FANDOM


Tvp1 logo

6.30 Rok w ogrodzie
7.00 Agrolinia - pr. rolniczy
8.00 Wiadomości
8.10 Prognoza pogody
8.15 Plemię [20] - serial SF
8.40 Ziarno - program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
9.05 Wirtul@ndia - program dla młodych widzów
9.35 Walt Disney przedstawia: Mała księga dżungli (16) - serial animowany; Trzymajmy się razem - serial dla młodzieży
10.50 Kolejka - Lista przebojów
11.15 To niesamowite! [21] - serial dla młodzieży
11.45 Moda jak pogoda: Kolekcje dyplomowe
12.10 Podróżnik: Ziemia Salzburska - magazyn
12.30 Co Pani na to? - program publicystyczny
13.00 Wiadomości
13.10 Zabawy językiem polskim - teleturniej językowy
13.35 Zwierzęta świata: Stwór nie z tego świata. Modliszka (1/2) - film dok.
14.10 Wielki pan - komedia, franc.-wł. 1965
15.40 Między nami - talk-show
16.10 Moda na sukces [1775] - serial prod. USA
16.35 Szczyt NATO w Pradze
17.00 Teleexpress
17.20 Sportowy Express
17.25 Gość Jedynki
17.40 Plebania /233/ - serial TVP
18.05 Lokatorzy: W imię przyjaźni - serial TVP
18.35 Jaka to melodia? - quiz muzyczny
19.05 Wieczorynka: Przygody ośliczki Tosi - Tosia i balon
19.30 Wiadomości
19.50 Sport; Pogoda
20.10 Twierdza - film sensacyjny, USA 1996
22.30 Studio sport: Gala boksu zawodowego - walka Krzysztof Diablo Włodarczyk - Ismael Abdul
23.35 Miasto śmierci - thriller, USA 1990
1.20 Kino w podróży: Drugstore Cowboy - film obyczajowy, USA 1989
3.00 Sprawiedliwość na 18 kołach (15) Tajemnica Marvina - serial sensacyjny
3.45 Zakończenie programu
CHUDA DWÓJKA

6.50 Studio urody - magazyn
7.00 Echa tygodnia
7.30 Spróbujmy razem - magazyn dla niepełnosprawnych
8.00 M jak miłość [93] - serial TVP (powt.)
8.45 Ojczyzna-polszczyzna: Wiec i druzgotać - program prof. Jana Miodka
9.00 50 lat TVP: Henryk Czyż Nie taki diabeł straszny (2) - koncert
9.30 Komputer i świat - magazyn
10.00 Nie ma cudów [1/6]: Magiczne manewry - serial dokumentalny
10.30 Kręcioła - program dla młodzieży
10.50 Arka Noego - magazyn przyrodniczy
11.15 Kino bez rodziców: Tom i Jerry - serial animowany
11.50 Pożyczalscy - komedia obyczajowa, ang. 1979
13.30 30 ton! Lista, lista - lista przebojów
14.00 Familiada; odc. 895; teleturniej
14.30 Złotopolscy [460]: Sny policjanta - telenowela
15.00 Wielka gra - teleturniej
16.00 Śpiewające Fortepiany; odc.53; teleturniej muzyczny[stereo]
17.00 A niech gadają - koncert zespołu Ich Troje
18.00 Program lokalny
18.30 Panorama
18.55 Prognoza pogody
19.05 Świat obok nas: Pozdrowienia z Groznego - film dokumentalny
20.00 Kraj się śmieje (1): Schody i kariery - program rozrywkowy
21.00 Herbatka u Tadka - program rozrywkowy
21.50 Słowo na niedzielę
22.00 Panorama
22.20 Sport telegram
22.30 Prognoza pogody
22.35 Dobry wieczór, dobre kino: Gra w życie - film sensacyjny, USA 1999
0.10 Strefa śmierci - film przygodowy, USA 1993
1.50 Muzyka na dobranoc: Krawczyk i Bregović
2.35 Zakończenie programu
TVP3 Łódź 2001

06.30 Seriale dla dzieci
07.30 Kurier
07.45 Łódzkie Wiadomości Dnia - 100 sekund
07.45 Nie tylko Wawel
08.00 Przygody szewczyka Grzesia - serial animowany
08.30 Kurier
08.45 Impresje
09.00 Transmisja obrad Sejmu RP
09.30 Kurier
09.35 Transmisja obrad Sejmu RP
10.30 Kurier
10.35 Transmisja obrad Sejmu RP
11.30 Kurier
11.35 Transmisja obrad Sejmu RP
12.30 Kurier
12.35 Transmisja obrad Sejmu RP
13.30 Kurier
13.35 Transmisja obrad Sejmu RP
14.30 Kurier - program informacyjny
14.35 Transmisja obrad Sejmu RP
15.30 Kurier
15.35 Transmisja obrad Sejmu RP
16.00 Tydzień z ŁWD
16.30 Kurier
16.45 Młodzież kontra - program publicystyczny
17.30 Kurier
17.35 Świat - magazyn międzynarodowy
18.00 Łódzkie Wiadomości Dnia
18.30 Kurier
18.35 Regiony kultury - magazyn kulturalny
18.45 50 lat TVP: Dom (23): Kolejka do życia - serial obyczajowy
20.30 Kurier - program informacyjny
20.55 Przegląd gospodarczy - magazyn ekonomiczny
21.20 ZUS radzi: Samozatrudnienie - program poradnikowy
21.30 Kurier
21.45 Łódzkie Wiadomości Dnia
22.00 Sport
22.30 Kurier
22.45 Sport
23.00 Mistrzostwa Świata w podnoszeniu ciężarów
00.35 Tata - film dokumentalny, Kanada
01.30 Zakończenie programu
Polsat-2

6.00 Muzykogranie
6.55 Twój lekarz oraz Wystarczy chcieć
7.25 Magazyn redakcji programów religijnych
7.55 Jednorożec Kleo [17]
8.25 Psotny Bill [41]
8.55 Hugo
9.30 Power Rangers [258]
9.55 Hitmania
10.50 Miłość i zdrada -film USA
12.30 Sissi - młoda cesarzowa Niemcy
14.30 Promenada sukcesu
15.10 4x4
15.45 Informacje
15.55 Prognoza pogody
16.00 Najzabawniejsze zwierzęta świata [50]
16.25 Apetyt na miłość 3 [38]
16.55 Roswell: w kręgu tajemnic [25]
17.50 Asy z klasy [35]
18.45 Informacje i sport
19.05 Prognoza pogody
19.15 Kuba Wojewódzki [14]
20.10 Bar - Gorące krzesła - widowisko rozrywkowe
21.20 Szpital na perypetiach [11]
21.30 Losowanie LOTTO
21.55 Bar - wyniki
22.15 Życzenie śmierci 3 - film USA
0.00 Bar bez cenzury
2.10 Sissi - młoda cesarzowa, Niemcy
4.05 Muzyka na BIS
Logo-19

5.40 Telesklep
7.40 Animaniacy [64/65] - serial
8.05 Action Man [11/26]- serial
8.30 Automaniak - magazyn motoryzacyjny
9.00 Zdrowie - magazyn
9.30 Telegra - teleturniej interaktywny na żywo
10.30 VIVA Polska! - program muzyczny
12.30 Usterka - serial fab.
13.00 Chicago - serial fab.
13.30 Legendy Kung-Fu [25/44] - serial
14.30 Maraton uśmiechu - program rozrywkowy
15.00 Tylko miłość - program rozrywkowy
16.20 Agent [7]
17.20 Kto Was tak urządził? - magazyn
17.50 13 posterunek 2 [10/42]- serial
18.30 Ale plama - program rozrywkowy
19.00 TVN Fakty
19.35 Uwaga! - magazyn
20.00 We dwoje - program rozrywkowy
21.20 Droga do gwiazd - program rozrywkowy
22.35 Parszywa dwunastka - film wojenny USA
1.25 Kasia i Tomek [24] - serial komediowy, Polska
1.50 Impuls - film sens.
TV 4 2000-2006 logo

6.00 Przygody Rin Tin Tina
6.30 Przygody Maxa i Molly
7.00 V Max
7.30 Głębia. Mieszkańcy otchłani - film dok. (powt.)
8.30 Gęsia kórka (powt.)
9.00 Przygody Maxa i Molly
9.30 Przygody Rin Tin Tina
10.00 Menażeria (18) - serial obycz. USA
11.00 M.A.S.H. (9) - serial kom. USA
11.30 Jak pan może, panie doktorze? (9) - serial kom. USA
12.00 Głębia. Mi lkańcy otchłani - film dok.
13.00 Tilt TV
13.30 V Max
14.00 Mały buntownik - dramat USA, 1935 (68 min)
15.15 Gepardy - wyścig o życie - film dok.
15.45 KINOmaniaK
16.00 Herkules (10) - serial fantast. USA
16.50 Przygody Sindbada Żeglarza (21) - serial przygod. USA
17.45 Dziennik
18.05 Nie dostaniesz deseru, zanim nie skosisz trawnika, tato - kom. USA, (90 min)
19.30 Gęsia skórka (13) - serial dla młodzieży kanad.
20.00 Nad złotym jeziorem - film obycz. USA, 1981 (105 min)
21.55 Na wirażu (21) - serial sens. kanad.
22.50 To się w głowie nie mieści - magazyn
23.15 Drogówka - magazyn
23.45 Posłaniec prawiedliwości - film sens. USA, 1992 (92 min)
1.35 Przestrzeń umysłu (2) - koncert
2.35 Muzyczny VIP
3.10 Zakończenie programu

TVN 7
6.35 Telesklep 
8.05 He-man i władcy wszechświata - serial anim. 
8.30 Zorro - serial anim.
8.55 Gang dobermanów - kom. sens. USA, 1972 (95 min) 
10.30 (na żywo) łamisłówka - teleturniej 
11.30 Jezebel - film obycz. USA, 1938 (125 min) 
13.35 Zatoka Marlina 2 (5/21) - serial przygod. USA
14.35 Tenbit GSM
15.05 Styl - magazyn mody
15.35 Czynnik PSI (21/22) - serial SF kanad.
16.30 (na żywo) łamisłówka - teleturniej
17.20 Tajemniczy Mikołaj - film przygod. USA
19.05 Asy wywiadu (4/13)- serial sens. USA
20.00 Więcej czadu! - film obycz. USA, 1990, reż. Al- lan Moyle, wyk.: Christian Stater (98 min)
22.00 Ślepy zaułek - film sens. USA (powt.)
23.50 Potajemne igraszki 3 - film erot. USA, 1994 (90 min)
1.30 Feliks - przyjaciel na całe życie (9, 10/15) - serial obycz. niem.
3.10 Zakończenie programu 

Tvpoloniaekran

06:00 Na dobre i na złe; odc. 104 -Szczęście za kratami; telenowela prod. TVP (STEREO); wyk: Małgorzata Foremniak, Artur Żmijewski, Krzysztof Pieczyński, Ewa Skibińska
07:00 Echa tygodnia; (program w języku migowym)
07:30 Wieści polonijne; powt.
07:45 Petersburska Polonia; reportaż Małgorzaty Siennickiej
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Zaproszenie; Gawęda krajoznawcza Wojciecha Nowakowskiego; program krajoznawczy Wojciecha Nowakowskiego
08:40 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:05 Grupa specjalna Eko; odc. 26/26 Mała hipek, duża plajta; serial animowany prod. australijskiej
09:30 Kapela Pieczarków
10:00 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka; powt.
10:20 Ludzie listy piszą
10:45 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza
11:10 Książki z górnej półki; Książka tygodnia
11:20 Klan; odc. 621; telenowela TVP; powt.
11:45 Klan; odc. 621; telenowela TVP; powt.
12:05 Klan; odc. 623; telenowela TVP; powt.
12:30 Sami o sobie-polonijne media w USA
13:00 Wiadomości
13:10 Dom; cz. 1/12 - Co ty tu robisz człowieku?; 1996  serial TVP; wyk: Halina Rowicka, Tomasz Borkowy, Bożena Dykiel, Jan Englert
14:40 Tam gdzie jesteśmy; My już tutaj Sybiracy; reportaż
15:10 Święta wojna; odc. 28- Europejczyk; serial prod.TVP; wyk: Krzysztof Hanke, Zbigniew Buczkowski, Joanna Bartel
15:35 Śniadanie na podwieczorek
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:30 Na dobre i na złe; odc. 104 - Szczęście za kratami; telenowela prod. TVP (STEREO); wyk: Małgorzata Foremniak, Artur Żmijewski, Krzysztof Pieczyński, Ewa Skibińska; powt.
18:25 Czterdziestolatek; odc. 9-Rodzina, czyli obcy w domu; serial komediowy prod. polskiej; reż: Jerzy Gruza; wyk: Andrzej Kopiczyński, Anna Seniuk, Irena Kwiatkowska, Leonard Pietraszak, Roman Kłosowski
19:15 Dobranocka; Dinusie; odc. 12-Rabuś Hood; serial animowany prod. USA
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
19:58 Pogoda
20:00 Ziemia obiecana; odc. 1; 1974  serial TVP; reż: Andrzej Wajda; wyk: Daniel Olbrychski, Wojciech Pszoniak,Andrzej Seweryn
20:50 Ziemia obiecana; odc.2; serial TVP
22:00 Dom; odc. 1/12- Co ty tu robisz człowieku?; serial prod. polskiej (1996); reż: Jan Łomnicki; wyk: Tomasz Borkowy, Halina Rowicka, Jan Englert, Bożena Dykiel; powt.
23:30 Sztuka kochania; 1989  komedia prod. polskiej (98'); reż: Jacek Bromski; wyk: Joanna Trzepiecieńska, Piotr Machalica, Piotr Polk, Anna Romantowska
01:15 Dinusie; odc.12 - Rabuś Hood; serial animowany prod. USA; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:49 Sport; powt.
01:54 Pogoda; powt.
02:00 Billboard; 1998  film fab. prod. polskiej [tylko dla dorosłych]; reż: Łukasz Zadrzyński; wyk: Rafał Maćkowiak, Andrzej Seweryn, Bogusław Linda, Piotr Fronczewski
04:00 Na dobre i na złe; odc. 104 - Szczęcie za kratami; telenowela prod. TVP (STEREO); wyk: Małgorzata Foremniak, Artur Żmijewski, Krzysztof Pieczyński, Ewa Skibińska; powt.
04:55 Ekstradycja 3; odc. 7/10; serial sensacyjny prod. polskiej; reż: Wojciech Wójcik
05:50 Czterdziestolatek; odc. 9-Rodzina, czyli obcy w domu; serial komediowy prod. polskiej; reż: Jerzy Gruza; wyk: Andrzej Kopiczyński, Anna Seniuk, Irena Kwiatkowska, Leonard Pietraszak, Roman Kłosowski; powt.
06:45 Dom; odc. 1/12 - Co ty tu robisz człowieku?; serial TVP; reż: Jan Łomnicki; wyk: Tomasz Borkowy, Halina Rowicka, Jan Englert, Bożena Dykiel; powt.
08:15 Zakończenie programu
Puls logo 1

09.45 Telesklep
11.00 Seriale animowane
11.45 Gumitycy - pr. satyryczny
12.30 Dotyk anioła (168) - serial obyczajowy
13.30 Martin rycerz: Opowieści (38) - serial animowany
14.00 Archiwum XX wieku: Wejdą, nie wejdą - magazyn historyczny
14.30 Jednostka Kisiel (1) - film dokumentalny
15.30 Globtroter - magazyn podróżniczy
16.00 Realautoklub.pl - magazyn motoryzacyjny
16.30 Rodzina Straussów (5) - serial biograficzny
17.30 Usta przebojów filmowych - magazyn
18.00 Arsene Lupin (12) - serial sensacyjny
19.00 Jednostka Kisiel (1) - film dokumentalny (powt.)
20.00 Czarno-biały - rozmowy na tematy duchowe
20.25 Resurrection Boulevard (19) - serial obyczajowy
21.15 Pogotowie lotnicze (27) - serial sensacyjny
22.10 Usta przebojów filmowych - magazyn
22.40 Globtroter - magazyn podróżniczy
23.10 Pogotowie lotnicze (27) - serial sensacyjny
00.00 Zakończenie programu
Canal logo

07:05 Łapu capu - Magazyn , 10 min.
07:15 Minisport + - Program sportowy , 10 min.
07:25 Diabelski młyn - Magazyn filmów animowanych , 35 min.
08:00 Teletubbies 2 - Serial animowany (dzieci) , Wielka Brytania 1997 , 25 min.
08:25 Człowiek, jakich wielu - Film obyczajowy , John Lvoff , Jerzy Radziwiłłowicz,Maria de Medeiros,Danuta Stenka,Zbigniew Zapasiewicz,Isabel Ruth,Amandio Pinheiro,Tomasz Preniasz-Strus , Francja 2002 , 100 min.
10:05 Skradzione jutro - Thriller , Jason Priestley , Nicholas Lea,Holt McCallany,Jason Priestley,Kari Wuhrer,Bob Clendenin , USA 2000 , 90 min.
11:35 Kierunek Mars - Film dokumenatalny , Wielka Brytania 2001 , 55 min.
12:30 Rozkodowany Bugs Bunny - Magazyn filmów animowanych , 60 min.
13:30 Aktualności filmowe - Magazyn , 30 min.
14:00 Aktualności muzyczne - Magazyn muzyczny , 30 min.
14:30 Łapu capu - Magazyn , 10 min.
14:40 Gwiazdkowy deser - Film obyczajowy , Daniele Thompson , Sabine Azéma,Emmanuelle Béart,Charlotte Gainsbourg,Claude Rich,Françoise Fabian,Christopher Thompson,Jean-Pierre Darroussin , Francja 1999 , 105 min.
16:25 Poznaj mojego tatę - Komedia , Jay Roach , Robert De Niro,Ben Stiller,Teri Polo,Blythe Danner,Nicole DeHuff,Jon Abrahams,Owen Wilson , USA 2000 , 105 min.
18:10 Kuchnia filmowa: Poznaj mojego tatę - Film dokumentalny , 15 min.
18:25 Rugratsy w Paryżu - Film animowany , Stig Bergqvist, Paul Demeyer , Christine Cavanaugh,Elizabeth Daily,Cheryl Chase,Tara Strong,Kath Soucie,Cree Summer,Joe Alaskey , USA 2000 , 80 min.
19:45 Pizza i pasja - Film krótkometrażowy , 15 min.
20:00 Stracone dusze - Horror , Janusz Kamiński , Winona Ryder,Ben Chaplin,Sarah Wynter,Philip Baker Hall,John Hurt,Elias Koteas,Brian Reddy , USA 2000 , 95 min.
21:35 Próba sił - Thriller , Chuck Russell , Kim Basinger,Jimmy Smits,Holliston Coleman,Rufus Sewell,Angela Bettis,Christina Ricci,Michael Gaston , Niemcy/USA 2000 , 105 min.
23:20 Omen II _ Damien - Horror , Don Taylor , William Holden,Lee Grant,Jonathan Scott-Taylor,Robert Foxworth,Nicholas Pryor,Lew Ayres,Sylvia Sidney , USA 1978 , 105 min.
01:05 Amazonki i gladiatorzy - Film sensacyjny , Zachary Wientraub , Patrick Bergin,Jennifer Rubin,Richard Norton,Nichole Hiltz,Wendi Winburn,Melanie Gutteridge,Mary Tamm , USA 2001 , 95 min.
02:40 Sara - Film sensacyjny , Maciej Ślesicki , Bogusław Linda,Agnieszka Włodarczyk,Cezary Pazura,Marek Perepeczko,Stanisław Brudny,Sławomir Sulej,Dorota Maciejewska , Polska 1997 , 110 min.
04:30 Przerwy w dostawie prądu - Film krótkometrażowy , 10 min.
04:40 Klubowicze - Film obyczajowy , Saul Rubinek , Alan Alda,Steven Weber,Brad Garrett,Jenna Byrne,David Deblinger,Jerry Grayson,Robert Weil , USA 2001 , 105 min.
06:25 Comedie Polonaise - Film dokumentalny , Polska 2002 , 30 min.

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
07.15 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
07.40 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
08.10 Pamiętam (I Remember) (55 min.).
09.00 Planeta żywiołów (Untamed Earth) (50 min.).
09.50 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
11.05 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
11.30 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
11.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
12.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.10 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.35 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
14.00 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
14.25 Pościgi policyjne (High Speed Pursuits) (50 min.).
15.20 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
16.10 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
16.35 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00 Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
17.30 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
17.55 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
18.15 Pościgi policyjne (High Speed Pursuits) (50 min.).
19.10 Psi patrol (Dog Squad) (25 min.).
19.35 Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes ...) (25 min.).
20.00 Szkoła lotników (Flying Soldiers) (25 min.).
20.30 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
21.20 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
22.10 Nowojorskie Służby Ratownicze (New York Emergency) (55 min.).
23.05 Pamiętam (I Remember) (55 min.).
23.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
00.20 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
00.45 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
01.35 Nowojorskie Służby Ratownicze (New York Emergency) (55 min.).
02.30 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
03.20 Psi patrol (Dog Squad) (25 min.).
03.45 Bohaterscy ratownicy (Wild Heroes ...) (25 min.).
04.10 Szkoła lotników (Flying Soldiers) (25 min.).
04.40 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
05.05 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).

Romantica
06.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 74) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
07.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 75) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
08.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 76) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
09.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 77) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
10.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 78) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
11.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 5) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
12.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 6) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
13.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 7) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
14.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 8) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
15.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 9) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
16.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 74) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
17.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 75) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
18.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 76) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
19.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 77) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
20.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 78) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
21.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 5) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
22.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 6) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
23.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 7) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
24.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 8) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
01.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 9) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).

HBO
06:30 Na planie, odc. 46 (On The Set Ep. 046) magazyn filmowy, USA 2002, 22 min.
07:00 Goście w Ameryce (Just Visiting) komedia, Francja 2001, 84 min., reż. Jean-Marie Poire, wyk. Jean Reno, Christian Clavier
08:30 102 dalmatyńczyki (102 Dalmatians) familijny, USA 2000, 96 min., reż. Kevin Lima, wyk. Glenn Close, Gerard Depardieu
10:10 Gwiazdy Hollywood - Steve Martin (Hollywood Superstars: Steve Martin) dokumentalny, USA, 26 min.
10:40 W pustyni i w puszczy, odc. 2 serial przygodowy, Polska 2001, 50 min.
11:35 Największe wydarzenia XX wieku, odc. 5 (The Biggest Events Of 20th Century Ep. 05) dokumentalny, USA, 44 min.
12:25 Porzuceni (Un Couple Modele) komedia romantyczna, Francja 2001, 94 min., reż. Charlotte Brandstrom, wyk. Pierre Arditi, Bernard Le Coq
14:05 Cinema, cinema, odc. 47 (Cinema Cinema Cinema V. (914) Ep. 47) magazyn filmowy, USA 2002, 23 min.
14:30 Cudotwórczyni (The Miracle Worker) dramat, USA 2000, 84 min., reż. Nadia Tass, wyk. Alison Elliott, Hallie Kate Eisenberg
16:00 Mali bohaterowie 2 (Little Heroes 2) familijny, USA 2000, 86 min., reż. Henri Charr, wyk. Thomas Garner, Brad Sergi
17:30 Bonhoeffer, sługa boży (Bonhoeffer: Agent Of Grace) dramat, Kanada 2000, 85 min., reż. Eric Till, wyk. Ulrich Tukur, Tatjana Blacher
19:00 Goście w Ameryce (Just Visiting) komedia, Francja 2001, 84 min., reż. Jean-Marie Poire, wyk. Jean Reno, Christian Clavier
20:30 Na planie, odc. 46 (On The Set Ep. 046) magazyn filmowy, USA 2002, 22 min.
21:00 HBO na stojaka! Przeboje program rozrywkowy, Polska 2001, 60 min., reż. Janusz Zaorski
22:00 Mroczna dzielnica (Exit Wounds) film akcji, USA 2001, 97 min., reż. Andrzej Bartkowiak, wyk. Steven Seagal, DMX
23:40 Siostra Betty (Nurse Betty) komedia kryminalna, USA 2000, 105 min., reż. Neil Labute, wyk. Renee Zellweger, Morgan Freeman
01:25 Odkupienie (Resurrection) thriller, USA 1999, 103 min., reż. Russell Mulcahy, wyk. Christopher Lambert, Robert Joy
03:10 Czarna komedia (Dancing In September) komedia, USA 2000, 101 min., reż. Reggie Rock Blythewood, wyk. Isaiah Washington, Nicole Ari Parker
04:50 Cudotwórczyni (The Miracle Worker) dramat, USA 2000, 84 min., reż. Nadia Tass, wyk. Alison Elliott, Hallie Kate Eisenberg 

DR1 logo 2002

11.10 Kom ned og leg
11.30 Viften
12.00 TV-avisen
12.10 DR-Dokumentar - Fort Danmark
13.10 Ude i naturen: Fisketur påsøen (3:4)
13.40 OBS
14.00 Made in Denmark: Frit fald (3:4)
15.30 Westlife special
16.00 Boogie
17.10 Meningen med livet (6:10)
17.40 Før søndagen
17.50 Held og Lotto
18.00 Kaj og Andrea i Melodi Grand Prix (3:4)
18.30 TV-avisen med Vejret
18.55 SportNyt
19.05 Mr. Bean
19.30 Plan B (3:6) (R)
20.00 aHA!
20.40 Familien Gelinde (kv - 1944)
21.55 Hercule Poirot: Evil Under the Sun (kv - 2000)
23.35 Politiagenterne - Stingers (53)
00.20 Torsdag i 2’eren
00.50 Boogie
01.50 Godnat
DR2 logo 2002

13.30 Troens ansigter (7:8)
13.45 Danske digtere (7:8)
14.00 Stress (3:7)
14.30 Påsporet af slægten (4:5)
15.00 Lær for livet (11:14)
15.30 Nyheder fra Grønland (28)
16.00 Carl Nielsen Maraton (3:6) (16:9)
17.00 Indersporet
17.10 Gyldne Timer
18.00 Meningen med livet (7:10)
18.30 Ude i naturen: Fjorden (4:4)
19.00 Bestseller Samtalen
19.30 Delia Smith - Vintermad (6:12)
20.00 Temalørdag: I Love the Nightlife - histo
23.00 Deadline
23.20 Bertelsen - De Uaktuelle Nyheder efterår 2002
23.50 Coupling - kærestezonen (18)
00.20 Tjek på Traditionerne (6:10)
00.50 Godnat
NRK1 logo

10.20 V-cup langrenn: 5 km fri, kvinner
11.25 V-cup langrenn: 10 km fri, menn
12.45 Vi er fra ...: Kroatia
13.00 MedieMenerne
13.30 Urix
14.00 Ut i naturen: Ikke mer rør!
14.25 NRKs sportslørdag
14.25 V-cup langrenn
15.30 Sport i dag: Nyheter, reportasjer, resultatservice
16.00 Tippekampen: Wolverhampton - Nottingham Forest
18.00 Barne-tv
19.00 Lørdagsrevyen
19.45 Lotto-trekning
19.55 Fleksnes: Fysiske fordeler
20.30 Tore på sporet
21.40 Med hjartet på rette staden - Heartbeet (10:24)
22.30 Fakta på lørdag: Et apeliv
23.20 Kveldsnytt
23.40 Lottomillionæren - Waking Ned (kv - 1998)
NRK2 logo

15.45 Livet i Paradise
17.15 MedieMenerne
17.45 VG-lista Topp 20
19.30 Safari - i kunst og omegn
20.00 Siste nytt
20.10 Profil: Ung, vakker og begavet
21.00 Tatt av toget - Express, express (kv - 1997)
22.15 Siste nytt
22.20 Beat for beat - tone for tone
23.20 Først & sist
00.05 mPetre tv
SVT1 logo 2001

10.30 Skidor: Världscupen i Kiruna
13.15 Tiger
13.45 P.S.
14.15 Nya rum
14.45 Mat
15.25 Cleo
15.55 Bella bland kryddor och kriminella
16.55 På spåret
17.55 Alpint: Världscupen i Park City
18.15 Bolibompa
18.16 Världens minsta lillasyster
18.45 Allra mest tecknat
19.30 Rapport
19.45 Sportnytt
20.00 Expedition: Robinson
21.00 Alpint: Världscupen i Park City
21.40 Humor i public service
22.10 Veckanskonsert: Under Orions bälte
23.05 Rapport
23.10 Sopranos
00.10 Farlig omväg
SVT2 logo 2001

11.00 Teckenlådan
11.15 Salt & peppar
11.30 Kolla
11.45 Nyhetstecken - lördag
12.00 Debatt
13.00 Kamera: Cirkus Åke Skogh
14.00 Värsta språket
14.30 Mediemagasinet
15.00 Vetenskapens värld
16.00 Den blå planeten
17.00 Landet runt
17.45 Lotto
17.55 Helgmålsringning
18.00 Aktuellt
18.15 Alpint: Världscupen i Park City
19.00 Himmel & jord
19.30 Laura Trenter presenterar: Pappa polis
20.00 Les Misérables
20.50 Moderna SVT
21.00 Aktuellt
21.15 Paradisets barn
00.15 Taxa
00.55 Musikbyrån
Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.