FANDOM


TVP 1
06:00 Wiadomości
06:03 Telezakupy
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Moda na sukces; odc. 2094; serial prod. USA
08:45 Plastelinek i przyjaciele; program dla dzieci
09:15 Kino Teleferii; Żółwie Ninja III; (Teenage Mutant Ninja- Turtles III); 1992  film science fiction prod. USA (92'); reż: Stuart Gillard; wyk: Elias Koteas, Sab Shimono, Paige Turco, Carey Feldman
10:50 Jedyneczka; program dla dzieci
11:05 Piramida; (Pyramid); 2002  film dokumentalny prod. angielskiej; reż: Jonathan Stamp
12:00 Klan; odc. 774; telenowela TVP
12:25 Rzuć Palenie razem z Nami...na "Plebanii". Finał konkursu
13:00 Wiadomości
13:10 Klan; odc. 775; telenowela TVP
13:35 Tak czy nie?; odc. 11; 2003  serial TVP; reż: Ryszard Bugajski; wyk: Bogusław Linda, Maciej Marczewski, Agnieszka Warchulska, Małgorzata Zajączkowska
14:30 Buffy-postrach wampirów; (Buffy the Vampire Slayer); 1992  film science fiction prod. USA (82'); reż: Fran Rubel Kuzui; wyk: Donald Sutherland, Ben Affleck, Rutger Hauer, Hillary Swank
15:55 Adam Małysz - wokół skoczni; wydanie sylwestrowe
16:05 Moda na sukces; odc. 2094; serial prod. USA
16:30 Klan; odc. 776 - Sylwester; telenowela TVP
17:00 Teleexpress
17:20 Asterix i Obelix kontra Cezar; (Asterix et Obelix contre Cesar); 1999  komedia przygodowa prod. francusko-włosko-niemieckiej (106'); reż: Claude Zidi; wyk: Christian Clavier, Gerard Depardieu, Roberto Benigni, Laetitia Casta i inni
19:10 Wieczorynka; Baśnie i bajki polskie; Lodowa góra; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:50 Sport
19:57 Pogoda
20:00 Orędzie noworoczne Prezydenta RP
20:15 Gdzie jest wodzirej? czyli Sylwester z Jedynką; cz. 1; program muzyczno-kabaretowy (STEREO); reż: Leszek Kumański; wyk: Andrzej Grabowski, Magda Mołek, Tomasz Kamel, Bajm, Blue Cafe, Brainstorm, Budka Suflera, DJ Bobo, Garou, Edyta Górniak, Kayah, Kasia Klich, Łzy, Ryszard Rynkowski , Krzysztof Skiba, kabarety: Ani Mru Mru, Koń Polski, Pod Wydrwigroszem, Rak i inni
21:20 Sześć dni, siedem nocy; (Six Days, Seven Nights); 1998  komedia romantyczno-przygodowa prod. USA (98') [za zgodą rodziców]; reż: Ivan Reitman; wyk: Harrison Ford, Anne Heche, David Schwimmer
23:05 Gdzie jest wodzirej? czyli Sylwester z Jedynką; cz. 2; program muzyczno-kabaretowy (STEREO); reż: Leszek Kumański; wyk: Andrzej Grabowski, Magda Mołek, Tomasz Kamel, Bajm, Blue Cafe, Brainstorm, Budka Suflera, DJ Bobo, Garou, Edyta Górniak, Kayah, Kasia Klich, Łzy, Ryszard Rynkowski , Krzysztof Skiba, kabarety: Ani Mru Mru, Koń Polski, Pod Wydrwigroszem, Rak i inni
23:55 Toast noworoczny z Jedynką; (STEREO)
00:15 Sylwestrowa Lista Przebojów; (STEREO)
00:40 Dziennikowa Szopka Noworoczna Jacka Fedorowicza
01:25 Kick Boxer; (Kickboxer); 1989  film akcji prod. USA (94') [za zgodą rodziców]; reż: Mark DiSalle, David Worth; wyk: Jean-Claude Van Damme, Dennis Alexio, Dennis Chan
02:55 Kochanek ostatniej cesarzowej; (Ci Xi Mi Mi Sheng Huo); 1995  dramat historyczny prod. hongkońskiej (95'); reż: Wai Keung Lau; wyk: Chingmy Yau, Valerie Chow, Ping Ha, Feng Ku
04:35 Zakończenie programu

TVP 2
07:15 Dwójka Dzieciom; WOW; odc. 3/13; serial prod. polsko-niemieckiej
07:40 Dwójka Dzieciom; Tajemnica szyfru Marabuta; odc. 3 - Niezwykły powrót; serial animowany prod. polskiej
07:50 Dwójka Dzieciom; Miś Uszatek; - Choinka; serial animowany dla dzieci
08:00 M jak miłość; odc. 184; serial TVP (STEREO)
08:45 Świąteczna przygoda; film fabularny produkcji polskiej; reż: Dariusz Zawiślak
10:10 Lloyd; (Lloyd); 2000  komedia prod. USA (74'); reż: Hector Barron; wyk: Todd Bosley, Tom Arnold, Mary Mara, Taylor Negron
11:25 VIII Międzynarodowy Festiwal Sztuki Cyrkowej - Warszawa 2003; Gala Finałowa cz. 1
12:15 12 prac Asterixa; (Les douse travaux d'Asterix); 1976  film animowany prod. francuskiej (78'); reż: Rene Goscinny, Albert Uderzo
13:35 "Słodkiego, miłego życia" - KOMBII -Sopot 2003; koncert [stereo]
14:25 Clue; (Clue); 1985  czarna komedia prod. USA (93'); reż: Jonathan Lynn; wyk: Tim Curry, Madeline Kahn, Martin Mull, Christopher Lloyd
16:00 Panorama
16:21 Pogoda
16:25 Don Wasyl i "Cygańskie Gwiazdy"; koncert
17:10 Film dla niesłyszących; M jak miłość; odc. 189; serial TVP
18:00 PROGRAM LOKALNY
18:30 Panorama
18:52 Pogoda
19:05 Bliźniacy; (Twins); 1988  komedia prod. USA (103'); reż: William Davies, William Osborne; wyk: Danny de Vito, Arnold Schwarzeneger, Kelly Preston, Chloe Wenn, Bonnie Bartlett
20:55 Spotkanie z Balladą - Wizyta w Kopydłowie; cz. 1 - "Starsza pani"; program rozrywkowy
22:00 Panorama
22:20 Sport-telegram
22:25 Pogoda
22:30 Sylwestrowy Salon Dwójki
02:05 "...bo marzę i śnię" - koncert Krzysztofa Krawczyka; (STEREO)
03:00 Przeboje Lata z Radiem; koncert (STEREO); wyk: Zygmunt Chajzer, Roman Czejarek, Ryszard Rynkowski, Stachursky, Irena Jarocka, Ewelina Flinta, De Mono, Varius Manx, Leszcze
04:30 "Bo tutaj jest jak jest..." Borysewicz&Kukiz; (stereo)
05:20 Zakończenie programu

Polsat
6.00 Piosenka na życzenie
6.45 TV Market
7.00 Power Rangers (77) - serial dla młodzieży
7.30 Transformery - serial animowany
8.00 V.I.P. 3 (50) - serial sensacyjny
9.00 Przyjaciele (125) - serial komediowy
9.30 Samo życie (288-291) - serial obyczajowy
11.25 Awantura o kasę - teleturniej
12.25 Benny Hill (8) - serial komediowy
12.55 Serca na rozdrożu (35) - telenowela,Argentyna
13.50 Czułość i kłamstwa (96) - serial obyczajowy
14.20 Power Rangers (78) - serial dla młodzieży
14.45 Transformery - serial animowany
15.10 Daleko od noszy - serial komediowy
15.45 Informacje
16.10 Interwencja - cykl reportaży
16.30 Wybrańcy Gwiazd - Finaliści Idola na noworocznej imprezie
17.30 Hugo express - program dla dzieci
17.55 Przyjaciele (126) - serial komediowy
18.30 Informacje + sport
19.00 Prognoza pogody
19.05 Hot Shots! - komedia sensacyjna, USA 1991
20.35 Sam w domu - po raz trzeci - komedia sensacyjna, USA 1997, ok. 21.30 Studio LOTTO
22.30 Daleko od noszy - serial komediowy
23.00 TOP 10 - koncert
1.50 Muzyka na BIS
5.00 Pożegnanie

TVN
5.20 Uwaga!
5.40 Prawdziwa miłość (73) - telenowela, Meksyk
6.30 Telesklep
7.10 Biały welon (22) - telenowela, Meksyk
8.00 Ścieżki miłości (180) - telenowela, Meksyk
8.50 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego - serial animowany 
9.15 Tele Gra - teleturniej interaktywny na żywo
10.15 Telesklep
11.15 Rozmowy w toku
12.15 Na Wspólnej (215) - serial obyczajowy, Polska
12.45 Savannah (32) - serial obyczajowy, USA
13.45 Szczenięce lata Toma i Jerry'ego - serial animowany
14.10 Brzydula (134) - telenowela, Kolumbia
15.00 Nikita (77) - serial przygodowy, USA
15.55 Maraton uśmiechu
16.20 Biały welon (23) - telenowela, Meksyk
17.10 Prawdziwa miłość (74) - telenowela, Meksyk
18.00 Rozmowy w toku
19.00 TVN Fakty
19.25 Sport
19.35 Pogoda
19.40 Uwaga!
20.00 Marsjanie atakują - komedia science fiction, USA 1996
22.00 Desperatki - film sensacyjny, USA 1996
0.15 Woo - komedia, USA, 1998
1.45 Egzekutor - film sensacyjny, Kanada-USA 1999
3.20 Nic straconego - powtórki programów

TVP 3 Gdańsk
7.30-9.30, 11.30-18.30, 20.30- 22.30 co godzinę Kurier, Pogoda
6.45 Program dnia
6.50 Echa dnia
7.15 Telezakupy
7.45 Panorama
8.00 Podać rękę
8.15 Gość "3"
8.45 Gość dnia
9.00 Sfinks. Zagadki historii
9.40 Janosik
10.45 Nie ma sprawy
12.15 To jest temat
12.35 Taka była telewizja
13.50 Agrobiznes
14.00 Teleplotki
14.45 Eurotel
15.00 W krainie Władcy Smoków
15.45 Rozmowy z dwiema niewiadomymi
16.15 Panorama
16.45 Rozmowa dnia
17.00 Depeche Mode
17.50 Kwiaty i ogrody
18.00 Panorama
18.40 J.F.K. - młode lata
20.10 Gwiazdy sportu
20.45 Studio Pogoda
20.50 Piosenka starego Vejvody
21.15 Książka roku
21.45 Z archiwum TVG
22.00 Tygodnik gospodarczy
22.15 Orędzie Noworoczne Prezydenta RP
22.30 Sylwester z TVP 3
1.05 Szczęśliwego Nowego Jorku
2.40 Zakończenie programu

TVP 3 Wrocław
6.50 Echa dnia
7.15 Telezakupy
7.30 Kurier
7.40 Prognoza pogody
7.45 Fakty
8.00 Partnerzy [8]
8.30 Kurier
8.40 Prognoza pogody
8.45 Gość dnia
9.00 Sfinks zagadki historii [4/8]
9.30 Kurier
9.35 Prognoza pogody
9.40 Janosik [8/13]
10.30 Kurier
10.40 Prognoza pogody
10.45 Nie ma sprawy
12.15 To jest temat
12.30 Kurier
12.35 Taka byla telewizja [2/7]
13.30 Kurier
13.45 Prognoza pogody
13.50 Agrobiznes
14.00 Teleplotki
14.30 Kurier
14.40 Prognoza pogody
14.45 Eurotel
15.00 W krainie władcy smoków [14/26]
15.30 Kurier
15.40 Prognoza pogody
15.45 Perly sląskiej architektury
16.00 Ojczyzna polszczyzna
16.15 Fakty
16.25 Pogoda
16.30 Kurier
16.40 Prognoza pogody
16.45 Rozmowa dnia
17.00 Depeche Mode
17.30 Kurier
17.45 Prognoza pogody
17.50 Super Trójka
18.00 Fakty - wydanie główne
18.25 Pogoda
18.30 Kurier
18.35 Prognoza pogody
18.40 J. F. K. - Mlode lata [1/2]
20.10 Gwiazdy sportu
20.30 Kurier
20.45 Studio pogoda
20.50 Piosenka starego Vejvody
21.15 Ksiijzka roku
21.30 Kurier
21.40 Prognoza pogody
21.45 Fakty 2003
22.15 Orędzie noworoczne prezydenta RP
22.30 Sylwester z TVP 3
1.05 Szczęśliwego Nowego Jorku
2.40 Zakończenie programu

TV 4
6.10 Modna moda
6.35 KINOmaniaK
7.00 Muzyczne listy - magazyn muzyczny
8.00 Zamek czarodziejów - program rozrywkowy
8.30 Hoboczaki (95) - serial dla dzieci
9.00 Dharma i Greg 4 (17) - serial komediowy
9.30 Daję słowo - teleturniej
10.00 VIP wydarzenia i plotki
10.30 Czas apokalipsy - wersja reżyserska - reportaż
11.00 Cud miłości (66) - telenowela, Peru
11.45 TV Market
12.00 Strefa P - magazyn
12.30 Joker - talk show
13.30 Muzyczne listy - magazyn muzyczny
14.30 Jennifer Lopez - koncert - Let's Get Laud
15.30 Eekl The Cat - serial animowany
16.00 Klub przyjaciół Stasia i Nel
16.30 Cud miłości (67) - telenowela, Peru
17.30 Podwójna akcja - As wywiadu (14) - serial przygodowy
18.00 To się w głowie nie mieści - magazyn
18.30 Daję słowo - teleturniej
19.00 Powroty do domu - dramat obyczajowy, USA 2000
21.00 Dziennik
21.20 Informacje sportowe
21.27 Prognoza pogody
21.30 Za kilka dolarów więcej - western, Włochy-Hiszpania-Niemcy-Monako 1965
24.00 Mr. Stitch - thriller science fiction, USA 1995
1.55 X Laski
2.25 Muzyczne listy - magazyn muzyczny
3.15 Modna moda
3.40 Strefa P - magazyn
4.05 Zakończenie programu

TVN 7
6.45 Telesklep
7.30 Drew Carey Show (57) - serial komediowy, USA
8.00 Alf (98) - serial, USA
8.30 Wiosenna namiętność (16) - telenowela, Argentyna
9.20 Cena miłości (51) - telenowela, Meksyk
10.15 Łamisłówka - teleturniej interaktywny na żywo
11.05 Przygody Supermana (19) - serial przygodowy, USA ·
12.00 Mała księżniczka (63) - telenowela, Meksyk
12.55 Telesklep
14.25 Wiosenna namiętność (17) - telenowela, Argentyna
15.20 Cena miłości (52) - telenowela, Meksyk
16.10 Olivier i przyjaciele (4) - serial komediowy, USA
16.40 Alf (99) - serial komediowy, USA
17.10 Potępieniec (2) - serial sensacyjny, USA
18.05 Przygody Supermana (20) - serial przygodowy, USA
19.10 Drew Carey Show (58) - serial komediowy, USA
19.40 Olivier i przyjaciele (5) - serial komediowy, USA
20.10 Bohaterowie z przypadku - komedia USA 1998
21.55 Gliniarze na motorach (15) - serial, Niemcy
22.50 Striptizerki - film sensacyjny, USA 1998
0.35 Pani gangster - film sensacyjny, USA 1988
2.20 Koniec programu

TV Polonia
06:00 Wiadomości
06:03 Tak się bawiliśmy; (1)
06:15 Kawa czy herbata; w tym Wiadomości 6:30, 7:00, 7:30
08:00 Wiadomości
08:12 Pogoda
08:15 Woronicza 17
08:25 Klan; odc. 767; telenowela TVP; wyk: Tomasz Stockinger, Agnieszka Kotulanka i inni
08:45 Tak się bawiliśmy; (2)
09:00 Śnieżynka; 1978  baśń filmowa prod. radzieckiej (71'); reż: W. Romanowskaja; wyk: C. Orłowa, A. Gradow, Ł. Szagałowa, B. Caburow
10:10 Plastelinek i przyjaciele; program dla dzieci
10:35 Czerwone Gitary-koncert na bis
11:20 Wieści polonijne
11:35 Na zdrowie: Jagielski; talk show (STEREO)
12:15 Niech żyje bal-największe przeboje Maryli Rodowicz; koncert (STEREO)
13:00 Wiadomości
13:10 Tak się bawiliśmy; (3)
13:15 Lata dwudzieste...lata trzydzieste; 1983  komedia muzyczna prod. polskiej (102'); reż: Janusz Rzeszewski; wyk: Grażyna Szapołowska, Tomasz Stockinger, Dorota Stalińska, Ewa Kuklińska, Andrzej Stockinger
15:00 Tak się bawiliśmy; (4)
15:05 40 KFPP Opole 2003. Opole na bis - Superjedynki cz. 1; (STEREO)
15:45 Tak się bawiliśmy; (5)
15:55 Klan; odc. 767; telenowela TVP; wyk: Tomasz Stockinger, Agnieszka Kotulanka i inni
16:15 Tak się bawiliśmy; (6)
16:25 Sopot 2003 na bis; Kayah; koncert (stereo)
17:00 Teleexpress
17:15 Żegnaj Rockefeller; odc. 7; 1992  serial prod. polskiej; reż: Waldemar Szarek
17:45 Nie ma róży bez ognia; 1974  komedia prod. polskiej (92'); reż: Stanisław Bareja; wyk: Jacek Fedorowicz, Halina Kowalska, Jerzy Dobrowolski, Stanisława Celińska
19:15 Dobranocka; Opowiadania Muminków; - Śnieg w dolinie; serial animowany dla dzieci
19:30 Wiadomości
19:51 Sport
19:57 Pogoda
20:00 Orędzie Noworoczne Prezydenta RP
20:15 Daleko od szosy; odc. 4 - Oczekiwanie; 1976  serial prod. TVP; reż: Zbigniew Chmielewski; wyk: Krzysztof Stroiński, Sławomira Łozińska, Irena Szewczykówna, Jan Machulski
21:25 Kochamy polskie bale; "Tańcowali zbójnicy"
21:40 Janosik; odc. 5 - Tańcowali zbójnicy; 1973  serial TVP; reż: Jerzy Passendorfer; wyk: Marek Perepeczko, Ewa Lemańska, Bogusz Bilewski, Witold Pyrkosz, Marian Kociniak
22:30 Panorama
22:50 Kochamy polskie bale; "Czterdziestolatek - 20 lat później"
23:00 Czterdziestolatek - 20 lat później; odc. 1 - Jubileusz, czyli jeszcze nie sprzątają; serial TVP; wyk: Andrzej Kopiczyński, Anna Seniuk, Roman Kłosowski, Wojciech Malajkat i inni
00:00 Toast noworoczny
00:05 Kochamy polskie bale; "Z biegiem lat, z biegiem dni"
00:15 Z biegiem lat, z biegiem dni; odc. 1 - Kraków 1874; 1980  serial prod. TVP
01:15 Opowiadania Muminków; - Śnieg w dolinie; serial animowany dla dzieci
01:30 Wiadomości
01:49 Sport
01:54 Pogoda
01:55 Orędzie Noworoczne Prezydenta RP
02:05 Kochamy polskie bale; "Jan Serce"
02:15 Jan Serce; odc. 3 - Mgiełka; 1982  serial prod. TVP; reż: Radosław Piwowarski; wyk: Kazimierz Kaczor, Marian Kociniak, Anna Nehrebecka, Jan Himilsbach
03:20 Kochamy polskie bale; "Gorzka miłość"
03:25 Gorzka miłość; odc. 1 - Bal; serial prod. polskiej; reż: Czesław Petelski; wyk: Sylwia Wysocka, Robert Inglot, Gustaw Lutkiewicz, Wiesawa Mazurkiewicz i inni
04:20 40 KFPP Opole 2003. Opole na bis - Superjedynki cz. 2; (STEREO)
05:10 Klan; odc. 767; telenowela TVP; wyk: Tomasz Stockinger, Agnieszka Kotulanka i inni
05:30 Złota Płyta Ryszarda Rynkowskiego; fragmenty koncertu (STEREO)
06:00 Zakończenie programu

TV Puls
8.55 Dzisiaj w programie
9.00 Słowo dnia
9.05 Ostatnie zdjęcia: Brulion - film dok
9.55 Dzisiaj w programie
10.00 Eckhart - mysz o wielkim sercu - serial
10.30 Kino Rozmównica
11.00 Telezakupy
12.20 Świat Bałtyku [6]
13.00 Nasza antena
14.00 Bez autocenzury: Czy III RP zbankrutowala 7
14.50 Program religijny
16.00 Detektywi ostatniej szansy [3]
17.00 Nasza antena
17.55 Dzisiaj w programie
18.00 Gwiazdkowe spotkanie z Aniołem
19.50 Słowo dnia
20.00 Łowca jeleni - film USA
23.00 Nasza antena - sila Róźanca
23.50 Źyczenia od Prymasa Polski dla TV Puls
24.00 Noworoczny toast TV Puls


HBO 2
06:30    Stowarzyszenie umarłych poetów (Dead Poets' Society) dramat, USA 1989, 123 min., reż. Peter Weir, wyk. Robin Williams, Ethan Hawke
08:40    Włoskie wakacje (Katja's Adventure) familijny, Dania 1999, 79 min., reż. Lars Hesselhildt, wyk. Fanny Bernth, Alessandro Haber
10:05    Szczeniacka miłość (Children On Their Birthdays) obyczajowy, USA 2002, 101 min., reż. Mark Medoff, wyk. Sheryl Lee, Joe Pichler
11:50    Na planie (On The Set Ep. 104) magazyn filmowy, USA 2003, 23 min.
12:20    Szef na miarę (A Ready To Wear Boss) komedia romantyczna, Francja 2002, 84 min., reż. Stephane Clavier, wyk. Marie-Anne Chazel, Pierre Arditi
13:50    Zelly i ja (Zelly And Me) dramat, USA 1988, 84 min., reż. Tina Rathbourne, wyk. Isabella Rossellini, Alexandra Johnes, David Lynch
15:20    Wehikuł czasu (The Time Machine) science fiction/przygodowy, USA 2002, 91 min., reż. Simon Wells, wyk. Guy Pearce, Jeremy Irons, Samantha Mumba
16:55    Ocean's Eleven: Ryzykowna gra (Ocean's Eleven) film akcji, USA 2001, 111 min., reż. Steven Soderbergh, wyk. George Clooney, Brad Pitt
18:50    Stowarzyszenie umarłych poetów (Dead Poets' Society) dramat, USA 1989, 123 min., reż. Peter Weir, wyk. Robin Williams, Ethan Hawke
21:00    Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia (Lord Of The Rings: Fellowship Of The Ring) fantasy, Nowa Zelandia 2001, 171 min., reż. Peter Jackson, wyk. Elijah Wood, Viggo Mortensen
23:55    Kariera Nikosia Dyzmy komedia, Polska 2002, 104 min., reż. Jacek Bromski, wyk. Cezary Pazura, Anna Przybylska
01:45    Zagubione (Lost And Delirious) obyczajowy, Kanada 2001, 98 min., reż. Lea Pool, wyk. Piper Perabo, Mischa Barton
03:25    W rytmie rave (Groove) obyczajowy, USA 2000, 80 min., reż. Gregg Harrison, wyk. Chris Ferreira, Elizabeth Sun
04:50    Szef na miarę (A Ready To Wear Boss) komedia romantyczna, Francja 2002, 84 min., reż. Stephane Clavier, wyk. Marie-Anne Chazel, Pierre Arditi

Reality TV
06.00 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
06.25 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
06.50 Niecodzienne domy (Weird Homes) (25 min.).
07.15 Psi patrol (Dog Squad) (25 min.).
07.40 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08.05 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
08:30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
08.55 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
09.20 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
09.45 Wyjątkowe dzieci (Special Babies) (25 min.)
10.10 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
11.00 Policja (Police) (25 min.).
11.25 Policja (Police) (25 min.).
11.50 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.15 Rozbitkowie (Shipwrecked) (50 min.).
12.40 Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
13.05 Niebezpieczna plaża (Beach Watch) (50 min.).
13.55 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.20 Sprawa Curtisa (Curtis Court) (25 min.)
14.45 Patrol miejski (To Serve & Protect) (50 min.).
15.35 Policja na świecie (Global Cops) (25 min.).
16.00 Psi patrol (Dog Squad) (25 min.).
16.25 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
16.50 Szkoła kucharska (Chef's School) (25 min.).
17.15 Policja (Police) (25 min.).
17.40 Policja (Police) (25 min.).
18.05 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
18.30 Królewski Szpital Księcia Alfreda (RPA) (25 min.).
19.00 Trex (Trex) (25 min.).
19.25 Mówi Alex Paen (Emergency With Alex Pean) (25 min.).
19.50 Zespół urazowy (Trauma Team) (30 min.).
20.20 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
20.45 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
21.15 Anioły stróże (Guardians of Midnight) (55 min.).
22.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
23.05 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
23.30 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
00.00 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
00.25 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
00.50 Być żołnierzem (Soldiers to Be) (25 min.).
01.20 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
01.45 Coppers (Gliniarze) (25 min.).
02.10 Zdrada (Cheaters) (50 min.).
02.55 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
03.20 Odpowiedź na wezwanie (Duty Calls) (35 min.).
03.45 Dziewczyny do towarzystwa (Escort Girls) (25 mi.).
04.10 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
04.35 Z kronik policyjnych (Crime Strike) (25 min.).
05.00 Policja (Police) (25 min.).
05.30 Policja (Police) (25 min.).

Europa Europa
14.00 Ojczyzna (Fatherland) dramat, Wielka Brytania / Francja/ NRD, 1986, 110 min
15.55 Trzy kroki w szaleństwo (Histoires Extraordinaires) film nowelowy, Francja, 1967, 120 min
18.00 Lisa (Lisa) dramat, Francja, 2001, 105 min
20.00 Czas rozrywki (Nice Time) film krótkometrażowy, Wielka Brytania, 1957, 18 min
20.30 żandarm i kosmici (Le Gendarme Et Les Extra-Terrestres) komedia, Francja, 1978, 90 min
22.05 Znikaj stąd! (Verschwinde Von Hier) dramat, Niemcy, 1999, 90 min
23.40 Nieznajoma z Sans - Souci (La Passante Du Sans - Souci) dramat, Francja, 1981, 115 min
01.35 Ptaszek (El Pajarico Solitario) komedia, Hiszpania, 1997, 100 min
03.15 Chora z miłości (Maladie D'Amour) melodramat, Francja, 1987, 120 min
05.15 Zimowe dziecko (Winterkind) dramat, Niemcy, 1998, 88 min.

Discovery Channel
9:00 Wędkarskie przygody Rexa Hunta 
9:25 Wędkarski bzik 
9.55 Narodziny śmigłowca 
10.20 Narzędzia wojny 
11.15 Niesamowite maszyny 
12.10 Wysypisko 
13.05 Inżynieria ekstremalna 
14.00 Planeta burz 
15.00 Co zabiło megabestie? 
17.00 Wędkarskie przygody Rexa Hunta 
17.30 Wędkarski bzik 
18.00 Wysypisko 
19.00 Historia królowej 
21.00 2003 
22.00 Włócznia Jezusa 
23.00 Pierwsza wojna światowa 
0:00 Generałowie Hitlera: Canaris 
1.00 Pola bitew 
2.00 Lotnictwo wojskowe XXI wieku 

Ale Kino!
8.00 Wspólny pokój 
9.30 Bohaterowie kina akcji - Tom Cruise 
10.00 Grunt to szczerość! - komedia 
11.35 Wiek niewinności - film obyczajowy 
13.55 Skok w bok - komediodramat
15.45 Czwarta wojna - film sensacyjny 
17.20 Angielski pacjent - dramat 
20.00 Cień - film przygodowy
21.50 Ostatni seans: Powrót muszkieterów - film przygodowy 
23.35 Różowa pantera - komedia 
1.30 Pod osłoną nieba - film obyczajowy 
3.50 życie Carlita

Treści społeczności są dostępne na podstawie licencji CC-BY-SA , o ile nie zaznaczono inaczej.