FANDOM


TVP 1
06:30 Rok w ogrodzie
07:00 Agrolinia; magazyn
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Archiwum Zack'a; odc.1-Biblioteka; serial prod.kanadyjskiej
08:40 Wakacje z Ziarnem; program dla dzieci i rodziców
09:05 5-10-15 start!; program dla młodych widzów
09:30 Walt Disney przedstawia; Timon i Pumbaa
09:55 Walt Disney przedstawia; Wymarzone miejsce (cz. II); serial prod.USA
10:55 Kolejka - Lista przebojów; [stereo]
11:25 Kino na niepogodę; Podróże Pana Kleksa; cz.1 Wysłannicy Bajdocji; 1985 baśń filmowa prod. polskiej; reż: Krzysztof Gradowski; wyk: Piotr Fronczewski, Władysław Kowalski, Henryk Bista, Leon Niemczyk
13:00 Wiadomości
13:10 Zwierzęta świata; Plaża hipopotamów; cz.1; film dok.prod.angielskiej (stereo)
13:40 Plebania; odc.285; serial TVP (stereo)
14:10 Wiktoria i Albert; cz. II; Victoria and Albert; 2001 film fab. prod. angielskiej (91'); reż: John Erman; wyk: Victoria Hamilton, Penelope Wilton, Diana Rigg
15:45 Królowa miecza; odc. 8- Rabusia; serial prod.kanadyjsko-amerykańsko-hiszpańskiej
16:30 Moda na sukces; odc.1983; serial prod.USA
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Gość Jedynki
17:35 Lokatorzy; Szatański plan; serial TVP[stereo]
18:05 Bao-bab, czyli zielono mi; odc.7-Wojna płci; serial TVP (za zgodą rodziców)
18:35 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:00 Festiwal Rowerowy-Szklarska Poręba 2003
19:05 Wieczorynka; Dziwny świat Kota Filemona; Gwiazdka Laury
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
19:59 Pogoda
20:10 Rob Roy - film historyczny prod. USA
22:35 Szanujmy wspomnienia - koncert przebojów
23:25 Ulica miłosierdzia - dramat kryminalny prod. USA
01:10 Pościgi policyjne; odc.4; cykl dokumentalny prod. USA [za zgodą rodziców]
01:55 Poker z mafią; odc.8; serial prod.hiszpańskiej [za zgodą rodziców]
03:15 Twarda gra; odc. 26-ost.; serial prod.kanadyjskiej
04:00 Sekrety Weroniki; odc.8; serial prod.USA
04:25 Zakończenie programu

TVP 2
7.05 Echa tygodnia
7.35 Spróbujmy razem - magazyn
8.00 M jak miłość - serial
9.00 Animals - magazyn
9.30 Święta wojna - serial
9.50 National Geographic proponuje: Krwawe diamenty - film dok.
11.00 Jetsonowie; Flinstonowie - seriale animowane
11.45 Książe i surfingowiec - film przygodowy, USA 1999
13.15 IX Festiwal Filmowy i Artystyczny w Kazimierzu Dolnym
13.30 30 ton! Lista, lista - lista przebojów
14.00 Familiada
14.30 Złotopolscy (296)
15.00 Kraj się śmieje; Wszystkiego najlepszego, czyli cnoty i zalety (1)
15.50 Z kresów do Mrągowa (1)
16.00 Na dobre i na złe (126)
16.50 Z kresów do Mrągowa (2)
17.00 Kraj się śmieje; Wszystkiego najlepszego, czyli cnoty i zalety (2)
17.45 Z kresów do Mrągowa (3)
18.00 Program lokalny
18.30 Panorama
18.50 Pogoda
19.05 IX Festiwal Filmowy i Artystyczny w Kazimierzu Dolnym - Krasnoludek Prezydentem - film dokumentalny
19.45 IX Festiwal Filmowy i Artystyczny w Kazimierzu Dolnym
19.55 IX Festiwal Kultury Kresowej w Mrągowie (1) - koncert
21.50 Słowo na niedzielę
22.00 Panorama
22.20 Sport-telegram
22.25 Pogoda
22.35 Maskarada - thriller, USA 1988
0.05 Ojciec chrzestny wie najlepiej - film kryminalny, USA 1996
1.30 Śledztwa Joanne: Zbłąkane dusze - film kryminalny
3.05 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Poplista
7.00 Twój lekarz - magazyn
7.15 Wystarczy chcieć - magazyn medyczny
7.30 Ręce, które leczą - magazyn
8.00 Laboratorium Dextera; Ed, Edd, Eddy - seriale anim.
8.30 Smocze opowieści (38) - serial animowany
9.00 Niezwyciężony Spiderman (3) - serial animowany
9.25 Power Rangers (233) - serial fantastyczny
9.55 Mop Man - mag. muz.
11.00 Język motyli - dramat wojenny, Hiszpania 1999
12.45 13 posterunek (41) - serial komed. (powt.)
13.15 Rodzina zastępcza (83) - serial komediowy
13.45 Najzabawniejsze zwierzęta świata
14.15 Różowa Pantera - serial animowany
14.30 Benny Hill - program rozrywkowy
15.00 Wiesio Szoł - program rozrywkowy
15.15 4 x 4 - magazyn
15.45 Informacje
16.00 Prognoza pogody
16.05 Różowe lata siedemdziesiąte 2 (38) - serial komediowy
16.35 Dziki Dziki Zachód (1) - western, USA 1980
17.35 Monte Carlo - serial
18.45 Informacje, Sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 JAG - Wojskowe Biuro Śledcze 2 (35) - serial sensacyjny
20.15 Świat według Kiepskich (83) - serial komediowy (powt.)
20.45 Misja w czasie 3 (58) - serial sf
21.30 Studio LOTTO
21.50 Oni żyją - horror, USA 1988
0.40 Wspólne śmieci - komedia, USA 1988
1.25 Język motyli - dramat wojenny, Hiszpania 1999 (powt.)
3.05 Muzyka na bis
5.00 Zakończenie programu

TVN
5.40 Telesklep
7.40 Wunschpunsch (34/52) - serial anim.
8.05 Przygody Animków (79/96) - serial anim.
8.30 Automaniak - mag.
9.00 Zdrowie - magazyn
9.30 Trele morele - teleturniej
10.30 VIVA Polska!
12.00 Maraton uśmiechu
12.30 Droga do gwiazd - program rozrywkowy
13.35 Na Wspólnej (121-123) - serial obyczajowy (powt.)
15.00 Chwila prawdy - program rozrywkowy
16.15 Agent - reality show
17.20 Zmagania miast - teleturniej
18.30 Miss Polonia - Start
19.00 TVN Fakty
19.25 Sport
19.35 Pogoda
19.40 Uwaga! - magazyn
20.00 Kasia i Tomek - serial komediowy
20.30 Jak łyse konie - program rozrywkowy
21.45 Bez przebaczenia - western, USA 1992
0.25 Projekt Kronos - film SF, USA 1995
2.10 Nic straconego - programy powtórkowe

TVP 3 Regionalna
6.45 Trójka dzieciom: Przygód kilka wróbla Ćwirka (11)
6.55 Kasztaniaki (22) - film fab.
7.05 Powrót do Wiklinowej Zatoki (7) - film animowany
7.20 Kasztaniaki (24) - film fab.
7.30 Kurier
7.40 Prognoza pogody
7.45 OTV
8.30 Kurier
8.40 Prognoza pogody
8.45 OTV
9.00 Świat - magazyn międzynarodowy
9.30 Kurier
9.40 Prognoza pogody
9.45 Trójka dzieciom: Maly Klaus i duzy Klaus - film fab.
11.10 MP w siatkówce plażowej kobiet
11.30 Kurier
11.40 Prognoza Pogody
11.45 XXX Harcerski Festiwal Kultury Mlodziezy Szkolnej
12.30 Kurier
12.40 Prognoza Pogody
12.45 Kwartet - magazyn region6w Czw6rki Wyszehradzkiej
13.15 Integracja
13.30 Kurier
13.45 Prognoza pogody
13.50 MP w siatkówce plażowej kobiet
15.30 Kurier
15.40 Prognoza pogody
15.45 OTV
16.30 Kurier
16.40 Prognoza pogody
16.45 Wakacje z Trójką
17.30 Kurier
17.35 Świat - magazyn międzynarodowy
18.00 OTV
18.30 Kurier
18.35 Prognoza pogody
18.35 Regiony kultury
18.50 Życie na gorąco (5) - film fab.
20.10 Sport
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.55 Przegląd gospodarczy
21.20 Książka tygodnia
21.30 Kurier
21.40 Prognoza pogody
21.45 OTV
22.30 Kurier
22.45 Kurier sportowy
23.00 Studio pogoda
23.05 Oszustwo - film fab.
0.40 Tulipan (4) - film fab.
1.35 Zakończenie programu

TV 4
6.00 Mapety i ich goście (17) - serial dla dzieci
6.30 Alicja w krainie czarów (51) - serial animowany
7.00 V Max - magazyn motoryzacyjny
7.30 Rajdowe Mistrzostwa Świata - Rajd Niemiec
8.30 Dzieciaki z Mgławicy (3) - serial animowany
9.00 Sklep Mopatopa (40) - Serial dla dzieci
9.30 Hoboczaki (50) - serial
10.00 Strach na życzenie - dokument
11.00 Jak Pan może, Panie doktorze? (46) - serial komediowy
11.30 Zatoka nieszczęśliwych kochanków (4) - serial obyczajowy
12.30 VIP - wydarzenia i plotki
13.00 VIP wydarzenia i plotki
13.30 V Max - magazyn motoryzacyjny
14.00 Z życia wzięte (144, 145) - serial dokumentalny
15.00 Przygody Sindbada Żeglarza (28) - serial przygodowy
16.00 Jezioro marzeń (17) - serial
17.00 Policjanci z Miami (11) - serial kryminalny
18.00 MacGyver - serial przygodowy
19.00 Zagubieni w śniegu - film obyczajowy, Włochy-Austria-Niemcy 1999
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe
21.27 Prognoza pogody
21.30 REPORTER - program reporterski
22.00 Crime Story - serial kryminalny
23.00 Tragikomiczne wypadki z życia Christophera Titusa (8) - serial komediowy
23.30 Przygody Fry'a w kosmosie (12) - serial animowany
0.00 Protektor - film USA 1998,
1.40 Strefa P - magazyn muzyczny
2.05 Zakończenie programu

TV Polonia
06:00 Tygrysy Europy; odc.8/11 - Horoskop dla panny (51'); serial TVP
06:50 Film animowany; Doktor Faust; film anim.
07:05 Echa tygodnia; (program w języku migowym)
07:35 Enklawy; Dom i czas; reportaż
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Zaproszenie; Region kozła; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego
08:40 Wakacje z Ziarnem; program dla dzieci i rodziców
09:05 Flipper i Lopaka; odc.9/26 - Susza; serial anim.prod.australijskiej
09:30 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Lwowski smak
10:00 Złotopolscy; odc.470 - Postrzelać do księżyca (25'); telenowela TVP
10:25 Złotopolscy; odc.471 - Dyplomacja (25'); telenowela TVP
10:50 Złotopolscy; odc.472 - Grzesznik 925'); telenowela TVP
11:15 Gwiazdy tamtych lat; Jerzy Ofierski
11:45 Biografie; Dejmek; film dok.Ignacego Szczepańskiego
12:40 Moja Polska, moja Europa; program Jana Grzyba
13:00 Wiadomości
13:10 Rodzina Połanieckich; odc.3/7 - Pojednanie (81'); 1978  serial prod.TVP; reż: Jan Rybkowski
14:30 Tam gdzie jesteśmy; Misja; reportaż
15:00 Święta wojna; odc.65 - Warszawski Hanys (22'); serial TVP
15:25 Eurofolk Sanok 2003; Chutir; występ zespołu
15:55 Humor PRL-u; Alternatywy 4; odc.7/9 - Spisek (55'); serial TVP
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Tygrysy Europy; odc.8/11 - Horoskop dla panny (51'); serial TVP
18:15 Humor PRL-u; Zmiennicy; odc.8/15 - Fartowny dzień (60'); serial TVP
19:15 Dobranocka; Dinusie; odc.48/52 - Bolesna nauczka; serial animowany prod. USA
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
19:58 IX Festiwal Kultury Kresowej w Mrągowie
21:50 Rodzina Połanieckich; odc.3/7 - Pojednanie (81'); 1978  serial prod.TVP; reż: Jan Rybkowski
23:10 Spóźniona podróż; 1996  film fab. prod. polskiej (25'); reż: Wojciech Żogała; wyk: Danuta Szaflarska, Jerzy Nowak
23:35 Panorama
23:55 Sport-telegram
23:58 Pogoda
00:05 14 bajek z królestwa Lailonii według Leszka Kołakowskiego; Jak Bóg Maior utracił tron; serial anim.prod.polskiej
00:20 Tygrysy Europy; odc.8/11 - Horoskop dla panny (51'); serial TVP
01:15 Dinusie; odc.48/52 - Bolesna nauczka; serial animowany prod. USA
01:30 Wiadomości
01:49 Sport
01:57 Pogoda
02:00 Pograbek; 1992  film fab.prod.polskiej (73'); reż: Jan Jakub Kolski; wyk: Mariusz Saternik,Grażyna Błęcka-Kolska,Franciszek Pieczka
03:15 Rodzina Połanieckich; odc.3/7 - Pojednanie (81'); 1978  serial prod.TVP; reż: Jan Rybkowski
04:35 Humor PRL-u; Zmiennicy; odc.8/15 - Fartowny dzień (60'); serial TVP
05:35 Przeprowadzki; odc.8/10 - Steinway ordynata (53'); 2000  serial TVP; reż: Leszek Wosiewicz
06:30 Humor PRL-u; Alternatywy 4; odc.7/9 - Spisek (55'); serial TVP
07:25 Spóźniona podróż; 1996  film fab. prod. polskiej (25'); reż: Wojciech Żogała; wyk: Danuta Szaflarska, Jerzy Nowak
07:50 Zakończenie programu

TVN 7
06:40 Telesklep
08:40 Magiczni wojownicy, odc. 63: serial
09:05 Tom i Jerry: film
10:30 Łamisłówka
11:35 Władcy pustyni
12:30 Legendy kung-fu, odc. 19
13:20 Ekspedycja, odc. 3
14:20 Nikki, odc. 6: serial
14:45 Sekrety Miss: serial
15:15 Nowe przygody Robin Hooda, odc. 21: serial
16:10 Łamisłówka
17:10 Nastanie wielki ogień, odc. 1: serial 
19:05 Kochane kłopoty, odc. 7: serial
20:00 Pat Garrett i Billy Kid: film
22:05 Norma Jean i Marilyn: film
00:15 Czerwony cadillac: film 
01:45 Rodzina Soprano, odc. 4 

TVN 24
05:00 Cały ten świat
06:00 Bilans tygodnia
06:30 Serwis sportowy: Magazyn sportowy
07:00 Studio 24
07:30 Styl
08:00 Raport TVN 24
08:30 Zdrowie
09:00 Pogoda na lato/serwis sportowy
09:30 Automaniak
10:00 Pogoda na lato/serwis sportowy
10:30 Styl
11:00 Cały ten świat, odc. 1
11:30 Cały ten świat, odc. 2
12:00 Serwis sportowy: Magazyn sportowy
12:30 Automaniak
13:00 Studio 24
13:30 Bilans tygodnia
14:00 Serwis sportowy: Magazyn sportowy
14:30 Styl
15:00 Serwis sportowy: Magazyn sportowy
15:30 Raport TVN 24
16:00 Pogoda na lato/serwis sportowy
16:30 Zdrowie
17:00 Pogoda na lato/serwis sportowy
17:30 Studio 24
18:00 Pogoda na lato/reportaż
18:30 Styl
19:00 Fakty
19:30 Automaniak
20:00 Cały ten świat, odc. 1
20:30 Cały ten świat, odc. 2
21:00 Magazyn sportowy: Magazyn sportowy
21:30 Raport TVN 24
22:00 Serwis sportowy: Magazyn sportowy
22:30 Styl
23:00 Bilans tygodnia
23:30 Raport TVN 24
00:00 Magazyn sportowy: Magazyn sportowy
00:30 Cały ten świat
01:30 Fakty
02:00 Styl
02:30 Raport TVN 24
03:00 Magazyn sportowy: Magazyn sportowy
03:30 Automaniak
04:00 Studio 24
04:30 Styl

Eurosport
08:30 Rajd Gauloises - Kirgizja: Sporty ekstremalne
09:00 Rajdowe Mistrzostwa Świata: Rajd Rajd Finlandii
09:30 Sprinterzy: Lekkoatletyka Lekkoatletyczna grupa HSI
10:00 Super Grand Prix IAAF - Londyn: Lekkoatletyka
12:00 Rajdowe Mistrzostwa Świata: Rajd Rajd Finlandii
12:30 Sporting Lizbona - Manchester United: Piłka nożna Mecz towarzyski
14:00 Grand Prix FIS - Hinterzarten: Skoki narciarskie
16:00 Puchar Świata - San Sebastian: Kolarstwo szosowe
17:30 Sampdoria - Inter Mediolan: Piłka nożna Mecz towarzyski
18:15 Juventus Turyn - Inter Mediolan: Piłka nożna Mecz towarzyski
19:00 Juventus Turyn - Sampdoria: Piłka nożna Mecz towarzyski
21:00 Turniej WTA - Los Angeles: Tenis Półfinał
22:30 Watts: Magazyn sportowy Magazyn sportowy
23:00 YOZ Session: Magazyn sportowy Magazyn sportów ekstremalnych
23:30 Walki zawodowców: Boks
00:00 Wiadomości Eurosportu: Wiadomości sportowe
00:15 Rajdowe Mistrzostwa Świata: Rajd Rajd Finlandii
00:45 Amerykańskie wyścigi Le Mans - Sonoma: Wyścigi samochodowe
01:45 Wiadomości Eurosportu: Wiadomości sportowe

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Płonący busz (Bushfires: The Summer Wars) (50 min.).
07.40 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
08.05 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
08.30 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
08.55 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
09.20 Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.).
10.10 Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.).
11.00 Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
11.30 Szpital (Hospital) (25 min.).
11.55 Szpital (Hospital) (25 min.).
12.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (20 min.)
12.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.05 Na ratunek dzieciom (World's Greatest Child Rescues) (50 min.).
13.55 Płonący busz (Bushfires: The Summer Wars) (50 min.).
14.45 Powietrzni ratownicy (Rescue One) (25 min.).
15.10 Powietrzni ratownicy (Rescue One) (25 min.).
15.35 Szkoła kucharska (Chef's School) (30 min.).
16.00 Szkoła kucharska (Chef's School) (30 min.).
16.25 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
17.15 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
17.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.05 Szpital (Hospital) (25 min.).
18.30 Szpital (Hospital) (25 min.).
19.00 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
19.30 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
19.55 Alpejskie pogotowie ratunkowe (Alpine Rescue) (25 min.).
20.20 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
21.15 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
21.45 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
22.10 Anatomia przestępstwa (Anatomy of Crime) (50 min.).
23.00 Stan zagrożenia (Code Red) (30 min.).
23.30 Stan zagrożenia (Code Red) (30 min.).
00.00 łowcy nagród (American Bounty Hunter) (55 min.).
00.50 Przedziwne zgony (Bizarre Ways to Die) (50 min.).
01.40 Dezinformacja (Disinformation) (50 min.).
02.30 Australia w plecaku (Backpacking Australia) (25 min.).
02.55 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
03.20 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
03.45 Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
04.15 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
04.40 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
05.05 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
05.30 Gliniarze (Coppers) (25 min.).

Europa Europa
10.00 Z cyklu: Randez-vous z Alainem Delonem: Trzy kroki w szaleństwo (Histoires Extraordinaires) film nowelowy, Francja, 1967, 120 min
12.00 Szary obywatel (One in a Milion / En pa Miljonen) dramat Szwecja, 1995, 87 min
13.30 Rocznice. Z życia Gesiny Cressphal cz. 1 (Jahrestage. Aus dem Leben der Gesine Cressphal) miniserial, Niemcy, 2000, 4x90 min
15.05 Rocznice. Z życia Gesiny Cressphal cz. 2 (Jahrestage. Aus dem Leben der Gesine Cressphal) miniserial, Niemcy, 2000, 4x90 min
16.40 Daniel szczęściarz (Szerences Daniel / Daniel takes a train) dramat, Węgry, 1982, 93 min
18.15 Złe zachowanie (Bad Behaviour) komedia, Wielka Brytania, 1993, 103 min
20.00 Amelia i anioł (Amelia And The Angel) film krótkometrażowy - fantasy, Wielka Brytania, 1958, 26 min
20.30 Z cyklu: Randez-vous z Alainem Delonem: Trzy kroki w szaleństwo (Histoires Extraordinaires) film nowelowy, Francja, 1967, 120 min
22.30 Salon filmowy: Alexsandre Arcady - Pan K (K) thriller, Francja, 1997, 135 min
00.50 Skandale (3 z 7): Słodycz zemsty (Scandal Series (3 of 7): Sweet Revenge) film erotyczny, Wielka Brytania, 1999, 90 min
02.25 Szepty i krzyki (Cries And Whispers / Viskningar Och Rop) dramat psychologiczny, Szwecja, 1973, 91 min
04.00 Salon filmowy: Alexsandre Arcady - Pan K (K) thriller, Francja, 1997, 135 min.

Romantica
06.00    Calypso (Calypso) (Część 52) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
07.00    Calypso (Calypso) (Część 53) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
08.00    Calypso (Calypso) (Część 54) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
09.00    Calypso (Calypso) (Część 55) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
10.00    Calypso (Calypso) (Część 56) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Luis Alberto Lamata, wyk. Chiquinquira Delgado, Luis Fernandez, Johanna Morales, (60 min.).
11.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 52) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
12.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 53) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
13.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 54) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
14.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 55) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
15.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 56) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
16.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 54) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
17.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 55) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
18.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 56) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
19.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 57) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
20.00    Żona potrzebna od zaraz (Maria Rosa buscame una esposa) (część 58) telenowela, Wenezuela 2000, reż. Luis Barrios, wyk. Gianella Neyra, Marcelo Cezan, Chiquinquira Delgado, Orlando Fundicelli, (60 min.).
21.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 52) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
22.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 53) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
23.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 54) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
24.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 55) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
01.00    Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 56) telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie Przygody Rexa Hunta
09:25 Discovery dla dzieci, Układ słoneczny
09:55 Łowcy tajemnic, Dinozaury/Imhotep
10:20 Węgorze elektryczne
11:15 Najszybszy samochód świata
12:10 Świat wyścigów, Terenowe gruchoty
13:05 Wysypisko, Wielka kosiarka
14:00 Giganci - legendy i tajemnice
15:00 Podwodni detektywi, St Peter Port
16:00 Shackleton i Scott - zdobycie bieguna
17:00 Opowieść o mózgu, Growing The Mind
18:00 Pola bitew, Wojna z U-Bootami, część 2
19:00 Nazizm - ostrzeżenia z przeszłości
20:00 Diagnoza nieznana, Niezwykłe źródło
21:00 Medycyna sądowa, Poza podejrzeniem
22:00 Detektywi sądowi, Kobiety, które zabijają
23:00 Z akt FBI, Pod obstrzałem
00:00 Tropem mordercy, Dusiciel z Hillside
01:00 Urazówka - życie i śmierć w izbie przyjęć, Potrącony przez samochód
02:00 W oczekiwaniu na wyrok śmierci

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.