FANDOM


Logo
06:30 Rok w ogrodzie
07:00 Agrolinia
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Archiwum Zack'a; odc.20 Zamiana; serial prod.kanadyjskiej
08:35 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:00 Lippy & Messy; odc.13; język angielski dla dzieci
09:05 5-10-15
09:35 Walt Disney przedstawia; Legenda Tarzana; odc.16; serial anim.prod.USA
10:00 Walt Disney przedstawia; Zorro; odc.27,28; serial prod.USA
10:50 Kolejka - Lista przebojów; [stereo]
11:15 Kuchnia z Okrasą; magazyn kulinarny
11:40 Mieszkać z wyobraźnią; magazyn
12:00 Zabawy językiem polskim; teleturniej językowy
12:25 Miliard w rozumie; teleturniej
13:00 Wiadomości
13:10 Czas na dokument - BBC w Jedynce; Orka; film dok.prod.angielskiej
14:05 Pan Wołodyjowski; 1968  film historyczno - przygodowy prod. polskiej cz. 1 /format 16x9/; reż: Jerzy Hoffman; wyk: Tadeusz Łomnicki, Magdalena Zawadzka, Mieczysław Pawlikowski, Daniel Olbrychski
15:25 Między nami; talk show Agnieszki Rosłoniak
15:55 Moda na sukces; odc.2091; serial prod.USA
16:25 Plebania; odc.369; serial TVP [stereo]
16:50 Sportowy Express
17:00 Teleexpress
17:20 Minął rok- wywiad z Prezydentem RP Aleksandrem Kwaśniewskim
18:00 Sąsiedzi; Zakład na śmierć i życie; serial komediowy TVP [stereo]
18:30 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:00 Wieczorynka; Edi i Miś; serial animowany prod. angielskiej
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
20:01 Pogoda
20:15 Quo vadis?; odc.5,6-ost.; serial TVP / za zgodą rodziców/
21:55 Gwiazdy kontra gwiazdy; odc.5
22:50 Niemy świadek; Mute Witness; 1994  film fab.prod.angielsko-niemieckiej; reż: Anthony Waller; wyk: Marina Zudina,Oleg Yankovsky,Evan Richards
00:20 Kino nocnych marków; Samuraj i kowboje; Soleil rouge; 1971  film fab.prod.franc.-włosko-hiszpańskiej; reż: Terence Young; wyk: Alain Delon,Ursula Andress,Charles Bronson
02:10 Kino nocnych marków; Król tulipanów; (Dad Savage); 1998  thriller prod. angielskiej (100') [tylko dla dorosłych]; reż: Betsan Morris Evans; wyk: Patrick Stewart, Kevin McKidd, Helen McCrory, Joe McFadden
04:00 Zakończenie programu

Logo-2
07:05 Echa tygodnia; /dla niesłyszących/
07:35 Spróbujmy razem; magazyn dla niepełnosprawnych
08:00 M jak miłość; odc.180; serial TVP /stereo/
08:50 Złotopolscy; odc.555 Prewencja; telenowela TVP (STEREO)
09:15 Złotopolscy; odc.556 Bierność policjanta; telenowela TVP (STEREO)
09:45 Wędrówki przyrodnicze; Inteligencja  ośmiornicy; serial dokumentalny prod. angielskiej
10:25 Kino bez rodziców; Jetsonowie; Przyjącie urodzinowe Judy; serial anim. prod. USA
10:50 Duch z Canterville; 2001  film animowany prod. amerykańsko-australijskiej
11:45 Mojżesz prawodawca; cz.3-ost.; Moses the Law Giver; 1975  film fabularny prod. włosko-angielskiej; reż: Gianfranco De  Bosio; wyk: Burt Lancaster, Anthony Quale, Ingrid Thulin.
13:20 30 ton! - lista, lista - lista przebojów; [stereo]
14:00 Familiada - odc. 1026; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc.557 Eleonora się rządzi; telenowela TVP
15:00 Wielka gra; teleturniej
16:00 Śpiewające Fortepiany; teleturniej muzyczny[stereo]
17:00 Ryzykanci; reality show prod. USA [stereo]
17:45 Ale Dwójka!; magazyn
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:54 Pogoda
19:00 Świat obok nas; Jak wydać milion w Las Vegas?
20:00 Europa da się lubić...; Kariery i idole
21:00 Herbatka u Tadka; talk show [stereo]
21:50 Słowo na niedzielę
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:27 Pogoda
22:35 Żołnierze kosmosu; Starship Troopers; 1997  film science-fiction prod.USA /dla dorosłych/; reż: Paul Verhoeven; wyk: Casper Van Dien,Dina Meyer,Denise Richards
00:40 Współudział; (Complicity); 2000  film sensacyjny prod. angielskiej (96') [tylko dla dorosłych]; reż: Gavin Millar; wyk: Jonny Lee Miller, Brian Cox, Keeley Hawes, Bill Paterson
02:15 Sprawa Harry'ego; Harry's Case; 2000  film sensacyjny prod.kanadyjskiej [tylko dla dorosłych]; reż: Stephen Williams; wyk: Brian Markinson,Adam Beach,Tom Melissis
03:45 Zakończenie programu

Logo-10
6.00 Pop Lista
7.00 Twój lekarz oraz Wystarczy chcieć
7.30 Najzabawniejsze zwierzęta świata
8.00 Laboratorium Dextera
8.30 Piesek Poochini
9.00 Hugo
9.30 Mop Man
10.30 Gwiazdkowy prezent − film USA
12.30 Czarny Pies i Biały Kot − talk show
13.30 Polska Włochy − mecz towarzyski w siatkówce kobiet
15.30 Fundacja Polsat
15.45 Informacje
16.00 Prognoza pogody
16.10 Nie zakazane reklamy
16.40 Idol 3 Extra − program rozrywkowy
17.30 Boston Public 2
18.30 Informacje + sport
19.00 Prognoza pogody
19.05 Rosyjska ruletka
20.00 Kevin sam w Nowym Jorku − komedia USA
21.30 Studio Lotto
22.15 Harry Angel − film USA
0.15 Strzelaj bez pytania − film hongkong.
1.55 Zostać miss 2 − serial pol.
2.50 Muzyka na BIS
5.30 Pożegnanie

Logo-19
6.00 Telesklep
7.40 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego
8.00 A Diva's Christmas Carol − film rodzinny USA
9.35 Król małp, cz. I − miniserial przygodowy USA−niem.
11.10 VIVA Polska!
12.10 Władca Pierścieni: Jak kręcono Powrót Króla
12.25 Król małp, cz. II − miniserial przygodowy USA−niem.
14.00 Na Wapólnej − serial pol.
15.00 Na Zachód! − western USA
16.45 Chwila prawdy − program rozrywkowy
17.55 Siłacze − MŚ − program rozrywkowy
19.00 TVN Fakty
19.25 Sport
19.35 Pogoda
19.40 Uwaga!
20.00 Twoja droga do gwiazd − Finał − program rozrywkowy
21.30 Kula w łeb − film USA
23.30 Fakty i akty − komedia USA
1.20 Nic straconego − powtórki programów

Logo tvp3
Kurier, pogoda: 07:30, 08:30, 09:30, 11:30, 12:30, 13:30, 15:30, 16:30, 17:30, 18:30, 20:30, 21:30. 22:30
06:50 Bajki zza okna
07:00 Proszę słonia
07:45 Aktualności, Prognoza pogody
08:00 Z życia Kościoła
08:25 Prognoza pogody dla narciarzy
08:45 Palce lizać
09:00 Świat
09:45 Gwiazdy Hollywoodu
10:10 Chłopi - serial
11:00 Bądź zdrów!
11:45 Placido Domingo
12:45 Etniczne klimaty
13:50 Chłopcy - dramat obyczajowy Polska 1972
15:15 To jest temat
15:45 Klasa z klasą
16:15 Aktualności, Prognoza pogody
16:45 Festiwal Dialogu Czterech Kultur
17:35 Świat
18:00 Aktualności, Prognoza pogody
18:35 Regiony kultury
18:50 Czterdziestolatek serial
19:45 Podwodna Polska
20:15 Gwiazdy sportu
20:55 Rozmowy M. F. Rakowskiego
21:20 Książka tygodnia
21:45 Aktualności
22:00 Sobotni magazyn sportowy
23:05 Złote runo- komedia Polska 1996
00:30 Nosferatu - wampir - horror Niemcy/Francja
02:15 Zakończenie programu

TV 4 2000-2006 logo
6.10 VIP - wydarzenia i  plotki
6.35 V max -  magazyn motoryzacyjny
7.00 Xena, wojownicza księżniczka-serial przygod. USA
8.00 Robocop -serial anim. (powt.)
8.30 Eek! The Cat - serial anim.  (powt.)
9.00  Zamek czarodziejów -  teleturniej
9.30 Hoboczaki -  serial anim.
10.00 Gwiazdkowe życzenia Richiego Richa-film obycz. USA, 1998 (81 min) (powt.)
11.40 Czterej muszkieterowie: Zemsta milady -  film przygod. hiszp.-panam., 1974 (107 min) (powt.)
13.40 Judasz z Karlotu-dramat obycz. wł., 2001 (92 min) (powt.)
15.30 VIP-wydarzenia i plotki
16.00 Joker - dubbing
17.00 Panowie, dbajcie o żony -kom.· franc., 1978 (94 min) (powt.)
19.00 Eksperyment "Filadelfia" -  film SF USA, 1984 (97 min)
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe i Prognoza pogody
21.30 Reporter -  magazyn reportaży
22.00 Komenda - magazyn policyjny
22.30 Diagnoza morderstwo (64) -serial krym. USA (powt.)
23.30 Błędy młodości -dramat obycz. USA, 1999 (106 min)
1.35 To się w głowie nie mieści
2.00 Sztukateria -  magazyn
2.25 Zakończenie programu

TVN 7 '02 - '08
6.00 Telesklep
8.00 Kto was tak urządził? − magazyn
8.25 Filadelfijska opowieść − komedia USA
10.30 Łamisłówka − interaktywny teleturniej na żywo
11.40 Ucieczka z Fortu Bravo − western USA
13.30 Agent
14.45 Na osi − program motoryzacyjny
15.15 Trele morele − teleturniej interaktywny na żywo
16.15 Północ − Południe − serial USA
17.15 Rodzinne gniazdo − film kanad.
19.05 Kochane kłopoty − serial USA
20.00 Jak tylko potrafisz − komedia USA
22.10 Strażnicy Teksasu − film USA
23.55 Koszmar w Bitter Creek − film USA−austral. (95 min.)
1.30 Koniec programu

TVP Polonia
06:15 Na dobre i na złe; odc.150 Dyskoteka w pigułce (50'); serial prod. TVP [stereo]
07:05 Echa tygodnia; (program w języku migowym)
07:35 Kolędy i pastorałki
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Telewizyjny Przewodnik po Kraju, czyli para w Polskę; Gołdap
08:35 Ziarno; program redakcji katolickiej dla dzieci i rodziców
09:00 Kolędy Ali i Asa
09:05 5-10-15
09:30 Miki Mol i straszne Płaszczydło; odc.3
10:00 Szept prowincjonalny; Gdybym był czwartym królem
10:20 Ludzie listy piszą
10:40 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Cygański smak
11:10 Książki z górnej półki; Książka tygodnia; magazyn
11:20 Klan; odc.762 (24')
11:40 Klan; odc.763 (23')
12:05 Klan; odc.764 (23); telenowela TVP /stereo/
12:30 Wideoteka Dorosłego Człowieka
13:00 Wiadomości
13:10 Rzeka kłamstwa; odc.7-ost. (86')
14:40 Tam gdzie jesteśmy; Sercem pisane; reportaż Leszka Platty
15:10 Święta wojna; Babcia Zazulina (21'); serial TVP
15:35 Śniadanie na podwieczorek
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:30 Na dobre i na złe; odc.150 Dyskoteka w pigułce; serial prod. TVP [stereo]
18:20 Droga; odc.6-ost.Stan wyjątkowy (55')
19:15 Dobranocka; Tajemnica szyfru Marabuta; odc.9-Przestępca jest wśród nas
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
19:58 Pogoda
20:05 Minął rok- wywiad z Prezydentem RP Aleksandrem Kwaśniewskim
20:40 Ulubione święta. Pastorałki Andrzeja Cierniewskiego
21:05 Rzeka kłamstwa; odc.7-ost. (86'); serial TVP
22:30 Dwa księżyce; 1995  film obyczajowy prod. polskiej (133'); reż: Andrzej Barański; wyk: Bożena Adamek, Artur Barciś, Jerzy Bończak, Bożena Dykiel
00:45 Na dobre i na złe; odc.150 Dyskoteka w pigułce; serial prod. TVP [stereo]
01:35 Tajemnica szyfru Marabuta; odc.9-Przestępca jest wśród nas; serial animowany prod. polskiej
01:45 Wiadomości
02:04 Sport
02:12 Pogoda
02:15 Minął rok- wywiad z Prezydentem RP Aleksandrem Kwaśniewskim
02:50 Żółty szalik; 2000  film obyczajowy prod. polskiej (60') [za zgodą rodziców]; reż: Janusz Morgenstern; wyk: Janusz Gajos, Danuta Szaflarska, Krystyna Janda, Joanna Sienkiewicz i inni
03:50 Rzeka kłamstwa; odc.7-ost. (86')
05:15 Droga; odc.6-0st. Stan wyjątkowy (55'); 1973  serial prod. TVP
06:10 Dwa księżyce; 1995  film obyczajowy prod. polskiej (133'); reż: Andrzej Barański; wyk: Bożena Adamek, Artur Barciś, Jerzy Bończak, Bożena Dykiel
08:30 Zakończenie programu

SK PULS 0307
8.55 Dzisiaj w programie
9.00 Telezakupy
10.20 Niech się niesie pieśń - koncert bożonarodzeniowy
11.20 Detetywi ostatniej szansy - serial fab. [1]
12.30 Moja rodzina
12.55 Dzisiaj w programie
13.00 Świat Bałtyku - film dok. [2]
13.40 Program religijny
15.20 Moja rodzina
15.45 Echard - mysz o wielkim sercu - serial
16.20 Trzej muszkieterowie - fab. film przygodowy, USA
18.10 Galeria Marka Karewicza [5]
18.30 Sport; transmisja meczu w hokeju na lodzie: Interliga: Dwory Unia Oświęcim - Jesennica
20.30 Ojciec Pio - film fab.
22.15 Ostatnie zdjęcia: Brulion - film dok.


HBO 2
06:30    Czuję się świetnie dokumentalny, Polska 1984, 88 min., reż. Waldemar Szarek
08:00    Jacob i Kapturnik (Jacob Two Two Meets The Hooded Fang) familijny, Kanada 1999, 91 min., reż. George Bloomfield, wyk. Gary Busey, Miranda Richardson, Max Morrow
09:35    Tom i Jerry: Magiczny pierścień (Tom & Jerry And The Magic Ring) animowany, USA 2002, 59 min., reż. James T. Walker
10:40    Josie i kociaki (Josie And The Pussycats) komedia, USA 2001, 94 min., reż. Deborah Kaplan, wyk. Rachel Leigh Cook, Alan Cumming
12:20    Trzy dni (Three Days) familijny, USA 2001, 88 min., reż. Michael Switzer, wyk. Kristin Davis, Reed Diamond
13:50    Podglądając Hollywood - Jack Nicholson (Hollywood Raw Ep. 07 - Jack Nicholson) dokumentalny, USA 2002, 26 min.
14:20    Przystanek miłość (On The Line) komedia romantyczna, USA 2001, 82 min., reż. Eric Bross, wyk. Joey Fatone, James Lance Bass
15:45    Wszyscy kochają Alice (Everyone Loves Alice) obyczajowy, Szwecja 2002, 113 min., reż. Richard Hobert, wyk. Lena Endre, Marie Richardson
17:40    Horatio Hornblower - Lojalność (Hornblower: Loyalty) film przygodowy, W. Brytania 2001, 94 min., reż. Andrew Grieve, wyk. Ioan Gruffudd, David Warner
19:20    Spacer po Egipcie (Walking Across Egypt) dramat, USA 1999, 96 min., reż. Arthur Allan Seidelman, wyk. Jonathan Taylor Thomas, Ellen Burstyn
21:00    Motyle (In The Time Of The Butterflies) dramat, USA 2001, 88 min., reż. Mariano Barosso, wyk. Salma Hayek, Edward James Olmos
22:35    Wehikuł czasu (The Time Machine) science fiction/przygodowy, USA 2002, 91 min., reż. Simon Wells, wyk. Guy Pearce, Jeremy Irons, Samantha Mumba
00:10    Jay i Cichy Bob kontratakują (Jay And Silent Bob Strike Back) komedia, USA 2001, 100 min., reż. Kevin Smith, wyk. Ben Affleck, Shannon Elizabeth
01:55    Pokusa (Tempted) thriller, Australia 2001, 91 min., reż. Bill Bennett, wyk. Burt Reynolds, Saffron Burrows
03:30    Król żyje (The King Is Alive) dramat, USA/Dania/Szwecja 2000, 105 min., reż. Kristian Levring, wyk. Jennifer Jason Leigh, Bruce Davison
05:20    Gwiezdne wrota: Konflikt (Stargate Sg-1 III. Ep. 19 - New Ground) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec

Reality TV
06.00 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
06.25 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
06.50 Czerwony kosmos (Red Space) (50 min.).
07.40 Polowanie na mordercę (Manhunt in the Heartland) (55 min.).
08.30 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
08.55 Mandaty drogowe w Ameryce (Getting A Ticket In America) (50 min.).
09.40 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).
10.40 Eksplozja (Explosions Live) (50 min.).
11.25 Czerwony kosmos (Red Space) (50 min.).
12.15 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
12.40 Alpejskie pogotowie ratunkowe (Alpine Rescue) (25 min.).
13.05 Stan krytyczny (Condition Critical) (25 min.).
13.30 Wypadki samochodowe (Surviving The Moment of Impact) (50 min.).
14.20 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
14.45 Mandaty drogowe w Ameryce (Getting A Ticket In America) (50 min.).
15.30 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).
16.30 Polowanie na mordercę (Manhunt in the Heartland) (55 min.).
17.25 Eksplozja (Explosions Live) (50 min.).
18.10 To cud (It's a Miracle) (50 min.).
19.00 Stan krytyczny (Condition Critical) (25 min.).
19.25 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
19.50 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
20.20 Najgorsi kierowcy świata (World's Worst Drivers) (50 min.).
21.15 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
21.45 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.05 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
23.30 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
00.00 Gdy kucharz dostanie szału (When Chefs Attack) (50 min.).
00.50 Urodzeni wojownicy (Natural Born Fighters) (50 min.).
01.40 Najgorsi kierowcy świata (World's Worst Drivers) (50 min.).
02.30 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
03.20 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
03.45 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
04.10 Gdy kucharz dostanie szału (When Chefs Attack) (50 min.).
04.55 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).

Europa Europa
10.00 Z cyklu: Randez-vous z Linem Venturą: Przesłuchanie w Noc Sylwestrową (Garde A Vue) dramat kryminalny, Francja, 1981, 85 min
11.30 Gdyby Wersal mógł mi opowiedzieć... (Si Versalles M'Etait Conte) dramat historyczny, Francja, 1953, 166 min
14.25 żandarm się żeni (La Gendarme Se Marie) komedia, Francja/Włochy, 1968, 86 min
15.55 Oświecenie gwarantowane (Erleuchtung Garantiert) film obyczajowy, Niemcy, 1999, 108 min
17.50 Biała królowa (Le Raine Blanche) komedia, Francja, 1990, 119 min
20.00 Bon Voyage (Bon Voyage) film krótkometrażowy - thriller, Wielka Brytania, 1944, 27 min
20.30 Z cyklu: Randez-vous z Linem Venturą: Przesłuchanie w Noc Sylwestrową (Garde A Vue) dramat kryminalny, Francja, 1981, 85 min
22.00 Salon filmowy: Werner Fassbinder - Chcę przecież tylko, abyście mnie kochali (Ich Will Doch Nur, Dass Ihr Mich Liebt) dramat, Niemcy, 1976, 104 min
23.50 W sieci intymnych związków (Intimes Connexions / Intimate Connections) film erotyczny, Francja, 2001, 90 min
01.25 Wyliczanka (Drowning by Numbers) dramat, Wielka Brytania / Holandia, 1988, 118 min
03.25 Salon filmowy: Werner Fassbinder - Chcę przecież tylko, abyście mnie kochali (Ich Will Doch Nur, Dass Ihr Mich Liebt) dramat, Niemcy, 1976, 104 min.

Romantica
06.00    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 148) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
06.50    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 149) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
07.40    (Classica) Perła (Perla) (Część 1) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
08.35    (Classica) Perła (Perla) (Część 2) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
09.30    (Music)Koncert Shirley Bassey (Shirley Bassey Concert: You Ain't Heard Nothing Yet), Walia 1985, reż. Alasdair Macmillan, (55 min.).
10.25    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 68) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
11.20    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 69) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
12.15    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 70) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
13.10    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
14.05    (Music)Koncert Shirley Bassey (Shirley Bassey Concert: You Ain't Heard Nothing Yet), Walia 1985, reż. Alasdair Macmillan, (55 min.).
15.00    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 54) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
15.30    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 55) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
16.00    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 56) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
16.30    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 57) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
17.00    (Music) Teledyski muzyczne (Video Compilation), (30 min.).
17.30    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 152) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
18.20    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 153) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
19.10    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 154) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
20.00    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 155) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
20.50    (Music)Koncert Shirley Bassey (Shirley Bassey Concert: You Ain't Heard Nothing Yet), Walia 1985, reż. Alasdair Macmillan, (55 min.).
21.40    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 81) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
22.30    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 82) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
23.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 83) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
00.10    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 84) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
01.00    (Music)Koncert Shirley Bassey (Shirley Bassey Concert: You Ain't Heard Nothing Yet), Walia 1985, reż. Alasdair Macmillan, (55 min.).
01.50    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 72) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
02.40    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 73) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
03.30    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 74) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
04.20    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 75) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
05.10    (Music)Koncert Shirley Bassey (Shirley Bassey Concert: You Ain't Heard Nothing Yet), Walia 1985, reż. Alasdair Macmillan, (55 min.).

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
09:25 Discovery dla dzieci, Wszystko o Rozrywce
09:55 Łowcy tajemnic, Macbeth/Czarownice z Salem
10:20 Wieczór z wymarłymi gatunkami zwierząt
11:15 Prawdziwy świat Harry'ego Pottera
12:10 Starcia metalowych potworów, Finały
13:05 Wysypisko, Pociski
14:00 Twórcy diamentów
15:00 Planeta burz
16:00 Tajemnice piramid
17:00 Pola bitew, Bitwa na Łuku Kurskim, Część 1
18:00 Lot
19:00 Niewidzialna misja
20:00 Ratując "Kursk"
21:00 Kod milczenia, Część 1
22:00 Kod milczenia, Część 2
23:00 Oszustwa w świecie sztuki, Rozstrzygnięcie
00:00 Zamachy, Koniec amerykańskiego snu - Robert F. Kennedy
00:30 Zamachy, Śmierć w Memphis - Martin Luther King
01:00 Pierwsza wojna światowa, Blokada
02:00 Niesamowite maszyny, Harley - maszyna marzeń

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.