FANDOM


TVP 1
06.00 Kawa czy herbata?
08.00 Wiadomości
08.10 Prognoza pogody
08.15 Krakowskie Przedmieście 27
08.30 Telezakupy
08.45 Mapeciątka: Zabawowy kanał Gonzusia - serial animowany
09.10 Jedyneczka - program dla dzieci
09.50 Mapeciątka: Kermit Pan - serial
10.20 Rusłan i Ludmiła (3/4) - baśń filmowa, ZSRR
11.00 Telezakupy
11.15 Bioterror (2-ost.) - film dok.
11.45 English and Arts: Sztuka podróżowania (2) - kurs języka angielskiego
12.00 Wiadomości
12.10 Agrobiznes - rolniczy magazyn informacyjny
12.20 W drodze do Unii - program publicystyczny
12.45 Klan (606) - telenowela, Pol.
13.15 Szansa na życie
13.30 Narodziny (23/24): Ciernik - serial dokumentalny, Francja
13.35 Telezakupy
13.50 U siebie: Wołyńska harfa - mag.
14.10 Układ scalony - program public.
14.40 Wielki mały biznes - magazyn
15.00 Wiadomości
15.10 Archiwum Polskich Wydarzeń Kulturalnych - cykl dokumentalny
15.35 Rewizja nadzwyczajna: Władysław Raczkiewicz - pr. historyczny
16.00 Rower Błażeja - magazyn
16.30 Moda na sukces (1647) - telenowela, USA
17.00 Teleexpress
17.20 Piłkarski Express
17.30 Gość Jedynki
17.45 Klan (607) - telenowela, Pol.
18.10 Mój ślad w telewizji - cykl dok.
18.15 Zwyczajni-niezwyczajni - program publicystyczny
19.00 Wieczorynka: Bolek i Lolek, Reksio - seriale animowane, Polska
19.30 Wiadomości
19.55 Sport i prognoza pogody
20.10 SPRAWIEDLIWOŚĆ NA OSIEMNASTU KOŁACH - serial sens., USA
21.00 Czas na dokument: Ja, robotnik budowlany - film dokumentalny
21.35 Forum - program publicystyczny
22.20 Wrzuć Jedynkę
22.25 5 minut o Unii Europejskiej - program publicystyczny (powt.)
22.35 Monitor Wiadomości
22.55 Sportowy flesz
23.05 Plus minus - mag. ekonomiczny
23.40 ŻYCIE NA KRAWĘDZI - film obyczajowy, USA
01.10 Zakończenie programu

TVP 2
07:50 Studio urody
08:00 Program lokalny
08:30 Co ludzie powiedzą; odc.23/40; serial kom.prod.angielskiej
09:00 Doktor z alpejskiej wioski; odc.57/97 - Ścieżki losu; serial prod. niemiecko-austriacko-włoskiej
09:50 Święta wojna; odc.80 - Chłop jak dąb; serial TVP; powt.
10:20 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Wileński smak; powt.
10:50 Wielka odmiana; odc.20/26 - Nie tylko przyszłość się liczy; serial prod. australijskiej
11:50 Słoneczny patrol; odc.18/22; serial prod.USA
12:40 Krajobraz Polski; odc.11-Słuchając podkarpackiej ciszy
13:00 Panorama
13:10 Kabaret wśród gwiazd - Jubileuszowa AFERA; cz.1; [stereo]
14:05 Lopaka i jego przyjaciel delfin; odc.22 - Uciekinier Bolo; serial anim.prod.australijsko.-niemieckiej
14:30 30 ton! - lista,lista- lista przebojów; [stereo]; powt.
14:55 Providence; odc.33/40; serial prod. USA
15:40 PROGRAM LOKALNY
16:00 Panorama
16:22 Pogoda
16:30 Złotopolscy; odc.431 - Odpowiedź Prezydenta; telenowela TVP; powt.
17:00 Słoneczny patrol; odc.19/22; serial prod.USA
17:45 Nagroda Literacka Nike 2002-nominacja; Manuela Gretkowska -"Polka"
17:50 Program lokalny
18:22 Pogoda
18:30 Panorama
18:50 Podróże z Euro
18:55 Jeden z dziesięciu; teleturniej
19:30 Telewizyjne Wiadomości Literackie
19:55 Podróże z Euro
20:00 Mundial 2002 - raport
20:30 Biało-czerwoni; magazyn
21:00 M jak miłość; odc.32; serial TVP; powt.
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:28 Pogoda
22:35 Magazyn Ekspresu Reporterów
23:35 Wieczór filmowy Kocham Kino; Tylko instynkt; Once were Warriors; 1994  film fab.prod.nowozelandzkiej [tylko dla dorosłych]; reż: Lee Tamahori; wyk: Rena Owena,Temuera Morrison,Mamaengaroa Kerr-Bell
01:20 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
7.00 Robocop - serial anim.
7.25 Piesek Poochini - serial anim.
7.50 Wysoka fala (59) - serial
8.45 Słoneczny patrol (116) - serial
9.40 Amor Latino (100) - serial
10.35 Samo życie (59) - serial
10.55 Zatoka nieszczęśliwych kochanków (7) - serial
11.50 Z głową w chmurach (84) - serial
12.45 Życie jak poker (48) - serial
13.15 Macie, co chcecie
13.45 Trędowata (14) - serial
14.45 Najzabawniejsze zwierzęta świata
15.15 Zamek czarodziejów
15.45 Informacje
16.00 Studio Mundial
16.10 Serca na rozdrożu (45) - serial
17.05 Strażnik Teksasu (135) - serial
18.00 Mistrzostwa Świata 2002 - Dania - Francja (I połowa)
18.45 Informacje
19.05 Sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 Mistrzostwa Świata 2002 - Dania - Francja (II połowa)
20.00 Samo życie (60) - serial
20.30 Studio Mundial
21.15 Boston Public (10) - serial, ok. 21.30 Losowanie LOTTO
22.15 Mistrzostwa Świata 2002 - Kamerun - Niemcy (I połowa) "
23.00 Informacje i sport
23.10 Prognoza pogody
23.15 Mistrzostwa Świata 2002 - Kamerun - Niemcy (II połowa)
24.00 Playboy
0.55 Muzyka na BIS
5.00 Pożegnanie

TVN
5.35 Kropka nad "i"
5.50 Tajemnice pocałunku (12) - telenowela
6.35 Telesklep
7.05 Brzydula (94) - telenowela
7.50 W 80 marzeń dookoła świata - serial anim.
8.15 Przyjaciel Bob - serial anim.
8.40 Przygody syrenki - serial anim.
9.05 Przygody Animków - serial anim.
9.30 Tele Gra
10.35 Telesklep
11.50 Rozmowy w toku - talk show
12.50 Galaktyka - teleturniej
13.25 Przygody syrenki - serial anim.
13.50 Przygody Animków - serial anim.
14.15 Beverly Hills 90210 (190) - serial
15.15 Milionerzy
16.00 TVN Fakty, pogoda
16.15 Brzydula (96) - telenowela
17.10 Tajemnice pocałunku (13) - telenowela
18.00 Rozmowy w toku - talk show
19.00 TVN Fakty
19.30 Kropka nad "i"
19.45 Sport
19.50 Pogoda
20.00 W kręgu śmierci - film sens.
21.55 Granice - serial dok.
22.30 TVN Fakty
22.45 Potępieniec (2) - serial
23.45 Mortal Kombat (2) - serial
0.45 Tenbit.pl - magazyn
1.45 Extra Wizjer - mag.
2.05 Nic straconego - powtórki programów

TVP 3 Regionalna
6.30 Kurier
6.35 Echa dnia
7.00 Waldo Wspaniały
7.30 Kurier
7.35 Kłopoty z Zosią
8.00 Program lokalny
8.30 Kurier
8.45 Gość dnia
9.00 Zdumiewający świat zwierząt
9.30 Kurier
9.35 Saga Jacksonów
10.20 Regiony kultury
10.30 Kurier
10.45 Telekurier
11.15 Gość dnia
11.30 Kurier
11.45 To jest temat
12.00 Kowalski i Schmidt
12.30 Kurier
12.35 Michael Palin śladami Hemingwaya
13.30 Kurier
13.45 Agrobiznes
14.00 Teleplotki
14.30 Kurier
14.45 Europa bez granic
15.00 Klasyczne motocykle
15.30 Kurier
15.40 Program lokalny
16.30 Kurier
16.45 Kowalski i Schmidt
17.15 To jest temat
17.30 Kurier
17.50 Program lokalny
18.20 Regiony kultury
18.30 Program lokalny
18.55 Zderzenia parlamentarne
19.30 50 lat TVP
20.00 Telekurier
20.30 Kurier
20.40 Eurotel
20.50 Echa dnia
21.15 Program lokalny
21.30 Kurier gospodarczy
21.45 Program lokalny
22.00 Kursk
22.55 Detektyw Beck
23.45 Kurier
0.15 Zakończenie programu

TV 4
06.00 Strefa P - magazyn muzyczny
06.30 INFORmator prawny - mag.
06.45 INFORmator gospodarczy - magazyn Gazety Prawnej
07.00 Muzyczne listy - magazyn muz.
07.50 Alicja w krainie czarów (45) - serial animowany, Japonia/USA
08.20 Mundial 2002 - mecz Senegal - Urugwaj
10.50 Cień anioła (13) - serial sensacyjny, USA
11.50 Tato, co Ty na to (1) - serial komediowy, USA
12.20 Hotelik 'Pod Sosnami' (3) - serial komediowy, USA
12.50 Oh, Baby 2 (18) - serial kom.
13.15 Mundial 2002 - mecz Arabia Saudyjska - Irlandia
15.35 Miasteczko Evening Shade (79) - serial komediowy, USA
16.00 Fiorella (39) - serial obycz.
17.00 Bieg po szmal (10) - serial kom.
17.30 HOT CHAT - program public.
17.45 Dziennik i prognoza pogody
18.00 Życiowa szansa - teleturniej
19.00 NAJEMNICY (3) - serial sens.
20.00 Mundial 2002 - mecz Senegal - Urugwaj
21.50 Dziennik
22.00 Inf. sportowe i prognoza pogody
22.05 VIP - wydarzenia i plotki - mag.
22.15 Viper (17) - serial sens., USA
23.15 WESOŁY BABINIEC (19) - serial kom., USA
23.45 Mundial 2002 - mecz Arabia Saudyjska - Irlandia
01.35 X Laski - program erotyczny
02.05 Muzyczne listy - magazyn muz.
02.55 Muzyczny VIP - magazyn muz.
03.30 Zakończenie programu

TVN 7
6.55 Telesklep
7.10 Dragon Ball Z - serial anim.
7.35 Dragon Ball Z - serial anim.
8.00 Labirynt namiętności (24) - telenowela
8.50 Nigdy cię nie zapomnę (22) - telenowela
9.40 Melrose Place (114) - serial
10.30 Łamisłówka
11.00 Asy wywiadu (2) - serial
11.50 Telesklep
13.50 Angela (69) - telenowela
14.40 Wojowniczki z krainy marzeń - serial anim.
15.05 Maska - serial anim.
15.30 Dragon Ball Z - serial anim.
15.55 Dragon Ball Z - serial anim.
16.15 Pełna chata (25) - serial
16.45 Krok za krokiem (55) - serial
17.15 Medicopter 117 (15) - serial
18.10 Asy wywiadu (3) - serial
19.05 Melrose Place (115) - serial
20.00 Szalona miłość - film obycz. USA (1992), wyk. Holly Hunter, Gena Rowlands, Bill Pullman, Julian Sands, Herta Ware, Frances McDormand
21.50 Klaun (22) - serial
22.45 Pocałuj mnie, Guido - komedia USA (1997), wyk. Nick Scotti, Anthony Barile, Anthony DeSando, Craig Chester
0.20 Dziewczyna z sąsiedztwa - film sens. kanad. (1999)
1.55 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Kawa czy herbata
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Krakowskie Przedmieście 27
08:25 Klan; odc. 593; telenowela TVP
08:50 Jubileuszowy walc; reportaż
09:20 Portret chłopski; program Mai Kossakowskiej, przedstawiający malarstwo Stanisława Baja
09:35 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Galicyjski smak; powt.
10:00 Gwiazdozbiór polskiego sportu; Zbigniew Pietrzykowski; powt.
10:30 Zgadnij odpowiedz; program dla dzieci
10:35 Na żywioł; Ogień; program przyrodniczy dla dzieci
11:00 Molly; odc. 3; 1994  serial prod.polsko-angielskiej
11:30 Klan; odc. 593; telenowela TVP; powt.
12:00 Wiadomości
12:15 Sportowy tydzień; program pod redakcją Krzysztofa Miklasa; powt.
13:05 Berliński express; magazyn; powt.
13:15 Plebania; odc. 40; serial TVP
13:45 Szansa na sukces; Wojciech Gąssowski; powt.
14:40 Ojczyzna-polszczyzna; O umasawianiu i włączaniu; program prof. Jana Miodka i Władysława Tomasza Stecewicza; powt.
15:00 Wiadomości
15:10 Łowicz; program Andrzeja Kozłowskiego
15:35 Eurofolk - Sanok; - zespół "Galicja Folk Band"; występ zespołu
16:00 Panorama
16:22 Pogoda
16:30 Raj; magazyn katolicki
17:00 Teleexpress
17:15 Eurotel; magazyn
17:30 Gość Jedynki
17:45 Na żywioł; Ogień; program przyrodniczy dla dzieci; powt.
18:05 Molly; odc. 3; 1994  serial prod.polsko-angielskiej; powt.
18:30 Panorama
18:50 Klan; odc. 593; telenowela TVP; powt.
19:15 Dobranocka; Reksio; odc. pt. - Reksio i dzięcioł; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:56 Sport
20:01 Pogoda
20:05 Bitwy; Racławice 1794; film dokumentalny Lucyny Smolińskiej i Mieczysława Sroki
21:15 Plebania; odc. 40; serial TVP; powt.
21:40 W 80 minut dookoła świata czyli nieznany życiorys Jacka Wójcickiego; powt.
22:25 997-magazyn kryminalny
23:00 Forum; program publicystyczny
23:45 Monitor  Wiadomości
00:05 Sportowy flesz
00:10 Kolejka - Lista przebojów
00:40 Rozalka Olaboga!; odc. 1/7 - Witaj, Rozalko; 1984  serial dla młodych widzów; reż: Jadwiga Kędzierzawska; wyk: Krystyna Sienkiewicz, Krystyna Tkacz, Ola Piotrowska, Marcin Kotulniak
01:15 Reksio; odc. pt. - Reksio i dzięcioł; serial animowany dla dzieci; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:55 Sportowy flesz; powt.
02:00 Klan; odc. 593; telenowela TVP; powt.
02:30 Plebania; odc. 40; serial TVP; powt.
03:00 Droga w świetle księżyca; 1972  dramat prod. polskiej (61'); reż: Witold Orzechowski; wyk: Juliette Mayniel, Jerzy Zelnik, Mieczysław Voit, Tadeusz Białoszczyński, Ryszard Dembiński
04:05 Bitwy; Racławice 1794; film dokumentalny Lucyny Smolińskiej i Mieczysława Sroki; powt.
05:20 997-magazyn kryminalny; powt.
06:00 Zakończenie programu

HBO
06:30 10 największych budowli świata - (Ultimate 10: Biggest Structures) dokument, USA, 46 min.
07:20 Komedia niewinności - (La Comedié De L'innocence) dramat, Francja 2000, 98 min.
09:05 Amulet - (Luck Of The Irish) familijny, USA 2001, 82 min.
10:30 Na planie, odc. 23 - (On The Set Ep. 023) magazyn filmowy, 22 min.
11:00 Chłopcy z Sunset Ridge - (The Boys Of Sunset Ridge) dramat, USA 2001, 84 min.
12:30 Cinema, cinema, odc. 23 - (Cinema Cinema Cinema V. (890) Ep. 23) magazyn filmowy, USA, 23 min.
13:00 Ania i Wiktor - (Anja And Victor) komedia romantyczna, Dania 2001, 85 min.
14:30 10 największych budowli świata - (Ultimate 10: Biggest Structures) dokument, USA, 46 min.
15:20 Gniew oceanu - (The Perfect Storm) film akcji, USA 2000, 116 min.
17:25 Wampirek - (The Little Vampire) komedia, USA 2000, 91 min.
19:00 Starszy brat - (Big Brother Trouble) familijny, USA 2000, 84 min.
20:30 Gwiazdy Hollywood - Danny de Vito  (Hollywood Superstars: Danny de Vito) dokument, USA, 26 min.
21:00 Nieuczciwi - (Cheaters) dramat, USA 2000, 101 min.
22:45 Wesprzyj się na mnie - (Lean On Me) dramat, USA 1989, 104 min.
00:30 Fenomen żonatego faceta, odc. 2 - (The Mind Of The Married Man 02: The Secret Of The Universe) serial komediowy, USA, 28 min.
01:00 Wąglik - (Anthrax) thriller, Kanada 2001, 89 min.
02:35 Wygrane marzenia - (Coyote Ugly) romantyczny, USA 2000, 96 min.
04:15 Gniew oceanu - (The Perfect Storm) film akcji, USA 2000, 116 min.

TV Puls
06:45    "Kobiety mojego życia" reż.Wolfgang Huebner, wyk.Günter Mack, Ursula Buschhorn, Julia Dahmen, Fritzi Eichhorn serial obyczajowy Niemcy 1995
07:30    Telesklep
07:50    "Ulica zakochanych" reż.Jaime Humberto Hermosillo, wyk.Omar Fierro, Silvia Navarro, Juan Manuel Bernal, Sergio Basanez telenowela (powt.) Meksyk 2000
08:40    "Kacper i przyjaciele" serial animowany USA
09:30    "James Cook" "Byli sobie odkrywcy" serial animowany Francja
10:00    "Dotyk anioła" reż.Victor Lobl, wyk.Roma Downey, Della Reese, Joe Penny, Paul Rodriguez serial obyczajowy (powt.) USA 1994
11:00    "Kobiety mojego życia" reż.Wolfgang Huebner, wyk.Günter Mack, Ursula Buschhorn, Julia Dahmen, Fritzi Eichhorn serial obyczajowy (powt.) Niemcy 1995
12:00    Kuchnia magazyn kulinarny
12:25    Real autoklub.pl magazyn motoryzacyjny
12:50    Telesklep
14:50    "Cudowne lata" wyk.Fred Savage, Alley Mills, Dan Lauria, Jason Hervey serial obyczajowy (powt.) USA 1987
15:15    "Bill Cosby Show" reż.Jay Sandrich, wyk.Bill Cosby, Phylicia Rashad, Malcolm-Jamal Warner, Tempestt Bledsoe serial komediowy (powt.) USA 1990
15:45    "Kacper i przyjaciele" serial animowany (powt.) USA
16:35    "James Cook" "Byli sobie odkrywcy" serial animowany (powt.) Francja
17:05    "Ulica zakochanych" reż.Jaime Humberto Hermosillo, wyk.Omar Fierro, Silvia Navarro, Juan Manuel Bernal, Sergio Basanez telenowela Meksyk 2000
18:00    "Cudowne lata" wyk.Fred Savage, Alley Mills, Dan Lauria, Jason Hervey serial obyczajowy USA 1987
18:30    "Bill Cosby Show" reż.Tony Singletary, wyk.Bill Cosby, Phylicia Rashad, Malcolm-Jamal Warner, Tempestt Bledsoe serial komediowy USA 1990
19:00    "Dotyk anioła" reż.Tim van Patten, wyk.Roma Downey, Della Reese, Jasmine Guy, Stacy Keach serial obyczajowy USA 1994
20:00    Serwis Pulsu, Sport, Pogoda
20:15    Pytania Krzysztofa Skowrońskiego program publicystyczny
20:30    Lista przebojów filmowych magazyn
21:00    Po co jest celibat? Studio otwarte - Cybernetyki 7 program publicystyczny
22:30    Moto max magazyn motoryzacyjny
23:00    "Szeryf" wyk.Jeff Fahey, Raymond Cruz, Melora Walters, Richard Gant serial sensacyjny USA 1995
23:50    Zakończenie programu 

TV Niepokalanów II
14:55    Program dnia
15:00    Godzina Miłosierdzia
15:25    "Park Güell" film dokumentalny
15:40    Nowenna do św. Antoniego
16:00    św. Barnaby Kalendarz liturgiczny
16:05    "Głowa" film dokumentalny
16:20    Piękno wielorakie
16:35    Magazyn Diecezji Toruńskiej
17:05    "Syn marnotrawny" reż.Vicente Abreu, wyk.Denis Derkian, Jonas Mello, Rui Minharro film obyczajowy Brazylia
18:10    "Francja - Picardia" "Archeologia" film dokumentalny
18:55    Program dnia
19:00    Rekoronacja w Skępem
19:20    "Romantyczna przygoda" "Przygody Błękitnego Rycerzyka" serial animowany
19:30    "Kaczki wudi" "Odkrywamy planetę Ziemię" film przyrodniczy
20:05    Czarno-biały - rozmowa
20:30    Rodzina w nauczaniu Prymasa Tysiąclecia felieton
20:35    część bolesna Różaniec
21:00    Apel Jasnogórski
21:05    św. Barnaby Kalendarz liturgiczny
21:10    Sztuka - środkiem jednania ludzi felieton
21:15    Nowenna do św. Antoniego
21:35    "W nurcie wspomnień" film dokumentalny
22:35    Zespół Nasza Rodzina Poszerzona Ewangelizacja muzyką program duszpasterski
23:00    Zakończenie programu 

TVP 3 Opole
06:30    Kurier program informacyjny (WP)
06:35    Echa dnia program publicystyczny (WP)
07:00    "Waldo wspaniały" serial animowany (WP) Francja 1999
07:30    Kurier program informacyjny (WP)
07:35    "Kłopoty z Zosią" serial animowany (WP) Francja 1992
08:00    Opolski serwis informacyjny
08:10    Publicystyka opolska
08:30    Kurier program informacyjny (WP)
08:45    Gość dnia (WP)
09:00    "Zdumiewający świat zwierząt" serial animowany (WP) Wielka Brytania 1998
09:30    Kurier program informacyjny (WP)
09:35    "Saga Jacksonów" reż.J. Callen, wyk.S. Whittaker, P. Tooney, D. Meade, E. Ashenden serial obyczajowy (WP) Australia 1999
10:20    Regiony kultury magazyn kulturalny (WP)
10:30    Kurier program informacyjny (WP)
10:45    Telekurier magazyn (WP)
11:15    Piłkarski Express (WP)
11:30    Kurier program informacyjny (WP)
11:45    To jest temat - cykl reportaży (WP)
12:00    Kowalski i Szmidt magazyn (WP)
12:30    Kurier program informacyjny (WP)
12:35    "Michael Palin śladami Hemingwaya" serial dokumentalny (WP) Wielka Brytania 1999
13:30    Kurier program informacyjny (WP)
13:45    Agrobiznes magazyn rolniczy (WP)
14:00    Teleplotki magazyn (WP)
14:30    Kurier program informacyjny (WP)
14:45    Tożsamość Europa bez granic magazyn (WP)
15:00    "Klasyczne motocykle" film dokumentalny (WP) W. Bryt. 1999
15:30    Kurier program informacyjny (WP)
15:40    Opolski serwis informacyjny
15:50    Rozmowa dnia program publicystyczny
16:30    Kurier program informacyjny (WP)
16:45    Kowalski i Szmidt magazyn (WP)
17:15    To jest temat - cykl reportaży (WP)
17:30    Kurier program informacyjny (WP)
17:50    Publicystyka opolska
18:00    Opolski serwis informacyjny
18:15    Sport opolski, Prognoza pogody
18:20    Regiony kultury magazyn kulturalny (WP)
19:30    50 lat TVP - z archiwum rozrywki (WP)
20:00    Telekurier magazyn (WP)
20:30    Kurier program informacyjny (WP)
20:45    Eurotel magazyn (WP)
20:50    Echa dnia program publicystyczny (WP)
22:05    "Kursk" film dokumentalny (WP) Dania 2000
22:55    "Detektyw Beck" reż.Amanda Redman, wyk.Amanda Redman, Caroline Loncq, David Hunt, William Ash serial sensacyjny (WP) W. Bryt. 1997
23:45    Kurier program informacyjny (WP)
00:10    Zakończenie programu 

WTK
08:00    Kawa na ławę program publicystyczny
08:20    Książka nie tylko do poduszki - nowości wydawnicze
08:35    Puls dnia - serwis informacyjny
08:45    Puls sportu
09:00    10 minut dla... rozmowa z politykiem
09:15    Kolonia Europejskie ogrody zoologiczne
09:30    "Artur i mamuśka" serial komediowy Australia 1987
10:00    Arena program sportowy
10:30    Program lokalny
11:00    "Pod słońcem Afryki" serial przyrodniczy
11:30    Scena magazyn kulturalny
12:00    Relacja z posiedzenia Rady Miejskiej w Poznaniu
14:30    Program lokalny
15:00    Relacja z posiedzenia Rady Miejskiej w Poznaniu
16:30    Program lokalny
17:00    Relacja z posiedzenia Rady Miejskiej w Poznaniu
17:50    Puls dnia - serwis informacyjny
18:00    Bajki dla dzieci
18:10    Kolejorz magazyn piłkarski
18:40    Puls dnia - serwis informacyjny
19:05    Relacja z posiedzenia Rady Miejskiej w Poznaniu
19:45    Puls sportu
20:00    Puls dnia - serwis informacyjny
20:20    Policjanci magazyn policyjny
20:35    TeleKonin magazyn
21:05    "Na pełnym morzu" serial obyczajowy Szwecja 1992
22:00    Program lokalny
22:30    Puls dnia - serwis informacyjny
22:45    Puls sportu
23:00    Kolejorz magazyn piłkarski
23:15    Relacja z posiedzenia Rady Miejskiej w Poznaniu
00:00    Zakończenie programu 

TKK
17:00    Abecadło M2
17:00    Abecadło M2
17:15    Wiadomości TKK, Prognoza pogody i Komunikaty
17:30    Komentarz dnia
17:35    Worek sportowy
18:00    Godzina z TKK (powt.)
19:00    Godzina z TKK (powt.)
20:00    Godzina z TKK (powt.)
21:00    Godzina z TKK (powt.)
22:00    Godzina z TKK (powt.)
23:00    Zakończenie programu 

Le Cinema
14.00 Koszula z węża (La Camisa De La Serpiente) komedia, Hiszpania, 1997, 91 min
16.00 Granica (Border) dramat, Wielka Brytania, 1988, 97 min
18.00 Panna włońcianka (Barysznia - Krestijanka) melodramat, WNP 1995, 119 min
20.00 Dokument. Muzyka filmowa: Ennio Maricone, Studio Company, 2002, 30 min
20.30 Mniej niż zero (Menos Que Cero) dramat, Hiszpania, 1996, 90 min
22.00 Solo na klarnecie (Solo For Clarinet) thriller, Niemcy, 19xx, 92 min
00.00 Tajemna podróż (Le Voyage En Douce) film obyczajowy, Francja, 1980 100 min.

TeDe
06.00 Strefa P - magazyn muzyczny
06.30 INFORmator prawny – magazyn Gazety Prawnej
06.45 INFORmator gospodarczy - magazyn Gazety Prawnej
07.00 informacje Telewizji Dolnośląskiej
07.15 Kalejdoskop Dolnośląski - publicystyka lokalna
07.50 „Alicja w krainie czarów” („Alice in Wonderland”) (45) – serial animowany,
08.20 Mistrzostwa Świata 2002 w piłce nożnej: mecz Senegal - Urugwaj
10.50 "Cień anioła” ("Dark Angel") (13) – serial sensacyjno-fantastyczny, USA 2000,
11.50 „Tato co ty na to” ("Brother's Keeper") (1) - serial komediowy, USA 1998-99,
12.50 „Oh, Baby 2” (18) – serial komediowy, USA 1998, prod. Linda Mathious, Heather MacGillvary, wyk. Cynthia Stevenson, Jessica Walter, Matt Champagne
13.15 Mistrzostwa Świata 2002 w piłce nożnej: mecz Arabia Saudyjska - Irlandia
15.35 „Miasteczko Evening Shade” („Evening Shade”) (79) – serial komediowy, USA 1990-1994, reż. Robby Benson, Frank Bonner, wyk. Burt Reynolds, Ossie Davis,  Hal Holbrook,
16.00 „Fiorella” („Pobre Diabla”) (39) – telenowela, Peru 2000, wyk. Angie Cepeda,
17.00 „Bieg po szmal” („Arliss”) (10) – serial, produkcja: Timothy Marx, wyk. Robert Wuhl, Jim Turner, Sandra Oh
17.30 Hot Chat - interaktywny program publicystyczny
17.45 informacje Telewizji Dolnośląskiej
17.58 Prognoza pogody
18.00 „Życiowa szansa 2” (57) – teleturniej
19.00 „Najemnicy” („Soldier of Fortune 2”) (3) - Serial akcji, USA 1997, prod. Jerry Bruckheimer, Don Simpson, Neil R. Russell, Greg Strangis, wyk. Brad Johnson, Tim Andrews, Real Andrews, Melinda Clarke, Mark A. Sheppard, David Selby
20.00 informacje Telewizji Dolnośląskiej
20.10 Informacje sportowe
20.13 Prognoza pogody
20.15 Mistrzostwa Świata 2002 w piłce nożnej: mecz Senegal - Urugwaj
22.05 VIP – wydarzenia i plotki – magazyn ciekawostek i sensacji
22.15 "Viper" ("Viper 3") (17) - serial sensacyjny, USA, 1995, reż. Danny Bilson,
23.15 „Wesoły babiniec” („Ladies Man”) (19) – serial komediowy, USA 1999, reż. James Burrows, wyk. Alfred Molina, Sharon Lawrence, Park Overall, Betty White
23.45 Mistrzostwa Świata 2002 w piłce nożnej: mecz Arabia Saudyjska - Irlandia
01.35 X Laski – program rozrywkowy
02.05 Muzyczne listy – magazyn muzyczny
02.55 Muzyczny VIP – magazyn muzyczny
03.30 Kalejdoskop Dolnośląski - publicystyka lokalna
03.45 informacje Telewizji Dolnośląskiej

Reality TV
06.00    Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
06.25    Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
06.55    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
07.20    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
07.45    Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
08.10    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.35    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
09.00    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
09.25    Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
09.50    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40    Cena ryzyka (Blues & Twos) (25 min.).
11.05    Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
11.30    Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
11.55    Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
12.25    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
12.50    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
13.15    Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
13.40    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.05    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.30    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
14.55    Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
15.20    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
15.45    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
16.10    Cena ryzyka (Blues & Twos) (25 min.).
16.35    Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
17.00    Życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (25 min.).
17.35    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.00    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
18.25    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
18.50    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
19.15    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
19.40    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.05    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.35    Oko cyklonu(Eye of the Storm) (30 min.).
21.05    Oko cyklonu(Eye of the Storm) (30 min.).
21.30    Zawodowcy (Professionals) (50 min.).
22.20    Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
22.45    Australia w plecaku (Backpacking Australia) (25 min.).
23.15    Życie w Sylvania Waters (Sylvania Waters) (25 min.).
23.50    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
00.15    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
00.40    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
01.05    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
01.30    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
01.55    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
02.20    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
02.50    Oko cyklonu(Eye of the Storm) (30 min.).
03.20    Oko cyklonu(Eye of the Storm) (30 min.).
03.45    Zawodowcy (Professionals) (50 min.).
04.35    Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
05.00    Australia w plecaku (Backpacking Australia) (25 min.).

Romantica
06.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 110) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
07.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 8) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
08.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 10) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
09.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 63) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.).
10.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 109) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
11.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 7) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
12.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 9) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
13.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 62) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.).
14.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 110) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
15.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 8) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
16.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 10) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
17.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 63) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.).
18.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 109) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
19.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 7) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
20.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 9) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
21.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 62) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.).
22.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 110) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
23.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 8) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
24.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 10) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
01.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 63) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.)

Avante
05:00    Elitarne formacje
06:00    Horyzonty
06:30    Amerykańskie bolidy magazyn motoryzacyjny
07:00    Walki powietrzne
07:30    Świat dragsterów magazyn motoryzacyjny
08:00    Paintball
08:30    Dookoła świata z Nickiem Sandersem
09:00    Ratownicy
09:30    Nowoczesna technika
10:00    Policjanci z Los Angeles
11:00    Elitarne formacje
12:00    Horyzonty
12:30    Amerykańskie bolidy magazyn motoryzacyjny
13:00    Walki powietrzne
13:30    Świat dragsterów magazyn motoryzacyjny
14:00    Paintball
14:30    Dookoła świata z Nickiem Sandersem
15:00    Ratownicy
15:30    Nowoczesna technika
16:00    Policjanci z Los Angeles
17:00    Elitarne formacje
18:00    Horyzonty
18:30    Czciciele szybkości
19:00    Podniebne wyzwania
20:00    Najemnicy
20:30    Świat samochodów
21:00    Słynne samoloty
21:30    Nowoczesna technika
22:00    Desant z powietrza
23:00    Transport w dziejach
00:00    Horyzonty
00:30    Czciciele szybkości
01:00    Podniebne wyzwania
02:00    Najemnicy
02:30    Świat samochodów
03:00    Słynne samoloty
03:30    Nowoczesna technika
04:00    Desant z powietrza 

Junior/Filmax
06:00    "Clutch Cargo" Dla wszystkich serial animowany USA
06:30    "Opowieści Zielonego Lasu" Dla wszystkich serial animowany
07:00    "Smok Castillo" Dla wszystkich serial dla dzieci Niemcy
07:30    "Hoboczaki" Dla wszystkich serial dla dzieci
08:00    "Sklep Mopatopa" Dla wszystkich serial dla dzieci USA
08:30    "Ania z Zielonego Wzgórza" Dla wszystkich serial animowany Japonia
09:00    "Mała dama" Dla wszystkich serial animowany Japonia
09:30    "Smocze opowieści" Dla wszystkich serial animowany USA
10:00    "Planeta Południe" Dla wszystkich serial edukacyjny Wenezuela
10:30    "Świat dzikich zwierząt Toyoty" Dla wszystkich serial przyrodniczy W. Bryt.
11:00    "Clutch Cargo" Dla wszystkich serial animowany USA
11:30    "Opowieści Zielonego Lasu" Dla wszystkich serial animowany
12:00    "Smok Castillo" Dla wszystkich serial dla dzieci Niemcy
12:30    "Hoboczaki" Dla wszystkich serial dla dzieci
13:00    "Sklep Mopatopa" Dla wszystkich serial dla dzieci USA
13:30    "Ania z Zielonego Wzgórza" Dla wszystkich serial animowany Japonia
14:00    "Mała dama" Dla wszystkich serial animowany Japonia
14:30    "Smocze opowieści" Dla wszystkich serial animowany USA
15:00    "Planeta Południe" Dla wszystkich serial edukacyjny Wenezuela
15:30    "Świat dzikich zwierząt Toyoty" Dla wszystkich serial przyrodniczy W. Bryt.
16:00    "Clutch Cargo" Dla wszystkich serial animowany USA
16:30    "Opowieści Zielonego Lasu" Dla wszystkich serial animowany
17:00    "Smok Castillo" Dla wszystkich serial dla dzieci Niemcy
17:30    "Hoboczaki" Dla wszystkich serial dla dzieci
18:00    "Sklep Mopatopa" Dla wszystkich serial dla dzieci USA
18:30    "Ania z Zielonego Wzgórza" Dla wszystkich serial animowany Japonia
19:00    "Mała dama" Dla wszystkich serial animowany Japonia
19:30    "Smocze opowieści" Dla wszystkich serial animowany USA
20:00    "Planeta Południe" Dla wszystkich serial edukacyjny Wenezuela
20:30    "Świat dzikich zwierząt Toyoty" Dla wszystkich serial przyrodniczy W. Bryt.
21:00    "W imię zasad" Filmax Tylko dla dorosłych reż.David Douglas/Tim Douglas, wyk.Dean Cain, T.I. Griffith, Justin Whalin, Trae Thomas film SF USA 2000
22:45    "Rozkaz z góry" Tylko dla dorosłych reż.Fred Olen Ray, wyk.Don "The Dragon" Wilson, Ted Monte, Wendy Schumacher, Jenna Bodnar film sensacyjny USA 1999
00:30    "Szarada śmierci" Tylko dla dorosłych reż.Stephen Eckelberry, wyk.Erika Eleniak, C. Thomas Howell, Jack Scalia, James Wilder komedia sensacyjna USA 1998
02:00    Zakończenie programu 

ARD
05:30    Magazyn poranny
09:00    Wiadomości
09:05    "Happy Holiday" serial obyczajowy Niemcy 1993
09:55    Prognoza pogody
10:00    Wiadomości
10:03    Brisant magazyn publicystyczny (powt.)
10:30    "Burza uczuć" reż.Anna Justice, wyk.Muriel Baumeister, Pierre Besson, Francis Fulton-Smith, Walter Kreye film obyczajowy (powt.) Niemcy 2001
12:00    Wiadomości
12:15    Bufet ARD magazyn rozmaitości
13:00    Magazyn popołudniowy
14:00    Wiadomości
14:03    Skrzynka życzeń magazyn muzyczny
15:00    Wiadomości
15:15    "Przygoda z naturą" serial dokumentalny
16:00    Fliege, czyli mucha talk show
17:00    Wiadomości
17:15    Brisant magazyn publicystyczny
17:43    Magazyn regionalny
17:55    "Zakazana miłość" telenowela Niemcy 2000
18:25    "Marienhof" telenowela Niemcy 2001
18:50    "Przeklęta miłość" serial obyczajowy Niemcy 2001
19:15    Quiz z Jörgiem Pilawą teleturniej
19:55    Prognoza pogody
20:00    Wiadomości
20:20    "Trzej lekarze z sercem" serial obyczajowy Niemcy 2002
21:10    "Serdeczna przyjaźń" serial obyczajowy Niemcy 2001
22:00    Plus minus magazyn gospodarczy
22:30    Tematy dnia magazyn publicystyczny
23:05    Boulevard Bio talk show
00:05    Wat is? talk show
00:50    Magazyn nocny
01:10    "Blondie's Number One" reż.Robert van Ackeren, wyk.Gabi Larifari, Barny O'Brian, Tom Snigger, Dolores Makonda film obyczajowy Niemcy 1970
02:30    Wiadomości
02:35    Fliege, czyli mucha talk show (powt.)
03:35    Najpiękniejsze trasy kolejowe Europy
04:10    Bufet ARD magazyn rozmaitości (powt.)
04:55    Wiadomości 

3sat
07:00    Panorama alpejska program krajoznawczy
09:00    Wiadomości
09:05    Czas na kulturę magazyn kulturalny (powt.)
09:45    nano magazyn popularnonaukowy (powt.)
10:15    Nocne studio magazyn kulturalny
11:15    Spojrzenia na Europę magazyn reporterów
11:45    tips & trends magazyn poradnikowy
12:15    ML Mona Lisa magazyn
13:00    Wiadomości
13:15    Sekretarki - władczynie gabinetów? (powt.)
14:00    "Źródła mitu" film dokumentalny
14:30    Nowość... magazyn komputerowy
15:00    Hitec magazyn popularnonaukowy
15:30    "Skarby świata - dziedzictwo ludzkości" serial dokumentalny (powt.)
15:45    "Wolne tory dla dużych ciężarów" film dokumentalny
16:30    Radość podróżowania magazyn
17:00    "Bangkok" Wycieczka po mieście film dokumentalny (powt.)
17:15    Delektujemy się niemieckimi potrawami magazyn kulinarny
17:45    Wydarzyło się w Szwajcarii magazyn informacyjny
17:50    Schweizweit magazyn informacyjny
18:00    Złowrogi przylądek Reportaż ZDF
18:30    nano magazyn popularnonaukowy
19:00    Wiadomości
19:20    Czas na kulturę magazyn
20:00    Wiadomości
20:15    "Killer" reż.Gert Steinheimer, wyk.Karin Schroeder, Ulrike Kriener, Dietmar Schönherr, Michael Mendl komedia Niemcy 2002
21:45    "Jak gdyby" reż.Christian Meyer film krótkometrażowy Niem./W. Bryt. 2000
22:00    Wiadomości
22:25    Vis-a-vis magazyn kulturalny
23:25    "Rewia młodego mistrza" film dokumentalny
00:30    10 przed 10 magazyn informacyjny
00:55    Spojrzenia z boku magazyn kulturalny
01:00    nano magazyn popularnonaukowy (powt.)
01:30    Czas na kulturę magazyn (powt.)
02:10    ORF-Talkshow talk show (powt.)
03:25    Delektujemy się niemieckimi potrawami magazyn kulinarny (powt.)
03:50    Vis-a-vis magazyn kulturalny (powt.) 

Kabel 1
05:30    MacGyver - Action - Serie, USA 1989
07:05    Matlock - Krimi - Serie, USA 1990
07:55    Home Shopping Europe - Live Shopping, Deutschland 2002
09:00    Hart aber herzlich - Krimi - Serie, USA 1982
10:00    Männerwirtschaft - Comedy - Serie, USA 1974 wyk.Jack Klugman, Tony Randall, Penny Marshall, Al Molinaro
10:30    Männerwirtschaft - Comedy - Serie, USA 1974 wyk.Jack Klugman, Tony Randall, Monty Hall, Penny Marshall, Al Molinaro, Vern Rowe
11:05    Perry Mason - Krimi - Serie, USA 1964 wyk.Raymond Burr, Barbara Hale, William Hopper, William Talman, Ray Collins, Wesley Lau, Louise Latham, Lloyd Corrigan, Julie Sommars
12:05    Sing Sing - Komödie, Italien 1983 reż.Sergio Corbucci, wyk.Adriano Celentano, Enrico Montesano, Vanessa Redgrave, Marina Suma, Désirée Nosbusch
13:25    Hart aber herzlich - Krimi - Serie, USA 1982 wyk.Robert Wagner, Stefanie Powers, Lionel Stander, Eva Gabor, William Windom, John Gabriel, Keene Curtis, Matthew Faison, Laurence Haddon
14:25    Matlock - Krimi - Serie, USA 1990 wyk.Andy Griffith, Nancy Stafford, Julie Sommars, Clarence Gilyard jr., Stephen Meadows, Stephen Nichols, Steve Eastin, Joel Polis, Paul Lambert
15:20    Mord - Krimi - Serie, USA 1996 Diagnose wyk.Dick Van Dyke, Victoria Rowell, Barry Van Dyke, Charlie Schlatter, Julie Benz, Robin J. Miller, Mark Derwin, James Lesure, Peggy Fleming
16:20    Viper - Action - Serie, USA 1994 wyk.Joe Nipote, James McCaffrey, Dorian Harewood, Richard Burgi, Carol Huston, John Mese, Vito D'Ambrosio, Carmen Argenziano, Jonathan Nichols
17:20    K1 Nachrichten
17:29    WM-Telegramm
17:30    MacGyver - Action - Serie, USA 1989 wyk.Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Victoria Fyodorova, Cecilia Hart, Cuba Gooding jr., Roger Aaron Brown, Kai Wulff, Tony Todd
18:30    Eine schrecklich nette Familie - Sitcom - Serie, USA 1991 wyk.Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, Ted McGinley, Deryl Carroll, Fitzhugh G. Houston, Dave Florek
19:00    Alf - Sitcom - Serie, USA 1987 wyk.Max Wright, Anne Schedeen, Benji Gregory, Andrea Elson, Judy Landers, Tommi Piper
19:30    Glücksrad - Gewinnshow
20:15    Baby Boom - Eine schöne Bescherung - Komödie, USA 1987 reż.Charles Shyer, wyk.Diane Keaton, Sam Shepard, Harold Ramis, Sam Wanamaker, James Spader, Pat Hingle, Britt Leach, Mary Gross, Kim Sebastian
22:25    Der Sentinel - Im Auge des Jägers - Action - Serie, USA 1996 wyk.Richard Burgi, Garett Maggart, Bruce A. Young, Elizabeth Mitchell, John Tench, Kavan Smith, Walton Goggins, Scott Cleverdon
23:25    MacGyver - Action - Serie, USA 1990 wyk.Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Victoria Fyodorova, Bruce Harwood, Jim McMullan, John Pyper-Ferguson, Mitzi Kapture
00:22    K1 Nachrichten - Newsticker - Information, Deutschland 2002
00:25    K1 Die Reportage - Magazin
01:15    MacGyver - Action - Serie, USA 1989
02:05    Viper - Action - Serie, USA 1994
03:00    K1 Nachrichten - Newsticker - Information, Deutschland 2002
03:05    Home Shopping Europe - Live Shopping, Deutschland 2002
04:05    Perry Mason - Krimi - Serie, USA 1964
04:50    MacGyver - Action - Serie, USA 1990 

RTL 2
05:05    Śmiechu warte program rozrywkowy (powt.)
05:25    Seriale animowane
08:00    POPSTARS program rozrywkowy
08:50    "Beyond Belief: Fact or Fiction" serial fantastyczny (powt.) USA 1998
09:45    Śmiechu warte program rozrywkowy
10:40    "Diabli nadali" serial komediowy (powt.) USA 1998/2000
11:35    "Cudowne lata" serial komediowy USA 1988-93
12:05    Seriale animowane
17:00    "Cudowne lata" serial komediowy USA 1988-93
17:30    "Diabli nadali" serial komediowy USA 1998/2000
18:30    "Shin Chan" serial komediowy Japonia 1992-2002
19:00    "Dragon Ball Z" serial animowany
20:00    Wiadomości
20:15    "Day of the Roses" reż.Peter Fisk, wyk.John Bach, Chris Betts, Aaron Blabey, Carol Burns thriller katastroficzny Australia 1998
22:15    Exklusiv magazyn reporterów
23:00    Redakcja magazyn reporterów
00:00    "Amerykański ninja 4" reż.Cedric Sundstrom, wyk.Michael Dudikoff, David Bradley, Dwayne Alexandre, Robin Stille film sensacyjny (powt.) USA 1990
02:00    Wiadomości
02:15    "Inside Monkey Zetterland" reż.Jefery Levy, wyk.Steven Antin, Patricia Arquette, Sandra Bernhard, Sofia Coppola komedia USA 1992
03:55    "Adrenalin Junkies" serial obyczajowy (powt.) Australia 1995-98
04:45    Śmiechu warte program rozrywkowy (powt.) 

Nova
05:55    Śniadanie z Novą magazyn poranny
08:30    "Teletubusie" serial animowany
09:00    "Życie oceanów" serial przyrodniczy
09:55    "Rosalinda" wyk.S. Ortiz, G. Pérez, F. Caballer telenowela Meksyk 1999
10:35    "Czarna owca" reż.Richard Pearce, wyk.Robert Duvall, James Earl Jones, Michael Beach, Irma P. Hall film obyczajowy USA 1996
12:25    "Druga szansa 2" wyk.B. Campbell, S. Ward, S. Thompson, J. Nordling, S. West serial obyczajowy USA 1999-2000
13:10    "Łowczynie" reż.J. Reiner, wyk.A. O'Toole, A. Palladin, A. Ubach serial obyczajowy USA 2000
14:00    "Dziki księżyc" telenowela Argentyna 1999-2000
14:55    "Zbuntowany anioł" telenowela Argentyna 1998
15:40    Ačko talk show
16:25    "J.A.G. 4" wyk.David James Elliott serial sensacyjny USA 1997
17:15    Teraz z regionów
17:25    Koło fortuny teleturniej
17:55    Zaryzykuj teleturniej
18:25    Prognoza pogody
18:30    "Żar tropików" wyk.Rob Stewart, Carolyn Dunn, Pedro Armendariz, John David Bland serial sensacyjny Kanada 1991
19:30    Wiadomości
20:00    Czy chcesz być milionerem? teleturniej
20:55    "Dempsey i Makepeace na tropie" wyk.M. Brandon, G. Barber serial kryminalny Wielka Brytania 1985-86
21:50    Na własne oczy program publicystyczny
22:35    "Deadly Current" reż.John Bradshaw, wyk.Jeff Fahey, Carrie-Ann Moss, Kim Coates, Gary Busey film sensacyjny Kanada 1996
00:15    Prognoza pogody
00:20    "Fatalny rewolwer" wyk.K. Kristofferson, H. Winkler, P. Duffy, M. York serial obyczajowy USA 1997
01:05    "Afrodyzjaka" serial erotyczny
02:05    Rady ptaka Loskutaka magazyn
02:45    Na własne oczy program publicystyczny
03:50    Ačko talk show
04:30    Koło fortuny teleturniej
04:55    Zaryzykuj teleturniej 

Rai Due
05:10    Farmakologia kliniczna . Wykład 25 program edukacyjny
05:55    Scanzonatissima magazyn rozrywkowy
06:00    Śmiejesz się?! Sny o chwale w wynajętym pokoju
07:00    Go cart program dla dzieci
08:30    "Amiche Nemiche" serial
10:05    10 minut z...
10:15    Kolorowy świat. Substancje lecznicze Telewizja edukacyjna
10:30    Wiadomości i prognoza pogody
10:35    Magazyn medyczny
10:45    Nonsolosoldi magazyn gospodarczy
10:50    Eat Parade magazyn kulinarny
11:00    Wiadomości
11:15    "Costanza" Włoskie Południe reż.Gianluigi Calderone, wyk.Monica Guerritore, Enzo De Caro, Veronica Logan, Marina Ninchi film obyczajowy Włochy 1998
13:00    Wiadomości
13:30    Społeczeństwo i obyczaj magazyn
13:50    Zdrowie magazyn medyczny
14:05    Na twoim miejscu talk show
15:30    Włochy na Dwójce
16:30    "Przyjaciele" serial komediowy USA 1994
17:00    Nareszcie Disney filmy animowane dla dzieci
17:30    "Digimon 02" serial animowany Francja/Japonia/USA 2000
17:50    Net magazyn aktualności
18:00    Wiadomości
18:05    Prognoza pogody
18:10    Magazyn sportowy
18:20    Zmienna pogoda
18:40    "Cuori rubati" serial obyczajowy Włochy 2002
19:10    "Wolff un poliziotto a Berlino" serial kryminalny Niemcy
20:00    "Tom & Jerry", "Popeye" filmy animowane dla dzieci
20:30    Wiadomości
20:55    "Spy Hard czyli szklanką po łapkach" reż.Rick Friedberg, wyk.Leslie Nielsen, Nicolette Sheridan, Charles Durning, Marcia Gay Harden komedia USA 1996
22:25    "Ostry dyżur" serial obyczajowy USA 1995
00:00    Wiadomości
00:30    Wiadomości parlamentarne magazyn aktualności
00:40    Prognoza pogody
00:45    Spotkanie w kinie magazyn filmowy
00:50    Motorama
01:20    "Babylon 5" serial SF USA 1994
02:05    Zdrowie magazyn medyczny (powt.)
02:20    Włoskie pytania
02:30    Dobrzy ludzie
03:00    Czasopisma
03:10    Scanzonatissima magazyn rozrywkowy
03:35    Przegląd prasy magazyn aktualności
03:40    Network dla Uniwersytetu. Ekonomia turystyki . Wykład 10 Uniwersytet Telewizyjny program edukacyjny
04:25    Ekonomika organizacji non profit . Wykład 11 program edukacyjny 

TVE
05:20    Serie
06:30    Gente magazyn kulturalny
07:15    Hablemos de negocios
07:30    Telediario matinal wiadomości poranne
09:10    Los desayunos de tve
10:00    La aventura del saber Tv educativa
11:00    Asi son las cosas
11:45    Espana de cerca
12:00    Saber vivir
13:00    Telediario internacional Canal 24 horas magazyn aktualności
13:30    A su salud
14:00    Saber y ganar teleturniej
14:30    Corazon de primavera
15:00    Telediario 1 wiadomości
15:45    El Tiempo
15:50    Telenowela
18:00    Telediario internacional Canal 24 horas magazyn aktualności
18:30    La bruja aburrida
19:00    El planeta de los ninos
19:30    A saco
20:00    Gente magazyn kulturalny
21:00    Telediario 2 wiadomości
21:45    El Tiempo
21:50    "Said" Cita con el cine Espanol reż.Artistica - Gloria Marti, Lorenzo Soler, wyk.Javier Nart, Jordi Dauder, Agustin Gonzalez, Mercedes Sampietro film obyczajowy Hiszpania
23:30    Coloquio informativo
00:30    La Mandragora
01:00    Metropolis magazyn kulturalny
01:30    Polideportivo
02:00    Telediario internacional Canal 24 horas magazyn aktualności
02:30    "Pobre diabla" telenowela
04:00    Saber y ganar teleturniej
04:30    Asi son las cosas 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.