FANDOM


TVP 1
6.00 Kawa czy herbata?
8.00 Wiadomości
8.10 Prognoza pogody
8.15 Woronicza 17
8.30 Przygody Misia Colargola (15, 16) - serial animowany
8.55 Jedyneczka - program dla dzieci
9.20 Bajeczki Jedyneczki- program dla dzieci
9.30 Eckhart - mysz o wielkim sercu - serial animowany
9.55 Animowane bajki świata: Podna i Podni
10.05 Przygody Rozbójnika Rumcajsa - serial animowany
10.20 Nowa Ziemia (14) - serial SF (powt.)
11.05 Kiosk przy Wspólnej - program poradnikowy
11.10 The Lost Secret (33) - kurs języka angielskiego
11.25 Rosyjska trójca (2/3) - film dokumentalny
12.00 Wiadomości
12.10 Agrobiznes - rolniczy magazyn informacyjny
12.20 Kontrasty - świat, ludzie, pieniądze
12.25 Wójt Roku 2002 - sylwetki
12.45 Klan (682) - telenowela (powt.)
13.10 Siódme niebo (50): Wyciągnij broń, Johnny - serial dla młodzieży (powt.)
14.00 Plus minus - magazyn ekonomiczny
14.30 Minotaur czyli Sfinks - program dla dzieci
14.45 Narodziny (6/24): Szerszenie - serial dokumentalny
15.00 Wiadomości
15.10 "Złota Jesień" na antypodach - reportaż
15.30 Bezpieczna Jedynka
16.00 Rower Błażeja - magazyn dla młodzieży
16.25 Moda na sukces (1851) - telenowela
16.45 Raport Netia K2 - Jedynka na dachu świata - cykl reportaty
17.00 Teleexpress
17.20 Sportowy Express
17.30 Gość Jedynki - wywiad
17.40 Klan (683) - telenowela
18.10 Adam Małysz - droga na szczyt - reportaż
18.40 Książki na zimę - magazyn
18.45 Eurobarometr - magazyn
19.00 Wieczorynka: Witaj, Franklin
19.30 Wiadomości
19.55 Sport; Prognoza pogody
20.15 Okruchy życia: Miłość, kłamstwa i kołysanki - dramat obycz., USA 1993
21.50 Kronika kryminalna Jedynki - poza prawem
22.15 Jenifer Lopez - koncert
23.00 Monitor Wiadomości
23.20 Kurs dnia
23.25 Czas na... kontrowersyjny dokument: Życie za dolara - film dokumentalny
0.30 Kino nocnych marków: Niezapomniane czasy - dramat obycz., chiń. 1998
2.10 Zakończenie programu

TVP 2
07:05 Studio urody
07:15 Dwójka Dzieciom; Gnomy; odc.8/24 - Gdzie moja dyskietka; serial anim.prod.portugalsko-amerykańskiej
07:40 Dwójka Dzieciom; Maurycy i Hawranek; odc.12 - Łakomczuch; serial anim.prod.polskiej
07:50 Mały Pingwin Pik-Pok; - Wycieczka nad jezioro; serial prod. pol.
08:00 Na dobre i na złe; odc.5 - Chorobliwa miłość; serial prod. TVP [stereo]
08:50 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00, Prognoza pogody:9:30]
10:20 Chłop Europie nie przepuści, zastanowim się, a jużci; felieton; powt.
10:30 Magazyn Ekspresu Reporterów; powt.
11:20 National Geographic proponuje; Kratery Wyspy Ambrym; serial dok.prod.USA
11:55 Dwa światy; odc.8/26; serial prod. polsko-australijskiej
12:20 Ferie z Dwójką
12:35 Kochaj mnie; odc.15; telenowela dok. prod TVP; powt.
13:00 Panorama
13:15 Złotopolscy; odc.115  Konkurent; telenowela TVP
13:40 Herbatka u Tadka; talk show [stereo]; powt.
14:25 Od ucha do ucha; Kabaret HiFi - monolog Grzegorza Halamy "Pierwsza pomoc" i skecz "Trnado"
14:40 Euro-Quiz
15:05 Jetsonowie; - Nowy przyjaciel Elrov'a; serial anim. prod. USA
15:25 Maszyna zmian - Nowe przygody; odc.5 - Inwazja świąteczna
16:00 Panorama
16:21 Pogoda
16:25 Złotopolscy; odc.491 - Milczenie; telenowela TVP
16:55 Diana: historia księżnej; odc.3/4; serial dok.prod.angielskiej
17:50 Program lokalny
18:30 Panorama
18:51 Pogoda
19:00 Jeden z dziesięciu; teleturniej
19:30 Camerata; magazyn muzyczny
20:00 M jak miłość; odc.123; serial TVP
20:55 Paragraf 148 - kara śmierci; Maturzysta; [tylko dla dorosłych]
21:25 Polska bez fikcji; Juma; film dok. Marka Czunkiewicza
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:26 Pogoda
22:35 Kino Mocnych Wrażeń; Jad; Venom; 1981  thriller prod. ang./pod nadzorem/; reż: Piers Haggard; wyk: Olivier Reed, Susan George, Klaus Kinsky
00:10 W obronie prawa; odc.6; serial kryminalny prod.USA [tylko dla dorosłych]
01:00 Zakończenie programu

TVP 3 Warszawa
6.25 Program dnia
6.30 Opowieści taty bobra - serial animowany dla dzieci
7.00 Angela Anakonda - serial animowany
7.30 Kurier - program informacyjny
7.45 Telewizyjny Kurier Warszawski
8.00 Puls stolicy
8.15 Nasz gość
8.30 Kurier - program informacyjny
8.45 Gość dnia
9.00 Transmisja posiedzenia Sejmu RP
16.00 Dzieje Warszawy
16.15 Studio reportażu
16.30 Kurier - program informacyjny
16.45 Rozmowa dnia
17.00 Miś w Europie
17.30 Kurier - program informacyjny
17.50 Telewizyjny Kurier Mazowiecki
18.05 Telewizyjny Kurier Warszawski
18.30 Kurier - program informacyjny
18.45 Studio reportażu
19.00 Saga rodów
19.15 Nasz gość
19.30 Kurier sportowy
19.40 Rozmowa dnia
20.00 Tełekurier
20.30 Kurier - program informacyjny
20.45 Studio pogoda
20.50 Echa dnia
21.15 Eurotel - magazyn europejski
21.30 Kurier gospodarczy
21.45 Telewizyjny Kurier Warszawski
21.55 Wiadomości sportowe
22.00 Puls stolicy
22.15 To jest temat - reportaż
22.30 Kurier - program informacyjny
22.45 Sport
22.55 Studio pogoda
23.00 Odlotowe chłopaki - film fabularny prod. USA
0.45 Baśnie z 1001 nocy - angieiski film fabularny
2.20 Zakończenie

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
7.00 Atomówki, Laboratorium Dextera - seriale anim.
7.30 Pokemon - serial anim.
7.55 Duża przerwa (13) - serial
8.25 Stan wyjątkowy (32) - serial
9.15 Graczykowie (40) - serial
9.45 Samo życie (175, 176) - serial
10.40 Życiowa szansa
11.35 Różowa pantera
11.45 Kachorra to ja (105) - serial
12.40 Luz Maria (97) - serial
13.35 Zerwane więzi
14.35 Tajemniczy rycerze - serial anim.
15.05 Świat według Kiepskich (65) - serial
15.45 Informacje
16.10 Różowa pantera
16.20 Kachorra to ja (106) - serial
17.15 Debiut
18.10 Drogówka - magazyn
18.45 Informacje i sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 Awantura o kasę
20.05 Miodowe lata (60) - serial
20.40 Mecz Ligi Mistrzów, ok.21.30 Losowanie LOTTO
22.45 Reportaż
23.05 Informacje, biznes informacje i sport
23.25 Prognoza pogody
23.30 Graffiti
23.45 Magazyn Ligi Mistrzów
0.45 Playboy: Dziewczyny z całego świata
1.50 Aquaz Superchat na zywo
5.00 Pożegnanie

TVN
5.35 Kropka nad "i"
5.50 Miłość i nienawiść (91) - telenowela
6.35 Telesklep
7.05 Przyjaciółki i rywalki (104) - telenowela
7.50 Wunschpunsch - serial anim.
8.15 Animaniacy - serial anim.
8.40 Action Man - serial anim.
9.05 Inspektor Gadget - serial anim.
9.30 Tele Gra
10.35 Telesklep
11.35 Rozmowy w toku - talk show
12.30 Na Wspólnej (23) - serial
13.00 Maraton uśmiechu
13.30 Action Man - serial anim.
13.55 Inspektor Gadget - serial anim.
14.20 Renegat II (4) - serial
15.15 Milionerzy
16.00 TVN Fakty, pogoda
16.20 Przyjaciółki i rywalki (105) - telenowela
17.10 Miłość i nienawiść (92) - telenowela
18.00 Rozmowy w toku - talk show
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.40 Pogoda
19.45 Uwaga!
20.10 Na Wspólnej (24) - serial
20.40 Tylko miłość
21.55 13. posterunek 2 (30) - serial
22.30 Tajemnice SmallviIle I (8) - serial
23.20 TVN Fakty
23.30 Kropka nad "i"
23.50 Złodziejski duet (9) - serial
0.45 Kryminalne gry - serial dok.
1.15 Superwizjer - magazyn
1.45 Nic straconego - powtórki programów

TV 4
6.00 Muzyczny VIP - mag.
6.30 KINOmaniaK - mag.
7.00 Muzyczne listy - mag.
7.50 Teknoman - serial anim.
8.10 Czarny Królewicz (51) - serial
8.35 Oni, ona i pizzeria (3) - serial
9.00 Dziki księżyc (39) - serial
9.55 Zbuntowany anioł (122) - serial
10.40 Dorośnij! (4) - serial
11.05 Jak pan może, panie doktorze? (22) - serial
11.35 MacGyver (15) - serial
12.30 Muzyczny VIP - mag.
13.00 KINOmaniaK - mag.
13.30 Muzyczne listy - mag.
14.30 Motomyszy z Marsa - serial anim.
15.00 Gęsia skórka (34) - serial
15.30 Dziki księżyc (40) - serial
16.30 Hot Chat
16.45 Dziennik
16.58 Prognoza pogody
17.00 Jak dwie krople czekolady (13) - serial
17.30 M.A.S.H. (29) - serial
18.00 Zbuntowany anioł (123) - serial
19.00 Bella mafia (1) - dramat USA (1997)
20.55 Komisarz Rex (79) - serial
21.50 Dziennik
22.05 Informacje sportowe
22.12 Prognoza pogody
22.15 Viper (2) - serial
23.15 Czwarta wojna - dramat woj. USA (1990)
1.05 X laski
1.35 Muzyczne listy - mag.
2.25 Strefa P - magazyn
2.50 KINOmaniaK - mag.

TVN 7
6.55 Telesklep
7.10 Magiczni wojownicy - serial anim.
7.35 Alf (45) - serial
8.00 W niewoli uczuć (127) - telenowela
8.50 Doktor Frank (11) - serial
9.40 Słoneczny patrol (12) - serial
10.30 Łamisłówka
11.15 Conan (21) - serial
12.10 Przeklęta miłość (84) - telenowela
12.55 Telesklep
14.55 Magiczni wojownicy - serial anim.
15.20 Grupa specjalna Eko (1) - serial anim.
15.45 Słoneczny patrol - serial
16.45 Alf (46) - serial
17.15 Gliniarze na motorach (16) - serial
18.10 Aktualności
18.20 Conan (22) - serial
19.15 Drew Carey Show (71) - serial
19.40 Zwariowana telewizja (4) - serial
20.10 Historie miłosne - film obycz. pol. (1997)
21.55 Gliniarze (26) - serial
22.55 Nauka jazdy - serial dok.
23.25 Spacer po plaży - film obycz. USA (1999)
1.10 Lekcja przetrwania - film sens. USA (1997)
2.45 Drew Carey Show (71) - serial
3.10 Zwariowana telewizja (4) - serial
3.35 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości: 6:05, 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:10 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:30 Klan; odc.663 /23'/; telenowela TVP
08:50 Papierowy teatrzyk; - Roszponka
09:05 Zaczarowany pociąg
09:30 Miki Mol i straszne Płaszczydło; odc. 3; serial animowany prod. polskiej
09:55 Spotkanie z literaturą; Nasze życie chce żyć-Ryszard Krynicki; widowisko poetyckie
10:25 Kształty muzyki; Polifonia
10:45 Parnas Literacki; Kazimiera Iłłakowiczówna
10:55 Forum; program publicystyczny; powt.
11:40 Ojczyzna-polszczyzna; Klikalność-cool; program prof. Jana Miodka; powt.
12:00 Wiadomości
12:15 Miasto na piasku; reportaż; powt.
12:45 Wieści polonijne; powt.
13:00 Baryton; 1984  film fabularny prod. polskiej (92'); reż: Janusz Zaorski; wyk: Zbigniew Zapasiewicz, Piotr Fronczewski, Małgorzata Pieczyńska, Aleksander Bardini
14:35 Wołyńska harfa; reportaż
15:00 Wiadomości
15:10 Wieczór z Jagielskim; Małgorzata Pieńkowska, Grzegorz Halama; talk show [stereo]; powt.
15:45 Polskie miasta i miasteczka; Nowy Sącz; powt.
16:00 Klan; odc.663 /23'/; telenowela TVP; powt.
16:25 Rewizja nadzwyczajna
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:30 Gość Jedynki
17:40 Zgadnij odpowiedz
17:45 Zaczarowany pociąg
18:10 Miki Mol i straszne Płaszczydło; odc.3; serial animowany prod. polskiej; powt.
18:35 Magazyn olimpijski - Echa stadionów
19:05 Eurobarometr
19:15 Dobranocka; Dziewczynka z orzeszka; odc.11/13 - Jak Leszczynka nie chciała zostać służącą; serial anim.prod.czeskiej
19:30 Wiadomości
19:58 Sport
20:04 Pogoda
20:10 Klan; odc.663 /23'/; telenowela TVP; powt.
20:35 Polska karta; tygodnik gospodarczy
21:05 Baryton; 1984  film fabularny prod. polskiej (92'); reż: Janusz Zaorski; wyk: Zbigniew Zapasiewicz, Piotr Fronczewski, Małgorzata Pieczyńska, Aleksander Bardini
22:35 Wołyńska harfa; reportaż; powt.
23:00 Panorama
23:20 Sport-telegram
23:23 Pogoda
23:30 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
00:00 Kanada pachnąca żywicą; reportaż Magdy Różyckiej
00:20 Monitor  Wiadomości
00:35 Kurs dnia; magazyn ekonomiczny
00:40 Magazyn olimpijski - Echa stadionów; powt.
01:15 Dziewczynka z orzeszka; odc.11/13 - Jak Leszczynka nie chciała zostać służącą; serial anim.prod.czeskiej; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:57 Sport; powt.
02:02 Pogoda; powt.
02:10 Klan; odc.663 /23'/; telenowela TVP; powt.
02:35 Polska karta; tygodnik gospodarczy; powt.
03:05 Baryton; 1984  film fabularny prod. polskiej (92'); reż: Janusz Zaorski; wyk: Zbigniew Zapasiewicz, Piotr Fronczewski, Małgorzata Pieczyńska, Aleksander Bardini
04:35 Wołyńska harfa
05:00 Pamiętaj o mnie...; koncert życzeń; powt.
05:30 Monitor  Wiadomości; powt.
05:45 Kurs dnia; magazyn ekonomiczny; powt.
05:50 Posąg; film anim.
05:55 Ocena; film anim.
06:00 Zakończenie programu

Tele 5
8.00 Świat wokół nas - serial dok.
8.25 Saint Tropez (85) - serial
9.15 Telezakupy
11.50 Zauroczenie (38) - serial
12.45 Werdykt
13.45 Dzieciaki w opałach (38) - serial
14.10 Nie zapomnij paszportu: Zimbabwe - serial dok.
15.00 Videofashion
15.25 Zauroczenie (39) - serial
16.20 Lux sfera (8) - serial dok.
16.45 Tarzan (41) - serial
17.10 Świat wokół nas - serial dok.
17.40 Mieszkanko dla dwojga (38) - serial
18.05 Auto-motor i sport
18.30 Prognoza pogody
18.35 Mój uczeń jest aniołem - film famil. wł. (1999)
20.15 Prognoza pogody
20.20 Komisarz Moulin (8) - serial
21.50 City Life (8) - serial
22.40 Prognoza pogody
22.45 Werdykt
23.15 Erotyczne fantazje (4) - serial
0.55 Zakończenie programu

Canal +
7.00 Minisport+ (o)
7.10 Łapu-capu (o)
7.15 Nie przegap (o)
7.25 Diabelski młyn - filmy anim. (o)
8.00 Mumia powraca - film fant. USA (2001)
10.10 Kolęda primadonny - film fant. USA (2000)
11.40 Uciekające kurczaki - film anim.
13.05 Królowie komedii - film biograf.
15.00 Za drzwiami Actors Studio - Hugh Grant - film dok.
15.50 Ambasada USA (1) - serial
16.35 Lassie - film przyg. USA (1994)
18.10 Schyłek lata - film obycz. franc.-niem.-wietn. (2000)
20.00 Diabelski młyn - filmy anim. (o)
20.35 Nie przegap (o)
20.45 Łapu-capu (o)
20.50 Minisport+ (o)
21.00 Szklana pułapka 2 - film sens. USA (1990)
23.00 Manga: Tajemnicza przeszłość - film anim.
23.30 Luźny gość - komedia USA (2001)
0.55 Pinochet kontra naród - film dok.
2.50 Omen 2 - Damian - horror USA
(o) - odkodowany

HBO
06:30 Tytani (Remember The Titans) biograficzny, USA 2000, 108 min., reż. Boaz Yakin, wyk. Denzel Washington, Will Paton
08:20 Zobacz w HBO magazyn filmowy, Polska 2003, 24 min.
08:50 Napoleon (Napoleon) familijny, Australia 1995, 77 min., reż. Mario Andreacchio, wyk. Jamie Croft, Philip Quast
10:10 Cinema, cinema, odc. 8 (Cinema Cinema Cinema VI. (927) Ep. 08) magazyn filmowy, USA, 23 min.
10:35 Mały romans (A Little Romance) film romantyczny, USA 1979, 105 min., reż. George Roy Hill, wyk. Laurence Olivier, Sally Kellerman
12:25 Gwiezdne wrota: Pretekst (Stargate Sg-1 III. Ep. 15 - Pretense) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec
13:10 Gwiezdne wrota: Urgo (Stargate Sg-1 III. Ep. 16 - Urgo) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec
13:55 Zagadka Powdera (Powder) obyczajowy, USA 1995, 107 min., reż. Victor Salva, wyk. Sean Patrick Flannery, Marry Steenburgen
15:50 Król sokołów baśń, Polska 2000, 96 min., reż. Vaclav Vorlicek, wyk. Brano Holicek, Juraj Kukura
17:30 Mały jednorożec (The Little Unicorn) familijny, 1998, 81 min., reż. Paul Matthews, wyk. Joe Penny, Emma Samms
19:00 Tytani (Remember The Titans) biograficzny, USA 2000, 108 min., reż. Boaz Yakin, wyk. Denzel Washington, Will Paton
21:00 Koncert w Hyde Parku (Party In The Park) koncert, W. Brytania 2002, 120 min., wyk. Shakira, Enrique Iglesias
23:00 Pytanie do Boga (The Body) dramat, USA 2000, 104 min., reż. Jonas McCord, wyk. Antonio Banderas, Olivia Williams
00:45 Dziewiąta sesja (Session 9) horror, USA 2001, 95 min., reż. Brad Anderson, wyk. David Caruso, Joshua Lucas
02:20 Rodzina Soprano 4, odc. 12 (The Sopranos IV. Ep. 12) serial kryminalny, USA 2002, 60 min., reż. David Chase, wyk. James Gandolfini, Edie Falco
03:20 Nieśmiertelny: Ostatnia rozgrywka (Highlander: Endgame) film akcji, USA 2000, 96 min., reż. Douglas Aarniokoski, wyk. Christopher Lambert, Adrian Paul
05:00 Napoleon (Napoleon) familijny, Australia 1995, 77 min., reż. Mario Andreacchio, wyk. Jamie Croft, Philip Quast 

Ale Kino!
8:00 Klopotliwy gość 
9.30 Mlode Hollywood: Charlize Theron 
10.00 Farma na odludziu - komedia 
11.45 Romuald i Juliette - komedia 
13.40 Kocham Cię i filmuję
14.40 Złote czasy radia - komedia 
16.10 Wielkie toumee - komedia 
17.35 Słodka Irma - komedia 
20.00 Ale hit! Na linii ognia - thriller
22.10 Lista kolejkowa 
23.55 Martwe serce - film kryminalny 
1.40 Rękopis znaleziony w Saragossie 
3.20 Zakończenie programu 

Hallmark
7.00 Pokrzyżować szyki - thriller, USA 1995
9.00 Oddajcie mi syna - dramat, USA 1996
11.00 Przygody Williama Telia - film przygodowy, USA 1986
13.00 Odgłos burzy dramat obyczajowy. USA 1998
15.00 Baśnie z tysiąca i jednej nocy (1/2) - film fantastyczny USA 1999
17.00 Oddajcie mi syna - dramat, USA 1996
19.00 Dr Quinn (83) - serial obyczajowy
20.00 Krwawy werdykt - dramat sensacyjny USA 2001
22.00 Rozmowy z zaświatami (1/2) - film obyczajowy, USA 2002
24.00 Dr Quinn (83) - serial obyczajowy
1.00 Krwawy werdykt - dramat sensacyjny, USA 2001
3.00 Rozmowy z zaświatami (1/2) - film obyczajowy, USA 2002
4.45 Alicja w Krainie Czarów - film fantastyczny, ang.-ameryk. 1999

Le Cinema
14.00 Wakacje z Moniką (Summer With Monika / Sommaren Med Monika) dramat psychologiczny, Szwecja, 1953, 96 min
15.35 Babcie (Mamies) komedia obyczajowa, Francja, 1992, 85 min
17.00 Miłość, śmierć i kalorie (Liebe, Tod Und Viele Kalorien) dramat, Niemcy, 2000 / 2001, 90 min
18.30 Akcja profesora Hannibala (Hannibal Tanat Ur / Professor Hannibal), tragikomedia, Węgry, 1956, 94 min
20.00 Dokument. Muzyka filmowa: Krzesimir Dębski cz. I, Studio Company, 2002, 30 min
20.30 Krwawe cięcie (La Punalada) film przygodowy, Hiszpania, 1989, 114 min
22.25 Głębokie wody (Eaux Profondes) dramat obyczajowy, Francja, 1981, 101 min
00.00 Emmanuelle (4 z 7): Skrywane fantazje (The New Emmanuelle Series (4 of 7): Concealed Fantasy) film erotyczny, Francja, 1996, 90 min
01.30 Szwejk z Wiednia cz. III (Bockerer III. The Bridge Of Andau) tragikomedia, Austria, 2000, 97 min.

Romantica
06.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 46) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
07.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 77) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
08.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 25) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
09.00    Zemsta (La Revancha) (Część 104) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
10.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 45) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
11.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 76) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
12.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 24) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 103) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 46) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
15.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 77) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
16.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 25) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
17.00    Zemsta (La Revancha) (Część 104) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
18.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 45) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
19.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 76) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
20.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 24) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    Polowanie na milionera (Cazando a un Millonario) (Część 46) - telenowela, Wenezuela / Peru 2001, reż. Aldo Salvini, Antonio Vega, wyk. Diego Bertie, Fabiola Colmenares, Evelyn Santos, Paul Vega, (60 min.).
23.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 77) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
24.00    Słoneczniki dla Lucii (Girasoles Para Lucia) (Część 25) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Aldo Salvini, Lucho Barrios, wyk. Gianella Neyra, Jorge Aravena, Pablo Martin, Daniela Sarfaty, (60 min.).
01.00    Zemsta (La Revancha) (Część 104) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).

Discovery Channel
9.00 Wędkarskie przygody Rexa Hunta
9.55 Turbo
10.20 Taksówki wielkich miast: Caracas
10.50 Narodziny samochodu
11.15 Stulecie zwykłych ludzi: 1947 - wolność
12.10 Wysypisko: Wielkie ciężarówki
13.05 Super konstrukcje: Antonov 225
14.00 Monstrum z epoki triasu
15.00 Archiwum Wieży Babel
16.00 Pola bitew: Bitwa o Rosję (1)
17.00 Wędkarskie przygody Rexa Hunta
18.00 Niesamowite maszyny: Okręty podwodne - w głębinach
19.00 Planeta oceanów: Delikatna równowaga
20.00 Zaginione skarby starożytności: Siedem cudów starożytnego świata
21.00 Pożar: Tylko bez paniki
22.00 Tajemnice starożytnych: Pazur
23.00 Czerwoni władcy: Fidel Castro
24.00 Ocaleni spod Stalingradu (2)
1.00 Piloci testowi: Granice możliwości
2.00 Stulecie zwykłych ludzi: 1948 - gwałtowny rozwój
3.00 Zakończenie programu

Eurosport
8.30 Snowboard: Zawody PŚ w Monachium
9.00 Eurogole (powt.)
10.30 Magazyn olimpijski (powt.)
11.00 Narciarstwo dowolne: Zawody Pucharu Świata w Fernle
11.30 Snowboard: Zawody Pucharu Świata w Mariborze
12.00 Sport motocyklowy: Supercrossowe Mistrzostwa Świata w Minneapolis (powt.)
13.00 Sport motocyklowy: Halowe Mistrzostwa Świata w trlalu w Wiedniu (powt.)
14.00 Kolarstwo torowe: Zawody Pucharu Świata w Moskwie
15.00 Narciarstwo klasyczne: Mistrzostwa Świata w Val di Fiemme
16.00 Narciarstwo klasyczne: Mistrzostwa Świata w Val di Fiemme - sztafeta 4 x 10 km mężczyzn
17.00 Narciarstwo klasyczne: Mistrzostwa Świata w Val di Fiemme - sprint kobiet i mężczyzn (powt.)
18.45 Wiadomości Eurosportu
19.00 Lekkoatletyka: Halowe mityngi IAAF - podsumowanie sezonu
20.30 Wednesday Selection
20.45 Golf: US PGA Tour - turniej Nissan Open
21.45 Jeździectwo: Pokazowe zawody w skokach w Liege
22.45 Wiadomości Eurosportu
23.00 Sporty ekstremalne: X-Adventure Raid Series
23.30 Narciarstwo klasyczne: Mistrzostwa Świata w Val di Fiemme - sprint kobiet i mężczyzn (powt.)
1.15 Wiadomości Eurosportu
1 30 Zakończenie programu

MiniMax
06.00   Przygody Bolka i Lolka: Wielki mecz odc. 28 
06.10      Przygody Bolka i Lolka: Śniadanie na biwaku odc. 29 
06.20      Przygody Bolka i Lolka: Przygoda na dwóch kółkach odc. 30 
06.30      Witaj, Franklin: Latawiec Franklina odc. 17 
06.55      Tygrysek Etelbert: Etelbert i wilk odc. 43 
07.00      Pełzaki: Okrutny Tommy odc. 6 
07.25      Kotopies: Wielki Miau i Hau odc. 23 
07.50      Kot Billy: Twarde lądowanie odc. 23 
08.20      Królik Milczek: Pokaz mody odc. 61 
08.25      Aparatka: Bajeczne życie odc. 15 
08.50      Moje hobby: Matsumo - zawodnik sumo odc. 16 
09.05      Wyspa przygód: Godni przeciwnicy odc. 14 
09.30      Przygody Bolka i Lolka: Wakacje na wsi odc. 22 
09.40      Przygody Bolka i Lolka: Zimowe zawody odc. 23 
09.50      Przygody Bolka i Lolka: Zgubiony ślad odc. 24 
10.00      Witaj, Franklin: Prezent od Franklina odc. 15 
10.25      Tygrysek Etelbert: Etelbert i wiewiórka odc. 41 
10.30      Pełzaki: Pierwsze urodziny Tomiego odc. 1 
10.55      Kotopies: Szkoła klaunów odc. 21 
11.20      Kot Billy: Lot balonem odc. 21 
11.50      Królik Milczek: Przyjęcie u wiewiórek odc. 57 
11.55      Aparatka: Dwadzieścia cztery godziny odc. 11 
12.20      Moje hobby: Maindra - płetwonurek odc. 12 
12.35      Wyspa przygód: Na ratunek odc. 10 
13.00      Przygody Bolka i Lolka: Wakacje nad jeziorem odc. 25 
13.10      Przygody Bolka i Lolka: Źrebak odc. 26 
13.20      Przygody Bolka i Lolka: Na żaglówce odc. 27 
13.30      Witaj, Franklin: Franklin wywiadowca odc. 16 
13.55      Tygrysek Etelbert: Etelbert i mysz odc. 42 
14.00      Pełzaki: Konkurs piękności odc. 5 
14.25      Kotopies: Prawda, a ćwieku odc. 22 
14.50      Kot Billy: Nowe posłanie odc. 22 
15.20      Królik Milczek: Kurs aktorski odc. 60 
15.25      Aparatka: Wyprawa do Miami odc. 14 
15.50      Moje hobby: Reggie - wokalista odc. 15 
16.05      Wyspa przygód: Wszystko znajdziesz w prasie odc. 13 
16.30      Przygody Bolka i Lolka: Przyjaciele bobrów odc. 31 
16.40      Przygody Bolka i Lolka: Tajemniczy plan odc. 32 
16.50      Przygody Bolka i Lolka: Wycieczka kajakiem odc. 33 
17.00      Witaj, Franklin: Franklin i rozbity globus odc. 18 
17.25      Tygrysek Etelbert: Etelbert i łasica odc. 44 
17.30      Pełzaki: Zęby dziadka odc. 7 
17.55      Kotopies: Kocia Niania odc. 24 
18.20      Kot Billy: Klątwa Kotopatry odc. 24 
18.50      Królik Milczek: Telefon komórkowy odc. 62 
18.55      Aparatka: Wybory odc. 16 
19.20      Moje hobby: Aron i jego wieże odc. 17 
19.35      Wyspa przygód: Godni przeciwnicy odc. 15

Cartoon Network
06:00 Heathcliff i Dingbat - Serial dla dzieci , George Gately , USA 1980-1987 , 25 min.
06:25 Miś Yogi - Serial dla dzieci , USA , 20 min.
06:45 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego - Serial dla dzieci , USA 1990-1993 , 15 min.
07:00 Mike, Lu i Og - Serial dla dzieci , USA 1999-2000 , 25 min.
07:25 Krowa i kurczak - Serial dla dzieci , Robert Alvarez , USA 1997-1999 , 25 min.
07:50 Jam łasica - Serial dla dzieci , David Feiss , USA 1999 , 25 min.
08:15 Ed, Edd + Eddy - Serial dla dzieci , Danny Antonucci , USA 1999 , 25 min.
08:40 Laboratorium Dextera - Serial dla dzieci , USA 1996-1998 , 25 min.
09:05 Bliźniaki Cramp - Serial dla dzieci , Brian Wood , USA 2001 , 25 min.
09:30 Atomówki - Serial dla dzieci , USA 1998 , 25 min.
09:55 Johnny Bravo - Serial dla dzieci , USA 1997 , 25 min.
10:20 Chojrak _ tchórzliwy pies - Serial dla dzieci , John Dilworth , USA 1997-2002 , 25 min.
10:45 Tom i Jerry - Serial dla dzieci , 25 min.
11:10 Zwariowane melodie - Serial dla dzieci , 20 min.
11:30 Scooby Doo - Serial dla dzieci , USA , 30 min.
12:00 Jam łasica - Serial dla dzieci , David Feiss , USA 1999 , 30 min.
12:30 Ed, Edd + Eddy - Serial dla dzieci , Danny Antonucci , USA 1999 , 25 min.
12:55 Atomówki - Serial dla dzieci , USA 1998 , 25 min.
13:20 Laboratorium Dextera - Serial dla dzieci , USA 1996-1998 , 25 min.
13:45 Johnny Bravo - Serial dla dzieci , USA 1997 , 15 min.
14:00 Scooby Doo - Serial dla dzieci , USA , 25 min.
14:25 Flintstonowie - Serial dla dzieci , USA , 20 min.
14:45 Tom i Jerry - Serial dla dzieci , 25 min.
15:10 Strażnicy czasu - Serial dla dzieci , David Wasson , USA 2001 , 20 min.
15:30 Laboratorium Dextera - Serial dla dzieci , USA 1996-1998 , 30 min.
16:00 Atomówki - Serial dla dzieci , USA 1998 , 30 min.
16:30 Cubix - Serial dla dzieci , USA 2001 , 30 min.
17:00 Owca w wielkim mieście - Serial dla dzieci , Mo Willems , USA 2001 , 30 min.
17:30 Bliźniaki Cramp - Serial dla dzieci , Brian Wood , USA 2001 , 30 min.
18:00 Chojrak _ tchórzliwy pies - Serial dla dzieci , John Dilworth , USA 1997-2002 , 30 min.
18:30 Zwariowane melodie - Serial dla dzieci , 30 min.
19:00 Tom i Jerry - Serial dla dzieci , 30 min.
19:30 Scooby Doo - Serial dla dzieci , USA , 30 min.
20:00 Toonami - Magazyn filmów animowanych , 60 min.

Fox Kids
06:00 Świat Bobbiego - Film animowany (dzieci) , 20 min.
06:20 Przygody Kuby Guzika - Serial animowany (dzieci) , Francja/Niemcy , 25 min.
06:45 Świat według Ludwiczka - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
07:10 Nowe przygody Lucky Luke'a - Serial sensacyjny , 20 min.
07:30 Pokémon^II - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
07:50 Odlotowe agentki - Serial dla dzieci , 20 min.
08:10 Spiderman - Serial sensacyjny , 25 min.
08:35 Hamtaro - Serial dla dzieci , 25 min.
09:00 Zły pies - Serial dla dzieci , 20 min.
09:20 Pecola - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
09:45 Przygody Pytalskich - Serial dla dzieci , 20 min.
10:05 Denis Rozrabiaka - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
10:30 Bob Budowniczy - Serial animowany (dzieci) , 10 min.
10:40 Hamtaro - Serial dla dzieci , 20 min.
11:00 Bob Budowniczy - Serial animowany (dzieci) , 10 min.
11:10 Pecola - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
11:35 Bob Budowniczy - Serial animowany (dzieci) , 10 min.
11:45 Trzy małe duszki - Serial animowany (dzieci) , 15 min.
12:00 Tajne akta Psiej Agencji - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
12:20 Kot Ik! - Film animowany (dzieci) , 25 min.
12:45 X-Men - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
13:05 Dzieciaki z klasy 402 - Serial dla dzieci , 25 min.
13:30 Fantastyczna czwórka - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
13:50 Jerry i paczka - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
14:15 New Addams Family - Serial dla dzieci , 20 min.
14:35 Pokémon^II - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
15:00 Odlotowe agentki - Serial dla dzieci , 25 min.
15:25 Dzieciaki z klasy 402 - Serial dla dzieci , 25 min.
15:50 Kot Ik! - Film animowany (dzieci) , 10 min.
16:00 Nowe przygody Lucky Luke'a - Serial sensacyjny , 20 min.
16:20 Oggy i karaluchy - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
16:45 Świat według Ludwiczka - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
17:10 New Addams Family - Serial dla dzieci , 20 min.
17:30 Zły pies - Serial dla dzieci , 25 min.
17:55 Pinokio - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
18:15 Księżniczka Sissi - Serial animowany (dzieci) , 25 min.
18:40 Świat Bobbiego - Film animowany (dzieci) , 25 min.
19:05 Przygody Kuby Guzika - Serial animowany (dzieci) , Francja/Niemcy , 25 min.
19:30 Lochy i smoki - Serial dla dzieci , 25 min.
19:55 Gęsia skórka - Serial dla dzieci , 25 min.
20:20 Kleszcz - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
20:40 X-Men - Serial animowany (dzieci) , 20 min.
21:00 Spiderman - Serial sensacyjny , 25 min.
21:25 Spiderman - Serial sensacyjny , 25 min.
21:50 Oggy i karaluchy - Serial animowany (dzieci) , 25 min.

Kinderkanal
06:00 Meister Eder und sein Pumuckl - Serial dla dzieci , Ulrich König , Gustl Bayrhammer,Hans Clarin,Helga Feddersen,Willy Harlander,Wolfgang Völz,Franz Muxeneder,A. Feichtner , D 1994/1995 , 25 min.
06:25 Oliver Twist - Serial animowany (dzieci) , Bruno Bianchi , USA/F 1996 , 25 min.
06:50 logo - Program dla dzieci , 10 min.
07:00 Tom Sawyers Abenteuer - Serial animowany (dzieci) , Hiroshi Saito , J 1980 , 25 min.
07:25 Familie Superschlau - Serial animowany (dzieci) , Bruno Bianchi , F/D 1996/1997 , 5 min.
07:30 Simsalagrimm - Serial animowany (dzieci) , D 1999 , 25 min.
07:55 Musik-Boxx - Program dla dzieci , 5 min.
08:00 Sesamstraße - Program dla dzieci , 30 min.
08:30 Hubert und die wilden Tiere - Serial animowany (dzieci) , GB 2000 , 25 min.
08:55 Pingu - Serial animowany (dzieci) , CH 1989/1992 , 5 min.
09:00 Teletubbies - Program dla dzieci , 25 min.
09:25 Tims Kuscheltiere - Serial animowany (dzieci) , GB 1997/1999 , 10 min.
09:35 Jim Hensons: Der Bär im großen blauen Haus - Serial animowany (dzieci) , USA 1996/2000 , 25 min.
10:00 Jim Hensons: Die Hoobs - Serial animowany (dzieci) , Richard Bradley , GB 2000 , 25 min.
10:25 Spiel-Boxx - Program dla dzieci , 5 min.
10:30 Oiski! Poiski! _ Neues von Noahs Insel - Serial animowany (dzieci) , GB/F 1999 , 25 min.
10:55 Tom Sawyers Abenteuer - Serial animowany (dzieci) , J 1980 , 25 min.
11:20 Der Regenbogenfisch - Serial animowany (dzieci) , CDN/D 1998 , 10 min.
11:30 Expedition der Stachelbeeren - Serial animowany (dzieci) , USA 1997/2001 , 25 min.
11:55 Tom, Jerry - Trickfilmmagazin , 30 min.
12:25 Meister Eder und sein Pumuckl - Serial dla dzieci , Ulrich König , Gustl Bayrhammer,,Helga Feddersen,Willy Harlander,Wolfgang Völz , D/H 1988 , 25 min.
12:50 Tweenies - Serial animowany (dzieci) , Will Brenton , GB 1999 , 20 min.
13:10 Oliver Twist - Serial animowany (dzieci) , USA/F 1997 , 25 min.
13:35 Mowgli _ Neue Abenteuer aus dem Dschungel - Serial sensacyjny , Otto Sander , CDN 1997 , 25 min.
14:00 Der Wunschpunsch - Serial animowany (dzieci) , D/F 2002 , 25 min.
14:25 Kikania _ Studio - Program dla dzieci , 10 min.
14:35 Jim Knopf - Serial animowany (dzieci) , Bruno Bianchi , F/D 1999 , 30 min.
15:05 Kikania _ Studio - Talk show , 10 min.
15:15 Tolle Sachen - Program dla dzieci , 5 min.
15:20 Schloss Einstein - Serial dla dzieci , Renata Kaye , Philip Baumgarten,Paula Birnbaum,Katrin Blume,Wilfried Loll,Ludwig Hollburg,Svea Timander,Gert Schaefer , D 1999/2002 , 25 min.
15:45 Kikania _ Studio - Talk show , 15 min.
16:00 Twist total - Serial dla dzieci , Arnie Custo , Rian McLean,Mathew Waters,Ebonnie Masini,Andrew S. Gilbert , AUS 2001 , 25 min.
16:25 The Tribe _ Eine Welt ohne Erwachsene - Serial SF , Caleb Ross,Meryl Cassie,Dwayne Cameron,Michelle Ang,Ryan Runciman,Ashwath Sundarasan,Victoria Spence , Neuseeland 1999/2000 , 25 min.
16:50 logo - Program dla dzieci , 10 min.
17:00 Tom, Jerry - Trickfilmmagazin , 30 min.
17:30 Gingers Welt - Serial animowany (dzieci) , Sylvia Keulen , USA 1999/2001 , 25 min.
17:55 Oiski! Poiski! _ Neues von Noahs Insel - Serial animowany (dzieci) , GB/F 1999 , 25 min.
18:20 Die Abenteuer von Paddington Bär - Serial animowany (dzieci) , CDN/F 2001 , 10 min.
18:30 Simsalagrimm - Serial animowany (dzieci) , D 1999 , 25 min.
18:55 Unser Sandmännchen - Program dla dzieci , 5 min.
19:00 Jim Knopf - Serial animowany (dzieci) , F/D 2000 , 25 min.
19:25 Staun-TV - Program dla dzieci , 25 min.
19:50 logo - Program dla dzieci , 10 min.
20:00 Chuck Finn - Serial komediowy , Pino Amenta, Steve Peddie, Chris Langman , Luke O'Loughlin,Cassandra Kane,Johnny Nicolaidis,Holly Myers,Andy Seymour,Adrian Shirley , AUS 1999 , 25 min.
20:25 Kick der Woche - Program dla dzieci , 5 min.
20:30 Amanda und Betsy - Serial dla młodzieży , Alyse Rosenberg , Laura Bertram,Lani Billard,Gerry Mendicino,Diana Reis,Noah Plener,Fab Filippo,Gail Kerbel , CDN 1993 , 25 min.
20:55 Bravo Bernd - Program dla dzieci , 5 min.
21:00 Sendepause - Sendepause , 540 min.

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.