FANDOM


TVP 1
06:00 Wiadomości
06:00 Telezakupy
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:11 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Moda na sukces; odc. 2092; serial prod. USA
08:50 Budzik; program dla najmłodszych
09:15 Kino Teleferii; Księżniczka Caraboo; (Princess Caraboo); 1994  baśń filmowa prod. amerykańsko-angielskiej (93'); reż: Michael Austin; wyk: Phoebe Cates, Kevin Kline, Wendy Hughes, Jim Broadbent
10:50 W pustyni i w puszczy; cz. III - Ucieczka; 1973  serial przygodowy prod. polskiej; reż: Władysław Ślesicki; wyk: Tomasz Mędrzak, Monika Rosca, Stanisław Jasiukiewicz, Edmund Fetting
11:45 ZUS radzi; magazyn
12:00 Wiadomości
12:10 Agrobiznes; rolniczy program informacyjny
12:20 To trzeba wiedzieć
12:30 Plebania; odc. 367; serial TVP (STEREO)
12:55 Plebania; odc. 368; serial TVP (STEREO)
13:20 Turniej Czterech Skoczni; Oberstdorf
16:00 Rower Błażeja; program dla młodzieży
16:25 Moda na sukces; odc. 2092; serial prod. USA
16:50 Sportowy Express
17:00 Teleexpress
17:20 Gość Jedynki
17:40 Klan; odc. 774; telenowela TVP
18:05 Magazyn olimpijski - Echa stadionów; wydanie specjalne
18:45 Wrzuć Jedynkę
19:00 Wieczorynka; Tabaluga; - Królowa jednego dnia; serial animowany prod. niemieckiej
19:30 Wiadomości
19:55 Sport
20:04 Pogoda
20:20 Miej oczy szeroko otwarte; Miss America; (Miss America); 2000  film dokumentalny prod. USA; reż: Lisa Ades
21:20 Teatr Telewizji; Niech no tylko zakwitną jabłonie; 1998  autor: Agnieszka Osiecka (86'); reż: Wojciech Kościelniak; wyk: Marta Bizoń, Magdalena Cielecka, Katarzyna Jamróz, Kinga Preis
22:45 Hit kultury; - Koty; magazyn
23:10 Monitor  Wiadomości
23:30 Biznes raport; magazyn ekonomiczny
23:35 Aktorskie klany: Andrzej i Tomasz Stockingerowie; Lata dwudzieste...lata trzydzieste; 1983  komedia muzyczna prod. polskiej (102'); reż: Janusz Rzeszewski; wyk: Grażyna Szapołowska, Tomasz Stockinger, Dorota Stalińska, Ewa Kuklińska, Andrzej Stockinger
01:20 Zakończenie programu

TVP 2
07:05 Studio urody; program popularyzujący zdrowy styl życia
07:15 Dwójka Dzieciom; WOW; odc. 1/13; serial prod. polsko-niemieckiej
07:40 Dwójka Dzieciom; Tajemnica szyfru Marabuta; odc. 1 - Porwanie; serial animowany prod. polskiej
07:50 Dwójka Dzieciom; Lis Leon; - Gwiazdka lisa Leona; serial animowany prod. polskiej
08:00 M jak miłość; odc. 182; serial TVP /stereo/
08:50 Pytanie na śniadanie; magazyn [w tym Panorama: 9:00, 10:00, Prognoza pogody:9:30]
10:25 Koncert Bożonarodzeniowy Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy; - I Muvrini
11:15 Podróże kulinarne Roberta Makłowicza; - Zimowych wspomnień smak
11:45 Animals wigilijny; magazyn
12:10 Wędrówki przyrodnicze; - Inteligencja ośmiornicy; (Wildlife on One); serial dokumentalny prod. angielskiej; wyk: David Attenborough (narrator)
12:40 Telezakupy
13:00 Panorama
13:15 Złotopolscy; odc. 420 - Możliwości energicznej kobiety; telenowela TVP
13:40 Pan Samochodzik i praskie tajemnice; 1988  film sensacyjno-przygodowy prod. polskiej (85'); reż: Kazimierz Tarnas; wyk: Marek Wysocki, Libuse Kapralova, Jana Nagyova, Otokar Brousek, Leon Niemczyk
15:05 Film dla niesłyszących; Na dobre i na złe; odc. 161; serial prod. TVP; wyk: Małgorzata Foremniak, Artur Żmijewski, Krzysztof Pieczyński
16:00 Panorama
16:21 Pogoda
16:25 Film dla niesłyszących; Na dobre i na złe; odc. 162; serial prod. TVP
17:20 Polaków portret własny; Kraina Wiecznej Szczęśliwości; magazyn Waltera Chełstowskiego
17:50 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:53 Pogoda
19:00 Kabaretowe kawałki; program rozrywkowy
19:30 Ekumenia praktyczna w Kościele polsko-katolickim; reportaż Katarzyny Malinowskiej
20:05 M jak miłość; odc. 188; serial TVP /stereo/
20:55 Kochaj mnie; telenowela dokumentalna prod. polskiej (STEREO)
21:25 Świat według Kevina, czyli 07 zgłoś się; reportaż
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:26 Pogoda
22:35 997-magazyn kryminalny; program Michała Fajbusiewicza [tylko dla dorosłych]
23:05 Morderca z Belfastu; (Resurrection Man); 1997  film akcji prod. USA (90') [tylko dla dorosłych]; reż: Eoin McNamee; wyk: Stuart Townsend, Geraldine O'Rawe, James Nesbitt, John Hannah
00:35 W obronie prawa; (Law and Order); serial kryminalny prod. USA [tylko dla dorosłych]; wyk: Jerry Orbach i inni
01:25 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
6.45 TV Market
7.00 Power Rangers
7.30 Pokemon
8.00 V. I. P.
9.00 Przyjaciele
9.30 Samo życie
11.30 Idol 3 Extra
12.15 Idol 3 oraz wyniki
13.55 Twój lekarz i Wystarczy chcieć
14.25 Power Rangers
14.45 Pokemon
15.10 Rodzina zastępcza − serial pol.
15.45 Informacje
16.10 Interwencja
16.30 Pogotowie górskie
17.30 Hugo Express
17.55 Przyjaciele 6
18.30 Informacje + sport
19.00 Prognoza pogody
19.05 V. I. P. 3 − serial USA
20.00 Megahit: Na krawędzi − film franc.−USA
21.30 Studio Lotto
22.05 Świat według Kiepskich − serial pol.
22.40 Biznes informacje
23.00 Prognoza pogody
23.05 Graffiti
23.20 Bumerang
23.50 Kuba Wojewódzki − talk show
0.50 Magazyn sportowy
5.00 Pożegnanie

TVN
6.15 Uwaga!
6.30 Telesklep
7.10 Biały welon − telenowela meksyk.
8.00 Ścieżki miłości − telenowela meksyk
8.50 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego
9.15 Tele gra − teleturniej interaktywny na żywo
10.15 Telesklep
11.15 Rozmowy w toku
12.15 Maraton uśmiechu − program rozrywkowy
12.45 Savannah − serial USA
13.45 Szczenięce lata Toma Jerry'ego
14.10 Brzydula
15.00 Nikita − serial USA
16.00 Fakty, Pogoda
16.20 Biały welon − telenowela meksyk.
17.10 Prawdziwa miłość − telenowela meksyk.
18.00 Rozmowy w toku
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.40 Pogoda
19.45 Uwaga!
20.10 Na Wspólnej − serial pol.
20.40 Chwila prawdy − program rozrywkowy
22.00 Usterka − serial fabularno−dokumentalny
22.30 Maraton uśmiechu − program rozrywkowy
23.00 Fakty Wieczorne
23.25 Fakty, ludzie, pieniądze
23.55 Multikino − magazyn filmowy
0.25 Co za tydzień − magazyn
0.55 Nic straconego− powtórki programów

TVP 3 Katowice
6.50 Przegląd gospodarczy − magazyn
7.15 Telezakupy
7.30 Kurier, prognoza pogody
7.45 Aktualności + pogoda
8.00 Z krukiem w herbie − magazyn redakcji częstochowskiej
8.30 Kurier, prognoza pogody
8.45 Gość dnia
9.00 Wielkie romanse XX wieku − film ang.
9.30 Kurier, prognoza pogody
9.40 Janosik − serial pol.
10.30 Kurier, prognoza pogody
10.45 Bonjour Timothy − film nowozel.
12.30 Kurier
12.35 Charles Loupot − Narodziny współczesnego plakatu − film franc.
13.30 Kurier, prognoza pogody
13.50 Agrobiznes
14.00 Od niedzieli do niedzieli
14.30 Kurier, prognoza pogody
14.45 To jest temat − reportaż
15.00 W krainie władcy smoków − film austral.
15.30 Kurier, prognoza pogody
15.50 Nasze sprawy w parlamencie
16.00 Z krukiem w herbie
16.15 Aktualności + pogoda
16.30 Kurier, prognoza pogody
16.45 Rozmowa dnia
17.00 Przegląd gospodarczy
17.30 Kurier, prognoza pogody
17.50 Biesiada z przyjaciółmi
18.00 Aktualności + pogoda
18.30 Kurier kulturalny
18.40 Prognoza pogody
18.45 Sport w TV Katowice
19.30 Telezakupy
19.45 Rozmowa dnia
20.00 Telekurier
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.50 Echa dnia
21.15 Eurotel − magazyn
21.30 Kurier gospodarczy
21.40 Prognoza pogody
21.45 Aktualności + pogoda
22.00 Porozmawiajmy
22.15 To jest temat − reportaż
22.30 Kurier
22.45 Kurier sportowy
22.55 Studio pogoda
23.05 Oszustwo − film ang.
0.40 WuWuA − magazyn
0.55 Zakończenie programu

TV 4
6.10 Strefa P - magazyn
6.35 V Max - magazyn
7.00 Muzyczne listy - magazyn
8.00 Zamek czarodziejów - program rozrywkowy
8.30 Robocop - serial animowany
9.00 Podwójna akcja - As wywiadu (13) - serial komediowy
9.30 13 XII - koncert
10.30 VIP - wydarzenia i plotki
11.00 Cud miłości (64) - telenowela, Peru
11.45 TV Market
12.00 Strefa P - magazyn
12.30 Diagnoza morderstwo (64) - serial kryminalny
13.30 Muzyczne listy - magazyn
14.30 Dziwny traf (17) - serial sensacyjny
15.30 Eek! The Cat - serial animowany
16.00 Robocop - serial animowany
16.30 Cud miłości (65) - serial komediowy
17.30 Kolorowy dom (8) - serial komediowy
18.00 Drogówka - magazyn
18.30 Idol 3 extra
19.00 Diuna (1) - miniserial USA-Kanada-Niemcy-Włochy-Czechy 2000
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe
21.27 Prognoza pogody
21.30 Informator prawny
21.45 Głowa rodziny - anim.
22.15 Bobby kontra wapniaki - serial animowany
22.45 Tragikomiczne wpadki z życia Christophera Titusa (27) - serial
23.15 Kontestatorzy - film muzyczny, Hongkong 2001
1.20 X Laski
1.50 Muzyczne listy
2.40 Informator prawny
2.55 Strefa P
3.20 Zakończenie programu

TVN 7
6.45 Telesklep
7.30 Drew Carey Show − serial USA
8.00 Alf − serial USA
8.30 Wiosenna namiętność − telenowela argent.
9.20 Cena miłości − telenowela meksyk.
10.15 Łamisłówka − teleturniej interaktywny na żywo
11.05 Przygody Supermana − serial USA
12.00 Mała Księżniczka − telenowela meksyk.
12.55 Telesklep
14.25 Wiosenna namiętność − telenowela meksyk.
15.20 Cena miłości − telenowela meksyk.
16.10 Olivier i przyjaciele − serial USA
16.40 Alf − serial USA
17.10 Mortal Kombat − serial USA
18.10 Przygody Supermana − serial USA
19.10 Drew Carey Show − serial USA
19.40 Olivier i przyjaciele − serial USA
20.10 Odnaleziona miłość − film USA−ang.
22.20 Brygada ratunkowa − serial USA
23.15 Krwawe cięcie − komedia kanad.
0.45 Kojoty − film USA
2.20 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Wiadomości
06:03 Krajobraz Polski; reportaż
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:11 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Klan; odc. 765; telenowela TVP; wyk: Tomasz Stockinger, Agnieszka Kotulanka i inni
08:50 Wędrówki Rzepa; odc. 3 - Rzep i zając; serial animowany dla dzieci
09:00 Wehikuł czasu; - Cesarz; program dla młodych widzów
09:20 Bajeczki Jedyneczki; - O koszach na śmieci; program dla dzieci
09:25 Rodzina Leśniewskich; odc. 7 - Wywiadówka; 1978  serial TVP; reż: Janusz Łęski; wyk: Krystyna Sienkiewicz, Krzysztof Kowalewski, Barbara Krafftówna, Tadeusz Kwinta
10:00 Panorama
10:05 Pomorskie pejzaże historyczne; W pruskim drylu
10:25 Prawdziwa historia; reportaż Piotra Latałły i Andrzeja Jeziorka
11:00 Panorama
11:05 Adam Małysz - Wielki Szlem?
12:00 Wiadomości
12:10 Polscy Nobliści; film dokumentalny Krzysztofa Szmagiera
13:05 Nad Niemnem; odc. 1; 1986  serial prod. TVP; reż: Zbigniew Kuźmiński; wyk: Adam Marjański, Iwona Katarzyna Pawlak, Janusz Zakrzeński, Marta Lipińska
14:00 Ojczyzna-polszczyzna; Wyżyń buhaje; program prof. Jana Miodka
14:15 Kochaj mnie; telenowela dok. prod TVP
14:40 Z kapitańskiego salonu; magazyn
15:00 39 Studencki Festiwal Piosenki - Koncert Laureatów; (STEREO)
15:50 Miniatury; Cztery pory roku - Zima. Antonio Vivaldi; film animowany Wiesława Bobera
15:55 Impresje - Vincent Van Gogh; film animowany Anny Dudek i Krzysztofa Szyszki
16:00 Klan; odc. 765; telenowela TVP; wyk: Tomasz Stockinger, Agnieszka Kotulanka i inni
16:25 Co Pani na to?; program publicystyczny
17:00 Teleexpress
17:15 Sportowy Express
17:20 Gość Jedynki
17:35 Wehikuł czasu; - Cesarz; program dla młodych widzów
17:55 Tęczowa bajeczka; - Bajeczka o nutkach; program dla dzieci
18:05 Rodzina Leśniewskich; odc. 7 - Wywiadówka; 1978  serial TVP; reż: Janusz Łęski; wyk: Krystyna Sienkiewicz, Krzysztof Kowalewski, Barbara Krafftówna, Tadeusz Kwinta
18:35 Obserwator wojskowy; magazyn poświęcony tematyce militarnej
19:00 Polacy nad Obem; reportaż Alicji Mikołajczyk i Artura Jaworskiego
19:15 Dobranocka; Mały pingwin Pik-Pok; - Spotkanie z wielorybem; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:58 Sport
20:04 Pogoda
20:10 Klan; odc. 765; telenowela TVP; wyk: Tomasz Stockinger, Agnieszka Kotulanka i inni
20:35 Nad Niemnem; odc. 1; 1986  serial prod. TVP; reż: Zbigniew Kuźmiński; wyk: Adam Marjański, Iwona Katarzyna Pawlak, Janusz Zakrzeński, Marta Lipińska
21:30 Sportowy tydzień; program publicystyczno-informacyjny, dotyczący aktualnych wydarzeń sportowych
22:00 Kochaj mnie; telenowela dok. prod TVP
22:25 Tam gdzie jesteśmy; Sercem pisane cz. 2; reportaż Leszka Platty
23:00 Panorama
23:20 Sport-telegram
23:23 Prognoza  pogody
23:30 Niebezpiecznie skromna; 1994  film dok.Anny Semkowicz
00:25 Monitor  Wiadomości
00:40 Biznes raport; magazyn ekonomiczny
00:45 Szept prowincjonalny; - Gdybym był czwartym królem; magazyn
01:05 Tęczowa bajeczka; - Bajeczka o nutkach; program dla dzieci
01:15 Mały pingwin Pik-Pok; - Spotkanie z wielorybem; serial animowany dla dzieci
01:30 Wiadomości
01:57 Sport
02:02 Pogoda
02:10 Klan; odc. 765; telenowela TVP; wyk: Tomasz Stockinger, Agnieszka Kotulanka i inni
02:35 Nad Niemnem; odc. 1; 1986  serial prod. TVP; reż: Zbigniew Kuźmiński; wyk: Adam Marjański, Iwona Katarzyna Pawlak, Janusz Zakrzeński, Marta Lipińska
03:30 Sportowy tydzień; program publicystyczno-informacyjny, dotyczący aktualnych wydarzeń sportowych
04:00 Kochaj mnie; telenowela dok. prod TVP
04:25 Tam gdzie jesteśmy; Sercem pisane cz. 2; reportaż Leszka Platty
04:55 Wygrać możesz, przegrać musisz; film dokumentalny Waldemara Karwata
05:35 Monitor  Wiadomości
05:50 Biznes raport; magazyn ekonomiczny
06:00 Zakończenie programu

TV Puls
8.55 Dzisiaj w programie
9.00 Słowo dnia
9.05 Konfitury
9.55 Dzisiaj w programie
10.00 Detektywi ostatniej szansy [3]
11.00 Telezakupy
12.20 Świat Bałtyku [4]
13.00 Emisariusze
14.00 Bez autocenzury
14.40 Galeria Marka Karewicza [6]
14.50 Program religijny
16.00 Detektywi ostatniej szansy [1]
17.00 Nasza antena
17.55 Dzisiaj w programie
18.00 Echard - mysz o wielkim sercu - serial
18.30 Sport: transmisja meczu w hokeju na lodzie. Interliga: Dwory Unia Podhale Nowy Targ - Jesennica
20.30 Fryzjerka i milioner - film fab.
22.25 Anioł przychodzi wieczorem - rozmowa Marka Jaromskiego z Januszem Rosikoniem
23.00 Inny sierpień - film dok.


HBO 2
06:30    Detektywi z podwórka w tarapatach (Clubhouse Detectives In Big Trouble) familijny, USA 2002, 79 min.
07:50    Zobacz w HBO (Final Cut Ep. 48/2) magazyn filmowy, Polska 2003, 40 min.
08:35    Corky Romano (Corky Romano) komedia, USA 2001, 82 min., reż. Rob Pritts, wyk. Chris Kattan, Peter Falk
10:00    Bojangles (Bojangles) obyczajowy, USA 2001, 94 min., reż. Joseph Sargent, wyk. Gregory Hines, Peter Riegert
11:40    Nocna afera (Monday Night Mayhem) dramat, USA 2002, 94 min., reż. Ernest R. Dickerson, wyk. John Turturro, John Heard
13:20    Mała Tinke (Little Big Girl) familijny, Dania 2002, 89 min., reż. Morten Kohlert, wyk. Sarah Juel Werner, Peter Jeppe Hansen
14:50    Syn prezydenta (First Kid) familijny, USA 1996, 96 min., reż. David Mickey Evans, wyk. Sinbad, Robert Gillaume
16:30    Pobierzmy się (Marry Me) komedia, Francja 2000, 84 min., reż. Harriet Marin, wyk. Michele Laroque, Vincent Perez, Audrey Tautou
18:00    Dom spokojnej starości (Dalkeith) familijny, Australia 2001, 92 min., reż. Leigh Sheehan, wyk. Ray Barrett, Gus Mercurio
19:35    Detektywi z podwórka w tarapatach (Clubhouse Detectives In Big Trouble) familijny, USA 2002, 79 min.
21:00    Teoria spisku (Conspiracy Theory) thriller, USA 1997, 129 min., reż. Richard Donner, wyk. Mel Gibson, Julia Roberts
23:15    Dziewczyna na urodziny (Birthday Girl) komedia kryminalna, USA 2001, 89 min., reż. Jez Butterworth, wyk. Ben Chaplin, Nicole Kidman
00:50    Plan B (Plan B) komedia, USA 2001, 96 min., reż. Greg Yaitanes, wyk. Diane Keaton, Paul Sorvino
02:30    Podglądając Hollywood - Sylvester Stallone (Hollywood Raw Ep. 10 - Sylvester Stallone) dokumentalny, USA 2002, 26 min.
03:00    Mój mąż zabójca (My Husband My Killer) dramat, Australia 2001, 94 min., reż. Peter Andrikidis, wyk. Colin Friels, Martin Sacks
04:35    Syn prezydenta (First Kid) familijny, USA 1996, 96 min., reż. David Mickey Evans, wyk. Sinbad, Robert Gillaume

Reality TV
06.00 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
06.25 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
06.50 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
07.15 Psi patrol (Dog Squad) (25 min.).
07.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.05 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08:30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
08.55 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
09.20 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
09.45 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
10.10 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
11.00 Policja (Police) (25 min.).
11.25 Policja (Police) (25 min.).
11.50 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.15 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.40 Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
13.05 Szalone koła (Weird Wheels) (25 min.).
13.30 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.)
13.55 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.45 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
15.35 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
16.00 Psi patrol (Dog Squad) (25 min.).
16.25 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
16.50 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
17.15 Policja (Police) (25 min.).
17.40 Policja (Police) (25 min.).
18.05 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
18.30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
19.00 Trex (Trex) (25 min.).
19.25 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
19.50 Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
20.20 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
20.45 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
21.15 Niesamowite zdarzenia (World's Most) (50 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.05 świry (Freaks) (55 min.).
00.00 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
00.25 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
00.50 Być żołnierzem (Soldiers to Be) (25 min.).
01.20 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
01.45 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
02.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
02.55 Odsiadka (Doing Time) (50 min.).
03.20 Odsiadka (Doing Time) (50 min.).
03.45 Dziewczyny do towarzystwa (Escort Girls) (25 mi.).
04.10 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
04.35 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
05.00 Policja (Police) (25 min.).
05.30 Policja (Police) (25 min.).

Europa Europa
14.00 Z cyklu: Randez-vous z Linem Venturą: Przesłuchanie w Noc Sylwestrową (Garde A Vue) dramat kryminalny, Francja, 1981, 85 min
15.30 Z cyklu: Randez-vous z Claudią Cardinale: Roku pańskiego (Nell' Anno Del Signore) komedia, Włochy/Francja, 1969, 118 min
17.40 Cocteau, prawda i kłamstwa (Cocteau, Truth And Lies) film dokumentalny, Francja, 1996, 62 min
18.50 Brigitte Bardot - Historia gwiazdy (Brigitte Bardot, The Star... The Story...) film dokumentalny, Francja, 1996, 65 min
20.00 Grubas i spaślaczka (Fatboy And Twintub) film krótkometrażowy - komedia, Irlandia, 2001, 12 min
20.30 Obca w Wiedniu (The Stranger) thriller, Austria, 2000, 95 min
22.15 Bar Titanic (Buffet Titanic) dramat, Jugosławia, 1980, 61 min
23.20 Krampack (Krampack) dramat, Hiszpania, 1999, 90 min
00.55 Opętanie (Possession) dramat, Francja, 1981, 128 min.

Romantica
06.00    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 76) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
06.50    (Classica) Perła (Perla) (Część 3) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
07.40    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 156) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
08.35    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 85) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
09.25    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 72) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
10.25    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 85) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (60 min.).
11.25    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 85) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (55 min.).
12.20    (Classica) Perła (Perla) (Część 3) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
13.15    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 156) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
14.10    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 85) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
15.05    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 57) - telenowela, Kanada 2001, reż. Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.). (First Kiss) Madison (Madison) (Część 1) - telenowela, Kanada 1993, reż. Bill Corcoran, wyk. Joely Collins, Stacy Grant, Enuka Okuma, Peter Stebbings, (55 min.).
16.00    (Classica) W sidłach namiętności (Sol de Tentacion) (Część 72) - telenowela, Wenezuela 1996, reż. Rafael Gomez, wyk. Natalia Streignard, Miguel de Leon, Ana Karina Manco, Fabiola Colmenares, (50 min.).
16.50    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 85) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (55 min.).
17.45    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 155) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
18.40    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 85) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
19.35    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 57) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.). (First Kiss) Madison (Madison) (Część 1) - telenowela, Kanada 1993, reż. Bill Corcoran, wyk. Joely Collins, Stacy Grant, Enuka Okuma, Peter Stebbings, (55 min.).
20.30    (Classica) Perła (Perla) (Część 3) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
21.25    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 156) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (55 min.).
22.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 85) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (55 min.).
23.15    (First Kiss) Edgemont (Edgemont) (część 57) - telenowela, Kanada 2001, reż.Anthony Atkins, wyk. Myles Ferguson, Kristin Kreuk, Vanessa Kind, Sarah Lind, (55 min.). (First Kiss) Madison (Madison) (Część 1) - telenowela, Kanada 1993, reż. Bill Corcoran, wyk. Joely Collins, Stacy Grant, Enuka Okuma, Peter Stebbings, (55 min.).
00.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 76) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).
01.00    (Gold) Barwy miłości (Hechizo de Amor) (część 85) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Emma Rabbe, Guillermo Perez, Wanda D'Isidora, Alberto Alifa, (50 min.).
01.50    (Gold) Prawo do miłości (Cuando Hay Pasion) (część 85) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Cesar Bolivar, wyk. Fedra Lopez, Jorge Reyes, Ana Karina Casanova, Jaime Araque, (50 min.).
02.40    (Classica) Perła (Perla) (Część 3) - telenowela, Meksyk 1998, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Silvia Navarro, Leonardo Garcia, Vanessa Acosta, Gina Romand, (50 min.).
03.30    (Premiere) Miłość inna niż mówią (El Amor No Es Como Lo Pintan) (część 156) - telenowela, Meksyk 2000, reż. Antulio Jimenez Pons, wyk. Vanessa Acosta, Arturo Beristain, Rosenda Montero, Manuel Valdez, (50 min.).
04.20    (Premiere) Kiedy będziesz moją (Cuando Seas Mia) (część 85) - telenowela, Meksyk 2001, reż. Rafael Gutierrez, wyk. Silvia Navarro, Sergio Basanez, Anette Michel, (50 min.).
05.10    (2nd Chance) Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 76) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodriguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (50 min.).

Discovery Channel
09:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
09:25 Wędkarski bzik, Arktyczne pstrągi
09:55 Narodziny samochodu wyścigowego
10:20 Szkoła dla snajperów
11:15 Niesamowite maszyny, Okręty Podwodne - W Głębinach
12:10 Podglądanie rekinów
13:05 Szczęki Pacyfiku
14:00 Dlaczego rekiny atakują?
15:00 Tajemnica śmierci Tutenchamona
16:00 Tajemnica śmierci Tutenchamona
17:00 Wędkarskie przygody Reksa Hunta
17:30 Wędkarski bzik, Kajakiem wśród skał
18:00 Wysypisko, Gorące pręty
19:00 Zanim na ziemi zapanował człowiek..., Myśliwy albo ofiara
20:00 Zanim na ziemi zapanował człowiek..., Okiełznać bestię
21:00 Superczłowiek, Wróg wewnątrz nas
22:00 2003
23:00 Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie..., Jądra
23:30 Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie..., Mania seksu
00:00 Generałowie Hitlera, Manstein
01:00 Pola bitew, El-Alamein, część 2
02:00 Czołgi, Stalowe tygrysy


Ale Kino!
8.00 Epizod Berlin - West
9.45 Akompaniatorka - film obyczajowy 
11.35 Gorzka miłość - melodramat 
13.35 Bohaterowie kina aktji - Brad Pitt 
14.10 Angielski pacjent - dramat 
16.50 Kuchnia amerykańska - film obyczajowy 
18.25 Aguirre, gniew boży - dramat 
20.00 KLASYCZNE ALE! Siedmiu wspaniałych - western prod. USA 
22.10 F/X - film sensacyjny 
0.00 Misery - thriller
1.50 Zakończenie programu 

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.