FANDOM


TVP 1
06:30 Czas relaksu; program, propagujący turystykę krajową i zagraniczną; powt.
06:50 Przystanek Unia; program publicystyczny
07:35 Latające misie; odc. 22 - Bohater na dwa dni; (The little flying bears); serial animowany prod. chorwacko-kanadyjskiej
08:05 Ranczo pod Zieloną Siódemką; serial prod. czeskiej
09:00 Teleranek; program dla dzieci
09:30 To niesamowite!; odc. 18; (So weird); serial prod. USA; wyk: Mackenzie Phillips, Cara DeLizia, Patrick Levis, Erik von Detten i inni
10:00 Od przedszkola do Opola; - piosenki Elvisa Presleya
10:35 Myślisz o kimś? - Wybierz teledysk; program muzyczny
11:05 Przyjaciele; program poświęcony ludziom niepełnosprawnym
11:35 Wywiad z Philem Collinsem
11:50 Książki na jesień
12:00 Anioł Pański; transmisja modlitwy
12:25 Tydzień; program, dotyczący aktualnych problemów z branży rolno-spożywczej
13:00 Wiadomości
13:10 Trochę kultury; magazyn kulturalno-rozrywkowy [stereo]
13:35 Kochamy polskie seriale; teleturniej
14:05 Śmiechu warte; program rozrywkowy
14:30 Biblia; Dawid cz. 1; (David); 1997  film fabularny prod. niemiecko-francusko-włosko-amerykańskiej (88'); reż: Robert Markowitz; wyk: Nathaniel Parker, Sheryl Lee, Jonathan Pryce, Leonard Nimoy i inni
16:05 Czas na dokument - BBC w Jedynce; Dzika Afryka; odc. 1/6 - Góry; (Wild Africa); 2001  serial dokumentalny prod. angielskiej (STEREO); reż: Martyn Colbeck
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program Jacka Fedorowicza
17:40 Czas na dokument; Przedszkolandia; serial dokumentalny Barbary Pawłowskiej
18:10 Lokatorzy; - Na ślubnym kobiercu; serial TVP [stereo]
18:40 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:00 Wieczorynka; Myszka Miki i przyjaciele; odc. 44 - Urodziny Donalda; serial animowany prod. USA
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
19:58 Pogoda
20:10 Sfora; odc. 6; 2002  serial TVP /za zgodą rodziców/; reż: Wojciech Wójcik; wyk: Olaf Lubaszenko, Paweł Wilczak, Radosław Pazura, Krzysztof Kolberger
21:15 Wykrywacz kłamstw; quiz rozrywkowy
21:50 Czas na dokument; Taśmy grozy; odc. 6; serial dokumentalny Wojciecha Szumowskiego (za zgodą rodziców)
22:20 Uczta kinomana; Tombstone; (Tombstone); 1993  western prod. USA (125') [za zgodą rodziców]; reż: George Pan Cosmatos; wyk: Kurt Russell, Val Kilmer, Michael Biehn, Sam Elliott, Dana Delany, Joanna Pacula i inni
00:30 50 lat TVP-Telekino na medal; Niewdzięczność; 1979  dramat psychologiczny prod. polskiej (50'); reż: Zbigniew Kamiński; wyk: Beata Tyszkiewicz, Antonina Gordon-Górecka, Helena Kowalczykowa, Zdzisław Kozień
01:25 Zakończenie programu

TVP 2
07:05 Film dla niesłyszących; Siedlisko; odc. 8/9; 1998  serial TVP; reż: Janusz Majewski; wyk: Anna Dymna, Leonard Pietraszak, Agnieszka Wagner, Paweł Deląg i inni
07:55 Słowo na niedzielę; [dla niesłyszących]
08:00 M jak miłość; odc. 90; serial TVP; powt.
09:00 Leonard Bernstein-spotkania z muzyką; odc. 7 - Co to jest koncert; serial dokumentalny prod. USA
10:00 Nie tylko dla komandosów; program redakcji wojskowej
10:30 Prywatne życie roślin; odc. 4 - Walka o światło; serial dokumentalny prod. angielskiej
11:30 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; - Parmeński smak
12:10 Przewodnik dusz; (Soul Collector); 1990  film fabularny prod. USA (87'); reż: Michael M. Scott; wyk: Bruce Greenwood, Christina Carlisi, Todd Allen, Buck Taylor i inni
14:00 Familiada; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc. 456 - Spacer Jemioły do raju; telenowela TVP
15:00 "...bo marzę i śnię" - koncert Krzysztofa Krawczyka; (STEREO)
16:00 Na dobre i na złe; odc. 113 - Ostatnie słowo; serial prod. TVP; wyk: Artur Żmijewski, Małgorzata Foremniak, Krzysztof Pieczyński
16:55 Wiedźmin; odc. 8/13 - Rozdroże; 2002  serial TVP (za zgodą rodziców); reż: Marek Brodzki; wyk: w roli tytułowej Michał Żebrowski
18:00 Program lokalny
18:30 Panorama
18:56 Pogoda
19:05 Święta wojna; odc. 119 - Biznewoman; serial prod.TVP; wyk: Krzysztof Hanke, Zbigniew Buczkowski, Joanna Bartel
19:35 Tylko futbol; magazyn
20:00 Spotkanie z Balladą; Jesień w Kopydłowie "Jawor" (2); program rozrywkowy (STEREO); wyk: Leszek Benke, Kajetan Wolniewicz, Andrzej Jurczyński, Rafał Dziwisz, Lidia Bogaczówna, Feliks Szajnert, Marian Jaskulski
21:00 Zielona karta; telenowela dokumentalna, której bohaterami są Polacy-posiadacze "Zielonej Karty", umożliwiającej legalną emigrację do USA; reż: Jarosław Sypniewski, Sławomir Grunberg
21:30 7 dni świat; program publicystyczny
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:29 Prognoza  pogody
22:35 Bajki z królestwa Lailonii dla dużych i małych; "Oburzające dropsy"; serial animowany według przypowieści filozoficznych Leszka Kołakowskiego
22:55 Studio Teatralne Dwójki; Transfer; 2002  autor: Stanisław Bieniasz (60') (STEREO) PREMIERA; reż: Waldemar Krzystek; wyk: Tadeusz Huk, Dorota Pomykała,  Dominika Łakomska, Marcin Dorociński i inni
00:00 Kocham kino na bis; Dolina Issy; 1982  film fabularny prod. polskiej (102'); reż: Tadeusz Konwicki; wyk: Anna Dymna, Maria Pakulnis, Danuta Szaflarska, Ewa Wiśniewska, Edward Dziewoński i inni
01:45 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Hitmania
7.00 4 x 4
7.30 Magazyn religijny
8.00 Kosmiczne wojny
8.25 Psotny Bill
8.55 Hugo - program dla dzieci
9.30 Power Rangers (255) -serial fantast. USA
9.55 Muzykogranie
11.00 Strażnik Teksasu (147) - serial sens. USA
11.55 Tomcio Grubasek - kom. USA, 1995
13.45 Luzik guzik (11} - serial obycz. USA
14.40 Benny :Hill
15.30 Fundacja Polsat
15.45 Informacje
15.55 Prognoza pogody
16.00 Bar supercoctail
16.55 Roswell (22) - serial SF USA
17.45 JAG - Wojskowe Biuro Śledcze (21) - serial sens. USA
18.45 Informacje, Sport
19.05 Prognoza pogody
19.15 Willa x - talk show
20.10 Rodzina zastępcza (110) - serial kom. poL
20.40 Świat według Kiepskich (127) - serial kom. pol.
21.15 Idol
21.30 Losowanie Lotto
22.20 Kuba Wojewódzki -talkshow
23:15 Idol - wyniki
23.30 Latająca karetka (6) -  serial dok.
0.00 Piłkarski salon
1.00 Magazyn Ligi Mistrzów
2.00 Muzyka na bis
5.00 Zakończenie programu

TVN
5.25 Telesklep
7.25 Action Man - serial anim.
7.50 Zamkowy duszek - film dla dzieci USA, 1996 (120 min)
9.45 Kapitanowe zuchy - film przygod. USA, 1996 (89 min)
11.05 Droga do gwiazd - program rozrywkowy
12.20 Chwila prawdy - program rozrywkowy
13.35 Zielone drzwi - program fundacji TVN
14.05 Kropek
14.20 Co za tydzień - magazyn
14.40 Batman Forever - film fantastyczny USA, 1995 (121 min)
17.00 13 Posterunek 2 (7/42) - serial kom. poL
17.40 We dwoje - teleturniej (powt.)
19.00 TVN Fakty
19.25 Sport
19.30 Pogoda
19.35 Uwaga! - magazyn
20.00 Milionerzy- teleturniej
20.50 Agent (5) - reality show ·
21.55 Pod napięciem - talkshow
22.25 Superwizjer - magazyn sensacji i rozrywki
22.55 Nie do wiary - opowieści niesamowite
23.25 Noktowizjer - magazyn dla ludzi o mocnych nerwach
0.00 Ale plama · program rozrywkowy
0.40 Kompania braci - serial wojenny USA
2.10 Nic straconego -  programy powtórkowe

TVP 3 Regionalna
6.30 Angela Anakonda (6/26) - serial prod. amerykańsko-kanadyjskiej
7.00 Maggie i przyjaciele [10/13] - serial animowany prod. brytyjskiej
7.30 Kurier
7.45 Program lokalny
8.30 Kurier
8.45 Program lokalny
9.00 Teleplotki - magazyn
9.30 Kurier
9.45 Marszałek Piłsudski - serial biograficzny TVP 2001
10.45 Mysz - film obyczajowy prod. polskiej
11.50 Powrót Kopca Kościuszki
13.30 Program lokalny
14.30 Kurier
14.35 Marszałek Piłsudski - serial biograficzny TVP 2001
15.30 Kurier
15.45 Program lokalny
16.30 Kurier
16.45 Polska Agencja Satyryczna
17.30 Kurier
17.35 Teleplotki - plotki
18.00 Program lokalny
18.30 Kurier
18.35 Regiony kultury
18.45 50 lat TVP: Dom (20/25) - serial obyczajowy TVP
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.55 Od niedzieli do niedzieli - program publicystyczny
21.15 Książka tygodnia - magazyn
21.30 Kurier
21.45 Program lokalny
22.30 Kurier
22.55 Studio pogoda
23.00 Rocznica śmierci Jana Ciszewskiego
23.10 Złoto w Australii - relacja z World Master Games
23.55 Mistrzostwa Świata w karate
0.10 Powiedz, że mnie kochasz - dramat obycz.
1.50 Zakończenie programu

TV 4
6.00 Przygody Rin Tin Tina (24) - serial przygod. USA (powt.)
6.30 Przygody Maxa i Molly - serial anim. (powt.)
7.00 Dawid i Betszeba - dramat hist. USA (powt.)
9.00 Przygody Maxa i Molly - serial anim.
9.30 Przygody Rin Tin Tina (25) - serial przygod.
10.00 Mel - film przygod. USA (powt.)
11.30 KINOmaniaK
12.00 Super VlP
12.30 Rajdowe Mistrzostwa Świata
13.30 Na topie - wywiad z ...
14.00 Przyjaciel z gwiazd - film SF USA, 1997, (97 min)
16.00 Herkules (7) - serial przygod. USA
16.50 Akcja nad Berlinem (8) - serial sens. niem.
17.45 Dziennik
18.00 Informacje sportowe i Prognoza pogody
18.05 Diabli nadali (15) - serial kom. USA
18.35 Przygody Sindbada Żeglarza (19) - serial przygod. USA (powt.)
19.30 Gęsia skórka (10) - serial dla młodzieży kanad.
20.00 Umarli nie potrzebują pledu - kom. krym. USA, 1982 (85 min)
21.55 Drogówka
22.20 Komenda
22.50 To się w głowie nie mieści
23.15 Na wirażu (19) - serial sens. kanad.
0.10 Zagadka śmierci gubernatora - film krym. USA, 1994 (87 min)
1.50 Super VIP
2.20 Strefa P
2.45 Zakończenie programu

TVN 7
6.35 Telesklep
8.05 Łowca dusz - serial anim.
8.30 Babylon 5 - serial SF USA
9.20 Tajemnicza wyspa (19/44) - serial przygod. USA
9.45 S.O.S. dla delfinów- film dok.
10.35 Europejska corrida- film dok.
11.05 Zatoka Marlina 2 (3/21) - serial przygod. USA
11.55 Tajemniczy Mikołaj - film przygod. USA
13.35 Rodziców nie ma w domu (21 ,22/52) - serial kom. pol.
14.05 Raport TVN24 - magazyn
14.35 Drugie tysiąclecie (9/10) - serial dok.
15.30 Kanibale w świecie zwierząt (1) - film dok,
16.25 Asy wywiadu {2/13) - serial sens. USA (powt.)
17.20 Zapatrzony w gwiazdę - kom. romantyczna USA (powt.)
19.05 Nowojorski klan (4/9) - serial obycz. USA
20.00 Jeden z naszych - dramat krym. USA, 1994 (90 min)
21.50 Z Ziemi na Księżyc {3/12) - serial przygod. USA
23.05 Co za tydzień - magazyn
23.25 Kwiaty we włosach - rep.
23.45 Nieobecność usprawiedliwiona - dramat obycz. USA, (90 min)
1.25 Jeden z naszych - dramat krym. USA (powt.)
2.55 Zakończenie programu

TV Polonia
08:15 M jak miłość; odc. 62; serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski
09:05 Słowo na niedzielę
09:10 Uczmy się polskiego; lekcja 10 - Kto jest lepszy
09:45 Baśnie z tysiąca i jednej nocy; odc. 10/13 - Hassan al Basari cz. 1; serial animowany prod. francuskiej
10:10 Książki z górnej półki; - Książka dla dzieci; magazyn
10:20 Co Pani na to?; program publicystyczny
10:50 Złotopolscy; odc. 392 - Nic się nie zgadza; telenowela TVP; powt.
11:15 Złotopolscy; odc. 393 - Mały senator; telenowela TVP; powt.
11:50 Powrót Kopca Kościuszki; uroczystości oddania społeczeństwu odbudowanego stożka kopca Tadeusza Kościuszki
13:00 Transmisja Mszy Świętej; z kościoła pw. św. Jadwigi Śląskiej i św. Jacka w Biskupicach
14:05 Stawka większa niż życie; odc. 15/18 - Oblężenie; 1968  serial prod. polskiej; wyk: Stanisław Mikulski, Emil Karewicz
15:05 Vox-cudowna podróż; koncert zespołu
15:50 Dom Polski w Budapeszcie; reportaż Moniki Matl
16:05 Sensacje XX wieku; Kutrzeba cz. 1; program Bogusława Wołoszańskiego
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program Jacka Fedorowicza
17:40 M jak miłość; odc. 62; serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski; powt.
18:30 Kochamy polskie seriale; teleturniej (STEREO)
19:00 Zaproszenie; Tajemnice książańskich szlaków; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego; powt.
19:20 Dobranocka; Przygody Bolka i Lolka; odc. 42 - Mali ogrodnicy; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
19:58 Pogoda
20:00 Wieczór z Jagielskim; goście: Magdalena Wołłejko i Paweł Wilczak; talk show [stereo]
20:40 Bogusław Kaczyński zaprasza; Tu gdzie śpiewał Jan Kiepura-Wielka Gala w Krynicy; cz. 1; (STEREO); wyk: Grażyna Brodzińska, Marta Abako, Dariusz Stachura, Ryszard Wróblewski, Kałudi Kałudow, Polska Orkiestra Festiwalowa p/d Jacka Bonieckiego, Bogusław Kaczyński
21:45 Ekstradycja 3; odc. 5/10; 1998  serial sensacyjny prod. polskiej; reż: Wojciech Wójcik; wyk: Marek Kondrat, Witold Dębicki, Janusz Gajos, Piotr Machalica; powt.
22:40 Bogusław Kaczyński zaprasza; Tu gdzie śpiewał Jan Kiepura-Wielka Gala w Krynicy; cz. 2; (STEREO); wyk: Grażyna Brodzińska, Marta Abako, Dariusz Stachura, Ryszard Wróblewski, Kałudi Kałudow, Polska Orkiestra Festiwalowa p/d Jacka Bonieckiego, Bogusław Kaczyński
23:30 Bezludna wyspa
00:25 M jak miłość; odc. 62; serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski; powt.
01:15 Przygody Bolka i Lolka; odc. 42 - Mali ogrodnicy; serial animowany dla dzieci; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:49 Sport; powt.
01:54 Pogoda; powt.
02:00 Wieczór z Jagielskim; goście: Magdalena Wołłejko i Paweł Wilczak; talk show [stereo]; powt.
02:40 Bogusław Kaczyński zaprasza; Tu gdzie śpiewał Jan Kiepura-Wielka Gala w Krynicy; cz. 1; (STEREO); wyk: Grażyna Brodzińska, Marta Abako, Dariusz Stachura, Ryszard Wróblewski, Kałudi Kałudow, Polska Orkiestra Festiwalowa p/d Jacka Bonieckiego, Bogusław Kaczyński; powt.
03:40 Zaproszenie; Tajemnice książańskich szlaków; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego; powt.
04:00 Nagroda "Wolności" im. Jana Karskiego; reportaż Filipa Kapsy; powt.
04:15 Stawka większa niż życie; odc. 15/18 - Oblężenie; 1968  serial prod. polskiej; wyk: Stanisław Mikulski, Emil Karewicz; powt.
05:10 Bogusław Kaczyński zaprasza; Tu gdzie śpiewał Jan Kiepura-Wielka Gala w Krynicy; cz. 2; (STEREO); wyk: Grażyna Brodzińska, Marta Abako, Dariusz Stachura, Ryszard Wróblewski, Kałudi Kałudow, Polska Orkiestra Festiwalowa p/d Jacka Bonieckiego, Bogusław Kaczyński; powt.
06:05 Książki z górnej półki; - Książka tygodnia; magazyn; powt.
06:15 Tam gdzie jesteśmy; Kombatant; reportaż Jerzego Klechty; powt.
06:45 Książki z górnej półki; - Książka dla dzieci; magazyn; powt.
06:55 Zakończenie programu


Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
07.15 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
07.40 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
08.10 Wbrew prawu (Against The Law) (55 min.).
09.00 Szkoła lotników (Flying Soldiers) (25 min.).
09.25 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
09.50 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
11.05 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
11.30 Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes of Mountain Rescue) (25 min.).
11.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
12.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.10 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.35 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
14.00 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
14.25 Wbrew prawu (Against The Law) (55 min.).
15.15 Psi patrol (Dog Squad) (25 min.).
15.45 Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes of Mountain Rescue) (25 min.).
16.10 Szkoła lotników (Flying Soldiers) (25 min.).
16.40 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00 Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
17.30 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
17.55 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
18.20 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
18.45 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
19.10 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
19.35 Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
20.00 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
20.30 Dzień prawdy : DNA - nadzieja dla skazańców (Judgement Night - DNA The Ultimate Test) (75 min.).
21.45 Impacto TV (Impacto TV) (25 min.).
22.10 Chronić i służyć (Protect & Serve). (55 min.).
23.05 Wbrew prawu (Against The Law) (55 min.).
23.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
00.20 Dzień prawdy : DNA - nadzieja dla skazańców (Judgement Night - DNA The Ultimate Test) (75 min.).
01.35 Chronić i służyć (Protect & Serve). (55 min.).
02.30 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
02.55 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
03.20 Szkoła sławy (Fame School) (25 min.).
03.45 Rozbitkowie (Shipwrecked) (25 min.).
04.10 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
04.40 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
05.05 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).

Romantica
06.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 114) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
07.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 115) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
08.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 116) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
09.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 117) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
10.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 118) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
11.00    Zemsta (La Revancha) (Część 22) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
12.00    Zemsta (La Revancha) (Część 23) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 24) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    Zemsta (La Revancha) (Część 25) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
15.00    Zemsta (La Revancha) (Część 26) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
16.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 114) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
17.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 115) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
18.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 116) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
19.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 117) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
20.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 118) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) (Część 22) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    Zemsta (La Revancha) (Część 23) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
23.00    Zemsta (La Revancha) (Część 24) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
24.00    Zemsta (La Revancha) (Część 25) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
01.00    Zemsta (La Revancha) (Część 26) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).

HBO
06:30 Kobiety na wybiegu, odc. 1: Konkursy piękności (Secret World Of Women Of Catwalk Ep. 01 - Beauty Pageants) dokumentalny, USA, 47 min.
07:20 Niekończąca się opowieść - Baśnie, odc. 1 (Tales From The Neverending Story Ep. 01) familijny, Kanada 2001, 88 min., reż. Giles Walker/ Adam Weissman, wyk. Mark Rendall, Victoria Sanchez
08:50 Cinema, cinema, odc. 45 (Cinema Cinema Cinema V. (912) Ep. 45) magazyn filmowy, USA 2002, 23 min.
09:15 Robin Hood (Robin Hood) animowany, USA 1973, 79 min., reż. Wolfgang Reitherman, wyk. Brian Bedford, Peter Ustinov
10:35 Barry Lyndon (Barry Lyndon) dramat kostiumowy, W. Brytania 1975, 177 min., reż. Stanley Kubrick, wyk. Ryan O'Neal, Marisa Berenson
13:35 Gwiazdy Hollywood - Leslie Nielsen (Hollywood Superstars: Leslie Nielsen) dokumentalny, USA, 26 min.
14:00 W pustyni i w puszczy, odc. 1 serial przygodowy, Polska 2001, 50 min.
14:55 Gwiezdny pył (Stardust) familijny, USA 1998, 93 min., reż. Charles Cirgenski, wyk. Amanda Donohoe, Giancarlo Esposito
16:30 Na planie, odc. 44 (On The Set Ep. 044) magazyn filmowy, USA 2002, 30 min.
17:00 Taniec nocy letniej (Midsummer Night Dance) obyczajowy, Włochy 1999, 117 min., reż. Pupi Avati, wyk. Gianni Cavina, Valentina Cervi
19:00 Porzuceni (Un Couple Modele) komedia romantyczna, Francja 2001, 94 min., reż. Charlotte Brandstrom, wyk. Pierre Arditi, Bernard Le Coq
20:35 Zobacz w HBO magazyn filmowy, Polska 2002, 24 min.
21:00 Powiedz "tak" (The Wedding Planner) komedia romantyczna, Niemcy/USA 2001, 99 min., reż. Adam Shankman, wyk. Jennifer Lopez, Matthew McConaughey
22:45 Utalentowany pan Ripley (The Talented Mr. Ripley) thriller, USA 1999, 133 min., reż. Anthony Minghella, wyk. Matt Damon, Gwyneth Paltrow
01:00 Full Metal Jacket (Full Metal Jacket) dramat wojenny, USA 1987, 111 min., reż. Stanley Kubrick, wyk. Matthew Modine, Arliss Howard
02:55 Człowiek prezydenta (The President's Man) film akcji, USA 2000, 90 min., reż. Eric Norris/ Michael Preece, wyk. Chuck Norris, Dylan Neal
04:25 Na planie, odc. 44 (On The Set Ep. 044) magazyn filmowy, USA 2002, 30 min.
04:55 Robin Hood (Robin Hood) animowany, USA 1973, 79 min., reż. Wolfgang Reitherman, wyk. Brian Bedford, Peter Ustinov 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.