TVP 1
6.00 Kawa czy herbata
8.00 Wiadomości
8.12 Pogoda
8.15 Woronicza 17
8.30 Marco i Gina - serial anim.
8.50 Rower Błażeja
9.00 Jedyneczka - program dla dzieci
9.25 Bajeczki Jedyneczki
9.35 Słon Beniamin - serial anim.
10.00 Królowie i królowe - serial anim.
10.10 Nieustraszony [7] - serial
11.00 Powrót do Saksonii - film dok.
11.50 Rower Błażeja
12.00 Wiadomości
12.10 Agrobiznes
12.20 Wielkie sprzątanie
12.45 Plebania [301] - serial TVP
13.10 Kundle i reszta - serial anim.
13.36 Rower Błażeja
13.39 Słowo daję - wyspa "Getto" - rep.
14.00 Światowe dziedzictwo kultury - cykl dokumentalny
14.15 Telewizyjny przewodnik po kraju, czyli para w Polskę
14.35 Laboratorium - magazyn
15.00 Wiadomości
15.10 Rower Błażeja
15.15 Nie chcę tego oglądać - reportaż
15.35 Złączeni Europą - reportaż
16.00 Rower Błażeja - wydanie specjalne
16.30 Moda na sukces [1898] - serial USA
16.55 Polak = Europejczyk
17.00 Teleexpress
17.20 Sportowy Express
17.25 Gość Jedynki
17.40 Plebania [302] - serial TVP
18.05 Rower Błażeja - wydanie specjalne
18.45 Jaka to melodia? - quiz muzyczny [stereo]
19.15 Wieczorynka: Weterynarz Fred - serial anim.
19.30 Wiadomości
19.59 Sport
20.05 Pogoda
20.15 Bao-bab, czyli zielono mi [7]
20.45 Jedynka w Europie - felieton
20.50 Bez odwrotu - film akcji, USA
22.35 W krainie dreszczowców - Co pomyślą sąsiedzi? - film USA
23.20 Monitor Wiadomości
23.35 Kurs dnia - mag.ekonomiczny
23.45 W krainie dreszczowców - Czasem oni wracają - film grozy
1.25 Czarodziejki [14] - serial USA
2.05 Twarda gra - [4] serial
2.50 Zakończenie programu

TVP 2
07:05 Studio urody; program popularyzujący zdrowy styl życia
07:15 Dwójka Dzieciom; Opowieści z Księgi Cnót; odc. 25 - Wewnętrzna dyscyplina; serial animowany prod. USA
07:40 Dwójka Dzieciom; Pomysłowy wnuczek; Przygody kota Filemona; serial animowany dla dzieci
08:00 Na dobre i na złe; odc. 46 - Niefortunny skok; serial prod. TVP
08:55 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00, Prognoza pogody:9:30]
10:20 Złota Mahmudia; 1986  film przygodowy prod. polsko-bułgarskiej (78'); reż: Kazimierz Tarnas; wyk: Zdzisław Kozień, Leon Niemczyk, Rafał Węgrzyniak, Norbert Kliszewski i inni
11:40 Sukces; odc. 13; 2000  serial TVP; reż: Andrzej Kostenko; wyk: Dorota Deląg, Piotr Machalica, Andrzej Pieczyński, Marzena Trybała
12:10 Na ratunek; film dok. Piotra Jaworskiego
12:35 Krzyżówka szczęścia; teleturniej
13:00 Panorama
13:15 Złotopolscy; odc. 156 - Niewolnica; telenowela TVP
13:40 Największe przeboje Gali Lata z Radiem 2002; [stereo]; wyk: Stachursky, Maanam, Wilki, Krzysztof Krawczyk, Kasia Klich, Zbigniew Wodecki i inni
15:05 Humor Andrzeja Grabowskiego
15:15 Wokół nas; Julian Tuwim - Moje słowa; 1997  scenariusz tv: Andrzej Maj i Zbigniew Dzięgiel; reż: Andrzej Maj; wyk: Jadwiga Jankowska-Cieślak, Halina Łabonarska, Aleksandra Konieczna, Danuta Szaflarska, Magdalena Warzecha, Zbigniew Bielski
16:00 Panorama
16:22 Pogoda
16:25 Nowe przygody Tarzana; - Czarna orchidea; (Tarzan: The Epic Adventures); 1996  serial fantastyczno-przygodowy prod. USA; reż: Brian Yuzna; wyk: Joe Lara, Andrew Divoff, Corinna Everson, Aaron Seville, Lydie Denier i inni
17:10 Wędrówki z dinozaurami; odc. 3 - Okrutne morze; serial dokumentalny prod. angielskiej
17:50 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:54 Pogoda
19:05 Kraj się śmieje; Polskie świętowanie - na bis; program rozrywkowy
20:30 Wieczór z Jagielskim; goście: Piotr Garlicki, Katarzyna Łaniewska; talk show [za zgodą rodziców] (STEREO)
21:15 Wideoteka Dorosłego Człowieka; program przypominający największe gwiazdy muzyki lat 60, 70 i 80
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:27 Prognoza  pogody
22:35 Babski wieczór; Jak upolować mężczyznę, czyli seks w wielkim mieście; (Sex and the City); serial komediowy prod. USA (STEREO) [tylko dla dorosłych]; wyk: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon i inni
23:05 Babski wieczór; Niebieski Cadillac; (Coupe de ville); 1990  komedia prod. USA (94'); reż: Joe Roth; wyk: Patrick Dempsey, Arve Gross, Daniel Stern, Annabeth Gish i inni
00:40 Ziggy, tata i reszta; (Highwayman); 2000  film sensacyjny prod. USA (90') [tylko dla dorosłych]; reż: Keoni Waxman; wyk: Stephen Mchattie, Laura Harris, Bernie Coulson, Gordon Michael Woolvett i inni
02:15 Zakończenie programu

TVP 3 Gdańsk
7.30-18.30 co godzinę 20.30-22.30 Kurier
6.30 Tęczowy domek
7.45 Panorama, Pogoda
8.00 Magazyn elbląski
8.15 Motorsport
8.45 Gość dnia
9.00 - 16.00 Transmisja posiedzenia Sejmu RP
16.00 Gość "3"
16.15 Panorama, Pogoda, Sport
16.45 Rozmowa dnia
17.00 Teleturniej "Mowa Polska"
17.50 Magazyn Olsztyński
18.00 Panorama, Pogoda, Sport, Punkt - temat dnia
18.45 Halo Trójka
18.55 Brulion kulturalny
19.35 Sport, pogoda
19.45 Rozmowa dnia
20.00 Telekurier
20.50 Echa dnia
21.15 Eurotel
21.30 Kurier gospodarczy, pogoda
21.45 Panorama, Pogoda
22.00 Gość "3"
22.15 To jest temat
22.45 Kurier sportowy
22.55 Studio pogoda
23.00 Na tropach zbrodni
23.55 Dzieci kukurydzy 5
1.15 Wojny, bitwy, żołnierze
2.15 Zakończenie programu

TVP 3 Kraków
6:30 Filmy animowane dla dzieci
7:30 Kurier, Pogoda
7:45 Kronika
7:55 Pogoda w regionie
8:00 Smaki świata-dok.
8:30 Kurier, Pogoda
8:45 Gość dnia
9:00 Posiedzenie Sejmowej Komisji Śledczej
od 9.30 co godzinę "Kurier" w wersji graficznej
17:30 Kurier, Pogoda
17:50 Kronika świętokrzyska
17:58 Pogoda w regionie
18:00 Kronika
18:20 Tematy dnia
18:30 Kurier kulturalny, Pogoda
18:45 Zakopane, Zakopane-magazyn
19:00 Arena kultury-magazyn
19:30 Kurier
19:35 Sport, Pogoda
19:45 Rozmowa dnia
20:00 Telekurier-magazyn reporterów
20:30 Kurier, Pogoda
20:50 Echa dnia
21:15 Eurotel-magazyn
21:30 Kurier gospodarczy, Pogoda
21:45 Kronika, Pogoda w regionie
22:00 Tematy dnia
22:15 To jest temat-reportaż
22:30 Kurier
22:45 Kurier sportowy, Pogoda
23:00 Na tropach zbrodni-dok.
23:55 Dzieci kukurydzy 5-horror
1:15 Wojny, bitwy, żołnierze-dok.
2:15 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
7.00 Zamek czarodziejów
7.25 Pokemon 2
7.50 Przyjaciele 6
8.20 Largo
9.10 9 niezwykłych tygodni
9.55 Samo życie − serial pol.
10.25 Benny Hill
10.55 Życiowa szansa
11.50 Różowa pantera
11.55 Kachorra to ja
12.50 Luz Maria
13.45 Adam i Ewa − serial pol.
14.45 Beyblade
15.10 Najzabawniejsze zwierzęta świata
15.45 Informacje
16.10 Kachorra to ja
17.05 Kuba Wojewódzki − talk show
18.10 Interwencje − reportaż
18.45 Informacje + sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 Awantura o kasę
20.10 Jak rozpętałem II wojnę światową, cz. 3
21.30 Studio Lotto
21.45 Szpital na perypetiach − serial pol.
22.15 Niezakazane reklamy
22.45 Wiesio Szoł
23.00 Biznes informacje
23.10 Puls − biznes i giełda
23.25 Prognoza pogody
23.30 Graffiti
23.45 Młoda lady Chatterly − film USA
1.25 Muzyka na bis
5.00 Pożegnanie

TVN
5.25 Kropka nad i
5.40 Ścieżki miłości − telenowela meksyk.
6.25 Telesklep
7.05 Przyjaciółki i rywalki − telenowela meksyk.
7.50 Szczeniak zwany Scooby Doo
8.15 Wodnikowe wzgórze 2
8.40 Przygody Animków
9.05 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego
9.30 Tele Gra − teleturniej interaktywny na żywo
10.35 Telesklep
11.35 Rozmowy w toku
12.30 Na Wspólnej − serial pol.
13.00 Szczeniak zwany Scobby Doo
13.25 Przygody Animków
13.50 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego
14.15 Renegat IV − serial USA
15.15 Milionerzy
16.00 TVN Fakty, Pogoda
16.20 Przyjaciółki i rywalki − telenowela meksyk.
17.10 Ścieżki miłości − telenowela meksyk.
18.00 Rozmowy w toku
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.40 Pogoda
19.45 Uwaga!
20.10 Na Wspólnej − serial pol.
20.40 Superkino: Wygrać ze śmiercią − film USA
22.40 Nuklearny szantaż II − film USA
0.35 Renegat IV − serial USA
1.30 Nic straconego − powtórki

TV 4
6.00 Muzyczny VIP - mag.
6.30 Na topie - wywiad z...
7.00 Muzyczne listy
7.50 Artur - serial anim.
8.10 Potworne pomidory - serial anim.
8.35 Oni, ona i pizzeria (20) - serial
9.00 Dziki księżyc (80) - serial
9.55 Zbuntowany anioł (163) - serial
10.40 Misja w czasie (20) - serial
11.35 Ochrona absolutna (13) - serial
12.00 Muzyczny VIP - mag.
13.00 Na topie - wywiad z...
13.30 Muzyczne listy - mag.
14.30 Motomyszy z Marsa - serial anim.
15.00 Gęsia skórka (58) - serial
15.30 Dziki księżyc (81) - serial
16.30 Hot Chat
16.45 Dziennik
16.58 Prognoza pogody
17.00 Egzamin z życia (10) - serial
17.30 Kolorowy dom (3) - serial
18.00 Zbuntowany anioł (164) - serial
19.00 Misja w czasie (21) - serial
20.00 Żniwo ognia - film krym. USA (1996)
21.50 Dziennik
22.05 Informacje sportowe
22.12 Prognoza pogody
22.15 MacGyver (32) - serial
23.15 Życie jak sen (32) - serial
23.45 Opowieści z krypty (9) - serial
0.15 Między nami partnerami (3) - serial
0.45 X Laski
1.15 Muzyczne listy
2.05 Strefa P - magazyn
2.30 Super VIP

TVN 7
6.45 Magiczni wojownicy - serial anim.
7.10 Wojowniczki z krainy marzeń - serial anim.
7.35 Alf (87) - serial
8.00 Potęga miłości (31) - telenowela
8.50 Prawo do szczęścia (35) - telenowela
9.40 Słoneczny patrol (54) - serial
10.30 Łamisłówka
11.15 Gorączka w mieście (41) - serial
12.10 Virginia (25) - telenowela
13.05 Telesklep
14.50 Magiczni wojownicy - serial anim.
15.15 Wojowniczki z krainy marzeń - serial anim.
15.45 Słoneczny patrol (55) - serial
16.40 Alf (88) - serial
17.10 Operacja wieczność (5) - serial
18.10 Aktualności
18.20 Gorączka w mieście (42) - serial
19.15 Drew Carey Show (112) - serial
19.40 Detektyw na tropie (1) - serial
20.10 Zatańcz ze mną - film obycz. USA (1986), wyk. Justin Baterman, Roger Wilson, Jason Bateman, Max Gail, Frances Lee McCain
22.10 Czy boisz się ciemności (41) - serial
22.40 Czy boisz się ciemności (42) - serial
23.10 Najlepsi przyjaciele - film przyg. USA (1981), wyk. Peter Graves, Alex Cord
0.15 Norma Jean i Marilyn - film obycz. USA-ang. (1996)
2.15 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości: 6:05, 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Złotopolscy; odc. 441 - Niedopowiedzenia (25'); telenowela TVP
08:50 Eurotel; magazyn
09:00 Dziwne przygody Koziołka Matołka; - Telegrafista; serial animowany dla dzieci
09:10 Słowa, słówka i półsłówka; teleturniej dla młodych widzów
09:35 Plecak pełen przygód; odc. 8 (24'); serial prod.polsko-fińskiej
10:00 Panorama
10:05 Skandal Metawizyjny czyli filozofia dla każdego; odc. 5 - "O życiu szczęśliwym"
10:30 Gawędy historyczne; - Nocny strażnik magnackiej rezydencji; program Beaty Szuszwedyk
11:00 Panorama
11:05 Tygodnik polityczny Jedynki; program publicystyczny
11:50 Eurobarometr; program prezentujący nastroje opinii publicznej w związku z przystąpieniem Polski do Unii Europejskiej
12:00 Wiadomości
12:10 Debata; program publicystyczny
12:55 Hity satelity
13:10 Twarze i maski; odc. 7 - Świętoszek (56'); serial TVP
14:05 Szansa na sukces; - Elektryczne Gitary
15:00 Wiadomości
15:10 Chłop i baba; - Chłopy i baby (24'); serial TVP
15:35 Litewskie wędrówki; film dokumentalny Stanisława Wolnego
16:00 Złotopolscy; odc. 441 - Niedopowiedzenia (25'); telenowela TVP
16:25 Gorączka; program Waltera Chełstowskiego i Małgorzaty Domagalik
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Gość Jedynki
17:40 Plecak pełen przygód; odc. 8 (24'); 1993  serial dla młodych widzów; reż: Janusz Dymek; wyk: Anna Majcher, Maciej Orłoś, Adaś Siemion, Eugenia Herman i inni
18:05 Szansa na sukces; - Elektryczne Gitary
19:00 Wieści polonijne
19:15 Dobranocka; Miś Uszatek; - Parasol; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:59 Sport
20:05 Pogoda
20:10 Złotopolscy; odc. 441 - Niedopowiedzenia (25'); telenowela TVP
20:35 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka
20:55 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
21:10 Twarze i maski; odc. 7 - Świętoszek (56'); serial TVP
22:05 Gorączka; program Waltera Chełstowskiego i Małgorzaty Domagalik
22:30 Chłop i baba; - Chłopy i baby (24'); serial TVP
23:00 Panorama
23:20 Sport-telegram
23:23 Prognoza  pogody
23:30 Porozmawiajmy
00:30 Monitor  Wiadomości
00:45 Kurs dnia; magazyn ekonomiczny
00:50 Pamiętaj o mnie...; koncert życzeń
01:15 Miś Uszatek; - Parasol; serial animowany dla dzieci
01:30 Wiadomości
01:57 Sport
02:02 Pogoda
02:10 Złotopolscy; odc. 441 - Niedopowiedzenia (25'); telenowela TVP
02:35 Wieści polonijne
02:50 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
03:05 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka
03:25 Twarze i maski; odc. 7 - Świętoszek (56'); 2000  serial prod. TVP; reż: Feliks Falk
04:20 Szansa na sukces; - Elektryczne Gitary
05:10 Chłop i baba; - Chłopy i baby (24'); serial TVP
05:36 Monitor  Wiadomości
05:50 Kurs dnia; magazyn ekonomiczny
06:00 Zakończenie programu

Polsat 2
06:00 Informacje - Program informacyjny , 20 min.
06:20 Puls _ biznes i giełda - Magazyn ekonomiczny , 10 min.
06:30 Muzyka polska - Program rozrywkowy , 10 min.
06:40 Graffiti - Program publicystyczny , 10 min.
07:30 Piosenka na życzenie - Magazyn muzyczny , 60 min.
08:30 Strefa P - Magazyn muzyczny , 30 min.
09:00 Muzyczny relaks - Magazyn muzyczny , 120 min.
11:00 Najzabawniejsze zwierzęta świata - Film dokumenatalny , 50 min.
11:50 Komicy występują w Polsacie - Program rozrywkowy , 15 min.
12:05 V-max - Magazyn , 25 min.
12:30 Kinomaniak - Magazyn , 35 min.
13:05 Dyżurny satyryk kraju - Program rozrywkowy , 25 min.
13:30 Kalambury - Program rozrywkowy , 30 min.
14:00 VIP _ wydarzenia i plotki - Magazyn , 30 min.
14:30 Hugo - Program dla dzieci , Polska , 30 min.
15:00 Muzyka polska - Program rozrywkowy , 70 min.
16:10 Informacje - Program informacyjny , 20 min.
16:30 Hot chat - Program publicystyczny , 15 min.
16:45 Dziennik - Program informacyjny , 15 min.
17:00 Aficionado - Program dokumentalny , 30 min.
17:30 4 x 4 - Magazyn , 30 min.
18:00 Najzabawniejsze zwierzęta świata - Film dokumenatalny , 30 min.
18:30 Komicy występują w Polsacie - Program rozrywkowy , 15 min.
18:45 Cartoon Network - Magazyn filmów animowanych , 30 min.
19:15 Pasmo informacyjne - Program informacyjny , 25 min.
19:40 Obieżyświat - Program podróżniczy , 25 min.
20:05 VIP _ wydarzenia i plotki - Magazyn , 30 min.
20:35 Program muzyczny - Program muzyczny , 25 min.
21:00 Najzabawniejsze zwierzęta świata - Film dokumenatalny , 30 min.
21:30 Hot chat - Program publicystyczny , 20 min.
21:50 Dziennik - Program informacyjny , 15 min.
22:05 Magazyn katolicki - Program religijny , Polska 2003 , 25 min.
22:30 Muzyka polska - Program rozrywkowy , 15 min.
22:45 Życie jak poker - Telenowela , Roman Boreczny , Monika Bolly,Joanna Pierzak,Dariusz Siatkowski,Małgorzata Szeptycka,Krzysztof Kuliński,Halina Rasiak , Polska 1998 , 25 min.
23:10 Życie jak poker - Telenowela , Roman Boreczny , Monika Bolly,Joanna Pierzak,Dariusz Siatkowski,Małgorzata Szeptycka,Krzysztof Kuliński,Halina Rasiak , Polska 1998 , 25 min.
23:35 Graczykowie - Serial komediowy , Ryszard Zatorski , Joanna Kurowska,Zbigniew Buczkowski,Wojciech Kalbaczyk,Joanna Brodzik,Rafał Mohr,Paweł Wawrzecki,Tadeusz Wojtych , Polska , 25 min.
00:00 Informacje - Program informacyjny , 10 min.
00:10 Puls _ biznes i giełda - Magazyn ekonomiczny , 10 min.
00:20 Graffiti - Program publicystyczny , 10 min.
00:30 Kalambury dla dzieci - Program dla dzieci , 30 min.
01:00 Obieżyświat - Program podróżniczy , 30 min.
01:30 Aficionado - Program dokumentalny , 30 min.
02:00 Pasmo informacyjne - Program informacyjny , 30 min.
02:30 Samo życie - Serial , Wojciech Nowak , Stanisława Celińska,Krzysztof Banaszyk,Monika Bolly,Paweł Orłowski,Tomasz Błasiak,Ewa Błaszczyk,Tomasz Dedek , Polska 2001 , 30 min.
03:00 Program muzyczny - Program muzyczny , 30 min.
03:30 Dziennik - Program informacyjny , 15 min.
03:45 Hot chat - Program publicystyczny , 15 min.
04:00 Magazyn katolicki - Program religijny , Polska 2003 , 30 min.
04:30 Twój lekarz - Magazyn , 15 min.
04:45 Wystarczy chcieć - Program informacyjny , 15 min.
05:00 Komicy występują w Polsacie - Program rozrywkowy , 15 min.
05:15 Bar 1 - Reality show , Polska , 45 min.

Hallmark
6:00 Dobry złodziej - film obycz. USA 
7:45 Durango - film obycz. USA
9:30 Powrót na pole walki - dramat obycz. Wlk. Bryt. 
11:15 Dr Quinn (125) - serial obycz. 
12:00 Córki McLeoda (22) - serial obycz. 
13:00 Durango - film obycz. USA 
14:45 Powrót do domu - dramat obycz. USA 
16:30 Powrót na pole walki - dramat obycz. Wlk. Bryt.
18:15 Dr Quinn (125) - serial obycz. 
19:15 Córki McLeoda (22) - serial obycz. 
20:00 Babski oddział 2 (21) - serial sens. 
21:00 Nazywają mnie Bruce - komedia USA (1987) 
22:45 Fidel (2, ost.) - film hist. USA 
0:30 Biograf - film obycz. Wlk. Bryt.
2:15 Nazywają mnie Bruce - komedia USA (1987) 

TCM
21:00     Zabriskie Point Dramat Reżyseria: Michelangelo Antonioni (USA 1970)      
23:05     Diner Dramat Scenariusz i reżyseria: Barry Levinson (USA 1982)      
1:00     Szalone serce Dramat Org: "Crazy from the Heart". Reżyseria: Thomas Schlamme (USA 1991)

Europa Europa
14.00 Płonące domy (Casas De Fuego) film biograficzny, Hiszpania, 1997, 112 min
16.00 Co za życie (Such Is Life / Sant Ar Livet) komedia, Szwecja, 1996, 126 min
18.20 Szwejk z Wiednia cz. III (Bockerer III. The Bridge Of Andau) tragikomedia, Austria, 2000, 97 min
20.00 Cinemania - magazyn filmowy. Studio Company, 2003, 30 min
20.30 Z życia marionetek (From The Life Of The Marionettes / Ur Marionetternas Liv) dramat, RFN / Szwecja, 1980, 101 min
22.15 Zezwolenie na pobyt (Leave to Remain) dramat, Wielka Brytania, 1988, 107 min
00.05 Skandale (6 z 7): Dwie strony prawa (Scandal Series (6 of 7): Lawful Entry) film erotyczny, Wielka Brytania, 1999, 90 min
01.30 Zima w Lizbonie (El Invierno En Lisboa) dramat / thriller, Hiszpania / Francja / Portugalia, 1990, 90 min.

HBO
06:30    Josie i kociaki (Josie And The Pussycats) komedia/film akcji, USA 2001, 94 min., reż. Deborah Kaplan, wyk. Rachel Leigh Cook, Alan Cumming
08:10    Pokemon 2: Uwierz w swoją siłę (Pokemon: The Movie - 2000) animowany, Japonia 2000, 97 min., reż. Kunihiko Yuyama/ Michael Haigney
09:50    Ja, ty, oni (Me You Them) film romantyczny, Brazylia 2000, 102 min., reż. Andrucha Waddington, wyk. Regina Case, Lima Duarte
11:40    Cinema, cinema, odc. 16 (Cinema Cinema Cinema VI. (935) Ep. 16) magazyn filmowy, USA 2003, 23 min.
12:10    Pearl Harbor (Pearl Harbor) dramat wojenny, USA 2001, 170 min., reż. Michael Bay, wyk. Ben Affleck, Josh Hartnett
15:05    Na planie (On The Set Ep. 068) magazyn filmowy, USA 2003, 23 min.
15:30    Pamiętaj, że mnie kochasz (Never Forget You Love Me) familijny, Francja 2000, 87 min., reż. Jerome Foulon, wyk. Sophie Duez, Christian Charmetant
17:00    Granice (Boundaries) krótkometrażowy, USA 2000, 17 min., reż. Greg Durbin
17:20    Josie i kociaki (Josie And The Pussycats) komedia/film akcji, USA 2001, 94 min., reż. Deborah Kaplan, wyk. Rachel Leigh Cook, Alan Cumming
19:00    Ostateczne rozwiązanie (Conspiracy) dramat, W. Brytania 2001, 91 min., reż. Frank R. Pierson, wyk. Kenneth Branagh, Stanley Tucci
20:30    Premiera: Cinema, cinema, odc. 17 (Cinema Cinema Cinema VI. (936) Ep. 17) magazyn filmowy, USA 2003, 23 min.
21:00    Premiera: Roszczenie (Claim) thriller, Holandia 2002, 93 min., reż. Martin Lagestee, wyk. Louise Lombard, Billy Zane
22:35    Skok (Heist (2001)) kryminalny, USA 2001, 104 min., reż. David Mamet, wyk. Gene Hackman, Danny Devito
00:20    W poszukiwaniu echa (Looking For An Echo) obyczajowy, USA 1999, 93 min., reż. Martin Davidson, wyk. Armand Assante, Diane Venora
01:55    Meksyk (Mexico City) thriller, USA 2000, 83 min., reż. Richard Shepard, wyk. Stacey Edwards, Robert Patrick
03:20    Pearl Harbor (Pearl Harbor) dramat wojenny, USA 2001, 170 min., reż. Michael Bay, wyk. Ben Affleck, Josh Hartnett

Club
06:00    Szkoła Jogi
06:25    Świat fitnesu
06:55    Kurorty świata
07:25    Odnaleziony raj
07:50    Tajemnice ogrodów
08:20    Trzecia randka
08:50    Swatka
09:20    Na ślubnym kobiercu
09:50    Oprah
10:40    Mężczyźni o sobie
11:10    Swatka
11:35    Na ślubnym kobiercu
12:00    Szkoła Jogi
12:25    Świat fitnesu
12:55    Kurorty świata
13:25    Odnaleziony raj
13:50    Tajemnice ogrodów
14:20    Trzecia randka
14:50    Swatka
15:20    Na ślubnym kobiercu
15:50    Oprah
16:40    Mężczyźni o sobie
17:10    Swatka
17:35    Na ślubnym kobiercu
18:00    Szkoła Jogi
18:25    Świat fitnesu
18:55    Kurorty świata
19:25    Odnaleziony raj
19:55    Tajemnice ogrodów
20:25    Swatka
20:55    Prawdziwy seks w wielkim mieście
21:50    Potyczki Jerrego Springera
22:45    Sekrety Sypialni
23:20    Prawdziwy seks w wielkim mieście
00:15    Sekrety Sypialni
00:50    Trzecia randka
01:15    Kurorty świata
01:45    Odnaleziony raj
02:10    Tajemnice ogrodów
02:40    Trzech kucharzy w Afryce
03:05    Podróże Loyda
03:30    Kulinarne podróże
03:55    Kurorty świata
04:20    Odnaleziony raj
04:45    Tajemnice ogrodów
05:10    Przysmaki Szkocji
05:35    Cztery pory roku

Avante
06:00    Przyjaciele w przestworzach
06:30    Podniebne wyzwania
07:20    Historia BRM
08:15    Ratownicy
08:45    Asy Przestworzy
09:20    Paintball
09:45    Przyjemnosc z jazdy
10:35    Najwieksze wyzwania
11:30    Policjanci z Los Angeles
12:00    Przyjaciele w przestworzach
12:30    Podniebne wyzwania
13:20    Historia BRM
14:15    Ratownicy
14:45    Asy Przestworzy
15:20    Paintball
15:45    Przyjemnosc z jazdy
16:35    Najwieksze wyzwania
17:30    Policjanci z Los Angeles
18:00    Kosmos Nieznany
18:30    Z dziennika automobilisty
19:20    W Poszukiwaniu Przygód
20:10    Najemcy
20:35    Słynne samochody - Bristol
21:00    24 godziny na pokładzie.
21:25    Zbrodnie XX wieku
22:20    Wyścig
23:10    Zlota era wyscigów samochodowych
00:00    Kosmos Nieznany
00:30    Z dziennika automobilisty
01:20    W Poszukiwaniu Przygód
02:10    Najemcy
02:35    Słynne samochody - Bristol
03:00    24 godziny na pokładzie.
03:25    Zbrodnie XX wieku
04:20    Wyścig
05:10    Zlota era wyscigów samochodowych

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Kanadyjska policja konna (Mounties) (25 min.).
07.15 Kanadyjska policja konna (Mounties) (25 min.).
07.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
08.05 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
08.30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
08.55 Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.)
09.25 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
09.45 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
10.10 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
10.35 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Paen) (30 min.).
11.00 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.)
11.25 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
11.50 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
12.15 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.05 Hollywood. Za kulisami (Hollywood & Crime) (50 min.).
13.30 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
13.55 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
14.15 Fabryka snów (Dream Factory) (30 min.).
14.45 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
15.10 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.).
15.35 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Paen) (30 min.).
16.00 Trex (Trex) (25 min.).
16.25 Kanadyjska policja konna (Mounties) (25 min.).
16.50 Kanadyjska policja konna (Mounties) (25 min.).
17.15 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
17.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.00 Miejsca katastrof (Where disasters happen) (50 min.).
19.00 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
19.50 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
20.20 Na ratunek dzieciom (World's Greatest Child Rescues) (50 min.).
21.10 Impacto TV (Impacto TV) (20 min.).
21.45 Stan krytyczny (Condition Critical) (25 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.00 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
23.25 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
23.55 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Paen) (30 min.).
00.20 Seryjni mordercy (Serial Killers) (30min.).
00.45 Seryjni mordercy (Serial Killers) (30min.).
01.15 Impacto TV (Impacto TV) (20 min.).
01.40 Stan krytyczny (Condition Critical) (25 min.).
02.05 Zdrada(Cheaters) (55 min.).
02.55 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
03.45 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
04.10 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.)
04.35 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
05.00 Na służbie (In The Line Of Duty)(50 min.).

Romantica
06.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 88) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
07.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 119) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
08.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 67) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
09.00    Zemsta (La Revancha) (Część 146) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
10.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 87) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
11.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 118) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
12.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 66) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 145) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 88) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
15.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 119) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
16.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 67) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
17.00    Zemsta (La Revancha) (Część 146) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
18.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 87) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
19.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 118) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
20.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 66) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) (Część 145) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 88) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
23.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 119) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
24.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 67) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
01.00    Zemsta (La Revancha) (Część 146) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).

MiniMax
06.00      Reksio: Reksio i koguty odc. 49 
06.10      Reksio: Reksio i świerszcz odc. 50 
06.20      Reksio: Reksio i sroka odc. 51 
06.30      Witaj Franklin: Franklin się rządzi odc. 7 
06.55      Tygrysek Etelbert: Etelbert i Maskonur odc. 33 
07.00      Władca lasu chmur
07.25      Fragglesy: Tajemnica przekonującego Johna odc. 38 
07.50      Bobry w akcji: Nie warte funta kłaków odc. 25 
08.20      Królik Milczek: Na wakacjach odc. 53 
08.25      Chłopiec z malajskiej wioski: Kłopoty z dziewczynami odc. 20 
08.50      Moje podróżowanie: Mio z Japonii odc. 22 
09.05      Crash Zone: Z dziejów koszykówki odc. 20 
09.30      Reksio: Reksio remontuje odc. 43 
09.40      Reksio: Reksiowa wiosna odc. 44 
09.50      Reksio: Reksio i nośna kura odc. 45 
10.00      Witaj Franklin: Franklin uczy się jeździć na rowerze odc. 5 
10.25      Tygrysek Etelbert: Etelbert i Albatros odc. 31 
10.30      Marcelek Kamyczek
10.55      Fragglesy: Duzersowe zawody odc. 36 
11.20      Bobry w akcji: Siostrzyczki odc. 23 
11.50      Królik Milczek: Wyprawa na ryby odc. 51 
11.55      Chłopiec z malajskiej wioski: Matt i kokosowa Dżinka odc. 15 
12.20      Moje podróżowanie: Thiaggo z Brazylii odc. 20 
12.35      Crash Zone: Kłamstwa duże i małe odc. 18 
13.00      Reksio: Reksio łyżwiarz odc. 46 
13.10      Reksio: Reksiowa zima odc. 47 
13.20      Reksio: Reksio i wrona odc. 48 
13.30      Witaj Franklin: Franklin kłamczuszek odc. 6 
13.55      Tygrysek Etelbert: Etelbert i Wydra Morska odc. 32 
14.00      Książę i żebrak
14.25      Fragglesy: Red zakłada klub odc. 37 
14.50      Bobry w akcji: Ząbacze i Zombi odc. 24 
15.20      Królik Milczek: Balet o sennym ciasteczku odc. 52 
15.25      Chłopiec z malajskiej wioski: Bo i UFO odc. 19 
15.50      Moje podróżowanie: Rory z Londynu odc. 21 
16.05      Crash Zone: Gry i gierki odc. 19 
16.30      Reksio: Reksio i mrówki odc. 52 
16.40      Reksio: Reksio i bocian odc. 53 
16.50      Reksio: Reksiowa i papuga odc. 54 
17.00      Witaj Franklin: Franklin szczęśliwym znalazcą odc. 8 
17.25      Tygrysek Etelbert: Etelbert i Kozica Górska odc. 34 
17.30      Zielona
17.55      Fragglesy: Tajemnicze pudełko odc. 39 
18.20      Bobry w akcji: Dzień, w którym się wszystko pochrzaniło odc. 26 
18.55      Chłopiec z malajskiej wioski: Mat i złodziej witamin odc. 21 
19.20      Moje podróżowanie: Valetina z Chile odc. 23 
19.35      Crash Zone: Milionerzy odc. 21

Discovery Channel
9:00    Wędkarskie przygody Rexa Hunta, Fraser Island
9:25    Wędkarskie przygody Rexa Hunta, Dever Springs
9:55    Narodziny Samochodu
10:20    Niewola na morzu, Sytuacja krytyczna
11:15    Niesamowite maszyny, Rakiety i ich twórcy
12:10    Strażnicy pałacu Buckingham
13:05    Atlantyda
14:00    Sekrety niebios, odc. 1
15:00    Wielka wojna 1914-1918, Rzeź
16:00    Pola bitew, Walki w Normandii odc. 1
17:00    Wędkarskie przygody Rexa Hunta, Port Hacking
17:30    Wędkarskie przygody Rexa Hunta, Brunswick Heads
18:00    Niesamowite maszyny, Zderzenie
19:00    Kleszcze - prawdziwe wampiry
20:00    Wielkie bitwy, Blenheim
20:30    Wojenne miesiące
21:00    W ukryciu, Berlin dla wtajemniczonych
22:00    Śladem mordercy, Nocny prześladowca
23:00    Wspomnienia z kasyna, Coś za nic
0:00    Pola bitew, Walki w Normandii odc. 2
1:00    Niesamowite maszyny, Kolejka górska
2:00    Stulecie zwykłych ludzi, 1914 - pola śmierci

National Geographic
8:00    Hakerzy
9:00    Psie profesje odc. 52     
9:30    Małpie figle odc. 13    
10:00    Życie w Morzu Corteza
11:00    Wystawa mumii: Mumie Chiribajów     
11:30    Tajemnice zmarłych odc. 3     
12:00    Poskramiacze węży: Tajemnice jadu     
12:30    W świecie krokodyli odc. 8     
13:00    Hakerzy
14:00    Psie profesje odc. 52     
14:30    Małpie figle odc. 13     
15:00    Życie w Morzu Corteza
16:00    Wystawa mumii: Mumie Chiribajów     
16:30    Tajemnice zmarłych odc. 3     
17:00    Poskramiacze węży: Tajemnice jadu     
17:30    W świecie krokodyli odc. 8     
18:00    Hakerzy
19:00    Psie profesje odc. 14     
19:30    Małpie figle odc. 14     
20:00    Taksówką za sto dolarów: Anchorage i Hobart     
20:30    W pogoni za czasem: San Francisco     
21:00    Łowcy mórz: Śmierć w Krainie Wielkich Jezior     
22:00    Zabójczy instynkt: Zabójcze szpony
23:00    Śladami afgańskiej dziewczyny
0:00    Łowcy mórz: Śmierć w Krainie Wielkich Jezior     
1:00    Sobotnie spotkania z przyrodą: Zabójcze szpony

VIVA Polska
6:00    Planet VIVA: Najnowsze hity
13:00    Special: Gwiazdy na VIVIE     
14:00    Push Up Muzyka
15:00    Planet VIVA: Najnowsze hity     
16:00    VIVAMAT: Interaktywny program z gwiazdami     
17:00    Ten Club: Teledyski klubowe i danceowe     
18:00    Planet VIVA: Najnowsze hity     
19:00    Planet VIVA: Najnowsze hity     
20:00    Planet VIVA: Najnowsze hity     
21:00    Planet VIVA: Najnowsze hity     
22:00    Planet VIVA: Dance     
23:00    VS.
0:00    NiteClub

TV Toya
15:00     Toya Net
15:40     Mixtura
16:40     Punkt widzenia
16:50     Przebój tygodnia
16:55     Przed ligą
17:15     Wydarzenia
17:35     Pogoda dla Łodzi
17:40     Prosto z miasta
17:55     Cały ten zgiełk
18:15     Czy tu jest bezpiecznie?
18:25     Pogoda dla Łodzi
18:30     Miłosna ruletka
19:10     Mixtura
20:15     Wydarzenia
20:35     Pogoda dla Łodzi
20:40     Prosto z miasta
20:55     Przebój tygodnia
21:00     Wieczór niezwykłości
22:00     Pogoda dla Łodzi
22:05     Przed ligą
22:20     Patrol
22:35     W cztery oczy
22:45     Wydarzenia
23:05     Pogoda dla Łodzi
23:10     Miłosna ruletka

WTK
10:00     Puls dnia - serwis informacyjny
10:15     Puls sportu
10:30     Program lokalny
11:00     Temat dla prezydenta
11:45     Muzyka w WTK
13:45     Tak myślę
14:30     Program lokalny
15:00     Ulica Muzyczna
16:00     Policjanci
16:30     Program lokalny
17:00     Na zdrowie
17:20     W związku z Solidarnością
17:50     Puls dnia - serwis informacyjny
18:00     OTO MOTO plus
18:20     Książka nie tylko do poduszki: Nowości wydawnicze      
18:40     Puls dnia - serwis informacyjny: Wydanie główne      
19:05     Nie tylko astrologia
19:20     Muzyka w WTK
19:45     Puls sportu
20:00     Puls dnia - serwis informacyjny
20:25     Łagodzenie obyczajów - komentarz profesora L. Gapika: odc. 1      
20:30     Z pierwszej strony
21:05     Park krajobrazowy - Dolina Baryczy
21:30     Historia piwem pisana
22:00     Program lokalny
22:30     Puls dnia - serwis informacyjny
22:45     Puls sportu
23:00     OTO MOTO plus
23:20     Z pierwszej strony
0:00     Tort czy sport

TVE Internacional
9.30 Cronicas
10.00 La cocina de Karlos Arguinano
10.25 Saber vivir
11.00 Por la manana
12.45 Espaha de cerca
13.00 Canal 24 hora
13.30 Cultura con "n"
14.00 Saber y ganar
14.30 Corazón de primavera
15.00 Telediario 1
15:45 El tiempo
15.50 Gâta salvaje
16.30 Geminis - Venganza de amor
17.00 Barrio Sésamo
17.30 Las aventuras de Sherezade
18.00 Canal 24 horas
18.25 La botica de la abuela 2003
18.45 Decogarden
19.15 Cerca de ti
20.00 Gente
21.00 Telediario 2
21:45 El tiempo
21.50 Cruz y Raya.com
22:20 Esta es mi historia
0:30 Días de cine
1.30 Polideportivo
2.00 Canal 24 horas
2.30 Football. Pontevedra - Univ. Las Palmas

ZDF
05:30 Morgenmagazin - Program informacyjny , 210 min.
09:00 Tagesschau - Program informacyjny , 5 min.
09:05 Volle Kanne _ Service täglich - Magazyn , 55 min.
10:00 Tagesschau - Program informacyjny , 3 min.
10:03 Freunde fürs Leben - Serial , Roland Suso Richter , Gunter Berger,Michael Lesch,Stephan Schwartz,Alexander May,Ruth-Maria Kubitschek,Maren Schumacher,Gisela Peltzer , D/A , 47 min.
10:50 Reich und schön - Serial komediowy , Ronn Moss, Winsor Harmn,Hunter Tylo,John McCook,Susan Flannery,Katherine Kelly Lang,Lilly Melgar , 45 min.
11:35 Johann Lafer - Magazyn , 25 min.
12:00 Tagesschau - Program informacyjny , 15 min.
12:15 drehscheibe Deutschland - Program informacyjny , 45 min.
13:00 Tagesschau - Program informacyjny , 5 min.
13:05 ARD-Mittagsmagazin - Program informacyjny , 55 min.
14:00 heute _ in Deutschland - Program informacyjny , 15 min.
14:15 Reiselust - Program podróżniczy , 45 min.
15:00 heute _ Sport - Program informacyjny , 15 min.
15:10 Streit um drei - Program publicystyczny , 50 min.
15:15 Kunden und andere Katastrophen - Serial komediowy , Ulrich König , Sophie Schütt,Barbara Focke,Natascha Bub,Matthias Zahlbaum,Jaime Krsto,Uwe Rathsam,Mona Seefried , 45 min.
16:00 heute _ in Europa - Program informacyjny , 15 min.
16:15 Wunderbare Welt - Film dokumentalny , 45 min.
17:00 heute _ Wetter - Program informacyjny , 15 min.
17:15 hallo Deutschland - Program informacyjny , 30 min.
17:45 Leute heute - Program rozrywkowy , 15 min.
18:00 Schlosshotel Orth - Serial komediowy , Jürgen Kaizik , Albert Fortell,Jenny Jürgens,Konstanze Breitebner,Marianne Nentwich,Heinz Trixner,Stefano Bernardin,Susanna Knechtl , 60 min.
19:00 heute - Program informacyjny , 20 min.
19:20 Wetter - Program informacyjny , 5 min.
19:25 Forsthaus Falkenau - Serial komediowy , Andreas Drost , Christian Wolff,Nora von Collande,Bruni Löbel,Walter Buschhoff,Michael Wolf,Nicole Schmid,Nikolai Bury , D , 50 min.
20:15 Aktenzeichen XY . . . ungelöst - Program publicystyczny , 60 min.
21:15 Der letzte Zeuge - Serial sensacyjny , Bernhard Stephan , Ulrich Mühe,Dieter Mann,Jörg Gudzuhn,Gesine Cukrowski,Renate Schroeter,Julia Jäger,Volker Ranisch , 45 min.
22:00 heute-journal - Program informacyjny , 28 min.
22:28 Wetter - Program informacyjny , 2 min.
22:30 aspekte - Magazyn , 30 min.
23:00 Aktenzeichen XY . . . ungelöst - Program publicystyczny , 5 min.
23:05 Die Johannes-B.-Kerner-Show - Talk show , 60 min.
00:05 heute nacht - Program informacyjny , 15 min.
00:20 Blond am Freitag - Talk show , 45 min.
01:05 Der Mann im Strom - Film obyczajowy , Eugen York , Hans Albers,Gina Albert, Helmut Schmid,Jochen Brockmann,Hans Nielsen,Roland Kaiser,Carsta Löck , D 1958 , 90 min.
02:35 heute - Program informacyjny , 5 min.
02:40 Die Johannes-B.-Kerner-Show - Talk show , 60 min.
03:40 3satBörse - Magazyn , 40 min.
04:20 citydreams - Program podróżniczy , 40 min.
05:05 hallo Deutschland - Program informacyjny , 25 min.

Super RTL
06:00 Infomercials - Program informacyjny , 30 min.
06:30 Tikki Turtles Insel - Serial animowany (dzieci) , CDN 1995/1996 , 25 min.
06:55 Benjamin Blümchen - Serial animowany (dzieci) , D/DK 2001 , 30 min.
07:25 Pocket Dragon Abenteuer - Serial animowany (dzieci) , USA 1997/1998 , 15 min.
07:40 Kleine Planeten _ Gute Reise, Bing und Bong! - Serial animowany (dzieci) , USA 2001 , 5 min.
07:45 Oswald Oktopus - Serial animowany (dzieci) , USA 2000 , 15 min.
08:00 Little People - Serial animowany (dzieci) , USA 2002 , 5 min.
08:05 Bob, der Baumeister - Serial animowany (dzieci) , GB 1998 , 15 min.
08:20 Merlin, der Zauberhund - Serial animowany (dzieci) , GB 2000 , 10 min.
08:30 Barney - Program dla dzieci , USA 2001 , 30 min.
09:00 Timmy geht zur Schule - Serial animowany (dzieci) , CDN/VR China 2000 , 15 min.
09:15 Die sieben kleinen Monster - Serial animowany (dzieci) , CDN 2000 , 30 min.
09:45 Donkey Kongs Abenteuer - Serial animowany (dzieci) , CDN/VR China 1996 , 25 min.
10:10 Papyrus - Serial animowany (dzieci) , F/CDN 1997 , 25 min.
10:35 Spielegalaxie - Teleturniej , D 2001 , 25 min.
11:00 Mystic Knights _ Die Legende von Tir Na Nog - Serial sensacyjny , Lochlainn O'Mearain,Lisa Dwan,Vincent Walsh,Justin Pierre,Charlotte Bradley,Stephen Brennan,Barry Cassin , USA 1998 , 30 min.
11:30 Tikki Turtles Insel - Serial animowany (dzieci) , CDN 1995/1996 , 25 min.
11:55 Die Tex-Avery-Show - Serial animowany (dzieci) , USA 1997 , 25 min.
12:20 Käpt'n Balu und seine tollkühne Crew - Serial animowany (dzieci) , USA 1990 , 25 min.
12:45 Disneys Aladin - Serial animowany (dzieci) , USA 1994/1995 , 25 min.
13:10 Oggy und die Kakerlaken - Serial animowany (dzieci) , F/D 1997/1998 , 15 min.
13:25 PB - Serial animowany (dzieci) , USA 1999 , 25 min.
13:50 Neue Abenteuer mit Winnie Puuh - Serial animowany (dzieci) , Karl Geurs , USA 1988 , 25 min.
14:15 Große Pause - Serial animowany (dzieci) , USA 1999 , 25 min.
14:40 Angela Anaconda - Serial animowany (dzieci) , CDN 2000 , 25 min.
15:05 Hey Arnold! - Serial animowany (dzieci) , USA 1996/1997 , 25 min.
15:30 Catdog - Serial animowany (dzieci) , USA 1998 , 30 min.
16:00 Powerpuff Girls - Serial animowany (dzieci) , USA 1998/1999 , 25 min.
16:25 Die Tex-Avery-Show - Serial animowany (dzieci) , USA 1997 , 30 min.
16:55 Cosmo - Serial animowany (dzieci) , CDN 2000 , 35 min.
17:30 Benjamin Blümchen - Serial animowany (dzieci) , D 2002 , 30 min.
18:00 Käpt'n Balu und seine tollkühne Crew - Serial animowany (dzieci) , USA 1990 , 30 min.
18:30 Disneys Aladin - Serial animowany (dzieci) , USA 1994/1995 , 25 min.
18:55 Große Pause - Serial animowany (dzieci) , USA , 25 min.
19:20 Angela Anaconda - Serial animowany (dzieci) , CDN 2000 , 25 min.
19:45 Typisch Andy! - Serial animowany (dzieci) , CDN 2001 , 30 min.
20:15 Rock-A-Doodle - Film animowany (dzieci) , Don Bluth , Irland/USA 1990 , 75 min.
21:30 Ottifanten - Serial animowany (dzieci) , D 1993 , 35 min.
22:05 Muscle Beach Party - Komedia , William Asher , Frankie Avalon,Annette Funicello,Luciana Paluzzi,Buddy Hackett,Morey Amsterdam,Don Rickles,Peter Turgeon , USA 1964 , 95 min.
23:40 Infomercials - Program informacyjny , 150 min.
02:10 Nachtprogramm - Program rozrywkowy , 230 min.

MDR
07:00 Länderzeit - Program informacyjny , 30 min.
07:30 Simsalagrimm - Serial animowany (dzieci) , D 1999 , 25 min.
07:55 Fine Freitag - Serial dla dzieci , 5 min.
08:00 Lexi-TV - Program dla dzieci , 60 min.
09:00 Fliege - Talk show , 60 min.
10:00 Ein Fall für Escher - Magazyn , 45 min.
10:45 Hauptsache gesund - Magazyn , 45 min.
11:30 nano - Magazyn , 30 min.
12:00 MDR um zwölf - Program informacyjny , 60 min.
13:00 artour - Magazyn , 30 min.
13:30 Wenn Büffel weinen - Program edukacyjny , 30 min.
14:00 Dabei ab zwei - Program informacyjny , 25 min.
14:25 Das normannische Schwert - Film przygodowy , Roberto Mauri , Mark Damon,Aveline Frederica,Luis Davila,Krista Nell,Manolo Zarzo , E/I/F 1971 , 95 min.
16:00 Hier ab vier - Program rozrywkowy , 30 min.
16:30 Eisenbahn-Romantik - Magazyn , 60 min.
17:30 MDR aktuell - Program informacyjny , 15 min.
17:45 Mit Rat und Tat - Magazyn , 15 min.
18:00 Tipps gegen Tricks - Program publicystyczny , 20 min.
18:20 Brisant - Program informacyjny , 30 min.
18:50 Unser Sandmännchen - Program dla dzieci , 6 min.
18:56 MDR aktuell - Program informacyjny , 4 min.
19:00 Länderzeit - Program informacyjny , 30 min.
19:00 Thüringen-Journal - Program informacyjny , 30 min.
19:30 MDR aktuell - Program informacyjny , 20 min.
19:50 Wo bin ich? - Teleturniej , 25 min.
20:15 Die Dornenvögel - Melodramat , Daryl Duke , Richard Chamberlain,Rachel Ward,Jean Simmons,Piper Laurie,Earl Holliman,Bryan Brown,Christopher Plummer , USA 1983 , 95 min.
21:45 MDR aktuell - Program informacyjny , 15 min.
22:00 Unter uns - Talk show , 90 min.
23:30 MDR aktuell - Program informacyjny , 5 min.
23:35 Jeder stirbt für sich allein - Film obyczajowy , Hans-Joachim Kasprzik , Erwin Geschonneck,Elsa Grube-Deister,Christine Shorn,Fred Düren,Fred Delmare,Helga Göring,Wolfgang Kieling , D 1970 , 145 min.
02:00 Bericht aus Berlin - Program informacyjny , 30 min.
02:30 Reisebilder Australien - Program podróżniczy , 30 min.
03:00 SachsenSpiegel - Program informacyjny , 25 min.
03:25 Sachsen-Anhalt heute - Program informacyjny , 30 min.
03:55 Thüringen-Journal - Program informacyjny , 30 min.
04:25 Hier ab vier - Program rozrywkowy , 135 min.

Euronews
06:00 Frühstücksfernsehen - Program informacyjny , 300 min.
11:00 News - Program informacyjny , 120 min.
13:00 Mittagsnachrichten - Program informacyjny , 120 min.
15:00 News - Program informacyjny , 240 min.
19:00 Nachrichten und Analysen - Program informacyjny , 100 min.
20:40 Perspectives - Program informacyjny , 10 min.
20:50 Das Abendmagazin - Program informacyjny , 10 min.
21:00 Nachrichten und Analysen - Program informacyjny , 40 min.
21:40 Perspectives - Program informacyjny , 10 min.
21:50 Das Abendmagazin - Program informacyjny , 10 min.
22:00 Nachrichten und Analysen - Program informacyjny , 30 min.
22:30 Perspectives I - Program informacyjny , 30 min.
23:00 News - Program sportowy , 30 min.
23:30 Perspectives II - Program informacyjny , 30 min.
00:00 Spätnachrichten - Program informacyjny , 360 min.

BTV Studio TV Vectra
17.15 Puls Bielska
17.25 Film Dokumentalny
20.30 Mana mana − magazyn młodzieżowy
22.15 Puls Bielska
22.25 Film dokumentalny

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA, o ile nie zaznaczono inaczej.