FANDOM


TVP 1
06:30 Rok w ogrodzie
07:00 Agrolinia
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Archiwum Zack'a; odc.19-Dzwoni twoje sumienie; serial prod.kanadyjskiej
08:35 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:00 Lippy & Messy
09:10 Wirtul@ndia; program dla młodych widzów
09:35 Walt Disney przedstawia; Legenda Tarzana; odc.15; serial anim.prod.USA
10:00 Walt Disney przedstawia; Zorro; odc.25,26; serial przygodowy prod. USA; wyk: Guy Williams, Britt Lomond, Henry Calvin
10:55 Kolejka - Lista przebojów; [stereo]
11:20 Kuchnia z Okrasą; odc.3/12; magazyn
11:40 Moda jak pogoda; magazyn
12:05 Podróżnik; Santiago de Compostela; magazyn turystyczny
12:30 Miliard w rozumie; teleturniej
13:00 Wiadomości
13:15 Polska w Białym Domu; program prof. Longina Pastusiaka
13:40 Studio sport; PŚ w skokach narciarskich - Engelberg
16:00 Między nami; talk show Agnieszki Rosłoniak
16:30 Moda na sukces; odc.2088; serial prod.USA
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Gość Jedynki
17:40 Plebania; odc.366; serial TVP [stereo]
18:05 Sąsiedzi; Jak zostać milionerem; serial komediowy TVP [stereo]
18:35 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:05 Wieczorynka; Bob Budowniczy; odc.67-Bob i pizza; serial animowany prod. angielskiej
19:15 Wieczorynka; Edi i Miś; odc.17-Wiekowe drzewo; serial animowany prod. angielskiej
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
20:01 Pogoda
20:15 Gwiazda tygodnia:Michael Keaton; Dobry gliniarz; One Good Cop; 1991  film sensac.prod. USA/za zgodą rodziców/; reż: Heywood Gould; wyk: Michael Keaton,Rene Russo
22:05 39.Studencki Fest.Piosenki:"Póki co żyjemy..."Koncert urodzinowy A.Sikorowskiego
22:55 Zaginiony w akcji II-Początek; Missing in Action II-The Beginning; 1985  film sensac.prod. USA/dla dorosłych/; reż: Lance Hool; wyk: Chuck Norris, Soon-Teck Oh
00:30 Kino nocnych marków; Długa droga do domu; A Long Way Home; 2001  film fab.prod. USA/za zgodą rodziców/; reż: Lorraine Senna; wyk: Meredith Baxter,Robert Urich,Diane Ladd
02:00 Zakończenie programu

TVP 2
06:50 Studio urody
07:05 Echa tygodnia; /dla niesłyszących/
07:35 Spróbujmy razem; magazyn dla niepełnosprawnych
08:00 M jak miłość; odc.175; serial TVP /stereo/
08:50 National Geographic proponuje; Łowcy wulkanów; film dok.prod.USA
09:45 Ojczyzna-polszczyzna; O węglu,węgle i zbożu; program prof. Jana Miodka
10:00 Kręcioła; [stereo]
10:30 Kino bez rodziców; Flinstonowie; serial animowany prod. USA
10:55 Ostoja; magazyn łowiecki
11:20 Na wschód od Edenu; cz.2/2; East of Eden; 1981  film fab.prod.USA; reż: Harvey Hart; wyk: Jane Seymour,lloyd Bridges,Timothy Bottoms
13:30 30 ton! - lista, lista - lista przebojów; [stereo]
14:00 Familiada - odc. 1021; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc.553-Burza; telenowela TVP (STEREO)
15:00 Piosenki z koncertu "Ladies"; koncert/stereo/,format 16x9
16:00 Śpiewające Fortepiany; teleturniej muzyczny[stereo]
17:00 Ryzykanci; seria III odc.8/15; reality show -seria III /stereo/
17:45 Ale Dwójka!; magazyn
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:52 Pogoda
19:05 Świat obok nas; Książę, który nie chce być królem; film dok.prod.ang.
20:00 Dla mnie bomba! Kabaretowa Liga Dwójki; Wielki finał-starcie drugie; program rozrywkowy [stereo]
20:50 Telekamery 2004 - Nominacje
21:00 Herbatka u Tadka; talk show
21:50 Słowo na niedzielę
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:27 Pogoda
22:40 W potrzasku; The Hunted; 1995  thriller prod. USA /dla dorosłych/; reż: J.F. Lawton; wyk: Christopher Lambert, John Lone, Joan Chen
00:25 Sprawiedliwość; Justice; 1998  film sensacyjny prod. kanadyjskiej (tylko dla dorosłych); reż: Richard J. Lewis; wyk: Julie Khaner, Gary Farmer, Stephane Archambault, Deanna Milligan
02:00 Na celowniku; (Prime Target); 1989  film kryminalny prod. USA (92') [tylko dla dorosłych]; reż: Robert Collins; wyk: Angie Dickinson, Joseph Bologna, David Soul, Yaphet Kotto
03:35 Zakończenie programu

Polsat
06:00 Poplista
07:00 Twój lekarz
07:15 Wystarczy chcieć
07:30 Magazyn redakcji programów religijnych
08:00 laboratorium Dextera (30, 31)
08:30 Piesek Poochini (23)
09:00 Hugo
09:30 Mop Man
10:30 Samo życie (296-299)
12:30 Czarny pies, czy biały kot (21)
13:30 Domowa kawiarenka (22)
14:00 Rodzina zastępcza (154)
14:30 Najzabawniejsze zwierzęta świata (89)
15:00 4x4
15:30 Fundacja Polsat - program publicystyczny
15:45 Informacje
16:00 Prognoza pogody
16:10 Niezakazane reklamy (20)
16:40 Idol ekstra 3
17:30 Boston Public 2 (37) - serial obycz., USA 2001
18:30 Informacje, sport
19:00 Prognoza pogody
19:05 Rosyjska ruletka (73) - teleturniej Polska
20:00 Bar - gorące krzesła 3
21:30 Studio Lotto
21:40 Miodowe lata 9 (126)
22:35 Bar - wyniki 3 - reality show Polska 2003
23:00 Kraj pod obstrzałem - film sensacyjny USA 1985
01:05 Red Steel - film sensacyjny USA 1995
02:45 Zostać Miss 2 (3) - serial obycz., Polska 2002
03:40 Muzyka na bis - program muzyczny

TVN
06:05 Telesklep - reklama
07:45 Wodnikowe Wzgórze 2 (1-3) - serial anim.
09:00 Automaniak - magazyn motoryzacyjny
09:30 Tele gra - teleturniej
10:30 VIVA Polska! - program muzyczny
11:25 Na Wspólnej (207-211) - serial obycz., Polska 2003
13:40 Jak łyse konie - program rozrywkowy
14:50 Dla ciebie wszystko - program rozrywkowy
16:10 Druga twarz - program rozrywkowy Polska 2003
17:15 Chwila prawdy - program rozrywkowy
18:25 Polska i Unia po Brukseli - wywiad z prezydentem Aleksandrem Kwaśniewskim
19:00 TVN Fakty
19:25 Sport
19:35 Pogoda
19:40 Uwaga! - program publicystyczny
20:00 Jackie Chan - Przyjemniaczek - film sensacyjny Hongkong 1997
21:55 Czerwona planeta - film fantastyczny, USA 2000
00:10 Poniedziałek - film obyczajowy, Polska 1998
02:10 Nic straconego

TVP 3 Regionalna
06:50 Trójka Dzieciom - Bajka zza okna
07:00 Proszę słonia
07:15 Bajka zza okna
07:30 Kurier
07:45 Program lokalny
08:30 Kurier
08:45 Program lokalny
09:00 Świat - Magazyn Międzynarodowy
09:30 Kurier
09:45 Gwiazdy Hollywoodu - Ben Affleck
10:10 Chłopi; Polski film fabularny, 1972 odc. 1/13
11:00 Bądź Zdrów!
11:30 Kurier
11:45 Rawa Blues Festival
12:30 Kurier
12:45 Kowalski i Schmidt
13:15 Telenowyny
13:30 Koszykówka: Era Basket Liga; Gipsar Stal Ostrów Wlkp.- Noteć Inowrocław
15:30 Kurier
15:45 Program lokalny
16:30 Kurier
16:45 Młodzież Kontra
17:30 Kurier
17:35 Świat - Magazyn Międzynarodowy
18:00 Program lokalny
18:30 Kurier
18:35 Regiony Kultury
18:50 Czterdziestolatek; polski film fabularny, 1974, odc. 15/21
19:40 Podwodna Polska
20:05 Gwiazdy Sportu
20:30 Kurier
20:45 Studio Pogoda
20:55 Przegląd Gospodarczy
21:20 Książka Tygodnia
21:30 Kurier
21:45 Program lokalny
22:30 Kurier
22:45 Kurier Sportowy
23:00 Studio Pogoda
23:05 07 Zgłoś się; polski serial sensacyjny, 1981
00:20 S.O.S.; polski serial sensacyjny, 1974, odc. 3/7
01:15 Zakończenie programu

TVP 3 Warszawa
06:50 Trójka Dzieciom - Bajka zza okna
07:00 Proszę słonia
07:15 Bajka zza okna
07:30 Kurier
07:45 Telewizyjny Kurier Warszawski
08:00 Studio reportażu (powt.)
08:20 5 minut o...
08:25 Pogoda dla Warszawy i Mazowsza
08:30 Kurier
08:45 Kulturalny wywiad
08:55 5 minut o...
09:00 Świat - Magazyn Międzynarodowy
09:30 Kurier
09:45 Gwiazdy Hollywoodu - Ben Affleck
10:10 Chłopi; Polski film fabularny, 1972 odc. 1/13
11:00 Bądź Zdrów!
11:30 Kurier
11:45 Rawa Blues Festival
12:30 Kurier
12:45 Kowalski i Schmidt
13:15 Telenowyny
13:30 Koszykówka: Era Basket Liga; Gipsar Stal Ostrów Wlkp.- Noteć Inowrocław
15:30 Kurier
15:45 45 Lat Telewizyjnego Kuriera Warszawskiego
15:55 Muzyka na żywo - Jacek Majewski
16:15 Wiadomości Kuriera
16:20 5 minut o...
16:30 Kurier
16:45 Młodzież Kontra
17:30 Kurier
17:35 Świat - Magazyn Międzynarodowy
18:00 Telewizyjny Kurier Warszawski
18:30 Kurier
18:35 Regiony Kultury
18:50 Czterdziestolatek; polski film fabularny, 1974, odc. 15/21
19:40 Podwodna Polska
20:05 Gwiazdy Sportu
20:30 Kurier
20:45 Studio Pogoda
20:55 Przegląd Gospodarczy
21:20 Książka Tygodnia
21:30 Kurier
21:50 Wiadomości Kuriera
22:00 Warszawa w polskim filmie fabularnym
22:30 Kurier
22:45 Kurier Sportowy
23:00 Studio Pogoda
23:05 07 Zgłoś się; polski serial sensacyjny, 1981
00:20 S.O.S.; polski serial sensacyjny, 1974, odc. 3/7
01:15 Zakończenie programu

TV 4
6.10 VIP - wydarzenia i  plotki
6.35 V max - magazyn motoryzacyjny
7.00 Xena, wojownicza księżniczka -serial przygod . USA
8.00 Robocop - serial anim. (powt.)
8.30 Artur-serial ani m. (powt.)
9.00 Zamek czarodziejów-teleturniej
9.30 Hoboczaki -serial anim.
10.00 Gwiezdne wojny -jak realizowano -  film dok. (powt.)
11.00 Droga do sławy (7) -serial obycz. USA (powt.)
12.00 Niebezpieczny umysł -  kulisy realizacji -film dok.
12.30 Zwariowany świat Małcolma (16) -serial kom. USA
13.00 VIP -  wydarzenia i plotki
13.30 V max -  magazyn motoryzacyjny
14.00 Spryciarz z  ulicy Osbourne - film obycz. (76 min)
15.30 Czas apokalipsy -kulisy realizacji - reportaż
16.00 Joker-dubbing-program rozrywkowy
17.00 Xena, wojownicza księżniczka -serial przygod . USA
18.00 Partnerki (15) -  serial kom. USA (powt.)
19.00 Stalowe pazury -kom. sens. hong., 1993 (97 min)
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe i Prognoza pogody
21.30 Reporter -  magazyn reportaży
22.00 Komenda -magazyn policyjny
22.30 Diagnoza morderstwo (63) - serial krym. USA (powt.)
23.00 Więzy zła -thriller erotyczny USA, 2000 ( 112 min)
1.10 To się w głowie nie mieści -magazyn
1.35 Sztukateria -magazyn kulturalny
2.00 Zakończenie programu

TVN 7
6.20 Telesklep
8.20 Kto was tak urządził? - magazyn
8.50 Wszyscy jej mężowie -kom. USA, 1944
10.30 (na żywo) Łamisłówka - teleturniej
11.35 Szatański spisek Doktora Fu Manchu -kom. obyi:z. USA,  1980 (120 min)
13.35 Agent-epilog -reality show
14.40 Na osi -program motoryzacyjny
15.10 (na żywo) Trele morele-teleturniej
16.10 Pólnoc -Południe (14/ 24) - serial obycz. USA
17.10 Książę i żebrak -  film przygod.  amer.-bryt., 2000 (115)
19.05 Kochane kłopoty 3 (4/ 22) -serial obycz. USA
20.00 Tajemnice Poodle Springs - film sens. USA, 1998 (115 min)  
21.55 Maszyna marzeń - kom. krym. USA (powt.)
23.45 Ostatnie szaleństwo - kom. obycz. USA, 1987 (105 min)
1.55 Zakończenie programu

TV Polonia
06:00 Na dobre i na złe; odc.149; serial prod. TVP [stereo]
06:50 Antonio Vivaldi - Cztery pory roku: Zima
07:05 Echa tygodnia; (program w języku migowym)
07:40 Wieści polonijne
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Telewizyjny Przewodnik po Kraju, czyli para w Polskę
08:35 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:10 Wirtul@ndia; program dla młodych widzów
09:35 Miki Mol i Straszne Płaszczydło; film animowany dla dzieci
10:00 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka
10:20 Pamiętaj o mnie...
10:40 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Tradycyjny smak
11:05 Książki z górnej półki; Książka tygodnia; magazyn
11:10 Nowe zasady polskiej polityki wizowej na Wschodzie
11:20 Klan; odc.759; telenowela TVP /stereo/
11:40 Klan; odc.760; telenowela TVP /stereo/
12:05 Klan; odc.761; telenowela TVP /stereo/
12:30 Wideoteka Dorosłego Człowieka; program przypominający największe gwiazdy muzyki lat 60, 70 i 80
13:00 Wiadomości
13:10 Rzeka kłamstwa; odc.6/7; serial TVP
14:40 Tam gdzie jesteśmy; YU Polonia w Serbii; reportaż
15:05 Nowe zasady polskiej polityki wizowej na Wschodzie
15:10 Święta wojna; serial TVP
15:35 Śniadanie na podwieczorek
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:30 Na dobre i na złe; odc.149; serial prod. TVP [stereo]
18:20 Droga; odc.5/6; 1973  serial prod. TVP
19:15 Dobranocka; Tajemnica szyfru Marabuta; serial animowany prod. polskiej
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
20:01 Pogoda
20:05 Rzeka kłamstwa; odc.6/7; serial TVP
21:35 Girl Guide; 1995  komedia sensacyjna prod. polskiej; reż: Juliusz Machulski; wyk: Paweł Kukiz, Renata Gabryjelska, Tommy Tomaszewski
23:05 Krok; 1997  film prod. polskiej; reż: Marek Piwowski; wyk: Władysław Baś, Mirosław Begger, Paweł Bujanowski
23:35 Panorama
23:55 Sport-telegram
23:58 Prognoza  pogody
00:10 Na dobre i na złe; odc.149; serial prod. TVP [stereo]
01:00 Salon Lwowski; Z dworku nie został nawet kamień-Aleksander Małachowski
01:15 Tajemnica szyfru Marabuta; serial animowany prod. polskiej
01:30 Wiadomości
01:49 Sport
01:57 Pogoda
02:00 Sabina; 1998  dramat prod. polskiej (65'); reż: Kazimierz Tarnas; wyk: Zofia Kucówna, Karina Seweryn, Sławomira Łozińska, Mariusz Bonaszewski
03:05 Rzeka kłamstwa; odc.6/7; serial TVP
04:35 Droga; odc.5; 1973  serial prod. TVP
05:35 Girl Guide; 1995  komedia sensacyjna prod. polskiej; reż: Juliusz Machulski; wyk: Paweł Kukiz, Renata Gabryjelska, Tommy Tomaszewski
07:05 Krok; 1997  film prod. polskiej; reż: Marek Piwowski; wyk: Władysław Baś, Mirosław Begger, Paweł Bujanowski
07:30 Święta wojna; serial TVP
07:55 Zakończenie programu

TV Puls
8.55 Dzisiaj w programie - Wiadomości Radia Plus
9.00 Telezakupy
10.20 Studio otwarte - prog. publicyst.
12.05 KinoRozm6wnica - prog. filmowy
12.55 Dzisiaj w programie - Wiadomości Radia Plus
13.00 Galeria Marka Karewicza [9 i 10]
13.30 Program religijny, a w nim m. in.: Siowo zycia, U Pana Boga za piecem - audycja dla niepelnosprawnych.
15.30 Kinowa premiera tygodnia - prog. filmowy Andrzeja Kaluszki
15.55 Moja rodzina - prog. pub!.
16.20 To musisz być ty - komedia, USA
18.00 tycie jak poker - serial
19.00 1000 lat jazdy polskiej -film dok
19.50 Siowo dnia - rozwazania biblijne
19.55 Dzisiaj i jutro w programie - Wiadomości Radia Plus
20.00 Gt6wny podejrzany - film sensacyjny, USA
21.30 Transmisja na zywo meczu hokeja: Polska-Bialoruś
23.00 Bez autocenzury - prog. publicyst.
23.15 Ksiądz Jerzy - film dok.

HBO 2
06:30    Gwiazdy Hollywood - Denzel Washington (Hollywood Stars Ep. 04 - Denzel Washington) dokumentalny, USA 2002, 22 min.
06:55    Dzieciaki mojej siostry (My Sister's Kids) familijny, Dania 2001, 73 min., reż. Tomas Villum Jensen, wyk. Peter Gantzler, Wencke Barfoed
08:10    Nigdy nie jest za późno (Changing Hearts) komediodramat, USA 2002, 90 min., reż. Martin Guigui, wyk. Lauren Holly, Faye Dunaway
09:45    Szef na miarę (A Ready To Wear Boss) komedia romantyczna, Francja 2002, 84 min., reż. Stephane Clavier, wyk. Marie-Anne Chazel, Pierre Arditi
11:15    Mała Tinke (Little Big Girl) familijny, Dania 2002, 89 min., reż. Morten Kohlert, wyk. Sarah Juel Werner, Peter Jeppe Hansen
12:50    Ocean's Eleven: Ryzykowna gra (Ocean's Eleven) film akcji, USA 2001, 111 min., reż. Steven Soderbergh, wyk. George Clooney, Brad Pitt
14:45    Glitter (Glitter) romantyczny, USA 2001, 100 min., reż. Vondi Curtis-Hall, wyk. Mariah Carey, Max Beesley
16:30    Krokodyl Dundee w Los Angeles (Crocodile Dundee In Los Angeles) komedia, Australia 2001, 90 min., reż. Simon Wincer, wyk. Paul Hogan, Linda Kozlowski
18:05    Mateuszek (Manolito Gafotas) komedia, Hiszpania 1999, 85 min., reż. Miguel Albaladejo, wyk. David Sanchez Del Rey, Adriana Ozores
19:35    Zwierzak (The Animal) komedia, USA 2001, 79 min., reż. Luke Greenfield, wyk. Rob Schneider, Colleen Haskell
21:00    Dom Glassów (The Glass House) thriller, USA 2001, 101 min., reż. Daniel Sackheim, wyk. Leelee Sobieski, Diane Lane
22:45    Romanssidło (Town & Country) komedia, USA 2001, 100 min., reż. Peter Chelsom, wyk. Warren Beatty, Diane Keaton
00:30    Szwindel (Swindle) film akcji, USA 2002, 95 min., reż. K.C.Bascombe, wyk. Tom Sizemore, Sherilyn Fenn
02:10    Piekielny biurowiec (Don't Die Too Hard) komedia, Francja 2001, 89 min., reż. Charles Nemes, wyk. Eric Judor, Ramzi Bedia
03:45    W potrzasku (Choke) thriller, USA 2000, 88 min., reż. John Sjogren, wyk. Dennis Hopper, Michael Madsen
05:20    Gwiezdne wrota: Diabeł (Stargate Sg-1 III. Ep. 13 - The Devil You Know) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood / Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec

Reality TV
06.00 Z lotu ptaka (Sky Action Videos) (60 min.).
06.50 Czerwony kosmos (Red Space) (50 min.).
07.40 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
08.05 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
08.30 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
08.55 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
09.20 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
09.45 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (25 min.).
10.10 Na ratunek dzieciom (World's Greatest Child Rescues) (50 min.).
11.00 Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes of Mountain Rescue) (25 min.).
11.25 Czerwony kosmos (Red Space) (50 min.).
12.15 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
12.40 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
13.05 Stan krytyczny (Condition Critical) (25 min.).
13.30 Wypadki samochodowe (Surviving The Moment of Impact) (50 min.).
14.20 Z lotu ptaka (Sky Action Videos) (60 min.).
15.10 Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes of Mountain Rescue) (25 min.).
16.00 Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
16.25 Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
16.50 Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
17.15 Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
17.40 Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
18.10 To cud (It's a Miracle) (50 min.).
19.00 Stan krytyczny (Condition Critical) (25 min.).
19.25 Na ratunek dzieciom (World's Greatest Child Rescues) (50 min.).
20.20 Najgorsi kierowcy świata (World's Worst Drivers) (50 min.).
21.15 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
21.45 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.05 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
23.30 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
00.00 Modelka w armii (Model Soldier) (50 min.).
00.50 Na ratunek dzieciom (World's Greatest Child Rescues) (50 min.).
01.40 Najgorsi kierowcy świata (World's Worst Drivers) (50 min.).
02.30 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
03.20 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
03.45 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
04.10 Modelka w armii (Model Soldier) (50 min.).
05.00 Wypadki samochodowe (Surviving The Moment of Impact) (50 min.).

Europa Europa
10.00 Z cyklu: Randez-vous z Linem Venturą: łowcy przygód (Les Aventuries) film przygodowy, Francja/Włochy, 1967, 113 min
11.55 Czarni baronowie (Cerni Baroni) komedia, Czechy, 1992, 99 min
13.40 Boss w spódnicy (Un Drole De Caid) komedia, Francja, 1964, 90 min
15.10 Babymother (Babymother) musical, Wielka Brytania, 1998, 80 min
16.35 Kobieciarz (Le Cavaleur) komedia, Francja, 1978, 118 min
18.15 Wysłuchaj mej pieśni (Hear My Song) komedia, Wielka Brytania / Irlandia, 1992, 101 min
20.00 Porwany przez kosmitów (Seizures) film krótkometrażowy - thriller, Wielka Brytania, 1998, 16 min
20.30 Z cyklu: Randez-vous z Linem Venturą: łowcy przygód (Les Aventuries) film przygodowy, Francja/Włochy, 1967, 113 min
22.25 Salon filmowy: Margarethe von Trotta - Zimowe dziecko (Winterkind) dramat, Niemcy, 1998, 88 min
00.00 Emmanuelle V (Emmanuelle V) film erotyczny, Francja, 1987, 85 min
01.20 Francuska ruletka (Rien Ne Va Plus) dramat, Francja, 1997, 105 min
03.05 Salon filmowy: Margarethe von Trotta - Zimowe dziecko (Winterkind) dramat, Niemcy, 1998, 88 min.

Romantica
06.00    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 143) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
06.50    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 144) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
07.40    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 145) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
08.35    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 146) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
09.30    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 147) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
10.25    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 63) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
11.20    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 64) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
12.15    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 65) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
13.10    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 66) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
14.05    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 67) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
15.00    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 49) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
15.30    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 50) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
16.00    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 51) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
16.30    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 52) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
17.00    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 53) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
17.30    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 147) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
18.20    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 148) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
19.10    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 149) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
20.00    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 150) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
20.50    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 151) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
21.40    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 76) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
22.30    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 77) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
23.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 78) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
00.10    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 79) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
01.00    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 80) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
01.50    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 67) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
02.40    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 68) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
03.30    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 69) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
04.20    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 70) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
05.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
09:25 Discovery dla dzieci, Odpadki
09:55 Łowcy tajemnic, Voodoo / Duch z Gettysburga
10:20 Zapomniane dinozaury
11:15 Bitwa o Titanica
12:10 Starcia metalowych potworów, Półfinały, runda 3
13:05 Wysypisko, Okręt Podwodny
14:00 Prawdziwy król i królowa
15:00 Powrót do domu z kosmosu
16:00 Złoto Hitlera
17:00 Pola bitew, Tunezja, część 2
18:00 Lot
19:00 Generałowie Hitlera, Rommel
20:00 Inżynieria ekstremalna, Budowa lotniska w Hongkongu
21:00 Istotny świadek
22:00 Istotny świadek
23:00 Oszustwa w świecie sztuki, Fałszerstwo
00:00 Zamachy, Śmierć faraona - Anwar as-Sadat
00:30 Zamachy, Śmiertelny nocny lot - Dag Hammarskjold
01:00 Pierwsza wojna światowa, Przełamanie impasu
02:00 Niesamowite maszyny, Niezwykli skoczkowie


Ale Kino!
8.00 Książka Franka 
8.20 Wspólny pokój 
9.55 Bohaterowie kina akcji - Brad Pitt
10.30 Amerykanin w Paryżu 
12.25 Brzuchomówca
14.00 Za drzwiami Actors Studio - Sarah Jessica Parker 
15.00 Mój syn fanatyk
16.30 F/X - film sensacyjny
18.20 Zbyt piękna dla Ciebie - film obyczajowy 
20.00 Califonia Split - komediodramat 
21.55 życie Carlita 
0.20 Skandalista Larry Flynt 
2.30 Andriej Rublow 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.