FANDOM


TVP 1
6.00 Kawa czy herbata, w tym Wiadomości: 6.05, 6.30, 7.00. 7.30
8.00 Wiadomości
8.12 Pogoda
8.15 Woronicza 17
8.25 Telezakupy
8.40 Tęczowe rybki - serial kanad.
9.05 Jedyneczka
9.35 Traktorek - serial ang.
9.50 Kurnik - serial anim.
10.00 Zulus Czaka - serial ang.
11.00 Zwiążmy się w nadziei: Wielka Kampania Życia - Avon kontra rak piersi
11.40 Telezakupy
12.00 Wiadomości
12.10 Agrobiznes - rolniczy program informacyjny
12.20 Wielkie sprzątanie
12.45 Plebania [233, 234] - serial TVP
13.35 Telezakupy
13.50 U siebie: Mniejszość potrafi
14.15 Podróże małe i duże: W rajskim ogrodzie, Czarnomorskie wybrzeże Turcji
14.35 Laboratorium - magazyn
15.00 Wiadomości
15.10 Euroexpress
15.30 Raj
15.55 Moda na sukces - serial USA
16.20 Plebania - serial TVP
16.50 Teleexpress
17.10 Gość Jedynki
17.25 Studio Sport: Puchar Świata w Skokach Narciarskich, Kuusamo
19.30 Wieczorynka: Cypisek - syn rozbójnika Rumcajsa - serial czechosł.
19.45 Wiadomości
20.14 Sport
20.20 Pogoda
20.30 Arachnofobia - film USA
22.25 Pamiętajcie o Hybrydach: 45 lat Klubu Studenckiego - koncert
23.10 Monitor Wiadomości
23.25 Profit
23.35 Prawo i bezprawie [8] - serial USA
0.25 Nowa Ziemia - serial USA
1.05 Seans na życzenie: Barak [3,4] - serial ros.
2.45 Sprawiedliwość na 18 kołach [17] - serial USA
3.30 Zakończenie programu

TVP 2
7.00 Studio urody
7.10 Złotopolscy [60] - telenowela TVP
7.35 Dwójka Dzieciom: Przygody Bolka i Lolka, Pampalini, łowca zwierząt
7.55 Szpital na peryferiach [2/20] - serial czechosł
8.50 Pytanie na śniadanie - magazyn (w tym Panorama 9.00 i Prognoza pogody 9.30)
10.10 W drodze cz. 2 - film austral.
11.50 Sukces [31/36] - serial TVP
12.15 Krajobraz Polski: Zielona Polska - Polskie rolnictwo z lotu ptaka
12.30 Krzyżówka szczęścia - teleturniej
13.00 Panorama
13.15 Miami Sands [60/110] - serial USA
14.00 Kraj się śmieje - Człowiek sukcesu, cz. 2 - program rozrywkowy
14.50 Czy musiało tak być?
15.00 Wokół nas: Max i Maja
16.00 Panorama
16.24 Pogoda
16.25 Niewiarygodne przygody Marka Piegusa [4/9] - serial TVP
17.00 Pomóżmy dzieciom przetrwać zimę - koncert
17.50 Program lokalny
18.30 Panorama
18.55 Pogoda
19.05 50 lat TVP: Sława i chwała [4] - serial TVP
20.05 Śląska laba - Czesi i Ślązacy, cz. 1
21.00 Wieczór z Jagielskim: Andrzej Cierniewski, Krystyna Prońko - widowisko
21.45 Planeta skarbów czyli Stevenson w kosmosie
22.00 Panorama
22.20 Sport-telegram
22.27 Prognoza pogody
22.35 Wideoteka Dorosłego Człowieka
23.10 Dwie dziewczyny i chłopak - film USA
0.35 Zaginiony blues - dramat USA
2.10 Zakończenie programu

TVP 3 Gdańsk
6.30 Opowieści Taty Bobra - serial prod. kanadyjskiej
7.00 Anatol - kanadyjski serial animowany
7.20 Reksio - serial animowany
7.30 Kurier - program informacyjny
7.40 Prognoza pogody
7.45 Panorama, Pogoda
8.00 Magazyn Elbląski /powt./
8.15 Motorsport /powt./
8.30 Kurier - program informacyjny
8.40 Prognoza pogody
8.45 Gość dnia
9.00 Życie obok nas - angielski serial dokumentalny
9.30 Kurier - program informacyjny
9.35 Prognoza pogody
9.40 J.A.G. - Wojskowe Biuro Śledcze - serial fabularny, USA
10.30 Kurier - program informacyjny
10.40 Prognoza pogody
10.45 Telekurier - magazyn reporterów
11.15 Gość dnia
11.30 Kurier - program informacyjny
11.40 Prognoza pogody
11.45 Jazzpol Festival
12.15 To jest temat: "Wyszłam na prostą" - reportaż
12.30 Kurier - program informacyjny
12.35 Capoeira - wojownicy tańca - film dokumentalny
13.30 Kurier - program informacyjny, Prognoza pogody
13.45 Agrobiznes - rolniczy program informacyjny
14.00 Militari - magazyn
14.30 Kurier - program informacyjny
14.40 Prognoza pogody
14.45 Eurotel - magazyn
15.00 Cyrkowcy - australijski serial fabularny
15.30 Kurier - program informacyjny
15.40 Prognoza pogody
15.45 Panorama, Pogoda, Sport
16.00 Muzy i kochanki : Dora
16.30 Kurier - program informacyjny, Prognoza pogody
16.45 Rozmowa dnia
17.00 Senat - studio senackie
17.30 Kurier - program informacyjny, Prognoza pogody
17.50 Magazyn Olsztyński
18.00 Panorama, Pogoda, Sport, Punkt
18.30 Kurier - program informacyjny, Prognoza pogody
18.35 Regiony kultury
18.45 Halo Trójka
18.55 Brulion kulturalny
19.30 Kurier sportowy, Prognoza pogody
19.45 Rozmowa dnia
20.00 Telekurier - magazyn reporterów
20.30 Kurier - program informacyjny
20.45 Studio Pogoda
20.55 Echa dnia
21.15 Eurotel - magazyn
21.30 Kurier gospodarczy, Prognoza pogody
21.45 Panorama, Pogoda
22.00 Gość "3"
22.15 To jest temat: "Wyszłam na prostą" - reportaż
22.30 Kurier - program informacyjny
22.45 Sport
22.55 Studio Pogoda
23.00 Zgodnie z prawem
23.30 Bezsenność - film edukacyjny
0.00 Klub filmowy Trójki: Kafka - dramat, USA 1991
1.40 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
7.00 Plac budowy
7.25 Pokemon
7.55 BAR - widowisko rozrywkowe
8.20 Asy z klasy
9.10 BAR - widowisko rozrywkowe
9.45 Samo życie - serial pol.
10.15 Rozwód po amerykańsku
10.45 Rosyjska ruletka
11.35 Różowa pantera
11.50 Kachorra to ja
12.45 Luz Maria
13.40 Muzykogranie
14.40 Batman dwadzieścia lat później
15.10 Szpital na perypetiach - serial pol.
15.45 Informacje
16.10 Różowa pantera
16.20 Kachorra to ja
17.20 Idol - program rozrywkowy
18.15 BAR - widowisko rozrywkowe
18.45 Informacje + sport
19.10 Prognoza pogody
19.15 Awantura o kasę
20.10 BAR - widowisko rozrywkowe
20.55 Miodowe lata 7 - serial pol.
21.30 Losowanie Lotto
21.55 Idol Extra
22.45 Zakazane reklamy
23.15 Informacje + sport
23.35 Prognoza pogody
23.40 Graffiti
23.55 BAR - widowisko rozrywkowe
0.55 Błąd 2000 - film niem.-austral.
2.40 Muzyka na BIS
5.00 Pożegnanie

TVN
5.35 Kropka nad "i"
5.50 Miłość i nienawiść - telenowela meksyk.
6.35 Telesklep
7.05 Przyjaciółki i rywalki - telenowela meksyk.
7.50 Strachy na lachy
8.15 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego
8.40 Łebski Harry
9.05 Inspektor Gadget
9.30 Tele Gra - teleturniej interaktywny na żywo
10.35 Telesklep
11.50 Rozmowy w toku - talk show
12.50 Kto Was tak urządził? - magazyn
13.25 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego
13.50 Łebski Harry
14.15 Beverly Hills 90210 - serial USA
15.15 Milionerzy
16.00 TVN Fakty, Pogoda
16.20 Przyjaciółki i rywalki - telenowela meksyk.
17.10 Miłość i nienawiść - telenowela meksyk.
18.00 Rozmowy w toku - talk show
19.00 TVN Fakty
19.30 Sport
19.35 Pogoda
19.40 Uwaga! - magazyn
20.00 Superkino: Wydział pościgowy - film USA
22.35 Kompania braci - serial USA
23.50 Niewinna krew - horror USA
2.00 Kasia i Tomek - serial pol.
2.30 Nic straconego - powtórki programów

TV 4
6.00 Muzyczny VIP
6.30 Na topie
7.00 Muzyczne listy
7.50 Sklep Mopatopa - serial anim.
8.15 Teknoman - serial anim.
8.40 Przygody rodziny Addamsów (15) - serial
9.05 Fiorella (161) - serial
10.10 Zbuntowany anioł (63) - serial
10.50 Jak dwie krople czekolady (16) - serial
11.20 Misja w czasie (9) - serial
12.20 Tequila i Bonetti (5) - serial
13.00 Muzyczny VIP
13.25 Na topie
13.55 Motomyszy z Marsa (1) - serial
14.20 Teknoman - serial anim.
14.45 Przygody rodziny Addamsów (16) - serial
15.05 Fiorella (162) - serial
16.00 Muzyczne listy - magazyn
17.00 Jak dwie krople czekolady (17) - serial
17.30 Hot Chat
17.45 Dziennik
17.58 Prognoza pogody
18.00 Zbuntowany anioł (64) - serial
19.00 Co się wydarzyło w miasteczku Tarrington - dramat USA (1997)
20.55 Wyspa fantazji (9) - serial
21.50 Dziennik
22.05 Informacje sportowe
22.12 Prognoza pogody
22.15 Życiowa szansa
23.15 Życie jak sen (10) - serial
23.45 Głowa rodziny - serial anim.
0.15 Przygody Fry'a w kosmosie (21) - serial
0.45 X Laski
1.15 Muzyczne listy
2.05 Strefa P - magazyn
2.30 Super VIP
2.55 To się w głowie nie mieści

TVN 7
6.00 Małpy Boga Hanumana
6.55 Telesklep
7.10 Dragon Ball Z
8.00 W niewoli uczuć - telenowela meksyk.
8.50 Daniela i przyjaciele - telenowela meksyk.
9.40 Felix - przyjaciel na całe życie - serial niem.
10.30 Łamisłówka - teleturniej
11.00 Żar Tropików - serial kanad.
11.55 Przeklęta miłość
12.40 Telesklep
14.30 Albert
14.55 Dragon Ball Z
15.40 Pełna chata - serial USA
16.15 Bajer w Bel-Air - serial USA
16.45 Bliźniaczki - serial USA
17.15 Puma szkoła męstwa - serial USA
18.10 Aktualności
18.20 Żar tropików - serial kanad.
19.15 Drew Carey Show - serial USA
19.40 Norman w tarapatach - serial USA
20.10 Posłańcy przyszłości - film kanad.
22.00 Czynnik PSI
23.00 Zabójczy związek - film USA
0.45 Wojna mediów - film USA
2.30 Pełna chata - serial USA
2.55 Bajer w Bel-Air - serial USA
3.20 Bliźniaczki - serial USA
3.45 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości: 6:05, 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:30 Złotopolscy; odc.399 - Perkusiści; telenowela TVP
09:00 Wehikuł czasu; odc.46 - Mały kotek i Wielki Oskar Kolberg; program dla młodych widzów
09:20 Ptakolub; program przyrodniczy dla dzieci
09:45 Taka była telewizja; odc.6/7 - Taka była telewizja publiczna; cykl dokumentalny Ireneusza Englera; powt.
10:35 Jestem wdzięczna Ameryce - prof. Maria Michejda; reportaż Filipa Kapsy; powt.
10:50 Słowa,słówka i półsłówka; program dla dzieci
11:15 Hrabia Kaczula; odc.34/44 - Reszta jest historią; serial animowany dla dzieci
11:40 Hity satelity
12:00 Wiadomości
12:10 Forum Polonijne; program publicystyczny; powt.
13:00 Forum Polonijne: Odpowiedzi na pytania
13:15 Marzenia do spełnienia; odc.13/20; serial prod. TVP
14:00 Szept prowincjonalny; Nasze mrowiska, nasze dziuple; magazyn
14:20 Portret tenora; reportaż
14:35 Zielona karta; odc.7; telenowela dok.TVP
15:00 Wiadomości
15:15 Wehikuł czasu; odc.46 - Mały kotek i Wielki Oskar Kolberg; program dla młodych widzów; powt.
15:35 Ptakolub; program przyrodniczy dla dzieci; powt.
16:00 Złotopolscy; odc.399 - Perkusiści; telenowela TVP; powt.
16:25 Euroexpress; magazyn o integracji europejskiej
16:45 Hity satelity; powt.
17:00 Teleexpress
17:20 Gość Jedynki
17:30 Legendarny Zespół  WAWELE
17:40 Hrabia Kaczula; odc.34/44 - Reszta jest historią; serial animowany dla dzieci; powt.
18:00 Robert Gawliński - "Solo"; koncert
19:00 Wieści polonijne
19:15 Dobranocka; Miś Uszatek; Okrycie na zimę; serial animowany dla dzieci
19:25 Portret tenora; reportaż; powt.
19:45 Wiadomości
20:14 Sport
20:20 Pogoda
20:30 Złotopolscy; odc.399 - Perkusiści; telenowela TVP; powt.
20:50 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka
21:15 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień
21:30 Marzenia do spełnienia; odc.13/20; serial prod. TVP; powt.
22:15 Szept prowincjonalny; Nasze mrowisko, nasze dziuple; powt.
22:35 Zielona karta; odc.7; telenowela dok.TVP; powt.
23:00 Porozmawiajmy
00:00 Monitor  Wiadomości
00:15 Profit
00:20 Robert Gawliński - "Solo"; koncert; powt.
01:15 Miś Uszatek; Okrycie na zimę; serial animowany dla dzieci; powt.
01:30 Wiadomości; powt.
01:57 Sport; powt.
02:02 Pogoda; powt.
02:10 Złotopolscy; odc.399 - Perkusiści; telenowela TVP; powt.
02:40 Wieści polonijne; powt.
02:55 Hity satelity; propozycje programowe TV Polonia na nadchodzący tydzień; powt.
03:10 Mówi się...; program poradnikowy prof. Jerzego Bralczyka; powt.
03:30 Marzenia do spełnienia; odc.13/20; serial prod. TVP; powt.
04:15 Szept prowincjonalny; Nasze mrowisko, nasze dziuple; powt.
04:35 Portret tenora; reportaż; powt.
04:50 Zielona karta; odc.7; telenowela dok.TVP; powt.
05:15 Gościniec; magazyn kultury i sztuki ludowej; powt.
05:45 Każde aktorstwo jest ważne; reportaż; powt.
06:00 Zakończenie programu

TV Puls
9.15 Telesklep
11.30 Byli sobie odkrywcy - serial anim.
12.00 Biskupi Europy (2) - film dok.
13.00 Telesklep
15.00 Gra o Niemcy (1) - film dok.
15.55 Byli sobie odkrywcy - serial anim.
16.20 Kacper i przyjaciele - serial anim.
17.00 Dziwny, wspaniały świat - serial przyrod.
17.30 Kobiety mojego życia (48) - serial
18.30 Gra o Niemcy (2) - film dok.
20.00 Czarno-biały
20.25 Nietykalni (7) - serial
21.15 Real autoklub.pl - magazyn
21.45 Rodzina Straussów (7) - serial
22.35 Nietykalni (7) - serial
23.25 Kobiety mojego życia (48) - serial
0.15 Dziwny, wspaniały świat - serial przyrod.
0.45 Zakończenie programu

Tele 5
7:00 Inforama Tele5
7:15 Świat wokół nas - serial
7:45 Inforama Tele5
8:00 Saint Tropez - serial
9:00 Telezakupy
10:30 Moje dziecko
11:30 Werdykt
12:30 Urok namiętności - telenowela
13:20 Fashion TV
13:45 Sporty ekstremalne - serial
14:15 Tarzan - serial
14:40 Bob i Margaret - serial
15:05 Muzyczny kontener
16:05 Werdykt
17:05 Fashion TV
17:30 Inforama Tele5
17:35 Świat wokół nas - serial
18:00 Sa int Tropez - serial
19:00 Sporty ekstremalne - serial
19:30 Tarzan - serial
20:00 Powrót żołnierza - dramat obyczajowy
21:50 Inforama Tele5
21:55 Hakerzy - serial
22:50 Taaaka ryba
23:15 Sex TV
23:40 Miłosna intryga - film erot.

Canal +
07:00    Minisport + newsy sportowe
07:10    Łapu Capu chochliki telewizyjne
07:15    Nie przegap magazyn informacyjny
07:25    Diabelski Młyn filmy animowane
08:00    "Ściśle tajne!" reż.Jim Abrahams/David Zucker/Jerry Zucker, wyk.Val Kilmer, Lucy Gutteridge, Omar Sharif, Peter Cushing komedia sensacyjna USA 1984
09:30    "Poranek kojota" reż.Olaf Lubaszenko, wyk.Maciej Stuhr, Michał Milowicz, Karolina Rosińska, Janusz Józefowicz komedia Polska 2001
11:05    "Perfidna intryga" reż.Levis Teague, wyk.Timothy Carhart, Kim Delaney, David Keith, Aaron Douglas film sensacyjny USA 2001
12:35    "Człowiek, jakich wielu" reż.John Lvoff, wyk.Jerzy Radziwiłowicz, Maria Medeiros, Danuta Stenka, Zbigniew Zapasiewicz film obyczajowy Francja 2002
14:10    "Vengo" reż.Tony Gatlif, wyk.Antonio Canales, Orestes Villasan Rodriguez, Antonio Perez Dechent, Bobote film muzyczny Niemcy/Francja/Hiszpania 2000
15:40    "Głowy pełne gwiazd" reż.Janusz Kondriatiuk, wyk.Witold Goliński, Włodzimierz Preyss, Maria Baster, Ewa Szykulska dramat obyczajowy Polska 1983
16:45    "Idealny podejrzany" reż.Richard Middleton, wyk.Eric Roberts, Karen Cliche, David Lipper, Brigitte Backa thriller USA 2001
18:20    Aktualności muzyczne magazyn muzyczny
18:50    "Przez 24 godziny" reż.Joan Cassar/David Giggenheim, wyk.Kiefer Sutherland, Leslie Hope, Sarah Clarke, Elisha Cuthbert serial sensacyjny USA 2002
19:35    "Przyjaciele 8" wyk.Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc serial komediowy USA 1994-2002
20:00    Diabelski Młyn filmy animowane
20:35    Nie przegap magazyn informacyjny
20:45    Łapu Capu chochliki telewizyjne
20:50    Minisport + newsy sportowe
21:00    "Kobieta na topie" reż.Fina Torres, wyk.Penelope Cruz, Murilo Benicio, Harold Perrineau Jr., Mark Feuerstein komedia obyczajowa USA 2000
22:30    "Pan Wypadek" reż.Yahoo Serious, wyk.Yahoo Serious, Helen Dallimore, David Field, Grant Piro komedia USA 2000
00:00    "Henry i June" reż.Philip Kaufman, wyk.Fred Ward, Uma Thurman, Maria de Medeiros, Richard E. Grand dramat obyczajowy USA 1990
02:15    "Ulice w ogniu" reż.Walter Hill, wyk.Michael Pare, Diane Lane, Rick Moranis, Willem Dafoe film sensacyjny USA 1984
03:50    "Projekt Frankenstein" reż.Jean Claude Lord, wyk.Teri Austin, Richard Cox, Pam Grier, David McIlwraith film sf USA/Kanada 1986

Canal + żółty
05:05    Zakończenie programu
12:00    Minisport + newsy sportowe
12:10    Łapu Capu chochliki telewizyjne
12:15    Nie przegap magazyn informacyjny
12:25    Diabelski Młyn filmy animowane
13:00    "Syzyfowe prace" reż.Paweł Komorowski, wyk.Łukasz Garlicki, Alicja Bachleda-Curuś, Bartek Kasprzykowski, Franciszek Pieczka film obyczajowy Polska 2000
14:45    "Niesione wiatrem" reż.Gavin O'Connor, wyk.Janet McTeer, Jay O. Sanders, Kimberly J. Brown, Laurel Holloman film obyczajowy USA 1999
16:30    "Córka kapitana" reż.Aleksandr Proshkin, wyk.Karolina Gruszka, Mateusz Damięcki, Vladimir Mashkov, Sergei Makovetsky melodramat Francja/Rosja 2000
18:25    "Paweł i ten drugi" Deser film krótkometrażowy
18:35    "Zalotnik w akcji" reż.Reggie Hudlin, wyk.Tim Meadows, Karyn Parsons, Billy Dee Williams, John Witherspoon komedia USA 2000
20:00    "Gwiazdkowy deser" reż.Daniele Thompson, wyk.Sabine Azema, Emmanuelle Beart, Charlotte Gainsbourg, Claude Rich Francja
21:45    "Sztuka umierania" reż.Alvaro Fernandez Armero, wyk.Fele Martinez, Maria Esteve, Lucia Jimenez, Sergio Peris-Mencheta thriller Hiszpania 2000
23:30    "Kobieta na topie" reż.Fina Torres, wyk.Penelope Cruz, Murilo Benicio, Harold Perrineau Jr., Mark Feuerstein komedia obyczajowa USA 2000
01:00    "Wynajmę pokój" reż.Khalid Al-Haggar, wyk.Said Taghmaoui, Juliette Lewis, Rupert Graves, Anna Massey komedia Francja/Wielka Brytania 2000
02:35    "Selekcjoner" reż.Michael Ritchie, wyk.Albert Brooks, Brendan Fraser, Dianne Wiest, Anne Twomey komedia USA 1994
04:15    "Essex Boys" reż.Terry Winsor, wyk.Sean Bean, Alex Kingston, Charlie Creed-Miles, Larry Lamb film sensacyjny Wielka Brytania 2000

Canal + Niebieski
05:05    "Jozue dawniej i dziś" reż.Ted Kotcheff, wyk.James Woods, Alain Arkin, Gabrielle Lazure, Michael Sarrazin komedia Kanada 1985
07:00    Primera division magazyn ligi hiszpańskiej
07:30    Serie A magazyn ligi włoskiej
08:00    Za ciosem magazyn bokserski
09:00    Moto + magazyn sportów motorowych
09:30    "Zbrodnie i wykroczenia" reż.Woody Allen, wyk.Caroline Aaron, Anjelica Huston, Martin Landau, Woody Allen komedia obyczajowa USA 1989
11:15    "Król Ralph" reż.David S. Ward, wyk.John Goodman, Peter O'Toole, John Hurt, Camille Coduri komedia USA 1991
12:50    "Vincent" Deser film krótkometrażowy
13:00    "Następny piątek " reż.Steve Carr, wyk.Ice Cube, Tamala Jones, Tom Lister, Mike Epps komedia USA 2000
14:40    "Częstotliwość" reż.Gregory Hoblit, wyk.James Caviezel, Dennis Quaid, Shawn Doyle, Elizabeth Mitchell film SF USA 2000
16:40    "Kumpelski układ" reż.Glenn Jordan, wyk.Richard Dreyfuss, Susan Sarandon, Nancy Allen, Jean Stapleton dramat obyczajowy USA 1984
18:30    "Mały Liam" reż.Stephen Frears, wyk.Ian Hart, Claire Hackett, Anthony Borrows, David Hart dramat obyczajowy Niemcy/Francja/Wielka Brytania 2000
20:00    "Magnolia" reż.Paul Thomas Anderson, wyk.Tom Cruise, Julianne Moore, Jason Robards, John C. Reilly film obyczajowy USA 1999
23:05    "Podaj dalej" reż.Mimi Leder, wyk.Kevin Spacey, Helen Hunt, Haley Joel Osment, James Caviezel film obyczajowy USA 2000
01:05    "Zatrute pióro" reż.Philip Kaufman, wyk.Geoffrey Rush, Kate Winslet, Joaquin Phoenix, Michael Caine dramat kostiumowy Niemcy/USA 2000
03:05    "Stracone dusze" reż.Janusz Kamiński, wyk.Winona Ryder, Ben Chaplin, John Hurt, Philip Baker Hall horror USA 2000
04:40    "Wolę być" Deser film krótkometrażowy

Reality TV
06.00 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.25 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
06.50 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
07.15 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
07.40 Szpital dziecięcy (Little Miracles) (25 min.)
08.10 Na własne oczy... (I Witness) (30 min.).
08.35 Na służbie (In The Line Of Duty) (50 min.).
09.25 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
09.50 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.15 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
10.40 Policja (Police) (25 min.).
11.05 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
11.30 Na własne oczy (I Witness) (50 min.).
11.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
12.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
12.45 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.10 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
13.35 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
14.00 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
14.25 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
14.50 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
15.15 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
15.45 Wypadki samochodowe (Surviving The Moment of Impact) (50 min.).
16.35 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
17.00 Policja (Police) (25 min.).
17.30 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
17.55 Na ratunek (Rescue 911) (25 min.)
18.20 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
18.45 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.). 
19.10 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.). 
19.35 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
20.00 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
20.30 Wypadki samochodowe (Surviving The Moment of Impact) (50 min.).
21.20 Kiedy zwierzęta atakują (When Good Pets Go Bad) (50 min.).
22.10 Pościgi policyjne (High Speed Pursuits) (50 min.).
23.05 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
23.30 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
23.55 Kanadyjska Policja Konna (Mounties) (25 min.)
00.20 Policja (Police) (25 min.).
00.45 Kiedy zwierzęta atakują (When Good Pets Go Bad) (50 min.).
01.35 Pościgi policyjne (High Speed Pursuits) (50 min.).
02.30 Wezwania (Emergency 000) (25 min.)
02.55 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
03.20 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
03.45 Niezwykłe filmy z wakacji (Outrageous Vacation Videos) (25 min.)
04.10 Gliniarze (Coppers) (25 min.).
04.40 Wypadki samochodowe (Surviving The Moment of Impact) (50 min.).

Romantica
06.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 83) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
07.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 14) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
08.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 133) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
09.00    Zemsta (La Revancha) (Część 41) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
10.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 82) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
11.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 13) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
12.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 132) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
13.00    Zemsta (La Revancha) (Część 40) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
14.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 83) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
15.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 14) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
16.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 133) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
17.00    Zemsta (La Revancha) (Część 41) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
18.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 82) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
19.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 13) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
20.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 132) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).
21.00    Zemsta (La Revancha) (Część 40) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Pepe Sanchez, wyk. Danna Garcia, Jorge Reyes, Marcela Pezet, Jorge Aravena, (60 min.).
22.00    W poszukiwaniu miłości (Enamorada) (Część 83) - telenowela, Wenezuela 1999, reż. Jose A. Ferrara, wyk. Gaby Espino, Rene Lavan, Carlos Mata, (60 min.).
23.00    Wojna kobiet (Guerra de Mujeres) (Część 14) - telenowela, Wenezuela 2001, reż. Roman Chalbaud, wyk. Gaby Espino, Jorge Reyes, Adrian Delgado, Mimi Lazo, (60 min.).
24.00    Kochankowie (Amantes de Luna Llena) (Część 133) - telenowela, Wenezuela 2000, reż. Cesar Bolivar, wyk. Ruddy Rodríguez, Diego Bertie, Astrid Carolina Herrera, Carlos Mata, (60 min.).

HBO
06:30 Cudotwórczyni (The Miracle Worker) dramat, USA 2000, 84 min., reż. Nadia Tass, wyk. Alison Elliott, Hallie Kate Eisenberg
08:00 Człowiek z... komedia, Polska 1993, 100 min., reż. Konrad Szolajski, wyk. Agata Kulesza, Sławomir Pacek
09:45 Niekończąca się opowieść - Baśnie, odc. 2 (Tales From The Neverending Story Ep. 02) familijny, Kanada 2001, 94 min., reż. Giles Walker/ Adam Weissman, wyk. Mark Rendall, Victoria Sanchez
11:20 Goście w Ameryce (Just Visiting) komedia, Francja 2001, 84 min., reż. Jean-Marie Poire, wyk. Jean Reno, Christian Clavier
12:45 Duchy Karola Dickensa (Ghost Of Dickens' Past) obyczajowy, Kanada 1998, 89 min., reż. Bruce Neibaur, wyk. Jane Gilchrist, Jennifer Bertram
14:20 Bezsenność w Seattle (Sleepless In Seattle) komedia romantyczna, USA 1993, 100 min., reż. Nora Ephron, wyk. Tom Hanks, Meg Ryan
16:05 102 dalmatyńczyki (102 Dalmatians) familijny, USA 2000, 96 min., reż. Kevin Lima, wyk. Glenn Close, Gerard Depardieu
17:45 Na planie, odc. 47 (On The Set Ep. 047) magazyn filmowy, USA 2002, 23 min.
18:10 Kobiety na wybiegu, odc. 2: Supermodelki (Secret World Of Women Of Catwalk Ep. 02 - Supermodels) dokumentalny, USA, 47 min.
19:00 Cudotwórczyni (The Miracle Worker) dramat, USA 2000, 84 min., reż. Nadia Tass, wyk. Alison Elliott, Hallie Kate Eisenberg
20:35 Cinema, cinema, odc. 48 (Cinema Cinema Cinema V. (915) Ep. 48) magazyn filmowy, USA 2002, 23 min.
21:00 Taksówką przez Chicago (Chicago Cab) obyczajowy, USA 1998, 92 min., reż. John Tintori, wyk. Gillian Anderson, John Cusack
22:35 W bagnie (Held For Ransom) sensacyjny, USA 2000, 87 min., reż. Lee Stanley, wyk. Dennis Hopper, Zachary Bryan
00:05 Nos Aborygena (On The Nose) komedia, Kanada 2001, 100 min., reż. David Caffrey, wyk. Dan Aykroyd, Brenda Blethyn
01:45 Opowieści Lady Chatterley, odc. 15 - Namiętność (Lady Chatterley's Stories Ep. 15 - Passion) erotyczny, USA 2000, 27 min.
02:15 Drakula 2000 (Dracula 2000) horror, USA 2000, 95 min., reż. Gerard Butler, wyk. Justine Waddell, Johnny Lee Miller
03:55 Gwiazdy Hollywood - Anette Benning (Hollywood Superstars: Annette Benning) dokumentalny, USA, 26 min.
04:25 Człowiek z... komedia, Polska 1993, 100 min., reż. Konrad Szolajski, wyk. Agata Kulesza, Sławomir Pacek 

RTL
06:00 Punkt 6 - Program informacyjny , 60 min.
07:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 5 min.
07:05 Unter uns - Serial komediowy , Steve Hudson , Christiane Maybach,Petra Blossey,Holger Franke,Ben Ruedinger,Milos Vucovic,Janis Rattenni,Timo Ben Schöfer , D 2002 , 25 min.
07:30 Gute Zeiten, schlechte Zeiten - Serial komediowy , Hartwig van der Neut , F.-T. Mende,Lisa Riecken,Hans Christiani,Wolfgang Bahro,Raphael Vogt,Nina Bott,Jeanette Biedermann , D 2002 , 30 min.
08:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 5 min.
08:05 RTL Shop - Program informacyjny , 55 min.
09:00 Punkt 9 - Program informacyjny , 30 min.
09:30 Meine Hochzeit - Doku-Soap , 30 min.
10:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 5 min.
10:05 Dr. Stefan Frank _ Der Arzt, dem die Frauen vertrauen - Serial , Peter Wekwerth , Sigmar Solbach,Hans Caninenberg,Erna Waßmer,Alfons Biber,Christiane Brammer,Daniela Strietzel,Isabelle von Siebenthal , D 1996 , 55 min.
11:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 5 min.
11:05 familien duell - Program rozrywkowy , 25 min.
11:30 familien duell - Program rozrywkowy , 30 min.
12:00 Punkt 12 - Program informacyjny , 60 min.
13:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 5 min.
13:05 Die Oliver Geissen Show - Talk show , 55 min.
14:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 5 min.
14:05 Das Strafgericht - Program publicystyczny , 55 min.
15:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 5 min.
15:05 Das Familiengericht - Program publicystyczny , 55 min.
16:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 5 min.
16:05 Das Jugendgericht - Program publicystyczny , 55 min.
17:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 5 min.
17:05 Hör mal, wer da hämmert! - Serial komediowy , Andy Cadiff , Tim Allen,Patricia Richardson,Earl Hindman,Jonathan Taylor Thomas,Zachery Ty Bryan,Taran Noah Smith,Richard Karn , USA 1993/1994 , 25 min.
17:30 Unter uns - Serial komediowy , Steve Hudson , Christiane Maybach,Petra Blossey,Holger Franke,Ben Ruedinger,Milos Vucovic,Janis Rattenni,Timo Ben Schöfer , D 2002 , 30 min.
18:00 RTL-Spendenmarathon 2002 _ Die Bilanz - Program rozrywkowy , 30 min.
18:30 Exclusiv - Program rozrywkowy , 15 min.
18:45 RTL aktuell - Program informacyjny , 25 min.
19:10 Explosiv - Program informacyjny , 30 min.
19:40 Gute Zeiten, schlechte Zeiten - Serial komediowy , Hartwig van der Neut , F.-T. Mende,Lisa Riecken,Hans Christiani,Wolfgang Bahro,Raphael Vogt,Nina Bott,Jeanette Biedermann , D 2002 , 35 min.
20:15 Wer wird Millionär? - Teleturniej , 60 min.
21:15 Nikola - Serial komediowy , Ulli Baumann , Mariele Millowitsch,Walter Sittler,Oliver Reinhard,Eric Benz,Friederike Grasshoff,Kerstin Thielemann,Roland Jankowsky , D 2002 , 30 min.
21:45 Ritas Welt - Serial komediowy , Ulli Baumann , Gaby Köster,Frank Vockroth,Lutz Herkenrath,Franziska Traub,Dustin Semmelrogge,Georg Alfred Wittner,Matthias Komm , D 2002 , 30 min.
22:15 7 Tage _ 7 Köpfe - Program rozrywkowy , 60 min.
23:15 Freitag-Nacht-News - Program rozrywkowy , 45 min.
00:00 RTL-Nachtjournal - Program informacyjny , 30 min.
00:30 Caroline in the City - Serial komediowy , James Burrows , Lea Thompson,Malcolm Gets,Eric Lutes,Amy Pietz , USA 1995/1998 , 30 min.
01:00 Caroline in the City - Serial komediowy , James Burrows , Lea Thompson,Malcolm Gets,Eric Lutes,Amy Pietz,Andrew Lauer , USA 1995/1996 , 30 min.
01:30 Hör mal, wer da hämmert! - Serial komediowy , Andy Cadiff , Tim Allen,Patricia Richardson,Earl Hindman,Jonathan Taylor Thomas,Zachery Ty Bryan,Taran Noah Smith,Richard Karn , USA 1993/1994 , 25 min.
01:55 Nikola - Serial komediowy , Ulli Baumann , Mariele Millowitsch,Walter Sittler,Oliver Reinhard,Eric Benz,Friederike Grasshoff,Kerstin Thielemann,Roland Jankowsky , D 2002 , 30 min.
02:25 Ritas Welt - Serial komediowy , Ulli Baumann , Gaby Köster,Frank Vockroth,Lutz Herkenrath,Franziska Traub,Dustin Semmelrogge,Georg Alfred Wittner,Matthias Komm , D 2002 , 25 min.
02:50 RTL-Nachtjournal - Program informacyjny , 25 min.
03:15 Das Strafgericht - Program publicystyczny , 40 min.
03:55 Caroline in the City - Serial komediowy , James Burrows , Lea Thompson,Malcolm Gets,Eric Lutes,Amy Pietz , USA 1995/1998 , 20 min.
04:15 Caroline in the City - Serial komediowy , James Burrows , Lea Thompson,Malcolm Gets,Eric Lutes,Amy Pietz,Andrew Lauer , USA 1995/1996 , 25 min.
04:40 RTL Shop - Program informacyjny , 50 min.
05:00 RTL-Spendenmarathon 2002 - Program rozrywkowy , 10 min.
05:10 Life! Die Lust zu leben - Magazyn , 50 min.

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.