokumentalny Jima Jarmuscha
07:00    Rozkodowany Bugs Bunny filmy animowane
08:00    "Teletubbies 2" serial animowany
08:25    "Brzdąc w opałach" reż.Patrick Read Johnson, wyk.Lara Flynn Boyle, Joe Mantegna, Joe Pantoliano, Brian Haley komedia USA 1994
10:05    "Bimbrowy interes" reż.Correy Allen, wyk.David Carradine, Kate Jackson, Roger C. Carmel, Sterling Holloway film przygodowy USA 1977
11:40    "Wichrowe wzgórza" reż.Peter Kosminsky, wyk.Juliette Binoche, Ralph Fiennes, Janet McTeer, Sophie Ward melodramat USA/Wielka Brytania 1992
13:30    "Molly" reż.John Duigan, wyk.Elisabeth Shue, Aaron Eckhart, Thomas Jane, Jill Hennessy komedia USA 1999
15:10    "Hollywood atakuje!" reż.David Mamet, wyk.Alec Baldwin, Sarah Jessica Parker, Julia Stiles, Michael Higgins komedia USA/Francja 2000
17:00    "Kroniki sportowe" reż.Richard Benjamin, wyk.Bob Newhart, Kelsey Grammer, Brian Markinson, Graham Jarvis komedia USA 2001
18:30    Aktualności filmowe magazyn filmowy
19:00    Aktualności muzyczne magazyn muzyczny
19:30    "Przyjaciele 8" wyk.Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc serial komediowy USA 1994-2002
19:55    Nie przegap magazyn informacyjny
20:00    "Taxi 2" reż.Gerard Krawczyk, wyk.Samy Naceri, Frederic Diefenthal, Emma Sjoberg, Marion Cotillard komedia sensacyjna Francja 2000
21:30    "Z premedytacją" reż.Andy Wolk, wyk.Timothy Hutton, Ron Rifkin, Clark Johnson, Penny Johnson film sensacyjny USA 2000
23:00    "Tajemniczy Joe" reż.Stanley Tucci, wyk.Ian Holm, Stanley Tucci, Hope Davis, Sarah Hyland film obyczajowy USA 2000
00:45    "Bez skazy" reż.Joel Schumacher, wyk.Robert De Niro, Philip Seymour Hoffman, Barry Miller, Christopher Bauer film obyczajowy USA 1999
02:35    "Niesamowita częstotliwość" reż.Mary Lambert/Bryan Spicer, wyk.Gerard Plunkett, Martin Cummins, Darryl Scheelar, Ben Bass film SF USA 2001
04:00    "Gang bang po polsku, czyli kobieta wyzwolona...?" film dokumentalny Jowity Gondek
04:55    Miss Go-Go 2002 Tylko dla dorosłych reportaż 

Polsat 2
05:40    Kinomaniak magazyn filmowy
06:05    Kalejdoskop
06:30    "Rodzina zastępcza" wyk.Gabriela Kownacka, Piotr Fronczewski, Krystyna Janda, Maryla Rodowicz serial komediowy Polska
07:00    V-max magazyn motoryzacyjny
07:30    TV Market
07:45    Muzyka polska
08:15    Najzabawniejsze zwierzęta świata program rozrywkowy
09:15    Muzyka polska
10:15    Najzabawniejsze zwierzęta świata program rozrywkowy
12:15    Kalejdoskop
12:35    Kalambury dla dzieci teleturniej
13:00    Aficionado program muzyczny
14:00    Magazyn katolicki
14:30    4x4 magazyn motoryzacyjny
15:00    TV Market
15:15    Klub Stasia i Nel program dla dzieci
15:40    Supergol magazyn sportowy
16:10    Informacje
16:30    Kinomaniak magazyn filmowy
17:00    Zamek czarodziejów teleturniej dla dzieci
17:30    Komicy występują w Polsacie
17:45    Dziennik
18:00    Na każdy temat talk show
19:00    TV Market
19:15    Informacje
19:30    Aficionado program muzyczny
20:00    Magazyn Teatru Otwartego
21:00    Komicy występują w Polsacie
21:15    Aficionado program muzyczny
21:45    "Adam i Ewa" reż.Paweł Nowicki, wyk.Katarzyna Chrzanowska, Waldemar Goszcz, Agnieszka Korzeniowska, Iwona Bielska serial obyczajowy Polska 2000
23:00    Strefa P program muzyczny
00:00    Przygody Leona H. program satyryczny
00:30    Fundacja Polsat
00:45    TV Market
01:00    Informacje
01:15    Na każdy temat talk show
02:15    Aficionado program muzyczny
02:45    Magazyn Teatru Otwartego
03:45    Aficionado program muzyczny
04:15    "Adam i Ewa" reż.Paweł Nowicki, wyk.Katarzyna Chrzanowska, Waldemar Goszcz, Agnieszka Korzeniowska, Iwona Bielska serial obyczajowy Polska 2000

Polonia 1
06:30    "Przyjaciele" serial animowany
07:30    Mistrzowie kuchni magazyn kulinarny
08:00    Top Shop
12:10    "Ziemie biblijne" serial dokumentalny
12:40    "Helena i chłopcy" reż.Jacques Samyn, wyk.Helene Rolles, Patrick Puydebat, Cathy Andrieu, David Proux serial dla młodzieży Francja 1992
13:15    Top Shop
18:50    "Napoleon i kobiety" reż.Jonathan Alwyn/Derek Bennett, wyk.Ian Holm, Billie Whitelaw, Wendy Alnutt, Tony Anholt serial kostiumowy Wielka Brytania 1974
20:00    "Przyjaciele" serial animowany
20:30    "Paisa" reż.Roberto Rossellini, wyk.Carmela Sazio, Dots M. Johnson, Gar Moore, Harriet White dramat obyczajowy Włochy 1946
22:25    Dotyk tajemnic magazyn
23:00    Seksplozja magazyn erotyczny
23:15    Dziewczyny z X-chata magazyn erotyczny
23:35    Co za szok wiadomości erotyczne
23:45    XXX Show magazyn erotyczny
23:50    Erosplaza magazyn erotyczny
00:10    Sex Laski magazyn erotyczny
00:30    Max magazyn erotyczny
00:45    Podglądacz magazyn erotyczny
01:05    Magazyn erotyczny
02:15    XXX Show magazyn erotyczny
02:30    Crazy Cat magazyn erotyczny
03:00    Zakończenie programu 

Canal + Niebieski
05:20    "Dom ludzi obcych" reż.Joseph L. Mankiewicz, wyk.Edward G. Robinson, Susan Hayward, Richard Conte, Luther Adler film kryminalny USA 1949
06:55    Zakończenie programu
07:00    "Mansfield Park" reż.Patricia Rozema, wyk.Frances O'Connor, Jonny Lee Miller, Lindsay Duncan, Bruce Byron melodramat Wielka Brytania 1999
09:00    "Orły Temidy" reż.Ivan Reitman, wyk.Robert Redford, Daryl Hannah, Debra Winger, Brian Dennehy komedia sensacyjna USA 1986
10:55    "Ofiary losu" reż.Scott Alexander/Larry Karaszewski, wyk.Norm MacDonald, David Chappelle, Elaine Stritch, Danny De Vito komedia USA 2000
12:25    "Pojedynek na szosie" reż.Steven Spielberg, wyk.Dennis Weaver, Jacqueline Scott, Eddie Firestone, Lou Frizzell thriller USA 1971
13:40    "Spacer w chmurach" reż.Alfonso Arau, wyk.Keanu Reeves, Aitana Sanchez-Gijon, Anthony Quinn, Giancarlo Giannini melodramat USA 1995
15:20    "Nazywał się Bagger Vance" reż.Robert Redford, wyk.Will Smith, Matt Damon, Charlize Theron, Bruce McGill komedia USA 2000
17:25    "Jak filmowano 'Byliśmy żołnierzami"/" - film dokumentalny "
17:55    "Czego pragną kobiety" reż.Nancy Meyers, wyk.Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei, Alan Alda komedia USA 2000
20:00    "W kadrze - Korea 2002" film dokumentalny
21:00    Sport+ magazyn lig zagranicznych
22:00    "Młody Frankenstein" reż.Mel Brooks, wyk.Gene Wilder, Marty Feldman, Madeline Kahn, Peter Boyle komedia USA 1974
23:45    "Stan zagrożenia" reż.Phillip Noyce, wyk.Harrison Ford, Willem Dafoe, Anne Archer, James Earl Jones film sensacyjny USA 1994
02:05    Sport+ magazyn lig zagranicznych
03:10    "Omen 2 - Damien" reż.Don Taylor, wyk.William Holden, Lee Grant, Lew Ayres, Sylvia Sidney horror USA 1978
04:55    "El Dorado" reż.Howard Hawks, wyk.John Wayne, Robert Mitchum, James Caan, Charlene Holt western USA 1967

Travel Channel
08:00    Południowy Meksyk Kuchnie świata
09:00    Z Nowego Jorku do Kanady Ameryka marzeń Nicka Sandersa
09:30    Świat Majów Planeta wakacje
10:00    Od John O'Groats do Blackpool Kalejdoskop wybrzeża
10:30    Pływając po oceanie Przez morza i oceany
11:00    Kuba i Haiti Podróże z przewodnikiem
12:00    Lodowcowy Ekspres Podróże kolejami szwajcarskimi
13:00    Wiek elegancji Wielka Brytania z powietrza
13:30    Keystone i Breckenridge Na nartach w Ameryce
14:00    Dublin i Malediwy W podróży
14:30    Katedra Salisbury i Great Wishford Grubas w Wilts
15:00    Riwiera Francuska Wspaniałe wyprawy
15:30    Uruapan w Meksyku Entrada
16:00    Południowy Meksyk Kuchnie świata
17:00    Egipt Nie zapomnij paszportu
18:00    Sydney Floyd w Australii
18:30    Petra Crawshaw i jego malowniczy szlak
19:00    St. Lucia Żyłka podróżnicza
19:30    Od John O'Groats do Blackpool Kalejdoskop wybrzeża
20:00    Bahamy Przewodnik turystyczny
21:00    Lodowcowy Ekspres Podróże kolejami szwajcarskimi
22:00    Normandia Przewodnik turystyczny
23:00    Bahamy z Beverly Turner Pocztówki z raju
23:30    Paryż Trasy alternatywne
00:00    Riwiera Francuska Wspaniałe wyprawy
00:30    Wodospad Niagara Turysta
01:00    Świat Majów Planeta wakacje
01:30    Katedra Salisbury i Great Wishford Grubas w Wilts
02:00    Zakończenie programu 

Extreme Sports
05:00    Invert TV
05:30    The Edge
06:00    The World Championships History Of The Kamikaze
06:30    Pump
07:00    Billabong Pro Teahupoo, Tahiti ASP World Tour
08:00    Board Stories
08:30    Concrete Wave
09:00    Kore TV
09:30    Best Of Wild Spirits Wild Spirits
10:00    Sportsmania
11:00    Tracks Surf TV
11:30    XS Down Unda
12:00    Bluetorch najciekawsze wydarzenia i nowinki ze świata sportów ekstremalnych
13:00    The First Kamikaze History Of The Kamikaze
13:30    The World Championships History Of The Kamikaze
14:00    Pump
14:30    Zero Gravity
15:00    Full Power Trip
15:30    Sportsmania
16:30    Board Stories
17:00    Invert TV
17:30    Kore TV
18:00    Cliff Diving Wild Spirits
18:30    Freestyle Moto Mayhem High Octane
19:00    Rollin' The Dice
19:30    Sick Air
20:00    Bluetorch najciekawsze wydarzenia i nowinki ze świata sportów ekstremalnych
21:00    Billabong Pro Teahupoo, Tahiti ASP World Tour
22:00    Tracks Surf TV
22:30    Street Luge Wild Spirits
23:00    Concrete Wave
23:30    The World Championships History Of The Kamikaze
00:00    Board Stories
00:30    Tracks Surf TV
01:00    Bluetorch najciekawsze wydarzenia i nowinki ze świata sportów ekstremalnych
02:00    The World Championships History Of The Kamikaze
02:30    Pump
03:00    Extreme 16 mm
03:30    Sportsmania
04:30    Rebel TV 

Club
05:05    Rodriguez vs Buice Opowieści sądowe
06:00    Namib Insights
06:30    Alternatywne style życia
07:00    NY Loft Facelift Awesome Interiors
07:25    The Cleaver's New Kitchen Weekend Warriors
07:50    Oprah talk show
08:40    Kreatorzy mody magazyn mody
09:10    Fashion File magazyn mody
09:40    Moda i styl magazyn mody
10:10    Bloodlines Opowieści kryminalne
11:05    Missouri vs Provensino Opowieści sądowe
12:00    Namib Insights
12:30    Alternatywne style życia
13:00    NY Loft Facelift Awesome Interiors
13:25    The Cleaver's New Kitchen Weekend Warriors
13:50    Oprah talk show
14:40    Kreatorzy mody magazyn mody
15:10    Fashion File magazyn mody
15:40    Moda i styl magazyn mody
16:10    Bloodlines Opowieści kryminalne
17:05    Missouri vs Provensino Opowieści sądowe
18:00    Namib Insights
18:30    Alternatywne style życia
19:00    NY Loft Facelift Awesome Interiors
19:25    The Cleaver's New Kitchen Weekend Warriors
19:50    Oprah talk show
20:40    Kreatorzy mody magazyn mody
21:10    Fashion File magazyn mody
21:40    Moda i styl magazyn mody
22:10    Bloodlines Opowieści kryminalne
23:05    Hotter Sex
00:00    Namib Insights
00:30    Alternatywne style życia
01:00    NY Loft Facelift Awesome Interiors
01:25    The Cleaver's New Kitchen Weekend Warriors
01:50    Oprah talk show
02:40    Kreatorzy mody magazyn mody
03:10    Fashion File magazyn mody
03:40    Moda i styl magazyn mody
04:10    Bloodlines Opowieści kryminalne

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
07.15 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
07.40 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
08.10 Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
08.35 Wbrew prawu (Against The Law) (55 min.).
09.25 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
09.50 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
11.05 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
11.30 Oko cyklonu (Eye of the Storm) (25 min.).
11.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
12.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.10 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.35 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
14.00 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
14.25 Zawodowcy (Professionals) (50 min.).
15.15 Fabryka snów (Dream Factory) (25 min.).
15.45 Oko cyklonu (Eye of the Storm) (25 min.).
16.10 Szkoła lotników (Flying Soldiers) (25 min.).
16.40 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00 Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
17.30 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
17.55 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
18.20 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
18.45 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
19.10 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
19.35 Polowanie na mordercę (Manhunt in the Heartland) (55 min.).
20.30 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).
21.10 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).
22.10 Niesamowite zdarzenia (World's Most) (55 min.).
23.05 Wbrew prawu (Against The Law) (55 min.).
23.55 Impacto TV (Impacto TV) (30 min.).
00.20 Impacto TV (Impacto TV) (30 min.).
00.45 Polowanie na mordercę (Manhunt in the Heartland) (55 min.).
01.35 Niesamowite zdarzenia (World's Most) (55 min.).
02.30 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
02.55 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
03.20 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
03.45 Polowanie na mordercę (Manhunt in the Heartland) (55 min.).
04.40 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
05.05 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).

France 2
05:40    Journal de la nuit wiadomości
06:15    Chut! Deconseille aux adultes - CD2A program dla dzieci i młodzieży
07:00    The ou cafe magazyn poranny
08:00    Chut! Deconseille aux adultes - CD2A program dla dzieci i młodzieży
08:20    Expression directe
08:30    Voix bouddhistes program religijny
08:45    Islam program religijny
09:15    Judaica program religijny
10:00    Presence protestante program religijny
11:00    Transmisja mszy świętej
11:50    Midi moins sept magazyn
12:05    Chanter la vie program muzyczny
12:55    Rapport du Loto
13:00    Journal wiadomości
13:30    Vivement dimanche magazyn
15:35    "District" serial kryminalny USA 2000
16:20    "Boston Public" serial komediowy USA 2000
17:10    "Nash Bridges" reż.Jim Charleston, wyk.Don Johnson, Cheech Marin, Jaime P. Gomez, Jeff Perry serial kryminalny USA 1999
18:00    Stade 2 program sportowy
19:15    Vivement dimanche prochain magazyn
20:00    Journal wiadomości
20:40    Meteo prognoza pogody
20:55    "Ostry dyżur" wyk.George Clooney, Anthony Edwards, Sherry Stringfield, Noah Wyle serial obyczajowy USA 1995
22:50    "M jak morderca" reż.Alfred Hitchcock, wyk.Ray Milland, Grace Kelly, Robert Cummings, John Williams film sensacyjny USA 1954
01:00    Mistrzostwa Francji Supertourisme
01:40    Vivement dimanche prochain magazyn
02:20    Les grandes enigmes de la science magazyn popularnonaukowy
03:10    The ou cafe magazyn peoranny
04:00    24 heures d'info wiadomości
04:20    Stade 2 magazyn sportowy 

RTL 2
05:10    Jak się robi...? magazyn filmowy
05:50    Śmiechu warte program rozrywkowy
06:20    Robot Wars program rozrywkowy
07:05    "Nieustraszony" serial sensacyjny USA 1997/98
07:55    "Pies przed sądem" reż.Sean McNamara, wyk.Ron Perlman, Randy Travis, Scott Bakula, Bobby Edner dramat obyczajowy USA 1999
09:35    "Mała czarodziejka" reż.Peter Stewart, wyk.Russ Tamblyn, Michelle Bauer, Ted Monte, Vanessa Koman film przygodowy USA 1997
11:05    "Jankes na dworze Króla Artura" reż.Ralph L. Thomas, wyk.Michael York, Theresa Russell, Philippe Ross, Polly Shannon komedia Kanada 1995
12:45    "Łowca krokodyli" serial dokumentalny
13:50    "Wild Things" serial dokumentalny
14:40    BRAVO TV magazyn muzyczny
16:05    Ibiza Summer Hits 2002 - The Sound Of The Island program muzyczny
18:00    "Beyond Belief: Fact or Fiction" serial fantastyczny USA 1998
20:00    Wiadomości
20:15    "Niewyjaśnione morderstwa - śladem przestępcy" serial dokumentalny
21:15    "Archiwum zbrodni" serial dokumentalny
22:15    "Autopsja - tajemnicze zgony" film dokumentalny
23:15    Redakcja wydanie specjalne magazyn reporterów
00:25    Wiadomości
01:15    "Blues tajniaków" reż.Herbert Ross, wyk.Kathleen Turner, Dennis Quaid, Fiona Shaw, Stanley Tucci komedia USA 1993
02:55    "Lepszy świat" reż.Laurent Dessaux, wyk.Natacha Regnier, Marie Matheron, Roger Mirmont, Fabien Thomann film obyczajowy Francja 1996
04:40    Prawdziwe kłamstwa Czynnik X program popularnonaukowy 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.