FANDOM


TVP 1
06:30 Rok w ogrodzie - magazyn poradnikowy
07:00 Agrolinia
08:00 Wiadomości
08:11 Pogoda
08:16 Przygody szwajcarskiej rodziny Robinsonów (27) - serial przyg. USA
08:40 Ziarno
09:05 Budujemy mosty (38) - teleturniej Polska 2001
09:30 Mała Syrenka - serial anim.
09:55 Roztrzepany profesor (2)
10:45 Siódme niebo (42)
11:40 Kolejka - lista przebojów
12:10 Podróżnik
12:30 Kwadrans na kawę
13:00 Wiadomości
13:10 Moda jak pogoda - magazyn
13:40 Słoneczny patrol (41) - serial
14:30 39. KFPP Opole 2002 - koncert
15:00 Fascynujący świat owadów (2) - film dokumentalny USA 1999
15:35 Zabawy językiem polskim - teleturniej
16:05 Co Pani na to? - program publicystyczny
16:30 Moda na sukces (1651) - telenowela USA 1994
17:00 Teleexpress
17:20 Piłkarski Express
17:30 Gość Jedynki
17:40 Plebania (75) - serial obycz. Polska 2001
18:10 Kochamy polskie seriale - teleturniej
18:40 Jaka to melodia? - quiz
19:05 Wieczorynka
19:30 Wiadomości
19:51 Sport i Pogoda
20:05 Wiktoria i Albert (1) - film biograficzny Wielka Brytania 2001
21:45 Muzyka łączy pokolenia - program muzyczny Polska 2002
22:35 Jeszcze raz Pearl Harbor - film fantastyczny USA 1980
00:20 Show - film dokumentalny USA 1995
01:50 Noc z Muppetami - program rozrywkowy
03:05 Zakończenie programu

TVP 2
07:00 Echa tygodnia; /dla niesłyszących/
07:30 Spróbujmy razem; magazyn dla niepełnosprawnych
08:00 Program lokalny
09:00 M jak miłość; odc.32; serial TVP; powt.
09:55 Wycieczki przyrodnicze; odc.6/9 - Niełatwo być susłem; serial dok. prod. angielskiej
10:30 Kręcioła
10:50 Sławny Jett Jackson; odc.11/39; serial prod.amerykańsko-kanadyjskiej
11:15 Arka Noego
11:40 Kino bez rodziców; Flinstonowie; serial animowany prod. USA
12:10 Tajemnicze przygody Juliusza Verne'a; odc.16/22 Czerwona rakiety  łuna; serial prod.kanadyjsko-angielskiej
13:00 Piłkarski piknik na Piotrowskiej cz.1; powt.
14:00 Familiada; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc.433 - Zaginiona,porwana?; telenowela TVP
15:05 Piłkarski piknik na Piotrowskiej cz.2; powt.
16:00 Śpiewające Fortepiany; teleturniej muzyczny[stereo]; powt.
17:00 30 ton! - lista,lista- lista przebojów; [stereo]
17:30 Jazda kulturalna; magazyn
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:22 Pogoda
18:30 Panorama
18:55 Kabaret na festiwalu; Fabularny show kabaretowy; (STEREO)
20:00 Mundial 2002 - raport
20:25 Powodzianie; odc.1
20:50 Spotkanie z Balladą; Ożenek w Kopydłowie "Zrękowiny" /2/; [stereo]
21:50 Słowo na niedzielę
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:29 Pogoda
22:40 Król szos; Drive Like Lightning; 1991  film fab.prod.USA; reż: Bradford May; wyk: Steven Bauer,Cynthia Gibb,Williams Russ
00:15 Być może; Puet-Etre; 1998  film fab.prod.francuskiej; reż: Cederick Klapisch; wyk: Jean-Paul Belmondo,Romain Duris,Geraldine Pailhas
02:00 Zakończenie programu

Polsat
06:00 Disco Relax
07:00 Twój lekarz - magazyn medyczny
07:15 Wystarczy chcieć
07:30 Magazyn redakcji programów religijnych
08:00 Smocze opowieści (21) - serial anim. USA
08:30 Piesek Poochini (21) - serial anim. USA 2000
09:00 Dziwolągi (11) - serial anim. Kanada/USA/Niemcy
09:25 Młody Herkules (47) - serial przyg. USA 1998
09:55 Disco Polo Live (326) - magazyn muzyczny
10:50 Wielki dzień Afryki - film biograficzny USA 1997
12:50 Hellzapoppin - czyste szaleństwo - komedia USA 1941
14:30 Najzabawniejsze zwierzęta świata (36) - serial dokumentalny
15:00 4 x 4 - magazyn motoryzacyjny
15:30 Niewiarygodne, ale prawdziwe - serial dokumentalny
15:45 Informacje
15:55 Prognoza pogody
16:00 Studio Mundial - magazyn
16:10 Kate Brasher (4) - serial obycz. USA 2001
17:05 Idol - program rozrywkowy
18:00 Mistrzostwa Świata FIFA 2002
18:45 Informacje, sport
19:00 Prognoza pogody
19:15 Mistrzostwa Świata FIFA 2002 - piłka nożna
20:00 Idol - program rozrywkowy
21:30 Losowanie Lotto (w przerwie programu)
21:35 Graczykowie, Czyli Buła i spóła (91) - serial korn. Polska 2000
22:05 Świat według Kiepskich (52) - serial kom. Polska 2000
22:45 Idol - wyniki
23:00 Mistrzostwa świata FIFA 2002 - piłka nożna
23:50 Studio Mundial
00:00 Mistrzostwa Świata FIFA 2002 - piłka nożna
01:00 Klucz do seksu - film erotyczny USA 1998
02:45 Muzyka na BIS
05:00 Zakończenie programu

TVN
05:50 Telesklep
07:50 W 80 marzeń dookoła świata (23) - serial anim.
08:15 Przyjaciel Bob (31)
08:40 Podroż do serca świata (4) - serial anim.
09:00 Automaniak - magazyn motoryzacyjny
09:30 Tele gra - teleturnie
10:30 VIVA Polska! - program muzyczny
12:30 Nowe przygody Robin Hooda (14) - serial przyg. USA 1997
13:25 Ananasy z mojej klasy - program rozrywkowy
14:35 Ważniejsze niż przyjaźń - western USA 2000
16:25 Kto Was tak urządził ? - program rozrywkowy
16:55 Adopcje - cykl reportaży
17:25 Strong Man - Sllacze
18:25 13 posterunek II (40) - serial kom. Polska 2000
19:00 TVN Fakty
19:20 Sport
19:25 Pogoda
19:35 Ekstrawizjer - magazyn
20:00 Milionerzy - teleturniej
20:45 Droga do gwiazd - program rozrywkowy
21:50 Duchy Missisipi - dramat USA 1996
00:30 Na granicy swiatow (8) - serial fantast. USA 1999
01:30 Odwieczny wróg - horror USA 19981
03:10 Nic straconego

TVP 3 Katowice
07:00 Fraglesy (83) - serial anim.
07:30 Kurier
07:35 Czerwony pies Clifford (35)
08:00 Aktualności
08:15 Megazynek
08:40 Palce lizać - magazyn
08:55 Pogoda dla działkowca
09:00 Zloty pilot - teleturniej Polska
09:30 Kurier
09:45 Świat
10:15 Piłkarski express
10:30 Kurier
10:35 Telenowyny
10:50 Kwartet - magazyn
11:00 Kowalski i Schmidt
11:30 Kurier
11:35 Czas pogodnych bogów (3) - serial dokumentalny
12:30 Kurier
12:45 Rozwiązanie pytania
12:55 Książka dla dzieci
13:00 Telemotoswiat
13:30 Kurier
13:35 Podaj cegłę (14) - magazyn
14:05 Zaproszenie
14:30 Kurier
14:35 Smaki Świata (5) - serial dok.
15:00 Samo niebo (2) - serial obycz.
15:30 Kurier
15:40 Z zycia Kościoła
16:00 Wakacyjny klub globtrotera
16:30 Kurier
16:45 Nasze miasto - cykl reportaży
17:30 Kurier
17:35 Swiat
18:00 Aktualności
18:15 Wiadomości sportowe
18:20 Regiony kultury
18:30 Z raportu policji
19:00 Noble House (2) - serial sensac. USA 1987
20:00 Telekurier bis
20:30 Kurier
20:45 Przegląd gospodarczy
21:15 Sportowa sobota
21:30 Kurier
21:45 Aktualności
22:00 Kiedy prawo zawodzi - dramat USA 1997
23:30 Kurier
23:45 Sportowa sobota
00:00 Zabójca - thriller USA 1992

TVP 3 Łódż
06:55     Program dnia
07:00     Czerwony pies Clifford (35)
07:30     Kurier
07:30     Fraglesy (31)
08:00     Skazani na optymizm (powt.)
08:10     Nie tylko Wawel (w Kamienicy Orsettich - powt.)
08:25     Hity i bity
09:00     Teleturniej Złoty pilot
09:30     Kurier
09:45     świat - magazyn międzynarodowy
10:15     Piłkarski express
10:30     Kurier
10:35     Telenowyny
10:45     Kwartet - magazyn regionów czwórki wyszehradzkiej
11:00     Kowalski i Schmidt
11:30     Kurier
11:35     Czas pogodnych bogów (3)
12:30     Kurier
12:40     Teleturniej - Rozwiązanie pytania
12:50     Książka dla dzieci
13:00     Tele moto sport
13:30     Kurier
13:35     Podaj cegłę (14)
14:00     Zaproszenie
14:30     Kurier
14:30     Smaki świata (5)
15:00     Samo niebo (2)
15:30     Kurier
15:40     Tydzień z: łwd
16:30     Kurier
16:45     Nasze miasto...
17:30     Kurier
17:35     świat - magazyn międzynarodowy
18:00     łódzkie wiadomości dnia
18:20     Regiony kultury
18:30     Magazyn kulturalny
19:00     Noble House (2)
19:50     Jazzmeni wiecznie młodzi
20:00     Telekurier bis
20:30     Kurier
20:45     Przegląd gospodarczy
21:15     Bywalec
21:30     Kurier - program informacyjny
21:45     łódzkie wiadomości dnia
22:00     Kiedy prawo zawodzi - za zgodą rodziców
23:30     Kurier - program informacyjny
23:45     Sportowa sobota
00:00     Zabójca - dla dorosłych
01:25     Program na jutro

TV 4
06:00 Smok Castillo (11) - serial
06:30 Ania z Zlelonego Wzgórza (18) - serial anim. Japonla
07:00 V-max - magazyn
07:30 Zaginione cywilizacje (7) - serial dokumentalny
08:30 Muppety i ich goście (9) USA 1996
09:00 Smok Castillo (12) - serial anim.
09:30 Ania z Zielonego Wzgórza (19) - serial anim. Japonia
10:00 Czasem lepiej być kobietą (10) - serial kom. Niemcy 1997
11:00 Safari w Hollywood (8) - serial obycz.
12:00 Zaginione Cywilizacje (8) - serial dokumentalny
13:00 Super VIP - magazyn
13:30 V max - magazyn
14:00 Byka za rogi - komedia USA 1945
15:05 Rok szakala - film dok. Wielka Brytania 1990
16:00 Rycerz nocy (8) - serial sensac. Kanada/USA 1997
16:50 Nowe wcielenie (14) - serial sensac. USA 1999
17:45 Dziennik
17:58 Informacje sportowe
18:02 Prognoza pogody
18:05 Opowieści skrzydlatego wiatru - western USA 1990
20:00 Tom Clancy Center (1) - serial sensac. USA 1995
20:55 Drogówka - magazyn policyjny
21:25 Idol - program rozrywkowy
22:20 Diagnoza: morderstwo 3 (14) - serial kryminalny USA 1993
23:10 Wokanda program dokumentalny
23:50 Rozwścieczony uciekinier - film sensacyjny USA 1995
01:40 Muzyczny VIP - magazyn
02:15 Zakończenie programu

TVN 7
06:10 Telesklep
08:05 Wojowniczki z krainy marzeń (34) - serial anim.
08:30 Maska (27) - serial anim.
08:55 Pełna chata (28) - serial kom. USA
09:25 Kosmiczna krucjata (10) - serial fantast. USA 1999
10:05 Yaiba, legendarny samuraj (32) - serial anim
10:30 Kelsey I syn - film przygodowy USA
11:25 Łamisłówka - teleturniej
12:25 Biały żar - film sensacyjny USA 1949
14:30 W poszukiwaniu dziewiczej przyrody (1) - film przyrodniczy Francja 1998
15:20 Tenbit GSM - magazyn
15:50 Czynnik PSI 3 (7) - serial fantastyczny Kanada 1998
16:40 Kochane kłopoty (15) - serial obycz. USA 2000
17:30 Agencja. Trzecie oko. komedia USA 1989
19:05 Słoneczny Patrol (30) - serial przyg. USA 1989
20:00 Od dziewiątej do piątej - komedia USA 1980
22:00 Tom Horn - western USA 1979
23:45 Potajemne Igraszki - film erotyczny USA 1992
01:25 Tenblt GSM - magazyn
02:00 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Na dobre i na złe; odc. 91 - Wróżbita; serial TVP
07:00 Echa tygodnia; (program w języku migowym)
07:30 Pegaz; magazyn kulturalny; powt.
08:00 Wiadomości
08:10 Doktryna i sztuka (XV wieczne freski w Lublinie); reportaż Adama Kulika
08:40 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:05 Dzieło arcydzieło; program dla dzieci
09:15 Zabawy językiem polskim; teleturniej językowy
09:45 Grupa specjalna Eko; odc. 3 - Tajemnica krainy Olgas; serial animowany prod. australijskiej
10:15 Tam gdzie jesteśmy; W obronie Cowes; reportaż
10:45 Wieści polonijne; powt.
11:00 Zaproszenie; A może pojezierze ?; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego
11:20 Mówi się...; program poradnikowy; powt.
11:45 Klan; odc. 592; telenowela TVP; powt.
12:10 Klan; odc. 593; telenowela TVP; powt.
12:35 Klan; odc. 594; telenowela TVP; powt.
13:00 Wiadomości
13:15 Alternatywy 4; odc. 8/9 - Wesele; serial TVP
14:15 Polonijne Igrzyska Młodzieży Szkolnej - Łomża 2002; reportaż Andrzeja Godlewskiego
14:45 Pamiętaj o mnie...; program Doroty Szpetkowskiej
15:05 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Lwowski smak; powt.
15:30 Święta wojna; odc. 6 - Przyjazd; serial TVP
15:45 Od przedszkola do Opola; Trubadurzy
16:30 Tam gdzie jesteśmy; W obronie Cowes; reportaż; powt.
17:00 Teleexpress
17:15 Nie tylko o...; Rozmowa z Piotrem Mossem
17:30 Gość Jedynki
17:40 Na dobre i na złe; odc. 91 - Wróżbita; serial TVP; powt.
18:30 Panorama
18:50 Zaproszenie; A może pojezierze ?; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego; powt.
19:15 Dobranocka; Przygody Misia Colargola; odc. 49 - Oswobodzenie misia; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
19:56 Pogoda
20:00 Alternatywy 4; odc. 8/9 - Wesele; serial TVP; powt.
20:55 Co nam w duszy gra; Przeboje filmowe (1); program rozrywkowy (STEREO); wyk: Hanna Śleszyńska, Piotr Gąsowski, Robert Rozmus, Anna Jurksztowicz, Anita Lipnicka, Zbigniew Wodecki, Beata Rybotycka
21:40 Saga dos Polacos; film dokumentalny Marka Adamiaka
22:10 Wieczór z Jagielskim; odc. 116; powt.
22:50 Gala piosenki biesiadnej; Biesiada Warszawska; wyk: Katarzyna Skrzynecka, Krzysztof Tyniec, Marian Opania, Wiktor Zborowski
23:45 Co Pani na to?; program publicystyczny
00:20 Na dobre i na złe; odc. 91 - Wróżbita; serial TVP; powt.
01:15 Przygody Misia Colargola; odc. 49 - Oswobodzenie misia; serial animowany dla dzieci; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:50 Pogoda; powt.
01:52 Sport; powt.
02:00 Klan; odc. 592; telenowela TVP; powt.
02:25 Klan; odc. 593; telenowela TVP; powt.
02:50 Klan; odc. 594; telenowela TVP; powt.
03:15 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia; powt.
03:30 Alternatywy 4; odc. 8/9 - wesele; serial TVP; powt.
04:25 Gala piosenki biesiadnej; Biesiada Warszawska; wyk: Katarzyna Skrzynecka, Krzysztof Tyniec, Marian Opania, Wiktor Zborowski; powt.
05:20 Tam gdzie jesteśmy; W obronie Cowes; reportaż; powt.
05:50 Co Pani na to?; program publicystyczny; powt.
06:20 Zakończenie programu

TV Puls
07:00 Telesklep
09:00 Martin rycerz: Opowieści (15) - serial anim. Wielka Brytania
09:30 Karolina i przyjaciele (11) - serial anim. Francja
10:00 Dotyk anioła (17) - serial obycz. USA 1994
10:50 Karolina i przyjaciele (11) - serial anim. Francja
11:20 Śmiertelna pułapka - film dokumentalny Niemcy 1997
12:20 Real autoklub.pl - magazyn motoryzacyjny
12:50 Rytm serca (22) - serial obycz. Niemcy 1999
13:50 Kobiety mojego życia (31) - serial obycz. Niemcy 1995
14:55 Synowie Katie Elder - western USA 1965
17:00 Program o dobrej książce - magazyn kulturalny
17:30 Mecz: Artyści kontra księża
19:00 Dotyk anioła (18) - serial obycz. USA 1994
20:00 Serwis Pulsu, sport, pogoda
20:15 Zdarzyło się jutro (21) - serial sensac. USA 1996
21:10 Pan wzywał milordzie? (14) - serial kom. Wielka Brytania 1988
22:05 Wielki wyścig - komedia sensacyjna USA 1995
00:45 Pan wyzwał milordzie? (14) - serial kom. Wielka Brytania 1988
01:40 Zakończenie programu

HBO
06:30 Wyspa Bailey's Mistake - familijny, USA 2001, 77 min
07:50 Na planie (23) - magazyn filmowy, 22 min.
08:15 Osiągnąć szczyt - dramat, USA 2000, 78 min.
09:35 Granice - krótkometrażowy, 17 min.
10:00 Starszy brat - familijny, USA 2000, 84 min.
11:25 Cinema, cinema (24) - magazyn filmowy, USA, 23 min.
11:50 Drobiazg 2 - familijny, Dania 1991, 91 min.
13:25 Ania i Wiktor - komedia romantyczna, Dania 2001, 85 min.
14:55 Żółtodzioby - dramat, USA 1994, 96 min.
16:35 10 największych budowli świata - dokument, USA, 46 min.
17:25 Gazeciarze - komedia, USA 1996, 89 min.,
19:00 Wyspa Bailey's Mistake - familijny, USA 2001, 77 min.
20:25 Gwiazdy Hollywood: Christian Slater - dokument, USA, 26 min.
21:00 Fenomen żonatego faceta (3) - serial komediowy, USA, 28 min.
21:30 HBO Na Stojaka! (3) - program rozrywkowy, Polska, 35 min.
22:00 Cyrk - kryminalny, W. Brytania 2000, 91 min.
23:35 Aniołki Charliego - film akcji, USA 2000, 94 min.
01:15 Angol - sensacyjny, USA 1999, 85 min.,
02:45 Smak wolności - dramat, USA 1999, 122 min.
04:50 Ania i Wiktor - komedia romantyczna, Dania 2001, 85 min.

Le Cinema
14.00 Wiele hałasu o nic (Much Ado About Nothing) komedia, Wielka Brytania, 1993, 115 min
16.00 Płomienny łucznik (L'Arciere Di Fuoco) film historyczno-kostiumowy, Francja/Włochy/Hiszpania, 1971, 107min
18.00 Jesienna sonata (Autumn Sonata / Hostsonaten) dramat psychologiczny, Niemcy, 1978, 93 min
20.00 Dokument. Za kulisami: "Gosford Park", Studio Company, 2002, 30 min
20.30 Piękny listopad (Un Bellissimo Novembre) dramat, Włochy, 1968, 91 min
22.00 Zakochane kobiety (Women in Love) dramat, Wielka Brytania, 1970, 129 min
00.30 Z archiwum sexu 2 (7 z 7): Erotyczne zaklęcia (The Sex Files Part Two (7 of 7): Sexually Bewitched) film erotyczny, Wielka Brytania, 1999, 90 min.

Reality TV
06.00    Wbrew prawu (Against The Law) (50 min.).
06.50    Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes of Sea Rescue) (25 min.).
07.15    Szkoła sławy (Fame School) (30 min.).
07.45    Szkoła sławy (Fame School) (30 min.).
08.10    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.35    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
09.00    Na służbie (In The Line Of Duty) (50 min.).
09.50    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
11.05    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
11.30    Wbrew prawu (Against The Law) (50 min.).
12.20    Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes of Sea Rescue) (25 min.).
12.45    Szkoła sławy (Fame School) (30 min.).
13.15    Szkoła sławy (Fame School) (30 min.).
13.40    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.05    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.30    Na służbie (In The Line Of Duty) (50 min.).
15.20    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
15.45    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
16.10    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
16.35    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00    Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
17.25    Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
17.50    Nowojorskie Służby Ratownicze (New York Emergency) (55 min.).
18.45    Najśmielsze Akcje Ratunkowe Świata (The World's Most Daring Rescues) (50 min.).
19.35    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.05    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.35    Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Paen) (25 min.).
21.00    Zdrada(Cheaters) ( 55 min.).
21.55    Strażacy. Najodważniejsi Ludzie świata (The World's Most Heroic Firefighters) (50 min.).
22.45    Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
23.15    Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
23.40    Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
00.05    Nowojorskie Służby Ratownicze (New York Emergency) (55 min.).
01.00    Najśmielsze Akcje Ratunkowe Świata (The World's Most Daring Rescues) (50 min.).
01.50    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
02.20    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
02.50    Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Paen) (25 min.).
03.20    Zdrada(Cheaters) (50 min.).
04.10    Strażacy. Najodważniejsi Ludzie świata (The World's Most Heroic Firefighters) (50 min.).
05.00    Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)

Romantica
06.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 109) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
07.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 110) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
08.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 111) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
09.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 112) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
10.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 113) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
11.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 7) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
12.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 8) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
13.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 9) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
14.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 10) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
15.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 11) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
16.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 109) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
17.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 110) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
18.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 111) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
19.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 112) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
20.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Część 113) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.).
21.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 7) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
22.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 8) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
23.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 9) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
24.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 10) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).
01.00    Serce dla serca (Travesuras del Corazon) (Część 11) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jorge Tapia, Manolo Castillo, Marisol Palacios, wyk. Patricia Pereyra, Renato Munster, Vanesa Terkes, Regina Alcover, (60 min.).

TMT
07.00 Początek programu
07.05 Teraz Muzyczna Telewizja
07.30 Wszechnica Telewizyjna - seria wykładów, Polska 2002
08.00 "Opera Pekińska" film dokumentalny, Chiny
08.40 Teraz Muzyczna Telewizja
09.00 W Garnku - poradnik kulinarny, Polska 2002
09.30 Telesprzedaż
09.45 Teraz Muzyczna Telewizja
10.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
12.00 Moto Liga - magazyn motoryzacyjny, Polska 2002
12.30 Pory Roku - poradnik, Polska 2002 (55 minut)
13.30 Music Pub - magazyn, Polska 2002
13.45 Telesprzedaż
14.00 Rapa - magazyn wędkarski. Polska 2002
14.30 W Garnku - poradnik kulinarny, Polska 2002
15.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
16.00 Men - magazyn dla mężczyzn, Polska 2002
16.30 Na czasie - magazyn, Polska 2002
16.55 Telesprzedaż
17.25 Ludzie Sukcesu - wywiad, Polska 2002 (55 minut)
18.15 Babski świat - magazyn dla pań i dziewcząt. Polska 2002
18.30 Z notatnika podróżnika - magazyn turystyczny, Polska 2002
19.00 TMT w krainie bajki - bajki animowane dla dzieci
20.00 Telesprzedaż
20.30 V6 - magazyn motoryzacyjny, Polska 2002
21.00 "Powitanie Nowego Roku na Tajwanie" film dokumentalny, Tajwan 1998
21.30 Muzyczny Salon - program muzyczny, Polska 2002
22.00 Men - magazyn dla mężczyzn, Polska 2002 Protokół
22.30 Auto Plus TV - magazyn motoryzacyjny, Polska 2002
23.00 Film fabularny na życzenie Telewidzów
00.40 koniec programu

WTK
10.00 Puls dnia - serwis informacyjny
10.15 Puls sportu
10.30 Program lokalny
11.00 Na pełnym morzu (46) - serial obyczajowy prod. szwedzkiej, 1992
11.45 Muzyka
12.30 Motomania - magazyn motoryzacyjny
12.50 Na zdrowie - magazyn medyczny
13.10 Scena - magazyn kulturalny
13.40 Z planu filmowego
14.00 Polskie ślady w romańskiej Szwajcarii - film dokumentalny
14.30 Program lokalny
15.00 Stolice i metropolie świata - Kapszatad (3)
15.30 Temat dla prezydenta 
16.30 Program lokalny
17.00 Pułapka (6) - serial kostiumowy 
17.30 Zrobione przez ludzi (10) - film dokumentalny
17.50 Puls dnia - serwis informacyjny
18.00 Bajki
18.10 Sekrety kobiety - magazyn rozmaitości
18.40 Puls dnia - serwis informacyjny (wydanie główne)
19.05 Muzyka z WTK
20.00 Puls dnia - serwis informacyjny
20.30 Studio Sport
22.00 Program lokalny
22.30 Sekrety kobiety - magazyn rozmaitości
22.50 Zakończenie programu

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.