FANDOM


TVP 1
06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości: 6:05, 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Telezakupy
08:45 Biblioteka rodzinna; Biały Kieł; (Goodtimes Family Classics); 1996 cykl animowany prod. kanadyjskiej
09:30 Jedyneczka; program dla dzieci
09:55 Bajeczki Jedyneczki; program dla dzieci
10:20 Zew krwi; serial prod. kanadyjskiej
11:10 Na haczyku - magazyn wędkarski
11:25 Szansa na życie; odc. 16
11:40 Telezakupy
12:00 Wiadomości
12:10 Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:20 W drodze do Unii; program poświęcony dostosowywaniu polskiego rolnictwa do wymogów Unii Europejskiej.
12:45 Nowa Ziemia; odc. 4; serial prod.USA; powt.
13:35 Technika kosmiczna w medycynie; odc. 3/4; (Space Medicine); 2000 film dokumentalny prod. kanadyjskiej
14:00 Telezakupy
14:15 U siebie; Tańczyć Zorbę w Zgorzelcu; reportaż Sławomira Koehlera
14:35 Światowe dziedzictwo kultury; odc. 14/24 - Trewir. Najstarsze niemieckie miasto; film dokumentalny prod. niemieckiej
15:00 Wiadomości
15:10 Wniebowzięte; reportaż
15:35 Otwarte drzwi; magazyn katolicki
16:00 Rower Błażeja; program dla młodzieży
16:30 Moda na sukces; odc. 1765; serial prod.USA
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:30 Gość Jedynki
17:40 Klan; odc. 639; telenowela TVP
18:10 Forum; program publicystyczny[audiotele:0-700 25 011 opcja 1,0-700 25 012 opcja 2]
19:00 Wieczorynka; Eckhart - mysz o wielkim sercu; odc. 20 - Prezent dla mamy; serial animowany prod. kanadyjskiej
19:30 Wiadomości
19:59 Sport
20:06 Pogoda
20:20 Gra nerwów; (Mind Games); 1998 film fabularny prod. USA (87') /za zgodą rodziców/; reż: Jan Engelson; wyk: Jayne Brook, Lindsay Frost, Kyle Secor
21:55 Zawsze po 21-szej
22:30 Plus minus - magazyn ekonomiczny
23:05 Monitor Wiadomości
23:25 W krainie dreszczowców; Dentysta; 1996 horror prod. USA (89') /tylko dla dorosłych/; reż: Brian Yuzna; wyk: Corbin Bernsen, Linda Hoffman, Molly Hagen, Ken Foree
00:55 Zakończenie programu

TVP 2
07:05 Studio urody; program popularyzujący zdrowy styl życia
07:15 Złotopolscy; odc. 47 - Tajlandia; telenowela TVP
07:40 Dwójka Dzieciom; Przygody Bolka i Lolka; Reksio; filmy animowane dla dzieci
08:00 Cena życia; odc. 31 - Rozstanie przyjaciół; serial prod.australijskiej
08:50 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00: Prognoza pogody:9:30]
10:20 Ryzykanci; seria II odc. 5/16; reality show prod. USA [stereo]; powt.
11:05 Znaki czasu; magazyn
11:25 Zielona karta; odc. 5; telenowela dok.TVP; powt.
11:50 Sukces; odc. 18/36; serial TVP; powt.
12:30 30 ton! - lista,lista- lista przebojów; [stereo]; powt.
13:00 Panorama
13:15 Miami Sands; odc. 47/110; serial prod. USA [stereo]
14:00 Na całe życie; odc.1; program rozrywkowy z elementami quizu (STEREO); powt.
15:00 Zrozumieć świat; odc. 11 - Zaradni panowie; magazyn dla młodzieży
15:25 W poszukiwaniu szczęścia; odc. 11/26 - Silne więzi; (Caitlin's Way); 2000 serial obyczajowy prod. kanadyjsko-amerykańskiej; wyk: Lindsay Felton, Cynthia Belliveau, Jeremy Foley, Ken Tremblett i inni
16:00 Panorama
16:22 Pogoda
16:25 Złotopolscy; odc. 455 - Duch byłej żony; telenowela TVP; powt. 16:55 Szansa na sukces; Kayah; stereo
17:50 Studio sport; II runda Pucharu UEFA; Amica Wronki - Malaga (rewanż) /w przerwie Panorma 5'/
20:05 M jak miłość; odc. 91; serial TVP
20:55 Magazyn Ekspresu Reporterów
21:45 Praca dla każdego; odc. 17; magazyn
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:28 Pogoda
22:35 Wieczór Filmowy Kocham Kino - Debiuty 2002; Moje pieczone kurczaki; 2002 film fabularny prod. TVP; reż: Iwona Siekierzyńska; wyk: Agata Kulesza, Adam Nawojczyk, Maria Maj, Antek Barszczak, Ewa Beata Wiśniewska, Józef Robakowski, Andrzej Konopka
23:45 Wyspa R.O; film animowany prod. polskiej; reż: Jan Lenica
00:20 Fotograf elfów; (Photographing fairies); 1997 dramat obyczajowy prod. USA (102') /za zgodą rodziców/; reż: Nick Willing; wyk: Toby Stephens, Emily Wolf, Ben Kinsley, Frances Barber
02:05 Zakończenie programu

TVP 3 Gdańsk
6.30 NIefortunna czarownica (19/26) - serial dla dzieci
6.55 Bajki Hektora (4/26): Zakazany owoc - serial animowany
7.20 Lisa I Paul (11/15) - serial animowany
7.30 Kurier - program informacyjny
7.40 Prognoza pogody
7.45 Panorama, Prognoza pogody
8.00 Magazyn słupski (powt.)
8.10 Panorama morza - magazyn morski (powt.)
8.30 Kurier - program informacyjny
8.40 Prognoza pogody
8.45 Gość dnia
9.00 Sekrety Górnej Prowansji (2/4): Szlakiem trawy - serial dokumentalny
9.30 Kurier, Prognoza pogody
9.35 Marszałek Piłsudski (5/8) - serial biograficzny
10.30 Kurier - program informacyjny
10.40 Prognoza pogody
10.45 Telekurier - wydanie specjalne
11.15 Gość dnia
11.30 Kurier - program informacyjny
11.40 Prognoza pogody
11.45 Program rozrywkowy
12.30 Kurier - program informacyjny
12.35 Wielki eskapady (1/22) - serial dokumentalny
13.00 Wielki eskapady (2/22): Belize - serial dokumentalny
13.30 Kurier. Prognoza pogody
13.50 Agrobiznes - magazyn rolniczy
14.00 Świat - magazyn międzynarodowy
14.30 Kurier - program informacyjny
14.40 Prognoza pogody
14.45 Znaki czasu - magazyn
15.00 Cyrkowcy (37/52) - serial przygodowy
15.30 Kurier - program informacyjny
15.40 Prognoza pogody
15.45 Panorama, Prognoza pogody, Wiadomości sportowe
16.00 Gdański dywanik - program publicystyczny (powt.)
16.30 Kurier - program informacyjny
16.40 Prognoza pogody
16.45 Rozmowa dnia - program publicystyczny
17.00 Kowalski I Schmidt - magazyn
17.30 Kurier - program informacyjny
17.45 Prognoza pogody
17.50 Podać rękę - magazyn społeczny
18.00 Panorama, Prognoza pogody, Wiadomości sportowe. Punkt - temat dnia
18.30 Kurier, Prognoza pogody
18.35 Regiony kultury - magazyn kulturalny
18.45 Rozmowy o nadziei
18.55 Regiony - program publicystyczny
19.15 Rozmowy o nadziei
19.30 Kurier sportowy
19.40 Prognoza pogody
19.45 Rozmowa dnia - program publicystyczny
20.00 Telekurier - magazyn
20.30 Kurier - program informacyjny
20.45 Studio pogoda
20.50 Echa dnia - program publicystyczny
21.15 Eurotel - magazyn
21.30 Kurier gospodarczy
21.40 Prognoza pogody
21.45 Panorama, Prognoza pogody
22.00 Panorama morza - magazyn morski (powt.)
22.15 Patrol Trójki - magazyn
22.30 Kurier - program informacyjny
22.45 Sport
22.55 Studio pogoda
23.00 Gliniarze wielkich miast (2/4): Sankt Petersburg - serial dokumentalny
23.55 Szaleństwo średniego wieku - film obyczajowy. kanad. 1980
1.25 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
7.00 Psotny Bill (37) - serial animowany (powt.)
7.30 Batman dwadzIeścia lat póżniej (42) - serial animowany (powt.)
7.55 Bar - reality show
8.20 Strażnik Teklasu (147) - serial sensacyjny (powt.)
9.10 Bar - reality show
9.45 Policjanci (11-ost.) - serial kryminalny (powt.)
10.40 Awantura o kasę - teleturniej
11.35 Różowa Pantera - serial animowany
11.50 Kachorra to ja (33) - telenowela (powt.)
12.45 Luz Maria (25) - telenowela
13.40 Bar Supercoctail - reality show
14.40 Pokemon (203) - serial anim.
15.10 Rodzina zastępcza (110) - serial komediowy (powt.)
15.45 Informacje
16.10 Różowa Pantera - serial animowany
16.20 Kachorra to ja (34) - telenowela
17.20 Idol Extra - program rozrywkowy
18.15 Bar - reality show
18.45 Informacje, Sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 Rosyjska ruletka - teleturniej
20.10 Bar - reality show
20.50 Samo życie (124) - serial obyczajowy
21.20 Ciężka próba - film sensacyjny, USA 1991
21.30 Losowanie LOTTO
23.30 Informacje. Sport
23.50 Prognoza pogody
23.55 Graffiti - program publicystyczny
0.10 Magazyn Ligi Mistrzów
1.10 Bar - reality show
2.10 Muzyka na bis
5.00 Zakończenie programu

TVN
5.35 Kropka nad i - pr. publicystyczny (powt.)
5.50 Miłość nienawiść (20/130) - telenowela (powt.)
6.35 Telesklep
7.05 Przyjaciółki i rywalki (33/185) - telenowela (powt.)
7.50 Wyprawa po złote runo (1/2) - film przygodowy, USA 2000
9.30 Tele Gra - teleturniej
10.35 Telesklep
11.50 Rozmowy w toku - talk show
12.50 Maraton uśmiechu - program rozrywkowy
13.25 Wyprawa po złote runo (2-ost.) - film przygodowy, USA 2000 (powt.)
15.15 Milionerzy - teleturniej (powt.)
16.00 TVN Fakty i Pogoda
18.10 Przyjaciółki i rywalki (34/185) - telenowela
17.00 Kropek
17.10 Miłość i nienawiść (21/130) - telenowela
18.00 Rozmowy w toku: Wcisnąć wszystko - talk show
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.35 Pogoda
19.40 Uwaga! - magazyn
20.00 Kasia i Tomek (21) - serial komediowy
20.30 Zabójczy związek - film sensacyjny. USA 1998
22.30 Kryminalne gry - serial dokumentalny
23.05 TVN Fakty
23.20 Kropka nad i - pr. publicystyczny
23.40 Łowcy skarbów (21/22) - serial przygodowy
0.35 Kropek (powt.)
0.45 Tenbit.pl - magazyn intemetowy
1.45 Nic straconego - programy powtórkowe

TV 4
6.00 Strefa P - pr. muz.
6.30 Super VIP - magazyn
7.00 Muzyczne listy - magazyn muzyczny
7.50 Sklep Mopotopa (31) - serial anim. (powt.)
8.15 Rudzielec (24) - serial animowany (powt.)
8.40 Przygody rodziny Addamsów (2) - serial komediowy (powt.)
9.05 Fiorella (148) - telenowela (powt.)
10,00 Zbuntowany anioł - telenowela (powt.)
10.40 Wyspa fantazji (6) - serial przygod. (powt.)
11.30 Pies przed sądem - film obyczajowy, USA 2000 (powt.)
13.00 Strefa P - pr. muz.
13.25 Super VIP - magazyn
13.55 Sklep Mopotopa (32) - serial animowany
14.20 Rudzielec (25) - serial animowany
14.45 Przygody rodziny Addamsów (3) - serial komediowy
15.05 Florella - telenowela
16.00 Muzyczne Iisty - magazyn muzyczny
17.00 Dharma i Greg 3 (21) - serial komediowy
17.30 HOT CHAT
17.45 Dziennik i Prognoza pogody
18.00 Zbuntowany anioł (51) - telenowela
19.00 Tequila i Bonelli (3) - serial sensacyjny
20.00 Komisarz Rex (65) - serial kryminalny
20.55 Idol Extra
21.50 Dziennik
22.05 Informacje sportowe i Prognoza pogody
22.15 Plika nożna: Liga Mistrzów Ajax Amsterdam - Inter Mediolan
23.55 Misja w czasie (6) - serial SF (powt.)
0.50 X Laski - pr. erotyczny
1.20 Muzyczne listy - mag. muz.
2.10 Muzyczny VIP - pr. muzyczny
2.35 Super VIP - magazyn
3.00 To się w głowie nie mieści - magazyn
3.20 Zakończenie programu

TVN 7
6.55 Telesklep
7.10 Dragon Ball Z - serial animowany
8.00 W niewoli uczuć (54/135) - telenowela
8.50 Daniela i przyjaciele (38/100) - telenowela
9.40 Melrose Place (224) - serial obycz. (powt.)
10.30 Łamisłówka
11.00 Żar tropików (15/66) - serial sensac. (powt.)
11.55 Przeklęta miłość (11/100) - serial
12.40 Telesklep
14.30 Dragon Ball GT - serial animowany
14.55 Dragon Ball Z (powt.)
15.40 Pełna chata (132/192) - serial komediowy
16.15 Bajer w Bel-Air (15/99) - serial komed.
16.45 Nie do pary (8/13) - serial komediowy
17.15 Medlcopter 117 (27/36) - serial (powt.)
18.10 Aktualności
18.20 Żar tropików (16/66) - serial sensacyjny
19.15 Melrose Place (225) -  serial obyczajowy
20.10 Przerwany lot F-16 - film obyczajowy, USA 1992
22.10 Las Vegas (10-ost.)  serial sensacyjny
23.10 Dzieci kukurydzy 2 - horror, USA 1993 (powt.)
0.50 Raport TVN 24
1.20 Gliniarz z Hollywood - film sensacyjny, USA 1987
3.05 Pełna chata (132/192) - serial komed. (powt.)
3.30 Baler w Bel-Air (15/99) - serial (powt.)
3.55 Nie do wiary (8/13) - serial komediowy
4 20 Zakończenie programu

TV Polonia
06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości: 6:05, 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:30 Klan; odc. 619; telenowela TVP
09:00 Polskie Parki Krajobrazowe; Kras gipsowy w Zespole Parków Krajobrazowych Ponidzia; reportaż Elżbiety Wroniewskiej
09:20 Erwin Sówka; program J. Ziółkowskiej i M. Komorowskiej
09:50 VOX - Cudowna podróż; koncert zespołu
10:35 Polskie miasta i miasteczka; Olsztyn; reportaż Marka Kraszewskiego
10:40 Gimnastyka dla przedszkolaków; program dla dzieci
10:50 Budzik; program dla dzieci
11:15 Maszyna zmian - Nowe przygody; odc. 5/ost. - Inwazja świąteczna; serial TVP
11:40 Takie Kino na bis
12:00 Wiadomości
12:15 W stronę Nilu; reportaż
12:45 Folkogranie - Trebunie Tutki i Kinior cz. 1; powt.
13:15 Plebania; odc. 62; serial TVP
13:40 Łupaszko - cz.1; film dokumentalny Mariusza Piotrowskiego (historia mjr Zygmunta Szendzielorza i  jego żołnierzy)
14:35 Ludzie listy piszą
15:00 Wiadomości
15:10 Polskie Parki Krajobrazowe; Kras gipsowy w Zespole Parków Krajobrazowych Ponidzia; reportaż Elżbiety Wroniewskiej; powt.
15:30 Erwin Sówka; program J. Ziółkowskiej i M. Komorowskiej; powt.
16:00 Klan; odc. 619; telenowela TVP; powt.
16:30 Raj; magazyn katolicki
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:30 Gość Jedynki
17:40 Budzik; program dla dzieci; powt.
18:05 Maszyna zmian - Nowe przygody; odc. 5/ost. - Inwazja świąteczna; serial TVP; powt.
18:35 Selekcja 2002; program redakcji wojskowej
19:00 Wieści polonijne
19:15 Dobranocka; Tydzień przygód w Afryce; odc. 7/ost. - Niedziela; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:59 Sport
20:06 Pogoda
20:15 Klan; odc. 619; telenowela TVP; powt.
20:35 Polaków portret własny; Jestem Polakiem, to widać...; program Waltera Chełstowskiego
21:15 Plebania; odc. 62; serial TVP; powt.
21:40 Łupaszko - cz.1; film dokumentalny Mariusza Piotrowskiego (historia mjr Zygmunta Szendzielorza i  jego żołnierzy); powt.
22:35 Berliński express; magazyn
22:45 Niewinne kamery; film dokumentalny Grzegorza Królikiewicza
23:15 Ze sztuką na ty; Album krakowskiej sztuki; Jerzy Nowosielski; program Andrzeja Korneckiego
23:45 Arcydzieła Muzyki Polskiej - Feliks Janiewicz - Divertimento; koncert (STEREO); wyk: Orkiestra Kameralna AUKSO, dyryguje Marek Moś
00:00 Monitor  Wiadomości
00:20 Forum; program publicystyczny
01:10 Zgadnij odpowiedz; program dla dzieci; powt.
01:15 Tydzień przygód w Afryce; odc. 7/ost. - Niedziela; serial animowany dla dzieci; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:57 Sport; powt.
02:02 Pogoda; powt.
02:10 Klan; odc. 619; telenowela TVP; powt.
02:35 Wieści polonijne; powt.
02:50 Berliński express; magazyn; powt.
03:00 Plebania; odc. 62; serial TVP; powt.
03:25 Polaków portret własny; Jestem Polakiem, to widać...; program Waltera Chełstowskiego; powt.
04:00 Łupaszko - cz.1; film dokumentalny Mariusza Piotrowskiego (historia mjr Zygmunta Szendzielorza i  jego żołnierzy); powt.
04:50 Niewinne kamery; film dokumentalny Grzegorza Królikiewicza; powt.
05:25 Ze sztuką na ty; Album krakowskiej sztuki; Jerzy Nowosielski; program Andrzeja Korneckiego; powt.
06:00 Zakończenie programu


Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
07.15 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
07.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
08.10 Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
08.35 Na służbie (In The Line Of Duty) (50 min.).
09.25 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
09.50 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40 Cena ryzyka (Blues & Twos) (25 min.).
11.05 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
11.30 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
11.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
12.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.10 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.35 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
14.00 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
14.25 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
14.50 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
15.15 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
15.45 Miejsca katastrof (Where Disasters Happen) (50 min.).
16.35 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00 Cena ryzyka (Blues & Twos) (25 min.).
17.30 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
17.55 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
18.20 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
18.45 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.). 
19.10 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.). 
19.35 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
20.00 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.30 Miejsca katastrof (Where Disasters Happen ) (50 min.).
21.20 999 Special (999 Special) (50 min.).
22.10 W walce o życie (Critical Incident) (55 min.).
23.05 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
23.30 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
23.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
00.20 Cena ryzyka (Blues & Twos) (25 min.).
00.45 999 Special (999 Special) (50 min.).
01.35 W walce o życie (Critical Incident) (55 min.).
02.30 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
02.55 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
03.20 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
03.45 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
04.10 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
04.40 Miejsca katastrof (Where Disasters Happen) (50 min.).

Romantica
06.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 70) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
07.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 1) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
08.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 120) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
09.00    Zemsta (La Revancha) (Część 28) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
10.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 69) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
11.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 117) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
12.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 119) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 27) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 70) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
15.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 1) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
16.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 120) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
17.00    Zemsta (La Revancha) (Część 28) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
18.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 69) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
19.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 117) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
20.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 119) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) (Część 27) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 70) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
23.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 1) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
24.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 120) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
01.00    Zemsta (La Revancha) (Część 28) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).

HBO
06:30 Wiadomość w komórce (Message In A Cell Phone) familijny, USA 2000, 79 min., reż. Eric Hendershot, wyk. Nick Whitaker, James Laub
07:50 Cinema, cinema, odc. 45 (Cinema Cinema Cinema V. (912) Ep. 45) magazyn filmowy, USA 2002, 23 min.
08:15 Hrabia Axel (Count Axel) komedia, Dania 2000, 86 min.
09:45 Bonhoeffer, sługa boży (Bonhoeffer: Agent Of Grace) dramat, Kanada 2000, 85 min., reż. Eric Till, wyk. Ulrich Tukur, Tatjana Blacher
11:15 Niekończąca się opowieść - Baśnie, odc. 2 (Tales From The Neverending Story Ep. 02) familijny, Kanada 2001, 94 min., reż. Giles Walker/ Adam Weissman, wyk. Mark Rendall, Victoria Sanchez
12:50 Pilot i załoga (The Retrievers (2001)) familijny, USA 2001, 85 min., reż. Paul Schneider, wyk. Robert Hays, Mel Harris
14:20 Człowiek z... komedia, Polska 1993, 100 min., reż. Konrad Szolajski, wyk. Agata Kulesza, Sławomir Pacek
16:05 Tzatziki (Tsatsiki) familijny, Szwecja 2001, 83 min., reż. Eddie Thomas Petersen, wyk. Samuel Haus, Sara Sommerfeld
17:35 Wiadomość w komórce (Message In A Cell Phone) familijny, USA 2000, 79 min., reż. Eric Hendershot, wyk. Nick Whitaker, James Laub
19:00 Marlena (Marlene) obyczajowy, Niemcy 2000, 126 min., reż. Joseph Vilsmaier, wyk. Katja Flint, Hebert Knaup
21:05 Klub 54 (54) dramat, USA 1998, 96 min., reż. Mark Christopher, wyk. Mike Myers, Salma Hayek
22:45 Desperaci (The Way Of The Gun) thriller, USA 2000, 114 min., reż. Christopher McQuarrie, wyk. Ryan Phillippe, Benicio Del Toro
00:45 Krugerandy obyczajowy, Polska 1999, 100 min., reż. Wojciech Nowak, wyk. Marcin Dorocinski, Jerzy Trela
02:30 Opowieści Lady Chatterley, odc. 2 - Rękopis (Lady Chatterley's Stories Ep. 02 - The Manuscript) erotyczny, USA 2000, 26 min.
03:00 Asfalt (Asfalto) obyczajowy, Hiszpania 1999, 88 min., reż. Daniel Calparsoro, wyk. Najwa Nimri, Juan Diego Botto
04:35 Bonhoeffer, sługa boży (Bonhoeffer: Agent Of Grace) dramat, Kanada 2000, 85 min., reż. Eric Till, wyk. Ulrich Tukur, Tatjana Blacher 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.