FANDOM


Logo
06:00 Wiadomości
06:03 Telezakupy
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości:6.05,6.30,7.00,7.30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Moda na sukces; odc.2088; serial prod.USA
08:50 Słoń Beniamin; odc.12 -Beniamin ratuje bobry; serial animowany prod. niemieckiej
09:15 Jedyneczka; program dla dzieci
09:45 Bajeczki Jedyneczki; program dla dzieci
09:55 Cedric; odc.27 -Można prosić do tańca, madame?; serial anim.prod.francuskiej
10:10 Renata; odc.35 -Wywiadówka; serial animowany prod. angielskiej
10:25 Perły i dukaty; odc.3; 1965  serial prod.polskiej; reż: Józef Hen; wyk: Anna Milewska,Wieńczysław Gliński,Wiesław Gołas
10:50 Mamo, tato - pomóżcie; Alergia; magazyn
11:10 Gwiazdka w okopach; film dok.prod. angielskiej
12:00 Wiadomości
12:10 Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:20 Po pierwsze pomysł; magazyn
12:40 Leksykon kinomana; Pokój z widokiem; A Room with a View; 1986  film fab.prod. angielskiej; reż: James Ivory; wyk: Helena Bonham - Carter,Julian Sands
14:35 Telewizyjny przewodnik po kraju. Para w Polskę; Mysłakowice
15:00 Wiadomości
15:10 Bezpieczna Jedynka; magazyn [za zgodą rodziców]
15:35 Kwadrans na kawę
15:55 Raj; magazyn
16:25 Moda na sukces; odc.2087; serial prod.USA
16:50 Adam Małysz - wokół skoczni
17:00 Teleexpress
17:20 Gość Jedynki
17:35 Plebania; odc.365; serial TVP [stereo]
18:00 Randka w ciemno; zabawa quizowa
18:40 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:10 Wieczorynka; Krecik; Krecik malarzem; serial anim. prod.czeskiej
19:20 Wieczorynka; Krecik; Krecik i Boże Narodzenie
19:30 Wiadomości
19:55 Sport
20:06 Pogoda
20:20 Rio Lobo; Rio Lobo; 1970  western prod. USA; reż: Howard Hawks; wyk: John Wayne, Jorge Rivero
22:20 Męska rzecz...; Żelazny krąg; The Silent Flute; 1978  film fab.prod.angielskiej [za zgodą rodziców]; reż: Richard Moore; wyk: David Carradine,Christopher Lee,Jeff Cooper
23:55 Monitor  Wiadomości
00:15 Biznes raport
00:20 Męska rzecz...; Mniejsze zło; Lesser Evil; 1998  film fab.prod.USA; reż: David MacKay; wyk: Arliss Howard,David Paymer,Tony Goldwin
01:55 Nieustraszony; odc.46; serial prod. USA
02:45 Zakończenie programu

Logo-2
07:05 Studio urody
07:15 Dwójka Dzieciom; Gwiezdny pirat; odc.7 -Ostatnia tajemnica
07:40 Dwójka Dzieciom; Maurycy i Hawranek; odc.13-Żaba w kąpieli; serial animowany dla dzieci
07:50 Dwójka Dzieciom; Dziwne przygody Koziołka Matołka; Latający kozioł; serial anim.prod.polskiej
08:00 M jak miłość; odc.174; serial TVP /stereo/
08:50 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00, Prognoza pogody:9:30]
10:40 Święta wojna; Tradycyjny Śląski Psychopata; serial TVP
11:10 Romans niemal doskonały; (An Almost Perfect Affair); 1979  komedia romantyczna prod. USA (92'); reż: Michael Ritchie; wyk: Keith Carradine, Monica Vitti, Raf Vallone, Christian de Sica
12:40 Telezakupy
13:00 Panorama
13:15 Złotopolscy; odc.417 -Ciągłość władzy; telenowela TVP
13:40 Cena życia; odc.2/40 -Wszyscy jesteśmy ludźmi; serial prod.australijskiej
14:30 Wideoteka Dorosłego Człowieka
14:55 Zmiennicy; odc.15/15 -Nasz najdroższy; serial TVP
16:00 Panorama
16:22 Pogoda
16:25 Złotopolscy; odc.551 -Składany dowód cnoty; telenowela TVP
16:55 Złotopolscy; odc.552 -Wiedza operacyjna; telenowela TVP
17:20 Wydarzenia, wydarzenia...; magazyn
17:50 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:55 Pogoda
19:05 Dla mnie bomba! Kabaretowa Liga Dwójki; Wielki finał-starcie pierwsze (9); program rozrywkowy [stereo]
20:00 Zobacz to...; program kulturalny
20:15 Śpiewające Fortepiany; teleturniej muzyczny[stereo]
21:10 Na zdrowie: Jagielski; odc.12 (Ilona Felicjańska,Artur Barciś); talk show (stereo)
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:27 Pogoda
22:35 Wideoteka Dorosłego Człowieka
23:10 Babski wieczór; Jak upolować mężczyznę, czyli seks w wielkim mieście; odc.3/18 -Coś dla ciała,coś dla duszy; serial prod.USA [tylko dla dorosłych]
23:35 Babski wieczór; Tajemnica Wyvern; Wyvern Mysteries; 2000  dramat psych.prod.ang./pod nadzorem/; reż: Alex Pillai; wyk: Derek Jacobi,Ian Glen
01:40 Zakończenie programu

Logo-10
6.00 Piosenka na życzenie
6.45 TV Market
7.00 Power Rangers (69) - serial dla młodzieży
7.30 Transformery - serial animowany
8.00 V.I.P. 3 (48) - serial sensacyjny
9.00 Bar 3 - reality show
9.30 Poplista
10.30 Bar 3 - reality show
11.15 Rosyjska ruletka - teleturniej
12.10 Samo życie (299) - serial obyczajowy
12.45 Serca na rozdrożu (33) - telenowela, Argentyna
13.35 TV Market
13.50 Czułość i kłamstwa (95) - serial obyczajowy
14.20 Power Rangers (70) - serial dla młodzieży
14.45 Pokemony - serial animowany
15.10 Niezakazane reklamy
15.45 Informacje
16.10 Interwencja - cykl reportaży
16.30 Pogotowie górskie (5) - serial przygodowy
17.30 Hugo express - program dla dzieci
17.55 Bar 3 - reality show
18.30 Informacje + sport
19.00 Prognoza pogody
19.15 Awantura o kasę - teleturniej
20.15 Bar 3 - reality show, ok. 21.30 Studio LOTTO
21.40 Fala zbrodni (7) - serial sensacyjny
22.40 Cień anioła (7) - serial science fiction
23.40 Informacje
23.55 Puls - biznes i giełda
0.10 Prognoza pogody
0.15 Graffiti - program publicystyczny
0.30 Playboy: Co za wstyd - film erotyczny
2.20 Aquaz Superchat na żywo
5.00 Pożegnanie

Logo-19
5.20 Uwaga!
5.40 Prawdziwa miłość (68) - telenowela, Meksyk
6.30 Telesklep
7.10 Biały welon (16) - telenowela, Meksyk
8.00 Ścieżki miłości (174) - telenowela, Meksyk
8.50 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego - serial animowany
9.15 Tele Gra - teleturniej interaktywny na żywo
10.15 Telesklep
11.15 Rozmowy w toku
12.15 Na Wspólnej (210)- serial obyczajowy, Polska
12.45 Savannah (26) - serial obyczajowy, USA
13.45 Twoja droga do gwiazd - Trening - program rozrywkowy
14.10 Brzydula (128) - telenowela, Kolumbia
15.00 Nikita (71) - serial przygodowy, USA
16.00 Fakty, Pogoda
16.20 Biały welon (17) - telenowela, Meksyk
17.10 Prawdziwa miłość (69) - telenowela, Meksyk
18.00 Rozmowy w toku
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.40 Pogoda
19.45 Uwaga!
20.10 Na Wspólnej (211) - serial obyczajowy, Polska
20.40 SUPERKINO: Okup - film sensacyjny, USA 1996, reż. Ron Howard, wyk. Mel Gibson, Rene Russo, Gary Sinise, Delroy Lindo, Lili Taylor, Liev Schreiber, Donnie Wahlberg
23.05 Męska gra - film obyczajowy, USA 1999, reż. Oliver Stone, wyk. Al Pacino, Cameron Diaz, Dennis Quaid, James Woods, Jamie Foxx, LL Cool J, Matthew Modine, Jim Brown, Lauren Holly, Ann-Margret, Elizabeth Berkley, Charlton Heston
2.05 Nic straconego - powtórki programów

TV 4 2000-2006 logo
6.10 Sztukateria
6.35 Na topie - wywiad z...
7.00 Muzyczne listy
8.00 Artur - serial anim.
8.30 Hoboczaki (92) - serial dla dzieci
9.00 Kolorowy dom (6) - serial komediowy
9.30 Daję słowo - teleturniej
10.00 Reporter
10.30 Sztukateria
11.00 Cud miłości (60) - telenowela, Peru
11.45 TV Market
12.00 Strefa P - magazyn
12.30 KOT, czyli Ktoś Ogromnie Tajemniczy - program rozrywkowy
13.30 Muzyczne listy - magazyn
14.30 Dziwny traf (16) - serial sensacyjny
15.30 Zamek czarodziejów - program rozrywkowy
16.00 Robocop - serial animowany
16.30 Cud miłości (61) - telenowela, Peru
17.30 Zwariowany świat Malcolma (16) - serial
18.00 Droga do sławy (7) - serial obyczajowy
19.00 Xena, wojownicza księżniczka - serial
20.00 Rozbitkowie (16) - serial przygodowy
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe
21.27 Prognoza pogody
21.30 Crime Story - serial kryminalny
22.30 Polowanie na jednorożca (3) - serial obyczajowy
23.30 Dziedzictwo - film akcji, USA 1998, reż. T.J. Scott, wyk. David Hasselhoff, Donita Rose, Rod Steiger, Corin Nemec
1.25 X Laski - program rozrywkowy
1.55 Muzyczne listy - mag.
2.45 VIP wydarzenia i plotki
3.10 Strefa P - magazyn
3.35 Zakończenie prog.

TVN 7 '02 - '08
6.45 Telesklep
7.30 Drew Carey Show (51) - serial, USA
8.00 Alf (90) - serial, USA
8.30 Wiosenna namiętność (10) - telenowela, Argentyna
9.20 Cena miłości (45) - telenowela, Meksyk
10.15 Łamisłówka
11.05 Przygody Supermana (13) - serial, USA
12.00 Mała księżniczka (57) - telenowela, Meksyk
12.55 Telesklep
14.25 Wiosenna namiętność (11) - telenowela, Argentyna
15.20 Cena miłości (46) - telenowela, Meksyk
16.10 Rodzinka z Manhattanu (14) - serial, USA
16.40 Alf (91) - serial komediowy, USA
17.10 Ścigany (14) - serial sensacyjny, USA
18.10 Przygody Supermana (14) - serial przygodowy, USA
19.10 Drew Carey Show (52) - serial komediowy, USA
19.40 Rodzinka z Manhattanu (15) - serial komediowy, USA
20.10 Zagubione dziecko - film obyczajowy, USA 2000, reż. Karen Arthur, wyk. Mercedes Ruehl, Cristine Rose, Jamey Sheridan, Irene Bedard, Dinah Manoff, Julia McIlvaine
22.10 Niesamowite opowieści (10) - serial, USA
23.10 Dzień cudów - film science fiction, USA 1999, reż. Andre Van Heerden, wyk. Jeff Fahey, Nick Mancuso, Carol Alt, Tony Nappo, Leigh Lewis, David Roddis
1.00 Maszyna marzeń - komedia sensacyjna USA 1990
2.35 Niesamowite opowieści (10) - serial, USA
3.30 Koniec programu

TVP Polonia
06:00 Wiadomości
06:03 Bliżej Europy
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Złotopolscy; odc.536; telenowela TVP (STEREO)
08:45 Eurotel; magazyn
08:55 Wędrówki Rzepa; odc.1/7; serial animowany dla dzieci
09:05 Zabawy językiem polskim; teleturniej językowy
09:30 Sto minut wakacji; odc.3/5; serial TVP
10:00 Panorama
10:05 Kronika ojczysta; Jagiellonowie/1/
10:25 Rody fabrykanckie; Heinzlowie; program Leszka Skrzydło
11:00 Panorama
11:05 Tygodnik polityczny Jedynki; program publicystyczny
11:50 Chiński tamburyn; film anim.
11:55 Marsz turecki; film anim.
12:00 Wiadomości
12:10 Forum Polonijne
12:55 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
13:15 Sukces; odc.9; 1995  serial TVP; reż: Krzysztof Gruber; wyk: Magdalena Wójcik, Marek Kondrat, Marian Kociniak, Janusz Bukowski
14:10 Gwiazdy Mrągowa 2003: Bo tutaj jest jak jest - Borysewicz, Kukiz
15:00 Wiadomości
15:10 Gorący temat; odc.15/16; serial TVP
15:35 Telewizyjny Przewodnik po Kraju, czyli para w Polskę; magazyn
15:55 Nowe zasady polskiej polityki wizowej na Wschodzie; felieton
16:00 Złotopolscy; odc.536; telenowela TVP (STEREO)
16:20 Szept prowincjonalny; magazyn
16:40 Kolekcjoner z Buenos Aires; reportaż Anny Ferens
17:00 Teleexpress
17:20 Gość Jedynki
17:35 Sto minut wakacji; odc.3/5; serial TVP
18:00 Gwiazdy Mrągowa 2003: Bo tutaj jest jak jest - Borysewicz, Kukiz
18:45 10 lat Europejskiej Unii Wspólnot Polonijnych
19:00 Wieści polonijne
19:15 Dobranocka; Przygód kilka wróbla Ćwirka; serial animowany prod. polskiej
19:30 Wiadomości
19:59 Sport
20:05 Pogoda
20:10 Złotopolscy; odc.536; telenowela TVP (STEREO)
20:35 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka
20:55 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
21:15 Sukces; odc.9/9; 1995  serial TVP; reż: Krzysztof Gruber; wyk: Magdalena Wójcik, Marek Kondrat, Marian Kociniak, Janusz Bukowski
22:05 Szept prowincjonalny; magazyn
22:30 Gorący temat; odc.15/16; serial TVP
23:00 Panorama
23:20 Sport-telegram
23:23 Prognoza  pogody
23:30 Kabaretowa Róża Wiatrów; Koncert Galowy XIX Przeglądu kabaretów PaKA' 2003; wyk: Maciej Stuhr, Grzegorz Halama, Ireneusz Krosny, kabarety: Koń Polski, Kabaret Moralnego Niepokoju, Afera, DNO, Kuzyni, prowadzenie Piotr Bałtroczyk
00:10 10 lat Europejskiej Unii Wspólnot Polonijnych-reportaż
00:30 Monitor  Wiadomości
00:45 Biznes raport
00:50 Telewizyjny Przewodnik po Kraju, czyli para w Polskę
01:15 Przygód kilka wróbla Ćwirka; serial animowany prod. polskiej
01:30 Wiadomości
01:57 Sport
02:02 Pogoda
02:10 Złotopolscy; telenowela TVP (STEREO)
02:35 Wieści polonijne
02:50 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
03:10 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka
03:30 Sukces; 1995  serial TVP; reż: Krzysztof Gruber; wyk: Magdalena Wójcik, Marek Kondrat, Marian Kociniak, Janusz Bukowski
04:25 Gwiazdy Mrągowa 2003: Bo tutaj jest jak jest - Borysewicz, Kukiz
05:10 Gorący temat; odc.15/16; serial TVP
05:35 Monitor  Wiadomości
05:50 Biznes raport
06:00 Zakończenie programu

200px-Canal+ logo.svg
7.00 Minisport+ (o)
7.10 Łapu-capu (o)
7.15 Nie przegap (o)
7.25 Diabelski młyn - filmy animowane (o)
8.00 W cieniu słońca - dramat, Brazylia-Francja-Szwajcaria 2001
9.30 Monsunowe wesele - komedia romantyczna, Indie-USA-Francja 2001
11.25 Polonia Restituta (1) - film historyczny, Polska 1980
13.15 Cicha woda - komedia, Niemcy-Wlk. Brytania-USA 2000
14.45 Kandahar - film obyczajowy, Iran-Francja 2001
16.10 Test pilota Pirxa - film science fiction, Polska 1978, reż. Marek Piestrak
17.55 Diagnoza morderstwa: Miasto bez litości - film kryminalny, USA 2002, reż. Christopher Hibler, wyk. Dick Van Dyke, Barry Van Dyke, Molly Hagan, Victoria Rowell
19.35 Przyjaciele IX (7) - serial
20.00 Diabelski młyn (o)
20.35 Nie przegap (o)
20.45 Łapu-capu (o)
20.50 Minisport+ (o)
21.00 PREMIERA: Podkręć piłkę jak Beckham - komediodramat, Wlk. Brytania-Niemcy 2002, reż. Gurinder Chadha, wyk. Parminder K. Nagra, Keira Knightley, Jonathan Rhys-Meyers, Archie Panjabi
22.50 Mulholland Drive - thriller, USA-Francja 2001, reż. David Lynch, wyk. Naomi Watts, Laura Elena Harring, Jeanne Battes, Scott Wulff
1.15 Bezimienni - thriller, Hiszpania 1999
2.55 Tożsamość mordercy - film akcji, USA 2003
4.25 Człowiek z marmuru - dramat społeczny, Polska 1977
(o) - odkodowany

My HBO
6.30 Szkoła uczuć - film obyczajowy, USA 2002
8.10 Diggity - film familijny, USA 2001
9.45 Grace i Chuck - film familijny, USA 1987
11.40 Cinema, cinema (50)
12.10 Władca Pierścieni: Drużyna pierścienia - film fantasy, Nowa Zelandia 2001
15.10 Na planie (102)
15.45 Noc Trzech Króli - komedia, Hiszpania 2001
17.30 Europejskie Nagrody Filmowe 2003
18.35 Gwiazdy Hollywood
19.00 Szkoła uczuć - film obyczajowy, USA 2002, reż. Adam Shankman, wyk. Mandy Moore, Shane West
20.35 Cinema, cinema (51)
21.00 Premiera: Partnerzy - thriller, Kanada 2002, reż. Sidney Furie, wyk. Armand Assante, Douglas Smith
22.35 Władca Pierścieni: Drużyna pierścienia - film fantasy, Nowa Zelandia 2001, reż. Peter Jackson, wyk. Elijah Wood, Viggo Mortensen
1.30 Bractwo - thriller, USA 2001
3.05 Przyjaciółka na śmierć i życie - thriller, USA 2002
4.35 Noc Trzech Króli - komedia, Hiszpania 2001

TVP3 Regionalna
6.50  Echa dnia
7.15  Telezakupy
7.30  Kurier
7.45  Program lokalny
8.30  Kurier, prognoza pogody
8.45  Gość dnia
9.00  Transmisja posiedzenia Sejmu RP do 16.00
9.30  Kurier − wersja graficzna − co godz. do 15.30
16.00  Program lokalny
16.30  Kurier, prognoza pogody
16.45  Rozmowa dnia
17.00  Smart Jazzpol Festiwal − koncert
17.30  Kurier, prognoza pogody
17.50  Program lokalny
18.30  Kurier kulturalny
18.40 Prognoza pogody
18.45  Program lokalny
19.30  Telezakupy
19.45  Rozmowa dnia
20.00  Telekurier
20.30  Kurier
20.45 Studio pogoda
20.50  Echa dnia
21.15  Eurotel
21.30  Kurier gospodarczy
21.40 Prognoza pogody
21.45  Program lokalny
22.15  To jest temat − reportaż
22.30  Kurier
22.45  Kurier sportowy
22.55 Studio pogoda
23.05  Rodzina − film duński
0.00  Wiwat republika − film franc.
1.35 Zakończenie programu


HBO 2
06:30    Syn prezydenta (First Kid) familijny, USA 1996, 96 min., reż. David Mickey Evans, wyk. Sinbad, Robert Gillaume
08:10    Na planie (On The Set Ep. 102) magazyn filmowy, USA 2003, 23 min.
08:35    Theo i Marie (Theo And Marie) familijny, Francja 1998, 116 min., reż. Henry Helman, wyk. Veronique Jannot, Catherine Jacob
10:35    USS "Squalus" zatonął (Submerged) dramat, USA 2000, 84 min., reż. James Keach, wyk. Sam Neil, Shea Whigham
12:00    Włoskie wakacje (Katja's Adventure) familijny, Dania 1999, 79 min., reż. Lars Hesselhildt, wyk. Fanny Bernth, Alessandro Haber
13:25    Wilki morskie (The Sea Wolves) film akcji, USA 1980, 115 min., reż. Andrew McLaglen, wyk. Roger Moore, Gregory Peck, David Niven
15:20    Simply Red: koncert na Sycylii (Simply Red - Spring 2003) koncert, W. Brytania 2003, 59 min.
16:25    Trzy dni (Three Days) familijny, USA 2001, 88 min., reż. Michael Switzer, wyk. Kristin Davis, Reed Diamond
17:55    Pobierzmy się (Marry Me) komedia, Francja 2000, 84 min., reż. Harriet Marin, wyk. Michele Laroque, Vincent Perez, Audrey Tautou
19:20    Syn prezydenta (First Kid) familijny, USA 1996, 96 min., reż. David Mickey Evans, wyk. Sinbad, Robert Gillaume
21:00    Dziewczyna na urodziny (napisy) (Birthday Girl) komedia kryminalna, USA 2001, 86 min., reż. Jez Butterworth, wyk. Ben Chaplin, Nicole Kidman
22:30    Gliniarz z metropolii (Metro) film akcji, USA 1997, 112 min., reż. Thomas Carter, wyk. Eddie Murphy, Michael Rapaport
00:25    Bilardziści (Stickmen) dramat, Nowa Zelandia 2000, 93 min., reż. Hamish Rothwell, wyk. Robbie Magasiva, Scott Wills
02:00    Deskogłowi (Beach Movie) komedia, USA 1998, 87 min., reż. John Quinn, wyk. Gabrielle Anwar, Alex Deboe
03:30    Śmierć dziecioroba obyczajowy, Polska 1990, 71 min., reż. Wojciech Nowak, wyk. Marek Kasprzyk, Anna Majcher
04:45    Trzy dni (Three Days) familijny, USA 2001, 88 min., reż. Michael Switzer, wyk. Kristin Davis, Reed Diamond

Reality TV
06.00 Na własne oczy - Mall Of America (I Witness - Mall Of America) (25 min.).
06.25 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
06.50 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
07.15 Szkoła lotników (Flying Soldiers) (30 min.).
07.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.05 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08:30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
08.55 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
09.20 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
09.45 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
10.10 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
11.00 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
11.25 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
11.50 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.15 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.40 Na własne oczy - Birth Of Militia (I Witness - Birth Of Militia) (25 min.).
13.05 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
13.30 Szkoła lotników (Flying Soldiers) (30 min.).
14.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.45 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
15.35 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
16.00 Wioska nadziei (I Witness - Dome Village) (25 min.).
16.25 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
16.50 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
17.15 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
17.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
18.05 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
18.30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
19.00 Trex (Trex) (25 min.).
19.25 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
19.50 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
20.20 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.45 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
21.15 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
21.45 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.05 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
23.30 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
00.00 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
00.25 Australia w plecaku (Backpacking Australia) (25 min.).
00.50 Australia w plecaku (Backpacking Australia) (25 min.).
01.15 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
01.40 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
02.05 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
02.55 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
03.20 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
03.45 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
04.10 Impacto TV (Impacto TV) (25 min.).
04.35 Impacto TV (Impacto TV) (25 min.).
05.00 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
05.30 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).

Europa Europa
14.00 Basen (La Piscine) dramat, Franca/Włochy, 1968, 113 min
16.05 Wał Atlantycki (Mur De L'Atlantique) komedia, Francja/Włochy, 1970, 110 min
17.55 Morderstwo podczas pełni (Plenilunio) thriller, Hiszpania, 2000, 111 min
20.00 Cinemania - magazyn filmowy. Studio Company, 2003, 30 min
20.30 Nareszcie niedziela! (Vivement Dimanche) dramat, Francja, 1983, 110 min
22.20 Pułapka (Pasti, Pasti, Pasticky) dramat, Czechy, 1998, 115 min
00.20 Seks i Pierestrojka (Sex & Perestroika) film erotyczny, Francja, 1990,  90 min
02.10 Cocteau, prawda i kłamstwa (Cocteau, Truth And Lies) film dokumentalny, Francja, 1996, 62 min.

Romantica
06.00    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
06.50    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 147) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (50 min.).
07.40    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 151) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
08.35    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 80) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
09.25    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 67) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
10.25    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 80) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (60 min.).
11.25    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 80) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (55 min.).
12.20    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 147) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
13.15    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 151) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
14.10    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 80) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
15.05    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 52/53) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
16.00    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 67) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
16.50    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 80) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (55 min.).
17.45    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 150) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
18.40    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 80) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
19.35    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 52/53) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
20.30    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 147) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
21.25    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 151) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
22.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 80) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
23.15    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 52/53) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
00.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
01.00    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 80) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (50 min.).
01.50    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 80) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (50 min.).
02.40    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 147) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (50 min.).
03.30    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 151) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
04.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 80) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
05.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
09:25 Wędkarski bzik, Wędkowanie w Irlandii
09:55 Narodziny samochodu wyścigowego
10:20 Stulecie zwykłych ludzi, 1948 - Gwałtowny rozwój
11:15 Niesamowite maszyny, Żądza adrenaliny
12:10 Powracające pytania, Część 1
13:05 Zapomniane dinozaury
14:00 Wilki mórz: Żarłacze ludojady
15:00 Bitwa o Titanica
16:00 Pola bitew, Leningrad, część 1
17:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
17:30 Wędkarski bzik, U wybrzeży Florydy
18:00 Wysypisko, Most pontonowy
19:00 Starcia metalowych potworów, USA/Wielka Brytania/Rosja
20:00 Złoto Hitlera
21:00 Z ukrycia, Straszliwe lochy
22:00 Medycyna na tropie zbrodni, Dusiciel z Bostonu
23:00 Niesamowite maszyny, Niezwykli skoczkowie
00:00 Ludzie Hitlera, Mengele
01:00 Pola bitew, Leningrad, część 2
02:00 Za linią wroga

Ale Kino!
8.00 Świnie w kosmosie - film krótkometrażowy 
8.30 Epizod Berlin - West - film obyczajowy 
10.15 Przy oddzielnych stolikach - film obyczajowy 
11.55 Za drzwiami Actors Studio - Nicolas Cage 
12.50 Dzień oczyszczenia 
14.30 Dobry, zły i niewinna 
14.40 Kuchnia amerykańska 
16.15 Pół żartem, pół serio 
18.15 Kochankowie 
20.00 Planeta Krawiec 
21.35 Angielski pacjent - dramat 
0.20 Nagi lunch - horror 
2.15 Aquirre, gniew boży - dramat 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.