FANDOM


Logo

06:30 Moda na sukces; odc.2092; serial prod.USA
06:50 Europa bez miedzy
07:35 Papirus; odc.12 Demon z Czerwonych Gór; (Papyrus); serial animowany prod. francuskiej (stereo)
08:05 W cztery oczy; widowisko
08:30 W świecie mitów; odc.5/13; (Myth Quest); 2001  serial prod. kanadyjskiej
09:25 Lippy & Messy; język angielski dla dzieci
09:30 Teleranek
10:00 Gamebox; program poświęcony grom komputerowym i konsolowym [stereo]
10:25 Od przedszkola do Opola; Krystyna Prońko
11:00 Myślisz o kimś? - Wybierz teledysk!; program muzyczny
11:25 Od A do Zdrowia
12:00 Anioł Pański; transmisja modlitwy
12:20 Książki na zimę
12:25 Tydzień
13:00 Wiadomości
13:10 Co Pani na to?
13:35 Kochamy polskie seriale; teleturniej
14:05 Pan Wołodyjowski - cz. II; 1968  film historyczno - przygodowy prod. polskiej (76'); reż: Jerzy Hoffman; wyk: Tadeusz Łomnicki, Magdalena Zawadzka, Mieczysław Pawlikowski, Daniel Olbrychski
15:35 Rozwydrzony kanarek - rzecz o K.I.Gałczyńskim; fulm dokumentalny Jakuba Nowaka
16:20 Złote przeboje DJ Bobo
16:40 Trop Sekret; magazyn [stereo]
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program Jacka Fedorowicza
17:35 Śmiechu warte
18:00 Lokatorzy; Uśmiech losu; serial komediowy TVP[stereo]
18:30 Jaka to melodia?; quiz muzyczny [stereo]
19:00 Wieczorynka; Kubusiowe opowieści; serial anim.prod.USA
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
20:01 Pogoda
20:10 Tak czy nie? - podsumowanie głosowania
20:15 Tak czy nie?; odc.11/12; 2003  serial TVP
21:15 Spełniamy marzenia; magazyn [stereo]
21:45 Czas na dokument; Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym odc. 13; telenowela dok.(za zgodą rodziców); reż: Irena i Jerzy Morawscy
22:10 Losowanie audiotele
22:20 Uczta kinomana; Nikita; Nikita; 1990  film fab.prod.francuskiej /tylko dla dorosłych/; reż: Luc Besson; wyk: Anne Parillaud,Tcheky Kario
00:15 Uczta kinomana; Biegnij, Lola, biegnij!; Lola Rennt; 1998  film fab.prod.niemieckiej; reż: Tom Tykwer; wyk: Franka Potente,Moritz Bleibtreu
01:40 Zakończenie programu
Logo-2

06:55 Film dla niesłyszących; Wesołych świąt; 1977  film obyczajowy prod. polskiej (56'); reż: Jerzy Sztwiertnia; wyk: Krzysztof Majchrzak, Janusz Kłosiński, Władysław Kowalski, Ewa Wiśniewska
07:50 Słowo na niedzielę; [dla niesłyszących]
08:00 M jak miłość; odc.181; serial TVP /stereo/
08:45 Nie tylko dla komandosów; Kryptonim - Babilon
09:10 Ulubione święta. Pastorałki Andrzeja Cierniewskiego
09:35 OPRAWA DNIA
09:40 Miesiąc z National Geographic - Podróże w czasie i przestrzeni; Wilcza wataha z Yellowstone; film dokumentalny prod.USA
10:35 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; Zimowych wspomnień smak
11:05 Skrzypek na dachu; 1971  musical prod.USA; reż:  Norman Jewison; wyk: Chaim Topol,Norma Crane,Molly Picon
14:00 Familiada - odc. 1027; teleturniej
14:30 Złotopolscy; odc.558-Słodkie ciężary do dzwigania; telenowela TVP
15:00 Bezludna wyspa; M.Cwenówna, A.Hanuszkiewicz, M.Foremniak, W.Dziki, K.iC.Żakowie
16:00 Na dobre i na złe; odc.162 Zawodowa pułapka; serial prod. TVP
16:55 U Dalajlamy nawet zwierzęta doceniają prawdę; wywiad z Dalajlamą
17:35 7 dni świat; program publicystyczny
18:00 Program lokalny
18:30 Panorama
18:53 Pogoda
19:00 Tygodnik Moralnego Niepokoju; /6/
19:30 Zapisy pamięci:Wajda
20:00 Ulica szarlatanów - K.I.Gałczyński; widowisko z okazji jubileuszu Ośrodka Telewizji Gdańsk; wyk: Zbigniew Zamachowski,Mariusz Drężek,Sambor Dudziński
21:00 Tylko tato; odc.13; telenowela dok. Lidii Dudy /stereo/
21:30 Anna Dymna-spotkajmy się; magazyn
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:27 Pogoda
22:30 Losowanie audiotele
22:40 Złota dwunastka oper; Cyrulik sewilski; 1972  opera Gioaccino Rossiniego wg libretta P.Beaumarchais; reż: Jean-Pierre Ponnelle; wyk: T.Berganza,H.Prey,L.Alva
01:05 Kocham kino na bis; Gracz; The Gambler; 1974  film fab.prod. USA /tylko dla dorosłych/; reż: Karel Reisz; wyk: James Caan, Paul Sorvino, Lauren Hutton, James Woods.
02:55 Zakończenie programu
Logo-10

6.00 Mop Man - mag. muz. 
7.00 4 x 4 - magazyn motoryzacyjny 
7.30 Ręce, które leczą - magazyn 
8.00 Lochy i smoki (9) - serial animowany 
8.30 Piesek Poochini (26) - serial animowany 
9.00 Hugo - pr. dla dzieci 
9.30 Poplista 
10.25 Słoneczny patrol 8 (145) - serial przygodowy 
11.25 Podaruj Dzieciom Słońce 
11.35 Buddy - pies na gole - film dla dzieci, USA 2000
12.55 Zagniewani młodociani - komedia, USA 1996
14.35 Jan Paweł II: Sluga (2) . film dokumentalny 
15.35 Podaruj Dzieciom Słońce 
15.45 Informacje 
15.55 Prognoza pogody 
16.00 NIezakazane reklamy 
16.30 Mecz rewanżowy Polska - Włochy w siatkówce kobiet 
18.30 Informacje, Sport 
19.00 Prognoza pogody 
19.05 Najlepsze z najlepszych: Wilia 
20.05 Idol 3
21.05 Świat według Kiepskich - serial 
21.30 Studio LOTTO 
21.35 24 godziny (17) - serial sensacyjny 
22.30 Kuba Wojewódzki 
23.30 Raport specjalny 
24.00 Magazyn sportowy 
5.30 Zakończenie programu  
Logo-19

6.20 Telesklep 
8.00 Wodnkowe wzgórze - serial animowany
8.15 Zdrowe - magazyn 
8.50 Książe Egiptu - film animowany 
10.25 Anioł tatusia - film obyczajowy, USA 2000
12.05 Siłacze: Mistrzostwa Świata Strong Man 20m (powt.) 
13.05 Co za tydzień - mag. 
13.35 W krzywym zwierciadle: Europejskie wekacje - komedia, USA 1985
15.20 Jak łyse konie - progran rozrywkowy 
16.30 Ale piana. program rozrywkowy 
17.00 Usterka: Hydrofory - serial dok. (powt.) 
17.30 Twoja droga do gwiazd: Finał (powt) 
19.00 TVN Fakty 
19.25 Sport 
19.35 Pogoda 
19.40 Uwaga! - magazyn 
20.00 Kasia i Tomek - serial komldiowy
20.30 Dla ciebie wszystko - program rozrywkowy 
21.55 Pod napięciem - talk-show 
22.25 Superwizjer - mag. 
22.55 Nle do wiary - opowieści niesamowite
23.25 Akta zbrodni - serial dokumentalny 
23.55 Ale plama - program rozrywkowy 
0.25 Nikita (75/96) - serial sensac. (powt.)
1.15 Nic straconego - programy powtórkowe
Logo tvp3

Kurier, pogoda: 07:30, 08:30, 09:30, 11:30, 12:30, 14:30, 15:30, 16:30, 17:30, 18:30, 20:30, 21:30, 22:30
06:40 Bajka o bajce
07:10 Proszę słonia
07:25 Książka dla dzieci
07:45 Aktualności
08:00 Koncert życzeń
08:25 Prognoza pogody
08:45 Zaolzie
09:45 Gwiazdy Hollywoodu
10:10 Szpital Holby City 2
11:00 Groch i kapusta
12:15 Ksiązki, ktore piszą się same
12:45 Z życia Kościoła
13:10 Od Rawy do Rawy
13:35 Kanał SF
14:00 Klub globtrotera
14:35 Odcienie sukcesu
15:00 Sprawa na dziś
15:45 Bliżej natury
16:15 Aktualności
16:45 Mowa Polska
17:15 Wioślarstwo halowe
17:35 Teleplotki
18:00 Aktualnosci, Prognoza pogody
18:35 Regiony kultury
18:50 Czterdziestolatek - serial
19:55 Wielki szczęściarz
20:55 Od niedzieli do niedzieli
21:20 Bliżej prawa
21:45 Aktualności, Prognoza pogody
22:00 Niedzielny magazyn sportowy
23:05 Telekurier nocą
00:00 Mefisto - dramat
02:20 Zakończenie programu
TV 4 2000-2006 logo

06:25 VIP - wydarzenia i plotki
06:50 Niebezpieczny umysł - kulisy realizacji - reportaż
07:15 KINOmaniaK - odjazdowy magazyn filmowy
07:40 Eek The Cat (2,3) -  serial dla dzieci
08:30 Robocop (35) - serial dla dzieci
08:55 Klub przyjaciół Stasia i Nel (8) - program rodzinny
09:20 Zamek czarodziejów (8) - program rodzinny
09:45 Hoboczaki (94) - serial dla dzieci
10:10 Eksperyment Filadelfia - film akcji
12:00 KINOmaniaK - odjazdowy magazyn filmowy
12:30 Modna Moda - magazyn o modzie
13:00 KOT czyli Ktoś Ogromnie Tajemniczy - program rozrywkowy
14:00 Sztukateria - program kulturalny
14:30 Znak Zorro - film przygodowy
16:15 Ara urwis - film familijny
18:00 Kameleon (7) - serial sensacyjny
19:00 Prywatny detektyw Jim Rockford: Ucieczka z Los Angeles - dramat
21:00 Dziennik
21:20 Informacje sportowe
21:27 Prognoza pogody
21:30 To się w głowie nie mieści - program rozrywkowy
22:00 Drogówka - magazyn policyjny
22:30 Komando foki atakuje - film akcji
00:20 Inspektor w spódnicy - komedia akcji
02:05 Reporter - program reporterski
02:30 VIP - wydarzenia i plotki
02:55 Zakończenie programu
TVN 7 '02 - '08

6.15 Telesklep
8.15 Prezydencki poker − serial USA
9.05 Co ty wiesz o gotowaniu? − program rozrywkowy
9.35 Na osi − program motoryzacyjny
10.05 Trele morele − interaktywny teleturniej na żywo
11.05 Rodzinne gniazdo − film kanad.
12.50 Północ−Południe − serial USA
13.45 Jack i Jill − serial USA
14.40 Kochane kłopoty − serial USA
15.35 Agent − prolog
16.05 Agent
17.20 Niespełnione marzenia − film USA
19.05 Mortal Kombat − serial USA
20.00 Koszmar w Bitter Creek − film USA−austral.
21.45 Prezydencki poker − serial USA
22.40 Co za tydzień − magazyn
23.10 Odnaleziona miłość − film USA−ang.
1.20 Krwawe cięcie − komedia kanad. (90 min.)
2.50 Koniec programu
TVP Polonia

08:30 M jak miłość; odc.121 (44'); serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski
09:15 Słowo na niedzielę
09:20 Z kapitańskiego salonu
09:35 Bajka o bajce; baśń filmowa prod.rosyjskiej
10:00 Książki z górnej półki; Książka dla dzieci
10:10 Do góry nogami
10:45 Zaproszenie; Trzy kultury Włodawy
11:05 Złotopolscy; odc.537 Alibi względem przyzwoitości; telenowela TVP
11:30 Złotopolscy; odc.538 Swatka (25'); telenowela TVP
12:00 Anioł Pański
12:20 Niedzielne muzykowanie; Bach...ale nie tylko; koncert
13:00 Transmisja Mszy Świętej; z kościoła św.Jadwigi i św.Jakuba Apostoła w Lusowie
14:05 Zaklęty dwór; odc.5/7 Zagrożenie(57')
15:00 Adam Małysz-Wielki szlem?
16:00 Polscy Nobliści; film dokumentalny Krzysztofa Szmagiera
17:00 Teleexpress
17:20 Sportowy Express
17:25 Dziennik telewizyjny - program Jacka Fedorowicza
17:40 M jak miłość; odc.121 (44'); serial TVP (STEREO); wyk: Witold Pyrkosz, Teresa Lipowska, Dominika Ostałowska, Cezary Morawski
18:25 Salon Lwowski; Człowiek z fajką  /Ryszard  Koncewicz/
18:40 Prawdziwa historia; reportaż Piotra Latałły i Andrzeja Jeziorka
19:15 Dobranocka; Noddy; odc.38-Noddy i konkursowy tort; serial anim.prod.angielskiej
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
20:00 Pogoda
20:05 Na zdrowie: Jagielski; talk show (stereo)
20:45 Żółty szalik; 2000  film obyczajowy prod. polskiej (60') [za zgodą rodziców]; reż: Janusz Morgenstern; wyk: Janusz Gajos, Danuta Szaflarska, Krystyna Janda, Joanna Sienkiewicz i inni
21:45 Herbatka u Tadka
22:40 39 Studencki Festiwal Piosenki - Koncert Laureatów
23:35 Panorama
23:55 Sport-telegram
23:58 Pogoda
00:10 M jak miłość; odc.121(44'); serial TVP /stereo/
00:55 Bajka o bajce
01:30 Wiadomości
01:49 Sport
01:57 Pogoda
02:00 Adam Małysz-Wielki szlem?
02:55 Polscy Nobliści
03:50 Zaklęty dwór; odc.5/7 Zagrożenie
04:50 Prawdziwa historia; reportaż Piotra Latałły i Andrzeja Jeziorka
05:25 Ludzie listy piszą
05:45 Z kapitańskiego salonu
06:00 Zakończenie programu
SK PULS 0307

8.55 Dzisiaj w programie
9.00 Telezakupy
10.20 Powrót - film fab.
10.55 Dzisiaj w programie
11.00 Echard - mysz o wielkim sercu - serial
11.30 Detektywi ostatniej szansy - serial
13.00 Świat Bałtyku - film dok. [3]
13.50 Program religijny
15.20 Moja rodzina
15.55 KinoRozmównica
16.20 Frzyjerka i milioner - film fab. prod. niem.
18.00 Detektywi ostatniej szansy - serial fab. [3]
19.00 Wybór - film dok.
19.50 Słowo dnia
20.00 Łowca jeleni - dramat wojenny USA
23.10 Bez autocenzury
23.50 Studio otwarte


HBO 2
06:30    Cinema, cinema, odc. 52 (Cinema Cinema Cinema VI. (971) Ep. 52) magazyn filmowy, USA 2003, 23 min.
06:55    Szczeniacka miłość (Children On Their Birthdays) obyczajowy, USA 2002, 101 min., reż. Mark Medoff, wyk. Sheryl Lee, Joe Pichler
08:40    Włoskie wakacje (Katja's Adventure) familijny, Dania 1999, 79 min., reż. Lars Hesselhildt, wyk. Fanny Bernth, Alessandro Haber
10:00    Gwiezdne wrota: Instynkt macierzyński (Stargate Sg-1 III. Ep. 20 - Maternal Instinct) serial science fiction, USA 1999, 42 min., reż. Martin Wood/ Peter Deluise, wyk. Richard Dean Anderson, Corin Nemec
10:45    Szkoła uczuć (A Walk To Remember) romantyczny, USA 2002, 97 min., reż. Adam Shankman, wyk. Mandy Moore, Shane West
12:25    Majowy anioł (An Angel For May) familijny, W. Brytania 2002, 92 min., reż. Harley Cokeliss, wyk. Tom Wilkinson, Geraldine James
14:00    Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia (Lord Of The Rings: Fellowship Of The Ring) fantasy, Nowa Zelandia 2001, 171 min., reż. Peter Jackson, wyk. Elijah Wood, Viggo Mortensen
16:55    Tom Jones - koncert w Cardiff Castle (Tom Jones - Live From Cardiff Castle) koncert, W. Brytania 2002, 58 min.
17:55    Nocna afera (Monday Night Mayhem) dramat, USA 2002, 94 min., reż. Ernest R. Dickerson, wyk. John Turturro, John Heard
19:35    Corky Romano (Corky Romano) komedia, USA 2001, 82 min., reż. Rob Pritts, wyk. Chris Kattan, Peter Falk
21:00    Tajemnicza zbrodnia (Caveman's Valentine) dramat, USA 2001, 101 min., reż. Kasi Lemmons, wyk. Samuel L. Jackson, Damir Andrei
22:45    Fenomen żonatego faceta 2, odc. 7 (The Mind Of The Married Man 17:) serial komediowy, USA 2001, 24 min., reż. Stephen Herek, wyk. Mike Binder, Jake Weber
23:15    E=MC2 komedia, Polska 2002, 92 min., reż. Olaf Lubaszenko, wyk. Olaf Lubaszenko, Cezary Pazura
00:50    Replikant (The Replicant) film akcji, USA 2001, 95 min., reż. Ringo Lam, wyk. Jean-Claude Van Damme, Michael Rooker
02:30    Bractwo (The Circle) thriller, USA 2001, 94 min., reż. Sidney Furie, wyk. Treat Williams, Robin Dunne
04:10    Szkoła uczuć (A Walk To Remember) romantyczny, USA 2002, 97 min., reż. Adam Shankman, wyk. Mandy Moore, Shane West
05:50    Podglądając Hollywood - Nicholas Cage (Hollywood Raw Ep. 08 - Nicholas Cage) dokumentalny, USA 2002, 26 min

Reality TV
06.00 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
06.25 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
06.50 Oko cyklonu (Eye of the Storm) (50 min.).
07.15 Przerażający wiatr (Terror in Texas) (50 min.).
08.15 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).
08.55 Testy zderzeniowe (Crash Test - Incredible Frontiers) (55 min.).
09.45 Wypadki samochodowe (Surviving The Moment of Impact) (50 min.).
10.35 Stan zagrożenia (Code Red) (50 min.).
11.25 To cud (It's a Miracle) 55 min.).
12.15 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
12.40 Alpejskie pogotowie ratunkowe (Alpine Rescue) (25 min.).
13.05 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
13.55 Szpital (Hospital) (30 min.).
14.20 Szpital (Hospital) (30 min.).
14.45 Syjamskie bliźnięta (Siamese Twins) (55 min.).
15.35 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).
16.25 System (The System) (50 min.).
17.15 Robotica (Robotica) (50 min.).
18.05 Oko cyklonu (Eye of the Storm) (50 min.).
18.30 Przerażający wiatr (Terror in Texas) (50 min.).
19.30 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
19.50 Podniebni gliniarze (Chopper Coppers) (25 min.).
20.20 Testy zderzeniowe (Crash Test - Incredible Frontiers) (55 min.).
21.15 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
21.45 Kod 3 (Code 3 - Desert Beat) (30 min.).
22.10 Katastrofy stulecia (Disasters of the Century) (50 min.).
23.05 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
23.30 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
00.00 Anatomia przestępstwa (Anatomy of Crime) (50 min.).
00.50 System (The System) (50 min.).
01.40 Robotica (Robotica) (50 min.).
02.30 Syjamskie bliźnięta (Siamese Twins) (55 min.).
03.20 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
03.45 Najsłynniejsi przestępcy Południowej Afryki (Criminal Minds) (30 min.).
04.10 Anatomia przestępstwa (Anatomy of Crime) (50 min.).
04.55 Katastrofy lotnicze (Sky Action Videos) (60 min.).

Europa Europa
10.00 Z cyklu: Randez-vous z Claudią Cardinale: Roku pańskiego (Nell' Anno Del Signore) komedia, Włochy/Francja, 1969, 118 min
12.05 Miłość i anarchia (Film D'Amore E D'Anarchia) komediodramat, Włochy, 1973, 85 min
14.20 żandarm na emeryturze (Le Gendarme En Balade) komedia, Francja/Włochy, 1970, 97 min
16.00 Ludzie z bronią (Men With A Guns) dramat, Wielka Brytania, 1997, 128 min
18.10 Kochaj mnie (Love Me) melodramat, Francja, 2000, 107 min
20.00 Mama nie pozwala (Momma Don't Allow) film krótkometrażowy, Wielka Brytania, 1956, 22 min
20.30 Z cyklu: Randez-vous z Claudią Cardinale: Roku pańskiego (Nell' Anno Del Signore) komedia, Włochy/Francja, 1969, 118 min
22.35 Cinemania - magazyn filmowy. Wydanie specjalne. Studio Company, 2003, 30 min
23.35 Lizbona (Lisboa) thriller, Hiszpania, 1999, 100 min
01.20 Perwersyjna Lea (Perverse Lea / Naughty Lea) film erotyczny, Francja, 2001, 90 min
02.55 Tam, gdzie są góry (Da Wo Die Berge Sind) dramat, Niemcy, 2000, 90 min
04.30 Upadły anioł (Memorias Del Angel Caido), thriller, Hiszpania, 1997, 90 min.

Romantica
06.00    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 81) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
06.55    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 82) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
07.50    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 83) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (60 min.).
08.50    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 84) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (60 min.).
09.50    (Music)Koncert Shirley Bassey (Shirley Bassey Concert: You Ain't Heard Nothing Yet), Walia 1985, reż. Alasdair Macmillan, (55 min.).
10.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 54) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
11.20    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 55) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
11.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 56) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
12.20    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 57) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
12.50    (Music) Teledyski muzyczne (Video Compilation) (30 min.).
13.20    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 152) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
14.20    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 153) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
15.15    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 154) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (60 min.).
16.15    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 155) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
17.10    (Music)Koncert Shirley Bassey (Shirley Bassey Concert: You Ain't Heard Nothing Yet), Walia 1985, reż. Alasdair Macmillan, (55 min.).
18.05    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 148) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (60 min.).
19.05    (Premiere) Fortuna i miłość (Fortuna de Amor) (Część 149) - telenowela, Argentyna 2002, reż. Gaita Aragona, Diana Alvarez, wyk. Araceli Gonzales, Gustavo Bermudez, Romina Gaetani, Fabian Mazzei, (55 min.).
20.00    (Classica) Perła (Perla) (Część 1) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
21.00    (Classica) Perła (Perla) (Część 2) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
21.55    (Music)Koncert Shirley Bassey (Shirley Bassey Concert: You Ain't Heard Nothing Yet), Walia 1985, reż. Alasdair Macmillan, (55 min.).
22.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 54) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
23.20    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 55) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
23.50    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 56) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
00.20    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 57) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (30 min.).
00.50    (Music) Teledyski muzyczne (Video Compilation) (30 min.).
01.20    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 68) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
02.20    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 69) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
03.15    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 70) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
04.10    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 71) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (55 min.).
05.05    (Music)Koncert Shirley Bassey (Shirley Bassey Concert: You Ain't Heard Nothing Yet), Walia 1985, reż. Alasdair Macmillan, (55 min.).

Planete
09.00 Opowieść o nosorożcu
09.55 Konie w portretach Yanna Arthusa - Bertranda
10.55 "Ziemia z nieba"
11.45 Tajemny świat ogrodów: Ptaki (1/26)
12.10 Tajemny świat ogrodów: Żaby (2/26)
12.40 Tajemny świat ogrodów: Osy (3/26)
13.05 Tajemny świat ogrodów: Mrówki (4/26)
13.30 Tajemny świat ogrodów: Życie na róży (5/26)
13.55 Wspomnienia wygnańców: Powrót Romanowów
15.05 Wspomnienia wygnańców: Otto Habsburg
16.25 Mike Brant - daj się kochać
17.55 Znak małpy: Małpa spod znaku Wody (1/3)
18.55 Znak małpy: Małpa spod znaku Ognia (2/3)
19.50 Znak małpy: Małpa spod znaku Ziemi (3/3)
20.45 Siły powietrzne świata: Rosyjskie śmigłowce
21.35 Siły powietrzne świata: Rosyjskie samoloty transportowe
22.25 Sissi - cesarzowa Austrii
23.25 Pamiętniki mordercy Sissi
00.20 Nostradamus - jasnowidz czy szarlatan?
01.15 Nostradamus - prorok zagłady

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
09:25 Discovery dla dzieci, Drapieżniki
09:55 Łowcy tajemnic, Pustynne mumie/Widok z oddali
10:20 Rekiny z pustynnego morza
11:15 Bilbo i spółka
12:10 Superkonstrukcje, Pentagon
13:05 Wysypisko, Sprzęt Desantowy
14:00 Kubański kryzys rakietowy
15:00 Niebezpieczne spotkania z rekinami
16:00 Uwaga rekin!
17:00 Lato rekina
18:00 Ataki rekinów
19:00 Szczęki
20:00 Szczęki w powietrzu
21:00 Dlaczego rekiny atakują?
22:30 Szczęki Pacyfiku
23:30 Shark Gordon, Żarłacze białe
00:00 Ataki rekinów: lato rekinów
01:00 Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie..., Lepszy seks
01:30 Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie..., Seks i kultura
02:00 Superczłowiek, Zabójcy i uzdrowiciele


Ale Kino!
8.00 Córeczka tatusia 
8.10 Brzuchomówca 
9.45 Playtime - komedia 
11.50 Amerykanin w Paryżu 
13.45 Bohaterowie kina akcji - Tom Cruise 
14.20 California Split - komediodramat
16.10 Henryk V - dramat
18.25 Hotel klasy lux - film obyczajowy 
20.00 WYTRAWNE ALE! Zbrodnie i wykroczenia - komedia
21.50 Samotny w obliczu prawa 
23.40 Skok w bok - komediodramat 
1.35 Andriej Rublow - film historyczny
4.30 Zakończenie 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.