FANDOM


Logo
6.30 Moda na sukces - telenowela (powt.)
6.50 Europa bez miedzy
7.40 Papirus (11): Miasto Pisarzy - serial anim.
8.05 W cztery oczy - program dla dzieci
8.35 W świecie mitów (5/13) - serial fantasy
9.25 Lippy & Messy - kurs języka angielskiego dla dzieci
9.30 W-skersi - magazyn dla niepełnosprawnych
10.00 Gamebox
10.25 Songowanie na ekranie
10.55 Myślisz o kimś? - Wybierz teledysk!
11.15 Wigilia na krakowskim Rynku
11.20 Smak życia - magazyn
11.50 Wigilia na krakowskim Rynku
12.00 Anioł Pański - transmisja
12.15 Wigilia na krakowskim Rynku
12.20 Książki na zimę
12.30 Tydzień - magazyn
13.00 Wiadomości
13.10 Co pani na to? - pr. publicystyczny
13.30 Wigilia na krakowskim Rynku
13.40 Studio sport: Zawody Pucharu Świata w skokach narciarskich w Engelbergu - K-120
16.00 Czas na dokument - BBC w Jedynce: Największe cuda przyrody
16.50 Wigilia na krakowskim Rynku
17.00 Teleexpress
17.20 Sportowy Express
17.25 Dziennik telewizyjny - program satyryczny
17.35 Śmiechu warte
18.00 Lokatorzy - serial
18.30 Jaka to melodia?
19.00 Wieczorynka: Kubusiowe opowieści
19.30 Wiadomości
19.50 Sport; Pogoda
20.15 Tak czy nie? (10) - serial kryminalny
21.20 Spełniamy marzenia
21.50 Czas na dokument: Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym (12)
22.20 Szczęśliwego Nowego Jorku - komedia, pol. 1997
23.55 Przytulne gniazdka - komedia, czes. 1999
1.55 Zakończenie programu

Logo-2
06:55 Film dla niesłyszących; Białe tango; odc.8/8 - Oferta; 1981  serial TVP
07:50 Słowo na niedzielę; [dla niesłyszących]
08:00 M jak miłość; odc.176; serial TVP /stereo/
08:45 Nie tylko dla komandosów
09:05 Smak Europy; (1)
09:15 Poranek muzyczny; Adepci z batutą-rep. z VII Międzynar.Konkursu Dyrygentów im.G.Fitelberga
10:00 Smak Europy; (2)
10:10 Wstęp do "Miesiąc z National Geographic"
10:15 Miesiąc z National Geographic - Podróże w czasie i przestrzeni; Sowy-bezszelestni łowcy; serial dok.prod. USA
11:15 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; odc.110 - Królewski smak
11:50 Druga miłość; Used People; 1993  film obyczajowy prod.amerykańsko-japońskiej; reż: Beeban Kidron; wyk: Shirley MacLaine, Marcello Mastroianni
13:50 Smak Europy; (3)
14:00 Familiada - odc. 1022; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc.554 - Zabobony; telenowela TVP (STEREO)
15:05 Szansa na sukces; Jubilatka; stereo
16:00 Na dobre i na złe; odc.160 - Pacjentka z polecenia; serial prod. TVP
17:00 Święta wojna; odc.154 - Święto miłości i dobroci; serial TVP
17:35 7 dni świat; program publicystyczny
18:00 Program lokalny
18:30 Panorama
18:54 Pogoda
19:05 Najlepsi z najlepszych-Wolontariusze roku 2003
20:00 Dla mnie bomba! Kabaretowa Liga Dwójki; Wielki finał-starcie trzecie i ostatnie; program rozrywkowy [stereo]
20:55 Tylko tato; odc.12/13; telenowela dok. Lidii Dudy /stereo/
21:25 Zwierzenia kontrolowane; Dariusz Michalczewski; (stereo)
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:27 Pogoda
22:40 Studio Teatralne Dwójki; Przypadek Klary; 2003  spektakl, autor:Dea Loher; reż: Magdalena Łazarkiewicz; wyk: maria Seweryn,Katarzyna Chrzanowska
00:30 Kocham kino na bis; Lady Jane; (Lady Jane); 1985  film historyczny prod. angielskiej (142'); reż: Trevor Nunn; wyk: Helene Bonham Carter, Cary Elwes, John Wood, Michael Hordern
02:55 Zakończenie programu

Logo-10
06:00 Mop Man
07:00 4x4
07:30 Magazyn redakcji programów religijnych
08:00 Lochy i smoki (8)
08:30 Piesek Poochini (24)
09:00 Hugo
09:30 Poplista
10:25 Słoneczny patrol 1 (13)
11:25 Podaruj dzieciom słonce 5
11:35 Wyspa piratów - film przygodowy, USA 1997
13:20 Nędznicy (4) - dramat Francja/Włochy/Hiszpania
15:05 Bal Fundacji Polsat
15:35 Podaruj dzieciom słonce 5 - magazyn
15:45 Informacje
16:00 Prognoza pogody
16:05 Buffy, postrach wampirów 2 (27)
17:00 Z kamerą wśród ludzi (20)
17:55 Rodzina zastępcza (551)
18:30 Informacje, sport
19:00 Prognoza pogody
19:05 Gala piłkarska 2003
20:05 Idol 3 - program rozrywkowy Polska 2003
21:30 Studio Lotto
21:40 24 godziny (16) - serial sensac., USA 2002
22:35 Idol - wyniki - program rozrywkowy, Polska 2002
22:55 Kuba Wojewódzki (57) - talk show, Polska 2003
00:00 Niezła sztuka (11) - magazyn kulturalny, Polska 2003
00:30 Magazyn sportowy

Logo-19
06:10 Telesklep - reklama
07:50 Wodnikowe Wzgórze 2 (2) - serial anim.
08:15 Wodnikowe Wzgórze 2 (4) - serial anim.
08:40 Zdrowie - magazyn medyczny
09:10 Pies Baskerville'ów - horror Kanada 2000
11:05 Tysiąc mężczyzn i dziecko - film przygodowy, USA 1997
13:05 Maraton usmlechu - program rozrywkowy
13:35 Co za tydzień - magazyn Polska 2003
14:10 Jack Frost - komedia USA 1998
16:15 Zielone drzwi - program publicystyczny
16:45 Ale plama - program rozrywkowy
17:15 Usterka - serial dokumentalny
17:45 Jak łyse konie
19:00 TVN Fakty
19:25 Sport
19:35 Pogoda
19:40 Uwaga!
20:00 Kasia i Tomek (81)
20:30 Jestem, jaki jestem - wydanie specjalne - program rozrywkowy
21:30 Pod napięciem - talk show
22:00 Superwizjer - magazyn
22:30 Nie do Wiary - magazyn
23:00 Yakuza - film sensacyjny USA 1975
01:10 Akta zbrodni (15) - serial dokumentalny
01:40 Nic straconego
05:20 Uwaga! - program publicystyczny

TVP3 Regionalna
06:50 Trójka Dzieciom - Bajki zza okna
07:10 Proszę słonia
07:25 Książka dla dzieci
07:30 Kurier
07:45 Program lokalny
08:30 Kurier
08:45 Program lokalny
09:00 Teleplotki
09:30 Kurier
09:45 Gwiazdy Hollywood: Drew Barrymore; film dokumentalny prod. USA, odc. 32/60
10:10 Szpital Holby City; angielski film fabularny 1999, odc. 10/16
11:00 Groch i kapusta
11:30 Kurier
11:45 Z Wałęsą na rybach
12:00 Tele Motor Sport
12:30 Kurier
12:45 Program lokalny
14:30 Kurier
14:35 Koszykówka - Era Basket Liga: Polonia Warszawa - Prokom Trefl Sopot
15:45 Program lokalny
16:30 Kurier
16:45 Teleturniej - Mowa Polska
17:15 To jest temat
17:30 Kurier
17:35 Teleplotki
18:00 Program lokalny
18:30 Kurier
18:35 Regiony Kultury
18:50 Czterdziestolatek; polski film fabularny, 1974, odc. 16/21
20:30 Kurier
20:45 Studio Pogoda
20:55 Od niedzieli do niedzieli
21:20 Książka tygodnia
21:30 Kurier
21:45 Program lokalny
22:30 Kurier
22:45 Kurier Sportowy
22:55 Studio Pogoda
23:05 Telekurier nocą
00:00 Klub Filmowy Trójki: Woyzek; niemiecki film fabularny, 1978, ZA ZGODĄ RODZICÓW
01:10 Osobliwości X muzy; film dokumentalny prod. angielski, 1994
02:05 Zakończenie programu

Tvp3warszawa
06:50 Trójka Dzieciom - Bajki zza okna
07:10 Proszę słonia
07:25 Książka dla dzieci
07:30 Kurier
07:45 Telewizyjny Kurier Warszawski
08:00 Wierze, Wątpię, Szukam
08:25 Pogoda dla Warszawy i Mazowsza
08:30 Kurier
08:45 WuWuA (powt.)
09:00 Teleplotki
09:30 Kurier
09:45 Gwiazdy Hollywood: Drew Barrymore; film dokumentalny prod. USA, odc. 32/60
10:10 Szpital Holby City; angielski film fabularny 1999, odc. 10/16
11:00 Groch i kapusta
11:30 Kurier
11:45 Z Wałęsą na rybach
12:00 Tele Motor Sport
12:30 Kurier
12:45 Mój pies i inne zwierzaki; magazyn dla miłośników zwierząt
13:00 Msza Święta z Kaplicy Matki Biskupa w Ferdynandem Ruszczycem
14:00 Warszawski tydzień
14:20 Kulturalny Wywiad (powt.)
14:30 Kurier
14:35 Koszykówka - Era Basket Liga: Polonia Warszawa - Prokom Trefl Sopot
15:45 45 lat Telewizyjnego Kuriera Warszawskiego
15:55 Muzyka na żywo: "Jacek Wroński"
16:15 Wiadomości Kuriera
16:20 5 minut o...
16:30 Kurier
16:45 Teleturniej - Mowa Polska
17:15 To jest temat
17:30 Kurier
17:35 Teleplotki
18:00 Telewizyjny Kurier Warszawski
18:15 Kościół i Świat
18:30 Kurier
18:35 Regiony Kultury
18:50 Czterdziestolatek; polski film fabularny, 1974, odc. 16/21
20:30 Kurier
20:45 Studio Pogoda
20:55 Od niedzieli do niedzieli
21:20 Książka tygodnia
21:30 Kurier
21:50 Wiadomości Kuriera + Sport
22:00 Warszawski tydzień (powt.)
22:20 Kościół i Świat (powt.)
22:30 Kurier
22:45 Kurier Sportowy
22:55 Studio Pogoda
23:05 Telekurier nocą
00:00 Klub Filmowy Trójki: Woyzek; niemiecki film fabularny, 1978, ZA ZGODĄ RODZICÓW
01:10 Osobliwości X muzy; film dokumentalny prod. angielski, 1994
02:05 Zakończenie programu

TV 4 2000-2006 logo
06:20 Na topie - wywiad z… - wywiad Romana Rogowieckiego
06:45 KINOmaniaK - odjazdowy magazyn filmowy
07:10 Super Mario Bros (64,65) - serial dla dzieci
08:10 Robocop (33) - serial dla dzieci
08:40 Klub przyjaciół Stasia i Nel (7) - program rodzinny
09:10 Zamek czarodziejów (6) - program rodzinny
09:40 Hoboczaki (92) - serial dla dzieci
10:10 Stalowe pazury - komedia
12:00 KINOmaniaK - odjazdowy magazyn filmowy
12:30 Modna Moda - magazyn o modzie
13:00 KOT czyli Ktoś Ogromnie Tajemniczy - program rozrywkowy
14:00 Od Gwiezdnych wojen do Gwiezdnych wojen - dokument
15:00 Podniebni piraci - film przygodowy
17:00 Rozbitkowie (16) - serial przygodowy
18:00 Kameleon (11) - serial sensacyjny
19:00 Prywatny detektyw Jim Rockford: Fałszywe błogosławieństwo - dramat
21:00 Dziennik
21:20 Informacje sportowe
21:27 Prognoza pogody
21:30 IDOL 3 EXTRA
22:00 Drogówka - magazyn policyjny
22:30 Tajna broń - film akcji
00:25 Zwariowana potyczka - komedia sensacyjna
02:10 Reporter - program reporterski
02:35 VIP - wydarzenia i plotki
03:00 Zakończenie programu

TVN 7 '02 - '08
8.15 Telesklep
8.15 Co ty wiesz o gotowaniu? − program rozrywkowy
8.45 Na osi − program motoryzacyjny
9.15 Kawaler do wzięcia − Extra − program rozrywkowy
9.45 Twoja droga do gwiazd − Extra − program rozrywkowy
10.15 Trele morele − interaktywny teleturniej na żywo
11.15 Książę i żebrak − film USA−ang.
13.10 Północ−Południe − serial USA
14.10 Jack i Jill − serial USA
15.10 Kochane kłopoty − serial USA
16.10 Agent epilog
17.10 Ostatnie szaleństwo − komedia USA
19.05 Mortal Kombat − serial USA
20.00 Detonator − film USA
21.55 Prezydencki poker − serial USA
22.55 Co za tydzień − magazyn
23.30 Twarz modelki − film USA
1.25 Detonator − film USA (100 min.)
3.05 Koniec programu

TVP Polonia
07:55 Folkogranie; Folkogranie; Koncert zespołu Krywań
08:25 M jak miłość; odc.120; serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski
09:10 Słowo na niedzielę
09:15 Zaolzie; magazyn
09:30 Wigilia w lesie; film anim.prod.pol.; reż: Stanisław Lenartowicz
09:55 Książki z górnej półki; Książka dla dzieci; magazyn
10:05 Bajki polskie
10:30 Zaproszenie; Spoza Słonnych Gór; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego
10:50 Kurier z Warszawy
11:05 Złotopolscy; odc.535; telenowela TVP (STEREO)
11:30 Złotopolscy; odc.536; telenowela TVP (STEREO)
12:00 Anioł Pański; transmisja modlitwy
12:15 Niedzielne muzykowanie; Muzyka Meksyku
13:00 Transmisja Mszy Świętej; z kościoła św. Stanisława Biskupa w Brześciu Kujawskim-diecezja włocławska
14:05 Zaklęty dwór; odc.4/7; serial TVP
14:55 Razem do gwiazd-koncert z okazji Europejskiego Roku Osób Niepełnosprawnych
15:50 Sensacje XX wieku; program Bogusława Wołoszańskiego
16:35 X lat Polskiego Instytutu w Dusseldorfie/2/
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program Jacka Fedorowicza
17:40 M jak miłość; odc.120; serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski
18:25 Salon Kresowy
18:40 Zaproszenie; Spoza Słonnych Gór; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego
19:15 Dobranocka; Noddy; serial anim.prod.angielskiej
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
20:00 Pogoda
20:05 Na zdrowie: Jagielski; talk show (stereo)
20:45 Sabina; 1998  dramat prod. polskiej (65'); reż: Kazimierz Tarnas; wyk: Zofia Kucówna, Karina Seweryn, Sławomira Łozińska, Mariusz Bonaszewski
21:50 Benefis Grzegorza Markowskiego
22:55 39 Studencki Festiwal Piosenki:Tańcz mnie po miłości kres-Koncert galowy
23:45 Panorama
00:05 Sport-telegram
00:09 Pogoda
00:10 M jak miłość; serial TVP /stereo/
01:00 Wigilia w lesie; film anim.prod.pol.; reż: Stanisław Lenartowicz
01:30 Wiadomości
01:49 Sport
01:57 Pogoda
02:00 Na zdrowie: Jagielski; talk show (stereo)
02:40 Sensacje XX wieku; program Bogusława Wołoszańskiego
03:25 Nowe zasady polskiej polityki wizowej na Wschodzie
03:35 Zaproszenie; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego
03:55 Zaklęty dwór; odc.4/7; serial TVP
04:50 Kurier z Warszawy
05:05 Pamiętaj o mnie...; koncert życzeń
05:40 Zaolzie; magazyn
05:55 Nowe zasady polskiej polityki wizowej na Wschodzie; felieton
06:00 Zakończenie programu

SK PULS 0307
8.55 Dzisiaj w programie
9.00 Telezakupy
10.20 Kinowa premiera tygodnia
10.55 Dzisiaj w programie
11.00 Graczykowie - serial
11.25 Żołnierze bez imperium - film dok.
12.55 Dzisiaj w programie
13.00 Order Orła Białego - film dok.
13.50 Program religijny
15.20 Moja rodzina
15.55 Kino Rozmównica
16.20 Uwiklani - dramat obyczajowy, Turcja
18.00 Koncert z okazji 25-lecia pontyfikatu Jana Pawla " - transmisja na żywo z Filharmonii Śląskiej w Katowicach
19.20 Za Niemca idzie - premiera filmu dok.
19.50 Siowo dnia
19.55 Dzisiaj i jutro w programie
20.00 Markiza - film kostiumowy, Francja
21.50 Kronika III Pielgrzymki - film dok.

HBO
06:30 Ulubieńcy Ameryki: film
08:15 Kocham Cię na zabój: film
09:50 Południowy Pacyfik: film 
12:05 Zobacz w HBO
12:50 Operacja "Słoń": film
14:35 Umieram z głodu: film
16:20 Gwiazdy Hollywood
16:45 Baseballista Buddy: film
18:20 Zobacz w HBO
19:00 Ulubieńcy Ameryki: film
21:00 Spider-Man: film
23:05 Straszny film II: film
00:30 Zabójcza profesja: film
02:10 Podglądając Hollywood
02:45 Łowcy wampirów II: film 
04:20 Operacja "Słoń": film


HBO 2
06:30    Pauline i Paulette (Pauline And Paulette) komediodramat, Belgia 2000, 74 min., reż. Lieven Debrauwer, wyk. Dora Van Der Groen, Ann Petersen
07:50    Metropolis (Osamu Tezuka's Metropolis) animowany, Japonia 2001, 104 min., reż. Taro Rin
09:40    Gwiezdne wrota: Wtargnięcie (Stargate Sg-1 III. Ep. 14 - Foothold) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec
10:30    Stowarzyszenie umarłych poetów (Dead Poets' Society) dramat, USA 1989, 123 min., reż. Peter Weir, wyk. Robin Williams, Ethan Hawke
12:40    Jacob i Kapturnik (Jacob Two Two Meets The Hooded Fang) familijny, Kanada 1999, 91 min., reż. George Bloomfield, wyk. Gary Busey, Miranda Richardson, Max Morrow
14:15    Cinema, cinema, odc. 51 (Cinema Cinema Cinema VI. (970) Ep. 51) magazyn filmowy, USA 2003, 23 min.
14:40    Bananowa liga (Mvp 2: Most Vertical Primate) komedia, Kanada 2001, 83 min., reż. Robert Vince, wyk. Cameron Banroft, Bob Burnquist
16:10    Żmija (Vipera) dramat, Włochy 2001, 92 min., reż. Sergio Citti, wyk. Rosario Ainnusa, Harvey Keitel
17:45    Bojangles (Bojangles) obyczajowy, USA 2001, 94 min., reż. Joseph Sargent, wyk. Gregory Hines, Peter Riegert
19:25    Wehikuł czasu (The Time Machine) science fiction/przygodowy, USA 2002, 91 min., reż. Simon Wells, wyk. Guy Pearce, Jeremy Irons, Samantha Mumba
21:00    Monster's Ball: Czekając na wyrok (Monster's Ball) dramat, USA 2001, 108 min., reż. Marc Forster, wyk. Billy Bob Thornton, Halle Berry
22:50    Fenomen żonatego faceta 2, odc. 6 (The Mind Of The Married Man 16:) serial komediowy, USA 2001, 25 min., reż. Neil Israel, wyk. Mike Binder, Jake Weber
23:20    Kod dostępu (Swordfish) film akcji, USA 2001, 95 min., reż. Dominic Sena, wyk. John Travolta, Hugh Jackman, Halle Berry
00:55    Na granicy obłędu (Horror In The Attic) horror, USA 2001, 95 min., reż. Jeremy Casten, wyk. Andras Jones, Seth Green
02:35    Zagubione (Lost And Delirious) obyczajowy, Kanada 2001, 98 min., reż. Lea Pool, wyk. Piper Perabo, Mischa Barton
04:15    Stowarzyszenie umarłych poetów (Dead Poets' Society) dramat, USA 1989, 123 min., reż. Peter Weir, wyk. Robin Williams, Ethan Hawke

Reality TV
06.00 Lot 703. Cudownie ocaleni (Flight 703) (60 min.).
06.50 Oko cyklonu (Eye of the Storm) (50 min.).
07.15 Oko cyklonu (Eye of the Storm) (50 min.).
07.40 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
08.05 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
08.30 Na własne oczy - Cyrk(I Witness - Royal H. Circus) (25 min.).
08.55 Na własne oczy - Cyrk(I Witness - Royal H. Circus) (25 min.).
09.20 Na własne oczy - Cyrk(I Witness - Royal H. Circus) (25 min.).
09.45 Na własne oczy - Cyrk(I Witness - Royal H. Circus) (25 min.).
10.10 Na własne oczy - Cyrk(I Witness - Royal H. Circus) (25 min.).
10.35 Stan zagrożenia (Code Red) (50 min.).
11.25 To cud (It's a Miracle) 55 min.).
12.15 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
12.40 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
13.05 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
13.55 Szpital (Hospital) (30 min.).
14.20 Szpital (Hospital) (30 min.).
14.45 Lot 703. Cudownie ocaleni (Flight 703) (60 min.).
15.35 Na ratunek dzieciom (World's Greatest Child Rescues) (50 min.).
16.25 System (The System) (50 min.).
17.15 Robotica (Robotica) (50 min.).
18.05 Oko cyklonu (Eye of the Storm) (50 min.).
18.30 Oko cyklonu (Eye of the Storm) (50 min.).
19.00 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
19.50 Dzień prawdy : DNA - nadzieja dla skazańców (Judgement Night - DNA The Ultimate Test) (75 min.).
21.20 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
21.45 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
22.10 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
23.05 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
23.30 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
00.00 Anatomia przestępstwa (Anatomy of Crime) (50 min.).
00.50 System (The System) (50 min.).
01.40 Robotica (Robotica) (45 min.).
02.30 Na gorącym uczynku (Busted On The Job) (50 min.).
03.20 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
03.45 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
04.10 Anatomia przestępstwa (Anatomy of Crime) (45 min.).
05.00 Lot 703. Cudownie ocaleni (Flight 703) (60 min.).

Europa Europa
10.00 Z cyklu: Randez-vous z Britt Ekland: Kanibale (Cannibali) dramat, Włochy, 1970, 92 min
11.30 Przy drzwiach zamkniętych (Huis Clos) dramat, Francja, 1954, 95 min
13.10 Złe zachowanie (Bad Behaviour) komedia, Wielka Brytania, 1993, 103 min
14.55 Porte Des Lilas (Porte Des Lilas) dramat kryminalny, Francja, 1957, 96 min
16.35 łajdak (Der Mistkerl) familijny, Niemcy, 2001, 90 min
18.20 Kobieca sprawa (Une Affaire De Femmes) dramat, Francja, 1988, 108 min
20.00 City Bomber (City Bomber) film krótkometrażowy, Niemcy, 1995, 20 min
20.30 Z cyklu: Randez-vous z Britt Ekland: Kanibale (Cannibali) dramat, Włochy, 1970, 92 min
22.00 Cinemania - magazyn filmowy. Studio Company, 2003, 30 min
22.25 Opera żebracza (Zebracka Opera / The Beggar's Opera) dramat, Czechy, 1991,  94 min
00.05 Jules i Jim (Jules Et Jim) dramat, Francja, 1962, 100 min
01.50 Fart (Suerte) dramat, Hiszpania, 1997, 84 min
03.20 Zapomnij o Ameryce (Vergiss America) film obyczajowy, Niemcy, 2000, 90 min.

Romantica
06.00    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 76) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
06.55    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 77) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
07.50    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 78) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (60 min.).
08.50    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 79) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (60 min.).
09.50    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 80) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (60 min.).
10.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 49) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
11.20    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 50) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
11.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 51) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
12.20    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 52) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
12.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 53) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
13.20    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 147) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
14.20    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 148) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
15.15    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 149) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
16.15    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 150) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
17.10    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 151) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
18.05    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 143) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
19.05    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 144) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
20.00    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 145) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
21.00    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 146) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
21.55    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 147) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
22.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 49) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
23.20    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 50) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
23.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 51) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
00.20    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 52) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
00.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 53) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
01.20    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 63) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
02.20    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 64) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
03.15    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 65) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
04.10    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 66) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
05.05    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 67) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).

Discovery Civilisation
09:00 Great Books: Arabian Nights
09:55 End of the USSR
10:50 Battlefield Detectives, Armada
11:45 Treasure Hunters, Gold Rush on Mount Diwata (Part 1)
12:15 Ancient Secrets, Mummies
13:10 Ancient Secrets, Mysteries
14:05 Battlefield Detectives, Armada
15:00 Great Books: Arabian Nights
15:55 End of the USSR
16:50 Battlefield Detectives, Armada
17:45 Treasure Hunters, Gold Rush on Mount Diwata (Part 1)
18:15 Ancient Secrets, Mummies
19:10 Ancient Secrets, Mysteries
20:05 Battlefield Detectives, Armada
21:00 Great Books: Arabian Nights
21:55 End of the USSR
22:50 Battlefield Detectives, Armada
23:45 Treasure Hunters, Gold Rush on Mount Diwata (Part 1)
00:15 Ancient Secrets, Mummies
01:10 Ancient Secrets, Mysteries
02:05 Battlefield Detectives, Armada

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
09:25 Discovery dla dzieci, Dziwne Zwierzaki
09:55 Łowcy tajemnic, Smoki/Aligatory ze ścieków
10:20 Wilki mórz: Żarłacze ludojady
11:15 Sekrety Wielkiego Muru
12:10 Superkonstrukcje, Londyńskie metro
13:05 Wysypisko, Młynek do Kawy
14:00 Kubański kryzys rakietowy
15:00 Mumie - zatrzymane w czasie
16:00 Oszustwa w świecie sztuki, Fałszerstwo
17:00 Wielkie ucieczki, Uciekinierzy
18:00 Z ukrycia, Odkrywanie Rzymu
19:00 Teorie spiskowe, Biologiczne eksperymenty
19:30 Najwięksi złoczyńcy w historii, Stalin
20:00 Sztuka przetrwania - wyprawy Raya Mearsa, Australijski busz
20:30 Sztuka przetrwania - wyprawy Raya Mearsa, RAF
21:00 Najbardziej luksusowe hotele świata
22:00 Tajemnice prywatnych odrzutowców
23:00 Z ukrycia, Morze Śródziemne dla bogaczy
00:00 Niewiarygodne tajemnice medycyny, Transseksualizm
01:00 Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie..., Menopauza
01:30 Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie..., Przyszłość seksu
02:00 Superczłowiek, Samoreperacja


Ale Kino!
8.00 Córeczka tatusia 
8.10 Zwierciadło 
9.55 Grunt to szczerość 
11.30 Pavana dla anioła 
11.45 Więcej niż randka 
13.25 Za drzwiami Actors Studio - Pierce Brosnan
14.20 Aquirre, gniew boży - dramat 
15.55 Dr Jekyll i Mr Hyde 
16.05 Skok w bok - komediodramat 
18.00 Wszystkie poranki świata - dramat 
20.00 Seks, kłamstwa i kasety video - film obyczajowy 
21.45 Pod osłoną nieba - film obyczajowy
0.05 Wielki luz - kryminał post-noir 
1.45 Hotel klasy lux 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.