FANDOM


TVP 1
06:00 Śluby ułańskie - komedia, Polska 1934
07:15 Plebania (226) - serial
07:40 Franklin i Zielony Książę - film animowany
09:00 Budzik - program dla dzieci
09:25 Wszystkie dzieci piszą dyktando
09:30 Męskie sprawy - dramat historyczny, Polska/Czechy 1988
11:15 Wszystkie dzieci piszą dyktando
11:45 Święta Niepodległości - transmisja uroczystości na placu Józefa Piłsudskiego w Warszawie
13:15 Wiadomości
13:25 Tajemnica przyrody: Niepokonany wilk
14:20 Szanujmy wspomnienia - koncert przebojów
15:10 Wszystkie dzieci piszą dyktando
15:20 Crusoe - film przygodowy, USA 1989
16:50 Wszystkie dzieci piszą dyktando
17:00 Teleexpress
17:25 Mały gliniarz - komedia kryminalna, USA 1996
19:00 Wieczorynka: Baśnie i bajki polski
19:30 Wiadomości
20:00 Sport, Pogoda
20:10 Pan Tadeusz - film kostiumowy, Polska 1999
22:50 Fałszywa ofiara - thriller, USA 1998
00:30 Trochę kultury - magazyn
00:45 Zakończenie programu

TVP 2
07:10 Niepodległa - program artystyczny
07:35 Dwójka dzieciom: Przygody Bolka i Lolka, Reksio
08:00 Na dobre i na złe (113): Ostatnie słowo - serial obyczajowy
08:55 Niekłótnia polska - program publicystyczny
09:25 Jest taka pieśń - film dokumentalny
10:10 Królestwo Zielonej Polany - film animowany
11:00 Hej, Sokoły - VIII Festiwal Kultury Kresowej Mrągowo 2002 (1) - koncert
11:40 Z Mrągowa na Kresy - podróż sentymentalna - reportaż
12:00 Dzieje mistrza Twardowskiego - baśń filmowa, Polska 1995
13:40 Familiada - teleturniej
14:10 Złotopolscy (457): Pustelnik - telenowela
14:45 Znachor - dramat obyczajowy, Polska 1981
17:00 Gala Żołnierska (1): Wojna nigdy nie jest daleko - koncert
18:00 Program lokalny
18:30 Panorama
18:55 Pogoda
19:05 Pół żartem, pół serial - czyli Czterdziestolatek powraca (1) - quiz
19:55 Gala Żołnierska (2): Zielono mi - koncert
20:55 Polska w poszukiwaniu utraconego raju - film dokumentalny
22:00 Panorama
22:20 Sport telegram
22:30 Pogoda
22:35 Telemaski 2002
22:50 Daleko od siebie - dramat obyczajowy, Polska 1995
00:30 Grand Prix Jazz Melomani 2001
01:30 Zakończenie programu

TVP 3 Kraków
6:30 Odkrywcy niewiarygodnych tajemnic - serial animowany
7:00 Angela Anakonda - film animowany prod. USA/Kanada
7:30 Kurier, Pogoda
7:45 Kronika
7:55 Pogoda w regionie
8:00 Wierzę, wątpię, szukam
8:30 Kurier, Pogoda
8:45 Szable marszałka Piłsudskiego - reportaż
9:00 Powiatowy garnuszek - film dok.
9:35 Marszałek Piłsudski - serial biograficzny TVP 2001
10:30 Kurier, Pogoda
10:45 Paderewski in memoriam
11:30 Kurier, Pogoda
11:45 Polska Agencja Satyryczna
12:15 To jest temat-reportaż
12:35 Marszałek Piłsudski - serial biograficzny TVP 2001
13:30 Kurier, Pogoda
13:50 To jest temat - reportaż
14:00 Od niedzieli do niedzieli
14:30 Kurier, Pogoda
14:45 Wyścigi Służewiec 2002
15:00 Cyrkowcy - serial fabularny
15:30 Kurier, Pogoda
15:45 Kronika
16:00 Pogoda w regionie
16:05 Kopce pamięci - reportaż
16:30 Kurier, Pogoda
16:45 Eurofolk na pograniczach
17:30 Kurier, Pogoda
17:50 Kronika Świętokrzyska
17:55 Pogoda w regionie
18:00 Kronika
18:20 Tematy dnia
18:30 Kurier, Pogoda
18:35 Regiony kultury
18:45 Szczęściarze-film fab.
20:30 Kurier, Pogoda
20:55 Telekurier - wydanie specjalne
21:30 Kurier gospodarczy, Pogoda
21:45 Kronika
21:55 Sport
21:58 Pogoda w regionie
22:00 Tematy dnia
22:15 To jest temat - reportaż
22:30 Kurier
22:45 Sport, Pogoda
23:00 Kocham was - film obyczajowy prod. francuskiej
0:40 Z biegiem czasu - dramat obyczajowy prod. brytyjskiej
1:45 Zakończenie programu

Polsat
5.50 Piosenka na życzenie
6.50 Bar - widowisko rozrywkowe
7.50 Jednorożec Kleo
8.20 Mały dzielny foster - film USA
9.55 Historia z Domku na Prerii - film USA
11.35 Niekończąca się opowieść
13.20 Zemsta Różowej Pantery - film ang.-USA
15.10 Świat według Kiepskich - serial pol.
15.45 Idol - program rozrywkowy
16.45 Bar - widowisko rozrywkowe
17.15 Willow - film USA
19.40 Informacje + sport
20.00 Prognoza pogody
20.10 Bar - widowisko rozrywkowe
20.50 Samo życie - serial pol.
21.20 Klejnot Nilu - film USA
21.30 Losowanie Lotto
23.15 Krwawy sport - film USA
0.35 Bar - widowisko rozrywkowe
1.35 Latająca karetka
2.05 Muzyka na BIS
5.00 Pożegnanie

TVN
6.00 Telesklep
8.00 Amimaniacy
8.20 Tom i Jerry
8.45 Łebski Harry
9.10 Inspektor Gadget
9.35 Rewolwer - western USA
11.15 Co ty wiesz o gotowaniu, czyli Linda w kuchnii
11.45 Wyprawa po złote runo cz. I
13.25 Oko za oko - teleturniej
14.25 Wyprawa po złote runo cz. II
16.10 Kropek
16.20 Zielone berety - film USA
19.00 TVN Fakty
19.25 Sport
19.30 Pogoda
19.35 Uwaga! - magazyn
20.00 Chwila prawdy - program rozrywkowy
21.15 Milionerzy - teleturniej
22.00 Usterka
22.35 Chłopcy z ferajny - film USA
1.20 Kropek
1.30 Multikino - magazyn filmowy
1.50 Co za tydzień - magazyn
2.15 Nic straconego - powtórki programów

TV 4
6.00 Strefa P - magazyn muzyczny
6.30 V Max - magazyn motoryzacyjny
7.00 Muzyczne listy - program muzyczny
7.50 Sklep Mopatopa - serial animowany
8.15 Rudzielec - serial animowany
8.40 Masked Rider - serial animowany
9.05 Fiorella - telenowela
10.00 Zbuntowany anioł - telenowela
10.50 Jak dwie krople czekolady - serial komediowy
11.20 Anioły Miłosierdzia - serial prod. USA
12.10 Herkules - serial przygodowy
13.00 Strefa P - magazyn muzyczny
13.25 V Max - magazyn motoryzacyjny
13.55 Sklep Mopatopa - serial animowany
14.20 Rudzielec - serial animowany
14.45 Przygody rodziny Adamsów - serial komediowy
15.05 Fiorella - telenowela
16.00 Pies przed sądem - film familijny
17.30 Hot Chat - interaktywny program publicystyczny
17.45 Dziennik
17.58 Prognoza pogody
18.00 Zbuntowany anioł - telenowela
19.00 Ostatni mężczyzna - dramat fantastyczny
20.55 Idol Extra
21.50 Dziennik
22.05 Informacje sportowe
22.12 Prognoza pogody
22.15 Restauracja - dramat prod. USA
0.15 Magazyn sportowy
1.15 X Laski
1.45 Muzyczne listy - magazyn muzyczny
2.35 Strefa P - magazyn muzyczny
3.00 V Max - magazyn motoryzacyjny
3.25 Super VIP - wydarzenia i plotki
3.50 Zakończenie programu

TVN 7
6.30 Telesklep 
8.00 W niewoli uczuć (53/135) - telenowela meks. 
8.50 Daniela i przyjaciele (37/100) - telenowela meks.
9.40 Melrose Place (223) - serial obycz. USA (powt.) 
10.30 Babunia - film dok. 
11.20 Żar tropików (14/66) - serial sens. kanad. (powt.) 
12.10 Przeklęta miłość (10/100) - telenowela kolumb. 
13.00 Pasja życia - film biogr. USA, 1956 (130 min)
15.10 Drzewo życzeń - film obycz. USA (powt.)
17.05 Nowojorski klan (4/9) - serial obycz. USA (powt.)
18.00 Aktualności
18.10 żar tropików (15/66) - serial sens. kanad.
19.05 Melrose Place (224) - serial obycz. USA
20.00 Nieobecność usprawiedliwiona - dramat obycz. USA (powt.)
21.50 Medicopter 117 (27/36) - serial sens. austr.-niem.
22.05 Detektyw - serial dok.
23.20 Dziedzictwo zła - film sens. USA, 1985 (100 min)
1.05 Tenbit GSM
1.35 Dzieci kukurydzy 2 - horror USA, 1993 (95 min)
3.10 Zakończenie programu 

TV Polonia
06:55 Świadkowie XX wieku; Józef Piłsudski; film dokumentalny Ryszarda Ordyńskiego i Michała Bogusławskiego
08:25 Klan; odc. 618; telenowela TVP
08:50 Biblioteka rodzinna; Sklep z zabawkami; film anim.prod. kanadyjskiej
09:35 Bogusław Kaczyński zaprasza; Tu gdzie śpiewał Jan Kiepura-Wielka Gala w Krynicy; cz. 1; (STEREO); wyk: Grażyna Brodzińska, Marta Abako, Dariusz Stachura, Ryszard Wróblewski, Kałudi Kałudow, Polska Orkiestra Festiwalowa p/d Jacka Bonieckiego, Bogusław Kaczyński; powt.
10:25 Przygody Skippy; odc. 10/26 - Zaklinacz węży; serial prod. australijskiej
10:50 Sensacje XX wieku; Kutrzeba cz. 1; program Bogusława Wołoszańskiego; powt.
11:45 Święto Niepodległości -transmisja uroczystości na Placu J. Piłsudskiego w W-wie
13:15 Wiadomości
13:25 XII Międzynarodowy Festiwal Orkiestr Wojskowych - Muzyczny szturm; relacja z koncertu galowego
13:50 Królowa Bona; odc. 3/12; 1981  serial biograficzny prod. polskiej; reż: Janusz Majewski; wyk: Aleksandra Śląska, Zdzisław Kozień, Jerzy Zelnik
14:45 Bogusław Kaczyński zaprasza; Tu gdzie śpiewał Jan Kiepura-Wielka Gala w Krynicy; cz. 2; (STEREO); wyk: Grażyna Brodzińska, Marta Abako, Dariusz Stachura, Ryszard Wróblewski, Kałudi Kałudow, Polska Orkiestra Festiwalowa p/d Jacka Bonieckiego, Bogusław Kaczyński; powt.
15:40 Od komendanta do marszałka; film dokumentalny Marka Gajewskiego
16:00 Klan; odc. 618; telenowela TVP; powt.
16:25 XII Międzynarodowy Festiwal Orkiestr Wojskowych - Bombowe przeboje; relacja z koncertu galowego
17:00 Teleexpress
17:15 Przygody Skippy; odc. 10/26 - Zaklinacz węży; serial prod. australijskiej; powt.
17:40 Dwie miłości; 2002  melodramat prod.polsko-niemieckiej; reż: Mirosław Bork; wyk: Julia Richter,Robert Gonera
19:10 Zgadnij odpowiedz; program dla dzieci
19:15 Dobranocka; Dixie; odc. 1/7 - Budyniowe gaje; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
19:58 Pogoda
20:00 Klan; odc. 618; telenowela TVP; powt.
20:30 Bogusław Kaczyński zaprasza; Tu gdzie śpiewał Jan Kiepura-Wielka Gala w Krynicy; cz. 3
21:20 Królowa Bona; odc. 3/12; 1981  serial biograficzny prod. polskiej; reż: Janusz Majewski; wyk: Aleksandra Śląska, Zdzisław Kozień, Jerzy Zelnik; powt.
22:15 Koncert Polski - Polski Oktet Wiolonczelowy pod kierownictwem Stanisława Firleja
23:05 Pożegnanie cesarzy; 1988  film fabularny prod. polskiej (67'); reż: Roman Załuski; wyk: Jan Świderski, Maciej Goraj, Katarzyna Łaniewska, Tomasz Budyta
00:20 Pogranicze w ogniu; odc. 16/24; 1990  serial prod. polskiej; reż: Andrzej Konic; wyk: Cezary Pazura, Olaf Lubaszenko
01:15 Dixie; odc. 1/7 - Budyniowe gaje; serial animowany dla dzieci; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:49 Sport; powt.
01:54 Pogoda; powt.
02:00 Klan; odc. 618; telenowela TVP; powt.
02:25 Od komendanta do marszałka; film dokumentalny Marka Gajewskiego; powt.
02:45 Królowa Bona; odc. 3/12; 1981  serial biograficzny prod. polskiej; reż: Janusz Majewski; wyk: Aleksandra Śląska, Zdzisław Kozień, Jerzy Zelnik; powt.
03:40 Bogusław Kaczyński zaprasza; Tu gdzie śpiewał Jan Kiepura-Wielka Gala w Krynicy; cz. 3; (STEREO); wyk: Grażyna Brodzińska, Marta Abako, Dariusz Stachura, Ryszard Wróblewski, Kałudi Kałudow, Polska Orkiestra Festiwalowa p/d Jacka Bonieckiego, Bogusław Kaczyński; powt.
04:30 Dwie miłości; 2002  melodramat prod.polsko-niemieckiej; reż: Mirosław Bork; wyk: Julia Richter,Robert Gonera; powt.
06:00 Zakończenie programu

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
07.15 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
07.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
08.10 Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
08.35 Na służbie (In The Line Of Duty) (50 min.).
09.25 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
09.50 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40 Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
11.05 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
11.30 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
11.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
12.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.10 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.35 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
14.00 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
14.25 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
14.50 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
15.15 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
15.45 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
16.35 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00 Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
17.30 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
17.55 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
18.20 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
18.45 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.). 
19.10 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.). 
19.35 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
20.00 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.30 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
21.20 Bohaterscy ratownicy (Rescue Heroes) (50 min.).
22.10 Ci, którzy przetrwali w mocy zła (Survivors: Evil Acts) (55 min.).
23.05 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
23.30 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
23.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
00.20 Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
00.45 Bohaterscy ratownicy (Rescue Heroes) (50 min.).
01.35 Ci, którzy przetrwali w mocy zła (Survivors: Evil Acts) (55 min.).
02.30 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
02.55 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
03.20 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
03.45 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
04.10 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
04.40 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).

Romantica
06.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 69) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
07.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 117) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
08.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 119) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
09.00    Zemsta (La Revancha) (Część 27) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
10.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 68) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
11.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 116) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
12.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 118) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 26) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 69) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
15.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 117) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
16.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 119) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
17.00    Zemsta (La Revancha) (Część 27) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
18.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 68) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
19.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 116) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
20.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 118) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) (Część 26) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 69) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
23.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 117) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
24.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 119) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
01.00    Zemsta (La Revancha) (Część 27) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).

HBO
06:30 Goście w Ameryce (Just Visiting) komedia, Francja 2001, 84 min., reż. Jean-Marie Poire, wyk. Jean Reno, Christian Clavier
07:55 Ojciec panny młodej (Father Of The Bride) komedia, USA 1991, 100 min., reż. Charles Shyer, wyk. Steve Martin, Diane Keaton
09:40 Gwiazdy Hollywood - Robert Downey Jr. (Hollywood Superstars: Robert Downey Jr.) dokumentalny, USA, 26 min.
10:10 Modlitwa kochanka (Lover's Prayer) romantyczny, USA 2000, 101 min., reż. Reverge Anselmo, wyk. Kirsten Dunst, Nick Stahl
11:55 Komedia małżeńska komedia, Polska 1993, 95 min., reż. Roman Załuski, wyk. Ewa Kasprzyk, Jan Englert
13:35 Duchy Karola Dickensa (Ghost Of Dickens' Past) obyczajowy, Kanada 1998, 89 min., reż. Bruce Neibaur, wyk. Jane Gilchrist, Jennifer Bertram
15:10 Mali bohaterowie 2 (Little Heroes 2) familijny, USA 2000, 86 min., reż. Henri Charr, wyk. Thomas Garner, Brad Sergi
16:40 Na planie, odc. 45 (On The Set Ep. 045) magazyn filmowy, USA 2002, 22 min.
17:05 Goście w Ameryce (Just Visiting) komedia, Francja 2001, 84 min., reż. Jean-Marie Poire, wyk. Jean Reno, Christian Clavier
18:35 Cinema, cinema, odc. 45 (Cinema Cinema Cinema V. (912) Ep. 45) magazyn filmowy, USA 2002, 23 min.
19:00 102 dalmatyńczyki (102 Dalmatians) familijny, USA 2000, 96 min., reż. Kevin Lima, wyk. Glenn Close, Gerard Depardieu
20:35 Zobacz w HBO magazyn filmowy, Polska 2002, 24 min.
21:00 Miss Agent (Miss Congeniality) komedia, USA 2000, 105 min., reż. Donald Petrie, wyk. Sandra Bullock, Benjamin Bratt
22:50 Art of War - Zasady walki (The Art Of War) film akcji, USA 2000, 112 min., reż. Christian Duguay, wyk. Wesley Snipes, Anne Archer
00:45 Siostra Betty (Nurse Betty) komedia kryminalna, USA 2000, 105 min., reż. Neil Labute, wyk. Renee Zellweger, Morgan Freeman
02:35 Opowieści Lady Chatterley, odc. 1 - Zakład (Lady Chatterley's Stories Ep. 01 - The Wager) erotyczny, USA 2000, 29 min.
03:10 Pierwszy milion kryminalny, Polska 2000, 97 min., reż. Waldemar Dziki, wyk. Szymon Bobrowski, Przemysław Sadowski
04:50 Mali bohaterowie 2 (Little Heroes 2) familijny, USA 2000, 86 min., reż. Henri Charr, wyk. Thomas Garner, Brad Sergi 

BTV Studio TV Vectra
17.15 Puls Bielska
17.25 Magazyn Ratuszowy
22.15 Puls Bielska
22.25 Magazyn Ratuszowy
23.00 Muzyka może być różna

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.