FANDOM


Logo

06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości:6.05,6.30,7.00,7.30
08:00 Wiadomości
08:10 Pogoda
08:10 Klan; odc.771; telenowela TVP
08:35 Klan; odc.772; telenowela TVP
09:00 Dzwonią dzwonki; 1999  film animowany prod. angielskiej (48')
09:45 Plastelinek i przyjaciele; program dla dzieci
10:10 Kiedy zapalają się ognie na choinkach; film animowany prod. rosyjskiej
10:35 Rudolf-czerwononosy renifer; film animowany prod.USA
12:00 Wiadomości
12:10 Nieznana opowieść wigilijna; 2000  film fabularny prod. polskiej (59'); reż: Piotr Mularuk; wyk: Danuta Szaflarska, Piotr Machalica, Krzysztof Stroiński, Sara Muldner i inni
13:10 Elza z afrykańskiego buszu- nowa przygoda; Born Free- A New Adwenture; 1996  film fab.prod.USA; reż: Tommy Lee Wallace; wyk: Jonathan Brandis,Linda Purl,Ariana Richards
14:50 Podróże z Caritas Polską; odc.3 Rok słodkiej wody
15:15 Pora cudów; Season for Miracles; 1999  film fab.prod.USA; reż: Michael Pressman; wyk: Carla Gugino,David Conrad,Laura Dern
16:50 Wigilijne Dzieło Pomocy Dzieciom
17:00 Teleexpress
17:20 Babe - świnka z klasą; Babe; 1995  film fab.prod.australijskiej [stereo]; reż: Chris Noonan
19:00 Wieczorynka; O krasnalach i Wigilii; film animowany
19:30 Wiadomości
19:45 Sport
19:54 Pogoda
19:55 Orędzie Bożonarodzeniowe Prymasa Polski
20:05 Klan; odc.773 - Wigilia; telenowela TVP
20:50 Powiedz tak; Wedding Planner; 2001  komedia romantyczna prod USA; reż: Adam Shankman; wyk: Jennifer Lopez,Matthew McConaughey
22:40 Na świąteczną nutę- Eleni i przyjaciele
23:10 Betlejem wciąż czeka; reportaż
23:50 Transmisja Pasterki z Bazyliki Św. Piotra z udziałem Ojca Świętego
01:30 Ostateczny wyrok - cz.2; Final Justice; 1993  film fab.prod.USA
02:55 Zakończenie programu
Logo-2

07:15 Dwójka Dzieciom; Pierścień i róża; ODC.3/5 Zegnaj,słodkie życie; serial TVP
07:40 Dwójka Dzieciom; Przypadki zwierzojeża; Gwiazdka z Nieba; serial animowany prod. polskiej
07:50 Dwójka Dzieciom; Olimpiada Bolka i Lolka; Slalom
08:00 M jak miłość; odc.179; serial TVP /stereo/
08:50 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00, Prognoza pogody:9:30]
10:10 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Tradycyjny smak
10:35 Ping; Ping; 2000  komedia prod.USA; reż: Chris Baugh; wyk: Judge Reinhold,Clint Howard
12:05 Animals; wigilijny; magazyn
12:35 Autobus przyjedzie znowu; reportaż
13:00 Panorama
13:15 Charlie Brown i szkoła przetrwania; 1977  film animowany prod.USA
14:30 Familiada - odc. 1023; teleturniej
15:00 Złotopolscy; odc.553 Burza; telenowela TVP (STEREO)
15:25 Złotopolscy; odc.554 ZABOBONY; telenowela TVP (STEREO)
16:00 Panorama
16:23 Pogoda
16:25 Film dla niesłyszących; M jak miłość; odc.186; serial TVP /stereo/
17:10 Koncert świąteczny dla rodzin polskich żołnierzy w Iraku; koncert; wyk: Golec uOrkiestra
18:00 Program lokalny
18:30 Panorama
18:51 Pogoda
18:55 Kolędowanie bez barier; koncert; wyk: Beata Kozidrak,Ryszard Rynkowski,Natalia Kulkulska i inni
20:00 Raduj się świecie-kolędy w wykonaniu laureatów "Szansy na sukces"; cz.1
21:05 M jak miłość; odc.187; serial TVP /stereo/
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:24 Pogoda
22:30 Włamywacze; Sneakers; 1992  film sensacyjny prod.USA; reż: Phil Alden Robinson; wyk: Robert Redford,Sidney Poitier,Ben Kinsley
00:30 Trójkąt; The Triangle; 2001  thriller prod.USA /za zgodą rodziców/; reż: Lewis Teague; wyk: Luke Perry, Olivia D'Abo, Dan Cortese, Polly Shannonl.
02:00 Zakończenie programu
Logo-10

6.00 Piosenka na życzenie
6.45 TV Market
7.00 Power Rangers (72) - serial dla młodzieży
7.30 Transformery - anim.
8.00 Poplista
9.00 Słoneczny patrol 8 (144) - serial przygodowy
10.00 Bracia Newton - film kryminalny, USA 1998, reż. Richard Linklater, wyk. Matthew McConaughey, Skeet Ulrich, Gail Cronauer, Vincent D'Onofrio
12.15 Awantura o kasę
13.10 Wybrańcy gwiazd
14.10 Power Rangers (73) - serial dla młodzieży
14.45 Transformery - anim.
15.10 Najzabawniejsze zwierzęta świata
15.45 Informacje
16.10 Narodziny - dramat, USA 1978, reż. Bernard L. Kowalski, wyk. Madeleine Stowe, John Shea, Jane Wyatt, Paul Stewart, Audrey Totter, George Voskovec
18.30 Informacje + sport
19.00 Prognoza pogody
19.05 Gliniarz w przedszkolu - komedia, USA 1990, reż. Ivan Reitman, wyk. Arnold Schwarzenegger, Penelope Ann Miller, Pamela Reed, Linda Hunt
21.10 Kevin sam w domu - komedia sensacyjna, USA 1990, reż. Chris Columbus, wyk. Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern, ok.21.30 Studio LOTTO
23.10 Bohater i Strach - film akcji, USA 1988, reż. William Tannen, wyk. Chuck Norris, Brynn Thayer
0.55 Muzyka na BIS
5.00 Pożegnanie
Logo-19

5.20 Uwaga!
5.40 Prawdziwa miłość (71) - telenowela, Meksyk
6.30 Telesklep
7.10 Biały welon (19) - telenowela, Meksyk
8.00 Scieżki miłości (177) - telenowela, Meksyk
8.50 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego - serial anim.
9.15 Tele Gra
10.15 Rozmowy w toku
11.05 Szeryf z Firecreek - western, USA 1968
13.00 Maraton uśmiechy
13.25 Na Wspólnej (213) - serial obyczajowy, Polska
14.00 Savannah (29) - serial obyczajowy, USA
14.50 Brzydula (131) - telenowela, Kolumbia
15.30 Nikita (74) - serial przygodowy, USA
16.20 Biały welon (20) - telenowela, Meksyk
17.05 Święta w Connecticut - komedia, USA 1992
19.00 TVN Fakty
19.25 Sport
19.35 Pogoda
19.40 Odnawiamy nadzieję
20.15 Twoja droga do gwiazd
21.30 Władza absolutna - film sensacyjny, USA 1997, reż. Clint Eastwood, wyk. Clint Eastwood, Gene Hackman, Ed Harris, Laura Linney, Judy Davis
23.45 Małe, niewinne morderstwo - komedia sensacyjna, USA 1999, reż. Steven Schachter, wyk. William H.Macy, Adam Arkin
1.20 Nikita (72) - serial, USA
2.10 Nic straconego
Logo-tv3krakow

6.50 Echa dnia
7.15 Telezakupy
7.30 Kurier, prognoza pogody
7.45 Kronika
7.55 Pogoda
8.00 Zaproszenie
8.30 Kurier, prognoza pogody
8.45 Gość dnia
9.00 Sfinks zagadki historii − film niem.
9.30 Kurier, prognoza pogody
9.40 Janosik − serial pol.
10.30 Kurier, prognoza pogody
10.45 Telekurier
11.15 Gość dnia
11.30 Kurier, prognoza pogody
11.45 Kolędy Kazimierza Kowalskiego
12.30 Kurier
12.35 Taka była telewizja − film pol.
13.30 Kurier, prognoza pogody
13.50 Agrobiznes
14.00 Teleplotki
14.30 Kurier, prognoza pogody
14.45 Eurotel
15.00 W krainie władcy smoków − serial austral.
15.30 Kurier, prognoza pogody
15.45 Kolędy i pastorałki
16.20 Warto wiedzieć
16.25 Pogoda
16.35 Wigilijne nabożeństwo ewangelickie
17.30 Kurier, prognoza pogody
17.50 Kronika świętokrzyska
17.58 Pogoda
18.00 Kronika
18.30 Kurier kulturalny
18.45 Jan Paweł II − honorowy obywatel Kielc − reportaż
19.00 Podpowiedzi w plenerze − Kolęda Alp
19.20 Warto wiedzieć
19.25 Pogoda
19.30 Gdy śliczna Panna
20.00 Telekurier
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.55 Kolędy Eleni
21.30 Kurier gospodarczy
21.45 Kronika
22.00 Pogoda
22.02 Włodzimierz Tetmajer artysta i polityk
22.15 Głód serca − film pol.
23.45 Homilia Prymasa Polski
23.55 Pasterka z Istebnej
1.00 Prowincjonalne życie − film austral.
2.55 Zakończenie programu
TV 4 2000-2006 logo

6.10 Modna moda
6.35 KINOmaniaK
7.00 Muzyczne listy - magazyn
8.00 Zamek czarodziejów
8.30 Hoboczaki (93) - serial dla dzieci
9.00 Dharma i Greg 4 (16) - serial komediowy
9.30 Daję słowo
10.00 VIP wydarzenia i plotki
10.30 Niebezpieczny umysł - kulisy realizacji
11.00 Cud miłości (63) - telenowela, Peru
11.45 TV Market
12.00 Strefa P - magazyn
12.30 Joker - talk show
13.30 Muzyczne listy - magazyn
14.30 Rozbitkowie (16) - serial przygodowy
15.30 Eek! The Cat - anim.
16.00 Klub przyjaciół Stasia i Nel
16.30 Cud miłości (64) - telenowela, Peru
17.30 Podwójna akcja - As wywiadu (13) - serial
18.00 To się w głowie nie mieści - magazyn
18.30 Daję słowo
19.00 Melodia serc - komedia romantyczna, USA 1999, reż. Bobby Roth, wyk. Naomi Judd, Daniel Speck, Andy Griffith, Joe Oliva
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe
21.27 Prognoza pogody
21.30 Człowiek w żelaznej masce - film kostiumowy, USA 1998
23.20 Droga do Santiago (1) - miniserial, Hiszpania 1999
1.10 Muzyczne listy - magazyn
2.00 Modna moda
2.35 Strefa P - magazyn
3.00 Zakończenie programu
TVN 7 '02 - '08

6.45 Telesklep
7.30 Drew Carey Show (54) - serial, USA
8.00 Alf (93) - serial, USA
8.30 Wiosenna namiętność (13) - telenowela, Argentyna
9.20 Cena miłości (48) - telenowela, Meksyk
10.15 Łamisłówka
11.05 Przygody Supermana (16) - serial, USA
12.00 Mała księżniczka (60) - telenowela, Meksyk
12.55 Telesklep
14.25 Wiosenna namiętność (14) - telenowela
15.20 Cena miłości (49) - telenowela, Meksyk
16.10 Olivier i przyjaciele (1) - serial komediowy, USA
16.40 Alf (94) - serial, USA
17.10 U wodopoju - film dokumentalny
18.05 Przygody Supermana (17) - serial, USA
19.00 Drew Carey Show (55) - serial, USA
19.30 Olivier i przyjaciele (2) - serial komediowy, USA
20.00 Człowiek w żelaznej masce - film przygodowy, Wlk. Brytania-USA 1977, reż. Mike Newell, wyk. Richard Chamberlain, Patrick McGoohan, Louis Jourdan
22.00 Gliniarze na motorach (14) - serial, Niemcy
22.55 Michael - komedia romantyczna, USA 1996, reż. Nora Ephron, wyk. John Travolta, Andie MacDowell, William Hurt
0.50 Hamlet (1) - miniserial obyczajowy, USA 2000, reż. Campbell Scott, Eric Simonson
2.25 Koniec programu
TVP Polonia

06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości: 6:05, 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:10 Pogoda
08:15 Kolędy śpiewa zespół Mazowsze
08:25 Klan; odc.764 (23'); telenowela TVP
08:50 Świąteczna podróż; widowisko dla dzieci
09:15 Bajeczki Jedyneczki
09:25 Gdzie jesteś Św. Mikołaju?; 1996  film prod. polskiej (41'); reż: Igor Mołodecki; wyk: Dominika Mroczek,Anna Radwan,Dorota Segda
10:10 Kolędy zespołu "Pod Budą"
10:35 Teatr Telewizji; Świerszcz za kominem; 1995  autor:Charles Dickens (60'); reż: Wojciech Adamczyk; wyk: Piotr Fronczewski,Magdalena Wójcik,Henryk Bista
11:35 Świąteczne wystąpienie Marszałka Senatu Prof. Longina Pastusiaka
11:40 Wieści polonijne
12:00 Wiadomości
12:10 Ojciec królowej; 1980  komedia prod. polskiej (106'); reż: Wojciech Solarz; wyk: Anna Seniuk, Mariusz Dmochowski, Ignacy Machowski, Jan Englert, Dorota Pomykała, Ludwik Benoit i inni
14:00 Kolędy polskie śpiewa Ryszard Karczykowski i Poznańskie Słowiki; pod dyrekcją Stefana Stuligrosza; wyk: Ryszard Karczykowski, Sinfonia Varsovia, Poznańskie Słowiki, Stefan Stuligrosz
14:50 Włos nam z głowy nie spadnie; widowisko oparte na poezji ks. Jana Twardowskiego; wyk: Anna Seniuk, Wiktor Zborowski, ks. Jan Twardowski, uczniowie ze szkoły w Poznaniu "U Łejerów"
15:35 Klan; odc.764 (23'); telenowela TVP
16:00 Nieznana opowieść wigilijna; 2000  film fabularny prod. polskiej (59'); reż: Piotr Mularuk; wyk: Danuta Szaflarska, Piotr Machalica, Krzysztof Stroiński, Sara Muldner i inni
17:00 Teleexpress
17:15 Świąteczne wystąpienie Marszałka Senatu Prof. Longina Pastusiaka
17:25 Kolędy polskie śpiewa Ryszard Karczykowski i Poznańskie Słowiki; pod dyrekcją Stefana Stuligrosza; wyk: Ryszard Karczykowski, Sinfonia Varsovia, Poznańskie Słowiki, Stefan Stuligrosz
18:05 Arka Noego i przyjaciele śpiewają piosenki i kolędy -A pokój niech będzie z wami
19:00 Dobranocka; Poszukiwacze zaginionej gwiazdki
19:30 Wiadomości
19:49 Sport
19:54 Pogoda
19:55 Orędzie Bożonarodzeniowe Prymasa Polski
20:05 Witaj gwiazdo złota; koncert kolęd w wykonaniu Ewy Małas-Godlewskiej (sopran), Grzegorza Turnaua i Sinfonii Varsovii pd. Krzesimira Dębskiego
20:50 Ojciec królowej
22:35 Kolędy śpiewa zespół Mazowsze
23:00 Panorama
23:20 Prognoza  pogody
23:25 Betlejem wciąż czeka; reportaż
23:50 Transmisja Pasterki z Bazyliki Św. Piotra z udziałem Ojca Świętego
01:30 Poszukiwacze zaginionej gwiazdki; film animowany prod. polskiej
02:00 Wiadomości
02:19 Sport
02:24 Pogoda
02:25 Orędzie Bożonarodzeniowe Prymasa Polski
02:35 Witaj gwiazdo złota; koncert kolęd w wykonaniu Ewy Małas-Godlewskiej (sopran), Grzegorza Turnaua i Sinfonii Varsovii pd. Krzesimira Dębskiego
03:15 Świąteczne wystąpienie Marszałka Senatu Prof. Longina Pastusiaka
03:25 Ojciec królowej; 1980  komedia prod. polskiej (106'); reż: Wojciech Solarz; wyk: Anna Seniuk, Mariusz Dmochowski, Ignacy Machowski, Jan Englert, Dorota Pomykała, Ludwik Benoit i inni
05:20 Wigilijną nocą - widowisko
06:00 Klan; odc.764 (23'); telenowela TVP
06:20 Kolędy śpiewa zespół Mazowsze
06:35 Zakończenie programu
SK PULS 0307

8.55 Dzisiaj w programie
9.00 Słowo dnia
9.05 Telezakupy
9.55 Dzisiaj w programie
10.30 Watykan Jana Pawla II - film dok. [1,2]
11.30 Biblia nieznana - film dok
12.00 Słowo dnia
12.05 Święta matka Kinga - film dok.
13.00 Koldy
13.55 Siowo dnia
14.00 Nasza antena
14.55 Program religijny
16.20 Kolędy slowianskie
17.00 Jan Pawel II i jego przyjaciel - film dok.
17.55 Dzisiaj w programie
18.00 Kolędy polskie i ruskie
19.00 To co najwazniejsze - film dok.
19.50 Słowo dnia
20.00 Nie lękajcie się - film dok.
21.50 Anioł przychodzi wieczorem - rozmowa Marka Jaromskiego
22.25 Kolędy
22.50 Droga kontemplacji - film dok.

HBO 2
06:30    Na planie (On The Set Ep. 103) magazyn filmowy, USA 2003, 22 min.
06:55    Ja, ty, oni (Me You Them) komedia romantyczna, Brazylia 2000, 102 min., reż. Andrucha Waddington, wyk. Regina Case, Lima Duarte
08:40    Legalna blondynka (Legally Blonde) komedia, USA 2001, 92 min., reż. Robert Luketic, wyk. Reese Witherspoon, Luke Wilson
10:15    Trzy dni (Three Days) familijny, USA 2001, 88 min., reż. Michael Switzer, wyk. Kristin Davis, Reed Diamond
11:45    Pobierzmy się (Marry Me) komedia, Francja 2000, 84 min., reż. Harriet Marin, wyk. Michele Laroque, Vincent Perez, Audrey Tautou
13:15    Corky Romano (Corky Romano) komedia, USA 2001, 82 min., reż. Rob Pritts, wyk. Chris Kattan, Peter Falk
14:40    Gwiezdne wrota: Odcienie szarości (Stargate Sg-1 III. Ep. 18 - Shades Of Grey) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec
15:25    Pollyanna (Pollyanna) familijny, W. Brytania 2002, 98 min., reż. Sarah Harding, wyk. Amanda Burton, Kenneth Cranham
17:05    Glitter (Glitter) romantyczny, USA 2001, 100 min., reż. Vondi Curtis-Hall, wyk. Mariah Carey, Max Beesley
18:50    Obłędny rycerz (A Knight's Tale) film przygodowy, USA 2001, 126 min., reż. Brian Helgeland, wyk. Mark Addy, Heath Ledger
21:00    Fenomen żonatego faceta 2, odc. 6 (The Mind Of The Married Man 16:) serial komediowy, USA 2001, 25 min., reż. Neil Israel, wyk. Mike Binder, Jake Weber
21:30    HBO na stojaka! Odc. 56 program rozrywkowy, Polska 2003, 29 min., reż. Janusz Zaorski, wyk. Cezary Pazura, Paweł Dłużewski, Leszek Niedzielski, Robert Górski
22:00    Legalna blondynka (Legally Blonde) komedia, USA 2001, 92 min., reż. Robert Luketic, wyk. Reese Witherspoon, Luke Wilson
23:35    Azyl (Panic Room) thriller, USA 2002, 107 min., reż. David Fincher, wyk. Jodie Foster, Forest Whitaker
01:25    Znajomek (The Business Of Strangers) thriller, USA 2001, 79 min., reż. Patrick Stettner, wyk. Stockard Channing, Julia Stiles
02:50    Blondynka (Totally Blonde) komedia, USA 2001, 93 min., reż. Andrew Van Slee, wyk. Krista Allen, Maeve Quinlan
04:25    Pollyanna (Pollyanna) familijny, W. Brytania 2002, 98 min., reż. Sarah Harding, wyk. Amanda Burton, Kenneth Cranham

Reality TV
06.00 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
06.25 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
06.50 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
07.15 Psi patrol (Dog Squad) (25 min.).
07.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.05 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08:30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
08.55 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
09.20 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
09.45 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
10.10 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
11.00 Całkowity absurd (Totally Ridiculous) (50 min.).
11.50 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.15 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.40 Alpejskie pogotowie ratunkowe (Alpine Rescue) (25 min.).
13.05 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
13.30 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.)
13.55 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.45 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
15.35 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
16.00 Psi patrol (Dog Squad) (25 min.).
16.25 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
16.50 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
17.15 Całkowity absurd (Totally Ridiculous) (50 min.).
18.05 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
18.30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
19.00 Trex (Trex) (25 min.).
19.25 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
19.50 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
20.20 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
20.45 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
21.15 Powietrzni ratownicy (Rescue One) (20 min.).
21.45 Powietrzni ratownicy (Rescue One) (20 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.05 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
23.30 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
00.00 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
00.25 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
00.50 Być żołnierzem (Soldiers to Be) (25 min.).
01.20 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
01.45 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
02.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
02.55 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
03.20 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
03.45 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
04.10 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
05.00 Całkowity absurd (Totally Ridiculous) (50 min.).

Europa Europa
14.00 Czarująca idiotka (Une Ravissante Idiote) komedia, Francja, 1963, 110 min
16.00 Zbrodnia doskonała (Les Bonnes Causes) dramat, Francja/Włochy, 1963, 112 min
18.05 Komisarz w spódnicy (Tendre Poulet) komedia, Francja, 1978, 105 min
20.00 Narodowy dzień osiągnięć (National Achievement Day) film krótkometrażowy - dramat, Wielka Brytania, 1995, 28 min
20.30 Urodzone w Absurdystanie (Born in Absurdistan) dramat, Austria, 1999, 94 min
22.15 Król piękna (Kral Kolonad) dramat, Czechy, 1990, 90 min
23.55 Zatarte ślady (Las Huellas Borradas) dramat, Hiszpania/Argentyna, 1999, 98 min
01.30 Pan K (K) thriller, Francja, 1997, 135 min.

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
09:25 Wędkarski bzik, Połowy szkockiego karpia
09:55 Narodziny samochodu wyścigowego
10:20 Narzędzia wojny, Logistyka
11:15 Niesamowite maszyny, Najwspanialsze statki: Potęga i chwała
12:10 Wysypisko, Samochód śmieciarka
13:05 Inżynieria ekstremalna, Poszerzanie Kanału Panamskiego
14:00 Planeta burz
15:00 Bohaterowie komiksów
16:00 Kapow! Potęga komiksu
17:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
17:30 Wędkarski bzik, Pstrągi i łososie z północnej Norwegii
18:00 Wysypisko, Szybowce
19:00 Królewska podróż po Jordanii
20:00 10 cudów Wenecji
21:00 Oszustwa w świecie sztuki, Rozstrzygnięcie
22:00 Zamachy, Koniec amerykańskiego snu - Robert F. Kennedy
22:30 Zamachy, Śmierć w Memphis - Martin Luther King
23:00 Pierwsza wojna światowa, Blokada
00:00 Ludzie Hitlera, Freisler
01:00 Pola bitew, Mandżuria, część 1
02:00 Lot


Ale Kino!
8.00 Planeta Krawiec 
9.30 Kuchnia amerykańska - film obyczajowy 
11.05 Kochajmy syrenki 
12.35 Za dzrwiami Actors Studio - Sarah Jessica Parker 
13.30 Mój wujaszek 
15.25 Wallace i Gromit - film anirrowany 
15.55 Brzuchomówca - komedia 
17.30 Wallace i Gromit 
18.05 Amerykanin w Paryżu - musical
20.00 Kiedy Harry poznał Sally - melodramat 
21.40 Wallace i Gromit 
22.15 Naiwniak 
0.05 Czwarta wojna - film sensacyjny 
1.40 Cali- fornia Split - komediodramat 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.