FANDOM


Logo

7.05 Od przedszkola do Opola - kolędy, - Golec uOrkiestra
7.40 Plebania (367) - serial
8.05 Jedyneczka
8.30 Czarodziejskie święta Franklina - film animowany
9.25 Jazon i Argonauci (2-ost.) - film fantasy, USA 2000
10.55 Nie ma róży bez ognia- komedia, Polska 1974
12.30 Na świąteczną nutę - Eleni i przyjaciele - widowisko muzyczne
13.05 Potop (2) - film historyczny, Polska 1974
15.20 Mistrzostwa Polski w skokach narciarskich - Zakopane
16.15 Święta, święta (2) - widowisko
17.00 Teleexpress
17.20 Plebania (368) - serial obyczajowy
17.45 Lokatorzy - Spełnione marzenia - serial komediowy
18.15 Jaka to melodia? -wydanie specjalne - quiz muzyczny
19.00 Wieczorynka: Gwiazdka Kota Filemona; serial animowany
19.30 Wiadomości
19.51 Sport
19.58 Pogoda
20.10 Quo vadis? (3, 4) - serial kostiumowy
21.50 Twierdza - film sensacyjny, USA 1996
24.00 Gliniarz do wynajęcia - film sensacyjny, USA 1988
1.35 Spryciara - komedia sensacyjna, USA 1989
3.05 Zakończenie programu
Logo-2

07:10 Dwójka Dzieciom; Pierścień i róża; odc.5-ost. Jestem twoja,tylko twoja
07:35 Dwójka Dzieciom; Historia świąteczna o rosochatym włóczędze
08:00 Kolędy dla Papieża. Serca ludzkie się radują
08:20 50 cudów świata; 2002  film dok.prod.angielskiej
09:20 Cicha noc; 2000  film animowany prod.austalijskiej
10:15 Powrót dinozaurów; [cz.1/2] Pazur olbrzyma
10:45 Boże Narodzenie u Flinstonów; 1977  film animowany prod. USA (49')
11:35 Raduj się świecie-kolędy w wykonaniu laureatów "Szansy na sukces"; cz.2
12:30 Mojżesz prawodawca; cz.2/3; Moses the Law Giver; 1975  film fabularny prod. włosko-angielskiej; reż: Gianfranco De  Bosio; wyk: Burt Lancaster, Anthony Quale, Ingrid Thulin.
14:00 Familiada - odc. 1025; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc.556 Bierność policjanta
15:00 Powrót dinozaurów; cz.2-ost. Kraina gigantów
15:35 Robin Hood: Książę złodziei; (Robin Hood: The Prince of Thieves); 1991  film przygodowy prod. USA (138'); reż: Kevin Reynolds; wyk: Kevin Costner, Mary Elizabeth Mastrantonio, Alan Rickman, Morgan Freeman i inni
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:51 Pogoda
19:00 Liz - opowieść o Elizabeth Taylor; cz.2-ost.; Elizabeth Taylor Story; 1995  film biograficzny prod.USA
20:30 Kabaret Starszej Pani-Gala urodzinowa Ireny Kwiatkowskiej; [stereo]
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:24 Pogoda
22:30 Morderstwo w Białym Domu; Murder at 1600; 1997  film fab.prod.USA [za zgodą rodziców]; reż: Dwight H.Little; wyk: Wesley Snipes,Diane Lane,Daniel Benzali
00:15 W cieniu zła; Tn the Shadow of Evil; 1995  film kryminalny prod.USA/dla dorosłych/; reż: Daniel Sackheim; wyk: Treat Williams,Margaret Colin,Joe Morton
01:45 Zakończenie programu
Logo-10

6.00 Piosenka na życzenie
6.45 TV Market
7.00 Power Rangers (74) - serial dla młodzieży
7.30 Casper: początek straszenia - komedia sensacyjna, USA 1997
9.00 Światowy Idol (1 i 2)
10.50 Muskularny święty Mikołaj - komedia, USA
12.35 Pani Doubtflre - komedia, USA 1993
15.00 Program świąteczny Fundacji Polsat
16.00 Jan Paweł II Sługa (1)
17.00 Miodowe lata - Bardzo białe Boże Narodzenie - serial komediowy
18.00 Daleko od noszy - serial komediowy
18.30 Informacje + sport
18.55 Prognoza pogody
19.00 Braveheart - Waleczne Serce - film historyczno-przygodowy, USA 1995, ok. 21.30 Studio LOTTO
22.25 Ślepa furia - film sensacyjny, USA 1988
24.00 Sens życia według Monty Pythona - komedia, Wlk. Brytania, 1983
1.55 Muzyka na BIS
5.00 Pożegnanie
Logo-19

6.05 Telesklep
7.45 Wodnikowe wzgórze II - serial animowany
8.10 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego - serial anim.
8.35 Jak łyse konie
9.35 Mgły Avalonu (1) - miniserial przygodowy, USA-Niemcy-Czechy 2002
11.15 Mgły Avalonu (2) - miniserial przygodowy, USA-Niemcy-Czechy 2002
13.00 Maraton uśmiechu
14.00 Dzień zagłady - film katastroficzny, USA
16.15 Cud na Dzikim Zachodzie - western, USA
18.00 Dla ciebie wszystko
19.00 TVN Fakty
19.25 Sport
19.35 Pogoda
19.40 Uwaga!
20.00 Zabójcy - film sensacyjny,USA 1995
22.30 Piekielna walka - film sensacyjny, USA
0.15 Kasia i Tomek (82) - serial komediowy, Polska
0.45 Nikita (74) - serial przygodowy,USA
1.35 Nic straconego - powtórki programów
6112

7.00 Przypadki zwierzojeża - film pol.
7.15 Miś Uszatek - film pol.
7.30 Kurier i prognoza pogody
7.45 Dolnośląskie kościoły
8.00 Czas na bajkę - program dla dzieci
8.30 Kurier i prognoza pogody
8.45 Święta z Trójką
9.00 Teorie spiskowe - film ang.
9.30 Kurier i prognoza pogody
9.45 Kto dostanie dom? - film kanad.
11.30 Kurier i prognoza pogody
11.45 Koncert Placido Domingo
12.30 Kurier i prognoza pogody
12.35 Nad Niemnem - film prod. polskiej
13.50 Słodkie oczy - film pol.
15.00 W krainie władcy smoków - film austral.
15.30 Kurier i prognoza pogody
15.45 Święta z Telewizją Wrocław
16.30 Kurier i prognoza pogody
16.45 Nad Niemnem - film pol.
17.45 Niech się spełnią marzenia
18.00 Fakty - wydanie główne
18.25 Pogoda
18.30 Kurier i prognoza pogody
18.40 Dzieci warte milion dolarów - film USA
20.10 Gwiazdy sportu - felieton
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.55 Kolędowanie bez barier
21.30 Kurier i prognoza pogody
21.45 Krzysztof Penderecki "Te Deum" - koncert
22.30 Kurier
22.45 Kurier sportowy
22.55 Studio pogoda
23.05 Indochiny - film franc.
1.40 Zakończenie programu
TV 4 2000-2006 logo

6.10 Sztukateria
6.35 Niebezpieczny umysł - kulisy realizacji
7.00 Muzyczne listy
8.00 Zamek czarodziejów
8.30 Hoboczaki (93) - serial dla dzieci
9.00 Asterix podbija Amerykę - film animowany
10.30 Czwarty król - film fabularny, Włochy-Niemcy 1998
13.00 Trzej muszkieterowie: Naszyjnik królowej - film kostiumowy,Hiszpania-Panama 1973
15.00 Gwiazdkowe życzenie Richiego Richa - film fantasy. USA 1998
16.40 Judas z Karlotu - film fabularny, Włochy
18.30 Daję słowo - teleturniej
19.00 Czterej muszkieterowie: Zemsta Milady - film kostiumowy. Hiszpania-Panama 1974
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe
21.27 Prognoza pogody
21.30 Panowie, dbajcie o tony - komedia obyczajowa. Francja 1978
23.20 Droga do Santiago (3-ost.) - miniserial, Hiszpania 1999
1.00 Muzyczne listy - mag.
1.50 Niebezpieczny umysł - kulisy realizacji
2.15 Strefa P - magazyn
2.40 Zakończenie prog.
TVN 7 '02 - '08

6.00 Telesklep
8.00 Alf (95) - serial. USA
8.30 Kwiaty we włosach
9.20 Powrót słoni - film dok.
10.10 Księga dżungli - Zaginiony diament - film przygodowy, USA 1998
11.50 Niespełnione marzenia - film obyczajowy. USA 2001
13.35 Ucieczka na Aten, - film wojenny, USA
15.45 Powrót słoni - film dokumentalny
16.40 Alf (96) - serial, USA
17.10 Ścigany (15) - serial sensacyjny, USA
18.10 Anioły na boisku - film familijny USA
20.00 Tylko miłość - komedia obyczajowa, USA 1999
21.50 Niesamowite opowieści (11) - serial, USA
22.45 Sprawa Sharky'ego - film sensacyjny, USA 1981
0.55 Strażnicy Teksasu - film sensacyjny, USA 1991
2.30 Niesamowite opowieści (11) - serial, USA
3.25 Koniec programu
TVP Polonia

06:40 Teatr Telewizji; Burzliwe życie Lejzorka; 1990  autor: Ilia Erenburg (126'); reż: Maciej Wojtyszko, Waldemar Śmigasiewicz; wyk: Artur Barciś, Agnieszka Pilaszewska, Grażyna Strachota
09:00 Złotopolscy; odc.538 Swatka(25'); telenowela TVP
09:25 Budzik; program dla dzieci (wydanie świąteczne)
09:45 Bajki zza okna; Historia świąteczna o rosochatym włóczędze
10:10 Muzyczny Festiwal  Łańcut 2003; Antonio Vivaldi "Pory roku"
10:55 Dzieje mistrza Twardowskiego; 1995  baśń filmowa prod. polskiej (97'); reż: Krzysztof Gradowski; wyk: Daniel Olbrychski, Rafał Olbrychski, Rafał Królikowski, Jerzy Bończak, Agnieszka Różańska, Maryla Rodowicz
12:30 Kazimierz Kowalski zaprasza; Kolędy - Od arii do piosenki
13:10 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
13:25 Między ustami a brzegiem pucharu; 1987  melodramat prod. polskiej (114'); reż: Zbigniew Kuźmiński; wyk: Jacek Chmielnik, Katarzyna Gniewkowska, Henryk Bista, Anna Wesołowska
15:20 Mistrzostwa Polski w skokach narciarskich - Zakopane
16:20 Szept prowincjonalny; Gdybym był czwartym królem
17:00 Teleexpress
17:15 Nie lubię poniedziałku; 1971  komedia prod. polskiej (99'); reż: Tadeusz Chmielewski; wyk: Jerzy Turek, Kazimierz Witkiewicz, Halina Kowalska, Mieczysław Czechowicz
19:00 Dobranocka; O krasnalach i Wigilii
19:30 Wiadomości
19:49 Sport
19:58 Pogoda
20:05 Misja specjalna; 1987  komedia prod. polskiej (97'); reż: Janusz Rzeszewski; wyk: Krzysztof Kowalewski, Dorota Kamińska, Mirosław Konarowski, Agata Rzeszewska
21:40 Hity satelity
21:55 Ladies - piosenki z koncertu
23:00 Panorama
23:20 Sport-telegram
23:23 Prognoza  pogody
23:25 Między ustami a brzegiem pucharu; 1987  melodramat prod. polskiej (114'); reż: Zbigniew Kuźmiński; wyk: Jacek Chmielnik, Katarzyna Gniewkowska, Henryk Bista, Anna Wesołowska
01:20 O krasnalach i Wigilii
01:45 Wiadomości
02:04 Sport
02:09 Pogoda
02:15 Nie lubię poniedziałku; 1971  komedia prod. polskiej (99'); reż: Tadeusz Chmielewski; wyk: Jerzy Turek, Kazimierz Witkiewicz, Halina Kowalska, Mieczysław Czechowicz
03:50 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
04:10 Misja specjalna; 1987  komedia prod. polskiej (97'); reż: Janusz Rzeszewski; wyk: Krzysztof Kowalewski, Dorota Kamińska, Mirosław Konarowski, Agata Rzeszewska
05:45 Złotopolscy; odc.538Swatka (25'); telenowela TVP
06:15 Zakończenie programu
SK PULS 0307

8.55 Dzisiaj w programie
9.00 Słowo dnia
9.05 Niech się niesie pieśń - koncert bożonarodzeniowy
10.05 Watykan Jana Pawła II - film dok. [5, 6]
11.00 Eckhart - mysz o wielkim sercu - serial
12.00 Słowo dnia - rozwiazania biblijne
12.05 Świat Bałtyku - film dok. (1)
12.40 Galeria Marka Karewicza (2)
13.00 Detektywi ostatniej szansy - serial fab. [1]
14.00 Galeria Marka Karewicza [3]
14.30 Program religijny
15.20 Little Miss Magic - film fab. USA
17.00 Niech się niesie pieśń - koncert bożonarodzeniowy
18.00 Detektywi ostatniej szansy - serial fab (2)
19.00 Eckhart - mysz o wielkim sercu - serial
19.30 Galeria Marka Karewicza (4)
19.50 Słowo dnia
20.00 13 wojownik - film fabularny USA
21.50 Kino Rozmównica
22.25 Niech się niosą pieśni - koncert bożonarodzeniowy
0.30 Nie będzie zapomniany - film dok.


HBO 2
06:30    Stowarzyszenie umarłych poetów (Dead Poets' Society) dramat, USA 1989, 123 min., reż. Peter Weir, wyk. Robin Williams, Ethan Hawke
08:35    Agenci w spódnicach (All The Queen's Men) komedia, Niemcy 2001, 96 min., reż. Stefan Ruzowitzky, wyk. Matt Leblanc, Eddie Izzard
10:15    Szef na miarę (A Ready To Wear Boss) komedia romantyczna, Francja 2002, 84 min., reż. Stephane Clavier, wyk. Marie-Anne Chazel, Pierre Arditi
11:45    Elton John - koncert w Operze Królewskiej w Londynie (Elton John Live At Royal Opera House) koncert, W. Brytania 2002, 61 min., wyk. Elton John
12:50    Dzieciaki mojej siostry (My Sister's Kids) familijny, Dania 2001, 73 min., reż. Tomas Villum Jensen, wyk. Peter Gantzler, Wencke Barfoed
14:05    Na planie (On The Set Ep. 103) magazyn filmowy, USA 2003, 22 min.
14:30    Metropolis (Osamu Tezuka's Metropolis) animowany, Japonia 2001, 104 min., reż. Taro Rin
16:15    Opowieść o Davidzie Cassidym (The David Cassidy Story) obyczajowy, USA 2000, 84 min., reż. Jack Bender, wyk. Andrew Kavovit, Malcolm McDowell
17:45    Nigdy nie jest za późno (Changing Hearts) komediodramat, USA 2002, 90 min., reż. Martin Guigui, wyk. Lauren Holly, Faye Dunaway
19:20    Josie i kociaki (Josie And The Pussycats) komedia, USA 2001, 94 min., reż. Deborah Kaplan, wyk. Rachel Leigh Cook, Alan Cumming
21:00    Ocean's Eleven: Ryzykowna gra (napisy) (Ocean's Eleven) film akcji, USA 2001, 111 min., reż. Steven Soderbergh, wyk. George Clooney, Brad Pitt
22:55    Zwierzak (The Animal) komedia, USA 2001, 79 min., reż. Luke Greenfield, wyk. Rob Schneider, Colleen Haskell
00:15    Rozkaz (Order, The) film akcji, USA 2001, 85 min., reż. Sheldon Lettich, wyk. Jean-Claude Van Damme, Sophia Milos
01:45    Excalibur (Excalibur) fantasy, USA 1981, 144 min., reż. John Boorman, wyk. Nigel Terry, Helen Mirren
04:10    Cinema, cinema, odc. 52 (Cinema Cinema Cinema VI. (971) Ep. 52) magazyn filmowy, USA 2003, 23 min.
04:35    Agenci w spódnicach (All The Queen's Men) komedia, Niemcy 2001, 96 min., reż. Stefan Ruzowitzky, wyk. Matt Leblanc, Eddie Izzard

Reality TV
06.00 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
06.25 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
06.50 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
07.15 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
07.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.05 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08:30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
08.55 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
09.20 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
09.45 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
10.10 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
11.00 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
11.50 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.15 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.40 Alpejskie pogotowie ratunkowe (Alpine Rescue) (25 min.).
13.05 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
13.30 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.)
13.55 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.45 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
15.35 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).
16.25 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
16.50 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
17.15 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
18.05 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
18.30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
19.00 Trex (Trex) (25 min.).
19.25 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
19.50 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
20.20 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
20.45 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
21.15 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
21.45 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.05 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
23.30 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
00.00 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
00.25 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
00.50 Być żołnierzem (Soldiers to Be) (25 min.).
01.20 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
01.45 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
02.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
02.55 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
03.20 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
03.45 Najdzielniejsi (The Bravest) (25 min.).
04.10 łowcy nagród (American Bounty Hunter) (55 min.).
05.00 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).

Europa Europa
10.00 Piękna i bestia (The Beauty And The Beast) baśń filmowa, Francja, 1945, 90 min
11.35 Tak tu cicho o zmierzchu (A Zori Zdies Tichije) dramat wojenny, ZSRR, 1972, 188 min
14.40 żandarm w Nowym Jorku (Le Gendarme A New York) komedia, Francja/Włochy, 1965, 90 min
16.25 Tajemnica różanego ogrodu (Das Gehaimnis Des Rosengartnes) dramat, Niemcy, 2001, 90 min
18.00 święte Serca (Sacred Hearts) dramat obyczajowy, Wielka Brytania, 1983, 95 min
19.30 Cinemania - magazyn filmowy. Wydanie specjalne. Studio Company, 2003, 30 min
20.30 Grzeszne pocałunki (Zornige Kusse) dramat, Niemcy, 2000, 94 min
22.10 Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną (Twin Peaks - Fire Walk With Me) dramat, USA / Francja, 1992, 135 min
00.25 Patrz i daj popatrzeń (Etranges Exhibitions / Strange Exhibitions) film erotyczny, Francja, 2001, 90 min
02.00 Ostatnie metro (Le Dernier Metro) dramat, Francja, 1980, 128 min
04.10 Brigitte Bardot - Historia gwiazdy (Brigitte Bardot, The Star... The Story...) film dokumentalny, Francja, 1996, 65 min.

Romantica
06.00    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 75) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
06.50    (Classica) Perła (Perla) (Część 2) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
07.40    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 155) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
08.35    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 84) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
09.25    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
10.25    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 84) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (60 min.).
11.25    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 84) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (55 min.).
12.20    (Classica) Perła (Perla) (Część 2) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
13.15    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 155) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
14.10    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 84) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
15.05    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 56/57) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
16.00    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
16.50    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 84) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (55 min.).
17.45    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 154) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
18.40    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 84) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
19.35    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 56/57) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
20.30    (Classica) Perła (Perla) (Część 2) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
21.25    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 155) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
22.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 84) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
23.15    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 56/57) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.).
00.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 75) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
01.00    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 84) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (50 min.).
01.50    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 84) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (50 min.).
02.40    (Classica) Perła (Perla) (Część 2) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
03.30    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 155) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
04.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 84) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
05.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 75) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
09:25 Wędkarski bzik, Tarponowe szaleństwo
09:55 Narodziny samochodu wyścigowego
10:20 Stulecie zwykłych ludzi, 1947 - Wolność
11:15 Niesamowite maszyny, Okręty Podwodne
12:10 Powracające pytania, Część 2
13:05 Wieczór z wymarłymi gatunkami zwierząt
14:00 Rekiny z pustynnego morza
15:00 Odkrycie Nefretete
17:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
17:30 Wędkarski bzik, Arktyczne pstrągi
18:00 Wysypisko, Maszyna do totalnej destrukcji
19:00 Tajemnica śmierci Tutenchamona
20:00 Tajemnica śmierci Tutenchamona
21:00 Z ukrycia, Morze Śródziemne dla bogaczy
22:00 Medycyna na tropie zbrodni, Śmierć buddyjskiego mnicha
23:00 Niesamowite maszyny, Harley - maszyna marzeń
00:00 Generałowie Hitlera, Rommel
01:00 Pola bitew, El-Alamein, część 1
02:00 Szkoła dla snajperów


Ale Kino!
8.00 Za drzwiami Actors Studio: Nicolas Cage 
8.50 L jak Luka - film krótkometrażowy
9.00 Grunt to szczerość - komedia 
10.3S Różowa Pantera kontratakuje - komedia 
12.20 Pół żartem, pół serio - komedia 
14.20 Ich własna liga - komediodramat 
16.30 Wszystkie poranki świata - dramat 
18.25 Mój syn fanatyk - film obyczajowy 
20.00 Misery - thriller
21.50 Huzar - film obyczajowy 
0:05 Życie Karlita - film sensacyjny 
2.30 Nagi lunch - horror 
4.25 Zakończenie 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.