FANDOM


TVP 1
06:00    Kawa czy herbata; w tym Wiadomości: 6:05, 6:30, 7:00, 7:25
07:30    Telezakupy
08:00    Wiadomości
08:11    Pogoda
08:15    Krakowskie Przedmieście 27
08:25    Mapeciątka; odc.18-Królewna Śnieżka i siedem Muppetów; serial anim. prod. angielskiej
08:50    Opowieści Mamy gęsi; serial anim.prod.angielskiej
09:15    Jedyneczka
09:45    Bajeczki Jedyneczki
09:50    Mysia
10:00    Muppet show, czyli rewia gwiazd; odc. 38/120 Elton John; serial prod. USA
10:25    Muppet show, czyli rewia gwiazd; odc.39 Lou Rawls; serial prod. USA
10:55    Telezakupy
11:10    Pchły cz.II; film dok.prod.francuskiej
11:40    Saga Rodu Ganzegal; odc.26-Wakacje z duchem czasu; nauka języka niemieckiego
12:00    Wiadomości
12:10    Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:20    W drodze do Unii
12:45    Klan; odc.573; telenowela TVP; powt.
13:15    Szansa na życie
13:30    Narodziny; odc.12/24-Błotniarka stawowa; serial dok.prod.francuskiej
13:35    Telezakupy
13:50    U siebie; Spis
14:15    Nieukończony cud; odc. 1 Zjednoczenie; film dok.prod.polsko-litewskiej
15:00    Wiadomości
15:10    Archiwum Polskich Wydarzeń Kulturalnych; odc.17-1977: "Wodzirej" i kino moralnego niepokoju
15:35    Rewizja nadzwyczajna; Emilja Mallesa-Marcysia
16:00    Rower Błażeja
16:30    Moda na sukces; odc.1587; serial prod.USA
17:00    Teleexpress
17:20    Gość Jedynki
17:35    Klan; odc.574; telenowela TVP
18:05    Zwyczajni-niezwyczajni
19:00    Wieczorynka; Miś z błękitnego domu; odc.22-Jedz, pij i bądź wesoły; serial anim.prod.USA
19:30    Wiadomości
19:56    Sport
20:01    Pogoda
20:10    Sprawiedliwość na 18 kołach; odc.4-Więzy krwi; serial sensacyjny prod.USA[za zgodą rodziców]
21:00    Ceremonia wręczenia Oskarów 2001; skrót ceremonii
22:40    Monitor Wiadomości
23:00    Sportowy flesz
23:10    Plus minus - magazyn ekonomiczny
23:45    Zwykli ludzie; Ordinary People; 1980 film fab. USA/za zgodą rodziców/
01:45    Zakończenie programu

TVP 2
07:05 Felicity; odc. 42; serial prod.USA [stereo]
07:50 Studio urody
08:00 Program lokalny
08:30 Co ludzie powiedzą; odc.13/40; serial kom.prod.angielskiej
09:00 Fatalny rewolwer; odc. 25 - Owcza skóra; serial prod.USA
10:00 Święta wojna; odc.69-Słoneczny patrol; serial TVP
10:30 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Wielkanocny smak
11:00 Wielka odmiana; odc.10/13-Obrońca środowiska mimo woli; serial prod. australijskiej
11:50 Ludzie Biblii; odc. 8 Święty Paweł; program Jerzego Markuszewskiego
12:00 Biuro ogłoszeń; odc.2
12:30 Krajobraz Polski
13:00 Panorama
13:10 Quo Vadis ?; odc.2; serial prod.włosko-francusko-angielskiej
14:10 Tom i Jerry; serial anim.prod.USA
14:25 30 ton! - lista,lista- lista przebojów; [stereo]
14:55 Providence; odc. 4; serial prod. USA
15:40 PROGRAM LOKALNY
16:00 Panorama
16:22 Pogoda
16:30 Złotopolscy; odc. 404 - Placebo; telenowela TVP
17:00 Fatalny rewolwer; odc. 28 - Więzy; serial prod.USA
17:50 Program lokalny
18:22 Pogoda
18:30 Panorama
18:55 Jeden z dziesięciu; teleturniej
19:30 Telewizyjne Wiadomości Literackie
20:00 M jak miłość; odc. 57; serial TVP
21:00 Panorama
21:20 Sport-telegram
21:28 Pogoda
21:35 Magazyn Ekspresu Reporterów
22:30 Wieczór filmowy Kocham Kino; Wstęp do Kocham Kino
22:40 Wieczór Filmowy Kocham Kino - Pokolenie 2000; Listonosz; Il postino; 1994  film fab. prod. włoskiej; reż: Michael Radford; wyk: Massimo Troisi, Philippe Noiret, Maria Grazia Cucinotta
00:30 Wieczór artystyczny; Esma Radzepowa - Królowa Cyganów ( Malta 2001)
01:20 Wojna wietnamska; odc.3-ost. - Odliczanie; film dok.prod.angielskiej
02:20 Zakończenie programu

Polsat
06.00 Piosenka na życzenie
07.00 Incredible Hulk (8) - serial animowany
07.25 Sabrina, nastoletnia czarownica (116) - serial komediowy, USA
07.50 Wysoka fala (36) - serial przygodowy, USA
08.40 Miłość czy kochanie (9) - serial obyczajowy, USA
09.30 Serca na rozdrożu (6) - telenowela, Argentyna
10.25 Samo życie (22) - serial obyczajowy, Polska
11.00 Amor latino (49) - telenowela, Argentyna
11.50 Z głową w chmurach (33) - telenowela, Argentyna
12.45 Rozbij bank - teleturniej
13.45 Trędowata (4) - telenowela, Polska
14.45 Najzabawniejsze zwierzęta świata - program rozrywkowy
15.15 Faceci w czerni 3 (32) - serial animowany
15.45 Informacje
16.15 Różowa Pantera (20) - serial animowany, USA
16.30 Strażnik Teksasu (124) - serial
17.20 Bar - reality show
17.50 W imieniu prawa - prawdziwe sprawy, autentyczne wyroki - cykl dokumentalny
18.40 Prognoza pogody
18.45 Informacje
19.05 Sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 Amor Latino (50) - telenowela, Argentyna
20.00 Bar - reality show
20.45 SAMO ŻYCIE (23) - serial obyczajowy, Polska
21.15 GORĄCZKA - thriller, USA
21.30 Losowanie LOTTO i Szczęśliwego Numerka
00.20 Informacje
00.35 Graffiti - program publicystyczny
00.45 Sport
00.50 Prognoza pogody
00.55 Puls biznesu
01.10 Bar - Night Club - reality show
01.40 Świat według Kiepskich - jak zrealizowano (2) - reportaż
02.05 Zerwane więzi - talk show
03.00 Muzyka na BIS: Vera Bila - królowa Romów, Zucchero, Khadja Nin, No Marcy - wizyta w Polsacie, Piosenka na życzenie
05.00 Zakończenie programu

TVN
05.35 Kropka nad i - program publicystyczny
05.50 Wiosenna namiętność (56/80) - telenowela, Argentyna
06.35 Telesklep
07.05 Brzydula (44/169) - telenowela, Kolumbia
07.50 Maska (37/64) - serial animowany
08.15 Oliver Twist (40/52) - serial animowany
08.40 Przybysz z gwiazd (2/13) - serial animowany
09.05 Wesołe smoki (12/13) - serial animowany
09.30 Telegra - teleturniej
10.30 Telesklep
11.30 Big Brother: Bitwa - reality show
12.10 Rozmowy w toku - talk show
13.00 Galaktyka - teleturniej
13.30 Przygody Alvina wiewiórki - serial animowany
13.55 Oliver Twist (40/52) - serial
14.20 Beverly Hills 90210 (140) - serial obyczajowy, USA
15.15 Milionerzy - teleturniej
16.00 TVN Fakty i Pogoda
16.15 Brzydula (45/169) - telenowela
17.10 Wiosenna namiętność (57/80) - telenowela, Argentyna
18.00 Rozmowy w toku - talk show
19.00 TVN Fakty
19.30 Kropka nad i - program publicystyczny
19.45 Sport
19.50 Pogoda
20.00 Big Brother: Bitwa - reality show
20.45 NIEZBITE DOWODY - film sensacyjny, USA 1994, reż. Michael Kennedy, wyk. Gregory Harrison, Joan Severance, Andrew Airley, Nathaniel Deveaux
22.45 Granice - serial dokumentalny
23.15 TVN Fakty
23.30 Big Brother: Extra - reality show
00.15 NIKKI (10/22) - serial komediowy, USA
00.40 Tenbit. pl - magazyn internetowy
01.40 Maraton uśmiechu - program rozrywkowy
02.10 Nic straconego - programy powtórkowe

TVP 3 Gdańsk
06.30 Kurier
06.35 Echa dnia - program publicystyczny
07.00 Bajarz - serial
07.30 Kurier
07.35 Kłopoty z Zosią - serial
08.00 Panorama
08.15 Podać rękę - mag.
08.30 Kurier
08.45 Gość dnia
09.00 Malowanie obrazów - to proste - magazyn
09.30 Kurier
09.35 Ryzykanci - telenowela dok.
10.30 Kurier
10.45 Telekurier - mag.
11.15 Gość dnia
11.30 Kurier
11.45 To jest temat
12.00 Telenowyny - mag.
12.30 Kurier
12.35 Sztuka tworzona w mroku - serial
13.30 Kurier
13.45 Agrobiznes - mag.
14.00 Teleplotki - magazyn
14.30 Kurier
14.45 To jest temat
15.00 W poszukiwaniu francuskich przysmaków - serial
15.30 Kurier
15.40 Panorama
15.55 Gdański dywanik
16.30 Kurier
16.45 Telenowyny - mag.
17.15 To jest temat
17.30 Kurier
17.50 Punkt
18.00 Panorama, Prognoza pogody, Wiadomości sportowe
18.20 Regiony kultury - mag.
18.30 Rozmowy o nadziei
18.45 Panorama morza - mag.
18.55 Regiony
19.20 Rozmowy o nadziei
19.30 Mówmy szczerze: Być czy nie mieć
20.00 Telekurier - magazyn
20.30 Kurier
20.45 Echa dnia
21.15 Podać rękę - mag.
21.30 Kurier gospodarczy
21.45 Panorama
22.00 Sekcja specjalna - serial
22.45 Wojna stulecia - film dokumentalny, Wielka Brytania
23.40 Kurier
00.05 Zakończenie programu

TV 4
06.00 Strefa P - magazyn muzyczny
06.30 Supergol - magazyn piłkarski
07.00 Muzyczne listy - mag. muz.
07.50 Hoboczaki (118) - serial animowany
08.20 Alvaro (97) - serial obyczajowy, Brazylia
09.20 Chciwość, czyli żądza pieniądza - teleturniej
10.20 Dark Angel (2) - serial sensacyjny, USA
11.20 Miasteczko Evening Shade (24) - serial komediowy, USA
11.50 Kolorowy dom 3 (3) - serial komediowy, USA
12.20 Jak dwie krople czekolady (15) - serial komediowy, USA
12.50 Egzamin z życia (8) - serial obyczajowy, Polska
13.15 TV4 Kropka pl - magazyn internetowy
13.45 Strefa P - magazyn muzyczny
14.20 Hoboczaki (119) - serial animowany
14.45 Muzyczne listy - magazyn muzyczny
15.35 Miasteczko Evening Shade (25) - serial komediowy, USA
16.00 Alvaro (98) - serial obyczajowy, Brazylia
17.00 Dharma i Greg (11) - serial komediowy, USA
17.30 HOT CHAT 2001 - program publicystyczny
17.45 Dziennik
18.00 Chciwość, czyli żądza pieniądza - teleturniej
19.00 Policjanci z Miami (2) - serial kryminalny, USA
20.00 WESOŁY BABINIEC (8) - serial
20.30 Piłka nożna: Liga Mistrzów
21.30 Dziennik
21.45 Piłka nożna: Liga Mistrzów
22.40 Ten drugi (18) - serial sens.
23.40 MOŻE WRÓCĘ NA GWIAZDKĘ - dramat obyczajowy, USA
01.30 X Laski - program erotyczny
02.00 Muzyczne listy - magazyn muz.
02.50 Muzyczny VIP - magazyn muz.
03.25 Zakończenie programu

TVN 7
7.10 Kangoo - serial anim.
7.35 SOS Croco - serial anim.
8.00 Izabela - telenowela
8.50 Maria Emilia - telenowela
9.40 Melrose Place - serial
10.30 Tele Gra
11.00 Gorączka w mieście - serial
11.50 Telesklep
13.50 Angela - telenowela
14.40 Kangoo - serial anim.
15.05 SOS Croco - serial anim.
15.30 Magiczni wojownicy - serial anim.
15.55 Dragon Bali - serial anim.
16.20 Belfer z klasą - serial
16.45 Krok za krokiem - serial
17.15 Medicopter 117 - serial
18.10 Gorączka w mieście - serial
19.05 Melrose Place - serial
20.00 Córeczka Johnny’ego - film obycz. USA (1993), wyk. Treat Williams, Miriam Sirois, Mia Kirshner
21.45 Klaun - serial
22.40 Działo zagłady - film obycz. USA (1994), wyk. Frank Langella, Alan Arkin, Kevin Spacey, Michael Kitchen, Francesca Annis, James Fox
0.35 Big Brother Bitwa - na żywo
1.35 Babskie sprawy - film obycz. USA (1994), wyk. Lindsay Crouse, Jill Eikenberry
3.20 Koniec programu

TV Polonia
06.00 Kawa czy herbata?
07.30 Gość Jedynki (powt.)
07.45 Kawa czy herbata?
08.00 Wiadomości
08.10 Prognoza pogody
08.15 Krakowskie Przedmieście 27
08.25 Klan (560) - telen., Polska
08.50 Za igłą - program Artura Głowackiego
09.00 Moja legenda: Wspomnienia hrabiny Renaty Ostrowskiej (2) - rep.
09.30 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza: Narty ze smakiem - mag.
09.55 Gwiazdozbiór polskiego sportu: Zygmunt Smalcerz
10.25 Zgadnij - odpowiedz - dla dzieci
10.30 Drzwi do lasu - program przyr.
11.00 Tajemnica Sagali (6/14): Zatoka mgieł - serial przyg., Polska/Niemcy
11.30 Klan (560) - telenowela, Pol.
12.00 Wiadomości
12.15 Sportowy tydzień (powt.)
13.05 Laureaci Nowej Tradycji: Laurati Folk Band
13.15 Plebania (29) - serial obycz.
13.45 Szansa na sukces: Formacja Nieżywych Schabuff - pr. rozrywk.
14.40 Ojczyzna-polszczyzna: Wiosna
15.00 Wiadomości
15.10 Lucik - malarz ludzików - rep.
15.30 Świątki Jana Giejson Wbrew żywiołom - reportaż
16.00 Panorama
16.20 Prognoza pogody
16.30 Raj - magazyn dla młodzieży
17.00 Teleexpress
17.20 Gość Jedynki
17.30 Drzwi do lasu - pr. przyrodniczy
18.00 Tajemnica Sagali (6/14): Zatoka mgieł - serial przyg., Polska/Niemcy
18.30 Panorama
18.50 Klan (560) - telenowela, Pol.
19.15 Dobranocka: Reksio (55): Reksio gospodarz - serial animowany
19.30 Wiadomości
19.55 Sport i prognoza pogody
20.00 Marszałek Piłsudski (2/8) - serial biograficzny, Polska
21.00 Plebania (29) - serial obyczajowy, Polska
21.30 Ryszard Rynkowski: Dary losu - koncert (powt.)
22.10 Festiwal Filmu Polskiego w Ameryce - Los Angeles 2001
22.25 Świat Matki Teresy - film dokumentalny Barbary Lorynowicz
23.15 997 - magazyn kryminalny
23.45 Monitor Wiadomości
00.05 Sportowy flesz
00.10 Lista przebojów - magazyn
00.40 Tylko Kaśka (3/7): Kocham Jacka - serial dla młodzieży, Polska
01.15 Reksio (55): Reksio gospodarz - serial animowany
01.30 Wiadomości (powt.)
01.55 Sportowy flesz (powt.)
02.00 Klan (560) - telenowela, Pol.
02.30 Plebania (29) - serial obycz.
03.00 Powtórzenia

TV Puls
07.35 Telesklep
08.55 Kacper i przyjaciele - serial
09.20 Baśnie braci Grimm: Wierny Jan - serial
09.45 Byli sobie odkrywcy - serial
10.15 Domek na prerii - serial
11.10 Dotyk anioła - serial
12.00 Ulica zakochanych - telenowela
12.50 Telesklep
13.55 Remington Steele - serial
14.45 Cudowne lata - serial
15.15 Bill Cosby Show - serial
15.45 Kacper i przyjaciele - serial
16.05 Baśnie braci Grimm: Wierny Jan - serial
16.35 Byli sobie odkrywcy - serial
17.05 Domek na prerii (52): Wyścig - serial
18.00 Cudowne lata - serial
18.30 Bill Cosby Show - serial
19.00 Dotyk anioła - serial
19.45 Pytania Krzysztofa Skowrońskiego
20.00 Wydarzenia
20.20 Sport, Pogoda
20.30 Akcja pod Arsenałem - dramat wojenny, Polska
22.15 Straż przybrzeżna - serial
23.10 Wydarzenia
23.20 Pytania Krzysztofa Skowrońskiego - pr. publicystyczny (powt.)
23.35 Real autoklub. pl - magazyn motoryzacyjny
00.05 Akcja pod Arsenałem - dramat wojenny, Polska
01.50 Zakończenie programu


Reality TV
06.00    Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
06.25    Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
06.55    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.)
07.20    Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Paen) (25 min.)
07.45    Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
08.10    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
08.35    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
09.00    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
09.25    Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
09.50    Wyzwania losu (I Dare You) (50 min.)
10.40    Cena ryzyka (Blues & Twos) (25 min.).
11.05    Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
11.30    Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
11.55    Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
12.25    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.)
12.50    Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Paen) (25 min.)
13.15    Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
13.40    Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
14.05    Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
14.30    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.55    Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
15.20    Wyzwania losu (I Dare You) (50 min.)
16.10    Cena ryzyka (Blues & Twos) (25 min.).
16.35    Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
17.00    Nauka jazdy (Driving School) (35 min.).
17.35    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
18.00    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.)
18.25    Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
18.50    Specjalny dokument: To Russia With Love (Documentary Special: To Russia With Love) (50 min.).
19.40    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.05    Gliniarze (Coppers) (30 min.)
20.35    Pościgi policyjne (High Speed Pursuits) (55 min.).
21.30    Znikający świadkowie (Vanished Inside The Witness Protection Plan) (50 min.)
22.20    Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Paen) (30 min.)
22.45    Impacto TV (Impacto TV) (30 min.)
23.15    Nauka jazdy (Driving School) (35 min.).
23.50    Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
24.15    Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.)
24.40    Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
01.05    Specjalny dokument: To Russia With Love (Documentary Special: To Russia With Love) (50 min.).
01.55    Gliniarze (Coppers) (25 min.).
02.20    Gliniarze (Coppers) (30 min.)
02.50    Pościgi policyjne (High Speed Pursuits) (55 min.).
03.45    Znikajacy swiadkowie (Vanished Inside The Witness Protection Plan) (50 min.).
04.35    Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Paen) (30 min.)
05.00    Impacto TV (Impacto TV) (30 min.)

Romantica
06.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Częć 55) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.)
07.00    Pożyczone życie (Vidas prestadas) (Częć 73) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Lucho Barrios, wyk. Grecia Colmenares, Luis Jose Santander, Sonia Oquendo, Carlos Tuccio, (60 min.)
08.00    Krok do szaleństwa (Mas que amor frenesi) (Częć 60) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Carlos Izquierdo, wyk. Wanda D'Isidoro, Mario Cimarro, Jean Carlos Simancas, (60 min.)
09.00    Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (Część 08) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.)
10.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Częć 54) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.)
11.00    Pożyczone życie (Vidas prestadas) (Częć 72) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Lucho Barrios, wyk. Grecia Colmenares, Luis Jose Santander, Sonia Oquendo, Carlos Tuccio, (60 min.).
12.00    Krok do szaleństwa (Mas que amor frenesi) (Częć 59) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Carlos Izquierdo, wyk. Wanda D'Isidoro, Mario Cimarro, Jean Carlos Simancas, (60 min.)
13.00    Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (Część 07) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.)
14.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Częć 55) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.)
15.00    Pożyczone życie (Vidas prestadas) (Częć 73) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Lucho Barrios, wyk. Grecia Colmenares, Luis Jose Santander, Sonia Oquendo, Carlos Tuccio, (60 min.)
16.00    Krok do szaleństwa (Mas que amor frenesi) (Częć 60) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Carlos Izquierdo, wyk. Wanda D'Isidoro, Mario Cimarro, Jean Carlos Simancas, (60 min.)
17.00    Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (Część 08) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.)
18.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Częć 54) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.)
19.00    Pożyczone życie (Vidas prestadas) (Częć 72) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Lucho Barrios, wyk. Grecia Colmenares, Luis Jose Santander, Sonia Oquendo, Carlos Tuccio, (60 min.).
20.00    Krok do szaleństwa (Mas que amor frenesi) (Częć 59) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Carlos Izquierdo, wyk. Wanda D'Isidoro, Mario Cimarro, Jean Carlos Simancas, (60 min.)
21.00    Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (Część 07) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.)
22.00    Kobieta mojego życia (La mujer de mi vida) (Częć 55) - telenowela, Wenezuela 1998, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Natalia Streignard, Mario Cimarro, Lorena Meritano, Anna Silvetti, (60 min.)
23.00    Pożyczone życie (Vidas prestadas) (Częć 73) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Lucho Barrios, wyk. Grecia Colmenares, Luis Jose Santander, Sonia Oquendo, Carlos Tuccio, (60 min.)
24.00    Krok do szaleństwa (Mas que amor frenesi) (Część 60) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Carlos Izquierdo, wyk. Wanda D'Isidoro, Mario Cimarro, Jean Carlos Simancas, (60 min.).
01.00    Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (Część 08) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, Marcos Reyes Andrade, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova,Jaime Arague (60 min.)

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.