FANDOM


Logo TVP1 od 2003 do dziś

06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości:6.05,6.30,7.00,7.30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:30 Podróże z Aleksandrem i Emilią; - Myszki w Panamie; serial animowany prod. kanadyjskiej
08:50 Budzik; program dla dzieci
09:20 Traktorek; Królowie i królowe
09:40 Animowane bajki świata; - Pasterka i kominiarz; serial animowany prod. angielskiej
09:50 Królowie i królowe; - Królowa Gili Gili jest uczulona na pierze; serial animowany prod. francuskiej [stereo]
10:00 Bibi Fricotin; (Bibi Fricotin); 1950  komedia prod. francuskiej (82'); reż: Marcel Blistene; wyk: Maurice Baquet, Colette Darfeuil, Yves Robert, Alexandra Rignault i inni
11:25 Badacze wulkanów; - Erupcja; (Volcano Detectives); 2000  serial dokumentalny prod. USA
12:00 Wiadomości
12:10 Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:20 Horyzonty; magazyn rolniczy
12:45 Klan; odc. 689; telenowela TVP; powt.
13:10 Kundle i reszta; - Psia Familiada; 1997  serial animowany prod. francuskiej
13:35 Wszyscy kochają Raymonda; odc. 11; serial komediowy prod. USA; wyk: Ray Romano, Patricia Heaton, Doris Roberts, Peter Boyle i inni
14:00 Za jakieś 1000 lat...
14:25 Miniatury włoskie; - Mnich z Ferrary; felieton Piotra Załuskiego
14:40 Jesteśmy...; Jesteśmy z Włoch; magazyn
15:00 Wiadomości
15:10 Wyprzedzić chorobę; - Alarm w dowództwie; magazyn
15:30 Babiniec; magazyn
16:00 Rower Błażeja; program dla młodzieży
16:25 Moda na sukces; odc. 1863; telenowela prod. USA; wyk: Ronn Moss, Katherine Kelly Lang, Susan Flannery, John McCook i inni
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:30 Gość Jedynki
17:40 Plebania; odc.280; serial TVP
18:10 Na żywo; widowisko publicystyczne
18:45 Motoexpress TV; magazyn publicystyczno-informacyjny poświęcony bezpieczeństwu na drogach
19:00 Wieczorynka; Nowe przygody Madeline; - Madeline i piesek, który oszukiwał; serial animowany prod. francuskiej
19:30 Wiadomości
19:55 Sport
20:05 Pogoda
20:15 Bez pardonu; odc. 22; 2000  serial kryminalny prod. USA; reż: Terry George; wyk: Craig T. Nelson, Jayne Brook, Lynne Thigpen
21:05 Jedynka w Europie
21:15 Sprawa dla reportera; program Elżbiety Jaworowicz
21:50 Tygodnik polityczny Jedynki; program publicystyczny
22:35 Spór o wojnę z Irakiem
23:05 Monitor  Wiadomości
23:20 Kurs dnia; magazyn ekonomiczny
23:30 Pegaz; magazyn kulturalny
23:55 Kino w podróży; Dziewczynka z różami; (La Venderora de rosas); 1998  dramat prod. kolumbijskiej (111') [tylko dla dorosłych]; reż: Victor Manuel Gaviria; wyk: Leidy Tabares, Marta Correa, Mileider Gil, Diana Murillo i inni
01:50 Zakończenie programu
Tvp2

07:05 Studio urody; program popularyzujący zdrowy styl życia
07:15 Dwójka Dzieciom; Gnomy; Plastusiowy pamiętnik, Mały pingwin Pik Pok; serial anim.prod.portugalsko-amerykańskiej
08:00 Na dobre i na złe; odc. 16 - W pułapce uczuć; serial prod.TVP (STEREO); wyk: Małgorzata Foremniak, Artur Żmijewski, Krzysztof Pieczyński
08:50 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00, Prognoza pogody:9:30]
10:20 Sprawa Andersa cz. 2; 1993  autor: Harvey Sarner (66'); reż: Stefan Szlachtycz; wyk: Edward Żentara, Leszek Kubanek, Tadeusz Malak, Marian Dziędziel, Stefan Szramel, Agnieszka Mandat i inni
11:25 W cieniu Kremla; Stalingrad 1942-43; program Haliny Aczkasowej
11:50 Dwa światy; odc. 19; (Spellbinder); serial fantastyczno-przygodowy prod. australijsko-polskiej; reż: Noel Price; wyk: Zbych Trofimiuk, Gosia Piotrowska, Brian Rooney, Michela Noonan i inni
12:35 Animals; program Ewy Banaszkiewicz; powt.
13:00 Panorama
13:15 Złotopolscy; odc. 126 - Jaja; telenowela TVP; powt.
13:40 Kraj się śmieje; cz. 2 - ...i przywary; program kabaretowy; wyk: Marian Opania, Wiktor Zborowski, Jerzy Kryszak, Zbigniew Wodecki, Artur Andrus, Andrzej Poniedzielski, Ireneusz Krosny, Katarzyna Jamróz i inni; powt.
14:35 Laureaci Międzynarodowych Festiwali Sztuki Cyrkowej; - Władimir Saprikin
14:40 Strefa otwarta; magazyn dla młodzieży
15:10 Mroczny rycerz; odc. 17 - Szpon perswazji; (Dark Knight); 2000  serial fantastyczno-przygodowy prod. angielsko-nowowzelandzkiej [za zgodą rodziców]; wyk: Ben Pullen, Charlotte Comer, Peter O'Farrell, Cameron Rhodes i inni
16:00 Panorama
16:24 Pogoda
16:25 Świat obok nas; Irak: Wojna czy pokój; (The Case Against War); 2003  film dokumentalny prod. angielskiej
17:15 Polak potrafi; program publicystyczno-rozrywkowy, prezentujący polskie wynalazki i odkrycia naukowe
17:50 Program lokalny
18:30 Panorama
18:53 Pogoda
19:00 Jeden z dziesięciu; teleturniej
19:30 Polaków portret własny
19:55 Studio sport; Puchar UEFA
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:27 Pogoda
22:35 Zakręty losu; Klatka dla ptaków; (The Birdcage); 1996  komedia prod. USA (108') [pod nadzorem rodziców]; reż: Mike Nichols; wyk: Robin Williams, Gene Hackman, Nathan Lane, Dianne Wiest i inni
00:35 Historia gospodarki światowej; odc. 3; (Commanding Heights); 2002  serial dokumentalny prod. USA
01:30 Zakończenie programu
Logo-10

6.00 Piosenka na życzenie
7.00 Mumia Niania (20) - serial animowany (powt.)
7.30 Tajemniczy rycerze (11) - serial animowany (powt.)
7.55 Debiut Extra - program rozrywkowy
8.30 Largo (4) - serial sensacyjny
9.20 Drogówka - magazyn policyjny (powt.)
9.50 Ucieczka do raju (8) - serial obyczajowy (powt.)
10.45 Awantura o kasę - teleturniej
11.35 Różowa Pantera - serial animowany
11.45 Kachorra to ja (118) - telenowela (powt.)
12.40 Luz Maria (108) - telenowela
13.35 Adam I Ewa (83, 84) - serial obyczajowy
14.35 Pokemon (133) - serial animowany
15.45 Informacje
16.10 Różowa Pantera - serial animowany
16.20 Kachorra to ja (117) - telenowela
17.15 Largo (6) - serial sensacyjny
18.10 Przyjaciele (126) - serial komediowy
18.45 Informacje, Sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 Życiowa szansa - teleturniej
20.10 Idol Extra - program rozrywkowy
20.50 Samo życie (184) - serial obyczajowy
21.15 Ostry dyżur (180) - serial obyczajowy
21.30 Studio LOTTO
22.20 Z archiwum X (28) - serial sensacyjny
23.20 Informacje, Biznes Informacje, Sport
23.40 Prognoza pogody
23.45 Graffiti - program publicystyczny
24.00 Pamiętnik Czerwonego pantofelka (18) - serial erotyczny
0.30 Eden (18) - serial erotyczny
1.00 Zdążyć przed północą - gra pozorów - komedia sensacyjna, USA 1994, reż. Daniel Sackhelm, wyk. Chris McDonald, Dan Hedaya
2.40 Aquaz superchat
5.00 Zakończenie programu
Logo-19

5.35 Kropka nad i - pr. publicystyczny (powt.)
5.50 Miłość i nienawiść (102/130) - telenowela (powt.)
6.35 Telesklep
7.05 Przyjaciółki i rywalki (116/186) - telenowela (powt.)
7.50 Magiczny kamień (8/26) - serial animowany
8.15 Animaniacy (38/65) - serial animowany
8.40 Action Man (13/26) - serial animowany
9.05 Niesamowite opowiastki (10/26) - serial animowany
9.30 Tele Gra - teleturniej
10.35 Telesklep
11.35 Rozmowy w toku - talk show
12.30 Na Wspólnej (34) - serial obyczajowy (powt.)
13.00 Magiczny kamień (8/26) - serial animowany (powt.)
13.25 Action Man (13/26) - serial animowany (powt.)
13.50 Niesamowite opowiastki (10/26) - serial animowany (powt.)
14.15 Renegat II (15) - serial sensacyjny
15.15 Milionerzy - teleturniej (powt.)
16.00 TVN Fakty i pogoda
16.20 Przyjaciółki i rywalki (118/186) - telenowela
17.10 Miłość i nienawiść (103/130) - telenowela
18.00 Rozmowy w toku - talk show
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.40 Pogoda
19.45 Uwaga! - magazyn
20.10 Na Wspólnej (35) - serial obyczajowy
20.40 Prawdziwe historie: Odzyskane życie - film obyczajowy, USA 1998, reż. Steven Schachter, wyk. Bonnie Bedelfe, Annabeth Gleh
22.40 Cela - reportaż
23.10 TVN Fakty
23.20 Kropka nad i - program publicystyczny
23.40 Kasia i Tomek - serial komediowy (powt.)
0.10 Magia sukcesu (11) - serial obyczajowy
1.05 Mocne strony TVN
1.10 Nic straconego - programy powtórkowe
Program Trzeci Gdańsk.

6.00 Czerwony pies Clifford (16, 17/40) - serial animowany
7.00 Poranek Trójki
7.30 Kurier
7.40 Prognoza pogody
7.45 Panorama, Prognoza pogody
8.00 Tygodnik gospodarczy (powt.)
8.15 Kwiaty i ogrody (powt.)
8.30 Kurier
8.40 Prognoza pogody
8.45 Gość dnia
9.00-16.00 Transmisja obrad Sejmu RP
9.30, 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 16.30 urier
16.00 Gość Trójki - wywiad
16.15 Panorama, Prognoza pogody, Wiadomości sportowe
18.30 Kurier
16.40 Prognoza pogody
16.45 Rozmowa dnia
17.00 Tele Motor Sport
17.30 Kurier
17.45 Prognoza pogody
17.50 Magazyn elbląski
18.00 Panorama, Prognoza pogody, Wiadomości sportowe, Punkt - temat dnia
18.30 Kurier kulturalny
18.40 Prognoza pogody
18.45 Kość niezgody - pr. publicystyczny
19.10 Co mnie gryzie? - program społeczny
19.30 Kurier
19.35 Sport
19.40 Prognoza pogody
19.45 Rozmowa dnia
20.00 Telekurier - magazyn
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.50 Echa dnia - program publicystyczny
21.15 Eurotel - magazyn
21.30 Kurier gospodarczy
21.40 Prognoza pogody
21.45 Panorama, Prognoza pogody
22.00 Motosport - magazyn
22.15 Patrol Trójki - mag.
22.30 Kurier
22.45 Kurier sportowy
22.55 Studio pogoda
23.00 Hit Trójki: Nickelodeon - film obyczajowy, ameryk.-ang.1976, reż. Peter Bogdanovich
1.00 Dorosłe sprawy (4/6) - serial komediowy
1.30 Legendy dalekich światów (9/13): Syreny z Jeziora Sebu - serial dokumentalny
2.00 Zakończenie programu
TV 4 2000-2006 logo

6.00 Strefa P - magazyn
6.30 Tilt TV - magazyn
7.00 Muzyczne listy - mag.
7.50 Motomyszy z Marsa - film anim.
8.10 Gęsia skórka (40) - serial
8.35 M.A.S.H. (35) - serial
9.00 Dziki księżyc (50) - serial
9.55 Zbuntowany anioł (133) - serial
10.40 Viper (4) - serial
11.35 Masquerade (8) - serial
12.30 Strefa P - magazyn
13.00 Tilt TV - magazyn
13.30 Muzyczne listy - mag.
14.30 Teknoman - serial anim.
15.00 Potworne pomidory - serial anim.
15.30 Dziki księżyc (51) - serial
16.30 Hot Chat
16.45 Dziennik
16.58 Prognoza pogody
17.00 Egzamin z życia (2) - serial
17.30 Oni, ona i pizzeria (8) - serial
18.00 Zbuntowany anioł (134) - serial
19.00 Misja w czasie (30) - serial
20.00 Kraj pod obstrzałem - film akcji USA (1985), wyk. Chuck Norris, Richard Lynch, Melissa Prophet, Alexander Zale, Billy Drago
22.00 Dziennik
22.15 Informacje sportowe
22.23 Prognoza pogody
22.25 MacGyver (20) - serial
23.25 Komenda - serial dok.
23.55 Mroczna tajemnica - film fab. USA (1993), wyk. Carolyn McCormick, Ali Thomas, Betty Buckley, lona Morris, Jeff Danieis, Frederic Forrest
1.35 X Laski
2.05 Muzyczne listy
2.55 Muzyczny VIP - mag.
3.20 A ku ku
TVN 7 '02 - '08

6.55 Telesklep
7.10 Magiczni wojownicy - serial anim.
7.35 Grupa specjalna Eko - serial anim.
8.00 Potęga miłości (3).- telenowela
8.50 Prawo do szczęścia (5) - telenowela
9.40 Słoneczny patrol (23) - serial
10.30 Łamisłówka
11.15 Alf (56) - serial
11.40 Gorączka w mieście (10) - serial
12.35 Przeklęta miłość (95) - telenowela
13.25 Telesklep
14.55 Magiczni wojownicy - serial anim.
15.20 Grupa specjalna Eko - serial anim.
15.45 Słoneczny patrol (24) - serial
16.40 Alf (57) - serial
17.10 Gliniarze (28) - serial
18.10 Aktualności
18.20 Gorączka w mieście (11) - serial
19.15 Drew Carey Show (82) - serial
19.40 Wojacy na medal (6) - serial
20.10 Droga do raju - film sens. USA (1997), wyk. Peter Gallagher, Art Malik, Ned Eisenberg, Marcia Gay Harden, Andreas Katsulas
22.05 Pamięć absolutna (21) - serial
23.05 Krwawa pięść IV - Śmiertelna próba - film sens. USA (1992)
0.45 Elke - film erot. USA (1995)
2.30 Drew Carey Show (82) - serial
2.55 Wojacy na medal (6) - serial
3.20 Koniec programu
TVP Polonia

06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości: 6:05, 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Złotopolscy; odc. 428 - Jestem przy tobie, Hubert (25'); telenowela TVP
08:50 Eurotel; magazyn
09:00 Pomysłowy Dobromir; odc. 2 - Kolorowy promyk; serial animowany dla dzieci
09:10 Krzyżówka 13-latków - czyli Światowid; teleturniej
09:30 Indaba; odc. 25 - Próba (26'); serial przygodowy prod. francuskiej
10:00 Panorama
10:05 Sekrety zdrowia; - Schizofrenia-powrót do życia; magazyn Urszuli Rurarz
10:25 Kwadrans na kawę; program Barbary Markowskiej dla osób otyłych
10:40 Kształty muzyki; - Homofonia
11:00 Panorama
11:05 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie; program publicystyczny; powt.
11:35 Marta Lipińska - jubileusz; powt.
12:00 Wiadomości
12:10 Polska karta; tygodnik gospodarczy; powt.
12:40 Magazyn olimpijski - Echa stadionów; powt.
13:10 Złota setka Teatru TV; Dziady cz. 2; 1983  autor: Adam Mickiewicz (94'); reż: Konrad Swinarski; wyk: Jerzy Trela, Zygmunt Józefczak, Tadeusz Malak, Jerzy Stuhr, Jerzy Święch, Anna Polony i inni
14:40 Muzyczny Festiwal Łańcut 2002; G. Rossini - II Sonata A-dur; (STEREO); wyk: Polska Filharmonia Kameralna pod dyr. Wojciecha Rajskiego
15:00 Wiadomości
15:10 30 ton! - lista,lista- lista przebojów; [stereo]
15:35 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; - Tatrzański smak; powt.
16:00 Złotopolscy; odc. 428 - Jestem przy tobie, Hubert (25'); telenowela TVP; powt.
16:25 Raj; magazyn katolicki
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:30 Gość Jedynki
17:40 Tęczowa bajeczka; - Bajeczka o czarodziejskim spacerku; program dla dzieci
17:50 Krzyżówka 13-latków - czyli Światowid; teleturniej; powt.
18:15 Indaba; odc. 25 - Próba (26'); serial przygodowy prod. francuskiej; powt.
18:40 Skarbiec magazyn historyczno-kulturalny
19:15 Dobranocka; Porwanie Baltazara Gąbki; odc. 5/13 - Ucieczka; serial anim.prod.polskiej
19:30 Wiadomości
19:59 Sport
20:05 Pogoda
20:10 Złotopolscy; odc. 428 - Jestem przy tobie, Hubert (25'); telenowela TVP; powt.
20:35 Zawód pisarz. Jan Józef Szczepański; film dokumentalny Pawła Woldana
21:20 Złota setka Teatru TV; Dziady cz. 2; 1983  autor: Adam Mickiewicz (94'); reż: Konrad Swinarski; wyk: Jerzy Trela, Zygmunt Józefczak, Tadeusz Malak, Jerzy Stuhr, Jerzy Święch, Anna Polony i inni; powt.
23:00 Panorama
23:20 Sport-telegram
23:23 Prognoza  pogody
23:30 Tygodnik polityczny Jedynki
00:20 Monitor  Wiadomości
00:35 Kurs dnia; magazyn ekonomiczny
00:40 Skarbiec magazyn historyczno-kulturalny; powt.
01:15 Porwanie Baltazara Gąbki; odc. 5 - Ucieczka; serial anim.prod.polskiej; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:57 Sport; powt.
02:02 Pogoda; powt.
02:10 Złotopolscy; odc. 428 - Jestem przy tobie, Hubert (25'); telenowela TVP; powt.
02:35 Zawód pisarz. Jan Józef Szczepański; film dokumentalny Pawła Woldana; powt.
03:20 Złota setka Teatru TV; Dziady cz. 2; 1983  autor: Adam Mickiewicz (94'); reż: Konrad Swinarski; wyk: Jerzy Trela, Zygmunt Józefczak, Tadeusz Malak, Jerzy Stuhr, Jerzy Święch, Anna Polony i inni; powt.
04:55 Muzyka klasyków wiedeńskich; Ludwig van Beethoven - Sonata Kreutzerowska op. 47 A-dur; (STEREO)
05:35 Monitor  Wiadomości; powt.
05:50 Kurs dnia; magazyn ekonomiczny; powt.
06:00 Zakończenie programu
Tele 5 old

8.00 Świat wokół nas - serial dok.
8.25 Saint Tropez (96) - serial
9.15 Telezakupy
11.50 Zauroczenie (49) - serial
12.45 Werdykt
13.45 Dzieciaki w opałach (10) - serial
14.10 Nie zapomnij paszportu: Alberta - serial dok.
15.00 Videofashion
15.25 Zauroczenie (50) - serial
16.20 Lux sfera (19) - serial dok.
16.45 Tarzan (52) - serial
17.10 Swiat wokół nas - serial dok.
17.35 Mieszkanko dla dwojga (49) - serial
18.05 Auto-motor i sport
18.30 Prognoza pogody
18.35 Ojciec mojej córki - film obycz. wł. (1997)
20.15 Prognoza pogody
20.20 Hakerzy (21) - serial
21.10 Hakerzy (22) - $erial
22.00 W sieci (18) - serial
22.50 Prognoza pogody
22.55 Werdykt
23.20 Upojne randki (4) - serial
1.00 Zakończenie programu

Ale Kino!
08:00 Gruby i chudy - Film krótkometrażowy , 15 min.
08:15 Trzy siostry - Film obyczajowy , Laurence Olivier, John Sichel , Jeanne Watts,Joan Plowright,Louise Purnell,Derek Jacobi,Sheila Reid,Kenneth MacKintosh,Daphne Heard , Wielka Brytania 1970 , 160 min.
10:55 Cienie we mgle - Komedia , Woody Allen , Michael Kirby,Woody Allen,David Ogden Stiers,James Rebhorn,Victor Argo,Daniel von Bargen,Camille Saviola , USA 1991 , 85 min.
12:20 Za drzwiami Actors Studio - Program dokumentalny , USA , 55 min.
13:15 Zmiana pór roku - Komedia , Richard Lang , Shirley MacLaine,Anthony Hopkins,Bo Derek,Michael Brandon,Mary Beth Hurt,Edward Winter,Paul Regina , USA 1980 , 100 min.
14:55 Człowiek bez twarzy - Film obyczajowy , Mel Gibson , Mel Gibson,Nick Stahl,Fay Masterson,Geoffrey Lewis,Margaret Whitton,Richard Masur,Michael DeLuise , USA 1993 , 115 min.
16:50 Rękopis znaleziony w Saragossie - Film przygodowy , Wojciech Jerzy Has , Zbigniew Cybulski,Iga Cembrzyńska,Elżbieta Czyżewska,Gustaw Holoubek,Stanisław Igar,Joanna Jędryka,Franciszek Pieczka , Polska 1964 , 105 min.
18:35 Rękopis znaleziony w Saragossie - Film przygodowy , Wojciech Jerzy Has , Zbigniew Cybulski,Iga Cembrzyńska,Elżbieta Czyżewska,Gustaw Holoubek,Stanisław Igar,Joanna Jędryka,Franciszek Pieczka , Polska 1964 , 85 min.
20:00 Uciec, ale dokąd? - Film sensacyjny , Robert Harmon , Jean-Claude Van Damme,Rosanna Arquette,Kieran Culkin,Ted Levine,Tiffany Taubman,Edward Blatchford,Joss Ackland , USA 1993 , 95 min.
21:35 Zostałem sam - Film obyczajowy , Antonio Tibaldi , Judy Davis,Matthew Ferguson,David McIlwraith,Jan Rubes , Kanada/Włochy 1992 , 105 min.
23:20 Upiory przeszłości - Film kryminalny , John Erman , Louis Gossett Jr.,Bruce Dern,Melissa Leo,Paul Roebling,Bill Cobbs,Henderson Forsythe,Clifton James , USA 1991 , 95 min.
00:55 Ogniomistrz Kaleń - Film sensacyjny , Ewa Petelska , Wiesław Gołas,Wacław Kowalski,Leon Niemczyk,Zofia Słaboszowska , Polska 1961 , 105 min.

CANAL+ Żółty
08:30 Małżowina - Film obyczajowy , Wojciech Smarzowski , Marcin Świetlicki,Maciej Maleńczuk,Elżbieta Jarosik,Krystyna Rutkowska-Ulewicz,Mirosław Zbrojewicz,Muniek Staszczyk,Marian Dziędziel , Polska 1998 , 70 min.
09:40 Dzień szakala - Film sensacyjny , Fred Zinnemann , Edward Fox,Terence Alexander,Michel Auclair,Alan Badel,Tony Britton,Denis Carey , Wielka Brytania/Francja 1973 , 140 min.
12:00 Minisport + - Program sportowy , 10 min.
12:10 Łapu capu - Magazyn , 5 min.
12:15 Nie przegap - Program informacyjny , 10 min.
12:25 Diabelski młyn - Magazyn filmów animowanych , 35 min.
13:00 Powiedz, że to nie tak - Komedia , James B. Rogers , Chris Klein,Heather Graham,Orlando Jones,Sally Field,Richard Jenkins,John Rothman,Jack Plotnick , USA 2001 , 95 min.
14:35 Digimon - Film animowany , Mamoru Hosoda, Minoru Hosoda, Shigeyasu Yamauchi , USA/Japonia 2000 , 90 min.
16:05 W rytmie hip hopu - Melodramat , Thomas Carter , Julia Stiles,Sean Patrick Thomas,Kerry Washington,Fredro Starr,Terry Kinney,Bianca Lawson,Vince Green , USA 2001 , 115 min.
18:00 Sezon rezerwowych - Komedia , Howard Deutch , Keanu Reeves,Gene Hackman,Brooke Langton,Orlando Jones,Faizon Love,Michael Taliferro,Ace Yonamine , USA 2000 , 120 min.
20:00 Dr Dolittle II - Komedia , Steve Carr , Eddie Murphy,Kristen Wilson,Raven-Symone,Kyla Pratt,Lil' Zane,Denise Y. Dowse,James Avery , USA 2001 , 85 min.
21:25 Kamienica w Madrycie - Komedia , Alex de la Iglesia , Carmen Maura,Eduardo Antuna,Jesus Bonilla,Sancho Gracia , Hiszpania 2000 , 110 min.
23:15 Ambasada USA - Serial , John David Coles, Stephen Cragg , Arija Bareikis,David Cubitt,Jonathan Cake,Jonathan Adams,Michael Cerveris,Davenia McFadden,Reiko Aylesworth , USA 2002 , 45 min.
00:00 Spin City 5 - Serial komediowy , Charlie Sheen,Heather Locklear,Barry Bostwick,Richard Kind,Alan Ruck,Michael Boatman , USA 2000 , 25 min.
00:25 Manga _ tajemnica przeszłości - Film animowany , 30 min.
00:55 Kapitan Corelli - Melodramat , John Madden , Penelope Cruz,Nicholas Cage,John Hurt,Christian Bale,Irene Papas , Wielka Brytania 2001 , 125 min.
03:00 Słodki listopad - Melodramat , Pat O'Connor , Keanu Reeves,Charlize Theron,Jason Isaacs,Greg Germann,Liam Aiken,Robert Joy,Lauren Graham , USA 2001 , 115 min.

CANAL+ Niebieski
07:00 Ligue 1_ liga francuska - Magazyn piłkarski , 30 min.
07:30 Primera división _ liga hiszpańska - Magazyn piłkarski , 30 min.
08:00 Archiwum lig europejskich - Program sportowy , 110 min.
09:50 Mumia powraca - Film SF , Stephen Sommers , Brendan Fraser,Rachel Weisz,John Hannah,Arnold Vosloo,Oded Fehr,Dwayne Johnson,Freddie Boath , USA 2001 , 125 min.
11:55 Ze śmiercią jej do twarzy - Komedia , Robert Zemeckis , Meryl Streep,Goldie Hawn,Bruce Willis,Isabella Rossellini , USA 1992 , 100 min.
13:35 Męskie sprawy - Komedia , Leszek Burzyński , James Cada,Keith Carradine,Robin Dearden,Peter Fonda,Kris Kristofferson,Joseph Mazzello,Adam Stradlin , USA 2001 , 100 min.
15:15 Dowód życia - Film sensacyjny , Taylor Hackford , Meg Ryan,Russell Crowe,David Morse,Pamela Reed,David Caruso,Anthony Heald,Stanley Anderson , USA 2000 , 135 min.
17:30 Sportowe forum - Magazyn sportowy , 60 min.
18:30 Serie A _ liga włoska - Magazyn piłkarski , 30 min.
19:00 Archiwum GP na żużlu _ Grand Prix Australii - Program sportowy , 60 min.
20:00 Archiwum lig europejskich - Program sportowy , 110 min.
21:50 Serie A _ liga włoska - Magazyn piłkarski , 30 min.
22:20 Archiwum ligi polskiej - Program sportowy , 110 min.
00:10 Archiwum lig europejskich - Program sportowy , 110 min.
02:00 Ligue 1_ liga francuska - Magazyn piłkarski , 30 min.
02:30 Primera división _ liga hiszpańska - Magazyn piłkarski , 30 min.
03:00 Serie A _ liga włoska - Magazyn piłkarski , 30 min.
03:30 Siła i honor - Film obyczajowy , George Tillman Jr. , Robert De Niro,Cuba Gooding Jr.,Charlize Theron,Aunjanue Ellis,Hal Holbrook,Michael Rapaport,Powers Boothe , USA 2000 , 125 min.
05:35 Rocky i Łoś Superktoś - Film SF , Des McAnuff , Rene Russo,Jason Alexander,Piper Perabo,Randy Quaid,Robert De Niro,June Foray,Keith Scott , USA 2000 , 90 min.

Le Cinema
14:00 Ryzyko zawodowe - Film obyczajowy , André Cayatte , Jacques Brel,Emmanuelle Riva,Jacques Harden,Christine Fabréga,Nadine Alari,Nathalie Nell,Delphine Deysieux , Francja 1967 , 95 min.
15:35 W cieniu Kaina - Thriller , Paco Lucio , Eusebio Poncela,Laia Marrull,Juan de Juanes,Alberto san Juan , Hiszpania 1999 , 90 min.
17:05 Żółty rower - Film obyczajowy , Dimitris Stavrakas , Dimitris Alexandris,Giorgos Halaris,Nikos Georgakis,Manos Vacoussis , Grecja 1999 , 90 min.
18:35 Ten dzień to prezent - Film obyczajowy , Péter Gothár , Cecilia Esztergályos,Pál Hetényi,Judith Pogány,Lajos Szabó,János Derzsi , Węgry 1979 , 85 min.
20:00 Sylwetki gwiazd: Emma Thompson - Film dokumentalny 2002 , 30 min.
20:30 Trójkąt - Komedia , Georges Lautner , Patrick Chesnais,François-Eric Gendron,Cécile Pallas,Pierre Castello,Charly Bertoni,Elizabeth Kollamar,Auguste Danielle , Francja 1991 , 95 min.
22:05 Twarz - Film obyczajowy , Ingmar Bergman , Max von Sydow,Ingrid Thulin,Gunnar Bjornstrand,Naima Wifstrand,Bengt Ekerot,Bibi Andersson,Gertrud Fridh , Szwecja 1958 , 100 min.
23:45 Alosza - Film sensacyjny , Thanassis Scroubelos , Philippos Lazaris,Olga Politou,Christos Tsangas , Grecja 1999 , 80 min.
01:05 Sekrety serca - Film obyczajowy , Montxo Armendáriz , Carmelo Gomez,Charo López,Silvia Munt,Andoni Erburu,Alvaro Nagore,Inigo Garcés,Vicky Peńa , Hiszpania/Francja/Portugalia 1997 , 105 min.

Romantica
06.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 57) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
07.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 88) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
08.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 36) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
09.00    Zemsta (La Revancha) (Część 115) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
10.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 56) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
11.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 87) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
12.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 35) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 114) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 57) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
15.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 88) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
16.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 36) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
17.00    Zemsta (La Revancha) (Część 115) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
18.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 56) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
19.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 87) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
20.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 35) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) (Część 114) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 57) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
23.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 88) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
24.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 36) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
01.00    Zemsta (La Revancha) (Część 115) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).

Discovery
09:00 Wędkarskie przygody Rexa Hunta - Program podróżniczy , 25 min.
09:25 Wędkarskie przygody Rexa Hunta - Program podróżniczy , 30 min.
09:55 Turbo - Magazyn , 25 min.
10:20 Taksówki wielkich miast - Film dokumenatalny , 30 min.
10:50 Narodziny samochodu - Magazyn , 25 min.
11:15 Stulecie zwykłych ludzi - Film dokumenatalny , 55 min.
12:10 Kochanka - Film dokumentalny , 55 min.
13:05 Tajemnice starożytnych - Film dokumenatalny , 55 min.
14:00 Praca nad bombą - Film dokumentalny , 60 min.
15:00 Zaginione skarby starożytnego świata - Film dokumenatalny , 60 min.
16:00 Pola bitew - Film dokumenatalny , 60 min.
17:00 Wędkarskie przygody Rexa Hunta - Program podróżniczy , 30 min.
17:30 Wędkarskie przygody Rexa Hunta - Program podróżniczy , 30 min.
18:00 Niesamowite maszyny - Film dokumenatalny , 60 min.
19:00 Leśne tygrysy _ historia Sity - Program edukacyjny , 60 min.
20:00 Nazizm _ ostrzeżenia z przeszłości - Film dokumenatalny , 60 min.
21:00 Detektywi sądowi - Film dokumenatalny , 60 min.
22:00 Z akt FBI - Film dokumenatalny , 60 min.
23:00 Amerykańscy prawnicy - Film dokumenatalny , 60 min.
00:00 Pola bitew - Film dokumenatalny , 60 min.
01:00 Exodus ze wschodu - Film dokumenatalny , 60 min.
02:00 Stulecie zwykłych ludzi - Film dokumenatalny , 60 min.

Discovery Sci-Trek (polski)
06:40 Magazyn Discover - Magazyn , 55 min.
07:35 Planeta żywiołów - Film dokumentalny , 55 min.
08:30 Ultranauka - Magazyn , 30 min.
09:00 Magazyn Discover - Magazyn , 55 min.
09:55 Słoneczne imperium - Magazyn , 55 min.
10:50 Na krawędzi - Magazyn , 25 min.
11:15 Magazyn Discover - Film dokumentalny , 30 min.
11:45 Lotnicze szlaki - Magazyn , 55 min.
12:40 Magazyn Discover - Magazyn , 55 min.
13:35 Planeta żywiołów - Film dokumentalny , 55 min.
14:30 Ultranauka - Magazyn , 30 min.
15:00 Magazyn Discover - Magazyn , 55 min.
15:55 Słoneczne imperium - Magazyn , 55 min.
16:50 Na krawędzi - Magazyn , 25 min.
17:15 Magazyn Discover - Film dokumentalny , 30 min.
17:45 Lotnicze szlaki - Magazyn , 55 min.
18:40 Magazyn Discover - Magazyn , 55 min.
19:35 Planeta żywiołów - Film dokumentalny , 55 min.
20:30 Ultranauka - Magazyn , 30 min.
21:00 Magazyn Discover - Magazyn , 55 min.
21:55 Słoneczne imperium - Magazyn , 55 min.
22:50 Na krawędzi - Magazyn , 25 min.
23:15 Magazyn Discover - Film dokumentalny , 30 min.
23:45 Lotnicze szlaki - Magazyn , 55 min.
00:40 Magazyn Discover - Magazyn , 55 min.
01:35 Planeta żywiołów - Film dokumentalny , 55 min.
02:30 Ultranauka - Magazyn , 30 min.
03:00 Magazyn Discover - Magazyn , 55 min.
03:55 Słoneczne imperium - Magazyn , 55 min.
04:50 Na krawędzi - Magazyn , 25 min.
05:15 Magazyn Discover - Film dokumentalny , 30 min.
05:45 Lotnicze szlaki - Magazyn , 55 min.

Club
06:00 Szkoła jogi - Program sportowy , USA , 25 min.
06:25 Świat fitnessu - Magazyn , 30 min.
06:55 Opowieści kryminalne - Film dokumenatalny , USA , 50 min.
07:45 Najwspanialsze ogrody - Program podróżniczy 2001 , 45 min.
08:30 Współczesne wnętrza - Magazyn 2000 , 30 min.
09:00 Rozmowy kobiet - Talk show , Wielka Brytania , 30 min.
09:30 Niewyjaśnione historie - Program rozrywkowy , Wielka Brytania , 30 min.
10:00 Spotkania z Roseanne - Talk show , USA 1998 , 45 min.
10:45 Opowieści sądowe - Film dokumenatalny , USA 1997 , 50 min.
11:35 Na ślubnym kobiercu - Reality show , Kanada 1999 , 25 min.
12:00 Szkoła jogi - Program sportowy , USA , 25 min.
12:25 Świat fitnessu - Magazyn , 30 min.
12:55 Opowieści kryminalne - Film dokumenatalny , USA , 50 min.
13:45 Najwspanialsze ogrody - Program podróżniczy 2001 , 45 min.
14:30 Współczesne wnętrza - Magazyn 2000 , 30 min.
15:00 Rozmowy kobiet - Talk show , Wielka Brytania , 30 min.
15:30 Niewyjaśnione historie - Program rozrywkowy , Wielka Brytania , 30 min.
16:00 Spotkania z Roseanne - Talk show , USA 1998 , 45 min.
16:45 Opowieści sądowe - Film dokumenatalny , USA 1997 , 50 min.
17:35 Na ślubnym kobiercu - Reality show , Kanada 1999 , 25 min.
18:00 Szkoła jogi - Program sportowy , USA , 25 min.
18:25 Świat fitnessu - Magazyn , 30 min.
18:55 Opowieści kryminalne - Film dokumenatalny , USA , 50 min.
19:45 Najwspanialsze ogrody - Program podróżniczy 2001 , 45 min.
20:30 Współczesne wnętrza - Magazyn 2000 , 30 min.
21:00 Rozmowy kobiet - Talk show , Wielka Brytania , 30 min.
21:30 Niewyjaśnione historie - Program rozrywkowy , Wielka Brytania , 30 min.
22:00 Potyczki Jerry'ego Springera - Talk show , USA , 45 min.
22:45 Sypialniane sekrety - Program erotyczny 2001 , 30 min.
23:15 Randka z "ex" - Program rozrywkowy , Wielka Brytania 2000 , 45 min.
00:00 Szkoła jogi - Program sportowy , USA , 25 min.
00:25 Świat fitnessu - Magazyn , 30 min.
00:55 Opowieści kryminalne - Film dokumenatalny , USA , 50 min.
01:45 Najwspanialsze ogrody - Program podróżniczy 2001 , 45 min.
02:30 Współczesne wnętrza - Magazyn 2000 , 30 min.
03:00 Rozmowy kobiet - Talk show , Wielka Brytania , 30 min.
03:30 Niewyjaśnione historie - Program rozrywkowy , Wielka Brytania , 30 min.
04:00 Spotkania z Roseanne - Talk show , USA 1998 , 45 min.
04:45 Opowieści sądowe - Film dokumenatalny , USA 1997 , 50 min.
05:35 Na ślubnym kobiercu - Reality show 1999 , 25 min.

MTV Classic
09:00 Classic '80 - Magazyn muzyczny , 60 min.
10:00 3 z 1 - Program muzyczny , 60 min.
11:00 Hołdys Guru Limited - Program muzyczny , 60 min.
12:00 Greatest Hits - Magazyn muzyczny , 240 min.
16:00 Classic '60 - Magazyn muzyczny , 60 min.
17:00 Classic '80 - Magazyn muzyczny , 60 min.
18:00 3 z 1 - Program muzyczny , 60 min.
19:00 Greatest Hits - Magazyn muzyczny , 60 min.
20:00 Hołdys Guru Limited - Program muzyczny , 60 min.
21:00 Dziesięć Wspaniałych _ propozycje INXS - Magazyn muzyczny , 60 min.
22:00 Classic Rock - Magazyn muzyczny , 60 min.
23:00 Classic Ballads - Magazyn muzyczny , 60 min.
00:00 Classic Hits - Magazyn muzyczny , 540 min.

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Kanadyjska policja konna (Mounties) (25 min.).
07.15 Kanadyjska policja konna (Mounties) (25 min.).
07.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
08.05 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
08.30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
08.55 Katastrofy (Disaster) (30 min.).
09.20 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
09.45 Na służbie (In The Line Of Duty) (50 min.).
10.35 Policja (Police) (25 min.).
11.00 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
11.25 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
11.50 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
12.15 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.05 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
13.30 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
13.55 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
14.20 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
14.45 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
15.10 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
15.35 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
16.00 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
16.25 Z pogranicza wiary (Paranormal Borderline) (50 min.).
17.15 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
17.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.05 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
18.35 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
19.05 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
19.55 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
20.25 U.S. SWAT (U.S. SWAT) (55 min.).
21.20 Impacto TV (Impacto TV) (25 min.).
21.45 Impacto TV (Impacto TV) (25 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.00 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
23.30 Dezinformacja (Disinformation) (55 min.).
00.20 U.S. SWAT (U.S. SWAT) (55 min.).
01.10 Impacto TV (Impacto TV) (25 min.).
01.35 Impacto TV (Impacto TV) (25 min.).
02.05 Zdrada(Cheaters) (55 min.).
02.55 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
03.45 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
04.10 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
04.35 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
05.00 Niesamowite zdarzenia (World's Most) (50 min.).

Cartoon Network
06:00 Heathcliff i Dingbat - Serial dla dzieci , George Gately , USA 1980-1987 , 25 min.
06:25 Miś Yogi - Serial dla dzieci , USA , 20 min.
06:45 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego - Serial dla dzieci , USA 1990-1993 , 15 min.
07:00 Mike, Lu i Og - Serial dla dzieci , USA 1999-2000 , 25 min.
07:25 Krowa i kurczak - Serial dla dzieci , Robert Alvarez , USA 1997-1999 , 25 min.
07:50 Jam łasica - Serial dla dzieci , David Feiss , USA 1999 , 25 min.
08:15 Ed, Edd + Eddy - Serial dla dzieci , Danny Antonucci , USA 1999 , 25 min.
08:40 Laboratorium Dextera - Serial dla dzieci , USA 1996-1998 , 25 min.
09:05 Bliźniaki Cramp - Serial dla dzieci , Brian Wood , USA 2001 , 25 min.
09:30 Atomówki - Serial dla dzieci , USA 1998 , 25 min.
09:55 Johnny Bravo - Serial dla dzieci , USA 1997 , 25 min.
10:20 Chojrak _ tchórzliwy pies - Serial dla dzieci , John Dilworth , USA 1997-2002 , 25 min.
10:45 Tom i Jerry - Serial dla dzieci , 25 min.
11:10 Zwariowane melodie - Serial dla dzieci , 20 min.
11:30 Scooby Doo - Serial dla dzieci , USA , 30 min.
12:00 Jam łasica - Serial dla dzieci , David Feiss , USA 1999 , 30 min.
12:30 Ed, Edd + Eddy - Serial dla dzieci , Danny Antonucci , USA 1999 , 25 min.
12:55 Atomówki - Serial dla dzieci , USA 1998 , 25 min.
13:20 Laboratorium Dextera - Serial dla dzieci , USA 1996-1998 , 25 min.
13:45 Johnny Bravo - Serial dla dzieci , USA 1997 , 15 min.
14:00 Scooby Doo - Serial dla dzieci , USA , 25 min.
14:25 Flintstonowie - Serial dla dzieci , USA , 20 min.
14:45 Tom i Jerry - Serial dla dzieci , 25 min.
15:10 Strażnicy czasu - Serial dla dzieci , David Wasson , USA 2001 , 20 min.
15:30 Laboratorium Dextera - Serial dla dzieci , USA 1996-1998 , 30 min.
16:00 Atomówki - Serial dla dzieci , USA 1998 , 30 min.
16:30 Cubix - Serial dla dzieci , USA 2001 , 30 min.
17:00 Owca w wielkim mieście - Serial dla dzieci , Mo Willems , USA 2001 , 30 min.
17:30 Bliźniaki Cramp - Serial dla dzieci , Brian Wood , USA 2001 , 30 min.
18:00 Chojrak _ tchórzliwy pies - Serial dla dzieci , John Dilworth , USA 1997-2002 , 60 min.
19:00 Tom i Jerry - Serial dla dzieci , 30 min.
19:30 Scooby Doo - Serial dla dzieci , USA , 30 min.
20:00 Toonami - Magazyn filmów animowanych , 60 min.

Fox Kids
06:00 Świat Bobbiego - Film animowany (dzieci) , 20 min.
06:20 Przygody Kuby Guzika - Serial animowany (dzieci) , Francja/Niemcy , 25 min.
06:45 Denis rozrabiaka - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
07:10 Nowe przygody Lucky Luke'a - Serial sensacyjny , 20 min.
07:30 Pokémon - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
07:55 Odlotowe agentki - Serial dla dzieci , 20 min.
08:15 Spiderman - Serial sensacyjny , 20 min.
08:35 Hamtaro - Serial dla dzieci , 25 min.
09:00 Świat Bobbiego - Film animowany (dzieci) , 20 min.
09:20 Pecola - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
09:45 Przygody Pytalskich - Serial dla dzieci , 20 min.
10:05 Denis rozrabiaka - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
10:30 Bob Budowniczy - Serial animowany (dzieci) , 10 min.
10:40 Hamtaro - Serial dla dzieci , 20 min.
11:00 Bob Budowniczy - Serial animowany (dzieci) , 10 min.
11:10 Pecola - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
11:35 Bob Budowniczy - Serial animowany (dzieci) , 10 min.
11:45 Sąsiedzi - Serial dla dzieci , 10 min.
11:55 Zły pies - Serial dla dzieci , 25 min.
12:20 Kot Ik! - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
12:40 X-Men - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
13:00 Dzieciaki z klasy 402 - Serial dla dzieci , 25 min.
13:25 Fantastyczna czwórka - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
13:50 Jerry i paczka - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
14:15 Nowe przygody rodziny Addamsów - Serial sensacyjny , 20 min.
14:35 Pokémon - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
15:00 Odlotowe agentki - Serial dla dzieci , 20 min.
15:20 Spiderman - Serial sensacyjny , 25 min.
15:45 Sąsiedzi - Serial dla dzieci , 10 min.
15:55 Nowe przygody Lucky Luke'a - Serial sensacyjny , 25 min.
16:20 Oggy i karaluchy - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
16:45 Dzieciaki z klasy 402 - Serial dla dzieci , 20 min.
17:05 Nowe przygody rodziny Addamsów - Serial sensacyjny , 25 min.
17:30 Oliver Twist - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
17:55 Pinokio - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
18:15 Księżniczka Sissi - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
18:40 Wunschpunsch - Serial sensacyjny , 25 min.
19:05 Przygody Kuby Guzika - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
19:30 Lochy i smoki - Serial dla dzieci , 20 min.
19:50 Gęsia skórka - Serial dla dzieci , 20 min.
20:10 Kleszcz - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
20:35 X-Men - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
20:55 Spiderman - Serial sensacyjny , 20 min.
21:15 Spiderman - Serial sensacyjny , 20 min.
21:35 Oggy i karaluchy - Serial animowany (dzieci) , 25 min.

Hyper
20:00 Fresh Air - Magazyn , 30 min.
20:30 Klipy - Magazyn , 60 min.
21:30 Top Secret - Magazyn , 15 min.
21:45 Klipy - Magazyn , 15 min.
22:00 Anime - Serial animowany (dzieci) , 30 min.
22:30 Klipy - Magazyn , 30 min.
23:00 Fresh Air - Magazyn , 30 min.
23:30 Anime - Serial animowany (dzieci) , 30 min.

ONYX
07:00    onyx@morning
09:00    RTL Shop
12:00    2day@onyx
15:00    Just Call
16:00    Rock On
17:00    bestof@onyx
18:00    KinoHits
19:00    sunset@onyx
21:00    Star Talk
22:00    chill@onyx
00:00    Sexy Clips
01:00    Electric Blue
02:00    Rock On
03:00    onyx@night

BBC Prime
06:00 Learning Languages _ Deutsch Plus - Program edukacyjny , 15 min.
06:15 Learning Languages _ Deutsch Plus - Program edukacyjny , 15 min.
06:30 Muzzy Comes Back - Program edukacyjny , 30 min.
07:00 The Story Makers - Teatr dla dzieci , 15 min.
07:15 Step Inside - Program dla dzieci , 10 min.
07:25 Yoho Ahoy - Serial animowany (dzieci) , 5 min.
07:30 Toucan Tecs - Serial animowany (dzieci) , 10 min.
07:40 Clever Creatures - Teatr dla dzieci , 25 min.
08:05 50 / 50 - Program dla dzieci , 25 min.
08:30 Ready, Steady, Cook - Magazyn , 45 min.
09:15 Big Strong Boys - Magazyn , 30 min.
09:45 Trading Up - Doku-Soap , 30 min.
10:15 Home Front - Magazyn , 30 min.
10:45 Changing Rooms - Program rozrywkowy , 30 min.
11:15 Vets in Practice - Magazyn , 30 min.
11:45 Bergerac - Crime series , John Nettles,Terence Alexander,Sean Arnold , GB , 60 min.
12:45 The Weakest Link - Teleturniej , 45 min.
13:30 Doctors - Serial , 30 min.
14:00 Eastenders - Dramat , 30 min.
14:30 Big Strong Boys - Magazyn , 30 min.
15:00 Home Front - Magazyn , 30 min.
15:30 The Story Makers - Teatr dla dzieci , 15 min.
15:45 Step Inside - Program dla dzieci , 10 min.
15:55 Yoho Ahoy - Serial animowany (dzieci) , 5 min.
16:00 Toucan Tecs - Serial animowany (dzieci) , 10 min.
16:10 Clever Creatures - Teatr dla dzieci , 25 min.
16:35 50 / 50 - Program dla dzieci , 25 min.
17:00 Wildlife - Program edukacyjny , 30 min.
17:30 Ready, Steady, Cook - Magazyn , 45 min.
18:15 The Weakest Link - Teleturniej , 45 min.
19:00 Antiques Roadshow - Magazyn , 30 min.
19:30 Doctors - Serial , 30 min.
20:00 Eastenders - Dramat , 30 min.
20:30 Fame Academy - Program muzyczny , 25 min.
20:55 Dog Eat Dog - Program rozrywkowy , 35 min.
21:30 The Fast Show - Program rozrywkowy , 30 min.
22:00 Red Dwarf - Serial komediowy , Chris Barrie,Craig Charles,Danny John-Jules , GB 1988 , 30 min.
22:30 The Royle Family - Serial komediowy , Caroline Aherne, Steve Bendelack , Ricky Tomlinson,Sue Johnston,Caroline Aherne,Craig Cash,Ralf Little,Liz Smith,Geoffrey Hughes , GB 1998 , 30 min.
23:00 Casualty - Serial , Derek Thompson,Ian Bleasdale,Robert Gwilym,Gerald Kyd,Jan Anderson , 50 min.
23:50 Dangerfield - Dramat , Nigel Le Vaillant,Tim Vincent,Michael Melia,Nicola Cowper , GB 1994 , 50 min.
00:40 Fame Academy - Program muzyczny , 30 min.
01:10 Pagan's Progress - Magazyn , 50 min.
02:00 Twinkle Twinkle - Magazyn , 60 min.
03:00 Secrets of the Paranormal - Magazyn , 30 min.
03:30 Secrets of the Paranormal - Magazyn , 30 min.
04:00 Investing for all with Alvin Hall - Magazyn , 30 min.
04:30 Learning Business _ Make Or Break - Program edukacyjny , 30 min.
05:00 Learning from the OU _ African Renaissance - Program edukacyjny , 30 min.
05:30 Learning from the OU _ The Chemistry of Creativity - Program edukacyjny , 25 min.
05:55 Learning From The OU _ Mind Bites - Program edukacyjny , 5 min.

France 2
06:00 Les z'amours - Teleturniej , F , 30 min.
06:30 Télématin - Program informacyjny , 120 min.
08:30 Talent de vie - Program informacyjny , 5 min.
08:35 Un livre - Magazyn , 5 min.
08:40 Des jours et des vies - Serial komediowy , Austin Peck,Deidre Hall,Drake Hogestyn,Frank Parker,Joseph Mascolo,Kristian Alfonso , 20 min.
09:00 Amour, gloire et beauté - Serial komediowy , Bill Glenn, Michael Stich, Phyllis Guarnaccia , John McCook,Susan Flannery,Ronn Moss,Jeff Trachta,Katherine Kelly Lang,Darlene Conley , 25 min.
09:25 CD aujourd'hui - Program muzyczny , 5 min.
09:30 C'est au programme - Program informacyjny , 85 min.
10:55 Flash info - Program informacyjny , 10 min.
11:05 Motus - Teleturniej , 35 min.
11:40 Les z'amours - Teleturniej , F , 30 min.
12:10 CD aujourd'hui - Program muzyczny , 5 min.
12:15 Pyramide - Teleturniej , 30 min.
12:45 Rapport du loto - Program informacyjny , 5 min.
12:50 Un c$oeur qui bat - Magazyn , 5 min.
12:55 Météo - Program informacyjny , 5 min.
13:00 Journal - Program informacyjny , 45 min.
13:45 Météo - Program informacyjny , 5 min.
13:50 Inspecteur Derrick - Helmuth Ashley , Horst Tappert,Fritz Wepper,Willy Schäfer,Gudrun Landgrebe,Eleonore Weisgerber,Edwin Noël , 60 min.
14:50 Le Renard - Zbynek Brynych , Rolf Schimpf,Michael Ande,Charly Muhamed Huber,Markus Böttcher,Uwe Friedrichsen,Renan Demirkan , 60 min.
15:50 En qu?te de preuves - Michael Karen , Matthias Bullach,Wolfgang Bathke,Britta Schmeling,Henry Van Lyck,Klaus Schindler,Hannes Stelzer , D 1999 , 50 min.
16:40 Un livre - Magazyn , 10 min.
16:50 Des chiffres et des lettres - Teleturniej , 30 min.
17:20 La cible - Teleturniej , 40 min.
18:00 Urgences - Mimi Leder , Anthony Edwards,George Clooney,Sherry Stringfield,Noah Wyle,Eriq La Salle,Gloria Reuben , 50 min.
18:50 CD aujourd'hui - Program muzyczny , 5 min.
18:55 On a tout essayé! - Program rozrywkowy , 45 min.
19:40 Objectif Terre - Program informacyjny , 5 min.
19:45 Météo - Program informacyjny , 5 min.
19:50 Un gars, une fille - Serial komediowy , Fabrice Michelin, Luc David, Tafari Tsige , Jean Dujardin,Alexandra Lamy , F , 10 min.
20:00 Journal - Program informacyjny , 40 min.
20:40 Talent de vie - Program informacyjny , 5 min.
20:45 Météo - Program informacyjny , 5 min.
20:50 Point route - Magazyn , F , 5 min.
20:55 Envoyé spécial - Program informacyjny , 125 min.
23:00 Campus - Magazyn , 90 min.
00:30 Journal de la nuit - Program informacyjny , 15 min.
00:45 Météo - Program informacyjny , 5 min.
00:50 CD aujourd'hui - Program muzyczny , 5 min.
00:55 Les Soprano - Serial komediowy , Ilene S. Landress , Rosanna Arquette,James Gandolfini,Lorraine Bracci,James Gandolfini,Edie Falco,Peter Horton , 45 min.
01:40 Contre-courants - Magazyn , 55 min.
02:35 Contre-courants - Magazyn , 50 min.
03:25 Azimuts - Program podróżniczy , 10 min.
03:35 24 heures d'info - Program informacyjny , 15 min.
03:50 Météo - Program informacyjny , 5 min.
03:55 Bruce Springsteen - Program muzyczny , 5 min.
04:00 Métiers dangereux et spectaculaires - Magazyn , 50 min.
04:50 Art dans les capitales: Prague - Magazyn , 30 min.
05:20 24 heures d'info - Program informacyjny , 20 min.
05:40 Météo - Program informacyjny , 10 min.
05:50 Bruce Springsteen - Program muzyczny , 5 min.
05:55 Un livre - Magazyn , 5 min.

ZDF
05:00 hallo Deutschland - Program informacyjny , 30 min.
05:30 Morgenmagazin - Program informacyjny , 210 min.
09:00 Tagesschau - Program informacyjny , 5 min.
09:05 Weltcup-Finale - Program sportowy , 105 min.
10:50 Freunde fürs Leben - Serial , Stefan Bartmann , Bernd Herzsprung,Stephan Schwartz,Karsten Speck,Alexander May , A/D 2001 , 45 min.
11:35 Reich und schön - Serial komediowy , Deveney Marking Kelly, John C. Zak, Michael Stich , Ronn Moss,Winsor Harmon,Hunter Tylo,John McCook,Susan Flannery,Katherine Kelly Lang,Lilly Melgar , 25 min.
12:00 Tagesschau - Program informacyjny , 15 min.
12:15 Weltcup-Finale - Program sportowy , 105 min.
14:00 heute _ in Deutschland - Program informacyjny , 15 min.
14:15 Discovery _ Die Welt entdecken - Program edukacyjny , 45 min.
15:00 heute _ Sport - Program informacyjny , 10 min.
15:10 Streit um drei - Program publicystyczny , 50 min.
16:00 heute _ in Europa - Program informacyjny , 15 min.
16:15 Wunderbare Welt - Film dokumentalny , 45 min.
17:00 heute _ Wetter - Program informacyjny , 15 min.
17:15 hallo Deutschland - Program informacyjny , 25 min.
17:40 Leute heute - Program rozrywkowy , 10 min.
17:50 Ein Fall für zwei - Serial sensacyjny , Bernd Fischerauer , Rainer Hunold,Claus Theo Gärtner,Peter Bongartz,Doris Kunstmann,Jürgen Schornagel,Jan Biczycki,Ulrich Gebauer , D 1988 , 70 min.
19:00 heute - Program informacyjny , 20 min.
19:20 Wetter - Program informacyjny , 5 min.
19:25 Kunden und andere Katastrophen - Serial komediowy , Ulrich König , Sophie Schütt,Barbara Focke,Natascha Bub,Jaime Krsto,Uwe Rathsam,Mona Seefried,Matthias Zahlbaum , 50 min.
20:15 Das ZDF-Wunschkonzert der Volksmusik - Program rozrywkowy , 60 min.
21:15 auslandsjournal - Program informacyjny , 30 min.
21:45 heute-journal - Program informacyjny , 28 min.
22:13 Wetter - Program informacyjny , 2 min.
22:15 Berlin Mitte - Talk show , 45 min.
23:00 Die Johannes-B.-Kerner-Show - Talk show , 60 min.
00:00 heute nacht - Program informacyjny , 15 min.
00:15 Verbrechen in Deutschland - Program publicystyczny , 45 min.
00:15 Soko Kitzbühel - Serial sensacyjny , Stefan Klisch , Kristina Sprenger,Hans Sigl,Andrea L'Arronge,Heinz Marecek,Ferry Öllinger,Marion Rottenhofer,Matthias Kahler , D , 45 min.
01:00 heute - Program informacyjny , 5 min.
01:05 Nirvana _ Jagd im Cyberspace - Film SF , Gabriele Salvatores , Christopher Lambert,Diego Abatantuono,Sergio Rubini,Stefania Rocca,Amanda Sandrelli,Emmanuelle Seigner,Claudio Bisio , I/F/GB 1996 , 110 min.
02:55 heute - Program informacyjny , 5 min.
03:00 Die Johannes-B.-Kerner-Show - Talk show , 60 min.
04:00 Berlin Mitte - Talk show , 45 min.
04:45 citydreams - Program podróżniczy , 20 min.

3sat (polski)
06:55 Przegląd programów TV - Program informacyjny , 5 min.
07:00 Panorama alpejska - Program rozrywkowy , 120 min.
09:00 Wiadomości - Program informacyjny , 5 min.
09:05 Magazyn kulturalny - Magazyn , 40 min.
09:45 Nano _ technologie przyszłości - Magazyn , 30 min.
10:15 Nocna kafejka - Talk show , 90 min.
11:45 Magazyn mniejszości narodowych - Magazyn , 25 min.
12:10 Report _ magazyn polityczny - Program informacyjny , 50 min.
13:00 Wiadomości - Program informacyjny , 15 min.
13:15 Z sali sądowej - Program publicystyczny , 30 min.
13:45 Seksualna frustracja - Magazyn , 30 min.
14:15 Tam, gdzie zawsze jest zima ... - Film dokumentalny , 45 min.
15:00 Sieć natury - Program edukacyjny , 60 min.
16:00 Nosorożec pancerny - Program edukacyjny , 30 min.
16:30 mare-TV - Film dokumentalny , 45 min.
17:15 Magazyn regionalny - Program informacyjny , 30 min.
17:45 Wiadomości szwajcarskie - Program informacyjny , 5 min.
17:50 Z życia Szwajcarii - Program informacyjny , 10 min.
18:00 Na granicy ryzyka - Program podróżniczy , 30 min.
18:30 Nano _ technologie przyszłości - Magazyn , 30 min.
19:00 Wiadomości - Program informacyjny , 20 min.
19:20 Magazyn kulturalny - Magazyn , 40 min.
20:00 Wiadomości - Program informacyjny , 15 min.
20:15 Une affaire de femmes - Film obyczajowy , Claude Chabrol , Isabelle Huppert,François Cluzet,Marie Trintignant,Nils Tavernier,Aurore Gauvin,Lolita Chammah,Guillaume Foutrier , Francja 1988 , 105 min.
22:00 Wiadomości - Program informacyjny , 25 min.
22:25 Tragedia, która nas podzieliła - Program podróżniczy , Szwajcaria 2003 , 50 min.
23:15 Valparaiso dzisiaj - Magazyn , 45 min.
00:00 Wiadomości telewizji szwajcarskiej - Program informacyjny , 25 min.
00:25 Spojrzenie z boku - Program rozrywkowy , 10 min.
00:35 Nano _ technologie przyszłości - Magazyn , 30 min.
01:05 Magazyn kulturalny - Magazyn , 35 min.
01:40 Magazyn mniejszości narodowych - Magazyn , 25 min.
02:05 Każdy ma prawo wyboru _ rozmowa z Edwardem Albee - Magazyn , 45 min.
02:50 Magazyn regionalny - Program informacyjny , 30 min.
03:20 Sieć natury - Program edukacyjny , 60 min.
04:20 Teletext 3sat - Magazyn , 155 min.

RTL
06:00 Punkt 6 - Program informacyjny , 60 min.
07:00 Unter uns - Serial komediowy , Ulrike Hamacher , Christiane Maybach,Petra Blossey,Holger Franke,Isabell Hertel,Ben Ruedinger,Milos Vucovic,Janis Rattenni , D 2003 , 30 min.
07:30 Gute Zeiten, schlechte Zeiten - Serial komediowy , F.-T. Mende,Lisa Riecken,Hans Christiani,Wolfgang Bahro,Raphael Vogt,Nina Bott,Jeanette Biedermann , D 2003 , 35 min.
08:05 RTL Shop - Program informacyjny , 55 min.
09:00 Punkt 9 - Program informacyjny , 30 min.
09:30 Mein Baby - Doku-Soap , 30 min.
10:00 Dr. Stefan Frank _ Der Arzt, dem die Frauen vertrauen - Serial , Peter Wekwerth , Sigmar Solbach,Hans Caninenberg,Erna Waßmer,Alfons Biber,Christiane Brammer,Daniela Strietzel,Isabelle von Siebenthal , D 1996 , 60 min.
11:00 Familien-Duell - Program rozrywkowy , 30 min.
11:30 Familien-Duell - Program rozrywkowy , 30 min.
12:00 Punkt 12 - Program informacyjny , 60 min.
13:00 Die Oliver Geissen Show - Talk show , 60 min.
14:00 Das Strafgericht - Program publicystyczny , 60 min.
15:00 Das Familiengericht - Program publicystyczny , 60 min.
16:00 Das Jugendgericht - Program publicystyczny , 60 min.
17:00 Hör mal, wer da hämmert! - Serial komediowy , Tim Allen,Patricia Richardson,Earl Hindman,Jonathan Taylor Thomas,Zachery Ty Bryan,Taran Noah Smith,Richard Karn , USA 1996 , 30 min.
17:30 Unter uns - Serial komediowy , Ulrike Hamacher , Christiane Maybach,Petra Blossey,Holger Franke,Isabell Hertel,Ben Ruedinger,Milos Vucovic,Janis Rattenni , D 2003 , 30 min.
18:00 Guten Abend RTL - Program informacyjny , 30 min.
18:30 Exclusiv - Program rozrywkowy , 15 min.
18:45 RTL aktuell - Program informacyjny , 25 min.
19:10 Explosiv - Program informacyjny , 30 min.
19:40 Gute Zeiten, schlechte Zeiten - Serial komediowy , F.-T. Mende,Lisa Riecken,Hans Christiani,Wolfgang Bahro,Raphael Vogt,Nina Bott,Jeanette Biedermann , D 2003 , 35 min.
20:15 Alarm für Cobra 11 _ Die Autobahnpolizei - Serial sensacyjny , Carmen Kurz , Erdogan Atalay,René Steinke,Charlotte Schwab,Carina Wiese,Gottfried Vollmer,Dietmar Huhn,Hans Joachim Heist , D 2001 , 60 min.
21:15 Die Sitte - Serial sensacyjny , Sebastian Vigg , Iris Böhm,Dirk Heinrichs,Cathlen Gawlich,Karin Boyd,Rike Schmidt,Lilli Hollunder,Martin Brambach , D 2002 , 60 min.
22:15 Die Wache - Serial sensacyjny , Daniel Anderson , Bernd E. Jäger van Boxen,Uwe Kockisch,Aram van de Rest,Karin Schröder,Karsten Dörr,Hans Heller,Jana Hora , D 1998 , 60 min.
23:15 Die einsamen Schützen - Serial SF , Richard Compton , Tom Braidwood,Dean Haglund,Bruce Harwood,Zuleikha Robinson,Stephen Snedden,Shareen Mitchell,Mark Valley , USA 2001 , 45 min.
00:00 RTL-Nachtjournal - Program informacyjny , 30 min.
00:30 Golden Girls - Serial komediowy , Terry Hughes , Bea Arthur,Betty White,Rue McClanahan,Estelle Getty,Brent Collins,Billy Bary,Tony Carreiro , USA 1985/1986 , 30 min.
01:00 Hör mal, wer da hämmert! - Serial komediowy , Tim Allen,Patricia Richardson,Earl Hindman,Jonathan Taylor Thomas,Zachery Ty Bryan,Taran Noah Smith,Richard Karn , USA 1996 , 30 min.
01:30 Das Familiengericht - Program publicystyczny , 50 min.
02:20 Die Oliver Geissen Show - Talk show , 50 min.
03:10 RTL-Nachtjournal - Program informacyjny , 25 min.
03:35 RTL Shop - Program informacyjny , 45 min.
04:20 Das Jugendgericht - Program publicystyczny , 50 min.
05:10 Exclusiv _ Weekend - Program informacyjny , 50 min.

SF 1
07:30 Wetterkanal - Program informacyjny , 110 min.
09:20 Weltcup-Finale - Program sportowy , 70 min.
10:30 Kassensturz - Magazyn , 30 min.
11:00 Voil? - Program podróżniczy 2003 , 5 min.
11:05 Forsthaus Falkenau - Serial komediowy , Klaus Grabowsky , Christian Wolff,Nora von Collande,Katharina Köhntopp,Michael Wolf,Nicole Schmid,Nikolai Bury,Sascha und Dennis Hornig , D 1997 , 50 min.
11:55 Telescoop - Program informacyjny , 25 min.
12:20 Weltcup-Finale - Program sportowy , 70 min.
13:30 Meteo - Program informacyjny , 5 min.
13:35 Tagesschau - Program informacyjny , 15 min.
13:50 Um Himmels Willen - Serial komediowy , Ulrich König , Jutta Speidel,Fritz Wepper,Rosel Zech,Anne Weinknecht,Karin Gregorek,Emanuela von Frankenberg,Helen Zellweger , D 2003 , 50 min.
14:40 Top Spots - Program rozrywkowy , 30 min.
15:10 Ein Hauch von Himmel - Serial SF , Roma Downey,Della Reese,John Dye,Alexis Cruz,Ele Keats , USA 1994/1998 , 50 min.
16:00 Telescoop - Program informacyjny , 25 min.
16:25 Hör mal, wer da hämmert! - Serial komediowy , Tim Allen,Patricia Richardson,Jonathan Taylor Thomas,Zachery Ty Bryan,Taran Noah Smith,Earl Hindman,Richard Karn , USA 1998 , 25 min.
16:50 Jim Knopf - Serial animowany (dzieci) , Bruno Bianchi , F/D 1999 , 25 min.
17:15 Inuk - Serial animowany (dzieci) , GB 2001 , 15 min.
17:30 Gutenachtgeschichte - Program dla dzieci , GB , 15 min.
17:45 Tagesschau - Program informacyjny , 10 min.
17:55 Forsthaus Falkenau - Serial komediowy , Klaus Grabowsky , Christian Wolff,Nora von Collande,Katharina Köhntopp,Michael Wolf,Nicole Schmid,Nikolai Bury,Sascha Hornig , D 1997 , 50 min.
18:45 Telesguard - Program informacyjny , 15 min.
19:00 Schweiz aktuell - Program informacyjny , 30 min.
19:30 Tagesschau - Program informacyjny , 20 min.
19:50 Meteo - Program informacyjny , 10 min.
20:00 DOK - Program edukacyjny , 60 min.
21:00 MTW - Magazyn , 50 min.
21:50 10 vor 10 - Program informacyjny , 30 min.
22:20 Aeschbacher - Talk show , 60 min.
23:20 The American Nightmare - Magazyn , USA 2000 , 70 min.
00:30 Tagesschau - Program informacyjny , 420 min.

SF 2
09:00 Spiele der Welt - Geografie , 60 min.
10:00 Die Drillinge - Serial animowany (dzieci) , E 1997 , 30 min.
10:30 Rugrats - Serial animowany (dzieci) , Howard E. Baker, Craig Bartlett , USA 1991 , 30 min.
11:00 Expedition der Stachelbeeren - Serial animowany (dzieci) , USA , 30 min.
11:30 Schwammkopf - Serial animowany (dzieci) , USA 1999/2000 , 20 min.
11:50 Live! - Program dla dzieci , 10 min.
12:00 Hey Arnold! - Serial animowany (dzieci) , USA 1996/1997 , 20 min.
12:20 Live! - Program dla dzieci , 10 min.
12:30 Rocket Power - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
12:50 Quiz - Teleturniej 2003 , 10 min.
13:00 Rockos modernes Leben - Serial animowany (dzieci) , USA 1993/1996 , 30 min.
13:30 Catdog - Serial animowany (dzieci) , USA 1998 , 30 min.
14:00 Aaahh!!! Monster - Serial animowany (dzieci) , USA , 30 min.
14:30 Rugrats - Serial animowany (dzieci) , USA 1991 , 30 min.
15:00 Expedition der Stachelbeeren - Serial animowany (dzieci) , USA 1997/2001 , 30 min.
15:30 Rocket Power - Serial animowany (dzieci) , 30 min.
16:00 Schwammkopf - Serial animowany (dzieci) , USA 1999/2000 , 30 min.
16:30 Kenan und Kel - Serial dla młodzieży , Thompson Kenan,Kel Michell , USA , 20 min.
16:50 Quiz - Teleturniej 2003 , 10 min.
17:00 King of the Hill - Serial animowany (dzieci) , Wes Archer , USA 1997 , 30 min.
17:30 Jesse - Serial komediowy , Robby Benson , ,Bruno Campos,Eric Lloyd,Jennifer Milmore,Liza Snyder,George Dzundza,David DeLuise , USA 1998 , 25 min.
17:55 Sabrina _ Total verhext! - Serial komediowy , Linda Day , Melissa Joan Hart,Caroline Rhea,Beth Broderick,Nate Richert,Martin Mull,China Shavers,Jon Huertas , USA 1999 , 25 min.
18:20 Die Simpsons - Serial animowany (dzieci) , USA 1994 , 25 min.
18:45 OOPS! - Program dla młodzieży , 45 min.
19:30 Tagesschau - Program informacyjny , 20 min.
19:50 Meteo - Program informacyjny , 10 min.
20:00 Meisterschaft Nationalliga A - Program sportowy 2003 , 140 min.
22:20 Sport aktuell - Program sportowy , 35 min.
22:55 Hannah und ihre Schwestern - Komedia , Woody Allen , Mia Farrow,Dianne Wiest,Barbara Hershey,Carrie Fisher,Woody Allen,Michael Caine,Maureen O'Sullivan , USA 1985 , 110 min.
00:45 OOPS! - Program dla młodzieży , 30 min.
01:15 SwissTXT - Program informacyjny , 465 min.

CNN
05:00 Biz News - Program informacyjny , 180 min.
08:00 Business Central - Magazyn , 60 min.
09:00 World News - Program informacyjny , 30 min.
09:30 World Report - Program informacyjny , 30 min.
10:00 World News - Program informacyjny , 30 min.
10:30 World Sport - Program sportowy , 30 min.
11:00 Business International - Magazyn , 60 min.
12:00 World News - Program informacyjny , 30 min.
12:30 World Sport - Program sportowy , 30 min.
13:00 Larry King - Talk show , 60 min.
14:00 Business International - Magazyn , 60 min.
15:00 World News - Program informacyjny , 30 min.
15:30 World Sport - Program sportowy , 30 min.
16:00 Your World Today - Program informacyjny , 120 min.
18:00 Your World Today - Program informacyjny , 120 min.
20:00 World News Europe - Program informacyjny , 30 min.
20:30 World Business Today - Magazyn , 30 min.
21:00 World News Europe - Program informacyjny , 30 min.
21:30 World Business Today - Magazyn , 30 min.
22:00 Insight - Program informacyjny , 30 min.
22:30 World Sport - Program sportowy , 30 min.
23:00 Lou Dobbs Moneyline - Magazyn , 60 min.
00:00 Newsbiz Today - Program informacyjny , 90 min.
01:30 Insight - Program informacyjny , 30 min.
02:00 Larry King Live - Talk show , 60 min.
03:00 Newsnight with Aaron Brown - Program informacyjny , 60 min.
04:00 World News - Program informacyjny , 30 min.
04:30 Moneyline - Magazyn , 30 min.

BBC World
06:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
06:30 World Business Report - Magazyn , 30 min.
07:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
07:30 World Business Report - Magazyn , 30 min.
08:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
08:30 World Business Report - Magazyn , 15 min.
08:45 Sport Today - Program sportowy , 15 min.
09:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
09:30 Fast Track - Program podróżniczy , 15 min.
09:45 Holiday - Program podróżniczy , 15 min.
10:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
10:30 Simpson's World - Program informacyjny , 30 min.
11:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
11:30 Asia Today - Program informacyjny , 15 min.
11:45 World Business Report - Magazyn , 15 min.
12:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
12:30 Hardtalk - Program publicystyczny , 30 min.
13:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
13:30 World Business Report - Magazyn , 15 min.
13:45 Sport Today - Program sportowy , 15 min.
14:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
14:30 The Spirit of Yachting - Magazyn , 30 min.
15:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
15:30 Asia Today - Program informacyjny , 30 min.
16:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
16:30 Hardtalk - Program publicystyczny , 30 min.
17:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
17:30 Talking Movies - Magazyn , 30 min.
18:00 BBC News - Program informacyjny , 15 min.
18:15 World Business Report - Magazyn , 15 min.
18:30 Simpson's World - Program informacyjny , 30 min.
19:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
19:30 World Business Report - Magazyn , 15 min.
19:45 Sport Today - Program sportowy , 15 min.
20:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
20:30 Hardtalk - Program publicystyczny , 30 min.
21:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
21:30 Click Online - Magazyn , 30 min.
22:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
22:30 World Business Report - Magazyn , 30 min.
23:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
23:30 Developing World - Magazyn , 30 min.
00:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
00:30 World Business Report - Magazyn , 15 min.
00:45 Asia Today - Program informacyjny , 15 min.
01:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
01:30 Hardtalk - Program publicystyczny , 30 min.
02:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
02:30 Talking Movies - Magazyn , 30 min.
03:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
03:30 Developing World - Magazyn , 30 min.
04:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
04:30 Asia Today - Program informacyjny , 15 min.
04:45 World Business Report - Magazyn , 15 min.
05:00 BBC News - Program informacyjny , 30 min.
05:30 Hardtalk - Program publicystyczny , 30 min.

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.