FANDOM


TVP 1
00:00 Wiadomości - skrót; ok. godz. 9:00, 11:15, 13:40, 14:20
06:00 Kawa czy herbata
08:00 Wiadomości
08:11 Pogoda
08:15 Cafe serio
08:25 Kawa czy herbata
08:45 Telezakupy
09:05 Teleferie; Ania z Zielonego Wzgórza; odc.23-Oczekiwany bohater
09:30 Teleferie; Domisie; program dla dzieci
09:55 Teleferie; Ferie z Jedynką; odc.7-Nie przegap zimy
10:05 Teleferie; Rupert; odc.20-Rupert i król szachowy; serial animowany prod. francuskiej
10:30 Teleferie; Paziowie; odc.1; 1989  serial TVP; reż: Grzegorz Warchoł
11:00 Teleferie; Książki nie tylko na ferie
11:05 Teleferie; Ups and Downs - język angielski dla młodzieży; odc.14-Henry VIII
11:20 Moda na sukces; odc. 2425; serial prod.USA (dolby surround)
11:40 Telezakupy
12:00 Wiadomości
12:10 Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:20 To trzeba wiedzieć; magazyn
12:25 Po pierwsze pomysł
12:45 Plebania; odc.506; telenowela TVP (STEREO)
13:10 Klan; odc.908; telenowela TVP
13:37 Książki na zimę
13:40 Wielki świat małych odkrywców; odc.19-Trening czystości; program poradnikowy
13:55 Kuchnia z Okrasą; odc.35-Karp i węgorz nie tylko od święta; magazyn kulinarny
14:25 W poszukiwaniu Szekspira - Czasy przemian cz.1; odc.1/8; serial dok.prod.ang.
14:55 Książki na zimę
15:00 Wiadomości
15:10 Sekrety zdrowia
15:30 Kochamy polskie komedie
16:00 SF-symulator faktu; odc.6-Sprytne ciuchy; magazyn
16:25 Moda na sukces; odc.2425; serial prod.USA (dolby surround)
16:50 Sportowy Express
17:00 Teleexpress
17:20 Między nami; cz. 1; talk show Agnieszki Rosłoniak [audiotele]
17:30 Klan; odc.911; telenowela TVP
18:00 Jaka to melodia?; odc.1086; quiz muzyczny [stereo]
18:30 Między nami; cz. 2; talk show Agnieszki Rosłoniak [audiotele]
19:00 Lippy & Messy; język angielski dla dzieci
19:05 Wieczorynka; Król Maciuś Pierwszy; odc.6-Prezent dla Antka
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
19:57 Pogoda
20:05 Prosto w oczy; program Moniki Olejnik
20:21 Pogoda
20:30 Okruchy życia; Pocałunek śmierci; Kiss So Deadly, A
22:00 Goralenvolk; film dok.prod.pol.
23:00 Wiadomości
23:15 Dzieci śmieci; Gorący czwartek; 1994  film fab.prod.polskiej; reż: Michał Rosa
00:10 Misja; odc.6; 1980  serial sensacyjny prod. polskiej; reż: Paweł Komorowski
01:10 Wróżby kumaka-Na planie filmu
01:35 Zakończenie programu

TVP 2
06:45 Złotopolscy; odc.28-Powrót Weroniki; telenowela TVP
07:10 10 minut tylko dla siebie; magazyn
07:20 Dwójka Dzieciom; Znak orła; odc.12-Cena milczenia 1331; 1977  serial historyczno-przygodowy prod. TVP; reż: Hubert Drapella
07:50 Dwójka Dzieciom; Mały Pingwin Pik-Pok; odc.25-Polarnik; serial animowany prod. polskiej
07:55 Dwójka Dzieciom; Przygody kota Filemona; odc.13-Kupić kota w worku; serial animowany dla dzieci
08:10 Doktor z alpejskiej wioski; odc.13-Pokojówka; serial prod. niemiecko-austriacko-włoskiej
09:00 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym: Panorama 9.30 i Pogoda 9.32]
09:50 M jak miłość; odc.27; serial TVP [stereo]
10:45 Pytanie na śniadanie
11:15 Panorama
11:19 Pogoda
11:20 Święta wojna; odc.102-Majster klepka; serial TVP
11:50 Pytanie na śniadanie
12:30 Perły australijskiej przyrody; odc.1  W głębi lądu
13:00 Panorama
13:12 Pogoda
13:10 Telezakupy
13:30 Kieszonkowy King  Kong
14:00 Ferie z Dwójką; List do prezydenta; Mail to Chief; 2000  komedia familijna prod.USA; reż: Eric Champnella; wyk: Randy Quaid, Holland Taylor
15:25 Ferie z Dwójką; Dziwne przygody Koziołka Matołka; odc.11-Wesoła dżungla; serial anim.prod.polskiej
15:35 Proboszcz 2005
16:00 Panorama
16:10 Film dla niesłyszących; M jak miłość; odc.296; serial TVP [stereo]
17:00 Kulisy serialu "M jak miłość"; /dla niesłyszących/
17:05 Wiedźmin; odc.7-Dolina Kwiatów; 2002  serial TVP
17:55 Pogoda
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:54 Pogoda
19:05 Jeden z dziesięciu; teleturniej
19:30 Studio sport; Mecz towarzyski; Polska - Białoruś
20:52 Panorama flesz; (w przerwie meczu)
22:10 Panorama
22:30 Biznes
22:35 Sport-telegram
22:43 Pogoda
22:50 Alibi na środę; Kod Tory; Code of Conspiracy; 2000  film fab.prod.USA; reż: Hank Whetstone; wyk: Jim Fitzpatrick, Maria Conchita Alonso
00:15 Gaza-strefa śmierci-film dok.
01:35 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
6.45 TV Market
7.00 Pokemony - anim.
7.30 Zbuntowany anioł (46) - telenowela, Argentyna
8.30 Interwencja
8.50 Czułość i kłamstwa (28) - serial obyczajowy
9.20 Jezioro marzeń (116) - serial dla młodzieży
10.20 Grzechy (5) - miniserial obyczajowy
11.20 Samo życie (474) - serial obyczajowy
12.05 Zbuntowany anioł (47) - telenowela, Argentyna
13.00 TV Market
13.15 Rocket Power - anim.
13.45 Reba (22) - serial
14.15 Pierwsza miłość (34) - serial obyczajowy
15.00 Świat według Kiepskich (66) - serial komediowy
15.45 Wydarzenia
16.00 Pogoda
16.10 Interwencja - magazyn reporterów
16.30 Duracell: Eksploracje (18)
17.00 Jezioro marzeń (117) - serial dla młodzieży
17.55 Pierwsza miłość (35) - serial obyczajowy
18.45 Wydarzenia
19.15 Sport
19.20 Pogoda
19.25 Samo życie (475) - serial obyczajowy
20.15 Dziupla Cezara (8) - serial komediowy
21.00 Spotkanie 2 - thriller science fiction, USA 1998, reż. Kevin S. Tenney, wyk. Catherine Blythe, Emidio Michetti, Patrick Muldoon, Michael Sarrazin, Jane Sibbett (ok. 21.30 Studio LOTTO)
23.15 Biznes wydarzenia
23.35 Pogoda
23.45 Kuba Wojewódzki - talk show
0.45 Bez przedawnienia - magazyn
1.15 Magazyn sportowy
5.00 Pożegnanie  

TVN
6.45 Telesklep
7.25 Uwaga! - magazyn
7.45 Prześwietlenie - magazyn
8.15 Najsłabsze ogniwo - teleturniej
9.05 Wykręć numer - teleturniej
10.05 Graj o raj - teleturniej
11.05 W-11 Wydział śledczy - serial fabularno-dokumentalny
11.35 Rozmowy w toku - talk show
12.40 Na Wspólnej (415) - serial obyczajowy, Polska
13.10 Nash Bridges (43) - serial sensacyjny, USA
14.05 Serce z kamienia (113) - telenowela, Meksyk
14.55 Ostry dyżur VII (18) - serial obyczajowy, USA
15.55 Grzesznica (60) - telenowela, Meksyk
16.45 Fakty
17.00 Uwaga! - magazyn
17.15 W-11 Wydział śledczy - serial fabularno-dokumentalny
17.50 Rozmowy w toku - talk show
19.00 Fakty
19.30 Sport
19.40 Pogoda
19.45 Uwaga! - magazyn
20.10 Najsłabsze ogniwo - teleturniej
21.00 Na Wspólnej (416) - serial obyczajowy, Poiska
21.30 Wroga siła - film sensacyjny, USA-Niemcy 1996, reż. Michael Kennedy, wyk. Cynthia Geary, Andrew McCarthy, Wolf Larson, Cali Timmins, Hannes Jaenicke
23.30 Sześć stóp pod ziemią (6) - serial obyczajowy, Polska
0.40 Camera Cafe (6) - serial komediowy, Polska
1.05 Uwaga! - magazyn
1.25 Nic straconego  

TVP 3 Gdańsk
7.30-9.30, 11.30-18.30, 20.30-22.30 co godzinę Kurier, Pogoda
6.40 Program dnia
6.45 Telezakupy
7.00 Echa dnia
7.45 Panorama
8.00 Podać rękę
8.15 Gość "3"
8.45 Gość dnia
9.00 Gwiazdy Hollywoodu
9.45 Sprawa na dziś
10.10 Telezakupy
10.45 Telekurier
11.15 Gość dnia
11.45 Smart Jazzpol Festival
12.10 Prosto z lasu
12.35 Sfinks. Zagadki historii
13.45 Agrobiznes
14.00 Tam tam
14.45 Nasze środowisko w Unii
15.00 Rozalka Olaboga
15.45 O tym. jak Gary odkrywa Polskę
16.10 Rozmowa dnia
16.45 Panorama
17.00 Pasterze dusz: Duszpasterstwo Straży Pożarnej
17.50 Temat wiejski
18.00 Panorama
18.30 Rodno zemia
19.00 Koszykarska Euroliga kobiet: Wisła Kraków - Telekomas Wilno
20.00 Telekurier
20.50 Studio Pogoda
21.00 Echa dnia
21.45 Panorama
22.05 Panorama morza
22.15 To jest temat
22.50 Studio Pogoda
22.55 Kurier sportowy
23.10 Zraniona duma
0.50 Zakończenie prog.

TVP 3 Szczecin
7.30-9.30, 11.30-18.30, 20.30-22.30 co godzinę Kurier, Pogoda
6.45 Telezakupy
7.00 Echa dnia
7.45 Kronika regionalna
7.50 Wokół nas
7.55 Nad Bałtykiem
8.00 Echo Bałtyku
8.20 Cirkom
8.45 Gość dnia
9.00 Gwiazdy Hollywoodu
9.45 Sprawa na dziś
10.15 Telezakupy
10.45 Telekurier
11.15 Gość dnia
11.45 Smart Jazzpol Festival
12.15 Prosto z lasu
12.35 Sfinks. Zagadki historii
13.50 Agrobiznes
14.00 Tam tam
14.45 Nasze środowisko w Unii
15.00 Rozalka Olaboga
15.45 O tym. jak Gary odkrywa Polskę
16.15 Rozmowa dnia
16.45 Kronika regionalna
16.50 Gość Trójki
17.00 Echo Bałtyku
17.20 Cirkom
17.25 Na afiszu
17.50 Telenotatnik
18.00 Kronika
18.20 Wokół nas
18.30 Mag. reporterów
19.00 Koszykarska Euroliga kobiet
20.00 Telekurier
20.55 Studio pogoda
21.00 Echa dnia
21.45 Kronika regionalna
22.00 Wokół nas
22.10 Na afiszu
22.15 To jest temat
22.50 Studio pogoda
22.55 Kurier sportowy
23.10 Zraniona duma

TV 4
5.45 VIP - Wydarzenia i plotki
6.10 Kinomaniak - mag.
6.35 Modna moda - mag.
7.00 Muzyczne listy - mag.
8.00 TV Market
8.15 Przygody Jackie Chana - serial animowany
8.45 Jak dwie krople czekolady (118) - serial komediowy
9.15 Młodzieńcza miłość (115) - telenowela, Argentyna
10.15 Ja tylko pytam
11.15 KOT, czyli Ktoś Ogromnie Tajemniczy
12.15 TV Market
12.30 Joker - talk show
13.30 Daję słowo
14.15 Muzyczne listy - magazyn
15.15 Przygody Jackie Chana - serial animowany
15.45 Joan z Arkadii (1) - serial obyczajowy
16.45 Niezakazane reklamy - serial obyczajowy
17.10 Młodzieńcza miłość (116) - telenowela, Argentyna
18.10 Daję słowo - teleturniej
19.00 Ja tylko pytam - talk show
20.00 Więcej szmalu - komedia, USA 1992, reż. Peter MacDonald, wyk. Damon Wayans, Stacey Dash, John Diehl (21.00 Wydarzenia)
22.00 Policjanci (8) - serial sensacyjny
23.00 Cienka czerwona linia - film wojenny, Kanada-USA 1996, reż. Terence Malick, wyk. Sean Penn, Adrian Brody, James Caviezel, George Clooney, John Cusack, Woody Harrelson, Elias Koteas, Nick Nolte, John Savage
2.25 Muzyczne listy - mag.
3.15 Modna moda - mag.
3.40 Joker - talk show
4.30 Zakończenie prog.

TVN 7
6.10 Nerwy na wodzy - teleturniej
7.10 Telesklep
7.45 Ścieżki miłości (173) - telenowela, Meksyk
8.35 Prawdziwa miłość (20) - telenowela, Meksyk
9.25 Medicopter 117 (9) - serial sensacyjny, Niemcy
10.20 Niklta (6) - serial sensacyjny, Kanada
11.15 Garito - interaktywny teleturniej na żywo
12.15 Telesklep
14.25 Prawdziwa miłość (21) - telenowela, Meksyk
15.20 Ścieżki miłości (173) - telenowela, Meksyk
16.10 Nie ma jak u teściów (7) - serial komediowy, USA
16.40 Niesamowite historie (16) - serial science fiction, USA
17.10 Nerwy na wodzy - interaktywny teleturniej na żywo
18.10 Nikita (7) - serial sensacyjny, Kanada
19.10 Nie ma jak u teściów (8) - serial komediowy, USA
19.40 Niesamowite historie (17) - serial science fiction, USA
20.10 Rzeka - film obyczajowy, USA 1984, reż. Mark Rydell, wyk. Mel Gibson, Sissy Spacek, Shane Bailey, Becky Jo Lynch, Scott Glenn, Don Hood, Billy Green Bush
22.35 Prawo ulicy (12) - serial kryminalny, USA
23.45 Positive L.D. - film sensacyjny, USA 1987, reż. Andy Anderson, wyk. Stephane Rascoe, John Davies, Steve Fromholz, Laura Lane, Gail Cronauer, Matthew Sacks
1.35 Nocne igraszki - program interaktywny
3.30 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Kawa czy herbata; w tym Pogoda 6.30, 7.00, 7.30 oraz Wiadomości - skrót o 6.32, 7.02 , 7.32
08:00 Wiadomości
08:11 Pogoda
08:15 Cafe serio
08:25 Kawa czy herbata
08:50 10 minut tylko dla siebie; magazyn
09:05 Budzik; program dla dzieci
09:30 Dzieło arcydzieło
09:40 Mordziaki; serial animowany prod. polskiej
10:05 Kochaj mnie; telenowela dok.TVP (STEREO)
10:35 30 ton! - lista, lista - lista przebojów; [stereo]
11:05 Anna Dymna-spotkajmy się
11:30 Plus minus - magazyn ekonomiczny
12:00 Wiadomości
12:15 Klan; odc.902; telenowela TVP
12:40 Wieści polonijne; magazyn
12:55 Plebania; odc.179; telenowela TVP (STEREO)
13:25 film dok.
14:05 Piękniejsza Polska; magazyn
14:25 Tam gdzie jesteśmy; Polska fala w Los Angeles-rep.; reportaż
14:50 Animowany Świat Wyobraźni; Fatamorgana I; film anim. prod. pol.
14:55 Animowany Świat Wyobraźni; Fatamorgana II; film anim. prod. pol.
15:10 Smak Europy
15:20 Zwierzowiec; magazyn
15:35 Proboszcz 2005
15:55 Budzik; program dla dzieci
16:20 Dzieło arcydzieło
16:30 Mordziaki; serial animowany prod. polskiej
17:00 Teleexpress
17:15 Sportowy Express
17:25 Ikona Wniebowstąpienia; reportaż
17:40 Szerokie tory
18:05 SF-symulator faktu
18:30 Anna Dymna-spotkajmy się
18:55 Folkogranie; Jacek Abramow
19:05 Galeria malarstwa polskiego; Medytacje-Popielec- Witolda Wojtkiewicza
19:15 Dobranocka; Lis Leon; serial animowany prod. polskiej
19:30 Wiadomości
19:52 Sport
19:57 Pogoda
20:05 Prosto w oczy; program Moniki Olejnik
20:21 Pogoda
20:25 Klan; odc.902; telenowela TVP
20:50 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
21:20 Z miłością w tytule; Miłość z listy przebojów; dramat obyczajowy prod. polskiej (1984 r., 94'); reż: Marek Nowicki; wyk: Adrianna Biedrzyńska, Tomasz Dedek, John Porter, Marian Kociniak, Mariusz Dmochowski i inni
23:00 Kochaj mnie; telenowela dok.TVP (STEREO)
23:30 Panorama
23:50 Biznes
23:53 Sport-telegram
23:56 Pogoda
00:00 SF-symulator faktu
00:25 Anna Dymna-spotkajmy się
00:50 Mordziaki; serial animowany prod. polskiej
01:15 Dobranocka za oceanem; Lis Leon; serial animowany prod. polskiej
01:30 Wiadomości
01:50 Sport
01:54 Pogoda
01:55 Prosto w oczy; program Moniki Olejnik
02:09 Pogoda
02:15 Klan; telenowela TVP
02:40 Piękniejsza Polska; magazyn
03:00 Z miłością w tytule; Miłość z listy przebojów; dramat obyczajowy prod. polskiej (1984 r., 94'); reż: Marek Nowicki; wyk: Adrianna Biedrzyńska, Tomasz Dedek, John Porter, Marian Kociniak, Mariusz Dmochowski i inni
04:35 Kochaj mnie; telenowela dok.TVP (STEREO)
05:00 Ze sztuką na ty; Leon Tarasewicz
05:25 Folkogranie; Jacek Abramow
05:35 Galeria malarstwa polskiego; Medytacje-Popielec-Witolda Wojtkiewicza
05:45 Wiadomości
06:00 Zakończenie programu

Tele 5
06:35     Prognoza pogody
06:40     Tarzan (Tarzan) serial przygodowy 74/75 Francja/Kanada 1991 wyst.: Wolf Larson, Lydie Denier, Sean Roberge
07:05     Biznes dzisiaj program informacyjny Polska 2004
07:30     Żar tropików (Tropical Heat) serial kryminalny 25/44 Kanada 1991 wyst.: Rob Stewart, Carolyn Dunn, Pedro Armendariz, John David Bland, Eugene Clark
08:30     Moje trzy siostry telenowela 8/50 Wenezuela 2000 wyst.: Scarlet Ortiz, Ricardo Alamo, Roxana Diaz, Carlos Cruz, Dad Dager, Chantal Baudaux
09:15     Telezakupy
11:05     Czynnik PSI (PSI Factor) serial science-fiction 63/88 Kanada 1996 wyst.: Dan Aykroyd, Matt Frewer, Nancy Anne Sakovich, Barclay Hope, Colin Fox, Soo Garay
12:00     Dziękujemy za wszystko (Grazie di tutto) film obyczajowy Włochy 1998 wyst.: Massimo Ghini, Nancy Brilli, Nino Manfredi, Giulia Lazzarini
13:50     Telezakupy
14:15     Prognoza pogody
14:20     Rekordy w świecie zwierząt (The Most Extreme) serial przyrodniczy 7/11 W.Brytania 2001
15:25     Werdykt program sądowy produkcja własna 2002
16:25     Żar tropików (Tropical Heat) serial kryminalny 26/44 Kanada 1991 wyst.: Rob Stewart, Carolyn Dunn, Pedro Armendariz, John David Bland, Eugene Clark
17:30     Prognoza pogody
17:40     Czynnik PSI (PSI Factor) serial science-fiction 64/88 Kanada 1996 wyst.: Dan Aykroyd, Matt Frewer, Nancy Anne Sakovich, Barclay Hope, Colin Fox, Soo Garay
18:35     Świat wokół nas serial dokumentalny Australia 2003
18:50     Moje trzy siostry telenowela 10/50 Wenezuela 2000 wyst.: Scarlet Ortiz, Ricardo Alamo, Roxana Diaz, Carlos Cruz, Dad Dager, Chantal Baudaux
19:50     Prognoza pogody
20:00     Trucizna (Poison) thriller Kanada/Niemcy 1999 wyst.: Rosanna Arquette, Mandy Schaffer, Jurgen Prochnow, Michael Dess Barres, Stacy Grant
21:50     Wydział do spraw specjalnych (Cold Squad) serial kryminalny Kanada 1999 wyst.: Julie Stewart, Stephen McHattie, Tamara Craig Thomas, Gregory Calpakis
22:45     Prognoza pogody
22:55     Biznes dzisiaj program informacyjny Polska 2004
23:25     Karate Kyokushin - magazyn program sportowy Polska 2004
00:20     Telezakupy
00:40     Wspaniały świat seksu (The Wonderful World of Sex) serial erotyczny W.Brytania
01:25     Erotyczne fantazje (Fantasies) serial erotyczny 5/10 Francja wyst.: Yvonne Avalon, Cynthia van Damme, Julia Channel, Philippe Visconti, Myriam Anne
03:00     zakończenie programu

CANAL+
07:00 Minisport+ - Program informacyjny , 10 min.
07:10 Łapu-capu - 5 min.
07:15 Nie przegap - Program informacyjny , 10 min.
07:25 Diabelski młyn - Film animowany (dzieci) , 35 min.
08:00 Diagnoza morderstwa - Bez ostrzeżenia - Film kryminalny , Christian I. Nyby II , Dick Van Dyke,Barry Van Dyke,Charlie Schlatter,Victoria Rowell , USA 2002 , 90 min.
09:30 Niemcy - Zbigniew Kamiński , Per Oscarsson,Matthew Sullivan,Beata Tyszkiewicz,Vivian Schilling , Polska/USA 1996 , 110 min.
11:20 Wszystko o Adamie - Gerard Stembridge , Stuart Townsend,Kate Hudson,Frances O'Connor,Charlotte Bradley , Irlandia/Wielka Brytania/USA 2000 , 95 min.
12:55 Biker Boyz - Film sensacyjny , Reggie Rock Bythewood , Laurence Fishburne,Derek Luke,Kid Rock,Orlando Jones , USA 2003 , 110 min.
14:45 Przez 24 godziny 2 - Serial sensacyjny , John Cassar , Kiefer Sutherland,Sarah Clarke,Elisha Cuthbert,Dennis Haysbert , USA 2003 , 45 min.
15:30 Kurator - John Duigan , Steve Coogan,Lena Headey,Om Puri,Steven Waddington , Wielka Brytania 2001 , 95 min.
17:05 Taxi 3 - Gerard Krawczyk , Samy Naceri,Frédéric Diefenthal,Ling Bai,Marion Cotillard , Francja 2003 , 90 min.
18:35 But Manitu - Michael Herbig , Michael Herbig,Christian Tramitz,Sky Dumont,Marie Bäumer , Niemcy 2001 , 85 min.
20:00 Diabelski młyn - Film animowany (dzieci) , 35 min.
20:35 Nie przegap - Program informacyjny , 10 min.
20:45 Łapu-capu - 5 min.
20:50 Minisport+ - Program informacyjny , 10 min.
21:00 Ucieczka w noc - John Landis , Jeff Goldblum,Michelle Pfeiffer,Stacey Pickren,Carmen Argenziano , USA 1985 , 120 min.
23:00 Wolf's Rain - Tensai Okamura , Japonia 2003 , 35 min.
23:35 Dochodzenie - Michael Caton-Jones , Robert De Niro,Frances McDormand,James Franco,William Forsythe , USA 2002 , 105 min.
01:20 W mroku pod schodami - Horror , Wes Craven , Brandon Quintin Adams,A.J. Langer,Yan Birch,Wendy Robie , USA 1991 , 105 min.
03:05 Wojna - Aleksiej Bałabanow , Aleksiej Chadow,Ian Kelly,Ingeborga Dapkunaite,Siergiej Bodrow Jr. , Rosja 2002 , 120 min.

HBO
06:30 Cudowne lato - Komedia , Dan Guntzelman , Patrick Duffy,Cameron Finley,Edward Asner,Tracy Nelson , USA 2000 , 100 min.
08:10 Majestic - Frank Darabont , Jim Carrey,Martin Landau,Laurie Holden,Bob Balaban , USA 2001 , 150 min.
10:40 Dom Pod Różami - Frank Van Passel , Julie Delpy,Shaun Dingwall,Shirley Henderson,Harriet Walter , Belgia/Luksemburg/Wielka Brytania/Holandia 2002 , 115 min.
12:35 Siatkarz Buddy - Komedia , Mike Southon , Katija Pevec,Jake D. Smith,Tyler Boissonnault,Edie McClurg , Kanada 2003 , 85 min.
14:00 Źródło młodości - Jay Russell , Alexis Bledel,William Hurt,Sissy Spacek,Jonathan Jackson , USA 2002 , 90 min.
15:30 Nancy Drew - Film przygodowy , James Frawley , Maggie Lawson,Jill Ritchie,Lauren Birkell,Marieh Delfino , USA 2002 , 85 min.
16:55 Zobacz w HBO - 30 min.
17:25 Detektyw Foyle: Przerzut do Francji - Film kryminalny , Gavin Millar , Michael Kitchen,Honeysuckle Weeks,Anthony Howell,Julian Ovenden , Wielka Brytania 2002 , 95 min.
19:00 Ostatni gwiezdny wojownik - Film SF , Nick Castle , Lance Guest,Dan O'Herlihy,Kay E. Kuter,Dan Mason , USA 1984 , 120 min.
21:00 Małolaty u taty - Komedia , Steve Carr , Eddie Murphy,Jeff Garlin,Steve Zahn,Regina King , USA 2003 , 90 min.
22:30 Majestic - Frank Darabont , Jim Carrey,Martin Landau,Laurie Holden,Bob Balaban , USA 2001 , 150 min.
01:00 Auto Focus - Paul Schrader , Greg Kinnear,Willem Dafoe,Rita Wilson,Maria Bello , USA 2002 , 105 min.
02:45 Kolejny piątek - Komedia , Marcus Raboy , Ice Cube,Mike Epps,John Witherspoon,Don 'D.C.' Curry , USA 2002 , 85 min.

Ale Kino!
08:00 W przyspieszonym tempie - Film krótkometrażowy , 15 min.
08:15 Krzyk kamienia - Werner Herzog , Stefan Glowacz,Vittorio Mezzogiorno,Mathilda May,Donald Sutherland , Niemcy/Francja/Kanada/Belgia 1991 , 105 min.
10:00 Klątwa Doliny Węży - Film przygodowy , Marek Piestrak , Krzysztof Kolberger,Ewa Sałacka,Roman Wilhelmi,Leon Niemczyk , Polska 1987 , 105 min.
11:45 Spotkanie - Melodramat , David Lean , Trevor Howard,Celia Johnson,Stanley Holloway,Joyce Carey , Wielka Brytania 1945 , 85 min.
13:10 Ryusei-Kacho - Film krótkometrażowy , 15 min.
13:25 Czerwień syjamska - John Polson , Linus Roache,Danielle Cormack,Ian Bliss,Alan Brough , Australia 1999 , 90 min.
14:55 István Szabó o filmie - Film dokumentalny , 30 min.
15:25 Skorumpowani - Claude Zidi , Philippe Noiret,Thierry Lhermitte,Regine,Grace De Capitani , Francja 1984 , 105 min.
17:10 Swing - Komedia , Nick Mead , Hugo Speer,Lisa Stansfield,Danny McCall,Tom Bell , Wielka Brytania 1999 , 100 min.
18:50 Głowy pełne gwiazd - Janusz Kondratiuk , Witold Goliński,Włodzimierz Preyss,Danuta Rinn,Zdzisław Maklakiewicz , Polska 1974 , 70 min.
20:00 Człowiek z księżyca - Film biograficzny , Milos Forman , Jim Carrey,Danny DeVito,Courtney Love,Paul Giamatti , Niemcy/USA/Wielka Brytania/Japonia 1999 , 120 min.
22:00 Dogonić słońce - Thriller , Michael Cimino , Woody Harrelson,Jon Seda,Anne Bancroft,Alexandra Tydings , USA 1996 , 125 min.
00:05 Mifune - Soren Kragh-Jacobsen , Iben Hjejle,Anders W. Berthelsen,Jesper Asholt,Emil Tarding , Szwecja/Dania 1999 , 100 min.
01:45 Zakończenie programu - 375 min.

Arte
14:00     Geschichten um eine Pflanze: Naturdokumentation (3/5)      
14:45     Absolut: Magazin für junge Europäer      
15:10     Tausend und ein Tabu: Musliminnen sprechen über Sex      
16:00     Marokkos Frauen im Aufbruch: Die Frau dem Mann gleichgestellt      
16:45     Gesprächsrunde
17:15     Themenabend: Was uns auf den Nägeln brennt: Frauen - Die Zukunft des Islam?: Zu Tisch in ...: Die Wurzeln europäischer Kochkunst      
17:45     Frauen am Ruder: Offiziersanwärterinnen bei der Bundesmarine (3/5)      
18:15     Badeparadiese: Reinigung des Köpers, Reinigung der Seele (3/3)      
19:00     Glanz der Erde: Dokumentationsreihe (3/3)      
19:45     Info: Das europäische Nachrichtenjournal      
20:00     Kulturjournal
20:15     Das Internat Schloss Salem: Der Alltag in einer berühmten Schule (3/5)      
20:40     In fremden Diensten: Deutsche Fremdenlegionäre im Indochina-Krieg      
21:35     Arte-Reportage: Internationales Magazin      
22:25     Mit offenen Karten: Geopolitisches Magazin      
22:40     Ein Teil des Himmels Dramat Orig: "Une part du ciel". Regie und Drehbuch: Benedicte Lienard (F/B/LUX 2002)      
0:05     Info: Das europäische Nachrichtenjournal      
0:15     KurzSchluss: Kurzfilmmagazin      
1:00     Dona Flor und ihre beiden Ehemänner Komedia Orig: "Dona Flor e sus duos maridos". Regie: Bruno Barreto (BRA 1976)
2:50     Sendepause

Discovery Civilisation
9:00     Wiek wojen     serial dokumentalny      
9:55     Pola bitew     serial dokumentalny      
10:50     Zaginione skarby starożytności     serial dokumentalny      
11:45     Wielcy Egipcjanie     serial dokumentalny      
12:40     Wiek wojen     serial dokumentalny      
13:35     Łowcy duchów     serial dokumentalny      
14:05     Zaginione skarby starożytności     serial dokumentalny      
15:00     Wiek wojen     serial dokumentalny      
15:55     Pola bitew     serial dokumentalny      
16:50     Zaginione skarby starożytności     serial dokumentalny      
17:45     Wielcy Egipcjanie     serial dokumentalny      
18:40     Wiek wojen     serial dokumentalny      
19:35     Łowcy duchów     serial dokumentalny      
20:05     Zaginione skarby starożytności     serial dokumentalny      
21:00     Wiek wojen     serial dokumentalny      
21:55     Pola bitew     serial dokumentalny      
22:50     Zaginione skarby starożytności     serial dokumentalny      
23:45     Wielcy Egipcjanie     serial dokumentalny      
0:40     Wiek wojen     serial dokumentalny      
1:35     Łowcy duchów     serial dokumentalny      
2:05     Zaginione skarby starożytności     serial dokumentalny      
3:00     Zakończenie programu

Travel Channel
8:00     Singapur i Azja Południowo-Wschodnia
8:30     Los Angeles z Tamarą Beckwith
9:00     Gwiazdy w salonach spa
9:30     Wędrówki po Egipcie
10:00     Ekwador i Wyspy Galapagos
11:00     Paryż
11:30     Wrzesień
12:00     Karaiby
13:00     Gwiazdy w salonach spa
13:30     Wędrówki po Egipcie
14:00     Singapur i Azja Południowo-Wschodnia
14:30     Los Angeles z Tamarą Beckwith
15:00     Wyspy Kanaryjskie - Teneryfa
15:30     Alice Springs i Uluru
16:00     Ekwador i Wyspy Galapagos
17:00     Namibia - Afryka
18:00     Camargue i Prowansja
18:30     Z Bejrutu do Betlejem
19:00     Wyspy Kanaryjskie - Teneryfa
19:30     Alice Springs i Uluru
20:00     Nowa Południowa Walia
21:00     Londyn - Surrey i Południowe Wybrzeże
21:30     Jaskinia i jej mieszkańcy
22:00     Z Bali na Seszele
23:00     Z Epinarry do Brunette Downs
23:30     Szwajcaria
0:00     Egipt
0:30     Wypadki się zdarzają
1:00     Londyn - Surrey i Południowe Wybrzeże
1:30     Jaskinia i jej mieszkańcy
2:00     Zakończenie programu

Europa Europa
14.00 Włóczęga (Archimede Le Clochard) komedia, Francja, 1958, 80 min
15.25 Mama nie pozwala (Momma Don't Allow) film krótkometrażowy, Wielka Brytania, 1956, 22 min
15.50 Udręka (L'Enfer) dramat, Francja, 1994, 99 min
17.35 Jeden z zaginionych (One Of The Missing) film krótkometrażowy - dramat, Wielka Brytania, 1969, 26 min
18.05 Jedna runda (Once Around) komedia, USA, 1991, 110 min
20.00 Afro-Niemiec (Afro Deutsch) film krótkometrażowy - dramat, Niemcy, 2001, 11 min
20.30 Kobieta z sąsiedztwa (La Femme D'A Cote) dramat, Francja, 1981, 101 min
22.15 Król Nowego Jorku (King of New York) thriller, Włochy, 1990, 99 min
00.00 Fotomaniak (Intimacies / Manuela Ou L'Impossible Plaisir) film erotyczny, Francja, 2002, 89 min
01.35 Oblicza miłości (Gueule D'Amour) dramat, Francja, 1937, 89 min.

Romantica
06.00    (First Kiss) Madison (Madison) (Część 56) - telenowela, Kanada 1993, reż. Bill Corcoran, wyk. Joely Collins, Stacy Grant, Enuka Okuma, Peter Stebbings, (30 min.).
06.30    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 56) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
07.00    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 56) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
07.50    (Premiere) Miłość i namiętność - spojrzenie kobiety (Mirada de Mujer) (Część 87) - telenowela, Meksyk 1997, reż. Antonio Serrano, wyk. Angelica Aragon, Fernando Lujan, Plutarco Haza, Ari Telch, (50 min.).
08.40    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 101) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (50 min.).
09.30    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 131) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (55 min.).
10.25    (2nd Chance) Zemsta (La Revancha) (Część 96) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
11.25    (2nd Chance) Krok do szaleństwa (Mas Que Amor Frenesi) (Część 15) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Carlos Izquierdo, wyk. Wanda D'Isidoro, Mario Cimarro, Jean Carlos Simancas, (50 min.).
12.20    (Premiere) Miłość i namiętność - spojrzenie kobiety (Mirada de Mujer) (Część 87) - telenowela, Meksyk 1997, reż. Antonio Serrano, wyk. Angelica Aragon, Fernando Lujan, Plutarco Haza, Ari Telch, (55 min.).
13.15    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 101) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (55 min.).
14.10    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 131) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (55 min.).
15.05    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 56) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
15.55    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 131) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (50 min.).
16.45    (2nd Chance) Zemsta (La Revancha) (Część 96) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (55 min.).
17.40    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 101) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (55 min.).
18.35    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 131) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (60 min.).
19.35    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 56) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
20.25    (Premiere) Miłość i namiętność - spojrzenie kobiety (Mirada de Mujer) (Część 87) - telenowela, Meksyk 1997, reż. Antonio Serrano, wyk. Angelica Aragon, Fernando Lujan, Plutarco Haza, Ari Telch, (55 min.).
21.20    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 101) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (55 min.).
22.15    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 131) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (55 min.).
23.10    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 56) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
00.10    (Premiere) Miłość i namiętność - spojrzenie kobiety (Mirada de Mujer) (Część 87) - telenowela, Meksyk 1997, reż. Antonio Serrano, wyk. Angelica Aragon, Fernando Lujan, Plutarco Haza, Ari Telch, (50 min.).
01.00    (2nd Chance) Zemsta (La Revancha) (Część 96) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (50 min.).
01.50    (2nd Chance) Krok do szaleństwa (Mas Que Amor Frenesi) (Część 15) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Carlos Izquierdo, wyk. Wanda D'Isidoro, Mario Cimarro, Jean Carlos Simancas, (50 min.).
02.40    (Premiere) Miłość i namiętność - spojrzenie kobiety (Mirada de Mujer) (Część 87) - telenowela, Meksyk 1997, reż. Antonio Serrano, wyk. Angelica Aragon, Fernando Lujan, Plutarco Haza, Ari Telch, (50 min.).
03.30    (Premiere) Tak jak w kinie (Como En El Cine) (Część 101) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Lorena Rojas, Olivia Collins, Mauricio Ochmann, Betty Monroe, (50 min.).
04.20    (Premiere) Soledad (Soledad) (Część 131) - telenowela, Peru 2000, reż. Danny Gavidia, wyk. Coraima Torres, Guillermo Perez, Lupita Ferrer, Karina Calmet, (50 min.).
05.10    (2nd Chance) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 56) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).

Reality TV
06.00    SOS dla zwierząt (Animal SOS) (25 min.).
06.25    SOS dla zwierząt (Animal SOS) (25 min.).
06.50    Dlaczego? (What Went Wrong) (25 min.).
07.15    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
07.40    Opowieści z głębi serca (Stories From The Heart) (50 min.).
08.30    Patrol miejski (To Serve & Protect) (45 min.).
09.20    Z dzienników lekarzy (Doctors' Diaries) (50 min.).
10.10    Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
10.35    Cisza przed burzą (Storm Warning) (50 min.).
11.25    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
11.50    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
12.15    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.).
12.40    Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
13.05    SOS dla zwierząt (Animal SOS) (25 min.).
13.30    Opowieści z głębi serca (Stories From The Heart) (50 min.).
14.20    Zdrada (Cheaters) (45 min.).
15.10    Trex (Trex) (25 min.).
15.35    Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
16.00    Pacjenci szpitala Middlemore (Middlemore) (25 min.).
16.25    Łowcy nagród (The Bounty Hunters) (25 min.).
16.50    SOS dla zwierząt (Animal SOS) (25 min.).
17.15    Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
17.45    Dlaczego? (What Went Wrong) (25 min.).
18.10    To cud (It's a Miracle) (45 min.).
19.00    Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
19.30    Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
20.00    SOS dla zwierząt (Animal SOS) (25 min.).
20.30    Cisza przed burzą (Storm Warning) (25 min.).
21.00    Swatka (Matchmaker) (25 min.).
21.30    Anatomia przestępstwa (Anatomy of Crime) (50 min.).
22.30    Na gorącym uczynku (Busted On The Job) (50 min.).
23.30    Odsiadka (Doing Time) (45 min.).
00.00    Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
00.25    Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
00.50    Pacjenci szpitala Middlemore (Middlemore) (25 min.).
01.15    Łowcy nagród (The Bounty Hunters) (25 min.).
01.40    Swatka (Matchmaker) (25 min.).
02.05    Zdrada (Cheaters) (45 min.).
02.55    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
03.20    Nowa twarz - nowe życie (Saving Face: Lives Restored (50 min.).
04.10    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
04.35    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
05.00    Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
05.25    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.).

Polonia 1
06:35 - Bia Bajka animowana , 25 min.
07:00 - Zorro Bajka animowana , 25 min.
07:25 - Magia Wróżb Program ezoteryczny, 60 min.
08:25 - Top shop Top shop, 715 min
17:30 - Klub Hawaje odc. 71 Serial komediowy, 25 min.
18:00 - Magia Wróżb Program ezoteryczny, 60 min.
19:00 - Stellina odc. 88 Telenowela, 45 min.
19:45 - Namiętności odc.72 Telenowela, 25 min.
20:20 - Kolor Zwycięstwa 2/2 Fabularny, 93 min
22:20 - Ziemie toskańskie Serial dokumentalny, 30 min.
23:00 - Marianna Rokita Program erotyczny, 15 min.
23:20 - Sex Telefon Program erotyczny, 15 min.
23:40 - Seksplozja Program erotyczny, 15 min.
00:00 - Ania i Kasia Zapraszają Program erotyczny, 15 min.
00:20 - Baba Jaga Program erotyczny, 20 min.
00:35 - Military Shop Program erotyczny, 5 min.
00:45 - Tina, Maja i Viola Program erotyczny, 15 min.
01:05 - Zdarzyło się Naprawdę Program erotyczny, 25 min.
01:35 - Night Shop Program erotyczny, 15 min.
01:50 - Sex Wspomnienia Program erotyczny, 15 min.
02:10 - Night Shop Program erotyczny, 10 min.
02:25 - Sex Flirty Program erotyczny, 15 min.
02:45 - Marianna Rokita Program erotyczny, 15 min.
03:05 - Night Shop Program erotyczny, 10 min.
03:15 - Zdarzyło się naprawdę Program erotyczny, 15 min.
03:30 - Night Shop Program erotyczny, 15 min.
03:50 - Euro Sex Program erotyczny, 25 min.
04:20 - Sex Flirty 5 Program erotyczny, 15 min.
04:35 - Sex Flirty 4 Program erotyczny, 15 min.
04:50 - Koniec programu 

National Geographic
8:00 Ogólne szaleństwo: Odcinek 18
8:30 Małpi biznes: Odcinek 4
9:00 Ochrona prezydenta
10:00 Okręty: Ogromne działa i torpedy
11:00 Święta krowa
12:00 Ogólne szaleństwo: Odcinek 18
12:30 Robale z piekła rodem: Pole bitwy
13:00 Sejsmiczne sekundy: Śmierć Ayrtona Senny
13:30 Rozbiórki: Elektrownia
14:00 Wielkie konstrukcje: Zniszczyć, aby zbudować
15:00 Morskie maszyny: Lód
16:00 Święta krowa
17:00 Diabeł z królestwa zwierząt
18:00 Premiera Psie profesje: Zoro, Suzy Q i Sven
18:30 Premiera Robale z piekła rodem: Robal detektyw
19:00 Sejsmiczne sekundy: Śmierć Ayrtona Senny
19:30 Rozbiórki: Elektrownia
20:00 Święta krowa
21:00 Wielkie konstrukcje: Katastrofa
22:00 Premiera Morskie maszyny: Oceaniczne głębie
23:00 Okręty: Ogromne działa i torpedy
0:00 Wielkie konstrukcje: Katastrofa
1:00 Morskie maszyny: Oceaniczne głębie

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.