FANDOM


Tvp1 logo
6.00 Kawa czy herbata?
8.00 Wiadomości
8.10 Prognoza pogody
8.15 Woronicza 17
8.30 Przygody Misia Colargola (13,14) - serial animowany
8.55 Jedyneczka - pr. dla dzieci
9.20 Bajeczki Jedyneczki
9.30 Eckhart - mysz o wielkim sercu: Wiosenna słodycz - serial animowany
9.50 Animowane bajki świata: Król Marzec
10.10 Twarda gra (26-ost.) - serial obyczajowy
11.00 Opowieści o smakach: Mąka - magazyn
11.10 The Lost Secret (31) - kurs języka angielskiego
11.25 Rosyjska trójca (1/3) - film dokumentalny
12.00 Wiadomości
12.10 Agrobiznes
12.20 Kontrasty - świat, ludzie, pieniądze
12.25 Samo życie - magazyn
12.45 Klan (879) -telenowela (powt.)
13.10 Siódme niebo (49): Dom ludzi odważnych - serial dla młodzieży (powt.)
14.00 Plus minus - mag. ekonom.
14.30 Minotaur czyli Sfinks -  program dla dzieci
14.50 Narodziny (4/24): Biedronki - serial dokumentalny
15.00 Wiadomości
15.10 Laureat - reportaż
15.30 Bezpieczna Jedynka
16.00 Rower Błażeja - magazyn dla młodzieży
16.25 Moda na sukces (1845) - telenowela
16.45 Raport Netia K2 - Jedynka na dachu świata - cykl reportaży
17.00 Teleexpress
17.20 Sportowy Express
17.30 Gość Jedynki - wywiad
17.40 Klan (680) -telenowela
18.10 Tylko u nas - magazyn
18.40 Książki na zimę - magazyn kulturalny
18.45 Eurobarometr - magazyn
19.00 Wieczorynka: Witaj, Franklin
19.30 Wiadomości
19.55 Sport; Prognoza pogody
20.15 Okruchy życia: Zawiedzione zaufanie - film obyczajowy, USA 1993
21.55 Kronika kryminalna Jedynki - poza prawem
22.15 Oblicza mediów - program publicystyczny
22.40 Jedynka w Szwecji
23.00 Monitor Wiadomości
23.15 Kurs dnia - magazyn ekonomiczny
23.25 Czas na... kontrowersyjny dokument: Tajemnica seksapilu - film dokumentalny
0.15 Kino nocnych marków: Rozmowy radiowe - film obyczajowy, USA 1988
2.05 Zakończenie programu

CHUDA DWÓJKA
07:05 Studio urody
07:15 Dwójka Dzieciom; Gnomy; odc.3/24 - Piekna czarownica Elwira; serial anim.prod.portugalsko-amerykańskiej
07:40 Dwójka Dzieciom; Maurycy i Hawranek; Mały pingwin Pik Pok; serial animowany dla dzieci
08:00 Szpital na peryferiach; odc.20-ost. - Odliczanie; serial prod.czechosłowackiej
09:00 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00, Prognoza pogody:9:30]
10:20 Chłop Europie nie przepuści, zastanowim się, a jużci; odc.12 - Wino; felieton; powt.
10:30 Magazyn Ekspresu Reporterów; powt.
11:25 National Geographic proponuje; Wśród wulkanów Kamczatki; serial dok.prod.USA
11:50 Dwa światy; odc.3/26; serial prod. polsko-australijskiej
12:15 Przed meczem; Lazio Rzym - Wisła Kraków
12:30 Kochaj mnie; odc.14; telenowela dok. prod TVP; powt.
13:00 Panorama
13:15 Miami Sands; odc.110-ost.; serial prod. USA [stereo]
14:00 Herbatka u Tadka; talk show [stereo]
14:45 Od ucha do ucha; Przeboje kabaretowe Gołasa
15:00 Euro-Quiz; quiz dla młodzieży
15:25 Maszyna zmian - Nowe przygody; odc.2 - Misiaczek; serial TVP
16:00 Panorama
16:21 Pogoda
16:25 Złotopolscy; odc.489 - Dobre dzieci; telenowela TVP
16:50 Diana: historia księżnej; odc.2/4; serial dok.prod.angielskiej
17:50 Program lokalny
18:30 Panorama
18:53 Pogoda
19:00 Jeden z dziesięciu; teleturniej
19:30 Nasz spis powszechny; Mój spis z natury we wsi Leźno Małe; film dok.Pawła Łozińskiego
20:00 M jak miłość; odc.121; serial TVP
21:00 Linia specjalna; Józef Glemp-Prymas Polski; audiotele: 0-700 25 022 nie, 0-700 25 055 tak
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:27 Pogoda
22:35 Kino Mocnych Wrażeń; Złodziejska zemsta; Detour; 1998  film sensacyjny prod.USA [tylko dla dorosłych]; reż: Joey Travolta; wyk: Jeff Fahey,James Russo,Robert Miano
00:00 W obronie prawa; odc.5/43; serial kryminalny prod.USA [tylko dla dorosłych]
00:45 Zakończenie programu

Logo-10
6.00 Piosenka na życzenie
7.00 Atomówki oraz Laboratorium Dextera, odc. 11 - serial animowany
7.30 Pokemon 2, odc. 126 - serial animowany
7.55 Duża przerwa, odc. 12 - serial komediowy
8.25 Stan wyjątkowy 2, odc. 30 - serial sensacyjny
9.15 Graczykowie, odc. 41 - serial komediowy
9.45 Samo życie, odc. 172 i 173 - serial obyczajowy
10.40 Życiowa szansa 3, odc. 45
11.35 Różowa pantera
11.45 Kachorra to ja, odc. 100
12.40 Luz Maria, odc. 92 - serial obyczajowy
13.35 Zerwane więzi, odc. 21
14.35 Tajemniczy rycerze, odc. 5 - serial animowany
15.05 Świat według Kiepskich, odc. 62 - serial komediowy
15.45 Informacje
16.10 Różowa pantera
16.20 Kachorra to ja, odc. 101
17.15 DEBIUT - program rozrywkowy
18.10 Graczykowie, odc. 42 - serial komediowy
18.45 Informacje + sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 Awantura o kasę, odc. 45
20.05 Miodowe lata 4, odc. 57
20.40 Mecz Ligi Mistrzów
21.30 Studio LOTTO (w przerwie meczu)
22.45 Reportaż
23.05 Informacje i biznes informacje + sport
23.25 Prognoza pogody
23.30 Graffiti
23.45 Magazyn Ligi Mistrzów
0.45 PLAYBOY TV - Jak budzić w sobie moc
1.45 Aquaz Superchat na żywo
5.00 Pożegnanie

1340px-TVN logo.svg
5.35 Kropka nad i
5.50 Miłość i nienawiść (86/124) - telenowela
6.35 Telesklep
7.05 Przyjaciółki i rywalki (99/185) - telenowela
7.50 Wunschpunsch (43/52) - serial animowany
8.15 Animaniacy (21/65) - serial animowany
8.40 Przygody Animków (5/96) - serial animowany
9.05 Inspektor Gadget (81/86) - serial animowany
9.30 Tele Gra
10.35 Telesklep
11.20 Rozmowy w toku - talk show
12.15 Na Wspólnej (18) - serial obyczajowy
12.45 Maraton uśmiechu - program rozrywkowy
13.10 Animaniacy (21/65) - serial animowany
13.35 Przygody Animków (5/96) - serial animowany
13.55 Inspektor Gadget (81/86) - serial animowany
14.20 Renegat (21/22) - serial przygodowy
15.15 Milionerzy
16.00 TVN Fakty, Pogoda
16.20 Przyjaciółki i rywalki (100/185) - telenowela
17.10 Miłość i nienawiść (87/130) - telenowela
18.00 Rozmowy w toku - talk show
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.40 Pogoda
19.45 Uwaga!
20.10 Na Wspólnej (19) - serial obyczajowy
20.40 Tylko miłość - program rozrywkowy
21.50 13 Posterunek 2 (29/42) - serial komediowy
22.25 Tajemnice Smallville I (7/21) - serial przygodowy
23.15 TVN Fakty
23.25 Kropka nad i
23.45 Europejska corrida - magazyn o UE
0.15 Kryminalne gry - serial
0.45 Superwizjer - magazyn
1.15 Nic straconego - powtórki programów

Tvp3-krakow.svg
6:30 Opowieści taty bobra-dla dzieci
7:00 Angela Anakonda-dla dzieci
7:30 Kurier, Pogoda
7:45 Kronika
7:55 Pogoda w regionie
8:00 Europa w zagrodzie-magazyn
8:30 Kurier, Pogoda
8:45 Gość dnia
9:00 Legendy dalekich światów-film dokumentalny
9:40 Policjanci z Mt. Thomas-serial
10:30 Kurier, Pogoda
10:45 Telekurier
11:15 Gość dnia
11:30 Kurier, pogoda
11:45 Polskie ścieżki-magazyn
12:35 Podwodne łowy-dok.
13:30 Kurier, Pogoda
13:50 Agrobiznes
14:00 Teleplotki
14:30 Kurier, pogoda
14:45 Eurotel
15:00 Słoneczna włócznia-serial
15:30 Kurier, pogoda
15:45 Kronika
16:00 Pogoda w regionie
16:05 Na rynku pracy
16:20 Warto wiedzieć
16:30 Kurier, Pogoda
16:45 Rozmowa dnia
17:00 Senat-studio senackie
17:50 Kronika Świętokrzyska
17:55 Pogoda w regionie
18:00 Kronika
18:20 Tematy dnia
18:30 Kurier-Regiony Kultury, Pogoda
18:45 Rola-magazyn
19:00 Załatwmy to razem
19:20 Warto wiedzieć
19:25 Pogoda w regionie
19:30 Kurier sportowy, Pogoda
19:45 Rozmowa dnia
20:00 Telekurier-magazyn reporterów
20:30 Kurier, Pogoda
20:50 Echa dnia
21:15 Eurotel
21:30 Kurier gospodarczy, Pogoda
21:45 Kronika
21:58 Pogoda w regionie
22:00 Tematy dnia
22:15 To jest temat
22:30 Kurier
22:45 Sport, Pogoda
23:00 Siatkarska Liga Mistrzów
1:00 Czek-film
2:30 Zakończenie programu

TV 4 2000-2006 logo
6.00 Muzyczny VIP
6.30 KINOmaniaK - odjazdowy magazyn filmowy
7.00 Muzyczne listy
7.50 Teknoman - seńal anim. (powt.)
8.10 Czarny Królewicz (49) - serial przygod. bryt. {powt.)
8.35 Oni, ona i pizzeria (1) - serial kom. USA {powt.)
9.00 Dziki księżyc {34) - telenowela argent. (powt.)
9.55 Zbuntowany anioł (117) - telenowela argent. (powt.)
10.40 Dorośnij (3) - serial kom. USA {powt.)
11.05 Jak pan może, panie doktorze? (21) - serial kom. USA (powt.)
11.35 MacGyver {13) - serial sens. USA (powt.)
12.30 Muzyczny VIP
13.00 KINOmaniaK - odjazdowy magazyn filmowy
13.30 Muzyczne listy - magazyn muzyczny
14.30 Motomyszy z Marsa - serial anim.
15.00 Gęsia skórka {31) - serial dla młodzieży kanad.
15.30 Dziki księżyc (35) - telenowela argent.
16.30 HOT CHAT - program publ.
16.45 Dziennik i Prognoza pogody
17.00 Jak dwie krople czekolady {8) - serial kom. USA
17.30 M.A.S.H. (26) - serial kom. USA
18.00 Zbuntowany anioł {118) - telenowela argent.
19.00 Zegnaj laleczko - film krym. bryt., 1975 (92 min)
20.55 Komisarz Rex (78) - serial krym. niem.-austr.
21.50 Dziennik
22.05 Informacje sportowe i Prognoza pogody
22.15 Viper {1) - serial sens. USA
23.15 Czerwona gorączka - film sens. USA, 1988 {100 min)
1.15 X Laski
1.45 Muzyczne listy
2.35 Strefa P
3.00 KINOmaniaK
3.25 To się w glowie nie mieści - magazyn
3.45 Zakończenie programu

Tvpoloniaekran
06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości: 6:05, 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:30 Klan; odc.660 [24 min.]; telenowela TVP
09:00 Zgadnij odpowiedz; program dla dzieci
09:05 Zaczarowany pociąg; magazyn dla młodych widzów
09:30 Miki Mol i straszne Płaszczydło; odc.2/4 [25 min.]; serial animowany prod. polskiej
09:55 Spotkanie z literaturą; "My" - Ewa Lipska; widowisko poetyckie
10:20 Kształty muzyki;  Mowa muzyczna
10:40 Parnas Literacki; Władysław Broniewski
10:55 Forum; program publicystyczny; powt.
11:40 Ojczyzna-polszczyzna; "Wlec i druzgotać"; program prof. Jana Miodka; powt.
12:00 Wiadomości
12:15 Filmowe prowincjonalia; reportaż Grażyny Banaszkiewicz; powt.
12:45 Wieści polonijne; powt.
13:00 Polonica; Wiatr ze Wschodu; 1992  film fab. prod. francusko-szwajcarskiej [111 min.]; reż: Roberto Enrico; wyk: Malcolm McDowell, Pierre Vaneck, Jean-Francois Balmer, Wojciech Pszoniak
14:50 Film animowany dla dorosłych; Wyścig; film anim.Marka Serafińskiego
15:00 Wiadomości
15:10 Wieczór z Jagielskim; talk show [za zgodą rodziców] (STEREO); powt.
15:45 Laureaci Nowej Tradycji; Kapela Buki; reportaż Mai Kossakowskiej
16:00 Klan; odc.660 [24 min.]; telenowela TVP; powt.
16:30 Kulisy PRL-u; Seks w PRL-u
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:30 Gość Jedynki
17:40 Zgadnij odpowiedz; program dla dzieci; powt.
17:45 Zaczarowany pociąg; magazyn dla młodych widzów; powt.
18:10 Miki Mol i straszne Płaszczydło; odc.2/4 [25 min.]; serial animowany prod. polskiej; powt.
18:35 Magazyn olimpijski - Echa stadionów
19:05 Eurobarometr
19:15 Dobranocka; Dziewczynka z orzeszka; odc.10/13 - Jak Leszczynka odczarowała syrenki; serial anim.prod.czeskiej
19:30 Wiadomości
19:59 Sport
20:05 Pogoda
20:10 Klan; odc.660 [23 min.]; telenowela TVP; powt.
20:35 Polaków portret własny; Lusterko prawdę ci powie [cz.1]
21:00 Polonica; Wiatr ze Wschodu; 1992  film fab. prod. francusko-szwajcarskiej [111 min.]; reż: Roberto Enrico; wyk: Malcolm McDowell, Pierre Vaneck, Jean-Francois Balmer, Wojciech Pszoniak; powt.
22:50 Film animowany dla dorosłych; Wyścig; film anim.Marka Serafińskiego; powt.
23:00 Panorama
23:20 Sport-telegram
23:23 Prognoza  pogody
23:25 Linia specjalna; Józef Glemp-Prymas Polski; program Barbary Czajkowskiej
00:23 Monitor  Wiadomości
00:35 Kurs dnia; magazyn ekonomiczny
00:40 Magazyn olimpijski - Echa stadionów; powt.
01:15 Dziewczynka z orzeszka; odc.10/13 - Jak Leszczynka odczarowała syrenki; serial anim.prod.czeskiej; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:57 Sport; powt.
02:02 Pogoda; powt.
02:10 Klan; odc.660 [24 min.]; telenowela TVP; powt.
02:35 Polaków portret własny; Luserko prawdę ci powie [cz.1]; powt.
03:05 Polonica; Wiatr ze Wschodu; 1992  film fab. prod. francusko-szwajcarskiej [111 min.]; reż: Roberto Enrico; wyk: Malcolm McDowell, Pierre Vaneck, Jean-Francois Balmer, Wojciech Pszoniak; powt.
04:55 Ludzie listy piszą; powt.
05:15 My o Polsce nie zapominamy...; reportaż Filipa Kapsy i Małgorzaty Pośpiech
05:30 Monitor  Wiadomości; powt.
05:45 Kurs dnia; magazyn ekonomiczny; powt.
05:50 Film animowany dla dorosłych; Na każde wezwanie; film anim.Leszka Komorowskiego
06:00 Zakończenie programu

TVN Siedem 2002-2008
06:55 Telesklep - Program informacyjny , 15 min.
07:10 Magiczni wojownicy - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
07:35 Alf - Serial komediowy , Tom Patchett , Max Wright,Anne Schedeen,Andrea Elson,Benji Gregory,Keri Houlihan , USA 1986 , 25 min.
08:00 W niewoli uczuć - Serial , Victoria Ruffo,César Évora,Fernando Colunga,Aracely Arámbula,Nailea Norvind,Osvaldo R~os,Arnaldo André , Meksyk 2000 , 50 min.
08:50 Doktor Frank - Serial , Sigmar Solbach,Hans Caninenberg,Erna Wassmer,Alfons Biber,Dorothée Reize,Anette Hellwig , Niemcy 1995-2001 , 50 min.
09:40 Słoneczny patrol - Serial sensacyjny , David Hasselhoff,Parker Stevenson,Shawn Weatherly,Billy Warlock,Erika Eleniak , USA 1989 , 50 min.
10:30 Łamisłówka - Teleturniej , Polska 2003 , 45 min.
11:15 Conan - Serial SF , Charles Bail, Martin Denning , Ralph Moeller,Danny Woodburn,Robert McRay,T.J. Storm,Jeremy Kemp,Ally Dunne , Niemcy/USA 1998 , 55 min.
12:10 Przeklęta miłość - Telenowela , Augustin Restrepo , Osvaldo Rios,Susana Torres,Rolando Tarajano,Talu Quintero,Gustavo Corredor,Miguel Murillo,Raquel Ercole , Kolumbia 2000 , 45 min.
12:55 Telesklep - Program informacyjny , 120 min.
14:55 Magiczni wojownicy - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
15:20 Yaiba, legendarny samuraj - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
15:45 Słoneczny patrol - Serial sensacyjny , David Hasselhoff,Parker Stevenson,Shawn Weatherly,Billy Warlock,Erika Eleniak , USA 1989 , 60 min.
16:45 Alf - Serial komediowy , Tom Patchett , Max Wright,Anne Schedeen,Andrea Elson,Benji Gregory,Keri Houlihan , USA 1986 , 30 min.
17:15 Gliniarze na motorach - Serial kryminalny , Sigi Rothemund , Matthias Paul,Jens-Peter Nünemann,Yvonne De Bark,Suzanne Geyer,Gerhard Naujoks,Joachim Kemmer , Niemcy 1999-2001 , 55 min.
18:10 Aktualności - Program informacyjny , Polska 2003 , 10 min.
18:20 Conan - Serial SF , Charles Bail, Martin Denning , Ralph Moeller,Danny Woodburn,Robert McRay,T.J. Storm,Jeremy Kemp,Ally Dunne , Niemcy/USA 1998 , 55 min.
19:15 Drew Carey Show - Serial komediowy , Gerry Cohen , Drew Carey,Diedrich Bader,Christa Miller,Craig Ferguson,Kathy Kinney,Ryan Stiles,Nan Martin , USA 1995 , 25 min.
19:40 Męskie sprawy - Serial komediowy , USA , 30 min.
20:10 Córka żołnierza nie płacze - Film obyczajowy , James Ivory , Kris Kristofferson,Barbara Hershey,Leelee Sobieski,Jane Birkin,Dominique Blanc , USA/Wielka Brytania/Francja 1998 , 145 min.
22:35 Gliniarze - Serial sensacyjny , David Keith,Cole Hauser,Blair Underwood,Lisa Vidal,Matt Craven , USA 1996-1997 , 60 min.
23:35 Nauka jazdy - Film dokumenatalny , 30 min.
00:05 Na szczycie świata - Film obyczajowy , Cort Tramontin , Margaret Gibson,Gregg Almquist,Kayla Black,Jamie Horton,John Ottavino , USA 1993 , 105 min.
01:50 Szaleńcza ucieczka - Film sensacyjny , Fred Olen Ray , Wendy Schumacher,Shauna O'Brien,Jay Richardson,Tim Abell , USA 1996 , 90 min.
03:20 Drew Carey Show - Serial komediowy , Gerry Cohen , Drew Carey,Diedrich Bader,Christa Miller,Craig Ferguson,Kathy Kinney,Ryan Stiles,Nan Martin , USA 1995 , 25 min.
03:45 Męskie sprawy - Serial komediowy , USA , 25 min.
Canal logo
07:00 Minisport + - Program sportowy , 10 min.
07:10 Łapu capu - Magazyn , 5 min.
07:15 Nie przegap - Program informacyjny , 10 min.
07:25 Diabelski młyn - Magazyn filmów animowanych , 35 min.
08:00 Człowiek, jakich wielu - Film obyczajowy , John Lvoff , Jerzy Radziwiłłowicz,Maria de Medeiros,Danuta Stenka,Zbigniew Zapasiewicz,Isabel Ruth,Amandio Pinheiro,Tomasz Preniasz-Strus , Francja 2002 , 95 min.
09:35 Dlaczego? Bo tak! - Film krótkometrażowy , 10 min.
09:45 Magiczna wyprawa - Film animowany , Karl Zwicky , John Cleese,Geoffrey Rush,Sam Neill,Hugo Weaving,Toni Collette,Jack Thompson,Dave Gibson , Australia 2000 , 80 min.
11:05 Szklana pułapka^III - Film sensacyjny , John Mc Tiernan , Bruce Willis,Samuel L. Jackson,Jeremy Irons,Graham Greene,Colleen Camp,Larry Bryggman,Anthony Peck , USA 1995 , 125 min.
13:10 Mała Vilma - Film obyczajowy , Márta Mészáros , Jan Nowicki,Barbara Hegyi,Kitty Kéri,Lili Monori,Łukasz Nowicki,Beata Fudalej,Ewa Telega , Węgry/Niemcy/Polska 2000 , 115 min.
15:05 Prywatne życie kuny Stelli - Film dokumentalny , Francja 2001 , 55 min.
16:00 Przez 24 godziny - Serial sensacyjny , Joan Cassar, David Giggenheim , Kiefer Sutherland,Leslie Hope,Sarah Clarke,Elisha Cuthbert,Dennis Haysbert,Penny Johnson,Daniel Bess , USA 2002 , 45 min.
16:45 Po - Film obyczajowy , Michał Siegoczyński , Sebastian Pawlak,Anna Lenartowicz,Piotr Antczak , Polska 2001 , 45 min.
17:30 3 kilometry do raju - Komedia , Rafał Jerzak , Mieczysław Hryniewicz,Adam Wojda,Katarzyna Węglicka , Polska 2000 , 40 min.
18:10 Wdowa z wyspy świętego Piotra - Film obyczajowy , Patrice Leconte , Juliette Binoche,Daniel Auteuil,Emir Kusturica,Michel Duchaussoy,Philippe Magnan,Christian Charmetant,Philippe Du Janerand , Francja/Kanada 2000 , 110 min.
20:00 Diabelski młyn - Magazyn filmów animowanych , 35 min.
20:35 Nie przegap - Program informacyjny , 10 min.
20:45 Łapu capu - Magazyn , 5 min.
20:50 Minisport + - Program sportowy , 10 min.
21:00 Bracie, gdzie jesteś? - Komedia , Joel Coen , George Clooney,John Turturro,Tim Blake Nelson,John Goodman,Holly Hunter,Chris Thomas King,Charles Durning , Wielka Brytania/Francja/USA 2000 , 105 min.
22:45 Ścieżka strachu - Film kryminalny , Joel Coen, Ethan Coen , Gabriel Byrne,Albert Finney,Jon Polito,Marcia Gay Harden,John Turturro,J.E. Freeman,Steve Buscemi , USA 1990 , 115 min.
00:40 South Park 5 - Serial animowany (dzieci) , Trey Parker, Matt Stone , USA 2000 , 25 min.
01:05 Kobiety w pociągu - Film krótkometrażowy , 35 min.
01:40 Jak pies z kotem - Komedia , Michael Lehmann , Uma Thurman,Janeane Garofalo,Ben Chaplin,Jamie Foxx,James McCaffrey,Richard Coca,Stanley DeSantis , USA 1996 , 95 min.
03:15 Portret podwójny - Film obyczajowy , Mariusz Front , Maciej Adamczyk,Elżbieta Piekacz,Adam Baumann,Maciej Karpiński,Bogusław Kierc,Janusz Kijowski,Grzegorz Pacek , Polska 2000 , 110 min.

Romantica
06.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 41) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
07.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 72) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
08.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 20) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
09.00    Zemsta (La Revancha) (Część 99) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
10.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 40) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
11.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
12.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 19) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 98) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 41) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
15.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 72) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
16.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 20) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
17.00    Zemsta (La Revancha) (Część 99) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
18.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 40) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
19.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
20.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 19) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) (Część 98) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 41) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
23.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 72) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
24.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 20) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
01.00    Zemsta (La Revancha) (Część 99) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).

HBO
06:30 Szukając siebie (Finding Forrester) obyczajowy, USA 2000, 129 min., reż. Gus Van Sant, wyk. Sean Connery, F. Murray Abraham
08:40 Zobacz w HBO magazyn filmowy, Polska 2003, 24 min.
09:10 Barry Lyndon (Barry Lyndon) kostiumowy, W. Brytania 1975, 177 min., reż. Stanley Kubrick, wyk. Ryan O'Neal, Marisa Berenson
12:10 Gwiezdne wrota: Diabeł (Stargate Sg-1 III. Ep. 13 - The Devil You Know) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec
12:55 Gwiezdne wrota: Wtargnięcie (Stargate Sg-1 III. Ep. 14 - Foothold) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec
13:40 Gdzie serce twoje (Where The Heart Is) obyczajowy, USA 2000, 114 min., reż. Matt Williams, wyk. Natalie Portman, Ashley Judd
15:40 Światła w polu (The Best Bad Thing) obyczajowy, USA 1997, 89 min., reż. Peter Rowe, wyk. Lana McKissack, Michel Perron
17:15 Pokemon 3 (Pokemon 3: The Movie) animowany, Japonia 2001, 87 min., reż. Kunihiko Yuyama
18:50 Szukając siebie (Finding Forrester) obyczajowy, USA 2000, 129 min., reż. Gus Van Sant, wyk. Sean Connery, F. Murray Abraham
21:00 Druga dublerka (Double Deception) film akcji, USA 2001, 90 min., reż. Shundo Okawa, wyk. Louis Mandylor, Rei Kikukawa
22:35 Get Carter (Get Carter) film akcji, USA 2000, 97 min., reż. Stephen Kay, wyk. Sylvester Stallone, Michael Caine
00:15 Anatomia (Anatomy) horror, Niemcy 2000, 95 min., reż. Stefan Ruzowitzky, wyk. Franka Potente, Benno Furmann
01:50 Rodzina Soprano 4, odc. 11 (The Sopranos IV. Ep. 11) serial kryminalny, USA 2002, 60 min., reż. David Chase, wyk. James Gandolfini, Edie Falco
02:50 Skok (The Heist (1999)) sensacyjny, USA 1999, 83 min., reż. Kurt Voss, wyk. Ice-T, Luke Perry
04:20 Gdzie serce twoje (Where The Heart Is) obyczajowy, USA 2000, 114 min., reż. Matt Williams, wyk. Natalie Portman, Ashley Judd 

TV Niepokalanów II
14:55    Program dnia
15:00    Godzina Miłosierdzia
15:15    Droga Krzyżowa z Lourdes
15:40    "Rekoronacja w Skępem" film dokumentalny
16:00    Słowo życia - Ewangelia dnia
16:05    św. Konrada Kalendarz liturgiczny
16:10    Nauka oddychania - chwila relaksu z dr B. Karpińską In Corpore Sano
16:20    "Matka Teresa" film dokumentalny
17:00    Ojciec Święty Obyś był zimny, albo gorący rozmowa z ks. Janem Sikorskim
17:10    Sekta reportaż
17:30    "Wszyscy synowie Abrahama" "Sobór - wrota XXI wieku" film dokumentalny Włochy
18:20    "Z dzieciństwa Jana Pawła II" film dokumentalny
18:55    Program dnia
19:00    Śladami dawnych cywilizacji spotkanie z podróżnikami Janem Gaciem i Mirosławem Olszyckim
19:20    Wszystko śpiewa, wszystko gra program dla dzieci
19:30    Podstawy życia moralnego człowieka program duszpasterski
19:55    "Petra - Róża Pustyni (Jordania)" "Archeologia" film dokumentalny
20:35    część chwalebna Różaniec
21:00    Apel Jasnogórski
21:05    Słowo życia - Ewangelia dnia
21:10    św. Konrada Kalendarz liturgiczny
21:15    "Miechowici" "Rycerze Grobu Bożego" film dokumentalny
21:45    "Jan Paweł I" film dokumentalny
22:10    Droga jest otwarta program misyjny
22:35    "Biblia Gutenberga" film dokumentalny
23:00 Zakończenie programu 

TKK
17:15    Wiadomości TKK, Prognoza pogody i Komunikaty
17:15    Wiadomości TKK, Prognoza pogody i Komunikaty
17:30    W trosce o nasze bezpieczeństwo
17:45    Wiadomości TKK, Prognoza pogody i Komunikaty
18:00    W trosce o nasze bezpieczeństwo
18:15    Wiadomości TKK, Prognoza pogody i Komunikaty
18:30    W trosce o nasze bezpieczeństwo
18:45    Wiadomości TKK, Prognoza pogody i Komunikaty
19:00    W trosce o nasze bezpieczeństwo
19:15    Wiadomości TKK, Prognoza pogody i Komunikaty
19:30    W trosce o nasze bezpieczeństwo
19:45    Wiadomości TKK, Prognoza pogody i Komunikaty
20:00    W trosce o nasze bezpieczeństwo
20:15 Zakończenie programu 

TVK Starachowice
17:10    Powitanie
17:10    Powitanie
17:15    Starachowicki Serwis Informacyjny
17:35    Kalejdoskop powiatu starachowickiego
18:00    Warto wiedzieć, Czas relaksu
18:15    Starachowicki Serwis Informacyjny
18:35    Kalejdoskop powiatu starachowickiego
19:00    Warto wiedzieć, Czas relaksu
19:15    Starachowicki Serwis Informacyjny
19:35    Kalejdoskop powiatu starachowickiego
20:00    Warto wiedzieć, Czas relaksu
20:15    Starachowicki Serwis Informacyjny
20:35    Kalejdoskop powiatu starachowickiego
21:00    Warto wiedzieć, Czas relaksu
21:15    Starachowicki Serwis Informacyjny
21:35    Kalejdoskop powiatu starachowickiego
22:00    Warto wiedzieć, Czas relaksu
22:15    Starachowicki Serwis Informacyjny
22:30 Zakończenie programu 

VIVA Polska
06:00    Planet VIVA - najnowsze hity
13:00 Starexpress program o gwiazdach
14:00    VIVA Push-Up - nowości ze świata muzycznego show-biznesu oraz najlepsze teledyski
15:00    Planet VIVA - najnowsze hity
16:00    VIVAMAT program prowadzony wbrew wszelkim regułom
17:00    Hip Hop Lista
18:00    Planet VIVA - najnowsze hity
20:00    Hip Hop Hits - hip hopowa lista przebojów
21:00    Wszystko od A do Z o... Nicku Carterze Gwiazdy na VIVIE
22:00    Planet VIVA - najnowsze hity
23:00    Overdrive koncerty ze scen całego świata
00:00    VIVA Hits Polska nowości polskiej sceny muzycznej
01:00    NiteClub 

VH1 Classic
06:00 VH1 Classic Smooth
21:00    VH1 Classic Rock 

Hallmark
7:00 Nagie serca - thriller USA 
9:00 Słońce, księżyc i gwiazdy - film obycz. irland. 
11:00 Zemsta ojca - thriller niem.-USA (1987) 
13:00 Skry- ty w milczeniu - dramat obycz. USA
15:00 Jack i czarodziejska fasola (1/ 2) - film przygód. USA 
17:00 Słońce, księżyc i gwiazdy - film obycz. irland.
19:00 Dr Quinn 
20:00 Królowa śnie- gu (1/2) - film przygód. USA-Wlk. Bryt. 
22:00 Trudny mecz - film obycz. USA 
0:00 Dr Quinn 
1:00 Kró- lowa śniegu (1/2) - film przygód. USA-Wlk. Bryt.
3:00 Trudny mecz - film obycz. USA 

Le Cinema
14:00 "Po burzy" Za zgodą rodziców reż.Tristan Bauser, wyk.Lorenzo Quinteros, Patricio Contreras, Javier Nunez, Jofre Soares dramat obyczajowy Hiszpania/Argentyna 1991
16:00    "Uśmiech nocy" Za zgodą rodziców reż.Ingmar Bergman, wyk.Gunnar Bjornstrand, Ulla Jacobsson, Eva Dahlbeck, Margit Carlquist komedia obyczajowa Szwecja 1955
18:00    "Węgrzy" Za zgodą rodziców reż.Zoltan Fabri, wyk.Gabor Koncz, Eva Pap, Bertalan Solti, Noemi Apor dramat obyczajowy Węgry 1977
20:00    "Jak to się robi w Pradze" Dokument Dla wszystkich film dokumentalny 2002
20:30    "Tajemna podróż" Za zgodą rodziców reż.Michel Deville, wyk.Dominique Sanda, Geraldine Chaplin, Robin Camus, Cecile Le Bailly film obyczajowy Francja 1980
22:05    "Zdradliwi jak woda" Tylko dla dorosłych reż.Hans Alfredson, wyk.Marie Goranzon, Sverre Anker Ousdal, Malin Ek, Lotta Ramel komedia Szwecja 1985
23:45    "Emmanuelle: Królowa galaktyki" Tylko dla dorosłych reż.L.L. Shapira, wyk.Krista Allen, Scott Layne, Tom Stern film erotyczny Francja 1996
01:15    "Trucizna" Tylko dla dorosłych reż.Xavier Ribera, wyk.Assumpta Serna, Santiago Lajusticia, Nacho Duato, Ana Guell thriller Hiszpania 1995
02:35    Zakończenie programu 

Discovery Channel
9.00 Wędkarskie przygody Rexa Hunta 
9.55 Turbo
10.20 Hawana na Kubie Taksówki wielkich miast
10.50 Narodziny samolotu
11.15 1929 - Na skraju nędzy Stulecie zwykłych ludzi
12.10 Rakiety Wysypisko
13.05 Boening 747-400 Super konstrukcje
14.00 Dolina Tyranozaura 
15.00 Wyścig na biegun południowy 
16.00 Bitwa o Berlin Pola bitew
17.00 Wędkarskie przygody Rexa Hunta
18.00 Statki powietrzne Niesamowite maszyny
19.00 Wrota do ukrytych bogactw Planeta oceanów
20.00 Starożytna Grecja Zaginione skarby starożyt- ności
21.00 Blędy kon- strukcji Pożar
22.00 Bismarck Wyprawa Jamesa Camerona
0.00 Ocaleni spod Stalingradu 
1.00 Nocne loty Piloci testowi 
2.00 1927 - Wielka ucieczka Stulecie zwy- kłych ludzi
3.00 Zakończenie

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.