FANDOM


TVP 1
06:30 Rok w ogrodzie
07:00 Agrolinia
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Plemię; odc. 34; (The Tribe); 1999  serial science fiction prod. angielskiej
08:40 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:05 Wirtul@ndia; program dla młodych widzów
09:25 Do góry nogami; program familijny
09:50 Studio sport; Puchar Świata w skokach narciarskich; Planica
12:10 Kolejka - Lista przebojów; [stereo]
12:30 Miliard w rozumie; teleturniej
13:00 Wiadomości
13:10 Zwierzęta świata; O łosiach i ludziach; cz. 2/ost.; (Of Moose and Men); 2002  film dokumentalny prod. szwedzkiej /stereo/
13:40 Kundle i reszta; odc.22/26  Puchar hau hau
14:05 Walt Disney przedstawia; Opowieść o Ruby Bridges; cz.II
15:00 To niesamowite!; odc. 53; serial prod.USA
15:30 Sekrety zdrowia; Lustro... prawdę ci powie; magazyn Urszuli Rurarz
15:55 Między nami; talk show Agnieszki Rosłoniak [audiotele: 0-700-45-601 opcja 1, 0-700-45-602 opcja 2]
16:30 Moda na sukces; odc. 1870; serial prod.USA
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Gość Jedynki
17:40 Plebania; odc. 285; serial TVP
18:05 Lokatorzy; Ambicje życiowe; serial TVP[stereo]
18:35 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:05 Wieczorynka; Król Maciuś Pierwszy; Przygody ośliczki Tosi; filmy animowane dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
19:57 Pogoda
20:10 Utalentowany pan Ripley; (The talented Mr. Ripley); 1998  dramat prod. USA (134') [za zgodą rodziców]; reż: Anthony Minghella; wyk: Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law, Cate Blanchett
22:30 XXIV Przegląd Piosenki Aktorskiej Wrocław 2003 - "Wystarczy być"; piosenki Magdy Czapińskiej; reż: Andrzej Strzelecki; wyk: Krystyna Janda, Stanisława Celińska, Joanna Pałucka, Anna Ścigalska, Hanna Śleszyńska, Robert Janowski, Stefan Każuro, Bohdan Łazuka, MArian Opania, Wiktor Zborowski, Andrzej Poniedzielski i inni
23:20 Red Rock West; Red Rock West; 1993  film sensacyjny prod. USA (95') [za zgodą rodziców]; reż: John Dahl; wyk: Nicolas Cage, Dennis Hopper, Lara Flynn Boyle, Timothy Carhart
01:00 Dżakarta; Jakarta; 1988  film sensacyjny prod. amerykańsko-hinduskiej (91') /tylko dla dorosłych/; reż: Charles Kaufman; wyk: Christopher Noth, Sue Francis Pai, Ronald Hunter, Franz Tumbuan
02:30 Sprawiedliwość na 18 kołach; seria II odc. 6 - Napad; serial sensacyjny prod. USA [za zgodą rodziców]
03:10 Wojna Irak 2003
03:20 Po tamtej stronie; Grel
04:00 Wojna Irak 2003
04:05 Prawo i bezprawie; odc. 4
04:45 Wojna Irak 2003
04:50 Prawo i bezprawie; odc. 5
05:35 Wojna Irak 2003
05:40 Prawo i bezprawie; odc. 6
06:20 Wojna Irak 2003
06:25 Zakończenie programu

TVP 2
06:55 Studio urody
07:05 Echa tygodnia; /dla niesłyszących/
07:35 Spróbujmy razem; magazyn dla niepełnosprawnych
08:00 Film dla niesłyszących; M jak miłość; odc. 128; serial TVP
08:50 Niewiarygodna podróż w głąb ludzkiego ciała-od narodzin do śmierci; odc. 4/8 - Szalejące nastolatki; (Human Body); 1999  serial dokumentalny prod. angielskiej
09:40 Ojczyzna-polszczyzna; O gościu "w porzo"; program prof. Jana Miodka
10:00 Kręcioła; magazyn dla młodzieży (STEREO)
10:20 Rodzinne sekrety; Rycerze Assamu; (Wild Family Secrets); 1999  serial dokumentalny prod. angielskiej
10:45 Animals; magazyn
11:15 Kino bez rodziców; Jetsonowie; serial anim. prod. USA
11:40 Żeglarz Mórz Południowych; Raider of the South seas; 1998  film przygodowy prod. nzl./kan (110'); reż: Chris Bailey; wyk: Martin Henderson, Rachel Crowther, Andy Anderson, Roy Billing
13:30 30 ton! - lista,lista- lista przebojów; [stereo]
14:00 Familiada; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc. 498 - Wdowy i gospodarka; telenowela TVP
15:00 Wielka gra; teleturniej
16:00 Śpiewające Fortepiany; teleturniej muzyczny[stereo]
16:55 Rodzynki z migdałami; koncert pieśni i piosenek żydowskich cz. 2 [stereo]; wyk: Leopold Kozłowski, Marta Bizoń, Katarzyna Jamróz, Renata Świerczyńska, Katarzyna Zielińska, Jacek Cygan, Andrzej Róg
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:54 Pogoda
19:00 Świat obok nas; Gdy znika milion ludzi; 2002  film dokumentalny prod. angielskiej
19:45 Powtórka z życia; Ach te zimy; magazyn
20:05 Europa da się lubić...; talk show
21:00 Herbatka u Tadka; talk show
21:50 Słowo na niedzielę
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:27 Pogoda
22:35 Dobry wieczór,dobre kino; Adwokat diabła; The Devil's Advocate; 1997  film fab.prod.USA (138') [tylko dla dorosłych] [stereo]; reż: Taylor Hackford; wyk: Keanu Reeves, Al Pacino, Charlize Theron, Jeffrey Jones, Judith Ivey
01:00 Nawiedzony dom; The haunting of hell house; 1999  film fab. prod. USA (87') [tylko dla dorosłych]; reż: Mitch Marcus; wyk: Michael York, Andrew Bowen, Aideen O'Donnell, Jason Cottle
02:25 Studio sport; Walka Agnieszki Rylik o mistrzostwo świata w boksie zawodowym
04:55 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Muzykogranie
7.00 Twój lekarz oraz Wystarczy chcieć
7.30 Magazyn programów redakcjl religljnych
8.00 Atomówki oraz Laboratorium Dextera - seriale animowane
8.25 Mumia Niania [23]
8.50 Hugo program dla calej rodzmy
9.25 Power Rengers [292]
9.50 Hitmania
10.45 Historia Tigera Woodsa - film USA
12.45 Melduję posłusznie - film Czechosłowacja
14.35 Promenada sukcesu
15.15 4 x 4
15.45 Informacje
15.55 Prognoza pogody
16.00 Najzabawniejsze zwierzęta świata
16.30 Nic nas nie rozdzieli, czyli najzabawniejsze wypadki slubne świata
17.00 Roswell: W kręgu tajemnic (45)
17.50 Szkola przetrwania (8)
18.45 Informacje i sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 Stan wyjątkowy 2 (38)
20.15 Świat wedlug Kiepskich (140)
20.45 Miodowe lata 8 (100)
21.30 Studio LOTTO
21.35 Wiesio Szoł (4)
21.55 Predator 2 "Starcie w miejskiej dzungli" - film USA
23.55 Lubię te grę - film USA
1.35 Melduję posłusznie - film Czechosłowacja
3.15 Muzyka na bls

TVN
05:40 Telesklep - reklama
07:50 Magiczny kamień (15) - serial anim.
08:15 Animaniacy (46) - serial anim. USA
08:30 Automaniak - magazyn motoryzacyjny.
09:00 Zdrowie - program medyczny
09:30 Tele gra - teleturniej
10:30 VIVA Polska! - program muzyczny
12:30 Jestem, jaki Jestem - program rozrywkowy
13:15 Usterka - serial dok.
14:10 Na Wspólnej (37-41) - serial obycz. Polska 2003
16:00 Maraton uśmiechu
16:30 Jak łyse konie - program rozrywkowy
17:45 13. posterunek II (32) - serial kom. Polska
18:30 Ale plama - program rozrywkowy
19:00 TVN Fakty
19:25 Sport
19:35 Pogoda
19:40 Uwaga! - program publicystyczny
20:00 Kasia i Tomek (38) - serial kom. Polska 2002
20:30 We dwoje - teleturniej
21:45 Jestem, jaki jestem - program rozrywkowy
22.30 Nawiedzony - horror, USA
0.45 SeXtet - program rozrywkowy
1.15 Nic straconego

TVP 3 Regionalna
6.30 Czerwony Pies Clifford [22] - serial animowany prod. USA
7.00 Angela Anakonda (24) - serial animowany prod. kanadyjskiej
7.30 Kurier
7.45 Program lokalny
8.30 Kurier
8.45 Program lokalny
9.00 Transmisja Sejmowej Komisji Śledczej
9.30 Kurier (wersja graficzna co godzinę)
16.15 Program lokalny
16.30 Kurier
16.45 Młodzież kontra - debata
17.30 Kurier
17.35 Świat - magazyn międzynarodowy
18.00 Program lokalny
18.30 Kurier
18.40 Finał Ligi Mistrzow w Siatkowce Męzczyzn - Kerakoll Modena - Mostostal Azoty Kędzierzyn-Koźle
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.55 Przegląd gospodarczy
21.20 ZUS radzi
21.30 Kurier
21.45 Program lokalny
22.30 Kurier
22.45 Kurier sportowy
22.55 Studio pogoda
23.00 Nie całkiem jak w raju - film fab.
0.50 Pałac kangurów (2) - film tab.
2.25 Mistrzostwa świata w Short Track'u
2.45 Zakończenie programu

TV 4
6.00 Świniakowie z sąsiedztwa
6.30 Alicja w krainie czarów
7.00 V Max 
7.30 Niesamowite podróże 
8.30 Smok Castilło
9.00 Alicja w krainie czarów
9.30 Ania z Zielonego Wzgórza 
10.00 Biały Kieł (12) - serial przygod. franc.-kanad .
10.30 Zakręcony (12) - serial kom. USA 
11.00 Dorośnij (8) - serial kom. USA 
11.30 Jak pan może, panie doktorze? (26) - serial kom. USA 
12.00 Niesamowite podróże 
13.00 Tilt TV 
13.30 V Max 
14.00 Polska Liga Siatkówki - mecz Galaxia Częstochowa - Gwardia Wrocław (powt.)
16.00 MacGyver (22) - serial sens. USA (powt.)
16.50 Z życia wzięte - serial dok.
17.45 Dziennik
18.00 Informacje sportowe i Prognoza pogody
18.05 Pięść smoka - film sens. hong., 1979 (74 min)
20.00 Swing - kom. bryt., 1999 (93 min)
22.00 Crime Story (1) - pilot serialu krym. USA
22.50 Opowieści z krypty (6) - serial USA (powt.)
23.20 Drogówka - magazyn policyjny
23.50 W imię moralności - thriller USA, 1997 (90 min)
1.40 Sekrety natury - serial dok.
2.30 Polska Liga Siatkówki - mecz Galaxia Częstochowa - Gwardia Wrocław (powt.)
4.30 Muzyczny VIP - magazyn muzyczny
4.55 Zakończenie programu 

TVN 7
6.35 Telesklep 
8.05 Sylwan 
8.30 Delfy 
8.55 Merlin - świat magii - film przygod. amer.-kanad. (powt.)
10.30 (na żywo) Łamisłówka - teleturniej 
11.35 Poza podejrzeniem - film sens. USA, 1943 (95 min) 
13.15 Czy boisz się ciemności? (31/91) - serial sens. kanad. (powt.) 
13.45 Czy boisz się ciemności? (32/91) - serial sens. kanad. (powt.)
14.15 Zoe i przyjaciele (6/13) - serial dla młodzieży USA 
14.40 Drew Carey Show (88/135) - serial kom. USA (powt.)
15.10 Wojacy na medal (12/13) - serial kom. USA (powt.)
15.35 Nowe przygody Robin Hooda (1/26) - serial przygod. USA
16.25 (na żywo) łamisłówka - teleturniej
17.15 Mistrzyni - film obycz. rum.-kanad., 1990 (105 min)
19.05 Kochane kłopoty (8/21) - serial obycz. USA
20.00 Pierwsza liga 3 - Powrót do źródeł - kom. USA, 1998 (120 min)
22.00 W mroku nocy - film sens. USA, 1975 ( 105 min)
23.50 Jestem, jaki jestem - extra - program rozrywkowy
0.35 Potajemne igraszki 3 - film erotyczny USA, 1994 (90 min)
2.10 Zakończenie programu

TV Polonia
06:00 Na dobre i na złe; odc. 121 - Kłopotliwa miłość (49'); serial TVP (STEREO)
06:50 Paweł Kukiz + K.G.Band; występ zespołu w ramach koncertu Eurofolk Sanok 2001
07:05 Echa tygodnia; (program w języku migowym)
07:40 Wieści polonijne
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Zaproszenie; Sama tuła się do Warty; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego
08:40 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:05 Wirtul@ndia; program dla młodych widzów
09:30 Szarcio i Teodorsz; odc. 17/26 - Szokująca saga morska; serial anim. prod. francuskiej
10:00 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka
10:20 Pamiętaj o mnie...; koncert życzeń
10:45 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Kolejowy smak
11:10 Książki z górnej półki; Książka tygodnia
11:20 Klan; odc. 670 (23'); telenowela TVP
11:40 Klan; odc. 671 (23'); telenowela TVP
12:05 Klan; odc. 672 (23'); telenowela TVP
12:30 Wideoteka Dorosłego Człowieka; program przypominający największe gwiazdy muzyki lat 60, 70 i 80
13:00 Wiadomości
13:10 Dom; cz. II odc. 18 - Trzecie kłamstwo (86'); serial TVP
14:40 Tam gdzie jesteśmy; Krakowianin w Turynie; reportaż Jolanty Roman-Stefanowskiej
15:10 Święta wojna; odc. 45 - Wczasy przetrwania (26'); serial TVP
15:35 Śniadanie na podwieczorek
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Takie kino
17:30 Na dobre i na złe; odc. 121 - Kłopotliwa miłość (49'); serial TVP (STEREO)
18:20 Czterdziestolatek - 20 lat później; odc. 5/15 - Puste krzesło, czyli nie wierzę w Św. Mikołaja (55'); serial TVP
19:15 Dobranocka; Dinusie; odc. 29/52 - Figlarny Piotruś; serial animowany prod. USA
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
19:57 Pogoda
20:05 Dom; cz. II odc. 18 - Trzecie kłamstwo  (86'); serial TVP
21:30 Vabank II, czyli riposta; 1984  komedia prod. polskiej (98'); reż: Juliusz Machulski; wyk: Jan Machulski, Leonard Pietraszak, Bronisław Wrocławski
23:05 Takie kino
23:35 Panorama
23:55 Sport-telegram
23:58 Prognoza  pogody
00:10 Na dobre i na złe; odc. 121 - Kłopotliwa miłość (49'); serial TVP (STEREO)
00:55 Takie kino
01:15 Dinusie; odc. 29/52 - Figlarny Piotruś; serial animowany prod. USA
01:30 Wiadomości
01:49 Sport
01:54 Pogoda
02:00 Zaginiona; odc. 1/7 - Odjazd (48'); 2002  serial TVP; reż: Andrzej Kostenko; wyk: Agnieszka Grochowska, Danuta Stenka, Jan Frycz i inni.
02:50 Dom; cz. II odc. 18 - Trzecie kłamstwo (86'); serial TVP
04:20 Czterdziestolatek - 20 lat później; odc. 5/15 - Puste krzesło, czyli nie wierzę w Św. Mikołaja (55'); serial TVP
05:15 Prowokator; 1995  film fab. prod. polsko-angielsko-czeskiej (89'); reż: Krzysztof Lang; wyk: Bogusław Linda, Krzysztof Pieczyński, Danuta Stenka
06:45 Święta wojna; odc. 45 - Wczasy przetrwania (26'); serial TVP
07:10 Takie kino
07:45 Zakończenie programu


Le Cinema
14.00 Co za życie (Such Is Life / Sant Ar Livet) komedia, Szwecja, 1996, 126 min
16.20 Eline Vere (Eline Vere) dramat, Francja / Belgia / Holandia, 1991, 79 min
18.15 Flamenco (Flamenco) film muzyczny, Hiszpania, 1995, 98 min
20.00 Dokument. Za kulisami: Edi. Studio Company, 2002, 30 min
20.30 Rytuał (The Rite / Riten) dramat, Szwecja, 1969, 73 min
21.45 Bądźcie znowu razem (Cuando Vuelvas Mi Lado) dramat, Hiszpania, 1999, 97 min
23.30 Tajemnica "Klika" (1 z 7): Piękno ciała (Click Series (1 of 7): The Body Beautiful) film erotyczny, Wielka Brytania, 1997, 90 min
01.00 Klatka szaleńców I (La Cage Aux Folles I) komedia, Francja, 1979, 91 min.

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.)
07.35 Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.)
08.20 Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.)
09.50 Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.)
10.40 Wyzwania losu (I Dare You) (45 min.)
11.30 Zadziwiający ludzie (Amazing People) (25 min.).
11.55 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
13.15 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
14.05 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
14.45 Zawodowcy (Professionals) (50 min).
15.35 Zawodowcy (Professionals) (50 min).
16.25 Trex (Trex) (25 min.).
16.50 Trex (Trex) (25 min.).
17.15 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
17.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.05 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
18.35 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
19.00 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
19.30 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
19.55 łowcy nagród (American Bounty Hunter) (55 min.).
20.45 W Walce o życie (Critical Incident) (55 min.).
21.40 W Walce o życie (Critical Incident) (55 min.).
22.35 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
23.05 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
23.30 Zadziwiający ludzie (Amazing People) (25 min.).
23.55 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
00.45 łowcy nagród (American Bounty Hunter) (55 min.).
01.35 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
02.00 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
02.30 Zawodowcy (Professionals) (50 min).
03.20 Zawodowcy (Professionals) (50 min).
04.10 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
04.35 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
05.00 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
05.25 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)

Romantica
06.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 59) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
07.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 60) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
08.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 61) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
09.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 62) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
10.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 63) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
11.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 90) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
12.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 91) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
13.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 92) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
14.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 93) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
15.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 94) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
16.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 59) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
17.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 60) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
18.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 61) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
19.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 62) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
20.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 63) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
21.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 90) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
22.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 91) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
23.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 92) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
24.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 93) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
01.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 94) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).

MiniMax
06.00      W jeżynowym grodzie: Opowieść letnia odc. 2 
06.25      Mamemo odc. 2 
06.30      Bajki Bolka i Lolka: Królowa śniegu odc. 13 
06.40      Dixie: Budyniowe gaje odc. 1 
06.50      Dixie: Piątaki odc. 2 
07.00      Nieustraszeni ratownicy: Burza odc. 5 
07.25      Nieustraszeni ratownicy: Meteor odc. 6 
07.50      Pitaszki: Głuchy telefon odc. 3 
08.20      Królik Milczek: Na wysypisku odc. 14 
08.25      Arnold: Jak pozbyć się Ruth odc. 7 
08.50      Moje miasto: Hongkong odc. 8 
09.05      Wyspa przygód: Grunt to forsa odc. 32 
09.30      W jeżynowym grodzie: Zimowa Opowieść odc. 4 
09.55      Mamemo odc. 4 
10.00      Dixie: Łatwizna odc. 6 
10.10      Dixie: Witajcie w Ptaszewie odc. 7 
10.20      Pampalini, łowca zwierząt: Pampalini i hipopotam odc. 1 
10.30      Nieustraszeni ratownicy: Pożar i wybuch wulkanu odc. 9 
10.55      Nieustraszeni ratownicy: Zawał odc. 10 
11.20      Pitaszki: Pitaszki w czerni odc. 5 
11.50      Królik Milczek: Królicza mucha odc. 21 
11.55      Arnold: Konkurs ortograficzny odc. 14 
12.20      Moje miasto: Moskwa odc. 15 
12.35      Wyspa przygód: Australijskie wakacje odc. 39 
13.00      W jeżynowym grodzie: Opowieść jesienna odc. 3 
13.25      Mamemo odc. 3 
13.30      Dixie: Szalony kelner odc. 3 
13.40      Dixie: W krainie błot odc. 4 
13.50      Dixie: Sezon ogórkowy odc. 5 
14.00      Nieustraszeni ratownicy: Wyciek na wodach Afryki odc. 7 
14.25      Nieustraszeni ratownicy: Jak już pada, to na całego odc. 8 
14.50      Pitaszki: Wzlot i upadek odc. 4 
15.20      Królik Milczek: Biurowiec odc. 15 
15.25      Arnold: Lista odc. 8 
15.50      Moje miasto: Jerozolima odc. 9 
16.05      Wyspa przygód: Aukcja odc. 33 
16.30      W jeżynowym grodzie: Zimowa Opowieść odc. 4 
16.55      Mamemo odc. 4 
17.00      Podwieczorek u Mini i Maxa: Lingwiści i języki wieża Babel
17.30      Nieustraszeni ratownicy: Pożar i wybuch wulkanu odc. 9 
17.55      Nieustraszeni ratownicy: Zawał odc. 10 
18.20      Pitaszki: Pitaszki w czerni odc. 5 
18.50      Królik Milczek: Królicza mucha odc. 21 
18.55      Arnold: Konkurs ortograficzny odc. 14 
19.20      Moje miasto: Moskwa odc. 15 
19.35      Wyspa przygód: Australijskie wakacje odc. 39

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.