FANDOM


TVP 1
06.00 Kawa czy herbata?
08.00 Wiadomości
08.10 Prognoza pogody
08.15 Krakowskie Przedmieście 27 - program publicystyczny
08.25 Opole: Premiery 2002
08.30 Telezakupy
08.45 Mapeciątka: W kinie - serial animowany, Wlk. Bryt.
09.10 Budzik - program dla dzieci
09.35 Stinky i Jake - serial anim.
10.00 Opowieści z Mórz Południowych (2) - serial przygodowy
10.55 Pan Złota Rączka (21,22) - serial komediowy, USA
11.40 Telezakupy
12.00 Wiadomości
12.10 Agrobiznes - rolniczy magazyn informacyjny
12.20 Horyzonty - magazyn rolniczy
12.45 Klan (608) - telenowela, Pol.
13.10 ZUS radzi - mag. poradnikowy
13.20 Po prostu paragraf
13.30 Telezakupy
13.50 Miliard w rozumie - teleturniej
14.15 Czym są... wielkie siły... czyli elektromagnetyzm (2) - program popularnonaukowy
14.40 Na skraju: Morfologioa - program edukacyjny
15.00 Wiadomości
15.10 Babiniec - magazyn
15.35 Euroexpress - magazyn
16.00 Rower Błażeja - magazyn
16.30 Moda na sukces (1649) - telenowela, USA
17.00 Teleexpress
17.20 Piłkarski Express
17.30 Gość Jedynki
17.45 Plebania (196) - serial obyczajowy, Polska
18.10 Mój ślad w telewizji - cykl dok.
18.20 Decyzja należy do ciebie: Kibic
19.00 Wieczorynka
19.30 Wiadomości
19.55 Sport i prognoza pogody
20.10 NASH BRIDGES (9) - serial kryminalny, USA
21.00 Sprawa dla reportera - program publicystyczny Elżbiety Jaworowicz
21.35 Tygodnik polityczny Jedynki
22.20 5 minut o Unii Europejskiej - program publicystyczny (powt.)
22.30 Monitor Wiadomości
22.50 Sportowy flesz
23.00 Pegaz - magazyn kulturalny
23.30 Gorąco polecam: LEGENDA O ŚWIĘTYM PIJAKU - dramat obyczajowy, Włochy/Francja
01.35 Zakończenie programu

TVP 2
07:50 Studio urody
08:00 Program lokalny
08:30 Co ludzie powiedzą; odc.25/40; serial kom.prod.angielskiej
09:00 Doktor z alpejskiej wioski; odc.59/97 - Luka w pamięci; serial prod. niemiecko-austriacko-włoskiej
09:50 Miss Universe 2002 cz.1; powt.
10:50 Elfy z ogrodu czarów; Fairytale,a true Story; 1997  film fab.prod.angielskiej; reż: Charles Sturridge; wyk: Florence Hoath,Elizabeth Earl,Paul McGann
12:30 Wielkie romanse dwudziestego wieku; Bonnie Parker i Clyde Barrow; serial dok.prod.angielskiej
13:00 Panorama
13:10 Tunio, ach ten Tunio! czyli 65 lat na scenie hrabiego Wojciecha Dzieduszyckiego; stereo; wyk: Kabaret Elita, Hanna Banaszak, Bohdan Łazuka, Zbigniew Lesień i inni
14:00 Lopaka i jego przyjaciel delfin; odc.24 - Pułapka; serial anim.prod.australijsko.-niemieckiej
14:25 Euro-Quiz; quiz dla młodzieży
14:55 Providence; odc.35/40; serial prod. USA
15:40 PROGRAM LOKALNY
16:00 Panorama
16:23 Pogoda
16:30 50 lat TVP; Czarne chmury; odc.5/10; serial TVP
17:20 Chłop i baba; odc.6-ost. - Ja,sołtys; serial TVP [stereo]
17:50 Program lokalny
18:22 Pogoda
18:30 Panorama
18:50 Podróże z Euro
18:55 Jeden z dziesięciu; teleturniej
19:30 Polaków portret własny; Przysposobienie do życia w miłości
19:55 Podróże z Euro
20:00 Mundial 2002 - raport
20:30 Biało-czerwoni; magazyn
21:00 M jak miłość; odc.34; serial TVP; powt.
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:29 Pogoda
22:35 Polska bez fikcji; Czarny punkt; film dok.Jacka Łechtańskiego
23:10 Bandycki Petersburg; odc.10-ost. - Adwokat; serial prod. rosyjskiej
00:05 Prowincjonalne życie; Country Life; 1994  film fab.prod.australijskiej [za zgodą rodziców]; reż: Blakemore Michael; wyk: Neill Sam,Scacchi Greta,Hargreaves John
02:00 Gdzie są chłopaki tamtych lat; film dok.
02:25 Zakończenie programu

Polsat
06.00 Piosenka na życzenie
07.00 Robocop (22) - serial anim.
07.25 Piesek Poochini (20) - serial animowany, USA
07.50 Wysoka fala (60) - serial przyg.
08.45 Largo (22) - serial sensacyjny, USA/Francja/Niemcy /Belgia
09.40 Amor latino (101) - telenowela, Argentyna
10.30 Rozwód po amerykańsku (36) - serial obyczajowy, USA
10.55 Zatoka nieszczęśliwych kochanków (9) - serial obyczajowy
11.50 Z głową w chmurach (86) - telenowela, Brazylia
12.45 Życie jak poker (50) - telenowela, Polska
13.15 Macie, co chcecie - program rozrywkowy
13.45 Disco Polo Live (325) - magazyn muzyczny
14.45 Rodzina zastępcza (97): Młodzieńczy bunt - serial komediowy
15.15 Robocop (23) - serial anim.
15.45 Informacje
16.00 Studio Mundial
16.10 Serca na rozdrożu (46) - telenowela, Argentyna
17.05 Strażnik Teksasu (136) - serial sensacyjny, USA
18.00 Mundial 2002 - mecz Meksyk - Włochy - 1. połowa
18.45 Informacje
19.05 Sport i prognoza pogody
19.15 Mundial 2002 - mecz Meksyk - Włochy - 2. połowa
20.00 Samo życie (61) - serial obycz.
20.30 Moda na Mundial
21.15 OSTRY DYŻUR (157) - serial obyczajowy, USA
21.30 Losowanie LOTTO i Szczęśliwego Numerka
22.15 Mundial 2002 - mecz Ekwador - Chorwacja - 1. połowa
23.00 Inf., sport i prognoza pogody
23.15 Mundial 2002 - mecz Ekwador - Chorwacja - 2. połowa
00.00 EX - thriller, USA/Kanada
01.35 Muzyka na BIS
05.00 Zakończenie programu

TVN
5.35 Kropka nad "i"
5.50 Tajemnice pocałunku (14) - telenowela
6.35 Telesklep
7.05 Brzydula (96) - telenowela
7.50 W 80 marzeń dookoła świata - Serial anim.
8.15 Przyjaciel Bob - serial anim.
8.40 Podróż do serca świata - serial anim.
9.05 Przygody Animków - serial anim.
9.30 Tele Gra
10.35 Telesklep
11.50 Rozmowy w toku - talk show
12.50 Zwariowana forsa
13.25 Podróż do serca świata - serial anim.
13.50 Przygody Animków - serial anim.
14.15 Beverly Hills 90210 (192) - serial
15.15 Milionerzy
16.00 TVN Fakty, pogoda
16.15 Brzydula (98) - telenowela
17.10 Tajemnice pocałunku (15) - telenowela
18.00 Rozmowy w toku - talk show
19.00 TVN Fakty
19.30 Kropka nad "i"
19.45 Sport
19.50 Pogoda
20.00 PRAWDZIWE HISTORIE: Rozbitkowie - film katastrof. USA 
21.55 Adopcje - serial dok.
22.30 TVN Fakty
22.45 Brygada ratunkowa (2) - serial
23.45 Mściciel (2) - serial
0.45 Strong Man - Siłacze
1.40 Nic straconego - powtórki programów

TV Polonia
06.00 Kawa czy herbata?
08.00 Wiadomości
08.10 Prognoza pogody
08.15 Krakowskie Przedmieście 27
08.25 Złotopolscy - telenowela, Pol.
08.50 Sekrety zdrowia: Cukrzyca - zbyt słodka krew - mag. medyczny
09.10 Kwadrans na kawę - program Barbary Markowskiej dla osób otyłych
09.25 Antologia Literatury Emigracyjnej - program Tomasza Kamińskiego
09.40 Linia specjalna: Jan Nowak Jeziorański - program publicystyczny
10.30 Szkoła na wesoło - dla dzieci
11.00 Tropiciele gwiazd - serial przyg.
11.30 Złotopolscy - telenowela, Pol.
12.00 Wiadomości
12.10 Wieści polonijne (powt.)
12.25 Skarbiec - magazyn historyczno-kulturalny (powt.)
12.50 Polskie smaki: Polędwica wołowa
13.05 Teatr Telewizji: Pielgrzymi - sztuka Marka Pruchniewskiego, Pol.
14.30 Santor Cafe Nic prócz miłości - recital Ireny Santor (powt.)
15.00 Wiadomości
15.10 Sekrety zdrowia: Cukrzyca - zbyt słodka krew - mag. medyczny
15.30 Kwadrans na kawę - program Barbary Markowskiej dla osób otyłych
15.45 Antologia Literatury Emigracyjnej - program Tomasza Kamińskiego
16.00 Panorama
16.25 Prognoza pogody
16.30 Nie tylko dla komandosów - program wojskowy
17.00 Teleexpress
17.15 Eurotel - magazyn
17.30 Gość Jedynki
17.40 Przygody dzielnego Sylvana - serial
18.05 Tropiciele gwiazd - serial przyg.
18.30 Panorama
18.50 Złotopolscy - telenowela, Pol.
19.15 Dobranocka: Miś Kudłatek (5/13): Przygoda w lesie - serial
19.30 Wiadomości
19.55 Sport i prognoza pogody
20.05 Forum Polonijne - magazyn publicystyczny
21.00 Teatr Telewizji: PIELGRZYMI - sztuka Marka Pruchniewskiego, Pol.
22.20 Wielkie dzieła, wielcy wykonawcy: Menuhin dyryguje - V Symfonię Beethovena
23.00 Tygodnik polityczny Jedynki
23.45 Monitor Wiadomości
00.05 Sportowy flesz
00.10 Euroexpress - magazyn
00.25 Pegaz - magazyn kulturalny
00.50 Przygody dzielnego Sylvana (14): August Tchórzliwy - serial anim.
01.15 Miś Kudłatek (5/13): Przygoda w lesie - serial animowany
01.30 Wiadomości (powt.)
01.55 Sportowy flesz (powt.)
02.00 Złotopolscy (392): Nic się nie zgadza - telenowela, Polska
02.30 Teatr Telewizji: Pielgrzymi - sztuka Marka Pruchniewskiego, Pol.
03.50 Powtórzenia

HBO
06:30 Pokemon: film pierwszy - animowany, Japonia 1999, 92 min.
08:10 Drobiazg - familijny, Dania 1991, 85 min.
09:40 Orzeł - wojenny, Polska 1959, 104 min.
11:30 Anioł w grze - familijny, USA 2000, 85 min.
12:55 Britney Spears: Nie ma jak w domu - koncert, 70 min.
14:10 Kochanie, zwiększyłem dzieciaka - komedia, USA 1992, 85 min.
15:40 Przeżyj to jeszcze raz - dramat, USA 2000, 93 min.
17:20 Pokemon: film pierwszy - animowany, Japonia 1999, 92 min.
19:00 Uczeń czarodzieja - familijny, Afryka Pd. 2000, 85 min.
20:30 Cinema, cinema (23) - magazyn filmowy, USA, 23 min.
21:00 Zagubione serca - dramat, USA 1999, 127 min.
23:10 Złoto pustyni - film akcji, USA 1999, 110 min.
01:05 Opowieści Lady Chatterley: Małe chwile (10) - erotyczny, USA, 26 min.
01:35 Chłopaki na Ibizie - komedia, W. Brytania 2000, 79 min.
02:55 Nigdy za dużo - dramat, USA 2001, 90 min.
04:30 Orzeł - wojenny, Polska 1959, 104 min.

TVP 3 Gdańsk
6.30    Kurier – program informacyjny, pogoda
6.35    Echa dnia
7.00    Kłopoty z Zosią - francuski serial animowany
7.30    Kurier – program informacyjny, pogoda
7.35    Rycerze Królestwa Owadów – serial animowany dla dzieci
8.00    Panorama, Pogoda
8.15    Magazyn Elbląski
8.30    Kurier – program informacyjny, kalendarium, przegląd prasy, pogoda
8.45    Gość dnia
9.00    JAPONIA: „Edukacja” – film dokumentalny
9.30    Kurier – program informacyjny, pogoda
9.35    Saga Jacksonów  - współczesny, obyczajowy serial australijski, 1999
10.20   Regiony kultury
10.30   Kurier – program informacyjny, kalendarium, przegląd prasy, pogoda
10.45   Telekurier – magazyn reporterów
11.15   Piłkarski Express
11.30   Kurier – program informacyjny, kalendarium, przegląd prasy, pogoda
11.45   To jest temat – reportaż
12.00   Małe ojczyzny – cykl dokumentalny
12.30   Kurier – program informacyjny
12.35   Likaony znad Okavango – film dokumentalny
13.30   Kurier – program informacyjny
13.45   Agrobiznes – rolniczy program informacyjny
14.00   Stacja PRL - magazyn
14.30   Kurier – program informacyjny
14.45   To jest temat – reportaż
15.00   Jabłko Newtona - cykl popularno-naukowy dla młodych widzów
15.30   Kurier – program informacyjny
15.40   Panorama, Pogoda, Sport
15.57   Temat wiejski /powt./
16.15   Gość "3"
16.30   Kurier – program informacyjny
16.45   Małe ojczyzny – cykl dokumentalny
17.15   To jest temat – reportaż
17.30   Kurier – program informacyjny
17.50   Panorama – flesz, Punkt – temat dnia
18.00   Panorama, Pogoda, Sport
18.20   Regiony kultury – program poświęcony wydarzeniom kulturalnym w Polsce
18.30   Co mnie gryzie?
18.50   Kość niezgody
19.15   Kwiaty i ogrody – poradnik
19.30   50 lat TVP - Z archiwum rozrywki
20.00   Telekurier – magazyn reporterów
20.30   Kurier – program informacyjny
20.40   Eurotel – magazyn europejski przedstawiający problematykę integracji Polski z UE
20.50   Echa dnia
21.15   Magazyn Elbląski /powt./
21.30   Kurier gospodarczy
21.45   Panorama, Pogoda
22.00   Relacja z meczu bokserskiego Polska - Irlandia
23.35   Kurier – program informacyjny
0.05    Zakończenie programu

TV 4
06.00 Strefa P - program muzyczny
06.30 Super VIP - wydarzenia i plotki - magazyn
07.00 Muzyczne listy - magazyn muz.
07.50 Alicja w krainie czarów - serial animowany, Japonia/USA
08.20 Mundial 2002 - mecz Turcja - Chiny
10.50 Viper (17) - serial sensacyjny, USA
11.50 Bieg po szmal (11) - serial komediowy, USA
12.20 Hotelik 'Pod Sosnami' (5) - serial komediowy, USA
12.50 Oh, Baby 2 (20) - serial komediowy, USA
13.15 Mundial 2002 - mecz Ekwador - Chorwacja
15.35 Miasteczko Evening Shade (81) - serial komediowy, USA
16.00 Fiorella (41) - serial obyczajowy, Peru
17.00 Bieg po szmal (12) - serial komediowy, USA
17.30 HOT CHAT - program public.
17.45 Dziennik i prognoza pogody
18.00 Życiowa szansa - teleturniej
19.00 Najemnicy (4) - serial sens.
20.00 Mundial 2002 - mecz Kostaryka - Brazylia
21.50 Dziennik
22.00 Inf. sportowe i prognoza pogody
22.05 VIP - wydarzenia i plotki - mag.
22.15 VIPER (18) - serial sensacyjny, USA
23.15 Głuchy telefon (3) - serial kom.
23.45 Mundial 2002 - mecz Turcja - Chiny
01.35 X Laski - program erotyczny
02.05 Muzyczne listy - magazyn muz.
02.55 Muzyczny VIP - magazyn muz.
03.30 Zakończenie programu

TVN 7
6.55 Telesklep
7.10 Dragon Bali Z - serial anim.
7.35 Dragon Bali Z - serial anim.
8.00 Labirynt namiętności (26) - telenowela
8.50 Nigdy cię nie zapomnę (24) - telenowela
9.40 Melrose Place (116) - serial
10.30 Łamisłówka
11.00 Asy wywiadu (4) - serial
11.50 Telesklep
13.50 Angela (71) - telenowela
14.40 Wojowniczki z krainy marzeń - serial anim.
15.05 Maska - serial anim.
15.30 Dragon Bali Z - serial anim.
15.55 Dragon- Bali Z - serial anim.
16.15 Pełna chata (27) - serial
16.45 Krok za krokiem (57) - serial
17.15 Marlin Bay (15) - serial
18.10 Asy wywiadu (5) - serial
19.05 Melrose Place (117) - serial
20.00 Zemsta mafii - film sens. USA (1992), wyk. Tony Danza, Ted Levine, Dan Lauria, Śamuel L.Jackson, Frank Vincent, Nicholas Turturro
21.45 Cobra - oddział specjalny (23) - serial
22.40 Tajemnicza śmierć - film sens. USA (1982), wyk. Robert Mitchum, Angie Dickinson, Mel Ferrer, Jose Peres, John Haikins
0.25 Zemsta mafii - film sens. USA (1992)
2.00 Koniec programu

TV Niepokalanów II
14:55    Program dnia
15:00    Godzina Miłosierdzia
15:25    "Kaczki wudi" "Odkrywamy planetę Ziemię" film przyrodniczy
16:00    św. Antoniego z Padwy Kalendarz liturgiczny
16:05    Msza święta w uroczystość św. Antoniego
17:15    W Jego ręku tchnienie życia i dusza każdego człowieka Rozmowy o katechizmie rozmowa z ks. prof.. A. Dziubą
17:35    "Ojciec Święty na Placu Zwycięstwa" film dokumentalny
18:20    "Kilka dni w Tunezji" film krajoznawczy
18:45    Ad Dei Gloriam
18:55    Program dnia
19:00    Grzech Obyś był zimny, albo gorący rozmowa z ks. J. Sikorskim
19:10    Wszystko śpiewa, wszystko gra
19:20    "Giermek" "Przygody Błękitnego Rycerzyka" serial animowany
19:30    Najmniejsze ziarenko I co było dalej? program dla dzieci
19:35    "Ziemia skarbem boskim" - impresja filmowa o św. Franciszku z Asyżu Światło dla sztuki
20:05    "Archiwum XX wieku" film dokumentalny
20:35    część radosna Różaniec
21:00    Apel Jasnogórski
21:05    św. Antoniego z Padwy Kalendarz liturgiczny
21:10    Matury Studio Otwarte program publicystyczny
22:05    "Francja - Picardia" "Archeologia" film dokumentalny
22:50    U Pana Boga za piecem magazyn niepełnosprawnych (powt.)
23:05    Zakończenie programu 

TVP 3 Opole
06:30    Kurier program informacyjny (WP)
06:35    Echa dnia program publicystyczny (WP)
07:00    "Kłopoty z Zosią" serial animowany (WP) Francja 1992
07:30    Kurier program informacyjny (WP)
07:35    "Rycerze Królestwa Owadów" serial animowany (WP) USA 1998
08:00    Opolski serwis informacyjny
08:10    Publicystyka opolska
08:30    Kurier program informacyjny (WP)
08:45    Gość dnia (WP)
09:00    "Edukacja" "Japonia" serial dokumentalny (WP) Japonia 1997
09:30    Kurier program informacyjny (WP)
09:35    "Saga Jacksonów" reż.J. Callen, wyk.S. Whittaker, P. Tooney, D. Meade, E. Ashenden serial obyczajowy (WP) Australia 1999
10:20    Regiony kultury magazyn kulturalny (WP)
10:30    Kurier program informacyjny (WP)
10:45    Telekurier magazyn (WP)
11:15    Piłkarski Express (WP)
11:30    Kurier program informacyjny (WP)
11:45    To jest temat - cykl reportaży (WP)
12:00    Każda dolina będzie podniesiona Małe ojczyzny magazyn (WP)
12:30    Kurier program informacyjny (WP)
12:35    "Likaony znad Okavango" film dokumentalny (WP)
13:30    Kurier program informacyjny (WP)
13:45    Agrobiznes magazyn rolniczy (WP)
14:00    Szkoła Stacja PRL program dokumentalny (WP)
14:30    Kurier program informacyjny (WP)
14:45    To jest temat - cykl reportaży (WP)
15:00    "Jabłko Newtona" serial dokumentalny (WP) USA 1993
15:30    Kurier program informacyjny (WP)
15:40    Opolski serwis informacyjny
15:50    Rozmowa dnia program publicystyczny
16:30    Kurier program informacyjny (WP)
16:45    Każda dolina będzie podniesiona Małe ojczyzny magazyn (powt.) (WP)
17:15    To jest temat - cykl reportaży (WP)
17:30    Kurier program informacyjny (WP)
17:50    Publicystyka opolska
18:00    Opolski serwis informacyjny
18:15    Sport opolski, Prognoza pogody
18:20    Regiony kultury magazyn kulturalny (WP)
19:30    50 lat TVP - z archiwum rozrywki (WP)
20:00    Telekurier magazyn (WP)
20:30    Kurier program informacyjny (WP)
20:45    Eurotel magazyn (WP)
20:50    Echa dnia program publicystyczny (WP)
22:05    Mecz Polska - Irlandia Boks (WP)
23:35    Kurier program informacyjny (WP)
00:00    Zakończenie programu 

TKK
17:00    Abecadło M2
17:00    Abecadło M2
17:15    Wiadomości TKK, Prognoza pogody i Komunikaty
17:30    Komentarz dnia
17:35    Ze zdrowiem na ty
17:45    Bądź zdrów
18:00    Godzina z TKK (powt.)
19:00    Godzina z TKK (powt.)
20:00    Godzina z TKK (powt.)
21:00    Godzina z TKK (powt.)
22:00    Godzina z TKK (powt.)
23:00    Zakończenie programu 

Le Cinema
14.00 Czy słyszysz moje myśli? (Can You Hear Me Thinking?) dramat, Wielka Brytania, 1990, 85 min
15.30 Sierota i jej ojcowie (Sirota Kazanskaja), komedia obyczajowa, Rosja, 1997, 82 min
17.00 Maska szkarłatnej śmierci (The Masque Of The Red Death) horror, Wielka Brytania, 1964, 89 min
18.30 Dziewczyna o zielonych oczach (Girl With Green Eyes) film obyczajowy, Wielka Brytania, 1964, 91 min
20.00 Dokument. Nowe kino niemieckie, Studio Company, 2002, 30 min
20.30 Każdemu swoje (We Still Kill The Old Way) dramat, Włochy, 1968, 99 min
22.30 śmiertelne cienie (Todliche Schatten) dramat, Niemcy, 1999, 89 min
00.00 żywoty pań swawolnych (Dames Galantes) melodramat, Francja 1990, 120 min.

TeDe
06.00 Strefa P - magazyn muzyczny
06.30 Super VIP – wydarzenia i plotki - magazyn ciekawostek i sensacji
07.00 informacje Telewizji Dolnośląskiej
07.15 Czas dla Dolnego Śląska - publicystyka lokalna
07.50 „Alicja w krainie czarów” („Alice in Wonderland”) – serial animowany, Japonia-USA 
08.20 Mistrzostwa Świata 2002 w piłce nożnej: mecz Turcja – Chiny
10.50 "Viper" ("Viper 3") (17) - serial sensacyjny, USA, 1995, reż. Danny Bilson, wyk. James McCaffrey, Dorain Harewood, Joe Nipote, Lee Chamberlin, Sydney Walsh, Jon Polito
11.50 „Bieg po szmal” („Arliss”) (8) – serial, produkcja: Timothy Marx, wyk. Robert Wuhl,
12.20 „Hotelik pod sosnami” („Payne") (5) – serial komediowy, USA 1999,
12.50 „Oh, Baby 2” (20) – serial komediowy, USA 1998, prod. Linda Mathious, Heather MacGillvary, wyk. Cynthia Stevenson, Jessica Walter, Matt Champagne
13.15 Mistrzostwa Świata 2002 w piłce nożnej: mecz Ekwador - Chorwacja
15.35 „Miasteczko Evening Shade” („Evening Shade”) (81) – serial komediowy, USA 1990-1994, reż. Robby Benson, Frank Bonner, wyk. Burt Reynolds, Ossie Davis,  Hal Holbrook,
16.00 „Fiorella” („Pobre Diabla”) (41) – telenowela, Peru 2000, wyk. Angie Cepeda, Salvador Del Solar, Arnaldo Andre, Maria Cristina Lozada, Teddy Guzman, Camucha Negrete,
17.00 „Bieg po szmal” („Arliss”) (12) – serial, produkcja: Timothy Marx, wyk. Robert Wuhl,
17.30 Hot Chat - interaktywny program publicystyczny
17.45 informacje Telewizji Dolnośląskiej
17.58 Prognoza pogody
18.00 „Życiowa szansa 2” (59) – teleturniej
19.00 „Najemnicy” („Soldier of Fortune 2”) (4) - Serial akcji, USA 1997, prod. Jerry Bruckheimer, Don Simpson, Neil R. Russell, Greg Strangis, wyk. Brad Johnson, Tim Andrews, Real Andrews, Melinda Clarke, Mark A. Sheppard, David Selby
20.00 Mistrzostwa Świata 2002 w piłce nożnej: mecz Kostaryka - Brazylia
21.50 informacje Telewizji Dolnośląskiej
22.00 Informacje sportowe
22.03 Prognoza pogody
22.05 VIP – wydarzenia i plotki – magazyn ciekawostek i sensacji
22.15 "Viper" ("Viper 3") (18) - serial sensacyjny, USA, 1995, reż. Danny Bilson,
23.15  „Głuchy telefon” („Grapevine") (3) – serial komediowy, USA 1992, reż. David Frankel, Ron Lagomarsino, wyk. Lynn Clark, Steven Eckholdt, Jonathan Penner
23.45 Mistrzostwa Świata 2002 w piłce nożnej: mecz Turcja - Chiny
01.35 X Laski – program rozrywkowy
02.05 Muzyczne Listy – magazyn muzyczny
02.55 Muzyczny VIP – magazyn muzyczny
03.30 Czas dla Dolnego Śląska - publicystyka lokalna
03.45 informacje Telewizji Dolnośląskiej

Reality TV
06.00    Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
06.25    Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
06.55    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
07.20    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
07.45    Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
08.10    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.35    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
09.00    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
09.25    Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
09.50    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
11.05    Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
11.30    Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
11.55    Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
12.25    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
12.50    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
13.15    Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
13.40    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.05    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.30    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
14.55    Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
15.20    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
15.45    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
16.10    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
16.35    Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
17.00    Tajemnice (Mysteries) (35 min.).
17.35    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.00    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
18.25    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
18.50    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
19.15    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
19.40    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.05    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.35    Niesamowite zdarzenia (World's Most) (55 min.).
21.30    Zdrada (Cheaters) (50 min.).
22.20    Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
22.45    Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
23.15    Tajemnice (Mysteries) (35 min.).
23.50    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
00.15    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
00.40    Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
01.05    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
01.30    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
01.55    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
02.20    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
02.50    Niesamowite zdarzenia (World's Most) (55 min.).
03.45    Zdrada (Cheaters) (50 min.).
04.35    Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).
05.00    Pogotowie ratunkowe (A & E) (25 min.).

Romantica
06.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 112) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
07.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 10) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
08.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 12) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
09.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 65) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.).
10.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 111) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
11.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 9) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
12.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 11) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
13.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 64) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.).
14.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 112) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
15.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 10) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
16.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 12) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
17.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 65) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.).
18.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 111) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
19.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 9) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
20.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 11) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
21.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 64) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.).
22.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 112) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
23.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 10) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
24.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 12) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
01.00    Prawo do miłości(Cuando Hay Pasion) (Część 65) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.)

Avante
05:00    Legendy lotnictwa wojskowego
05:30    Dziwniejsze od fikcji
06:00    Horyzonty
06:30    Dookoła świata z Nickiem Sandersem
07:00    Skrzydła nad światem
08:00    Tajemnice, magia i cuda
08:30    Przyjemność z jazdy
09:30    Nowoczesna technika
10:00    Świat wodnych bolidów
11:00    Legendy lotnictwa wojskowego
11:30    Dziwniejsze od fikcji
12:00    Horyzonty
12:30    Dookoła świata z Nickiem Sandersem
13:00    Złota era wyścigów samochodowych
14:00    Tajemnice, magia i cuda
14:30    Przyjemność z jazdy
15:30    Nowoczesna technika
16:00    Świat wodnych bolidów
17:00    Legendy lotnictwa wojskowego
17:30    Dziwniejsze od fikcji
18:00    Horyzonty
18:30    Świat samochodów
19:00    Złota era wyścigów samochodowych
20:00    Podniebni gliniarze
20:30    Legendy lotnictwa wojskowego
21:00    Flota Uderzeniowa
21:30    Nowoczesna technika
22:00    Ostatnie kroki na księżycu Apollo 17
23:00    Lordowie mafii
00:00    Horyzonty
00:30    Świat samochodów
01:00    Złota era wyścigów samochodowych
02:00    Podniebni gliniarze
02:30    Legendy lotnictwa wojskowego
03:00    Flota Uderzeniowa
03:30    Nowoczesna technika
04:00    Ostatnie kroki na księżycu Apollo 17

3sat
07:00    Panorama alpejska program krajoznawczy
09:00    Wiadomości
09:05    Czas na kulturę magazyn (powt.)
09:45    nano magazyn popularnonaukowy (powt.)
10:15    CHERNO talk show
11:15    Profesor Jürgen Falter w rozmowie z Elke Herrmann program kulturalny
11:45    Odnalezione w Austrii program krajoznawczy
12:10    Raport magazyn
13:00    Wiadomości
13:15    Bez granic. Magazyn 3 krajów program publicystyczny (powt.)
14:00    "Fassbinder w Hollywood" film dokumentalny (powt.)
14:45    "Miejska natura" film dokumentalny (powt.)
16:00    "Pośród rosyjskich niedźwiedzi" film dokumentalny
16:30    "Balonowy maraton" film dokumentalny
17:15    Magazyn regionalny
17:45    Wydarzyło się w Szwajcarii magazyn informacyjny
17:50    Schweizweit magazyn informacyjny
18:00    "Ach ty grubasku" 37 stopni film dokumentalny
18:30    nano magazyn popularnonaukowy
19:00    Wiadomości
19:20    Czas na kulturę
20:00    Wiadomości
20:15    "Zapach zielonej papai" reż.Tran Anh Hung, wyk.Man San Lu, Tran Nu Yen Khe, Thi Loc Truong, Hoa Hoi Vuong film obyczajowy Francja 1993
21:50    "Bezpartyjny" reż.Jochen Epple film krótkometrażowy Niemcy 1999
22:00    Wiadomości
22:25    "Superbike" film dokumentalny
23:15    Wieczór towarzyski program kabaretowy
00:15    10 przed 10 magazyn informacyjny
00:45    Spojrzenia z boku magazyn kulturalny
00:50    nano magazyn popularnonaukowy (powt.)
01:20    Czas na kulturę magazyn (powt.)
01:55    Klub literacki magazyn (powt.)
03:10    Magazyn regionalny
03:40    Szwajcaria Południe-Zachód magazyn regionalny (powt.) 

Kabel 1
05:35    Perry Mason - Krimi - Serie, USA 1964
07:30    Home Shopping Europe - Live Shopping, Deutschland 2002
08:30    Hart aber herzlich - Krimi - Serie, USA 1982
09:30    Männerwirtschaft - Comedy - Serie, USA 1974 wyk.Jack Klugman, Tony Randall, Joshua Shelby, Jerry Maren
10:00    Männerwirtschaft - Comedy - Serie, USA 1974 wyk.Jack Klugman, Tony Randall, Penny Marshall, Joan Crosby, Danny Sullivan, John Simon
10:35    Perry Mason - Krimi - Serie, USA 1964 wyk.Raymond Burr, Barbara Hale, William Hopper, William Talman, Ray Collins, Myrna Fahey, Ruta Lee, Benny Baker, Peter Breck
11:35    Flipper - Die neuen Abenteuer - Abenteuer - Serie, USA 1998 wyk.Whip Hubley, Tiffany Lamb, Darrin Klimek, Anja Coleby, Craig Marriott, Laura Donaldson, Gus Mercurio, Skye Patch
12:30    Hawaii 5 - 0 - Krimi - Serie, USA 1976 wyk.Jack Lord, James MacArthur, Kam Fong, Herman Wedemeyer, Harry Endo, Glenn Cannon, Rudy Ramos, Barbara Baxley
13:30    Hart aber herzlich - Krimi - Serie, USA 1982 wyk.Robert Wagner, Stefanie Powers, Lionel Stander, Kip Niven, Oliver Clark, Gwynne Gilford, Barbara Sharma, Ralph Strait
14:25    Matlock - Krimi - Serie, USA 1990 wyk.Andy Griffith, Nancy Stafford, Julie Sommars, Clarence Gilyard jr., Don Knotts, Ken Foree, Christopher Allport, Stanley Kamel, Wanda De Jesus
15:25    Mord - Krimi - Serie, USA 1998 Diagnose wyk.Dick Van Dyke, Victoria Rowell, Barry Van Dyke, Charlie Schlatter, Jeff Maynard, Clifton Gonzales Gonzales, Kim Little, Rick Cramer
16:20    Viper - Action - Serie, USA 1994 wyk.Joe Nipote, James McCaffrey, Dorian Harewood, Vincent F. Guastaferro, Robert Kerbeck, Amy Steel, Rachel Wells, Tim Thomerson
17:20    K1 Nachrichten
17:29    WM-Telegramm
17:30    MacGyver - Action - Serie, USA 1989 wyk.Richard Dean Anderson, Dana Elcar, Victoria Fyodorova, Jeanette Nolan, Roxanne Reese, Jackson Davies, Anthony Holland, Charles Payne, Katie Murray
18:30    Eine schrecklich nette Familie - Sitcom - Serie, USA 1991 wyk.Ed O'Neill, Katey Sagal, Christina Applegate, David Faustino, Amanda Bearse, Ted McGinley, Beau Dremann, Joseph Bologna, Matt LeBlanc
19:00    Alf - Sitcom - Serie, USA 1986 wyk.Max Wright, Anne Schedeen, Benji Gregory, Andrea Elson, John LaMotta, Tommi Piper
19:30    Glücksrad - Gewinnshow
20:15    Dingsda - Gameshow
21:15    K1 Das Magazin - Magazin
22:15    K1 Die Reportage - Magazin
23:05    K1 Die Reportage - Magazin
00:01    K1 Nachrichten - Newsticker - Information, Deutschland 2002
00:05    MacGyver - Action - Serie, USA 1989
01:00    Viper - Action - Serie, USA 1994
01:55    Perry Mason - Krimi - Serie, USA 1964
02:55    K1 Nachrichten - Newsticker - Information, Deutschland 2002
03:00    Home Shopping Europe - Live Shopping, Deutschland 2002
04:00    Rache aus dem Jenseits - Fantastisch, USA 1976 reż.Arthur Marks, wyk.Glynn Turman, Joan Pringle, Louis Gossett jr., Carl Crudup, James Louis Watkins, Alice Jubert, Stephanie Faulkner, David McKnight

RTL
05:10    Explosiv - Weekend magazyn sensacji (powt.)
06:00    Punkt 6 magazyn informacyjny
07:00    "Między nami" telenowela (powt.) Niemcy 2001
07:30    "Dobre czasy, złe czasy" telenowela (powt.) Niemcy 2001
08:05    RTL SHOP magazyn reklamowy
09:00    Punkt 9 magazyn informacyjny
09:30    "Mój ślub" telenowela dokumentalna Niemcy 2001
10:00    "Dr Stefan Frank - lekarz zaufany" serial obyczajowy Niemcy 1996/97
11:00    "Moje dziecko" telenowela dokumentalna Niemcy 2001
11:30    Pojedynek rodzinny teleturniej
12:00    Punkt 12 magazyn informacyjny
13:00    Oliver Geissen Show talk show
14:00    Bärbel Schäfer talk show
15:00    "Posterunek" serial kryminalny Niemcy 1993
16:00    "Sąd dla nieletnich" telenowela dokumentalna Niemcy 2001
17:00    "Pomoc domowa" serial komediowy USA 1996/97
17:30    "Między nami" telenowela Niemcy 2001
18:00    Dobry wieczór magazyn regionalny
18:30    EXCLUSIV magazyn rozrywkowy
18:45    Wiadomości
19:10    Explosiv magazyn sensacji
19:40    "Dobre czasy, złe czasy" telenowela Niemcy 2001
20:15    "Columbo: Strange Bedfellows" reż.Vincent McEveety, wyk.Peter Falk, Rod Steiger, George Wendt, Jeff Yagher film kryminalny USA 1995
22:10    "Silent Witness - A Good Body" reż.David Thacker, wyk.Amanda Burton, Tom Georgeson, Isobel Middleton, Aden Gillett film kryminalny Wielka Brytania 2000
00:00    Wiadomości
00:30    "Susan" serial komediowy USA 1996/97
01:00    "Veronica" serial komediowy USA 1998
01:30    "Pomoc domowa" serial komediowy (powt.) USA 1996/97
02:00    Oliver Geissen Show talk show (powt.)
02:50    Wiadomości
03:20    RTL SHOP magazyn reklamowy
04:05    Bärbel Schäfer talk show (powt.) 

Arte
14:00    Hipokrates magazyn medyczny (powt.)
14:30    Europejskie Forum magazyn publicystyczny (powt.)
15:10    "50 lat gazety Bild - Gazeta, która porusza Niemców" film dokumentalny (powt.) Niemcy 2002
16:15    Szkoła Eskimosów 360° - Reportaż GEO (powt.)
16:45    Kreatywni - artyści z bliska magazyn kulturalny (powt.)
17:15    "Buena Vista Social Club" reż.Wim Wenders, wyk.Ry Cooder, Company Segundo, Ruben Gonzalez, Ibrahim Ferrer film muzyczny (powt.) Kuba 1998
19:00    Meksyk Voyages, Voyages magazyn turystyczny (powt.)
19:45    Arte Info/Meteo wiadomości i prognoza pogody
20:15    "Na pełnym morzu" "Kobiety za sterem" serial dokumentalny Niemcy 2002
20:40    "Le Gone du Chaaba" reż.Christophe Ruggia, wyk.Bouzid Negnoug, Mohamed Fellag, Nabil Ghalem, Galamelah Lagra film obyczajowy Francja 1997
22:20    Documenta 11, światowa wystawa sztuki "Documenta 11 - wielki spektakl sztuki" Temat wieczoru
22:55    "Z peryferiów do centrum" film dokumentalny Niemcy 2002
00:40    "Bagdad Cafe" reż.Percy Adlon, wyk.Marianne Sägebrecht, Cch Pounder, Jack Polance, Christine Kaufmann komedia obyczajowa (powt.) Niemcy 1988
02:10    "Forza Bastia" film dokumentalny (powt.) 

ST 1
07:05    Wiadomości
07:20    24 godziny na świecie program informacyjny
07:30    Kultura magazyn kulturalny
07:35    Wiadomości z Czeskiej telewizji
08:00    Telezakupy magazyn
08:10    Infotext
08:30    Żywa panorama
09:00    Telewizja najmłodszym filmy animowane dla dzieci
09:30    Słoneczko program dla dzieci
10:00    "Mali, ale wielcy" serial edukacyjny Francja
10:15    Megabajt magazyn komputerowy
10:40    Bogaci i zdrowi program rozrywkowy
11:05    "Król bydła" telenowela Brazylia 1995
11:55    Telezakupy magazyn
12:05    "Spojrzenie kobiety" telenowela Meksyk 1997
12:45    Album muzyki świata program muzyczny
12:50    Zamów sobie... magazyn kulinarny
13:00    Rhytmick magazyn muzyczny
13:30    Fonendoskop magazyn medyczny
14:25    Przepisy na każdy dzień magazyn kulinarny
14:30    "Król bydła" telenowela Brazylia 1995
15:25    Wiadomości
15:30    Łódź podwodna na Dunaju magazyn dla młodzieży
16:00    "Ziarenka pieprzu" reż.Matthias Steurer/Klaus Wirbitzky, wyk.Julian Paeth, Anna-Elena Herzogová serial przygodowy dla dzieci Niemcy 1999
16:30    Maxigra teleturniej dla dzieci
17:00    Fun o piątej program dla dzieci
17:50    Minuty dnia - informacje z kraju i ze świata
18:00    "Spojrzenie kobiety" telenowela Meksyk 1997
18:45    Album muzyki świata program muzyczny
18:55    Dobranocka program dla dzieci
19:05    Przepisy na każdy dzień magazyn kulinarny
19:10    Keno 10 magazyn
19:15    Przegląd programu
19:20    Prognoza pogody
19:30    Wiadomości
19:50    Sport
20:00    "Owoce morza: Ognisko domowe" reż.F. Luciani Francois, wyk.O. Sitruk, D. Guillo, F. Darel serial obyczajowy Francja 1997
20:55    Propozycje na weekend
21:00    Tipos Bingo magazyn
21:30    Digitalny świat magazyn
21:45    Ring program polityczny
22:40    Ameryka, Ameryka program publicystyczny o historii muzyki w USA
23:05    "Tito a ja" reż.G. Marković, wyk.D. Vojnov, L.R Ristovski, P. Manojlovič, A. Dobra film obyczajowy Jugosławia 1992
00:55    Wiadomości
01:20    Telezakupy
01:25    Zakończenie programu 

Rai Due
05:10    Farmakologia kliniczna . Wykład 27 program edukacyjny
05:55    Zdarzyło się jutro...
06:15    Scanzonatissima magazyn rozrywkowy
06:25    Helzacomic magazyn rozrywkowy
07:00    Go cart program dla dzieci
08:30    "Amiche Nemiche" serial
10:05    10 minut z...
10:15    Kolorowy świat. Dzieciństwo Telewizja edukacyjna
10:30    Wiadomości i prognoza pogody
10:35    Magazyn medyczny
10:45    Nonsolosoldi magazyn gospodarczy
10:50    Książki magazyn kulturalny
11:00    Wiadomości
11:15    "Il rumore dei ricordi" Włoskie Południe reż.Paolo Poeti, wyk.Elena Sofia Ricci, Marco Bonini, Valeria Fabrizi, Aisha Cerami film obyczajowy Włochy 1999
13:00    Wiadomości
13:30    Społeczeństwo i obyczaj magazyn
13:50    Zdrowie magazyn medyczny
14:05    Na twoim miejscu talk show
15:30    Włochy na Dwójce
16:30    "Przyjaciele" serial komediowy USA 1994
17:00    Nareszcie Disney filmy animowane dla dzieci
17:30    "Digimon 02" serial animowany Francja/Japonia/USA 2000
17:50    Net magazyn aktualności
18:00    Wiadomości
18:05    Prognoza pogody
18:10    Zmienna pogoda
18:40    "Cuori rubati" serial obyczajowy Włochy 2002
19:10    "Wolff un poliziotto a Berlino" serial kryminalny Niemcy
20:00    "Tom & Jerry", "Popeye" filmy animowane dla dzieci
20:30    Wiadomości
20:55    "Quarantine" reż.Chuck Bowman, wyk.Nastassja Kinski, Harry Hamlin, Joelle Carter, Garwin Sanford film sensacyjny USA 1999
22:35    "Nikita" serial sensacyjny Kanada 1997
23:30    Wiadomości
23:55    Książki magazyn kulturalny
00:05    Wiadomości parlamentarne magazyn aktualności
00:15    Prognoza pogody
00:20    Spotkanie w kinie magazyn filmowy
00:25    "Wściekłość i sprawiedliwość 2" reż.Guy Norris, wyk.Cynthia Rothrock, Richard Norton, Patrick Muldoon, Frans Tumbuan film sensacyjny USA 1993
01:55    Zdrowie magazyn medyczny (powt.)
02:15    Włoskie pytania
02:20    W gabinecie dyrektora
02:30    "Baldini e Simoni" serial komediowy Włochy 1999
03:00    Scanzonatissima magazyn rozrywkowy
03:35    Przegląd prasy magazyn aktualności
03:40    Network dla Uniwersytetu. Ekonomia turystyki . Wykład 12 Uniwersytet Telewizyjny program edukacyjny
04:25    Ekonomika organizacji non profit . Wykład 13 program edukacyjny 

TVE
05:20    Jazz en Espana
06:30    Gente magazyn kulturalny
07:15    Hablemos de negocios
07:30    Telediario matinal wiadomości poranne
09:10    Los desayunos de TVE
10:00    La aventura del saber TV educativa program edukacyjny
11:00    Asi son las cosas
11:45    Para gourmet
12:00    Saber vivir
13:00    Telediario internacional Canal 24 horas magazyn aktualności
13:30    El escarabajo verde
14:00    Saber y ganar teleturniej
14:30    Corazon de primavera
15:00    Telediario 1 wiadomości
15:45    El Tiempo
15:50    Telenowela
18:00    Telediario internacional Canal 24 horas magazyn aktualności
18:30    La bruja aburrida
19:00    Aqui canarias
19:30    A saco
20:00    Gente magazyn kulturalny
21:00    Telediario 2 wiadomości
21:45    El Tiempo
21:50    Cuentame como paso
23:00    Esta es mi historia
00:30    Tendido cero
01:30    Polideportivo
02:00    Telediario internacional Canal 24 horas magazyn aktualności
02:30    "Pobre diabla" telenowela
04:00    Saber y ganar teleturniej
04:30    Asi son las cosas 

TV 4 (Szwecja)
06:00    Program poranny
09:35    Przerwa
12:15    Köket
12:45    Dagens rätt
13:00    "Dylemat Dicka Tracy" reż.John Rawlins, wyk.Ralph Byrd, Lyle Latell, Kay Christopher, Jack Lambert film sensacyjny USA 1947
14:05    Przerwa
15:10    "Emmerdale XIII" serial obyczajowy W. Bryt. 2000
15:35    "Skilda världar" serial Szwecja 1996
16:00    "Beverly Hills 90210-year 9" serial obyczajowy USA 1999
16:45    "Sunset Beach" serial obyczajowy USA 1997
17:35    "Farmen" serial Szwecja 2001
18:05    Keno
18:10    Wiadomości lokalne
18:25    Prognoza pogody
18:30    Wiadomości
18:50    Wiadomości gospodarcze
19:00    Jeopardy!
20:00    Äntligen hemma sommar magazyn poradnikowy
20:20    "Nigella Bites I-II" serial W. Bryt. 2001
20:50    "Rejseholdet" serial sensacyjny Dania 2000
22:00    Wiadomości
22:15    Prognoza pogody
22:20    Magazyn sportowy
22:30    Tba-
22:40    Fotbolls-VM 2002 magazyn sportowy
00:40    "Touching Evil III" serial kryminalny USA 1999
01:35    "Prisoner Cell Block H" serial obyczajowy Australia
02:30    Program na dobranoc
02:40    Zakończenie programu 

Kanal 5
05:05    Zakończenie programu
06:35    "Det Tazmanska Odjuret" serial dla dzieci
07:00    Tiny Toon I program dla dzieci
07:25    "Bajer w Bel Air" serial komediowy USA
07:55    "Pełna chata" serial obyczajowy USA
08:25    "Happy Days" serial obyczajowy USA
08:55    "Mork and Mindy" serial komediowy USA 1978-82
09:25    "Taxi" serial komediowy USA 1981-83
09:55    Jenny Jones talkshow
10:45    Tonight Show with Jay Leno program rozrywkowy
11:40    TV-Butiken
12:20    "Gliniarz i prokurator" serial kryminalny USA 1987-92
13:15    "Cheers" serial komediowy USA
13:45    "Skrzydła" serial komediowy USA
14:15    "Sister, Sister" serial komediowy USA
14:45    Jenny Jones talkshow
15:35    "Change of Heart" serial obyczajowy USA
16:00    "Pełna chata" serial obyczajowy USA
16:30    "Bajer w Bel Air" serial komediowy USA
17:00    "Pacyfic Blue" serial sensacyjny USA 1996
17:55    "Przyjaciele" serial komediowy USA 1995-96
18:25    "Spin City" serial komediowy USA 1997
19:25    Wild Rescues program przyrodniczy
21:00    "Oficer i dżentelmen" reż.Taylor Hackford, wyk.Richard Gere, Debra Winger, Louis Gossett Jr, David Keith, Robert Loggia, Lisa Blount, Lisa Eilbacher film obyczajowy USA 1982
23:00    "Third Watch" serial obyczajowy USA 1999-2000
23:55    "Spin City" serial komediowy USA 1997
00:55    The Tonight Show with Jay Leno program rozrywkowy
02:20    Wild Rescues program przyrodniczy
02:50    "Sprzedawca cadillaków" reż.Roger Donaldson, wyk.Robin Williams, Tim Robbins, Pamela Reed, Fran Drescher komedia sensacyjna USA 1990
04:25    "Mission Impossible"
serial sensacyjny USA 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.